home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 19:16:52 Arsrea Blogs #5 - Kongeblå Revoluti...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  0 Brugere, 452 Gæster Online.

Indlæg: 1132853 over 31372 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2021
| | | | |-+  #25 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: #25 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!  (Læst 8054 gange)
Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
#25 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« : 01 Apr 2021, 13:28 »DEL 1 – Intro

Velkommen til min blog i blogkonkurrencen 2021.

Det er kun anden gang, at jeg giver mig i kast med en blog – og første gang, at jeg deltager i en blogkonkurrence.

En interessant blog skal efter min mening indeholde mindst to (og helst alle tre) af disse tre kriterier:
*Et spændende save, hvor spilleren er passioneret omkring klubben eller udfordringen
*En challenge – et mål, hvor man forsøger at opnå noget. Målet kan både været kortsigtet og langsigtet.
*Bidrage med noget historisk viden eller nostalgi om klubben eller fodbold generelt.

Jeg håber, at jeg kan opfylde alle kriterierne i min blog. Jeg har haft flere klubber inde i overvejelserne:

*Dynamo Kiev – bring klubben tilbage i positionen, som den førende ukrainske fodboldklub med fokus på ukrainske talenter
*BK Frem – få arbejderklubben fra Valby tilbage i den bedste række og stabilisér klubben både sportsligt og økonomisk
*Benfica – vind en europæisk titel og ophæv dermed Guttmann-forbandelsen

Valget er imidlertid faldet på 1860 München, som efter en både sportslig og økonomisk deroute i dag frister en tilværelse i 3. Liga i Tyskland, hvor man pt. må imødese den ydmygelse det er, når man kun kan måle sig op imod ærkerivalernes 2. hold.

Det kortsigtede mål er forsat sikring af klubbens sportslige og økonomiske fremgang – herunder oprykning til 2. Bundesliga indenfor et par sæsoner. På længere sigt er målet selvfølgelig at vende tilbage til det fine selskab i Bundesligaen og måske opfylde drømmen om at farve München blåt.

Det er nu tid til at sige: ”München ist blau – einmal Löwe, immer Löwe”
« Seneste Redigering: 25 Apr 2021, 14:07 af Maestrodk » Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #1 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #1: 01 Apr 2021, 20:10 »

DEL 2 – Die Geschichte der Löwen – Løvernes historie


Grundlæggelse
Til trods for at klubbens navn er Turn- und Sportsverein 1860 München, så kan klubbens oprindelse spores tilbage til 1848, hvor klubben blev grundlagt, som en fitness- og gymnastikforening ved et møde på pubben Buttlesche Brauerei zum Bayerischen Löwen (herfra kommer tilnavnet ”Die Löwen”, som officiel blev en del af klubbens mærke i 1911). Klubben blev imidlertid forbudt allerede i 1849 på grund af påståede revolutionære tanker i klubben om indførelse af en republik i Bayern, hvor der på daværende tidspunkt var et monarki ved magten.
Klubben blev først lovlig igen i 1860, efter en sammenlægning med andre sportsforeninger. Klubbens fodboldafdeling blev dog først oprettet i 1899 og spillede sine første officielle kampe tre år efter.

Før 2. verdenskrig
Før Bundesligaens grundlæggelse i 1963 blev det tyske mesterskab afgjort via regionale ligaer, hvori man via placering kvalificerede sig til det nationale slutspil. Fra 1920’erne og fremefter var 1860 München at finde i den bedste bayeriske række, hvorfra klubben flere gange kvalificerede sig til slutspillet og blandt andet opnåede to semifinalepladser og én finaleplads i 1941, hvor man dog tabte til Rapid Wien. (Det var dengang, at Østrig var blev indlemmet i det tyske rige under Adolf Hitler)

Efterkrigstiden og grundlæggelse af Bundesligaen
Efter krigen blev klubben placeret den regionale Oberliga Süd, hvorfra den imidlertid var nedrykket fra i tre år i midt-50’erne. I 1963 vandt klubben dog det regionale mesterskab foran rivalerne fra Bayern München, hvilket fik en stor betydning, da det samtidig kvalificerede klubben til den nyoprettede Bundesliga.
DFB havde besluttet, at man ikke ville have to klubber fra samme by til at indtræde i Bundesligaen på samme tid. Derfor måtte Bayern München vente to år, før man kunne indtræde i den bedste række. Således blev 1860 München - imodsætning til Bayern München - et af de stiftende medlemmer af Bundesligaen.
60’erne blev resultatmæssigt for at foreløbigt klimaks for Die Löwen, hvor man i 1964 vandt DFB-pokalen. I 1965 kom man i finalen i Cup Winners Cup og i 1966 vandt man det første og foreløbigt eneste mesterskab til klubben, hvilket blev fulgt op af en andenplads året efter.
Men ligesom, at man troede, at klubben var på vej ind i en storhedstid, forsvandt den gode form. I to sæsoner spillede man middelmådigt, inden man i tredje sæson rykkede ned i den næstbedste række, hvor man forblev i syv år. Herefter agerede klubben elevatorhold imellem den bedste og næstbedsterække i en årrække, inden at man blev tvangsnedrykket til den tredjebedsterække (på daværende tidspunkt den regionale Oberliga Bayern), som følge af økonomiske problemer.

De-ja-vu   
Fraværet fra det fineste fodboldselskab i Tyskland varede 12 år. I 1994 rykkede man igen op i den bedste række. Oprykning kom imidlertid uventet og man havde et hold, som man ikke levnede mange chancer for overlevelse i den bedste række.
Klubben præsident, Karl Heinz-Wildmoser, fik dog fundet penge til væsentlig forstærkning af holdet. Man hentede i de følgende år blandt andet Harald Cerny (tjekkisk landsholdsspiller), Jens Jeremies (senere tysk landsholdsspiller), Abedi Pele (ghanesisk landsholdsspiller med fortid i fransk i italiensk fodbold), Thomas Häßler (tysk frisparksspecialist, som opnåede 101 tyske landskampe) og Davor Suker (stjerne og all-time topscorer på det kroatiske landshold).
Klubben leverede stabilt og i år 2000 endte man på en 4. plads i Bundesligaen og fik dermed en plads i den tredje kvalifikationsrunde til Champions League.
Succesen var dog igen midlertidig og allerede i 2004 rykkede klubben igen ud af Bundesligaen. Det var omtrent samtidig, hvor klubbens præsident havde truffet den upopulære beslutning om, at man skulle følge med Bayern München til det kommende Allianz Arena. Samme præsident blev senere stillet for retten i en bestikkelsessag i forbindelse med tildeling af byggekontrakten til det nye stadion.

Glæden ved at eje sit eget, spritnye stadion varede kort. For i sæsonen 2005-06 var klubben igen i økonomiske problemer. Og løsningen blev, at man solgte sin ejerandel af Allianz Arena til Bayern München, hvorefter man i de efterfølgende år måtte leje sig ind, inden at Bayern München i 2017 opsagde lejeaftalen. Klubben er i dag tilbage på sit oprindelige stadion, Städtisches Stadion an der Grünwalder Straße, med plads til 15.000 tilskuere.


Städtisches Stadion an der Grünwalder StraßeDette blev problemer dog ikke løst af – og få år efter måtte man igen gå tiggergang hos lokalrivalerne for at optage et lån, der skulle sikre, at klubben ikke gik konkurs.
I 2015 håbede klubben, at de finansielle kvaler var ovre, da en jordansk investor, Hasan Abdullah Ismaik, købte sig ind i klubben. Pengene medførte dog ikke sportslig succes, da man i de efterfølgende år stadig kæmpede en brav kamp for ikke at rykke ned i den tredjebedste række.
Selvom missionen lykkedes i flere omgange, valgte Ismaik at trække sine penge ud af klubben i juni 2017. Dette medførte tvangsnedrykning til den fjerdebedsterække, Regionalliga Bayern, da DFB grundet den økonomiske situation ikke ville forny klubbens ligalicens. 

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #2 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #2: 02 Apr 2021, 11:49 »

DEL 3 – Tiltrædelse og pre-season

Som nævnt blev 1860 München tvangsnedrykket i 2017, men allerede året efter rykkede klubben igen op i 3. Liga. I sæson 2018-2019 blev det til en 12. plads, mens det sæsonen efter blev til en 8. plads.

Jeg tiltræder 17.08.2020 i klubben og klubbens ledelse har fastsat et mål om at ende i den bedste halvdel af rækken i denne sæson, mens der herefter forventes oprykningen i løbet af to sæsoner.

Når jeg kigger på spillertruppen, så synes jeg, at der er en pæn balance mellem unge og rutinerede spillere og i det hele taget synes jeg, at truppen er uden væsentlige mangler. Enkelte spillere stikker ud og bliver vigtige for mig:

Sascha Mölders: Vores anfører og target man. Han er 35 år og bundrutineret med Bundesligaerfaring fra Augsburg. I vores spilsystem bliver han en vigtig brik, som jeg kommer ind på senere i den taktiske del.Dennis Dressel: Ung midtbanespiller på 21 år. Havde egentlig kontraktudløb i 2021, men jeg har allerede nu sørget for at forlænge med ham. Kan dække både defensive og offensive roller.Keanu Staude: Kantspiller på 23 år. En af de få spillere i truppen, som virkelig kan noget på egen hånd. God teknisk og en-mod-en.Pengene er ikke store i de sekundære tyske rækker. Således er der ikke noget transferbudget tilgængeligt. Så hvis der skal hentes spillere, så bliver det på lån eller fri transfer. Alternativt skal man give en ung spiller chancen.

Klubben ønsker, at man udvikler egne talenter – og klubben har da også en håndfuld spillere, som på sigt måske kan udvikle sig til førsteholdet. Manden bag udviklingen af spillerne hedder Manfred Paula, som blandt andet har fortid i Augsburg og Kaiserslautern.

I transfervinduet bliver det kan til én tilgang og én afgang. Marius Willsch bliver skippet afsted til en klub i de lavere rækker for at spare lønudgiften. Ind i truppen kommer forsvarsspilleren Romain Genevois, som både kan spiller i midterforsvaret og på backen.

Taktisk ønsker jeg en afbalanceret taktik, som har fokus på en kompakt defensiv og hurtige, direkte omstillinger. Målet er at skabe en spillestil, som jeg også kan benytte, hvis/når jeg rykker op og dermed i flere kampe skal være underdog. Ud fra spillertruppens sammensætning har jeg vurderet, at en 4-4-1-1 er passende.Sascha Mölders bliver en vigtig brik i opspillet, hvor vi vil forsøge at spille en direkte bold op på ham, som han så lægger af til fremadløbende spillere. Når vi kommer op på den sidste tredjedel, ønsker vi at spille meget på standardsituationer, da vi på den måde får rykket flere spillere frem på banen. Defensivt ønsker vi lavt pres, som dog intensiveres jo tættere modstanderen kommer på preslinjen. Højden på forsvarslinjen holdes på standard, da vi ikke ønsker blot at komme til at stå foran feltet og parere modstanderen forsøg. Den overordnede mentalitet holdes på balanceret med mulighed for at omstille til forsigtig eller positiv afhængig af, hvilken modstander vi møder.

Op til sæsonstart spiller vi fem træningskampe:

1860 München – Sandhausen (2. bundesliga) 2-0
Offenbach (reg.liga) – 1860 München 1-2
Schötz (schweisisk sekundahold) – 1860 München 0-1
1860 München – Granada 0-1
Pistoiese (italiensk sekundahold) – 1860 München 0-1

Spillemæssigt er jeg nogenlunde tilfreds. Og selvom vi taber den sidste træningskamp, så spiller vi egentlig en god kamp, hvor det primært er reserverne, der får spilletid.

Næste update bliver med starten på sæson 2020/2021 i 3. Liga.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #3 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #3: 03 Apr 2021, 13:28 »

DEL 4 – Flyvende sæsonstart

Meppen – 1860 München 3-5
1860 München – Magdeburg 1-0
Zwickau – 1860 München 0-2
1860 München – Lübeck 3-1
Hansa Rostock – 1860 München 1-1
1860 München – Saarbrücken 1-0

3. Liga er skudt i gang med en flyvende start fra Die Löwen. 5 sejre og kun et pointtab ude imod Hansa Rostock, som ligesom os forventes at komme til at ligge i den bedste halvdel af ligaen.

Kamp 1 imod Meppen var en åben affære, som kunne have gået begge veje. Der var fejl fra begge forsvar, men vi reddes af en skarp Sascha Mölders, som scorer hattrick i kampen.

Mens kamp 1 var en åben affære, blev kamp 2 det stik modsatte. Kampen blev chancefattig og henimod slutningen af kampen lignede det, at begge hold ville være tilfreds med en pointdeling. Men i 82. minut får Stefan Lex en dyb bold fra Mölders, som han klinisk sætter i nederste højre hjørne. Herefter kører vi sejren sikkert hjem

Kamp 3 og 4 bliver en kontrollerede dage på kontoret, hvor vi styrer kampene fra start til slut. Lex og Staude kvitterer begge med to ud af vores fem scoringer, mens Steinhart i kamp 4 vikarierer på højrekanten, hvorfra han smækker bolden op i krydset.

Vores første store test var i kamp 5 imod Hansa Rostock, der ligesom os har ambitioner om på et tidspunkt igen at indtræde i det fine selskab i tysk fodbold. Vi stordominerer kampen, men får desværre ikke udbytte af dominansen. Neudecker bringer os ellers foran tidligt i kampen på en afslutning fra 25 meter. Desværre scorer Erdmann selvmål efter 40 minutter. Resten af kampen jagter vi sejren, men uden resultat og vi må tage til takke med uafgjort, hvilket vi også havde været tilfredse med inden kampens start.

Sidste kamp i denne update blev imod bundholdet fra Saarbrücken. Kampen dominerer vi og ender med en vinde 1-0 på et straffesparksmål af Mölders. Vi kunne have vundet større, men omvendt kom Saarbrücken heller ikke frem til noget.

Alt i alt en glimrende sæsonstart – og langt over forventning. Efter de seks kampe ligger vi nummer 2 med dårligere målscorer end Dynamo Dresden.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #4 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #4: 04 Apr 2021, 13:33 »

DEL 5 – Træerne vokser ikke ind i himlen

Unterhaching – 1860 München 0-0
1860 München – Duisburg 2-3
1860 München – Hallescher 2-0
Dynamo Dresden - 1860 München 1-1
1860 München – Uerdingen 1-1
Verl - 1860 München 0-0

Ak ja, den gode sæsonstart var da også for god til det skulle vare ved. 6 kampe, 1 sejr, 4 uafgjort og et nederlag. Bevares, vi er svære at slå. Men præstationerne i nogle af kampene har været bekymrende.

Lokalrivalerne fra Unterhaching spiller vi en fornuftig kamp, men uden at der skabes nogle rigtig store chancer i nogle af enderne.

Vi taber efterfølgende fortjent til Duisburg i en kamp, hvor vi reelt ikke var tæt på at få point.

Vi vinder efterfølgende en pligtsejr på hjemmebane imod Hallescher, men i en kamp, som vi slet ikke kontrollerer og hvor Hallescher med lidt mere held i sprøjten tager point med hjem.

Ude imod Dresden får vi et godkendt resultat med hjem, men vi er reelt spillet helt ud af brættet efter et rødt kort til Staude i starten af 2. halveg.

Efter Dresden-kampen justerer jeg en smule på taktikken. Dressels mentalitet skiftes fra support til defend. Og presintensiteten ændres fra more urgent til standard. I de foregående kampe har spillerne virket trætte – specielt i anden halveg. Derfor forsøger vi fremadrettet at spille mere afventende og mere balanceret.

I de to efterfølgende kampe spiller vi fornuftigt, men ikke prangende og vi kommer afsted med 2 point, hvor vi burde have haft minimum 4, hvis vi kigger på spil og chancer. Især Verl-kampen skuffer, da vi har et markant bedre mandskab.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #5 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #5: 04 Apr 2021, 20:00 »

DEL 6 – Tilbage på sporet

1860 München – Türkgücü 2-1
Viktoria Köln - 1860 München 0-1
1860 München – Mannheim 2-0
Kaiserslautern - 1860 München 1-0
1860 München – Wehen Weisbaden 2-0

Efter en skuffende periode har vi nu rejst os igen og vundet fire ud af fem kampe. Kun ude imod Kaiserslautern (et af de andre tophold) taber vi.

Vi vinder fortjent imod Türkgücü, som vi deler hjemmebane med. På Türkgücüs hold optræder blandt andet det tidligere Leverkusen-talent Atakan Akkaynak, som er udlejet fra sin tyrkiske klub. Staude og Mölders er vores målscorer.

I den efterfølgende kamp vinder vi 0-1 imod Viktoria Köln i en meget lige kamp. Viktoria Köln er en af de klubber, som vi kæmper med i kampen om den playoff-givende tredjeplads. Vores mål scores af den 20-årige indskifter Fabian Greilinger, som efter 70 minutter drøner bolden op i hjørnet fra 30 meter.

Viktoria Köln-kampen følges op af en sikker 2-0-sejr over Mannheim, hvor Mölders og Staude igen står for vores scoringer.

Herefter er det blevet tid til en kamp i mellem 3. Ligas nummer 2 og 3, da vi gæster Kaiserslautern på Fritz Walter Stadion. Kampen bliver meget chancefattig (nogen vil kalde den kedelig) og kampen afgøres i 43. minut, da Superliga-kendingen, Marvin Pourie, scorer kampens enlige mål.

Efterårssæsonen afsluttes hjemme imod Wehen Weisbaden, hvor vi kører en kontrolleret 2-0-sejr hjem på mål af Genevois og Staude.

Med sejren overvintrer vi på 3. pladsen med en bedre målscorer end Viktoria Köln og med hhv. 5 og 7 point op til Kaiserslautern og Dynamo Dresden.


Stillingen ved vinterpausen


Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #6 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #6: 05 Apr 2021, 10:55 »

DEL 7 – Dressel-salg, virus-udbrud og spilletid til reserver og talenter

Osnabrück - 1860 München 1-3 (træningskamp)
FC Bayern II - 1860 München 0-0
1860 München – Ingolstadt 04 1-0
1860 München – Meppen 2-0
Magdeburg - 1860 München 3-2
1860 München – Zwickau 3-0

Efter 14 dages kamppause spiller vi en træningskamp ude imod 2. Bundesliga-holdet Osnabrück. Vi spiller en god kamp og vinder sikkert 1-3.

Kort efter træningskampen kommer der en transferforespørgse l på Dennis Dressel fra Borussia Mönchengladbach. Jeg forsøger at overtale Dressel til at blive, men forgæves. Han vil gerne udleve sine ambitioner om Bundesligafodbold og evt. europæisk fodbold, som der er en rimelig chance om at opnå med Gladbach. Så jeg indvilger i sælge ham. Efterfølgende melder Nürnberg og Augsburg sig også i forhandlingerne.

Vores kardinalpunkt i forhandlingerne bliver, at vi ønsker at få lov til at leje Dressel resten af sæsonen på den købende klubs regning. Nürnberg falder fra, da vi fortsætter med at insistere på det. Transfersagaen ender med, at Gladbach køber Dressel for 400.000 euro (markedsværdi 275.000 euro), yderligere 100.000 euro hvis han opnår en landskamp), gratis leje resten af sæsonen og 30 % andel af overskuddet fra videresalg.
Kort efter udbryder der virus-epidemi i truppen. Jeg sender ellers - uden undtagelse - spillerne hjem, når de rammes af sygdom, men skaden af sket. Stamspillere lægger sig på skift – og kombineret med enkelte skader – gør sygdommene, at jeg er nødt til at hive spillere op fra ungdomsholdet og 2. holdet. Mange af dem er unge spillere under 20 år, som nu kommer ind og får værdifuld 1. holdserfaring.

Vi er dog heldige med programmet, da vi i januar – med undtagelse af Magdeburg – kun møder hold fra den dårligste halvdel af rækken.

Kampen imod lokalrivalerne fra Bayern II ender i en kedelig nulløsning, som begge hold virker tilfreds med.

Efterfølgende møder vi Ingolstadt, som for få sæsoner siden lå i Bundesligaen. Nu frister holdet en tilværelse i 3. Bundesliga, hvor det lige nu indædt kæmper imod nedrykning. Kampen vindes 1-0 på mål af Fabian Greilinger sidst i kampen på at lob over keeperen.

Kampen følges op af en pligtsejr på 2-0 over Meppen på mål af Wein og Klassen. Efter kampen melder Klassen dog imidlertid ud, at han ikke forlænger sin kontrakt hos os og i stedet skifter til Osnabrück efter sæsonen er færdigspillet.

Herefter taber vi imod Magdeburg, som ligger på 7. pladsen. Kampen er præget af, at vi har flere stamspillere ude med ovennævnte virus.

Måneden rundes af med en 3-0-sejr over Zwickau på to mål af Lex og et mål af Staude. I kampen får unge Johann Ngounou Djayo debut. Han kommer ind i anden halveg i stedet for Mölders og lægger op til kampens sidste mål.

Vi holder med resultaterne fast i 3. pladsen med 3 points forspring Viktoria Köln.

EINMAIL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #7 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #7: 06 Apr 2021, 16:00 »

DEL 8 – Vi er svære et slå, men…

… vi har tilsyneladende også svært ved at vinde. Resultaterne i de følgende syv kampe bliver:

Lübeck – 1860 München 0-0
1860 München – Hansa Rostock 1-1
Saarbrücken - 1860 München 1-1
1860 München – Unterhacing 1-1
Duisburg - 1860 München 0-1
Hallescher - 1860 München 0-0
Dynamo Dresden - 1860 München 0-0

Resultaterne symboliserer fint, hvad vi gerne vil have til at virke, omend at vi egentlig gerne ville vinde lidt flere kamp. Vi står kompakt, er svære at score imod og taber sjældent. På en måde er det en rar psykologisk indgangsvinkel til kampene, at man ved, at hvis man scorer et mål, så har man oftest minimum et point på tavlen. Omvendt udstiller det også svagheden ved, at vi ikke kan afgøre kampene.

Kampen imod Lübeck bliver en klassisk 0-0-kamp, hvor ingen af holdene rigtigt skaber nogle chancer.

Imod Hansa Rostock dominerer vi kampen og vi bør vinde den. Men vi er ganske enkelt ikke skarpe nok foran mål. Samtidig scorer Hansa Rostock deres mål på en forsvarsfejl, hvor en af midterforsvarerne går fejl af bolden. En fejl, som gentager sig i nogle af de kommende kampe.

Hansa Rostock-kampen følges op af en miserabel indsats imod Saarbrücken. Saarbrücken tabte ellers de første ni kampe, men er kommet fint igen og er lige nu nr. 3 på formbarometeret i de sidste fem kampe. Vi slipper heldigt fra Saarbrücken med 1-1.

Ugen efter er det tid til lokalopgør, da Unterhaching kommer på besøg på Stadion an der Grünwalder Strae. Vi kommer ellers godt fra start, da Dressel scorer fra 25 meter efter 8 minutters spil. Efter 26. minutter får Mölders en hjerneblødning, da hans gå ned i en to-fodet tackling ude ved sidelinjen og får direkte rødt kort. Resten af kampen handler om ren overlevelse – og da Unterhaching scorer efter 47. minutter, indser vi, at vi bare skal være tilfredse, hvis vi kan hive en uafgjort hjem.

Den efterfølgende kamp vindes 0-1 ude imod Duisburg. Kampen er en lige kamp uden mange højdepunkter. Tallig bliver kampens enlige målscorer.

Kampen imod Hallescher bliver endnu en begivenhedsløs affære i en kamp, hvor begge hold virker tilfredse med 0-0. Vi er i gang med at forsvare vores 3. plads i ligaen, mens Hallescher ligger nr. 8.

Sidste kamp i denne update er imod Dynamo Dresden på hjemmebane. Kampen domineres af Dresden, som kommer frem til mange afslutninger, herunder to halvstore chancer. Kampen ender dog målløs, hvilket vi er fint tilfredse med, da Dresden helt klart er det bedste hold i rækken.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #9 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #8: 07 Apr 2021, 13:13 »

DEL 9 – taktisk justering bringer os tilbage på vindersporet

Uerdingen - 1860 München 0-4
1860 München – Verl 1-0
Türkgücu - 1860 München 1-2
1860 München – Viktoria Köln 1-0
Mannheim - 1860 München 1-3

4. april 2021, kl. 18.20. Der er pause i kampen mellem Uerdingen og 1860 München. Vi har leveret endnu en uinspirerende 1. halveg, hvor vi ikke skaber noget, men hvor modstanderen er bekymrende dominerende. Jeg skælder holdet huden fuld. Herefter foretager jeg en taktisk justering. Jeg skifter til 4-4-2, hvor Lex bringes på toppen sammen med Linsbichler. I forsvaret ændres rollefordelingen således, at Moll bliver sat til cover, mens Erdmann bliver sat til stopper. Der udover instruerer jeg holdet til at spille ekstremt direkte, samtidig med at vi slækker en smule på tempoet.

Justeringen virker. Vi sætter modstanderen under pres, Lex scorer hattrick, mens Linsbichler lukker ballet med sin første sæsonscoring.

Den fine 2. halveg imod Uerdingen følges op af en god præstation imod Verl, hvor vi vinder 1-0 på mål af Lex. Forsvaret spiller en rigtig god kamp og rollefordelingen virker.

Lokalopgøret imod Türkgücü bliver en chancefattig kamp, som indtil 90. minut tegner til at ende 1-1. Ud af det blå dukker indskiftede Linsbichler op i feltet og med et blødt lob, sikrede hans sejren til os.

Herefter er det tid til kamp imod Viktoria Köln, som kæmper for at hænge på i kampen om playoff-pladsen. Vi dominerer kampen, som ender 1-0 på mål af Mölders.

Vi slutter april af med en 1-3 sejr ude imod Mannheim. Vi lukker reelt kampen allerede i første halveg, da Staude med to mål og Lex med et mål bringer os foran 0-3. Og selvom Mannheim reducerer kort før pausen, så lukker vi fuldstændig af i 2. halveg.

Med fem sejre på stribe, står vi foran at kunne sikre playoff-pladsen i næste spillerunde, hvor vi spiller imod topholdet Kaiserslautern.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #9 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #9: 08 Apr 2021, 13:58 »

DEL 10 – Antiklimaks

1860 München – Kaiserslautern 1-1
Wehen Wiesbaden - 1860 München 0-1
1860 München – FC Bayern II 2-2
Ingolstadt 04 - 1860 München 2-0
1860 München – Jahn Regensburg (playoff-kamp) 1-1
Jahn Regensburg - 1860 München (playoff-returkamp) 2-1 (efter forlænget spilletid)

Hvis april måned kan beskrives, som sæsonens klimaks med fem sejre på stribe, kan maj modsat blive beskrevet, som sæsonens antiklimaks.

Maj startes med en uafgjort hjemme imod rækkens tophold fra Kaiserslautern. Kaiserslautern dominerer kampen og vi er heldige at slippe afsted med uafgjort. Det uafgjorte resultat betyder imidlertid at playoff-pladsen er sikret, mens 2. og 1. pladsen, som giver direkte oprykning, til gengæld synes helt uden for rækkevidde.

I den efterfølgende kamp vinder vi 0-1 ude imod Wehen Wiesbaden. Kampen er tæt med en mindre overvægt til os. Kampen afgøres af Linsbichler, som har fået en startplads sammen med Greilinger for at hvile vores normale startere.

Sæsonen sidste to resultater afspejler i høj grad et ønske om at spare de stamspillere, som har spillet flest kampe. Jeg vil helst ikke risikere skader op til playoff-kampene.

Vi er herefter klar til de to playoff-kampe imod Jahn Regensburg. Som nævnt bliver kampene et antiklimaks. I træningskampe imod Osnabrück og Sandhausen har vi tidligere vist, at vi godt kan begå os imod hold fra den tunge ende af 2. Bundesliga. (Osnabrück ender sidst og Sandhusen nr. 15 i den forgangne sæson)

Men i Jahn Regensburg må vi konstatere, at vi bare var oppe imod et bedre hold. I begge kampe spiller Jahn Regensburg klart bedst. Og i begge kampe er vi heldige at slippe afsted med 1-1. Dysten skal derfor afgøres i forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkur rence. I 114. minut dukker Opoku dog op og scorer det afgørende mål til 2-1, som sikrer hans holds forbliven i den næstbedste række.

Hvis vi skal samle op på sæsonen, så har resultaterne og placeringen været over forventning. Vi var forventet til ende i den bedste halvdel af ligaen og ender med at spille med om oprykning og har samtidig ligaens næstbedste forsvar. Når det er sagt, så mangler vi i den grad evnen til at kunne afgøre tætte kampe. Det vidner 14 uafgjorte kampe om.

Staude ender med at blive holdets topscorer med 14 scoringer fra venstrekanten.

Målet for næste sæson er allerede udstukket – at vi skal gentage sæsonens resultat og opnå en playoff-plads.


Slutstilling sæson 1EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #10 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #10: 09 Apr 2021, 10:43 »

DEL 11 – Farvel til profiler, goddag til nye

Efter en god første sæson er det nu tid til at kigge fremad imod sæson to. Bestyrelsen har justeret forventningerne en smule, således at de nu kun forventer, at vi igen ender i den bedste halvdel af ligaen. Personligt håber jeg dog stadig på, at vi minimum kan gentage sidste sæsons tredjeplads.

Målsætningen skal dog opnås uden sidste sæsons profiler Dressel, Genevois og Mölders, som alle har sagt farvel sammen med Klassen og Johann Ngounou Djayo. Der udover er Greilinger blevet lejet ud til Bayreuth i Regionalliga Bayern. Dressel er som tidligere nævnt allerede blevet solgt til Gladbach. Og selvom Gladbach gerne ville leje ham ud igen, så var Dressel ikke interesseret i at spille 3. Liga. Mölders meldte allerede i starten af sidste sæson ud, at han havde en målsætning om at spille 2. Bundesliga – og da vi ikke rykkede op, så ville han ikke forlænge sin kontrakt.
Genevois’ kontakt udløb og jeg valgte ikke at forlænge. Han var efterhånden blevet 34 år og var begyndt at lave flere fejl sidst på sæsonen, hvor jeg efterhånden foretrak Erdmann foran ham. Han skiftede på fri transfer til Ajaccio i den næstbedste række i Frankrig. Klassen er nu i Osnabrück, hvor vi nu skal møde ham i 3. Liga efter at klubben rykkede ned fra 2. Bundesliga.
Sidst, fik vi et bud på Djayo fra Würzburger Kickers, som vi valgt at tage imod. Buddet indeholdt blandt andet en videresalgsklausul på 50 % af overskuddet ved fremtidigt salg.

Med et farvel til så mange profiler er det nødvendigt at finde nogle nye. Jeg forsøgte at finde nogle spillere, som mindede om dem, som vi har sagt farvel til. Men som 3. Liga-hold måtte jeg sande, at man ikke bare kan vælge og vrage.
Først forsøgte jeg at finde en ny targetman i stedet for Mölders. Jeg fandt dog ikke nogen, som var i nærheden af den klasse, som Mölders havde. Derfor valgte jeg at fokusere på fart i stedet. Her fandt jeg Osayamen Osawe på fri transfer i Uerdingen – en 27-årig englænder, som i sidste sæson scorede 17 mål i 3. Liga. Med 15 i acceleration og 18 i fart skal han fremadrettet gøre livet surt for de tunge forsvarsspillere i ligaen.

Han skal fremover suppleres af enten Anthony Koura (fri transfer fra Lausanne-Sport) eller rutinerede Nolan Roux (klubløs med erfaring fra bl.a. Nimes, Lille og St. Etienne).

Til kanten har jeg hentet Marin Popovic på fri transfer i Hannover – en spiller med OK all-around-stats, men uden store spidskompetencer. Og til Dressels plads har jeg hentet Jose Mauri (klubløs med erfaring fra bl.a. Milan, Empoli og Parma).

Sidst forsøgte jeg at hente forstærkning til forsvaret. Jeg scoutede adskillige spillere, ligesom jeg havde flere spillere til prøvetræning. Men enten var de pågældende spillere alt for dyre på lønposten – eller også var de ikke en væsentlig forstærkning til vores hold. Jeg har derfor valgt at fastholde forsvarsbesætningen, som den er og har forfremmet Semi Belkahia og Niklas Lang fra 2. holdet, som fremadrettet skal udgøre bredden i vores forsvar.

De nye transfers gør, at jeg er nødt til at justere taktikken, så rollerne og instrukserne passer til de nye spillere.

Vi fastholder det defensive fundament fra i sidste sæson, hvor vi står lavt og kompakt på banen. Vi ændrer dog tilgangen i forhold til omstillingerne. I sidste sæson ønskede vi at spille en direkte bold op på kroppen af Mölders, som herefter lagde bolden af til en af de øvrige spillere. Men med de hurtige spillere oppe foran ønsker vi nu i stedet at spille bolden i dybden til især Osawe. Og da vi i denne sæson har færre stærke spillere i luften, ønsker vi fremadrettet i højere grad at holde bolden i spil, fremfor at spille på dødbold.


Taktik ved 2. sæsonstart


Op til den 2. sæson har jeg spillere tre træningskampe:
1860 München – Mlada Boleslav 1-0
1860 München – Kaiserslautern 4-1
1860 München – Willem II 3-2

Kampen imod Mlada Boleslav var en tæt kamp, som kunne have gået begge veje.

Vi vinder stort over Kaiserslautern, men i en kamp hvor cifrene i den grad lyver. Kaiserslautern var ekstremt dominerende og vi udnydder så godt, som alle chancer, som vi skaber i kampen. Hillers står en god kamp og vores fire nyindkøb Osawe, Koura, Popovic og Roux står for hver et mål.

Sidste test imod Willem II vindes 3-2 i en kamp, som vi dominerer. Vi fører 3-0 ved pausen og kampen bliver reelt kun spændende pga. en lidt ukoncentreret indsats i anden halveg.

Vi står nu foran sæsonstart, hvor Mannheim venter i første kamp.

München ist blau! EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #11 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #11: 10 Apr 2021, 15:26 »

DEL 12 – Netop, som man troede at truppen var på plads…

...var den det ikke alligevel. Få dage efter, at jeg skrev sidste update, kom der et bud på stortalentet Lorenz Knöferi, som ellers var udset til at skulle have en del spilletid i den kommende sæson. Knöferi meddelte, at han ønskede at forlade klubben, og adskillige klubber fra både 1. Bundesliga og 2. Bundesliga henvendte sig. I sidste ende valgte han at skifte til Holstein Kiel og jeg sikrede klubben er videresalgsklausul på 50 % af overskuddet ved en fremtidig transfer.

Ugen efter skiftede Daniel Wein til Würzburger Kickers og på transfervinduets sidste dag skiftede Stephan Salger samme vej.

De uventede transfers gjorde naturligvis, at vi måtte indhente nogle erstatninger. Først hentede vi Nils De Wilde på lån fra Anderlecht. 18-årigt stortalent, som skal husere på den offensive midtbane.
Dernæst hentede jeg Herbert Paul på fri transfer. Han kan spille alle pladser i forsvaret og har tidligere spillet tre sæsoner i klubben.
To dage efter hentede jeg Kolbeinn Birgir Finnson i Dortmund. 22-årig islænding, som både kan spille venstre back og central midtbane.
På vinduets sidste dag hentede jeg Simon Lorenz, som erstatning for Salger. Lorenz kommer fra Holstein Kiel og har også tidligere været på leje i klubben i 2018/19.

Med trupændringerne er vi nødt til at ændre spillestilen endnu mere end først antaget. De Wilde skal være et af omdrejningspunktern e på holdet – og her passer en direkte spillestil rigtig dårligt. Vi ønsker dog stadig en spillestil, hvor vi står kompakt og spiller på omstillinger. Vi ændrer derfor afleveringerne til et større fokus på korte afleveringer.Sæsonstarten har været fornuftig med følgende resultater:
1860 München – Mannheim 1-0
Aubstadt - 1860 München 1-2
1860 München – Oberhausen 2-0
Wehen Wiesbaden - 1860 München 0-0
1860 München – Hansa Rostock 4-1
1860 München – Eintracht Frankfurt (DFB-pokal) 0-1 (efter forlænget spilletid)
1860 München - Hallescher 1-0
1860 München – Viktoria Köln 2-0
Ingolstadt 04 - 1860 München 1-1
1860 München – Duisburg 2-2
Magdeburg - 1860 München 1-1

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: #12 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #12: 10 Apr 2021, 16:02 »

Bittert med misset oprykning. Hvad er forventningerne fra klubben?  Har 1860  moderklub, hvor man måske kunne leje nogle spillere i jagten på 2 bundesliga?
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #12 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #13: 10 Apr 2021, 20:56 »

Bittert med misset oprykning. Hvad er forventningerne fra klubben?  Har 1860  moderklub, hvor man måske kunne leje nogle spillere i jagten på 2 bundesliga?

Jeg var pænt træt af det, men jeg havde også skruet forventningerne lidt op, baseret på, at jeg havde klaret det fint imod Sandhausen og Osnabrück i træningskampene, hvor jeg ikke følte, at der var problemer.

Der er ingen affiliated clubs. Kun 2. holdet. Så det er en forhandling fra gang til gang.
Logged

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: #12 - München ist blau! Einmal Löwe, Immer Löwe!
« Svar #14: 10 Apr 2021, 21:02 »

DEL 13 – Ubesejret stime

1860 München – Osnabrück 2-0
Zwickau - 1860 München 0-2
1860 München – Energie Cottbus 3-0
Uerdingen - 1860 München 1-4
1860 München – Darmstadt 0-0
FC Bayern II - 1860 München 1-4
1860 München – Weiche Flensburg 2-1

I kampen mod Osnabrück står vi også foran den franske legende Jean Pierre Papin, der er tiltrådt som træner i klubben efter nedrykningen fra 2. Bundesliga. Kampen bliver tæt, men afgøres tidligt i første halveg ved scoringer af Staude og Roux.

Osnabrück-kampen følges op af en sejr på udebane imod Zwickau. Kampen afgøres indenfor den sidste halve time med to scoringer af Roux. I kampen mangler vi Neudecker, som er skadet. Finnsson spiller en god kamp på hans plads.

Herefter venter Energie Cottbus på hjemmebane. Cottbus var fra slutningen af 90’erne til 2014 et elevatorhold i mellem den bedste og næstbedsterække. I dag er klubben imidlertid blevet elevatorklub i mellem 3. Liga og Regionalligaen – og er netop rykket op til denne sæson. Selve kampen dominerer vi og De Wilde, Roux og Staude står for vores scoringer.

Imod Uerdingen spiller vi en super kamp. Popovic scorer to gange, mens Roux og Staude hver scorer en gang.

Ugen efter venter nedrykkerne fra Darmstadt. Kampen bliver chancefattig og bærer tydeligt præg af, at Darmstadt er kommet til München for at få ét point med hjem. Finnsson og Mauri skiller sig ud fra en generelt middelmådig indsats.

Nu venter sæsonens første store test, da vi møder FC Bayern II. Bayern II stiller blandt andet med stortalenterne Zirkzee, Batista Meier og Jann-Fiete Arp. Vi kommer godt fra start og efter 21 minutter scorer Staude fra kanten af feltet til 0-1. Fire minutter efter får vi et frispark på kanten af feltet. Frisparket eksekveres af De Wilde, som scorer til 0-2. Batista Meier reducerer kort før pausen og vi går til pausen med en føring på 1-2. Anden halveg åbnes med et forsøg fra Bayern II om at tage teten på kampen. Dette ødelægges dog efter 63 minutter, da Popovic scorer efter noget klumpspil i feltet. Herefter kontrollerer vi kampen, som reelt afgøres efter 73 minutter, da Bayerns højre back, Brückner, får direkte rødt kort. Kampen lukkes helt efter 81 minutter, da Moll scorer på straffespark til 1-4.

Herefter tror vi, at vi kan gå på vandet – og det er en følelse, man skal passe på med at have i 3. Liga, hvor niveauforskellen på holdene normalt ikke er kæmpestor. Vi møder oprykkerne fra Weiche Flensburg på hjemmebane. Weiche er blandt de store nedrykningskandidat er, og derfor har jeg valgt at spare Staude, Popovic og Moll, mens Mauri har karantæne. I kampen kan man dog ikke se, at der skulle være tale om et kamp mellem et hold fra den bedste halvdel og en nedrykningskandidat . Weiche står godt på banen i en 4-1-4-1 og vi har svært ved at spille os frem til chancer. Først i 75. minut bliver vi rigtigt farlige, da indskiftede Staude afdribler to mand ved kanten af feltet og herefter lægger bolden over i det lange hjørne. Kampen er dog langt fra slut – Weiche presser på og i 89. minut udligner Hajtic for Weiche og det ligner herefter en skuffende uafgjort. I 95. minut får vi et indkast i venstre side ved deres felt. Bolden kastes ind til Staude, der forlænger bolden ind imod midten af feltet. Her dukker indskiftede Osawe op og banker bolden ind i nærmeste hjørne til 2-1. Der er vild jubel blandt spillerne og på tilskuerpladserne.

Efter 17 kampe kan vi nu notere 12 sejre og 5 uafgjort. Vi er nummer 1 i tabellen, 4 point foran FC Bayern II og endda med en kamp i hånden. I de næste kampe møder vi Verl og Mannheim, som ligger hhv. nr. 4 og 3 i tabellen. To sejre her kan for alvor tænde håbet om oprykning.

EINMAL LÖWE, IMMER LÖWE!
Logged

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010