home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:36:31 JG v25 Baren Hvor mange hobbyer har...
26 Jul 2021, 14:02 Ninja777 Idéfabrikken Danmark - Lower League...
24 Jul 2021, 17:49 Balslev Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Jul 2021, 12:41 Arsrea Klubsøgnin... Odense Boldklub
21 Jul 2021, 02:38 Arberg Fodbold Ballon d'Or 2021
20 Jul 2021, 10:25 Erzael Blogs Milliardær
19 Jul 2021, 22:06 jonesg Omklædning... Spørgsmåltråden
Antal Registrerede Brugere: 22803
  1 Bruger, 466 Gæster Online.

Indlæg: 1130330 over 31211 Emner
Nyeste Bruger: omisenej
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2021
| | | | |-+  #25 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: #25 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!  (Læst 2630 gange)
Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #13 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #15: 11 Apr 2021, 20:26 »

DEL 14 – Kurs mod oprykning

Verl – 1860 München 1-1
Mannheim – 1860 München 2-1
1860 München – Aubstadt 4-0
Oberhausen - 1860 München 1-2
1860 München – Wehen Wiesbaden 1-1
Hansa Rostock - 1860 München 0-1
Hallescher - 1860 München 0-2

Resultaterne i den seneste tid har været en smule svingende.

Som jeg sluttede med at skrive i sidste update, så ventede der to nøglekampe imod Verl og Mannheim, hvor vi kunne lægge stor afstand til begge klubber med to sejre. I stedet for 4 eller 6 point i de to kampe blev det desværre kun til ét.

Kampen imod Verl på bliver en tæt kamp, men hvor vi dog skaber de største chancer. 1-1 synes dog ikke helt uretfærdigt og vores mål falder 10 minutter før tid, som en udligning af Erik Tallig, der er kommet ind midt i 2. halveg.

Kampen imod Mannheim kommer til at ligne Verl-kampen. Kampen er ligne, men med større chancer til os. Og da Tallig igen scorer efter 8 minutter, tror vi at det tegner godt. Mannheim er dog mere effektive, og Martinovic scorer to mål, som afgør kampen i Mannheims favør.

Efter et skuffende resultat kommer vi dog tilbage på sporet, da vi besejrer oprykkerne fra Aubstadt med 4-0 hjemme på Stadion an der Grünwalder Straße. Sejren var ventet og vi har til kampen benyttet lejligheden til at spare en masse spillere. Således spiller unge Gresler på venstre back, Belkahia i midterforsvaret, Tallig på højre kant og Koura på venstre kant. De Wilde får ligeledes en pause, hvor Neudecker er rykket op på hans position. Aubstadt får ikke et ben til jorden. Koura scorer to mål, Neudecker ét, mens Aubstadts Benkenstein scorer selvmål syv minutter før tid. Gresler spiller en god kamp og får herefter interesse fra flere klubber og ender med at blive solgt til Würzburger Kickers inkl. en videresalgsklausul på 50 % af hele den fremtidige salgssum.

Ugen efter møder vi endnu en oprykker, da vi skal til Oberhausen. Kampen kommer til at minde om Aubstadt-kampen, hvor vi stordominerer – og Oberhausen pyntet reelt kun på resultatet, da de reducerer til 1-2 langt inde i overtiden. Finnsson og Roux står for vores scoringer i en kamp, hvor vi sparede Neudecker.

Herefter er det tid til sidste kamp i efterårssæsonen, da rækkens nr. 8, Wehen Wiesbaden, gæster os i München. Kampen er lige med et lille overtag til Wehen Wiesbaden, som blandt andet brænder straffespark sidst i 1. halveg. Vores målscorer bliver De Wilde, der udligner Wehen Wiesbadens pauseføring kort inde i 2. halveg.

År 2022 indledes på Ostseestadion i Rostock. Mange i Hansa-lejren mener efter kampen, at der var tale om tyveri ved højlys dag, da Rostock i den grad var dominerende. Kampen afgøres allerede i 3. minut, da Staude bryder igennem i venstre side og lægger bolden blødt til venstre for målmanden. Resten af kampen er en forsvarskamp, hvor målmand Hillers har flere store redninger.

Vi slutter denne update i Hallescher med periodens lavpunkt, da vi taber fortjent 0-2. Hallescher har gjort sig positivt bemærket i denne sæson med en foreløbig 5. plads. Og det er ikke så meget nederlaget, men mere måden nederlaget kom i hus, som generer mig. Hallescher skaber masser af store chancer overfor vores normale så uigennemtrængelige forsvar. Offensivt lider vi tydeligt under fraværet af De Wilde, som har karantæne, og vi skaber ikke meget i kampen. Reelt kan kun Jose Mauri på midtbanen være sin indsats bekendt.

Trods lidt svingende resultater er vi stadig placeret på 1. pladsen med en bedre målscorer en Mannheim. Bayern II ligger på 3. pladsen, men da holdet ikke kan rykke op, så ligger Hallescher nu på playoff-pladsen, som nummer 4. Med reelt 15 points forspring ned til playoffpladsen, synes oprykning rimelig sikker – nu handler det således mest om, hvem der skal løbe med titlen, som mester af 3. Liga.EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #14 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #16: 12 Apr 2021, 11:26 »

DEL 15 – De Wilde is coming to town   

1860 München – Türkgücü 3-1
Viktoria Köln - 1860 München 6-4
1860 München – Ingolstadt 04 2-1
Duisburg - 1860 München 0-3
1860 München – Magdeburg 0-0
Osnabrück - 1860 München 1-2
1860 München – Zwickau 1-1

Nils De Wilde – vores lejede, belgiske stortalent – is coming to town! Han har underskrevet en ny 3-årig kontakt med os foran flere 2. Bundesliga-klubber. Hans kontrakt med Anderlecht udløber til sommer, hvorefter han er transferfri. Ved kontraktunderskrive lsen meldte han samtidig ud, at han er blevet fan af klubben og derfor var glad for at kunne fortsætte karrieren her.

Denne stime af kampe indledes med en sikker 3-1-sejr over Türkgücü. Vores mål scores af Finnsson, Staude samt Steinhart på direkte frispark. Türkgücü pynter på resultatet 8 minutter før tid.

Den fine præstation følges op af en skuffende en af slagsen imod Viktoria Köln. 6-4 i en kamp, hvor ingen af holdenes forsvar havde styr på noget som helst. Under kampen forsøger jeg både med høj og lav forsvarslinje, uden resultat. Köln scorer til 1-0 efter seks minutter. Tre minutter efter udligner Moll på straffespark. Köln bringer sig igen foran efter 33 minutter, hvorefter der igen udlignes efter en dyb stikning til Osawe.
Efter 39 minutter udvises Viktoria Kölns Lorch for en tofodet tackling. Jeg ser frem til at kunne gå til pausen med uafgjort og få opmuntret spillerne til at skulle dominere anden halveg. Et minut før pausen får dog en spand kold vand i hovedet, da Klefisch banker bolden ind fra 35 meter til en 3-2 pauseføring til Köln.
I 2. halveg starter vi, som lyn og torden, da Staude igen udligner. Herefter starter katastrofale 20 minutter for os, hvor forsvaret holder op med at forsvare. Köln skaber flere store chancer, hvor McKinze Gaines II scorer i hhv. 52. og 68. minut.
Steinhart vækker et lille håb i os, da han reducerer direkte på frispark efter 71 minutter. Håbet slukkes dog helt to minutter efter, da McKinze Gaines II fuldender sit hatrick til 6-4.
Resten af kampen bølger frem og tilbage uden flere scoringer.

Trods en hæsblæsende kamp, hvor vores forsvar ikke havde styr på noget som helst, panikker jeg ikke. Det er stort set første kamp i sæsonen, hvor vi føler os helt ude af kontrol og ikke kan lukke af overhovedet. Ugen efter spiller vi en mere kontrolleret kamp imod Ingolstadt, som besejres 2-1 på mål af Tallig og Osawe.

Herefter vinder vi sikkert 0-3 i Duisburg på mål af Finnsson (straffespark), Osawe og Popovic. Vi styrer kampen sikkert og Moll får en pause i en kamp, hvor Belkahia spiller en god kamp, som erstatning.

I den efterfølgende kamp spiller vi 0-0 imod Magdeburg hjemme i en kamp, hvor det er helt vanvittigt, at vi ikke vinder. Vi har 29 afslutninger i kampen, xG siger 3,01-0,73 og holdet spiller en rigtig god kamp. Vi rammer stolpe/overlægger 4 gange og Osawe brænder to chancer, hvor han normalt ville score på minimum den ene. Alle spillere får fine karakterer. Der er ikke andet at sige end, at det er sort uheld og hamrende ineffektivitet, som er skyld i, at vi ikke vinder. Jose Mauri er i karantæne – Moll erstatter ham på midten, mens unge Niklas Lang tager hans plads i midterforsvaret.

Mens vi (ufortjent?) taber point imod Magdeburg, vinder vi til gengæld en smule ufortjent i Osnabrück, som fyrede Papin tidligere på sæsonen og erstattede ham med Andre Schubert, der har fortid som manager i Gladbach, Braunsweig og Holstein Kiel. Osnabrück spiller en god kamp, men vi slipper alligevel afsted med 3 point på mål af Tallig og Roux.

I denne updates sidste kamp spiller vi skuffende 1-1. Vores kamp ødelægges dog af, at Erdmann begår et tåbeligt straffespark ude i højreside af feltet. Han satser fuldstændig sin glidende tackling, kommer for sent og får rødt kort. Sidst han fik spillertid var i målorgiet imod Viktoria Köln, hvor han heller ikke gjorde en god figur. Denne præstation bliver nu afgørende for, at han ikke får forlænget sin kontrakt, der udløber til sommer. Vi spiller uafgjort 1-1 i en kamp, hvor begge hold fortjente point.

Vi skriver nu 2. april 2021. Vi ligger aktuelt på 2. pladsen i 3. Liga med ét point op til Mannheim på 1.  pladsen og med 15 point ned til Viktoria Köln på 4. pladsen, som nærmeste oprykningskonkurren t. (FC Bayern II ligger på 3. pladsen).

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #15 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #17: 13 Apr 2021, 13:59 »

DEL 16 – Oprykning og uventede henvendelser

Energie Cottbus – 1860 München 0-1
1860 München – Uerdingen 1-0
Darmstadt - 1860 München 0-3
1860 München – FC Bayern II 2-0
Weiche Flensburg - 1860 München 0-2
1860 München – Verl 0-0
Türkgücu - 1860 München 1-1

Oprykning til 2. Bundesliga samt 3. Liga-titlen er i hus efter at have sat en stime sammen på 12 ubesejrede kampe i træk!

Vi indleder ovenstående stime i østtyske Cottbus, hvor vi vinder 0-1 på mål af Staude.

Ugen efter gentager vi resultatet hjemme imod Uerdingen, hvor Osawe står for det enlige mål lige efter pausen. Begge kampe kontrollerer vi fuldstændig.

Endnu mere kontrollerende er vi imod Darmstadt, som besejres 0-3. Igen er Staude og Osawe på pletten med hhv. to og én scoring. Oven i købet i en kamp, hvor Lorenz og Neudecker bliver hvilet. Unge Niklas Lang tager Lorenz plads i midterforsvaret, mens Steinhart vikarierer på venstre back i stedet for Finnsson, som spiller på Neudeckers plads.

Herefter er det tid til lokalopgør imod Bayern II, hvor vi spiller en strålende kamp og holder Bayern nede på 0,1 xG. Staude og Moll står for vores scoringer i en kamp, hvor Bayern presses så meget, at seks af deres spillere får gult kort.

Oprykningen er så i hus og vi kan derfor begynde af give spilletid til nogle reserver og unge spillere. Koura kommer ind på Staudes plads imod Weiche Flensburg og kvitterer med en scoring. Ligeledes får 16-årige Manuel Börner debut på venstre back med en karakter på 7,1. I målet gives der spilletid til reserven Kretzschmar, idet at førstevalget Hiller fortsat ikke har forlænget sin kontrakt. Han er gået ind til forhandlingerne med meget store krav til sin status på holdet samt en klækkelig lønforhøjelse. På nuværende tidspunkt ser det ikke ud til, at enderne kan nå hinanden.

Hjemme imod Verl spiller vi 0-0 i en kamp, hvor begge hold er tilfreds med uafgjort. Igen spiller Börner fra start, ligesom Steinhart for en sjælden gangs skyld spiller i midterforsvaret pga. skader og karantæner.

I sidste kamp imod Türkgücu spiller vi 1-1 i en kamp, som er præget af, at vores modstander har alt at spille for, mens vi er sikret ligatitlen. Türkgücu har desperat brug for et point for at sikre sig overlevelse, mens vores attitude til kampen er præget af feriestemning. Vores østrigske tredjemålmand, Jorganovic, får debut – han blev hentet ind i foråret på fri transfer, da vi pludselig fik en lille skade til Hiller. Popovic scorer vores mål og herefter kan jublen bryde ud.

Staude bliver igen vores topscorer, mens Neudecker bliver årets spiller i klubben. Jeg bliver nummer 2 i afstemning af årets træner, bagved Florian Schnorrenberg fra Hallescher, som sensationelt får sin klub i playoff og ender med at rykke op i 2. Bundesliga sammen med os, efter samlet sejr og Eintracht Braunschweig.
Knap var sæsonen slut, før det lå uventede henvendelser i indbakken. Hannover, som sluttede 5’er i 2. Bundesliga vil have mig til samtale om overtagelse af managersædet i klubben. Indstillingen fra min side er umiddelbart kølig, men en samtale kan jo ikke skade. Jeg bliver imidlertid ikke tilbudt jobbet, da deres valg falder på Peter Bosz, som har en noget mere velrenommeret CV end jeg har.

Hannover er dog ikke eneste klub, som viser interesse. Dagen efter inviterer HSV mig til samtale i Hamborg. Og her var jeg straks mere i tvivl om jeg skulle tage jobbet, såfremt jeg skulle blive tilbudt det. HSV vil være en stor udfordring, som ligner min nuværende klubs. Men på mange parametre ville det være et stort spring i min managerkarriere.
Jeg tog til samtale, som gik fint, hvilket HSV også meldte tilbage. Deres valg faldt imidlertid på Sandro Schwarz, som har managererfaring fra blandt andet Mainz og Dynamo Moskva.

I næste update ser vi frem imod den nye tilværelse, som 2. Bundesliga-hold.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #16 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #18: 14 Apr 2021, 20:33 »

DEL 17 – Transferupdate og lussing i DFB-pokalen

Den nye status, som 2. Bundesliga-hold kræver forstærkning. For selvom vi vinder 3. Liga i ganske overbevisende stil, så vurderes vi til at være blandt nedrykningskandidat erne i den kommende sæson.

Umiddelbart er jeg enig i oddssetternes betragtning. Jeg har allerede udset mig et par positioner, hvor vi bør forstærke os. Først og fremmest er der målmandsposten, hvor Hillers og klubben ikke kan nå til enighed om en ny kontrakt. Der udover kommer vi til at lede efter en erstatning for Herbert Paul på højre back. Paul er en fornuftig 3. Liga-back med OK all-around stats, men uden kompetencer, som for alvor stikker ud. Jeg vurderer dog, at der vil være stor risiko for, at han bliver overrendt i 2. Bundesliga.
I midterforsvaret vil jeg gerne have tilføjet en forstærkning på over 190 cm. Mine nuværende midterforsvarer er alle under – og har i den forgangne sæson vist, at de godt kan blive pressede på fysikken. Dette pres bliver nok ikke mindre i den kommende sæson.
Endelig vil det være godt, hvis vi kan får tilføjet lidt til bredden, så vi ikke kun er afhængige af unge spillere i tilfælde af skader.

Som tidligere nævnt, så er pengene ikke store i de lavere tyske rækker. Det samme er gældende for 2. Bundesliga, hvor pengene slet ikke kan sammenlignes med Englands pendent, The Championship.

Det er stadig vigtigt, at vi ikke belaster klubbens økonomi unødigt, så vi undgår en gentagelse af tidligere fadæser, som har ført til flere tvangsnedrykninger. Derfor er det mest realistisk, at vi skal hente forstærkninger i de 3. Liga-klubber, som er rykket ned fra 2. Bundesliga i den forgangne sæson og forrige sæson, der givetvis har spillere med en vis 2. Bundesliga-erfaring og som måske ikke har alt for voldsomme lønkrav. Det er klubber, som Eintracht Braunschweig, Darmstadt, Bielefeld, Dresden og evt. Osnabrück.

Følgende spillere har forladt klubben:
*Herbert Paul (Uerdingen)
*William Boateng (ungt talent, St. Pauli)
*Erik Tallig (lån til Verl)
*Nolan Roux (karrierestop)
*Marco Hillers (fri transfer)
*Philipp Jorganovic (Erzgebirge Aue)
*Stefan Lex (fri transfer)
*Dennis Erdmann (fri transfer)

Følgende spillere har jeg hentet til klubben:
*Nils De Wilde (offensiv midt, kontraktudløb, Anderlecht)
*Christian Früchtl (målmand, kontraktudløb, Bayern München)
*Heinz Mörschel (offensive midt, kontraktudløb, Dynamo Dresden)
*Gustav Marcussen (kantspiller, Uerdingen)
*Kolbeinn Sigurbjörnsson (ung målmand, 45K euro, Breiðablik)
*Haktab Traoré (højre back, 75K euro, Uerdingen)
*Thomas Isherwood (midterforsvarer, 150K euro, Darmstadt)

Früchtl, De Wilde, Traoré og Isherwood er udset til at gå direkte ind i startopstillingen. Früchtl er en ung målmand, vis karriere er gået i stå i Bayern München, hvor han kun fik spilletid på 2. holdet. Han har stor ambitioner og skrev kontrakt med os med løfte om, at han kunne bruge klubben, som et springbræt til en større klub. Isherwood er også opdraget i Bayern Münchens ungdomsafdeling. Efter nogle år hjemme i Sverige, vendte han tilbage til tysk fodbold. Sigurbjörnsson er en 18-årig målmand, som jeg havde til prøvetræning i foråret. Han viste gode takter og kan blive fremtidens mand. Gustav Marcussen er en dansker med fortid i Lyngby. Han kan spille begge kanter samt angriber. Han er udset til at skulle være gardering på kanterne. Mörschel er en teknisk god spiller, som er udset til at være gardering for De Wilde på den offensive midtbane.

Opstarten forløb fornuftigt med følgende resultater:
Preußen Münster – 1860 München 1-2
Babelsberg - 1860 München 1-4
1860 München – Bochum (oprykket til Bundesliga) 4-0
1860 München – Feyenoord 3-1

Med ovenstående resultater gik vi indtil sæsonpremieren med store forventninger. Vi skulle starte imod oprykningsfavoritte rne fra HSV på udebane. Og hvis vi havde glemt, at man skal tage træningskampresulta ter med et gran salt, så blev vi mindet om det efter allerede 17 sekunder, da Jatta bringer HSV foran 1-0. Vi får rystet chokket af os og efter 23 minutter lukrerer Osawe på, at holdene i 2. Bundesliga formentlig vil stå højere på os end i 3. Liga. Med sin enorme fart sætter han HSV-forsvaret og udligner til 1-1. I pausen roser jeg spillerne for indsatsen og minder dem om, at vi er underdogs. Det finder vi ud af i anden halveg, da HSV lægger ekstra tryk på. Efter 55 minutter kommer deres belønning, da Novoa bringer HSV foran 2-1 efter klumpspil i vores felt. HSV fortsætter med at presse på og i 87 minut scorer Jatta til 3-1, inden at indskiftede Marcussen pynter på resultatet i sidste minut.
Vi taber kampen fortjent, men vi bliver i pressen rost for indsatsen, da man havde regnet med, at HSV ville køre os over.

Efter et resultat, som vi kan leve med, er det blevet tid til første runde af DFB-pokalen. Vi har trukket Borussia Mönchengladbach. Vi er rimeligt med i første halveg, og selvom Kramaric bringer Gladbach foran, så er vi tæt på at udligne, da Osawe spilles fri i dybden. Desværre brænder han friløberen på Yann Sommer. I pausen minder jeg spillerne om, at de kan spille uden pres med det resultat, at holdet falder sammen i anden halveg. Gladbach sætter tempoet op, Pléa scorer to gange, inden at Kramaric lukker kampen til 0-4.

Efter exit i pokalen kan vi nu koncentrere os om ligaen. Vi rejser os og får følgende resultater:
1860 München – Sandhausen 3-1
Karlsruhe - 1860 München 0-4
1860 München – St. Pauli 2-0
Jahn Regensburg - 1860 München 1-1

Vi slår Sandhausen sikkert i en kamp, hvor Osawe gjorde livet surt for de langsomme Sandhausen-forsvarer. Han scorer to mål, mens Staude scorer et.

Ugen efter tager vi til Karlsruhe, hvor Osawe igen er på spil. Karlsruhe står alt for højt på banen og det er rent guf for Osawe, som scorer hattrick, inden Staude lukker ballet til slutresultatet 0-4.

Herefter er det tid til mødet med en anden kultklub, når Hamborgklubben St. Pauli gæster Stadion an der Grünwalder Straße. St. Pauli byder ikke ind med meget og kampen afgøres i anden halveg, da Osawe spilles fri i dybden og lobber den over målmanden. I overtiden afgøres kampen endeligt, da indskiftede Marcussen scorer til 2-0 fra højre side af feltet.

Inden landskampspausen i september står den på revanchematch, da vi gæster Jahn Regensburg. Vi mødte senest Regensburg i playoffkampene i sæson 1, hvor vi tabte efter forlænget spilletid. Kampen bliver yderst chancefattig og ender 1-1. Igen er Osawe vores målscorer.

Nu står den på landskampspause, efter en god start på sæsonen, hvor vi efter 5 kamp har skrabet 10 point sammen.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #17 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #19: 15 Apr 2021, 20:00 »

DEL 18 – Krise

1860 München – Greuther Fürth 0-0
Paderborn - 1860 München 2-0
1860 München – Erzgebirge Aue 1-1
Hannover - 1860 München 2-0
1860 München – Kaiserslautern 0-0
Hallescher - 1860 München 1-0
1860 München – Holstein Kiel 0-2
Heidenheim - 1860 München 0-0
1860 München – Union Berlin 1-0
Mannheim - 1860 München 0-0

Den fine start til trods, så har jeg hele tiden forventet, at vi også ville møde medgang og svære tider. Men ni kampe i træk uden sejr er hårdt – også for et oprykkerhold, der er påregnet til at være en del at bundstriden.
På transfervinduets sidste dag tikker der et tilbud ind på Steinhart fra Eintracht Braunschweig. Jeg er ambivalent omkring tilbuddet. Dels er tilbuddet ikke højt, og selvom Steinhart ikke er stamspiller (og ikke har specielt gode stats), så har han leveret stabilt, når han har spillet. Der udover har han gode venstreben stået for både frisparksmål og assists på kritiske tidspunkter. Jeg ender dog med at komme med et modbud, som er en smule højere, som Braunschweig accepterer. Med få timer at handle i, skal det gå stærkt.

I slutningen af sidste sæson havde jeg kort kig på Mathias Nielsen fra Randers FC, som har kontraktudløb med klubben. Nielsen ville dog ikke skrive kontrakt på daværende tidspunkt. Nu er situationen imidlertid ændret. Vi er rykket op og Nielsen er stadig uden klub. Vi giver ham en kontrakt, hvor han accepterer at være rotationsspiller til en løn, som er en smule lavere end Steinharts. Alt i alt win-win. Vi får en rutineret spiller ind i truppen, som fra sin tid i Randers og Horsens i den grad ved, hvad det vil sige at kæmpe med i den tunge ende af tabellen. Og Nielsen får udlevet en drøm om at komme til at spille i udlandet.

Vi starter september med en 0-0 kamp hjemme imod Greuther Fürth, hvor xG efter kampen hedder 0,41-0,16 – altså en særdeles chancefattig kamp.

Herefter taber vi 2-0 i Paderborn i en kamp, som Paderborn styrer.

De to første resultater ryster os ikke – som oprykker vinder man langt fra hver gang. Og vi ligger stadig fint midt i tabellen. Imidlertid får jeg rynker i panden, da vi må nøjes med 1-1 hjemme imod Erzgebirge Aue, som på daværende tidspunkt kun har skrabet et point til sig. Én ting af den uafgjorte kamp, en anden ting er, at vi er heldige at slippe afsted med resultatet. Erzgebirge Aue er klar bedre end os og havde vundet med en angriber, som var en smule mere effektiv.

I Hannover taber vi 2-0. Et forudsigeligt resultat, da Hannover også er et af holdene, som forventes at skulle være en del af oprykningskampen. Den seneste tids dårlige resultater, får mig dog til at skifte formation i pausen til en 3-5-1-1. Selve spillestilen er den samme, men med 3 midterforsvarer efterlades rummet midt for mål mindre sårbart – og vi vil sjældent kommer i undertal her.Den første fulde kamp med formationsskift kommer i kampen mod Kaiserslautern, hvor vi spiller 0-0 i en chancerig affære.

Vi taber herefter 1-0 i Hallescher, men i en kamp, hvor jeg egentlig føler (for første gang i lang tid), at vi har styr på kampen og er uheldig med ikke at få et point med hjem.

Herefter taber vi hjemme til Holstei Kiel. Igen spiller vi OK, men Kiel har marginalerne på sin side. Mens vi ikke får et potentielt straffespark, får Holstein Kiel selv tildelt et papirstyndt straffespark.

Efter 3,5 kampe med formationsskift konstaterer jeg, at vi i de fleste af kampene egentlig har OK styr på kampen, men har været lidt uheldig med resultaterne. Jeg tolker, at det bliver endnu bedre, når spillerne har vænnet sig til formationen.

På de tanker tager vi til Heidenheim, som forventes at ende i den bedste halvdel af tabellen. I en kamp, hvor målmand Früchtl og forsvaret udmærker sig, hiver vi et godt 0-0 resultat med hjem til München.

Vi indleder herefter november hjemme, hvor vi tager imod nedrykkerne fra Union Berlin. Union Berlin har haft en svær start på sæsonen, hvor holdet ligger og roder rundt på kanten af nedrykningsstregen.

I kampen giver jeg den første start til Koura på toppen, efter at Osawe ikke har scoret i mange kampe i træk. Koura takker for tilliden, da han efter 40 minutter scorer kampens enlige mål på et hovedstød efter assist fra 17-årige Manuel Börner, som vikarierer på venstre wing back for Finnsson.Med første sejr i lang tid tager vi med fornyet selvtillid til Mannheim, som ligesom os er rykket op i denne sæson. Vi dominerer kampen og holder stort set Mannheim fra chancer. Desværre er vi ikke effektive nok foran mål og vi må derfor tage til takke med 0-0.

Efter 15 runder ligger vi nummer 10 i 2. Bundesliga med 8 point ned til Würzburger Kickers, der ligger på playoff-pladsen. (Würzburger dog med en kamp i hånden)

Netop Würzburger Kickers møder vi i næste kamp, når VM i Qatar er overstået.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #18 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #20: 17 Apr 2021, 20:44 »

DEL 19 – Betondefensiv, Neudecker-farvel og interesse fra Berlin

1860 München – Würzburger Kickers 2-0
Stuttgart - 1860 München 1-0
Osnabrück - 1860 München 0-1 (træningskamp)
AS Trencin - 1860 München 1-3 (træningskamp)
1860 München – St. Gallen 1-0 (træningskamp)
1860 München – Hamburger SV 0-1
Sandhausen - 1860 München 0-1
1860 München – Karlsruhe 0-1
St. Pauli - 1860 München 1-0
1860 München – Jahn Regensburg 2-0

10 kampe spillet, heraf 3 træningskampe, og kun 5 mål lukket ind. Det kan vi være godt tilfredse med – særligt henset til, at 3 af målene er faldet imod Hamburger SV, Stuttgart og St. Pauli, som er rækkens top 3.

Vi scorer heller ikke selv mange mål – men følelsen af at være svære at score imod giver en kontrol, hvilket er værdifuldt, når man er udset til at været af de tunge hold i tabellen.

Efter et overstået VM i Qatar, hvor Italien blev verdensmestre, vi vinder sikkert over Würzburger Kickers og lægger dermed afstand til bunden. Sejren følges op af en hæderlig indsats i Stuttgart, som dog tabes 1-0.

I vinterpausen sker der ting og sager på transfersiden. Talenterne Greilinger og Fanta lejes ud til hhv. Energie Cottbus og Würzburger Kickers, mens vores anfører Neudecker sælges til Kaiserslautern.

Allerede i sommers var der bud på Neudecker fra Heidenheim. Handlen faldt dog på gulvet, da Heidenheim slet ikke ville forhandle om deres bud. Kaiserslautern er dog villige til at forhandle og vi ender med at blive enige om en handel på 2,1 mio. euro, stigende til 2,5 mio. euro via klausuler samt videresalgsklausul på 20 % af overskuddet fra en fremtidig transfer. Beløbet er en smule over Neudeckers markedsværdi og luner godt i vores slunkne pengekasse. Neudecker takker i vores afskedssamtale mig for at give ham muligheden for at komme afsted, idet han også selv ønskede at prøve sig af i en større klub.

Med Neudeckers farvel forfremmes Moll til ny anfører og Isherwood til viceanfører. På midtbanen udfyldes skal tomrummet efter Neudecker udfyldes af den unge 17-årige regen Andreas Skov, som er lejet i Dortmund. Der udover har jeg hentet Iurii Pertsukh – 26-årig angriber fra Kasakhstan med 22 landskampe på cv’et. Jeg havde ham til prøvetræning, hvor han gjorde det fornuftigt i træningskampene. Han skal tage konkurrencen op med Koura og Osawe.Sidst har jeg hentet Kristian Eltong – en 17-årig dansk forsvarsspiller med opdragelse i AGF, men som var klubløs. Transferen kom i stand, da Eltong var til prøvetræning og Niklas Lang (vores unge forsvarsspiller) ikke ville skrive under på en forlængelse af aftalen, som udløber til sommer. Da flere Bundesligaklubber henvendte sig til Eltong, slog jeg til med løftet om, at han ville få førsteholdsminutter ind i mellem.Sidst, har jeg skrevet kontrakt med den 22-årige nordmand Tobias Christensen, som senest har tørnet ud for Molde i den norske Eliteserie. Papirarbejdet blev dog ikke færdig til tiden og han er derfor først tilgængelig til kampe i næste sæson.

I træningskampene møder vi hold af varierende kvalitet: Osnabrück fra 3. Liga, Trencin fra den bedste slovakiske række samt St. Gallen fra den bedste schweiziske række. Alle tre kampe vindes sikkert og med gode præstationer.

Dermed er vi klar til vores første kamp i forårssæsonen, hvor HSV gæster Stadion an der Grünwalder Straße. Men hvor vores første møde med HSV var en offensiv og hæsblæsende affære, bliver denne kamp defensiv og kontrollerende med en xG-score på 0,72-0,87. Kampens enlige mål falder på hovedstød af Opoku i 68. minut.

Den gode præstation imod HSV giver os gode forhåbninger, da vi tager til Sandhausen, som pt. indtager rækkens 8. plads. Vores forsvar spiller en pragt kamp sammen med Kretzschmar i målet, som vikarierer for en influenzaramt Früchtl, der netop har skrevet ny kontrakt med en højere frikøbsklausul. Kampen afgøres i 64. minut, da Mörschel dukker op i feltet og lægger bolden fladt til venstre for keeperen.

Vi begynder et gøre os forhåbninger imod en placering i den bedste halvdel af rækken, da Karlsruhe kommer på besøg. I vores første møde i Karlsruhe, gav vi dem en afklapsning på 0-4. Denne kamp bliver ganske anderledes. Karlsruhe kontrollerer kampen, mens vi ikke rigtig skaber noget. Kampens enlige mål scores af Sobiech på et straffespark begået af Finnsson.

Herefter venter St. Pauli i Hamborg. St. Pauli ligger pt. nr. 3 i tabellen. I forsvaret har vi rokeret en smule, således at Moll nu spiller til højre, mens Lorenz tager pladsen i midten med en libero-rolle i håb om, at han måske kan komme mere til sin ret med sine fremadrettede afleveringer. Kampen bliver lige med et lille overtag til St. Pauli. Og netop som begge hold tror, at kampen skal ende i en nulløsning, laver Früchtl en forfærdelig fejl, da han sparker bolden direkte ud i hovedet på Lorenz. Bolden opsnappes af Melone, som scorer kampens enlige mål i overtidens 4. minut.

Efter kampen modtager jeg en besked for præsidenten i Union Berlin, som gerne vil se mig til en jobsamtale. Union rykkede i sidste sæson ned fra Bundesligaen og ligger lige nu på en skuffende 15. plads, få point over nedrykningsplayoff-pladsen. Hovedstadsklubbens tilbud er fristende og giver et indblik i, hvor ulige vilkårene er for mit stakkels 1860-hold.
Union Berlin kan tilbyde en lønbudget på i omegnen af 475.000 euro om ugen – vores ligger på i omegnen er 130.000 euro. Der udover tilbyder de et transferbudget på omkring 20 mio. euro med at krav om, at de forventer, at jeg bruger så meget, som muligt af det. Vores transferbudget startede på 0 euro og blev arbejdet op via salg og budgetjusteringer. Vores nuværende transferbudget på 1 mio. euro er kun kommet i hus takket være salget af Neudecker.
Union kan tilmed tilbyde et projekt, som minder om mit – mal Berlin rødt og overtag positionen, som hovedstadens førende fodboldhold fra Hertha Berlin.
Samtalen forløber fint og da klubben vender tilbage med et kontrakttilbud er jeg meget fristet. I sidste ende beslutter jeg dog at takke nej til tilbuddet. Jeg føler, at jeg lige nu står et spændende sted med mit 1860-hold, hvor vi klarer os over forventning og med nogle dygtige unge spillere, som langsomt kommer ind og får spilletid på holdet. Måske fortryder jeg beslutningen senere, men lige nu føles den, som det rigtige at gøre.
Union ansætter herefter i stedet Martin Schmidt fra Sandhausen.

I denne updates sidste kamp, møder vi Jahn Regensburg, som vi slår sikkert med 2-0 på hjemmebane. Vores mål scores af Staude og Finnsson, som i dagens anledning spiller på midtbanen i stedet for en skadet De Wilde.

Trods lidt svingende resultater, så er jeg godt tilfreds med den seneste periode. Vi taber fire kampe, men tre af kampene er imod top 3-holdene – heraf to af dem på udebane. I ingen af kampene føler jeg, at vi er spillet ned under græstæppet – og vi er langt henad vejen i rimelig kontrol.

Efter 22 spillerunder ligger vi nr. 12 med 27 point med 8 point ned til Holstein Kiel på 16. pladsen.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #19 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #21: 18 Apr 2021, 20:45 »

DEL 20 – Talentfiskeri på akademiet og rollen, som party-pooper

Greuther Fürth – 1860 München 3-1
1860 München – Paderborn 1-0
Erzgebirge Aue - 1860 München 0-2
1860 München – Hannover 1-0
Kaiserslautern - 1860 München 1-1
1860 München – Hallescher 2-0
Holstein Kiel - 1860 München 0-3
1860 München – Heidenheim 0-1
Union Berlin - 1860 München 0-0
1860 München – Mannheim 0-0
Würzburger Kickers - 1860 München 0-1
1860 München – Stuttgart 1-0

Vi må gøre vores talentarbejde godt, når to Bundesligaklubber ser sig nødsaget til at tage på ”fiskeri” hos vores akademi. Først får jeg besked om, at Nürnberg (pt. sidst i Bundesligaen) har hentet en ung spiller fra vores akademi. 2 uger efter får jeg lignende besked om, at Mainz også har hentet en 15-årig højre back. Det er selvfølgelig en cadeau til vores akademi, men vi så selvfølgelig helst at talenter forblev i klubben. Forhåbentlig kan en status, som 2. Bundesligaklub hjælpe med at fastholde de unge spillere.Efter en god kamp imod Jahn Regensburg skal vi til Greuther Fürth, som vi spillede uafgjort med i vores første indbyrdes møde. Vi spiller dog en særdeles ringe kamp, hvor vi både defensivt og offensivt leverer meget dårligt. Vi er bagud 2-0 ved pausen og får reduceret kort inde i 2. halveg ved Staude. Reduceringen bringer desværre ikke energi ind i holdet og kampen afgøres i 72. minut på et straffespark til Greuther Fürth.

Med bange anelser gå vi derfor ind til kampen imod Paderborn på hjemmebane. Vi tabte til Paderborn i første kamp, men denne kamp bliver helt anderledes. Vi spiller en god kamp, hvor vi fortjent vinder 1-0 på et straffesparksmål af Moll i 1. halvegs tillægstid.

Herefter spiller vi en ret begivenhedsløs kamp imod Erzgebirge Aue. Begge hold ligger under 1,0 xG i kampen, som ender 0-2 på mål efter dødbolde.

Fra et møde med rækkens suveræne bundhold venter nu et møde med en oprykningskandidat fra Hannover. Hannover dominerer kampen og Früchtl må flere gange vise sit talent frem i målet. Kampen afgøres på en kontra, hvor Osawe afslutter med et lob over målmanden.

I Kaiserslautern spiller vi en stor kamp, men må nøjes med 1-1. Osawe scorer vores mål og bliver man-of-the-match. Der er dog det malurt i bægret, at Osawe skylder mindst 1 – måske 2 – scoringer mere i kampen i situationer, hvor han er alene med målmanden.

Det gode spil tager vi dog med til kampen imod Hallescher, hvor vi igen spiller godt og holder Hallescher helt væk fra chancer. Kampen afgøres i 89. og 90. minut af Traoré på hovedstød og Osawe på en kontra, hvor Hallescher-holdet fanges langt fremme på banen i et forsøg på at udligne.

Holstein Kiel ligger på en skuffende 16. plads, mens vi indtager 10. pladsen, da vi møder hinanden i Kiel. Kampen bliver ensidig, da vi sikkert vinder 0-3 på mål af Isherwood og to mål af Osawe.

Med sejren lægger vi nu så stor afstand til bunden, at det ikke længere er matematisk muligt at rykke ned. Derfor benytter vi de resterende kampe på at hvile nogle stamspillere og samtidig give unge spillere chancen for at vise deres værd. Manuel Börner på venstre wingback har allerede vist sit talent og er nu en integreret del af 1. holdstruppen, hvor han jævnligt er at finde i startopstillingen. Bagkæden roteres, hvor Isherwood, Moll og Lorenz får pause på skift og Eltong får chancen. På den offensive midtbane for 17-årige Umar Boakye chancen efter nogle finde præstationer på 2. holdet. Han er kun 159 cm. høj, men er god teknisk og arbejdsom. Sidst, giver vi også spilletid til en 16-årig midtbanespiller fra Kosovo, Ardit Haliti. Han er OK teknisk og har godt mentale stats af hans alder.

Den meget spilletid til de unge spillere har en smule indvirkning på resultaterne, hvor vi taber imod Heidenheim og spiller 0-0 imod Union Berlin og Mannheim. Især i det to sidste kampe, havde vi nok vundet, hvis vi havde stillet med stærkeste hold.

I næstesidste runde spiller vi imod Würzburger Kickers, som allerede er rykket ned. Haliti starter på banen og spiller en god kamp, hvor han kontrollerer holdets offensive spil fra sin position, som deeplying playmaker. Kampen afgøres af Osawe i 84. minut, efter at han blev indskiftet i stedet for Pertsukh, som havde fået chancen fra start. Kretschmar står en god kamp i målet, hvor Früchtl har fået hvile.

Hermed er der lagt op til sidste runde, hvor vi skal møde rækkens førerhold, Stuttgart. Stuttgart er allerede sikker på oprykning og fører med 3 point ned til HSV på 2. pladsen, som dog har en bedre målscore en Stuttgart. En sejr til os og sejr til HSV betyder dermed, at HSV tager 2. Bundesliga-titlen. Vores situation er, at vi ligger på 8. pladsen med 3 point bagefter Greuther Fürth og Kaiserslautern – men med bedre målscorer end dem begge. Så med en sejr har vi mulighed for at avancere med op til to pladser på sidste spillerunde.

Kampen bliver en tæt affære med et lille overtag til os. Stuttgart-spillerne virker tydeligt påvirkede af risikoen for at smide 1. pladsen på sidste spillerunde. Omvendt kan vores spillere spille helt frit, da vi allerede langt har overgået forventningerne til sæsonen, hvor vi var udset til at skulle kæmpe for at undgå nedrykning. Vi kommer til flere gode afslutninger, hvor både De Wilde og Osawe er tæt på at bringe os foran. I 72. minut sender De Wilde en bold ind foran mål. Her dukker Osawe op og banker bolden over i højre hjørne af målet.
Herefter presser Stuttgartspillerne meget på uden at blive rigtigt farlige – og kampen ender 1-0 til os.
HSV vinder samtidig deres kamp og tager titlen, som 2. Bundesliga-mester. Både Kaiserslautern og Greuther Fürth får dog også point, hvilket betyder, at vi ender på 8. pladsen, hvilket er langt over forventning. Samtidig ender vi med kun 22 scoringer imod os og har dermed det bedste forsvar i ligaen. Früchtl opnår flest clean sheets med 17 af slagsen, mens Osawe ender på 3. pladsen på topscorerlisten med 17 scoringer.

Vi har nu sikret os en ny sæson i 2. Bundesliga. Spørgsmålene begynder dog at melde sig:
*Kan vi forlænge låneaftalen med Andreas Skov?
*Skal vi have flere unge spillere fast op i 1. holdstruppen? Og skal vi samtidig sælge nogle af de ældre spillere?
*Kan vi holde på stamspillerne og de unge spillere, som har gjort det godt i slutningen af sæsonen?

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #20 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #22: 20 Apr 2021, 20:48 »

DEL 21 – Gang i svingdøren fører til taktiske overvejelser på Stadion an der Grünwalder Straße

Knap er sæsonen forbi, før rygterne begynder at svirre om, at der skal bygges nyt stadion i München. Og få dage efter kommer bestyrelsen med en meddelelse om, at man ønsker at bygge sit nye, eget stadion med plads til cirka 21.000 tilskuere. Formålet er at få sit eget stadion, hvor man tjene flere penge på tilskuerindtægterne og i højere grad kan leve op til efterspørgslen efter billetter, som er støt stigende efter klubben succesrige sæson i 2. Bundesliga. Stadion er næsten fyldt til hver hjemmekamp, når de trofaste fans kommer på stadion for at følge deres helte fra den blå del af München.Mange af vores transfers til den kommende sæson er på plads inden 1. juli. Herefter er det blot et spørgsmål om, hvem vi skal skille os af med og hvem vi kan holde på.

Vi henter følgende spillere:
*Maxwell Woledzi (midterforsvar, fri transfer, FC Nordsjælland)
*Finley Burns (midterforsvar, fri transfer, Manchester City)
*Emincan Tekin (offensive midt/angriber, fri transfer, Hertha Berlin)
*Dujon Sterling (højre wingback, fri transfer, klubløs (tidl. Chelsea-talent)
*Tobias Christensen (central midt/offensiv midt, fri transfer, klubløs (tidl. Molde)
*Jan Pavlik (18 årigt målmandstalent, 56K Euro, Sparta Prague)
*Koya Yoshino (central midt, 1 mio. euro, Kawasaki Frontale)
*Andreas Skov (ung regen fra Dortmund, hvor jeg har fået forlænget lejeaftalen for endnu en sæson)

Som I kan se, er der flere spillere, som kommer fra klubber, der opdrager spillere til at spille en boldbesiddende spillestil. Overvejelserne går på, om man langsomt kan omvende den offensive spillestil til at være mere boldbesiddende fremfor kontrabaseret uden at gå på kompromis med den defensive stabilitet. En evt. omvendelse vil foregå langsomt og forsøg vil starte i kampe på hjemmebane, hvor vi er store favoritter.

Ud af de mange indkøb skiller Yoshino sig ud på flere måder. En 18-årig japaner på 154 cm. med god teknik, som er købt for 1 mio. euro. Købet krævede bestyrelsens godkendelse, som krævede en del overtalelse. Han er vurderet af mine scouts til at være et super indkøb – og håbet er, at han enten kan blive en stor profil for os eller indbringe en stor profit. Han har fået en frikøbsklausul på 9,5 mio. euro.

De hentede spillere skaber naturligvis pres på lønbudgettet, som bestyrelsen dog har hævet til omkring 150.000 euro/uge.

Følgende spillere har vi skilt os af med:
*Marin Popovic (kontraktudløb)
*Semi Belkahia (kontraktudløb)
*Erik Tallig (kontraktudløb)
*Daniel Kankam Kyerewaa (kontraktudløb)
*Niklas Lang (kontraktudløb)
*Gustrav Marcussen (200.000 euro til Eintracht Braunschweig)
*Robert Grimm (90.000 euro til HSV)
*Fabian Greilinger (18.250 euro til Lübeck)
*Heinz Mörschel (150.000 euro til Mannheim)
*Kolbeinn Sigurbjörnsson (88.000 euro til Sandhausen)

I de fleste af salgene er der tale om spillere, som enten er egenudviklede eller hentet gratis. Og de fleste af salgene er foretaget med videresalgsklausule r, som kan øge værdien yderligere.

Jeg ville egentlig gerne have holdt på Sigurbjörnsson, men han ville gerne videre til en klub, hvor han kunne få en større rolle end hos os, hvor han var tredjemålmand/ungt talent. Vi fik et mindre overskud ud af handlen, samt en videresalgsklausul.

I stedet har vi hentet Jan Pavlik for billige penge i Sparta Prag. Han er godt nok kun 176 cm. høj, men har mange gode stats. Jeg ser et fint fremtidspotentiale i ham, når Früchtl vil videre eller evt. som videresalg.

På transfervinduets sidste dag tikker der bud ind på Thomas Isherwood – vores høje svenske midterforsvarer, som spillede en god sæson i sidste sæson. Han er vurderet til omkring 1,5 mio. euro, men Union Berlin starter med at byde langt under den værdi. Heldigvis meddeler Isherwood, at han ikke er interesseret i at snakke med hovedstadsklubben og derfor kan vi tillade os at tage os godt betalt for et salg. Union Berlin fortsætter med at byde højere og højere i løbet af dagen, uden resultat. Sidst på dagen kommer de med et bud, der løber op i 1,6 mio. euro. Jeg vurderer dog, at vi er så tæt på transfervinduets lukning, at vi vil have svært ved at finde en forsvarer af samme kvalitet til rimelige penge. Så vi afslår og Isherwood bliver i klubben.

Op til sæson 4 spiller vi følgende træningskampe:
Linth 04 (schweizisk hold fra lavere rækker) – 1860 München 0-4
Babelsberg (regionalliga) - 1860 München 0-2
1860 München – St. Gallen (schweizisk hold fra den bedste række) 1-1
Stade Lausanne-Ouchy - 1860 München (schweizisk hold fra den næstbedste række) 0-2
1860 München – Nimes (Ligue 1) 1-0

Alt i alt tilfredsstillende resultater i kampe, hvor vi ind i mellem justerede taktikken til en langsommere og mere boldmasserende stil.

I første ligakamp venter Bundesliganedrykker ne fra Bochum på udebane.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #21 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #23: 21 Apr 2021, 16:28 »

DEL 22- 4 point imod to nedrykkere og videre i pokalen for første gang

Bochum – 1860 München 0-0
1860 München – Karlsruhe 2-1
Nöttingen (Oberliga Baden-Württemberg) - 1860 München 1-3
Sandhausen - 1860 München 1-2
1860 München – Fortuna Düsseldorf 3-0
Mannheim - 1860 München 0-1

Kampen indledes på udebane imod rivalerne fra Bochum, der netop er rykket ned fra Bundesligaen. Kampen bliver et eksempel på forskellen imellem at være et midterhold i 2. Bundesliga og et hold, som er vant til Bundesligatempo. Bochum styrer kampen og vi slipper afsted med 0-0 pga. en pragtkamp af Früchtl.

Med et point på tavlen tager vi imod Karlsruhe på hjemmebane foran et udsolgt Stadion an der Grünwalderstraße. Kampen bliver tæt, men lukkes reelt allerede i første halveg, da Staude og Osawe bringer os foran 2-0. Først i kampens tillægstid får Hofmann pyntet på resultatet for Karlsruhe.

Herefter venter en kamp i DFB-pokalen imod Nöttingen, som frister en tilværelse i Oberligaen, 3 rækker under os. Kampen bliver helt ensidig, selvom vi lufter de fleste af vores reserver i kampen. Vores mål scores af Pertsukh, Tekin og Moll.

Turen går ugen efter til Sandhausen til en kamp, som kommer til at ligne Karlsruhe-kampen til forveksling. Tæt kamp, som dog stort set er afgjort efter 18 minutter, hvor Isherwood bringer os foran 0-2 efter Staudes tidlige scoring. Igen reduceres der først i kampens tillægstid på et straffespark.

Sæsonens anden store test kommer imod en anden Bundesliganedrykker, da Fortuna Düsseldorf gæster os i München. I en chancerig kamp viser vi os mest effektive, da De Wilde, Skov og Staude sørger for sejr til os. Früchtl står endnu en stor kamp og holder nullet for os.

I sidste kamp før septembers landsholdspause, spiller vi imod Mannheim, som i sæsonens start virker langt fra sidste sæsons styrke, hvor man som oprykker fik en flot 13. plads med et komfortabelt forspring til nedrykningsstregen. Kampen afgøres 1 minut inde i 2. halveg på et hovedstødsmål af Osawe.

Efter landskampspausen venter Paderborn på udebane.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #21 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #24: 22 Apr 2021, 21:04 »

DEL 23 – Tiki-taka-planer skrinlagt

1860 München – Paderborn 1-1
Hansa Rostock - 1860 München 0-0
1860 München – Greuther Fürth 4-1
1860 München – Eintracht Braunschweig 0-2
Darmstadt - 1860 München 0-1
1860 München – Union Berlin 0-0
St. Pauli - 1860 München 1-2

Det er en blæsende tidlig-oktoberdag i München. Løverne fra 1860 München tager imod oprykkerne fra Eintracht Braunschweig på et næsten udsolgt Stadion an der Grünwalder Straße. Hjemmeholdet lægger overraskende nr. 2 i 2. Bundesliga bagved nedrykkerne fra Bochum og har i sæsonen blandt andet slået topholdet fra Bochum, nedrykkerne fra Fortuna Düsseldorf og man kommer netop fra en 4-1-sejr over Greuther Fürth, som man ellers havde det lidt vanskeligt med i sidste sæson. Opstillingen ligner med få undtagelser de øvrige kampes, hvor man har spillet godt. Man det kampen går i gang, virker 1860-holdet anderledes nervøst. Boldomgangen er langsom, man spiller konsekvent ud fra forsvaret og man viser slet ikke samme killerinstinct i kontraspillet, som man tidligere har gjort….

Ovenstående kunne meget nemt have været indledningen på en artikel i Süddeutsche Zeitung den 3. oktober 2023, dagen efter at vi har tabt til Eintracht Braunschweig med 0-2 på hjemmebane. I de forgangne kampe har jeg i løbet af 2. halveg forsøgt at omstille spillestilen til en mere boldbesiddende spillestil. Transformationen har ikke været god, men heller ikke decideret skidt – og jeg er fast besluttet på at give stilen et skud fra starten af Braunsweig-kampen, henset til, at vi møder en oprykker på hjemmebane, hvor vi skulle have alletiders chance for at dominere.
Jeg forsøger at spille decideret tiki-taka – men fortsat med lavtstående pres for ikke at revolutionere det hele på en gang. Men det er alt andet end vellykket. Vi er under pres. Opspillet virker krampagtigt og vi forærer hele tiden bolden væk på egen halvdel. Kun Isherwood og De Wilde leverer acceptable indsatser – resten er under middel. Vi taber kampen fortjent 0-2.

Jeg er ikke romantisk anlagt i forhold til spillestil – det vigtigste vil altid være resultaterne, som trods alt har været fornuftige i vores lidt over 3 sæsoner i klubben. Men indhentningen af gode tekniske spillere, gjorde mig nysgerrig på, om en decideret tiki-taka-spillestil kunne gå an i 2. Bundesliga. Jeg må dog sande – som jeg tidligere har gjort – at jeg ikke bryder mig om idéen om at låse mit hold for meget fast på at skulle spille den ud nede bagfra. Ligeledes prioriterer jeg også, at min defensiv står godt, fremfor at min offensiv fungerer – jeg spiller hellere 0-0 end 3-3.

Spillestilen lægges derfor om til den hidtidige spillestil – dog leger jeg med tanken om en mindre formationsjustering, som kan giver en smule mere firepower oppe foran.

Da vi lægger spillestilen om igen, kommer stabiliteten og sejrene tilbage, da vi vinder over Darmstadt og St. Pauli samt spiller uafgjort med et storsatsende Union Berlin.

I næste update vil vi kigge nærmere på mine planer om formationsændringen .

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #23 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #25: 23 Apr 2021, 15:04 »

DEL 24 – Formationsskift og vice-herbstmeister i 2. Bundesligaen

Hallescher – 1860 München 1-2 (DFB-Pokal)
1860 München – Jahn Regensburg 2-1
Kaiserslautern - 1860 München 0-3
1860 München – Heidenheim 2-0
Nürnberg - 1860 München 0-3
1860 München – Hallescher 2-1

Slutningen af oktober byder på velkomsten af en ny angriber fra Aserbajdsjan, da vi henter Renat Dadashov på en fri transfer. Han har spillet 34 landskampe for sit land og har spillet ungdomsfodbold i Frankfurt og RB Leipzig, inden turen gik til Estoril Praia i Portugal og senere Wolverhampton. Her udlejes hans dog hurtigt først til Pacos de Ferreira og senere til Grasshopper i Schweiz, inden at den stod på to års reserveholdsfodbold i England. Spillestilsmæssigt træder hans fysiske egenskaber klart ud, men er heller ikke ringe teknisk.
Dadashovs ankomst effektuerer samtidig mine planer om et taktikskifte. Vi har i noget tid virket lidt låste rent offensivt. Vores kontraer kører ikke helt så glat længere og vi virker for afhængige af Osawes hurtighed oppe foran.

Efter kampene imod Hallescher og Jahn Regensburg, hvor Dadashov introduceres til holdet og vi vinder med hiv og sving, beslutter jeg mig for at skifte formation til 3-5-2 (3-4-1-2) ved at flytte en midtbanespiller op foran. Formationen skal give mulighed for at spille en smule mere direkte, da vi nu har to spillere i angrebet samt en spiller lige bagved dem.

Det nye system introduceres imod Kaiserslautern, som tages på sengen af vores formationsskifte. Defensivt skal vi finde vores ben med en mand mindre på midtbanen. Men offensivt er vores modstander slet ikke forberedt på det ekstra tryk der skabes med en ekstra angriber. Vi vinder 0-3 på mål af Börner og to mål af Dadashov.

Ugen efter gæster Heidenheim os i München. Vi dominerer første halveg og kommer foran på mål af Osawe og Tobias Christensen, som har erstattet en skadet Staude efter 20 minutter. Der skabes dog spænding i kampen, da Isherwood får direkte rødt kort efter 53 minutter. Vi formår dog at lukke af og vinde kampen. Kampen giver desuden debut til Jan Pavlik, som erstatter Früchtl, der har fået en skade i læggen og forventes ude i hele december måned.

Uden førstemålmand og forsvarskrumtap tager vi med nervøse anelser til Nürnberg, hvor vi skal møde sidste sæsons nedrykkere fra Bundesligaen. Holdet gør dog mine bekymringer til skamme, da vi fuldstændig nedspiller dem. Allerede efter 3 minutter bringer Osawe os foran efter et indlæg til bagerste stolpe. Dadashov bringer os på 0-2 efter en times spil, inden Osawe med sin anden scoring lukker kampen til slutresultatet 0-3. xG siger efter kampen 0,3-2,67 – altså en fuldt fortjent sejr.

Efterårssæsonen sluttes af på hjemmebane imod Hallescher. Vi styrer kampen og Yoshino bringer os foran med 1-0 med en helflugter fra kanten af feltet. Burns bringer os på 2-0 efter en dødbold, inden Hallescher reducerer to minutter efter. Vi holder egentlig Hallescher fint fra chancer, men det bliver alligevel lidt spændende i tillægstiden, da De Wilde modtager sit andet gule kort. Sejren kommer dog aldrig i fare og vi kan dermed overvintre på en sikker 2. plads.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #24 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #26: 25 Apr 2021, 14:06 »

DEL 25 – Exit Börner ☹

Med julen og nytåret veloverstået starter vi veltilfredse opstartstræningen på vores træningsanlæg i München. Knap er vi dog kommet i gang, før det tikker en besked ind om, at Schalke 04 ønsker at forhandle en aftale på plads om vores megatalent på venstre back, Manuel Börner. Schalke 04 byder omkring 800.000 euro, hvilket er et godt stykke over hans markedsværdi, men som i forhold til potentiale m.m. er under, hvad vi er tilfredse med.

Jeg afviser, men fornemmer godt, at det kun er begyndelse på forhandlingen. Börner har en frikøbsklausul på 2,1 mio. euro, som jeg ikke forestiller mig, at de vil hoste op med. Derfor kommer det også, som en stor overraskelse, da de netop byder dette beløb upfront. Jeg indleder kontraktforhandling er med den unge mand, hvor jeg lover ham guld og grønne skove. Den unge mand er høflig og siger, at han vil tænke over tilbuddet, men få dage efter accepterer han tilbuddet fra Schalke 04. Jeg er selvfølgelig dybt ærgerlig, men set fra hans perspektiv, så forstår jeg det godt. Og så er det kun godt, at klubben kan lave en god handel på ham.

Nogle af pengene skal selvfølgelig geninvesteres. Og helst i noget ungdom. Jeg har løbende haft en scout i Danmark for at kigge på jyske talenter i Sønderjyske, Esbjerg og Randers. Skæbnen vil, at der render en hurtig U19-landsholdsspiller rundt i Randers, som jeg hurtigt udser mig, som en erstatning. Han foretrækker ganske vist højre back, men er ikke uvant med at spille i venstre side. Der indledes en forhandling og vi ender med at betale 800.000 euro for ham. Et beløb vi forhåbentlig får rigeligt igen, hvis han sælges videre.Der udover lejer jeg en ung angriber i Dortmund, Ivan Mehanovic, som skal tage kampen op med Dadashov og Osawe i angrebet.Træningskampene forløber således:
1860 München – Zaglebie Lubin (Polen) 1-0
1860 München – Rijeka (Kroatien) 0-0
1860 München – Grasshopper (Schweiz) 3-1
1860 München – Zürich (Schweiz) 0-1
Yverdon (Schweiz) - 1860 München 0-1

I alle kampene spiller vi faktisk fint og i kampen mod Zürich, som vi taber, viser xG 1,98-0,89 i vores favør, hvor deres mål falder 5 minutter inde i tillægstiden.

I næste kamp venter rivalerne fra Bochum, inden at vi skal spille 3. runde-kamp i DFB-Pokalen.

EINMAIL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Sider: 1 [2] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010