home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 17:48:22 Arberg Klubsøgnin... Real.Madrid
I dag kl. 17:32:14 Sunbao Omklædning... Spørgsmåltråden
I dag kl. 17:19:10 Frederik.Mrck Træningsbanen Taktisk guide
I dag kl. 16:09:40 Nephilim Klubsøgnin... AS Roma
I dag kl. 15:15:38 RedFan_98 Fodbold Real Madrid tråd
I dag kl. 14:08:15 Kenitho Challenges Er du dygtig nok?
I dag kl. 13:52:28 Inter Klubsøgnin... Manchester United
Antal Registrerede Brugere: 21014
  5 Brugere, 100 Gæster Online.

Indlæg: 1122253 over 30782 Emner
Nyeste Bruger: Mads-Blohm
GUIDES

~ Guidegrupper ~
 + Tilpas dit FM (15)
 + Grafiske guides (6)
 + Træning og Taktik (10)
 + Transfer og Økonomi (6)
 + Øvrige FM-guides (9)
 + Ikke-FM relaterede guides (6)
 + Positions Guides (8)
 + Guides til ældre versioner (54)
 - LLM-guides (3)

  Her finder du diverse guides til Lower league management

 + Ligaguides (7)
 + Problemer med FM/Steam (10)
 
Guide(s) i denne gruppe
Transfers
LLM-guide 2009 - Det takt...
LLM-guide 2009 - det grun...

 Sider: [1]
3 Guide(s) i denne gruppe  - Transfers
Forfatter   plutonium
Dato   Mandag d. 20 april 2009 - 14:54
Overskrift   Transfers
Bedømmelse   * * * * * * (10 Stemmer)


Lower League Management 2009 - Transfers


Football Manager 2009

Som en storklub i europæisk fodbold har man råd til at begå fejlkøb. Rivaldo i AC Milan, Michael Owen i Real Madrid er to eksempler, og så sent som sidste år så vi Robbie Keane falde fuldstændig igennem i Liverpool efter at have scoret mål på stribe i Tottenham. Som LLM-klub har man simpelthen ikke råd til at begå de her fejl, og derfor er det vigtigt, at du udnytter dine talentspejderes viden optimalt. Som jeg tidligere har nævnt er økonomien uhyre vigtigt for at få succes som LLM-klub, og hvis du henter flop på flop til klubben, vil kapitalen aldrig blomstre.

Find din spiller
Når du skal finde din nye stjerne er det vigtigt, du udnytter din stab optimalt. Personligt plejer jeg at sætte to talentspejdere på en spiller for at få to forskellige meninger om en spiller fra to forskellige hjerner. Det er godt at have mere end en eller to talentspejdere i klubben, så hvis du har råd til det, kan det være effektivt at hyre en fire-fem medarbejdere til at spejde efter spillere.
Ofte finder dine talentspejdere nyttige spillere, hvis du sætter dem til at lede i det pågældende land du spiller i. Talentspejderne finder tit spillere, der ikke har en klub, men det skal du ikke lade dig skræmme af. De spillere kan ofte være guldkorn!
Spillersøgningsfunk tionen er din ven. Specielt når du skal lede efter spillere. Hvis du for eksempel skal bruge en central forsvarsspiller kan det være nyttigt at sætte “kontraktstatus” som “udløbet”, “utilknyttet, eller “udløber snart”. De gode spillere, der falder under denne kategori er tit oppe i årene, men det kan være en fordel. Rutinen spiller nemlig ind. Mange mener, at spillersøgningsfunk tionen er ulovlig at bruge for at spille rigtig LLM, men hvis man er en af de FM'ere, der mener, at funktionen er lovlig er det et glimrende hjælpemiddel.
Et andet godt trick til at finde den perfekte spiller er generelt at være vågen og overvåge de andre klubber i din ligas spillere. I de lave rækker kan bundklubbernes stjernespillere være villige til at skifte klub meget let. Specielt hvis du er oprykningskandidat i din liga.
Hele konceptet omkring Lower League Management er at tage et hold fra bunden og rykke op til den bedste i liga i landet. For at dette skal kunne lade sig gøre er det vigtigt, at du råder over en flok spillere, der har de samme ambitioner som dig. Hvis halvdelen af dit hold er uambitiøse, iloyale og faktisk bare er tilfredse med din klubs nuværende position er det meget svært at holde klubbens positive udvikling i gang. Derfor er det vigtigt at købe spillere, der passer til din egen fodboldfilosofi. Overgangen fra et uambitiøst hold til et ambitiøst hold skal selvfølgelig være glidende. Hvis du henter 10 ambitiøse spillere i et transfervindue kan der hurtigt opstå kliker i truppen, hvilket ikke gavner nogen. Derfor skal du tænke dig om, når du opbygger det professionelle, loyale, balancerede og ambitiøse hold, som du stræber efter.

Når spilleren er fundet
… skal du til at kigge på talentspejderrappor ten. Som jeg tidligere har nævnt er fysikken ekstremt vigtigt, når man spiller LLM, da det tekniske niveau ikke er specielt højt. En muskuløs Stig Tøfting type kan ofte sætte en lille teknisk midtbanespiller fuldstændig ud af kampen. Personligt mener jeg, at fysikken overvinder teknikken i Lower League Management.
Talentspejderne er værd at lytte på. Selvfølgelig er “nuværende egenskaber” og “potentielle egenskaber” vigtige, det siger sig selv. Dog skal du også være opmærksom på spillerens personlighed. Hvis din talentspejder mener, at han slet ikke passer ind med de andre spillere i truppen bliver han sjældent en succes. En spiller kan have ekstreme evner i forhold til resten af din trup, men hvis han ikke er villig til at samarbejde med hans holdkammerater, går det aldrig godt. Som jeg skrev tidligere skal du arbejde efter at få en ambitiøs trup. Derfor gavner det heller ikke nogen hvis du bliver ved med at hente uambitiøse spillere til klubben bare fordi de passer ind.

Hvis du vil vide mere om, hvilke specifikke tal, der er vigtige for hver enkelt position, kan jeg henvise til Plutoniums positionguides, som du finder her:
http://www.fmfreaks.dk/index.php?action=guides;group_id=21

Skrevet af PepeMandag d. 20 april 2009 ~ Transfers
Søndag d. 01 marts 2009 ~ LLM-guide 2009 - Det taktiske
Mandag d. 23 februar 2009 ~ LLM-guide 2009 - det grundlæggende

 Sider: [1]
(Denne guide er vist 4055 gange)

Kommentarer til denne guide (3)

Log ind for at kommentere denne guide

DinMor!
03 dec 2009
10:25

  God beskrivelse!

 
Andresen91
22 nov 2009
20:40

  Glimrende arbejde, men hvorfor er der nogen som siger FM's søgefunktion ikke er tilladt, fordi i virkeligheden får mange klubber spillere til prøvetræning. Og de henvender sig selv eller også gør deres agent, det gør de jo ikke i FM. Hvis du spørger mig er det tilladt og få utilyknyttede spillere til og spillere hvis kontrakt er udløbet.

 
ellococonejo
18 aug 2009
20:14

  supert

 
This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010