home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23282
  0 Brugere, 203 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: ArmaghRed92
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Turen går til Danmark
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 3 ... 6 Udprint
Forfatter Emne: Turen går til Danmark  (Læst 44373 gange)
Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« : 15 Jan 2019, 17:23 »

Turen går til DanmarkTuren går til Danmark

Efter den nu overståede, og ret skuffende, debutsæson for Nørgaard, var det tid til at reflektere over hvad der kunne gøres bedre i BK Marienlyst i næste sæson og i sæsonerne efter denne, hvis projektet skulle blive til noget.

Nørgaard tog sig den frihed at tage på lidt ferie, om end den nu ikke var specielt velfortjent. Et kort visit, hvilket vil sige cirka en uge sydpå, var hvad det kunne blive til.

Nørgaard sad på en bar ved stranden og tænkte på projektet hjemme i Danmark. Måske var det slet ikke den rigtige formation. Måske var det ikke de rigtige spillere han havde hentet ind. Måske var det en fejl at hente så mange nye ansigter til klubben. Der var mange spørgsmål, som der ikke rigtigt kunne svares andet på, end at det i hvert fald ikke var lykkedes at rykke op den første sæson. De måtte på den igen efter sommerferiepausen.

Nørgaard havde siddet der på baren et stykke tid, og havde besluttet sig for, at han ville have lidt at spise, det var trods alt blevet lidt sent, og maven var begyndt at rumle. Nu sad der med sin mad og kiggede ud over den flotte strand, og solen der var ved at gå ned. Der tikkede en notifikation ind på hans telefon, for selvom han var på ferie, var han nødt til at have en telefon med, hvis der nu skulle ske noget alvorligt hjemme i Danmark. Det var en ny mail. Den måtte han læse, det kunne jo være vigtigt. Det kunne jo have været noget vedrørende BK Marienlyst.

Logged

RedFan_98
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #1: 16 Jan 2019, 09:26 »

Følger  Grin
Logged

"Jeg taber aldrig. Enten er dommeren, banen, bolden eller kridstregerne imod mig" - José Mourinho

QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #2: 16 Jan 2019, 15:44 »

Fed begyndelse.

Jeg er fan af det allerede.
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #3: 16 Jan 2019, 20:36 »

Turen går til DanmarkTuren går til Danmark

”Hej Hr. Nørgaard
Vi vil gerne udtrykke vores interesse i dig for dit arbejde i BK Marienlyst i den netop afsluttede sæson. Til trods for at holdet ikke formåede at rykke op, formåede I dog stadig at kvalificere jer til oprykningsgruppen, hvilket vi ikke gjorde. Vores tidligere manager har søgt nye græsgange, derfor er vi på udkig efter en ny, der kunne have interesse i den frie stilling hos os. Vi synes dit arbejde med BK Marienlyst var helt og aldeles udmærket, taget forholdende og din historik i betragtning. Vi håber, at du vil gennemgå og læse de vedhæftede skrivelser, og derefter vende tilbage til os med dit svar.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
J. Nielsen”


Nørgaard satte sig og læste de mange sider der var vedhæftet i emailen. Han måtte overveje tilbuddet. Han måtte overveje om han skulle droppe projektet i Marienlyst og starte et nyt op. Det var jo ikke lang tid, der i så fald var gået før han havde opgivet. Ville han risikere at han bare var endnu en manager, der blev kendt for at være illoyal og kun have én enkelt sæson pr. klub. Han måtte overveje det. Det var trods alt et meget fint tilbud, der var kommet i den email. Han måtte lige sove på det.

Næste dag vågnede Hr. Nørgaard op, og havde overvejet hvad han skulle. Han formulerede derfor følgende email, som han sendte afsted.
 
”Hej J. Nielsen
Mange tak for de fine ord, og mange tak for jeres tilbud. Det glæder mig, at trods min knap så fantastiske sæsondebut, og vores knap så fine slutplacering i ligaen, at I stadig kan se mine kvaliteter og tror på, at jeg kunne være den rette til netop jobbet hos jer. Det vil glæde mig meget at meddele jer, at jeg efter mange overvejelser har valgt at takke ja til tilbuddet, og har skrevet under på dokumenterne, der var vedsendt i mailen. Du får hermed de underskrevne dokumenter retur, og så glæder jeg mig til at komme hjem fra ferie om en lille uges tid, og hilse på alle de nye mennesker hos jer.

Med venlig hilsen
F. Nørgaard”Fedt at høre, at der er nogle der læser med Wink
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #4: 18 Jan 2019, 07:38 »

Turen går til DanmarkTuren går til Danmark

Efter en lille uges ferie, eller hvad man nu kan kalde det, når der skulle arrangeres fratrædelse hos BK Marienlyst, der indebar en masse opringninger til diverse vigtige personer i klubben, var dette cirkus overstået. Han var nu fri til at kunne forsætte hans nye job i vestjyske, ja eller var det i det midtjyske. Det var i hvert fald ude ved vestkysten. Klubben præsenterede i hvert fald sig selv som ”Vestjysk fællesskab” på deres hjemmeside, så det måtte også være det, de ville betegnes som, nemlig Vestjylland.

Turen gik hjem fra syden og hjem til det lidt koldere, men stadig pænt varme, Danmark. Datoen sagde den 27/7 2019, dokumenterne var dog underskrevet og sendt allerede for 2 dage siden. Hr. Nørgaard skulle dog lige have den ferie, han nu havde betalt for, så derfor gik der lige et par dage ekstra før rejsen gik hjem.

Den 1/8 var der planlagt et pressemøde for at journalister osv. kunne møde den nye manager i det vestjyske foretagende.

Dagen oprandt og Hr. Nørgaard havde fundet jakkesættet frem, og stod nu ved siden af de mange vigtige personer i klubben. Klokken blev 12 og pressemødet startede.

”Hej og velkommen til. Som I alle ved har vi stået uden manager/træner i et stykke tid, siden vores tidligere har valgt at søge nye græsgange. Vi har dog i dag, som I alle kan se her ved siden af mig, fundet en ny. Vi har kigget på en del forskellige og valget er faldet på denne herre. Han har tidligere stået i spidsen for en anden klub, hvor vi har headhuntet ham fra, så at sige. Der har i den forbindelse derfor været lidt komplikationer, i form af om der skulle være nogen form for kompensation, men det kan jeg ligeså godt sige nu, det har der ikke været. Vi glæder os meget til at han kommer her, og gør et godt stykke arbejde, for det tror vi på at han virkelig kan. Vi ser mange kvaliteter i ham, og mener at han er den rigtige for dette job.

Som den nye manager i Ringkøbing IF, vil jeg gerne byde stort velkommen til F. Nørgaard. Velkommen til klubben”


Logged

Bendtner_23
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #5: 18 Jan 2019, 15:23 »

Altid spændende med de mindre klubber i Danmark, jeg følger spændt med!
Logged

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #6: 18 Jan 2019, 17:32 »


Turen går til Ringkøbing IFDebutkampen

3. august skulle der spilles første kamp, heldigvis havde Hr. Nørgaard nået at møde både staben og spillerne inden da, og han havde også spillet en del træningskampe allerede, så han vidste nogenlunde hvor han havde sine spillere og hvem der skulle spille hvor. Han havde dog ikke rigtigt haft tid til at hente nye spillere ind, så det var kun blevet til en enkelt signing indtil videre, blot en ekstra breddespiller. Mange af holdets spillere havde haft deres tidligere græsgange hos klubber som FC Midtjylland, Esbjerg og Randers.

Første kamp stod mærkværdigt nok, lige nøjagtigt mellem Ringkøbing IF og BK Marienlyst. Det blev en meget lige kamp, med kun ét enkelt mål. Målet faldt i det 16. minut og det var hjemmeholdets Sebastian Lodahl der scorede kampens første og eneste mål. Derved vandt Hr. Nørgaard sin debutkamp og endda over sin tidligere klub. En god start på eventyret på Vestkysten.Altid rart at vide, at der er nogen der læser det man skriver  Thumbs Up
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #7: 19 Jan 2019, 07:39 »


Turen går til Ringkøbing IFStarten på sæsonen

Ringkøbing IF startede sæsonen som lyn og torden efter Hr. Nørgaard var trådt til. I de første 9 kampe var det blot blevet til pointtab i én kamp, hvor holdet havde spillet uafgjort. 4 mål havde de lukket ind. 20 mål havde de scoret, altså i gennemsnit mere end 2 mål pr. kamp.

Der skulle spilles 20 kampe i den indledende gruppe, før man fandt ud af om man var i top 6 eller blandt de sidste 6. Top 6 blev selvfølgelig sat sammen med top 6 fra den anden gruppe, hvor man så her skulle blive nummer et eller to, for at rykke op i 1. division også kaldet NordicBet Ligaen. 

I pokalturneringen var holdet indtrådt i første runde, hvilket betød en kamp mod Aars. Allerede som deres anden kamp i sæsonen. Kampen blev spillet på Aars' hjemmebane, men det skulle vise sig, at de 48 fremmødte hjemmebanefans ikke havde meget at glæde sig over. Da der var gået 90 minutter, og dommeren fløjtede af, stod der 0 – 3 på uret. Og det var endda meget misvisende. Aars burde have tabt meget mere, hvis det stod til målchancerne, eller skal man sige skudforsøgene. Statistikken talte for sig selv. Aars havde haft 0 skud. Ringkøbing havde haft 20, dog kun 6 på mål.

Måske dette resultat havde noget at gøre med, at Hr. Nørgaard havde været ude og hente et par nye ansigter til klubben, eller det ville sige at han havde været på rov og lejet lidt spillere i andre jyske klubber. En spiller fra FC Midtjylland, en spiller fra AGF og en spiller fra Vejle, var kommet til klubben på lejeaftaler. Alle aftalerne var udfærdiget således at Ringkøbing IF, ikke skulle betale én krone for at have de tre spillere på leje.

Det var jo en fantastisk mulighed for at få klubben til at rykke op. Kunne man virkelig bare låne spillere fra andre klubber uden at skulle betale en krone? Det var genialt i Nørgaards øjne. Det måtte han helt klart se mere på. Han måtte ud og se på lidt flere talenter, som de lidt større klubber havde sat til udleje. Måske han kunne finde lidt godt.

En lille uges tid senere, havde Hr. Nørgaard været på rov igen. Han havde simpelthen været en tur hos FC Midtjylland og aftalt ikke mindre end fire lejeaftaler. Alle helt uden betaling, udover at de skulle have spilletid. Men det var jo helt perfekt for Ringkøbing IF og Hr. Nørgaard.

Blandt dem var Filip Djukic, Nicolas Dyhr og Aral Simsir.

Hr. Nørgaard og Ringkøbing IF håbede på at disse talenter kunne hjælpe holdet videre i systemet, videre mod oprykning!


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #8: 21 Jan 2019, 07:40 »


Turen går til Ringkøbing IFHalvvejs

Efter 17 kampe var det tid til vinterpause. Ringkøbing IF var blevet slået ud ret tidligt i pokalturneringen. De var røget ud til FC Roskilde for længe siden, så der havde kun været en ting at koncentrere sig om, nemlig at komme i oprykningsgruppen. Holdet havde 33 point. Lige efter dem lå Hr. Nørgaards gamle klub BK Marienlyst, der havde fundet den gode form, som nærmest ikke fandtes da Hr. Nørgaard var der. De havde 32 point. På tredjepladsen lå Kolding med 30 point, og dernæst Skive med 29. Som nummer fem var der Dalum med 24 point og til slut Kjellerup med 20 point. Der var fem kampe tilbage af den indledende gruppe.

Af de nærmeste konkurrenter skulle Ringkøbing IF møde Dalum, i den første kamp efter vinterpausen.

BK Marienlyst havde Kjellerup, Skive IK, Kolding IF og Dalum i fire af deres fem sidste kampe.

Kolding IF eneste modstander af de nærmeste konkurrenter var BK Marienlyst.

Skive IF havde også kun en enkelt ”topkamp” nemlig BK Marienlyst.

Dalum skulle sjovt nok møde BK Marienlyst og Ringkøbing IF.

Kjellerup måtte altså derfor også kun skulle møde BK Marienlyst af deres nærmeste rivaler.

Det lignede altså fem meget spændende sidste runder, der skulle spilles før der kunne findes en top 6 der skulle rykke op. Der var ingen der havde regnet med. Hr. Nørgaards tropper skulle ligge deroppe på en førsteplads. Hr. Nørgaard havde i vinterpausen, igen været på rov i FC Midtjyllands trup af unge talenter, og havde lejet endnu et par spillere uden beregning.

Han havde lavet mirakler, eller var i hvert fald godt på vej til at gøre det. Selvom der stadig var en del kampe tilbage af sæsonen, så det rigtigt godt ud. Det var ikke meget der manglede for, at sikre dem en plads i oprykningsgruppen. Kunne han holde Ringkøbing IF på rette spor og sikre dem en plads i oprykningsgruppen?


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #9: 22 Jan 2019, 16:09 »


Turen går til Ringkøbing IFIndledende pulje slut

Det var nu starten af april og alle holdene havde spillet de resterende fem kampe, og kæmpet om pladserne for at komme videre til oprykningsgruppen.

Kjellerup havde brug for mange point, men kunne altså maks. ende på 35 point. En uafgjort og fire sejre, blev det til og de endte på 33 point.

Luften var gået helt af ballonen for BK Marienlyst der havde skrabet sølle 3 point til sig, med en 1 – 0 sejr over Kolding IF. De var endt på 35 point.

Dalum havde gjort rent bord, og vundet alle deres fem kampe, hvilket betød at de havde slået både BK Marienlyst (2 – 1) og Ringkøbing IF (2 – 1), og havde fået 15 point. Dermed havde det sluttet med 39 point.

Skive IF havde altså mødt BK Marienlyst og vundet over dem. Yderligere havde de skrabet 8 point mere sammen, altså i alt 11 point. Det bragte dem til 40 point.

Kolding IF var efter 17 kampe endt på 30 point, og kunne dermed opnå 42 point, hvis man havde i mente at de helt ufatteligt tabte til et virkeligt dårligt spillende BK Marienlyst hold. De havde yderligere vundet tre ud af fem og spillet en uafgjort. Det svarede til 10 point, hvorfor de sluttede á point med Skive IK med 40 point.

Og nu endelig til Ringkøbing IF, der efter 17 kampe havde 33 point, og altså alt andet lige kunne tabe alle deres kampe og stadig komme i top 6, hvis altså det ikke lige var for at dem længere nede i tabellen skulle få mange point.

Ringkøbing IF havde den næstdårligste pointhøst i de sidste fem kampe, hvis man sammenlignede med de ovenstående. De havde som allerede kendt tabt til Dalum. Havde det ikke været for en meget velspillende målmand ved navn Filip Djukic, der simpelthen holdt nullet i rigtig mange kampe, hvilket betød at i de sidste fem kampe, blev der scoret fire mål mod Ringkøbing IF og de to af dem faldt i kampen mod Dalum, mens de sidste to faldt i en uafgjort kamp mod TPI. Det blev til 10 point i de sidste fem kampe, hvilket betød at holdet endte på en førsteplads, og var klar til oprykningsgruppen med hele 43 point. En rekord. Så højt havde de aldrig sluttet før.

I den modsatte gruppe var det Næstved der vandt med 42 point, efterfulgt af Brønshøj med 40 og dernæst Avarta med 39.

Det betød altså at i den sidste del af sæsonen, der startede Ringkøbing IF på en førsteplads. Der skulle spilles yderligere 11 kampe. Kunne man efter de 11 kampe finde Ringkøbing IF på en førsteplads?


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #10: 24 Jan 2019, 16:54 »


Turen går til Ringkøbing IFOprykningsgruppen

11 kampe senere havde Ringkøbing IF og Nørgaards taktik afledt 24 point, med et nederlag, to uafgjorte og 9 sejre. Men en målscorer der hed 21-5.

På grund af denne forholdsvis gode statistik var havde holdet passeret en rekord for holdet med hele 61 point i en sæson. Det var sket den 14. maj 2020.

Oprykningen blev sikret på hjemmebane i den andensidste kamp i sæsonen, mod intet mindre end Hr. Nørgaards tidligere klub BK Marienlyst. Kampen blev en ensidig affære, hvilket betød at Sebastian Lodahl fra Ringkøbing var den eneste målscorer i kampen. Tre af slagsen stod han for, mens et enkelt selvmål af udeholdets målmand, fik resultatet til at ende 4 – 0. Dermed var hjemmeholdet sikret oprykning, én kamp før slutningen af sæsonen.
Holdet lå nummer et, men kun tre point foran forfølgeren fra Næstved.
De kunne selv sørge for at de blev på førstepladsen og hev titlen i land, hvis de i så fald kunne vinde deres sidste kamp over Kjellerup. Et hold som vel og mærke lå sidst i ligaen, men som Ringkøbing dog også tidligere havde tabt til.

Der skulle en sejr til. Det var på hjemmebane og datoen var den 6. juni 2020.

Hvem ville være nummer et efter den 6. juni? Hvem kunne løbe med ligaens førsteplads og trofæet?


Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #11: 25 Jan 2019, 07:45 »

Spændnede med lidt mindre hold Smiley Jeg følger!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #12: 26 Jan 2019, 12:34 »


Turen går til Ringkøbing IFFørstepladsen går til Ringkøbing IF

Sidste kamp var som sagt mod Kjellerup. Der var gået 19 minutter og på tavlen stod 1 – 0. Kun 9 minutter senere stod der 3 – 0, som også blev kampens resultat.

Altså en sejr til Ringkøbing IF, der med en sejr havde sikret sig førstepladsen i 2. division. En bedrift de aldrig havde prøvet før. Deres højeste placering havde tidligere været en 6. plads, men nu stod de altså efter 33 kampe i alt, med trofæet i hånden. Et trofæ som Hr. Nørgaard kun skulle bruge 11 måneder på posten som træner/manager på at vinde. Han havde fået jobbet for 11 måneder siden og stod altså nu med et trofæ og en oprykning til 1. division. Det var der ingen der havde regnet med. Der havde inden sæsonen startede, været odds 7 på at det netop var Ringkøbing IF, der sluttede som nummer 1. Andenpladsen blev taget af Næstved, der inden sæsonen var favorit til at blive nummer et. De sluttede 3 point efter.


Spilleren som de fleste i Ringkøbing talte, om var Jonas Magnussen. Fyren på 22 år havde taget klubben med storm. Kåret som fanfavorit med overlegne 74%, kåret som årets mål og kåret som årets unge spiller, havde han sat sit navn fast på holdet. Jonas havde spillet 32 ligakampe i sæsonen, scoret 12 mål og lavet 6 assists. I 9 ud af de 32 kampe blev han kampens spiller. I pokalturneringen havde han spillet 3 kampe og lavet 1 mål, mens han var blevet kampens spiller i en af dem. En gennemsnitsbedømmel se på 7,37 vidnede om et meget stabilt niveau af denne unge spiller. Jonas havde haft flest kampens spiller af alle i hele 2. division, og hans bedømmelse rakte til en samlet 2. plads på den front, kun overgået af Mark Asp Rasmussen, der var end på 7,57 og tilmed havde vundet topscorerprisen med 27 mål.


En meget flot præstation af Jonas Magnussen, Ringkøbing IF og Hr. Nørgaard. En præstation som de alle kunne være meget stolte af. En præstation som blev fejret i mange dage i Ringkøbing om omegn. En præstation som ville være meget svær at leve op til i 1. division.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #13: 28 Jan 2019, 16:49 »


Turen går til Ringkøbing IFSommerpausen

Grundet oprykningen til 1. division var der en masse ting, der skulle gå op i en højere enhed. Der skulle findes lidt nye spillere, som skulle medvirke til at Ringkøbing IF ikke bare blev kastet ud af 1. division. Der skulle findes et nyt sted at spille, da det nuværende ikke levede op til kravene for at spille i 1. division.

Der blev fundet en aftale om at leje Vildbjerg Stadion, der levede op til kravene for at spille i 1. division. Et stadion med plads til 6.000.

Hr. Nørgaard gik i gang med at spejde efter nye talenter, der kunne hjælpe holdet. Resten af holdet havde fået fri til at holde lidt velfortjent sommerferie. Hr. Nørgaard havde også tilladt sig at tage en uge på ferie.

Det foregik i Spanien. Nærmere betegnet Malaga, hvor han skulle nyde lidt sol og stilhed, inden det for alvor gik i gang igen med fodbolden og 1. division.

Mens Hr. Nørgaard lå i sit badetøj og slappede helt af, eller det vil sige så godt som han nu kunne, når han havde i baghovedet at der derhjemme ventede en kæmpe opgave. Nemlig undgå at rykke ud af 1. division, men han havde en plan. En plan som han allerede havde benyttet sig af. Lej spillere fra de store klubber, helst uden beregning. På den måde var Hr. Nørgaard overbevist om, at det kunne lade sig gøre at sikre sig en plads i 1. division igen til næste sæson. Han havde derfor taget sin tablet med, så han kunne lave lidt undersøgelser omkring markedet, og hvem de store klubber ville leje ud. Han havde fortsat kig på holdet FC Midtjylland, som stadig havde mange talenter i deres trup. Nogle af dem havde allerede været lejet ud til Ringkøbing IF i den netop afsluttede sæson.

Hr. Nørgaard brugte et par dage på at udarbejde en liste over mulige emner, som han gerne ville leje til næste sæson, hvis det var muligt at lave en god aftale.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #14: 30 Jan 2019, 17:06 »


Turen går til Ringkøbing IFTransfervinduet

En uge gik og han kom hjem fra ferie, og gik straks i gang med at kontakte klubberne for at indgå lejeaftaler.

Der blev igen lejet spillere som tidligere havde spillet for Ringkøbing IF på lejeaftaler, det var følgende: Gioire Rutikanga, Aral Simsir, Nikolaj Kirk, Nicolas Dyhr, Mikkel Jensen og Thomas Christensen, der alle kom fra FC Midtjylland på ”gratis” lejeaftaler.

Yderligere kom der også fra FC Midtjylland på ”gratis” lejeaftaler følgende spillere: Frederik Højgaard, Bo Bundgaard, Jens Cajuste, Michael Baidoo, Niklas Vesterlund, Sebastian Buch, Frederik Brandhof, Chuma Anene, Oliver Ottesen, Nikolaj Johansen og Jens Hansen.

En enkelt spiller blev hentet på fri transfer, det var Thais Damgaard Nielsen, der kom til klubben.

Hele 18 lejeaftaler blev der altså i sommerens transfervindue indgået med FC Midtjylland, hvor de fleste af dem, hvis ikke dem alle, var uden beregning. Det var 18 spillere som alt andet lige kunne gå direkte ind i startopstillingen, og dermed være med til at holde Ringkøbing IF fra nedrykning.

Kunne de så også gøre en forskel? Det ville vise sig.


Logged

Sider: [1] 2 3 ... 6 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010