home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 22:25:53 Herlev Blogs Den engelske rejse - S...
I går kl. 20:53:28 Polaken Blogs Polakens arena
I går kl. 14:14:44 Guldbrand Omklædning... Moneyball
10 Aug 2020, 20:27 Arberg Cykling Critérium du Dauphiné ...
10 Aug 2020, 12:02 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
09 Aug 2020, 09:39 Wester Blogs Statement
07 Aug 2020, 20:23 klarifarinagan Omklædning... Hvordan får man 2. hol...
Antal Registrerede Brugere: 21791
  1 Bruger, 261 Gæster Online.

Indlæg: 1128169 over 31064 Emner
Nyeste Bruger: akafy
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Turen går til Danmark
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 [3] 4 5 6 Udprint
Forfatter Emne: Turen går til Danmark  (Læst 26284 gange)
Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #30: 07 Jun 2019, 23:40 »


Turen går til Ringkøbing IF2021/22

I marts skulle der kun spilles én superliga kamp, ja faktisk kun én kamp af betydning. Derfor var der blevet arrangeret en del venskabskampe for at holde formen ved lige.

6 venskabskampe blev det til i marts. Alle mod lavt rangerende hold. Alle blev til sejr. Den eneste kamp, der ikke blev vundet i denne måned, var den eneste kamp som der galt noget. En kamp mod FCM, der blev tabt 4-1.
Selvom vi skrev 1. april 2022, skete der ingen nævneværdig forandring i forhold til spillet. Kampen mod FCK blev 4-0 i Parken. Ugen efter var der endnu et nederlag i bagagen til Ringkøbing, der tabte til BIF 1-3.

Med 8 kampe igen skulle der lidt point på kontoen, hvis holdet ikke skulle slutte på en kedelig 6. plads i mesterskabsgruppen.
Med kun pointtab i 1 ud af de 8 kampe, måtte de siges at være en okay afslutning på sæsonen. Dette betød at holdet fik 4 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag og i alt 15 point i de sidste 8 kampe.

Ringkøbing IF’s første sæson i Superligaen, blev en mindeværdig en af slagsen. Ingen havde spået at deres sæson ville gå netop så godt. 13-7-12 lød statistikken på. Et par nederlag for meget. Men hvad havde man forventet. Holdet havde scoret hele 62 mål, hvilket var det samme antal som de nykårede mestre fra FCK. Holdet havde dog også lukket hele 53 mål ind, og dermed klart flest i mesterskabsgruppen.

På trods af dette kunne holdet slutte sæsonen 2021/22 på en meget flot 4. plads, og dermed klubbens bedste præstation nogensinde.

Kunne næste sæson byde på endnu en flot præstation? 
Og så var det tid til en (måske længe ventet) opdatering.
Jeg overvejede at starte et Journeyman-save, men må indse, at jeg bedre kan lide touch. Smiley
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #31: 14 Jun 2019, 22:18 »


Turen går til Ringkøbing IFPre-sæsonen 2022/23

Efter en magisk præstation af en oprykker i sidste sæson, havde det været en velfortjent ferie som spillerne havde været på.
Det gjaldt dog ikke manageren, der havde brugt en del tid på at finde nye spillere. Nye spillere der skulle være med til at sikre Ringkøbing, som minimum overlevede endnu en sæson i Superligaen.

I sommerens transfervindue blev igen lejet en del spillere, og som udgangspunkt var de lejede spillere helt gratis.
5 spillere blev lejet. En enkelt gammel kending fra sidste sæson nemlig regenet Simon Jensen, blev lejet fra FCM igen. Yderligere blev talenter fra FCK, Vejle og FCN også lejet. En regen fra FCK og en regen fra FCN, mens Lucas From blev lejet i Vejle.
Der blev også hentet lidt spillere på fri transfer. Det var Viktor Anker, der blev hentet på fra Helsingør. Nicholas Marfelt fritstillet fra Sønderjyske. Jeppe Brinch fritstillet fra Viborg. Der blev købt en ny målmand for 23.000 kr. fra Sarpsborg i Norge og det var Mathias Eriksen Ranmark.

En del af de tidligere lejekontrakter var blevet forlænget allerede inden 2021/22 sæsonen udløb, og derfor var der stadig en del gengangere at finde i denne sæson også.
På grund af at tidligere års pokalvinder, nemlig Brøndby, sluttede på 2. pladsen, betød det at Ringkøbing IF indtrådte på den europæiske scene. Ligeså gjorde både FCN på 3. pladsen og Aab på 5. pladsen, pga. en stigning af Danmarks rangering.

Aab indtrådte i EURO Cup bedst placerede 2. kval runde.
Ringkøbing IF indtrådte i EURO Cup bedst placerede 3. kval runde.
FCN direkte i gruppespillet.

Før Ringkøbing skulle i europæiske kampe, skulle der dog først spilles 6 kampe. 3 venskabskampe og 3 kampe i Superligaen.
De 3 venskabskampe mod Helsingør, Oure og AC Horsens, endte med hhv. en uafgjort, en sejr og endnu en uafgjort.
Første kamp i Superligaen var mod AGF, som blev vundet med 2-0, efterfølgende tabte Ringkøbing 0-1 til FCN. Til slut vandt holdet 3-2 over selveste FCK.

En god generalprøve inden den stod på europæisk kamp på udebane mod selveste Fenerbahçe!   


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #32: 22 Jun 2019, 10:26 »


Turen går til Ringkøbing IFEuropa 2022/23

Det var klart den største modstander som Ringkøbing nogensinde havde spillet mod, og i hvert fald på det største stadion de havde været på. Der var plads til over 48.000 tilskuere. Der var dog ”kun” dukket knap 32.000 op til kampen. Én enkelt tilskuer havde taget turen fra Danmark og støttede op om Ringkøbing. Men vedkommende blev nok rimelig meget overdøvet.

Med stjerner, eller hvad man nu skulle kalde dem, der var meget bedre end spillere fra Ringkøbing. Og med lønninger der nærmest kunne dække alle holdene i Superligaens lønudgifter, viste det lidt om hvilket storhold man var oppe i mod. På papiret en kæmpe modstander, der ikke burde skænke Ringkøbing IF en tanke. Og en afklapsning kunne man sagtens være på tale. Ringkøbing skulle være decideret heldige, hvis de overhovedet kunne holde modstanderen under 10 mål.

Men i fodbold kan alt ske. Og om Fenerbahçe havde undervurderet Ringkøbing IF, var ikke til at vide, men efter blot 14 minutter, var hjemmeholdet altså bagud. Det blev en meget mere lige kamp end man først kunne have spået. Ringkøbings føring holdt til langt inde i anden halvleg. I det 69. minut scorede Fenerbahçe til 1-1, som blev kampens resultat. En meget lige kamp var slut. En lige kamp i forhold til antal chancer og skud på mål, og boldbesiddelsen havde en lille overvægt til Ringkøbing med 54%.

Kampen var første kamp, og det var Ringkøbing der kunne være klart gladest for resultatet i denne kamp.
 
En uge senere skulle returkampen finde sted, denne kamp kunne blive en meget svær en af slagsen. Dog skulle der lige spilles en kamp mod Vejle forinden. Som dog ikke havde den største prioritet i øjeblikket.  


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #33: 02 Jul 2019, 20:05 »


Turen går til Ringkøbing IFEuropa 2022/23

Kampen blev spillet på MCH Arena, ligesom alle de andre hjemmekampe, da Ringkøbings egen bane ikke levede op til hverken de ene eller andre krav.

Det blev en mindeværdig kamp denne aften. Første kamp, var som bekendt endt med en uafgjort 1 - 1 hvilket betød, at så længe Fenerbahçe ikke scorede, var det positivt.

Efter små 36. minutter slog hjemmeholdets højre back, Mikkel Jensen, til og gjorde det til 1 - 0. Jublen ville ingen ende tage. Udeholdet skulle nu score hele 2 mål for at gå videre.

Små ti minutter senere, blev det dog endnu værre for udeholdet. Ringkøbing Norske spiller Zernichow gjorde det til 2 - 0. Fansne var ellevilde. 4.436 fans havde taget plads, heraf 276 som var mindre glade for kampens gang indtil videre.

Der skulle gå 88 minutter før at hjemmeholdet måtte indkassere et mål. Det blev heldigvis ikke til andet, end et trøstemål.
Samlet gik Ringkøbing videre til 4. runde af kvalifikationen.

Blot 3 dage senere var der igen kamp. Denne gang en udekamp mod Randers. Også denne blev vundet med 3 - 1.

4 dage efter Randers-kampen og blot 7 dage efter den europæiske kamp, skulle Ringkøbing igen op mod en hård modstander. Det var SV Werder Bremen. Første kamp var en hjemmekamp, der blev tabt med 0 - 3 og så var håbet mistet. Udekampen en uge senere endte 2 - 2, og Ringkøbing måtte vinke farvel til Europa for denne gang.


Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #34: 03 Jul 2019, 07:25 »

Flot resultat mod Fenerbahçe, og træls med Werder, men du napper bare det gruppespil i næste sæson Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #35: 03 Jul 2019, 17:21 »

Ja, lidt ærgerligt, men på den anden side, hvad var forventet når det nu var første gang i europa. Smiley
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #36: 04 Jul 2019, 07:26 »


Turen går til Ringkøbing IFSuperligaen 2022/23

Hjemme i Danmark, var Ringkøbings kampe en gang blandende bolcher. Nederlag til OB, AaB, Brøndby, FCK og FCM samt uafgjort mod Randers og Lyngby, dog også en masse sejre. Dette havde betydet, at efter 22 kampe var det en delt anden plads som Ringkøbing IF kunne bolstre sig af.   

En statistisk der lød som følgende:
12-3-7 med en målscore på 39-31 og altså 39 point. Der var hele 12 point ned til 7. pladsen og nedrykningsgruppen, og Ringkøbing skulle dermed spille mod de bedste seks. En gruppe bestående af FCK, Brøndby, Vejle, FCN og OB.

Det var dog FCK, der havde sat sig solidt på førstepladsen med hele 53 point.

Ringkøbing havde også haft det meget svært mod netop FCK, som også havde slået dem ud af pokalturneringen.
Det var altså 2. pladsen der var at kæmpe om.
Og det blev en kamp!


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #37: 08 Jul 2019, 11:14 »


Turen går til Ringkøbing IFMesterskabsgruppen 2022/23

I vinterpausen havde der været en del træningskampe, for at holde formen ved lige. 17 kampe for at være præcis. Dog nærmest alle mod mindre kendte hold, en enkelt havde været mod Lyons Reservehold, der blev sendt hjem med et nederlag på 3-1, og derudover også et nederlag på 1-2 til Ajax Jong.

Der var også i transfervinduet hentet 4 nye spillere, heraf 3 af dem på leje. Pål Stensrud, Maximillian Oldrup Jensen begge fra Tromsø på leje. Frederik Højgaard på leje fra FCM. Herudover en ny målmand, der tidligere havde været i klubben og stået hele 32 kampe. I mellemtiden havde han dog været en tur på leje i Norge og stået fast for Viking. Filip Djukic var kommet til på en fri transfer.

Den første kamp i Mesterskabsgruppen var mod FCK. Det blev 0 – 0.
Efterfølgende var det kampe mod OB, Brøndby, FCN, Vejle før det igen blev turen til FCK.
OB blev besejret med 4 – 1.
Brøndby måtte se et nederlag på 1 – 0 i øjnene.
Kampen mod FCN blev 1 – 1.
Vejle vandt 2 – 1 i egen hule.

”Returkampen” mod FCK blev en målrig affære, der sluttede 7 – 3 til FCK. (Hattrick af Aral Simsir)
De sidste fire kampe, var næste i samme rækkefølge som de forgangne. OB, Brøndby, FCN og Vejle.

Der blev igen scoret 4 mål mod OB, og kampen endte i Ringkøbings favør.
Kampen mod Brøndby blev til en uafgjort på 2 – 2.
Vejle blev denne gang besejret med 3 – 0. Et hattrick af Aral Simsir (der desuden scorede i de sidste 5 kampe)
Sidste kamp i sæsonen blev en sejr på 2 – 1 over FCN.

Efter 32 kampe, og altså efter 10 kampe i mesterskabsgruppen, stod det klart at vinderen var FCK. Dette havde været klart ret længe, eftersom de sluttede på 75 point. Pladserne fra 2 til 4, havde været tættere. Kun 7 point skilte 4. pladsen fra 2. pladsen, mens kun 2 point skilte 3. og 4. pladsen.

Det korteste strå havde FCN trukket. 50 point var det blevet til.
2. pladsen var tættere, og varede næsten hel til allersidst. Et nederlag i runde 31 til Brøndby mod FCK og en Ringkøbing IF sejr over Vejle, havde betydet at Ringkøbing IF kunne fejre ikke bare en sejr, men også en 2. plads i Superligaen. Klubbens bedste resultat til dato. En flot sølvmedalje. Endnu en tur på europæisk eventyr.Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #38: 08 Jul 2019, 12:38 »

Flot flot med 2.pladsen! Smiley

Spændende hvordan næste sæson kommer til at gå!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #39: 09 Jul 2019, 12:30 »

Tak. Ja, FCK virker ret stærke. Nærmest en umulig opgave at blive nummer 1 Opstemt
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #40: 10 Jul 2019, 11:27 »


Turen går til Ringkøbing IFPre-season og europæisk 2023/24

Transfers
Sommerens transfervindue 2023 var ikke ret gammelt, da der blev smidt over en halv million, helt præcist 650.000 kr. for et lovende talent fra Vejle. Lucas From blev hentet til som den første af mange i dette vindue.

Mikkel Jensen blev lejet i FCM, Jacob Haahr og Mads Tvilstegaard lejet i FCK, Adam Sørensen lejet i AaB, Pål Stensrud blev igen lejet i Tromsø.

Mark Hoffmann og Nicolas Dyhr blev hentet på fri transfer, mens der blev smidt 152.000 kr. for nordmanden Kristoffer Larsen.

Af tidligere lejekontrakter der var blevet forlænget var:
Aral Simsir, Thomas Christiansen, Simon Jensen, Jens Hansen, Bo Bundgaard, Casper Friis og Maximillian Oldrup Jensen.

Venskabskampe
7 venskabskampe blev spillet i pre-season. Det blev til 6 sejre og en uafgjort. Alle kampe mod lavere rangerede modstandere og ingen værd at nævne.
Første kamp, blev måske på grund af de lette modstandere i pre-season, til et nederlag mod Brøndby. De vandt 3 - 1.

Europæisk
Holdet fra det jyske trådte ind i Europa Cuppens 2. kvalrunde. Her skulle de mødte Club Brügge over to kampe. Første kamp allerede den 27/7 2023 og altså blot 4 dage efter nederlaget mod Brøndby. Holdet skulle spille på hjemmebane, og den hed stadig MCH Arena, i hvert fald i europæisk regi.

Det blev en kamp, hvor udeholdet blev overrasket af det jyske holds styrke. En klar overvægt af boldbesiddelse og chancer til hjemmeholdet havde præget første halveg, men det var ikke blevet til et mål i denne. Der skulle gå 56 minutter og så havde hjemmeholdet scoret, men det blev ikke sidste mål i kampen.

Yderligere 4 mål scoret.
Kort efter føringen, scorede Belgierne til 1 - 1 og der var status quo.
Små 7 minutter senere ville Aral Simsir det anderledes. 2 - 1 til hjemmeholdet.
Seks minutter senere fik Belgiernes ene spillere gult kort nummer to og måtte gå i bad.
Det gav mere plads til det jyske hold.
Forsvarsspilleren Jacob Haahr udnyttede dette, og scorede på et hovedstød blot 2 minutter senere.
Med 17 minutter igen stod der 3 - 1.

I overtiden viste Haahr, at han også kunne andet end score med hovedet. Han var gået med frem på et frispark, og bolden endte for hans fødder. Resolut bankende han den uden om en chanceløs keeper. 4 - 1. Og det blev kampens resultat. Et fremragende udgangspunkt til returkampen i Belgien en uge efter.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #41: 12 Jul 2019, 18:38 »


Turen går til Ringkøbing IFEuropæisk 2023/24

Europæisk
En uge efter og der skulle igen spilles europæisk fodbold.
En meget lige kamp blev det på papiret, men ikke i målscorer.

Præcis som i første kamp, blev der ikke scoret i første halveg, først efter 50 minutter kom det belgiske hold foran.
Føringen holdt i ca. 25 minutter, før Casper Friis udlignede til 1 - 1. Der var lang vej hjem for Club Brügge. De skulle nu score, ikke bare 3, men hele 4 mål for at avancere.
Ni minutter senere gjorde Kristoffer Larsen det blot endnu værre, da han scorede til 1 - 2.
Der skulle ydereligere gå blot 4 minutter mere, og så stod der 1 - 3 til udeholdet fra det jyske. Lucas From havde gjort det til slutresultat 1 - 3, og Ringkøbing gik dermed videre fra runde 2.

Over 21.000 tilskuere havde overværet kampen, hvoraf langt langt de fleste havde troet, at hjemmeholdet ville avancere, men sådan blev det ikke denne gang for Club Brügge.

En uge senere skulle holdet tage i mod det portugisiske hold Nacional de Madeira, hvor en vis Cristiano Ronaldo havde et par af sine unge år.

Knap 4.200 tilskuere overværede en kamp, hvor hjemmeholdet havde langt flest skud, og langt flest skud på mål. Hele 24 skud og 13 af dem på. Udeholdet havde haft 4 og 2 på mål. Det var dem en gåde, at der ved slutfløjtet stod 1 - 0, heldigvis til det rigtige hold i deres øjne.

En uge senere skulle de to hold mødes igen. Denne gang på Madeira. Endnu engang en våd omgang. Efter blot 15 minutters spil var der scoret 2 mål. Simon Jensen havde nettet to gange, og portugiserne skulle nu op og score 4 mål for at gå videre.

Det formåede de ikke, da det kun blev til en enkelt pind og Ringkøbing kunne derfor fejre, at de var gået videre til runde 4.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #42: 17 Jul 2019, 11:05 »


Turen går til Ringkøbing IFEuropæisk 2023/24

Præcist som det forgange program, skulle holdet møde det europæiske hold én uge senere. Holdet skulle et smut til Italien. Her skulle de op mod selveste Inter, der mærkværdigvis ikke var at finde længere fremme i turneringen på dette tidspunkt.

Giuseppe Meazza i Milano åbnede dørene allerede klokken 18:00 hele timer før. Og der var stemning. 32 grader. 46.852 tilskuere. 60 af dem medrejsende fra Danmark. De overværede en hårdt spillet kamp, med mange advarsler og en målrig kamp.
5 advarsler var delt ud efter de første 45 minutter. 4 til Ringkøbing IF, der måtte siges at være for langsomme og ikke klar til dette niveau endnu. 2 mål var det også blevet til. På forunderligste vis var det blevet til et mål i hver lejr, og dermed 1 – 1.
Syv minutter inde i anden halvleg blev det minsandten Ringkøbing der igen kom foran. Zernichow scorede. Yderligere 8 minutter efter, stod det helt lige igen.
2 minutter senere dummede Zernichow sig, og ragede sit andet gule kort til sig. 10 mand i ca. 30 minutter.
De holdt skansen og i det 84. minut scorede de igen. 2 – 3 til Ringkøbing.
Dybt inde i overtiden, blev Ringkøbing snydt for en præstation de sent ville glemme. Indskiftede Hassane Bandé var kommet ind i 79. minut, og havde været på banen i knap 11 minutter, da han scorede målet til 3 – 3. En skuffelse for spillerne fra Danmark. 2 minutter senere gjorde selvsamme Bandé det til 4 – 3 og skuffelsen var total. Hvad der lignede en sensationel præstation, endte med en kæmpe skuffelse. Et resultat de ikke kunne bruge til noget, og det var ekstra svært i returkampen.
Returkampen startede fint, og hjemmeholdet fik scoret til 1 – 0 ved Aral Simsir. 3 advarsler til hjemmeholdet, vidnede om, at det endnu engang var en meget hårdt spillet kamp.
2 minutter inde i 2. halvveg blev Adam Sørensen præsenteret for gult kort nummer 2, igen 10 mand. Denne gang i 45 minutter. Det så sort ud igen.
11 minutter skulle Inter bruge. Fra første mål i 56. minut til tredje mål i 67. minut var alt. Og så var den kamp lukket.
4 runde blev denne gang endestationen for Ringkøbing, der havde mødt en bedre modstander.  Nu var der kun 2 ting, at koncentrere sig om. Superligaen og Pokalturneringen


« Seneste Redigering: 21 Jul 2019, 13:10 af Ninja777 » Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #43: 19 Jul 2019, 21:11 »

Øv, hård skæbne mod Inter! Træls med alle de gule kort Skuffet Så havde det nok gået bedre!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #44: 20 Jul 2019, 09:16 »

Øv, hård skæbne mod Inter! Træls med alle de gule kort Skuffet Så havde det nok gået bedre!

Ja. I hvert fald lige i de to kampe, kunne man godt have brugt alle 11 på banen hele kampen  Wink
Logged

Sider: 1 2 [3] 4 5 6 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010