home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:25:17 warmon Blogkonkur... [19] Journeyman - Skal...
I går kl. 21:30:32 warmon Blogkonkur... #6 - Danish Viking War...
I går kl. 21:27:02 warmon Blogkonkur... 5# Hjertet banker kun ...
I går kl. 20:44:50 Wester Blogkonkur... The beautiful game
I går kl. 05:48:55 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
13 Maj 2024, 13:45 Svartowiz Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2024 ...
29 Apr 2024, 14:53 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
Antal Registrerede Brugere: 23301
  1 Bruger, 316 Gæster Online.

Indlæg: 1132757 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: Jøddi
ARTIKLER

~ Artikelgrupper ~
 + FM2018 (1)
 + FM2017 (1)
 + FM 2016 (3)
 + FM 2015 (1)
 + FM 2014 (1)
 + FM 2013 (6)
 + FM 2012 (2)
 + FM 2011 (8)
 - FM 2010 (7)
 + FM 2009 (7)
 + FM 2008 (14)
 + FM 2007 (11)
 + FM 2006 (26)
 + FM 2005 (2)
 + Fodbold (21)
 + Klubportrætter (36)
 + Spillerportrætter (46)
 + Andet (32)
 + Crewportrætserie (16)
 + Julekalender 2005 (25)
 + Hvad nu hvis.. (4)
 + Matador Ligaen (7)
 
Artikler i denne gruppe
Goodbye FM10
Chile - The Golden Genera...
Copa America - Talentmass...
6:37 - Hvad skal man give...
Omvæltningen
Interview med Michael Rüsz
Preview af FM 2010

 Sider: [1]
7 Artikler i denne gruppe  - Omvæltningen
Forfatter   g00n
Dato   Mandag d. 18 januar 2010 - 15:20
Overskrift   Omvæltningen
Bedømmelse   * * * * * * (2 Stemmer)



idé: davidmadsen
tekst: erzael


S å har omvæltningen ramt England. Der er blevet rykket totalt rundt på holdene i de fire bedste rækker, hvilket inkluderer Premier Leage (PL), Coca-Cola Championship (CCC), Coca-Cola League 1 (CCL1), og til sidst Coca-Cola Leageu 2 (CCL2).
Efter en idé fra DavidMadsen, så valgte jeg at føre den ud i livet. Alle holdene fra Premier League er blevet eskorteret ned i Coca-Cola League 2, hvorefter CCL2 holdene er blevet flyttet i Premier League. CCL1 holdene er blevet flyttet i CCC, og omvendt. Da der er 20 hold i Premier League, og 24 i de resterende rækker, så har de fire største (red. bedste reputation) klubber fra CCC taget turen helt ned i CCL2 sammen med Premier League holdene. De fire bedste CCL2 hold er røget i CCC i stedet for PL. Altså, det er lidt indviklet at forklare, men her på billederne kan i se hvordan omvæltningen har placeret holdene:



Det er billeder fra den første dag, lige efter man har lavet et nyt spil. Herefter har jeg simuleret 10 år frem, dvs. til juni 2019. Her gør jeg status, og finder ud af hvilke hold der har overrasket, og trukket trofæet i land, og hvilke hold der har måtte sande at de åbenbart ikke hørte til i toppen af England. Jeg tror i så småt har forstået konceptet, og vil bare håbe på at jeg kan underholde jer med denne artikel.

Årtiets skuffelser

Vi ligger ud med årtiets skuffelser. Her har jeg valgt Burnley som suveræne vindere. I den første sæson rykkede de ud af Coca-Cola League 2 via en 18. plads. Derefter har de været et elevatorhold, som har pendlet frem og tilbage mellem Blue Square Premier og Coca-Cola League 2. Fra sæson 2013/2014 til og med sæson 2016/2017 lå de kun i Blue Square Premier.

Wigan skal heller ikke snydes for at blive nævnt her. De røg ud af CCL2 i første sæson, hvorefter de rykkede op igen sæsonen efter. Herefter har de ligget som midter/bundhold igennem hele spillet i Coca-Cola League 2.
Cheltenham, Darlington, Morecambe, Lincoln, Grimsby og Barnet har alle sammen taget turen fra Premier League, og hele vejen ned til CCL2 på de ti år. Macclesfield har også taget turen ned til CCL2, men i den netop afsluttet sæson endte de med oprykning til CCL1. Men i det hele taget skuffende at de kan ende dernede.

De tidligere Premier Leage klubber Wolves, Stoke, Portsmouth og Fulham må også betegnes som fiaskoer. De er kun nået til Coca-Cola League 1, hvilket de skulle bruge hele 10 år på.

Årtiets overraskelser
Årtiets største overraskelse må uden tvivl være Leeds United eller Brighton. Leeds United startede ud med at ligge i Coca-Cola League 1, hvor de rykkede op i første sæson.
Herefter rykkede de også direkte op fra CCC i 2010/2011. I 2011/2012 udførte de så hattricket, og sikrede sig for tredje gang i træk en førsteplads. Denne gang var det dog  i Premier League. I sæsonen efter var diverse Premier League hold kommet op, og Leeds måtte nøjes med en fjerdeplads. Herefter er det dårligste resultat blevet en 8. plads, hvilket vil sige at Leeds har etableret sig som et stabilt tophold i Premier League. Klubben er også hele 800 millioner kroner værd pt., og det er uden nogen gæld overhovedet. I hele verden ligger de på en 27. plads over de rigeste klubber, og i England ligger de som nummer 7.
Internationalt har Leeds også præsteret godt. Efter deres førsteplads i 2012 skulle de sæsonen efter spille Champions League. Her gik man sikkert videre fra gruppespillet, hvorefter man ærgeligt blev slået ud af franske Saint-Etienne. Herefter blev Leeds næsten et fast Euro League hold. Det er blevet til 1. knockoutrunde en enkelt gang, ditto med 2. knockoutrunde, og en enkelt gang blev det til en kvartfinale. I den netop afsluttet sæson kom klimakset så. Leeds gik hele vejen til Champions League finalen hvor de slog italienske Inter i straffesparkskonkur rence.
Leeds er dog ikke det eneste engelske hold som både har vundet Premier League og Champions League. Brighton, som startede i Coca-Cola Championship, vandt i sæson 2010/2011 Premier League. I sæson 11/12 endte de på andenpladsen, lige bag ved Leeds. I 2013/2014, efter diverse "normale" Premier League hold var rykket op, så vandt Brighton for anden gang Premier League, og i 2014/2015 gentog de for tredje gang succesen. I 2015/2016 kom den internationale succes så, da man besejrede Barcelona med 3-1 i Champions League finalen. I 2016/2017 kunne Brighton så for fjerde gang i dette 10-årige lange spil vinde Premier League.
Brighton har dog ikke lige så gode finanser som Leeds har. Brighton er lige nu 485 millioner kroner værd, men har en gæld på hele 335 millioner kroner.
Jeg syntes Brighton kan betegnes som den største overraskelse med hele 4 Premier League trofæer, og et enkelt Champions League trofæ. Dog startede de ikke helt nede i CCL1, men kun i CCC, og de har ikke styr på økonomien ligesom Leeds. Dog har de vundet flest trofæer, og dermed vil jeg give dem æren som årtiets overraskelse. Brighton har ovenikøbet også vundet FA Cuppen en enkelt gang, og Ligacuppen hele to gange, hvor Leeds slet ikke har fået succes i de to cupturneringer.

Hvad med The Big Four?
Alle holdene fra The Big Four startede jo sammen med de andre Premier League hold nede i Coca-Cola League 2. Hvis vi tager et kig på klubberne enkeltvis, så lad os starte med Chelsea.


CHELSEA
Chelsea rykkede direkte op fra CCL2 i første sæson via en andenplads. Modstandere var bare de sædvanelige, så de blev stille og roligt kørt over, hvorefter man fik en hurtig oprykning fra start. Herefter rykkede Chelsea op endnu to sæsoner i træk. Først via en andenplads i Coca-Cola League 1, og derefter fik man for tredje gang en andenplads, denne gang i CCC, hvilket resulterede i at Chelsea skulle spille Premier League igen i sæson 2012/2013.

I deres comeback sæson spille de fænomenalt, og endte med guld allerede i første sæson. Sæsonen efter var Brighton dog oppe på mærkerne, og endte med at slå Chelsea med 7 point i ligaen. Chelsea kunne dog varme sig på et Ligacup trofæ, en Europa League semifinale og en semifinale i FA Cuppen.
I 2014/2015 endte Brighton endnu engang med trofæet, og Chelsea helt nede på en 5. plads. De røg tidligt ud i både Ligacuppen og FA Cuppen, og i Champions League blev det til en kvartfinale hvor Inter blev deres stopklods.
Chelsea kørte dog på skinner igen i 2015/2016 hvor Premier League trofæet blev genvundet, denne gang med Southend lige i hælene. I begge Cup-turneringer blev det endnu engang til en fiasko for deres vedkommende, og i Europa League røg de ud ved anden knockoutrunde.
I sæsonen efter havde Chelsea endnu engang en off-sæson. En imponerende dårlig 8. plads blev det til i Premier League. I FA Cuppen slog Southend dem ud i femte runde, mens de i Ligacuppen blev slået af Arsenal i tredje runde. Sevilla blev håndbremsen for dem i Champions League, i første knockoutrunde.
Lige så hurtigt Chelsea kan komme ned med nakken, ja lige så hurtigt kan de være tilbage på bølgen igen. I Premier League kørte de derudaf, og 2017/2018 endte i den blå del af London. I FA Cuppen nåede de til finalen, hvor de tabte til en anden blå bydel, nemlig City. Ligacuppen bød på en kvartfinale hvor Swindon sendte dem ud.
I den netop afsluttet sæson endte Chelsea med en bronzemedalje. I FA Cuppen fik de revanche over Manchester City, da de vandt 1-0. I Ligacuppen røg de til Burton i fjerde runde, og internationalt mangler Chelsea stadig noget held i sprøjten. De tabte samlet 3-2 til Inter i første knockout runde.

Omvæltningen har dermed budt på 8 trofæer til Chelsea. 1 x CCL2, 1 x CCL1, 1 x CCC, 3 x Premier League, 1 x FA Cup, 1 x Ligacup. Ganske fornuftigt egentlig. Mht. deres stamme af spillere, som vi kender fra Chelsea idag, så Petr Cech den eneste førsteholdsspiller der stadig er på holdet. Frank Lampard havde kontraktudløb i 2015, hvorefter han spillede en enkelt sæson i AS Monaco, og har siden hen været fysisk træner i Manchester United. Nu er han assisterende manager i Q.P.R. John Terry endte med at være i Chelsea fra år 2000 til år 2018 hvor han lagde sin karriere på hylden. Han er nu førsteholdstræner i Chesterfield. Angrebsduoen Drogba og Anelka er begge slettet i spillet, og de er ikke i Chelseas transferhistorie, hvilket vil sige at de har været i klubben indtil de har indstillet deres karriere.


MANCHESTER UNITED
Manchester United sikrede sig i første sæson, ligesom Chelsea, en direkte oprykning fra CCL2 via en tredjeplads. I CCL1 sæsonen efter tabte de play-off finalen, hvilket gav dem endnu en sæson i Englands tredjebedste række. Her kørte de sikkert en førsteplads i hus, hvilket gav dem en oprykning til CCC. I 12/13 blev det til en andenplads i Coca-Cola Championship, hvilket giver direkte oprykning til den sjoveste liga i England. I "oprykker" sæsonerne endte Manchester med at vinde Ligacuppen en enkelt gang.

I sæson 2013/2014, da United endelig var rykket op i landets bedste liga, lagde de ud med en 4. plads i Premier League. I FA Cuppen røg de ud til Exeter, efter at have tabt samlet 4-2 i to kampe. Arsenal eskorterede dem ud af Ligacuppens tredje runde, så ingen cupsucces i denne sæson.
I 14/15 fik den røde bydel af Manchester lidt oprejsning, da de endte foran de øvrige Big Four hold, men desværre bag ved Brighton, så det blev kun til en omgang sølvmedaljer. I FA- og Ligacuppen røg de ud i tredje runde, og i Europa League blev Marseille det sidste stop, da de slog United ud i første knockoutrunde.
Da Chelsea kørte på skinner i 2015/2016, så overtog Manchester United femtepladsen, som havde været Chelseas i sidste sæson. Der var dog kun 5 point fra United på 5. pladsen op til Chelsea i toppen. I Ligacuppen endte de med, at stå med trofæet efter at have slået Q.P.R med 2-1 i finalen. Leicester slog dem dog ud i FA Cuppens tredje runde. Ukrainske Shakhtar blev Uniteds sidste modstander i Champions League, da de røg ud med samlet 2-3.
Manchester blev ved med at ligge og rode rundt i top 5. I 2016/2017 blev det til en fjerdeplads i ligaen, lige uden for medaljekampen. I Europa League nåede de helt frem til semifinalen, hvor de, efter at have slået Juventus med 1-0  i den første kamp, røg ud efter et 0-2 nederlag hjemme. I Ligacuppen røg de ud i 4. runde, mens det kun blev til 3. runde i FA Cuppen.
I de hjemlige turneringer blev sæson 2017/2018 ikke anderledes end de foregående. I Premier League fik de en sølle femteplads endnu engang, og de røg også tidligt ud i begge Cup-turneringer. Dog fik de endelig succes på den internationale scene. Efter at have slået franske Bordeaux med samlet 2-0 i semifinalen, så stod Porto klar i finalen. De blev sendt hjem med et 3-1 nederlag, og så kom Uniteds første internationale succes i hus efter omvæltningen.
I den sidst spillede sæson gik Manchester United så hele vejen til tops i Premier League. Med 73 point sikrede de sig for første gang i 10 år guld i Premier League. De blev også til en pokal i Ligacuppen da de slog Leeds United med 3-1 i finalen. FA Cuppen bød kun på kampe indtil 6. runde, og i Europa Leage genoptog de ikke succesen, men blev slået ud til Lyon i kvartfinalen. I den europæiske Super Cup vandt de dog 2-0 over Inter, så i alt 3 trofæet blev sikret i denne sæson.
Efter omvæltningen er det blevet til 7 trofæer for Manchester Uniteds vedkommende. 1 x CCL1, 3 x Ligacup, 1 x Premier League, 1 x Super Cup, 1 x Europa League. Et trofæ mindre en Chelsea.

Hvis de kigger på Manchester Uniteds ældre trup, så stoppede Ryan Giggs i 2011. Herefter har han været ungdomstræner i Scunthorpe, og er nu assisterende manager i Coventry. Wayne Rooney er efterhånden 33 år, men spiller stadig på førsteholdet i United. Rio Ferdinand blev solgt til Brighton i 2014, hvor han blev indtil januar 2016. Herefter tog han et halvt år i italienske Torino, hvorefter han lagde spillerkarrieren på hylden. Siden har han været ungdomstræner i Burton, førsteholdstræner i Rochdale, og er i øjeblikket manager for West Ham. Darren Fletcher er stadig i United, dog er han blevet rykket ned på reserveholdet, men han er også godt oppe i 30'erne. Dimitar Berbatov lagde sin karriere på hylden i 2016, og har lige siden været en manager, men uden en klub. Patrice Evra blev i sæsonen 2012/2013 solgt til Bayern München for 112 millioner kroner. Der var han indtil sæson 15/16 hvor han skiftede til Liverpool for 1,4 mil. Han skiftede dog hurtigt væk, og endnu engang til Tyskland. Denne gang til Stuttgart, hvor han idag spiller på sit tredje år som 38-årig. Paul Scholes trak sig tilbage i 2011, hvorefter han har været træner i Reading, og pt. er det i Crewe. Spillere som Van der Saar, Michael Carrcik og Nemanja Vidic har helt forladt fodboldverdenen, for de er blevet slettet fra spillet.


LIVERPOOL
Liverpool tog også turen direkte op i CCL1 i første sæson, ligesom de to foregående hold. Liverpool havde samme point som Chelsea, men en bedre målscore, hvilket gav dem førstepladsen. I CCL1 endte de nede på en femteplads, men via en sejr over Manchester United i slutspilsfinalen, så fik de for andet år i træk en oprykning. Og i CCC var det heller ikke noget problem at køre alle andre over, og cruise en førsteplads i hus. Så var de, sammen med Chelsea, sikker på Premier League i sæson 12/13. De opnåede ikke nogen cupsucces i de første par år.
Liverpool var endnu engang med fremme i toppen, men denne gang blev de slået af Chelsea og Tottenham, hvilket gav dem bronzemedaljen i deres comeback sæson. I FA Cuppen nåede de kun til 3. runde, mens de i Ligacuppen allerede blev slået ud i 2. runde.
I sæson 2013/2014 gik det dog helt galt for Liverpool, som måtte nøjes med en 12. plads i Premier League. Kun 49 point havde de fået skrabet sammen i løbet af de 38 kampe. I både Ligacuppen og FA Cuppen blev det sidste stop 3. runde, mens de i Champions League blev stoppet af Bayern München i første knockoutrunde.
Liverpool fastholdt samme form i 14/15, da de endnu engang erobrede 12. pladsen i ligaen. Endnu engang røg de tidligt ud i begge Cup-turneringerne, mens de ikke havde international deltagelse grundet 12. pladsen i forrige sæson.
I 2015/2016 fik de da lidt oprejsning, da de fik hevet en 6. plads i land. Dog lå de med 7 point op til Manchester United, så de var stadig ikke helt med, der hvor det var sjovt. I FA Cuppen havde de forbedret sig ved først at blive slået ud i 5. runde. Ligacuppen stoppede dog endnu engang i 3. runde.
I sæsonen efter droppede de dog en enkelt plads ned i ligaen, hvilket gav en 7. plads. I Europa League nåede de frem til anden knockoutrunde, hvor de blev slået ud af Manchester United som gik videre pga. reglen om udebanemål. I FA Cuppen endte de med at stå med pokalen i hænderne, efter de havde slået Swansea 2-0 i finalen. I Ligacuppen var de røget ud i 4. runde. Men de sikrede sig det første trofæ efter oprykningen til Premier League.
I 2017/2018 holdt Liverpool stadig fast i deres position lige uden for top 5. Endnu engang blev det til en 7. plads. Endnu engang nåede de langt i FA Cuppen, men ikke helt til finalen. Chelsea blev deres sidste stop i semifinalen. I Ligacuppen kunne Liverpool bare ikke få succes. Endnu engang røg de ud i 3. runde. Den største skuffelse var vel, at de ikke engang formåede at kvalificere sig til Europa League. Stade Rennais blev sidste stop i 4. kvalrunde.
I den sidste sæson formåede Liverpool ikke at komme ind i top 5. En 6. plads blev det til, med 3 point op til den femtebedste. I Europa League blev det  til første knockoutrunde, hvor endnu en fransk modstander en for stor mundfuld. Denne gang var det Grenoble som slog Liverpool ud med samlet 1-2 . I Ligacuppen nåede de helt frem til kvartfinalen for en gangs skyld, men Nottingham Forrest blev sidste stop der. Manchester United slog dem ud i FA Cuppens 4. runde.

Alt i alt, så har det ikke været nogen køn omvæltning for Liverpools vedkommende. Liverpool har i alt for 3 trofæer, 1 x CCL2, 1 x CCC og 1 x Ligacup. Det er bestemt ikke tilfredsstillende for en Liverpool fan.
Hvis vi også kigger på nogle af deres spillere, så er Steven Gerrard stadig i klubben. Han lagde dog spillerkarrieren på hylden i 2018, men er derefter fortsat som ungdomstræner i klubben. Fernando Torres er stadig i bedste velgående. Den 35-årige angriber har netop afsluttet sæsonen ved at score 12 mål i 25 kampe. Glen Johnson blev solgt i 2016 til konkurrenterne fra Sothend for 32 mil. Martin Skrtel blev i første sæson solgt til Galatasaray, hvor han idag som 34-årig stadig spiller. Ryan Babel smuttede også i første sæson. Han tog turen til AC Milan, hvor han også spiller idag, som 32-årig. Mascherano spiller fortsat i klubben, efter han har rundet de 34 år. Insúa forlod også Liverpool i første sæson, hvor han drog til Fiorentina. Målmanden Reina er også stadig at finde i klubben, efter han har rundet de 36 somre. Spillere som Daniel Agger, Benayoun, Kuyt og Riera har trukket sig helt ud af spillet.


ARSENAL
Arsenal var det eneste Big Four hold som ikke snuppede en oprykning i første sæson. De endte på en 7. plads, men tabte til Man City i slutspils semifinalen. Efter de tre andre Big Four hold var smuttet, så var det ingen sag for Arsenal at tage oprykningen i 10/11. Med en 3. plads, og over 100 point, så rykkede de direkte op. I 2011/2012 tog de også den direkte oprykning fra CCL1 til CCC sammen med Manchester United. Også året tog de to hold direkte oprykning til Premier League, hvor Arsenal snuppede førstepladsen. De havde ikke nogen pokalsucces, her i oprykker årene.
I 2013/2014 endte Arsenal med at snuppe en 6. plads. Tilfredsstillende i deres comeback sæson, og efter der allerede var Big Four hold i ligaen. De havde dog hverken succes i Ligacuppen (4. runde) eller i FA Cuppen (3. runde).
I 14/15 tog de springen ind i top 5, efter de sikrede sig en 4. plads. Med kun 5 point op til førstepladsen, så kunne den sagtens have været røget i hus med lidt held. Endnu engang blev det til skuffelser i i både FA Cuppen og Ligacuppen, hvor de i begge turneringer blev slået ud i 3. runde.
I 2015/2016 forbedrede Arsenal endnu engang deres position i ligaen. Med samme point som Southend, men med en dårligere målscore, så måtte de nøjes med en tredjeplads. Det kan næsten være ligemeget, at rapportere om Cup-turneringerne. Endnu engang blev det 3. runde i begge turneringer.
I 2016/2017 endte Arsenal endnu engang inde i top 5. Med 65 point sikrede de sig en femteplads. I Europa League nåede de til semifinalen hvor Galatasaray slog dem ud med samlet 1-2. I FA Cuppen slog Liverpool dem ud i 5. runde, mens de i Ligacuppen blev slået ud i 4. runde af MK Dons.
Arsenal endte endnu engang  i top 5, men de er ikke blevet til nogel pokaler i Premier League indtil videre. Med 74 point fik de en 3. plads, bag ved City og Chelsea. Bordeaux blev deres stopklods i Europa Leagues kvartfinale med et samlet resultat på 4-6. Chelsea slog dem ud i FA Cuppens 6. runde, og i Ligacuppen røg de endnu engang i 3. runde.
Arsenal havde faktisk deres dårligste sæson i den sidste sæson. De endte helt nede på en 8. plads, hvilket endda var bag ved Liverpool. I Champions League blev det til et samlet 1-3 nederlag i 1. knockoutrunde til AC Milan. I FA Cuppen røg de i 4. runde, og igen, igen, igen røg de ud i 3. runde i Ligacuppen.

Arsenal endte faktisk kun med at vinde et enkelt trofæ. De blev vundet i 2012/2013 da de rykkede direkte op i Premier League via en førsteplads i CCC. De har ikke været i nogen cup finaler, eller nogle internationale finaler. Arsenal må nok være det hold fra The Big Four som har skuffet mest efter omvæltningen.
Hvis vi også lige runder spillerne, så har de stadig kaptajnen Cesc Fabregas, selvom han har rundet de 32 år. Nicklas Bendtner har heller ikke svigtet The Gunners, hvor han som 31-årig stadig er på førsteholdet. Robin van Persie stoppede sin fodboldkarriere i 2018, og er nu på udkig efter en klub han kan stå i spidsen for. Målmanden Manuel Almunia var i Arsenal indtil 2014. Via et kontraktudløb så røg han til Malaga på en fri transfer. Her var han i en enkelt sæson, før han lagde fodboldstøvlerne på hylden. Lige siden har han været målmandstræner i Peterborough. Samir Nasri render også stadig i The Gunners, efter han er blevet 31 år. Thomas Vermaelen smuttede i 2017 til Real Madrid, for 72,5 mil. Her spiller den 33-årige forsvarsspiller fortsat. Franskmanden Sagna smuttede også til Spanien. I 2015 røg han til Atletico Madrid for 70 mil., hvor han fortsat spiller. Theo Walcott tog til Schalke 04 i 2017 for 65 mil. Der spiller den 30-årige wing stadigvæk. Aaron Ramsey render også fortsat i klubben, han er også kun 28 år gammel. Russeren Arshavin trak sig tilbage i 2015, og i 2016 blev han ansat i Manchester United som talentspejder. Den 33-årige Clichy er ligesom mange andre også fortsat i klubben. Abou Diaby smuttede i 2012 til tyske HSV hvor han nu stadig spiller. Alexander Song røg i 2011 til spanske Zaragoza, hvor han også stadig render. Den sidste spiller vi lige skal have fat i er Armand Traoré. Han skiftede i 2010 til franske Marseille for 18 mil. Her var han indtil 2015, hvor han blev udlånt til Leeds en enkelt sæson. Efter lejeopholdet tog han til Liverpool for 34 mil., hvor han stadig spiller.

Årtiets transfers
coca-cola league 2
Vi skal også lige tage et smut forbi transferdelen i dette årti.  I Coca-Cola League 2 blev der brugt og tjent flest penge i spillets første sæson, da der jo var propfyldt med penge- og spillerstærke mandskaber. De højeste beløb en Coca-Cola League 2 klub har fået for en spiller var Manchester United, som fik 70 millioner kroner for J.S. Park i første sæson.

Rekorden for det højeste beløb som er blevet brugt på en spiller i CCL2 blev også sat i første sæson. Tidligere nævnte transfer hvor Middlesbrough købte Sean St. Ledger for 30 millioner kroner blev den største indgående handel i dette årti.

coca-cola league 1
I Coca-Cola League 1 var der to udgående handler som kom et godt stykke over de 100 millioner kroner. I sæson 2010/2011, efter Chelsea var rykket op i rækken, der solgte de Yury Zhirkov til Bayern München for 112 millioner kroner. Sæsonen efter blev den rekord dog slået af Manchester United, som endnu ikke var rykket op i CCC. De solgte forsvarsspilleren Nemanja Vidic til kongeklubben Real Madrid for 180 millioner kroner.
Den største indgående handel foregik i sæsonen 2013/2014. Det var Hull som erhvervede sig Daniel Fuchs fra Rapid Wien for små 17 millioner kroner. Den rekord er ikke blevet overgået endnu i CCL1.

coca-cola championship
I den andenbedste række stod Aston Villa og Brighton for den største udgående handel. I sæson 2013/2014 var det Aston Villas James Milner som tog springet fra CCC til Premier League, og fra Aston Villa til Brighton for 140 millioner kroner. Et beløb som var tæt på at blive slået her i den netop afsluttet sæson. Swansea solgte regentalentet Michael McInnes til Bristol City for 132 millioner kroner.
Hvis vi går den anden vej, og ind af svingdøren, så stod Liverpool for det største indkøb i Coca-Cola Championships historie. I sæson 2011/2012 købte de forsvarsspilleren Fabiano Santacroce fra Napoli for 117 millioner kroner.

premier league
I Englands bedste række, Premier League, var det "storklubben" Leeds United som stod for årtiets største salg. I sæsonen 2015/2016 solgte Leeds vidunderbarnet Fábio til Barcelona. Fábio, som i starten af spillet render i Manchester United, blev solgt for hele 205 millioner kroner. Inden han kom til Leeds havde han været forbi RB Salzburg og franske Marseille.
Manchester United er også med i den anden transferrekord i Premier League. I sæsonen 2014/2015 køber de Danmarks største forsvarstalent. Simon Kjær skiftede fra italienske Palermo til Manchester United for intet mindre end 280 millioner kroner.

Dermed fik jeg afsluttet min artikel; Omvæltningen. Jeg håber i var underholdt hele vejen igennem, jeg var i hvert fald underholdt under hele projektet!



s æ s o n 2 0 0 9 / 2 0 1 0


s æ s o n 2 0 1 0 / 2 0 1 1


s æ s o n 2 0 1 1 / 2 0 1 2


s æ s o n 2 0 1 2 / 2 0 1 3


s æ s o n 2 0 1 3 / 2 0 1 4


s æ s o n 2 0 1 4 / 2 0 1 5


s æ s o n 2 0 1 5 / 2 0 1 6


s æ s o n 2 0 1 6 / 2 0 1 7


s æ s o n 2 0 1 7 / 2 0 1 8


s æ s o n 2 0 1 8 / 2 0 1 9




Fredag d. 29 oktober 2010 ~ Goodbye FM10
Fredag d. 24 september 2010 ~ Chile - The Golden Generation
Fredag d. 12 marts 2010 ~ Copa America - Talentmassen i Sydamerika
Onsdag d. 27 januar 2010 ~ 6:37 - Hvad skal man give sig til?
Mandag d. 18 januar 2010 ~ Omvæltningen
Fredag d. 18 december 2009 ~ Interview med Michael Rüsz
Fredag d. 11 september 2009 ~ Preview af FM 2010

 Sider: [1]
(Denne artikel er vist 1664 gange)

Kommentarer til denne artikel (0)

Log ind for at kommentere denne artikel

This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010