FmFreaks

Football Manager 2019 => Blogs => Emne startet af: Ninja777 15 Jan 2019, 17:23Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 15 Jan 2019, 17:23
Turen går til DanmarkTuren går til Danmark

Efter den nu overståede, og ret skuffende, debutsæson for Nørgaard, var det tid til at reflektere over hvad der kunne gøres bedre i BK Marienlyst i næste sæson og i sæsonerne efter denne, hvis projektet skulle blive til noget.

Nørgaard tog sig den frihed at tage på lidt ferie, om end den nu ikke var specielt velfortjent. Et kort visit, hvilket vil sige cirka en uge sydpå, var hvad det kunne blive til.

Nørgaard sad på en bar ved stranden og tænkte på projektet hjemme i Danmark. Måske var det slet ikke den rigtige formation. Måske var det ikke de rigtige spillere han havde hentet ind. Måske var det en fejl at hente så mange nye ansigter til klubben. Der var mange spørgsmål, som der ikke rigtigt kunne svares andet på, end at det i hvert fald ikke var lykkedes at rykke op den første sæson. De måtte på den igen efter sommerferiepausen.

Nørgaard havde siddet der på baren et stykke tid, og havde besluttet sig for, at han ville have lidt at spise, det var trods alt blevet lidt sent, og maven var begyndt at rumle. Nu sad der med sin mad og kiggede ud over den flotte strand, og solen der var ved at gå ned. Der tikkede en notifikation ind på hans telefon, for selvom han var på ferie, var han nødt til at have en telefon med, hvis der nu skulle ske noget alvorligt hjemme i Danmark. Det var en ny mail. Den måtte han læse, det kunne jo være vigtigt. Det kunne jo have været noget vedrørende BK Marienlyst.Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: RedFan_98 16 Jan 2019, 09:26
Følger  ;D


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: QuesT 16 Jan 2019, 15:44
Fed begyndelse.

Jeg er fan af det allerede.


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 16 Jan 2019, 20:36
Turen går til DanmarkTuren går til Danmark

”Hej Hr. Nørgaard
Vi vil gerne udtrykke vores interesse i dig for dit arbejde i BK Marienlyst i den netop afsluttede sæson. Til trods for at holdet ikke formåede at rykke op, formåede I dog stadig at kvalificere jer til oprykningsgruppen, hvilket vi ikke gjorde. Vores tidligere manager har søgt nye græsgange, derfor er vi på udkig efter en ny, der kunne have interesse i den frie stilling hos os. Vi synes dit arbejde med BK Marienlyst var helt og aldeles udmærket, taget forholdende og din historik i betragtning. Vi håber, at du vil gennemgå og læse de vedhæftede skrivelser, og derefter vende tilbage til os med dit svar.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
J. Nielsen”


Nørgaard satte sig og læste de mange sider der var vedhæftet i emailen. Han måtte overveje tilbuddet. Han måtte overveje om han skulle droppe projektet i Marienlyst og starte et nyt op. Det var jo ikke lang tid, der i så fald var gået før han havde opgivet. Ville han risikere at han bare var endnu en manager, der blev kendt for at være illoyal og kun have én enkelt sæson pr. klub. Han måtte overveje det. Det var trods alt et meget fint tilbud, der var kommet i den email. Han måtte lige sove på det.

Næste dag vågnede Hr. Nørgaard op, og havde overvejet hvad han skulle. Han formulerede derfor følgende email, som han sendte afsted.

”Hej J. Nielsen
Mange tak for de fine ord, og mange tak for jeres tilbud. Det glæder mig, at trods min knap så fantastiske sæsondebut, og vores knap så fine slutplacering i ligaen, at I stadig kan se mine kvaliteter og tror på, at jeg kunne være den rette til netop jobbet hos jer. Det vil glæde mig meget at meddele jer, at jeg efter mange overvejelser har valgt at takke ja til tilbuddet, og har skrevet under på dokumenterne, der var vedsendt i mailen. Du får hermed de underskrevne dokumenter retur, og så glæder jeg mig til at komme hjem fra ferie om en lille uges tid, og hilse på alle de nye mennesker hos jer.

Med venlig hilsen
F. Nørgaard”Fedt at høre, at der er nogle der læser med ;)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 18 Jan 2019, 07:38
Turen går til DanmarkTuren går til Danmark

Efter en lille uges ferie, eller hvad man nu kan kalde det, når der skulle arrangeres fratrædelse hos BK Marienlyst, der indebar en masse opringninger til diverse vigtige personer i klubben, var dette cirkus overstået. Han var nu fri til at kunne forsætte hans nye job i vestjyske, ja eller var det i det midtjyske. Det var i hvert fald ude ved vestkysten. Klubben præsenterede i hvert fald sig selv som ”Vestjysk fællesskab” på deres hjemmeside, så det måtte også være det, de ville betegnes som, nemlig Vestjylland.

Turen gik hjem fra syden og hjem til det lidt koldere, men stadig pænt varme, Danmark. Datoen sagde den 27/7 2019, dokumenterne var dog underskrevet og sendt allerede for 2 dage siden. Hr. Nørgaard skulle dog lige have den ferie, han nu havde betalt for, så derfor gik der lige et par dage ekstra før rejsen gik hjem.

Den 1/8 var der planlagt et pressemøde for at journalister osv. kunne møde den nye manager i det vestjyske foretagende.

Dagen oprandt og Hr. Nørgaard havde fundet jakkesættet frem, og stod nu ved siden af de mange vigtige personer i klubben. Klokken blev 12 og pressemødet startede.

”Hej og velkommen til. Som I alle ved har vi stået uden manager/træner i et stykke tid, siden vores tidligere har valgt at søge nye græsgange. Vi har dog i dag, som I alle kan se her ved siden af mig, fundet en ny. Vi har kigget på en del forskellige og valget er faldet på denne herre. Han har tidligere stået i spidsen for en anden klub, hvor vi har headhuntet ham fra, så at sige. Der har i den forbindelse derfor været lidt komplikationer, i form af om der skulle være nogen form for kompensation, men det kan jeg ligeså godt sige nu, det har der ikke været. Vi glæder os meget til at han kommer her, og gør et godt stykke arbejde, for det tror vi på at han virkelig kan. Vi ser mange kvaliteter i ham, og mener at han er den rigtige for dette job.

Som den nye manager i Ringkøbing IF, vil jeg gerne byde stort velkommen til F. Nørgaard. Velkommen til klubben”
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Bendtner_23 18 Jan 2019, 15:23
Altid spændende med de mindre klubber i Danmark, jeg følger spændt med!


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 18 Jan 2019, 17:32
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFDebutkampen

3. august skulle der spilles første kamp, heldigvis havde Hr. Nørgaard nået at møde både staben og spillerne inden da, og han havde også spillet en del træningskampe allerede, så han vidste nogenlunde hvor han havde sine spillere og hvem der skulle spille hvor. Han havde dog ikke rigtigt haft tid til at hente nye spillere ind, så det var kun blevet til en enkelt signing indtil videre, blot en ekstra breddespiller. Mange af holdets spillere havde haft deres tidligere græsgange hos klubber som FC Midtjylland, Esbjerg og Randers.

Første kamp stod mærkværdigt nok, lige nøjagtigt mellem Ringkøbing IF og BK Marienlyst. Det blev en meget lige kamp, med kun ét enkelt mål. Målet faldt i det 16. minut og det var hjemmeholdets Sebastian Lodahl der scorede kampens første og eneste mål. Derved vandt Hr. Nørgaard sin debutkamp og endda over sin tidligere klub. En god start på eventyret på Vestkysten.Altid rart at vide, at der er nogen der læser det man skriver  O0


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 19 Jan 2019, 07:39
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFStarten på sæsonen

Ringkøbing IF startede sæsonen som lyn og torden efter Hr. Nørgaard var trådt til. I de første 9 kampe var det blot blevet til pointtab i én kamp, hvor holdet havde spillet uafgjort. 4 mål havde de lukket ind. 20 mål havde de scoret, altså i gennemsnit mere end 2 mål pr. kamp.

Der skulle spilles 20 kampe i den indledende gruppe, før man fandt ud af om man var i top 6 eller blandt de sidste 6. Top 6 blev selvfølgelig sat sammen med top 6 fra den anden gruppe, hvor man så her skulle blive nummer et eller to, for at rykke op i 1. division også kaldet NordicBet Ligaen. 

I pokalturneringen var holdet indtrådt i første runde, hvilket betød en kamp mod Aars. Allerede som deres anden kamp i sæsonen. Kampen blev spillet på Aars' hjemmebane, men det skulle vise sig, at de 48 fremmødte hjemmebanefans ikke havde meget at glæde sig over. Da der var gået 90 minutter, og dommeren fløjtede af, stod der 0 – 3 på uret. Og det var endda meget misvisende. Aars burde have tabt meget mere, hvis det stod til målchancerne, eller skal man sige skudforsøgene. Statistikken talte for sig selv. Aars havde haft 0 skud. Ringkøbing havde haft 20, dog kun 6 på mål.

Måske dette resultat havde noget at gøre med, at Hr. Nørgaard havde været ude og hente et par nye ansigter til klubben, eller det ville sige at han havde været på rov og lejet lidt spillere i andre jyske klubber. En spiller fra FC Midtjylland, en spiller fra AGF og en spiller fra Vejle, var kommet til klubben på lejeaftaler. Alle aftalerne var udfærdiget således at Ringkøbing IF, ikke skulle betale én krone for at have de tre spillere på leje.

Det var jo en fantastisk mulighed for at få klubben til at rykke op. Kunne man virkelig bare låne spillere fra andre klubber uden at skulle betale en krone? Det var genialt i Nørgaards øjne. Det måtte han helt klart se mere på. Han måtte ud og se på lidt flere talenter, som de lidt større klubber havde sat til udleje. Måske han kunne finde lidt godt.

En lille uges tid senere, havde Hr. Nørgaard været på rov igen. Han havde simpelthen været en tur hos FC Midtjylland og aftalt ikke mindre end fire lejeaftaler. Alle helt uden betaling, udover at de skulle have spilletid. Men det var jo helt perfekt for Ringkøbing IF og Hr. Nørgaard.

Blandt dem var Filip Djukic, Nicolas Dyhr og Aral Simsir.

Hr. Nørgaard og Ringkøbing IF håbede på at disse talenter kunne hjælpe holdet videre i systemet, videre mod oprykning!
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 21 Jan 2019, 07:40
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFHalvvejs

Efter 17 kampe var det tid til vinterpause. Ringkøbing IF var blevet slået ud ret tidligt i pokalturneringen. De var røget ud til FC Roskilde for længe siden, så der havde kun været en ting at koncentrere sig om, nemlig at komme i oprykningsgruppen. Holdet havde 33 point. Lige efter dem lå Hr. Nørgaards gamle klub BK Marienlyst, der havde fundet den gode form, som nærmest ikke fandtes da Hr. Nørgaard var der. De havde 32 point. På tredjepladsen lå Kolding med 30 point, og dernæst Skive med 29. Som nummer fem var der Dalum med 24 point og til slut Kjellerup med 20 point. Der var fem kampe tilbage af den indledende gruppe.

Af de nærmeste konkurrenter skulle Ringkøbing IF møde Dalum, i den første kamp efter vinterpausen.

BK Marienlyst havde Kjellerup, Skive IK, Kolding IF og Dalum i fire af deres fem sidste kampe.

Kolding IF eneste modstander af de nærmeste konkurrenter var BK Marienlyst.

Skive IF havde også kun en enkelt ”topkamp” nemlig BK Marienlyst.

Dalum skulle sjovt nok møde BK Marienlyst og Ringkøbing IF.

Kjellerup måtte altså derfor også kun skulle møde BK Marienlyst af deres nærmeste rivaler.

Det lignede altså fem meget spændende sidste runder, der skulle spilles før der kunne findes en top 6 der skulle rykke op. Der var ingen der havde regnet med. Hr. Nørgaards tropper skulle ligge deroppe på en førsteplads. Hr. Nørgaard havde i vinterpausen, igen været på rov i FC Midtjyllands trup af unge talenter, og havde lejet endnu et par spillere uden beregning.

Han havde lavet mirakler, eller var i hvert fald godt på vej til at gøre det. Selvom der stadig var en del kampe tilbage af sæsonen, så det rigtigt godt ud. Det var ikke meget der manglede for, at sikre dem en plads i oprykningsgruppen. Kunne han holde Ringkøbing IF på rette spor og sikre dem en plads i oprykningsgruppen?
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 22 Jan 2019, 16:09
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFIndledende pulje slut

Det var nu starten af april og alle holdene havde spillet de resterende fem kampe, og kæmpet om pladserne for at komme videre til oprykningsgruppen.

Kjellerup havde brug for mange point, men kunne altså maks. ende på 35 point. En uafgjort og fire sejre, blev det til og de endte på 33 point.

Luften var gået helt af ballonen for BK Marienlyst der havde skrabet sølle 3 point til sig, med en 1 – 0 sejr over Kolding IF. De var endt på 35 point.

Dalum havde gjort rent bord, og vundet alle deres fem kampe, hvilket betød at de havde slået både BK Marienlyst (2 – 1) og Ringkøbing IF (2 – 1), og havde fået 15 point. Dermed havde det sluttet med 39 point.

Skive IF havde altså mødt BK Marienlyst og vundet over dem. Yderligere havde de skrabet 8 point mere sammen, altså i alt 11 point. Det bragte dem til 40 point.

Kolding IF var efter 17 kampe endt på 30 point, og kunne dermed opnå 42 point, hvis man havde i mente at de helt ufatteligt tabte til et virkeligt dårligt spillende BK Marienlyst hold. De havde yderligere vundet tre ud af fem og spillet en uafgjort. Det svarede til 10 point, hvorfor de sluttede á point med Skive IK med 40 point.

Og nu endelig til Ringkøbing IF, der efter 17 kampe havde 33 point, og altså alt andet lige kunne tabe alle deres kampe og stadig komme i top 6, hvis altså det ikke lige var for at dem længere nede i tabellen skulle få mange point.

Ringkøbing IF havde den næstdårligste pointhøst i de sidste fem kampe, hvis man sammenlignede med de ovenstående. De havde som allerede kendt tabt til Dalum. Havde det ikke været for en meget velspillende målmand ved navn Filip Djukic, der simpelthen holdt nullet i rigtig mange kampe, hvilket betød at i de sidste fem kampe, blev der scoret fire mål mod Ringkøbing IF og de to af dem faldt i kampen mod Dalum, mens de sidste to faldt i en uafgjort kamp mod TPI. Det blev til 10 point i de sidste fem kampe, hvilket betød at holdet endte på en førsteplads, og var klar til oprykningsgruppen med hele 43 point. En rekord. Så højt havde de aldrig sluttet før.

I den modsatte gruppe var det Næstved der vandt med 42 point, efterfulgt af Brønshøj med 40 og dernæst Avarta med 39.

Det betød altså at i den sidste del af sæsonen, der startede Ringkøbing IF på en førsteplads. Der skulle spilles yderligere 11 kampe. Kunne man efter de 11 kampe finde Ringkøbing IF på en førsteplads?
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 24 Jan 2019, 16:54
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFOprykningsgruppen

11 kampe senere havde Ringkøbing IF og Nørgaards taktik afledt 24 point, med et nederlag, to uafgjorte og 9 sejre. Men en målscorer der hed 21-5.

På grund af denne forholdsvis gode statistik var havde holdet passeret en rekord for holdet med hele 61 point i en sæson. Det var sket den 14. maj 2020.

Oprykningen blev sikret på hjemmebane i den andensidste kamp i sæsonen, mod intet mindre end Hr. Nørgaards tidligere klub BK Marienlyst. Kampen blev en ensidig affære, hvilket betød at Sebastian Lodahl fra Ringkøbing var den eneste målscorer i kampen. Tre af slagsen stod han for, mens et enkelt selvmål af udeholdets målmand, fik resultatet til at ende 4 – 0. Dermed var hjemmeholdet sikret oprykning, én kamp før slutningen af sæsonen.
Holdet lå nummer et, men kun tre point foran forfølgeren fra Næstved.
De kunne selv sørge for at de blev på førstepladsen og hev titlen i land, hvis de i så fald kunne vinde deres sidste kamp over Kjellerup. Et hold som vel og mærke lå sidst i ligaen, men som Ringkøbing dog også tidligere havde tabt til.

Der skulle en sejr til. Det var på hjemmebane og datoen var den 6. juni 2020.

Hvem ville være nummer et efter den 6. juni? Hvem kunne løbe med ligaens førsteplads og trofæet?
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 25 Jan 2019, 07:45
Spændnede med lidt mindre hold :) Jeg følger!


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 26 Jan 2019, 12:34
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFFørstepladsen går til Ringkøbing IF

Sidste kamp var som sagt mod Kjellerup. Der var gået 19 minutter og på tavlen stod 1 – 0. Kun 9 minutter senere stod der 3 – 0, som også blev kampens resultat.

Altså en sejr til Ringkøbing IF, der med en sejr havde sikret sig førstepladsen i 2. division. En bedrift de aldrig havde prøvet før. Deres højeste placering havde tidligere været en 6. plads, men nu stod de altså efter 33 kampe i alt, med trofæet i hånden. Et trofæ som Hr. Nørgaard kun skulle bruge 11 måneder på posten som træner/manager på at vinde. Han havde fået jobbet for 11 måneder siden og stod altså nu med et trofæ og en oprykning til 1. division. Det var der ingen der havde regnet med. Der havde inden sæsonen startede, været odds 7 på at det netop var Ringkøbing IF, der sluttede som nummer 1. Andenpladsen blev taget af Næstved, der inden sæsonen var favorit til at blive nummer et. De sluttede 3 point efter.
[img width=600 height=250]https://i.imgur.com/AaTVoc4.jpg[/img]

[img width=600 height=250]https://i.imgur.com/VGXPsAy.jpg[/img]

Spilleren som de fleste i Ringkøbing talte, om var Jonas Magnussen. Fyren på 22 år havde taget klubben med storm. Kåret som fanfavorit med overlegne 74%, kåret som årets mål og kåret som årets unge spiller, havde han sat sit navn fast på holdet. Jonas havde spillet 32 ligakampe i sæsonen, scoret 12 mål og lavet 6 assists. I 9 ud af de 32 kampe blev han kampens spiller. I pokalturneringen havde han spillet 3 kampe og lavet 1 mål, mens han var blevet kampens spiller i en af dem. En gennemsnitsbedømmelse på 7,37 vidnede om et meget stabilt niveau af denne unge spiller. Jonas havde haft flest kampens spiller af alle i hele 2. division, og hans bedømmelse rakte til en samlet 2. plads på den front, kun overgået af Mark Asp Rasmussen, der var end på 7,57 og tilmed havde vundet topscorerprisen med 27 mål.
[img width=600 height=250]https://i.imgur.com/yCW5zDV.jpg[/img]

[img width=600 height=250]https://i.imgur.com/2OkvKou.jpg[/img]

En meget flot præstation af Jonas Magnussen, Ringkøbing IF og Hr. Nørgaard. En præstation som de alle kunne være meget stolte af. En præstation som blev fejret i mange dage i Ringkøbing om omegn. En præstation som ville være meget svær at leve op til i 1. division.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 28 Jan 2019, 16:49
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSommerpausen

Grundet oprykningen til 1. division var der en masse ting, der skulle gå op i en højere enhed. Der skulle findes lidt nye spillere, som skulle medvirke til at Ringkøbing IF ikke bare blev kastet ud af 1. division. Der skulle findes et nyt sted at spille, da det nuværende ikke levede op til kravene for at spille i 1. division.

Der blev fundet en aftale om at leje Vildbjerg Stadion, der levede op til kravene for at spille i 1. division. Et stadion med plads til 6.000.

Hr. Nørgaard gik i gang med at spejde efter nye talenter, der kunne hjælpe holdet. Resten af holdet havde fået fri til at holde lidt velfortjent sommerferie. Hr. Nørgaard havde også tilladt sig at tage en uge på ferie.

Det foregik i Spanien. Nærmere betegnet Malaga, hvor han skulle nyde lidt sol og stilhed, inden det for alvor gik i gang igen med fodbolden og 1. division.

Mens Hr. Nørgaard lå i sit badetøj og slappede helt af, eller det vil sige så godt som han nu kunne, når han havde i baghovedet at der derhjemme ventede en kæmpe opgave. Nemlig undgå at rykke ud af 1. division, men han havde en plan. En plan som han allerede havde benyttet sig af. Lej spillere fra de store klubber, helst uden beregning. På den måde var Hr. Nørgaard overbevist om, at det kunne lade sig gøre at sikre sig en plads i 1. division igen til næste sæson. Han havde derfor taget sin tablet med, så han kunne lave lidt undersøgelser omkring markedet, og hvem de store klubber ville leje ud. Han havde fortsat kig på holdet FC Midtjylland, som stadig havde mange talenter i deres trup. Nogle af dem havde allerede været lejet ud til Ringkøbing IF i den netop afsluttede sæson.

Hr. Nørgaard brugte et par dage på at udarbejde en liste over mulige emner, som han gerne ville leje til næste sæson, hvis det var muligt at lave en god aftale.
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 30 Jan 2019, 17:06
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFTransfervinduet

En uge gik og han kom hjem fra ferie, og gik straks i gang med at kontakte klubberne for at indgå lejeaftaler.

Der blev igen lejet spillere som tidligere havde spillet for Ringkøbing IF på lejeaftaler, det var følgende: Gioire Rutikanga, Aral Simsir, Nikolaj Kirk, Nicolas Dyhr, Mikkel Jensen og Thomas Christensen, der alle kom fra FC Midtjylland på ”gratis” lejeaftaler.

Yderligere kom der også fra FC Midtjylland på ”gratis” lejeaftaler følgende spillere: Frederik Højgaard, Bo Bundgaard, Jens Cajuste, Michael Baidoo, Niklas Vesterlund, Sebastian Buch, Frederik Brandhof, Chuma Anene, Oliver Ottesen, Nikolaj Johansen og Jens Hansen.

En enkelt spiller blev hentet på fri transfer, det var Thais Damgaard Nielsen, der kom til klubben.

Hele 18 lejeaftaler blev der altså i sommerens transfervindue indgået med FC Midtjylland, hvor de fleste af dem, hvis ikke dem alle, var uden beregning. Det var 18 spillere som alt andet lige kunne gå direkte ind i startopstillingen, og dermed være med til at holde Ringkøbing IF fra nedrykning.

Kunne de så også gøre en forskel? Det ville vise sig.
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 03 Feb 2019, 10:32
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFFørste kamp

Efter 11 venskabskampe, med et nederlag og ti sejre, vel og mærke mod lavere rangerende hold, havde holdet vist fin form og virkede klar til at tage hul på næste udfordring.

Nemlig at undgå nedrykning.

Lyngby var holdets første udfordring. Holdets første kamp. En udebanekamp. Mod et hold som, tidligere havde været med i Superligaen, og endda med i den ende hvor det var sjovest. Det blev en stor mundfuld, at skulle have dem som modstander i første kamp. Kampen fandt sted 2/8 2020 kl. 13:45. Det var 16 grader og friskt vejr. Ringkøbing IF stillede op med 11 lejede spillere, da de simpelthen var de bedste, og sådan ville det nok være i de mange fremtidige kampe. 38 minutter var gået og udeholdet Ringkøbing IF havde scoret deres første mål i 1. division, nogensinde. Det var på et straffespark.

En halv time senere var der igen scoret, i denne relativt hård spillede, men meget lige kamp. Hjemmeholdet havde bragt sig på 1 – 1 efter 64 minutter. De sidste cirka 30 minutter gik og kampen endte 1 – 1. 7 kort var blevet uddelt. 3 til Ringkøbing IF og 4 til Lyngby, der måtte indkassere sæsonens første røde kort efter to gule kort til samme spiller.

Boldbesiddelsen havde været 49-51 til Ringkøbing IF. Skudstatistikken havde været meget lige med 14 (5) – 14 (6). Så i alt en meget lige kamp. Ikke jordens undergang for Ringkøbing IF og Hr. Nørgaard, der alt andet lige kunne være tilfredse med et enkelt point. Hvorimod Lyngby måtte være utilfredse med ikke at have vundet over oprykkerne.

2.458 tilskuere overværede kampen, nærmest alle var hjemmebanefans, da kun en håndfuld på 5 havde taget den lange tur fra Ringkøbing til Lyngby. En tur på knap 4 timer i bil, 5½ i tog og 50 minutter med fly fra Karup.

Næste kamp var mod en mere overskuelig modstander i form af Otterup på udebane i pokalturneringen.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 21 Feb 2019, 18:22
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFEfteråret

Kampen mod Otterup blev overværet af hele 149 tilskuere, hvor 18 af dem var tilhængere af udeholdet Otterup. 3 – 0 stod der ved halveg og det blev også kampens resultat. Ringkøbing var videre i pokalturneringen.

De næste 4 kampe i NordicBet Ligaen stod på møder med HB Køge, FC Fredericia, Viborg FF og Næstved.

Holdet fra Ringkøbing overraskede de fleste, ved kun at miste point i én af disse kampe. Det blev til FC Fredericia, hvor der blev spillet 1 – 1.
De næste 14 kampe i ligaen, og altså indtil vinterpausen, medførte at holdet fik 4 nederlag, 3 uafgjorte og 7 sejre. Holdet havde nu i alt ved vinterpausen 4 nederlag, 5 uafgjorte og 10 sejre, hvilket var skyld i at de var med i den sjovere ende af tabellen, stik mod forventningerne.

Dog var holdet røget ud af pokalturneringen, blot én runde efter deres sejr over Otterup, var det blevet til et nederlag til FC Fredericia.

I slutningen af november skrev Nørgaard under på en kontraktforlængelse, der ville holde ham i klubber til 2022, en kontrakt der sikrede Nørgaard den nette sum af hele 3.000 kr. pr. måned.

Cirka en måned senere skulle kåringen til Årets spiller i den danske 2. division finde sted. Altså selvom Ringkøbing IF ikke spillede i denne række mere, eller det gjorde de jo i første halvår. Trods de dårlige odds og stik i mod alles forventninger blev det en Ringkøbing IF spiller der løb med denne titel. Jonas Magnussen på 22 år, havde i sine 15 kampe scoret 7 mål og fået en vurdering på 7,49 hvilket viste sig at give titlen som Årets spiller.

I vinterpausen blev spillet en del venskabskampe, og der blev hentet yderligere 3 spillere til klubben.
De to af dem var Victor Torp på en lejeaftale og Benjamin Bellot på en fri transfer.

Her i foråret skulle der spilles 14 kampe, og Ringkøbing lå ganske fint i ligaen, men kunne de opnå noget?
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 14 Mar 2019, 10:39
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFForåret

Vi spoler tiden frem.

28 kampe er spillet. Der resterer 5 kampe og altså 15 point.

Det står klart at Næstved får meget svært ved at sikre sig endnu en sæson i samme række. De ligger nederst med 15 point, mens FC Roskilde er næstsidst med 24 point. FC Fredericia ligger over nedrykningsstregen med 28 point.

I den anden ende er der i teorien, 6 hold som kan sikre sig oprykning, men på plads nummer 6 og 5, finder vi HB Køge og Silkeborg IF med hhv. 43 point og 44 point, mens på en 4. plads ligger Ringkøbing IF med 51 point. Foran dem er SønderjyskE med 52 point, som i kamp nummer 28 lige har tabt 2 – 1 til netop Ringkøbing IF med et mål scoret dybt dybt inde i overtiden. På de sjove pladser der sikrer oprykning, finder vi Lyngby med 53 point og øverst i tabellen er Vendsyssel FF, der virker til at sikret sig et ret godt forspring. De er på 64 point.

I 2 ud af deres 5 sidste kampe møder Ringkøbing IF, 2 hold i top 6, nemlig Vendsyssel FF og Silkeborg IF.   

Efter 29. kamp er stillingen uændret i top 4. Ringkøbing IF overraskede med en 2 – 0 sejr over topholdet Vendsyssel IF.

I 30. kamp, og altså meget tæt på slutningen af sæsonen, skete der lidt ændringer i toppen. Ringkøbing IF formåede igen at vinde, mens SønderjyskE tabte deres kamp. Ringkøbing IF og SønderjyskE havde dermed byttet plads i tabellen efter kamp nr. 30.

Med 3 kampe igen er det klart, at Næstved er den ene nedrykker, mens den anden nedrykker ikke er endelig endnu.
I toppen er det stadig Vendsyssel som nummer 1 med 67 point, dernæst Lyngby som nummer 2 med 59 point og på 3. pladsen er det nu Ringkøbing IF.

Kamp nummer 31 og Vendsyssel FF kunne sikre sig titlen med en sejr. Den næste plads om oprykning var der stadig stor kamp om. Lyngby fik sig en uafgjort, og dermed altså et dyrt pointtab, hvis det viste sig at Ringkøbing IF, for tredje gang i streg kunne vinde en kamp.
Vendsyssel FF fik sig en sejr, og sikrede sig dermed titlen med 2 kampe igen.
Ringkøbing IF mødte FC Roskilde, som kæmpede for at bevare deres plads i ligaen. Det endte med en sejr, for tredje gang i træk, til Ringkøbing IF, der bragte sig op på 60 point. Det samme antal point havde Lyngby.

3 hold i kamp. 2 kampe tilbage. 1 oprykningsplads at kæmpe om.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Christoffer 14 Mar 2019, 12:13
Spændende blog  O0

Lige et underligt spørgsmål:
Har du altid kun et par hundrede tilskuer i 1.div?
Da jeg så en kamp med dem i Danmarksserien, havde de væsentlig flere.


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 14 Mar 2019, 14:51
Citat af: Christoffer 14 Mar 2019, 12:13
Spændende blog  O0

Lige et underligt spørgsmål:
Har du altid kun et par hundrede tilskuer i 1.div?
Da jeg så en kamp med dem i Danmarksserien, havde de væsentlig flere.


Tak.
Det veksler lidt. Kommer an på modstanderen. I nærheden af 500 tilskuere til de fleste kampe, og en enkelt over 1.000. De 500 er lidt højere end i 2. division, hvor det var på ca. 400.


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 17 Mar 2019, 17:55
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFKampen om oprykning

Kamp nummer 32. Kampen om den ene oprykningsplads. Ringkøbing IF skulle møde nummer 8, FC Helsingør. Lyngby havde FC Fredericia, som lå på 10. pladsen. SønderjyskE havde nummer 9 Thisted FC.

Kampe hvor det alt andet lige var topholdene, der burde løbe med sejren, men sådan skulle det ikke gå.

Thisted FC udraderede SønderjyskE, i deres egen hule. Hele 1 – 4 kunne Thisted FC fejre. De tog dermed et stort skridt væk fra nedrykningsstregen, mens SønderjyskEs drøm om oprykning var ved at hænge i en tynd tråd.

Lyngby fik besøg af FC Fredericia, det viste sig at være en målrig kamp. En kamp der endte med en pointdeling på 3 – 3. Ikke et godt resultat for nogen af de to.

Ringkøbing IF havde altså chancen for at rykkere endnu tættere på en oprykning, hvis de kunne få en sejr mod, en på papiret let modstander, som FC Helsingør, der dog samtidigt også havde noget at bevise og ønskede for alt i verden at rykke længere væk fra nedrykningsstregen.

Kampen viste sig at være meget tættere end forventet. 4 gule kort, 2 mål og et brændt straffespark, var det endt med. Kampen var endt 1 – 1, og det havde heller ikke her været til fordel for nogle af holdene.

Med én kamp tilbage stod det altså lige i point mellem Lyngby og oprykkerne fra Ringkøbing IF om den sidste plads om oprykning til Superligaen. En liga som Ringkøbing IF aldrig havde været i før. De havde faktisk aldrig været så højt oppe end de var lige nu. Skulle det lykkes dem at få den sidste plads?
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 24 Mar 2019, 16:02
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFOprykning

En kamp. En kamp mellem Ringkøbing IF og Silkeborg IF. En kamp mellem Lyngby og Viborg FF.

Den jyske kamp på Ringkøbing IFs hjemmebane blev en tæt affære, dog med et lille overtag til Silkeborg IF, der viste at de havde lidt mere klasse end hjemmeholdet. Allerede efter 6 minutter måtte en skuffet Niklas Vesterlund se en bold gå ind i sit eget mål, hvilket betød at Silkeborg IF var foran. Ikke lang tid skulle der gå, før de igen kunne se netmaskerne blafre og udbygge sin føring til 2. Da der blev fløjtet til pause var det et skuffet Ringkøbing IF hold der forlod banen. De vidste at det blev svært. 3 advarsler var blevet delt ud. 1 til Ringkøbings midterforsvarer, 2 til Silkeborg.
En lille time var spillet og det første gule kort i anden halveg blev langet ud. Desværre for Ringkøbing var det til den eneste spiller, der allerede var noteret i dommerens sorte bog. Det gule kort blev vekslet til et rødt og farvel og tak til Thomas Christiansen, en ellers så sikker sidste skanse.
Om det havde været smart ikke at skifte ham ud cirka 6 minutter forinden, hvor Nørgaard havde lavet alle sine 3 udskiftninger samtidigt, ville vise sig. Nu var de i hvert fald 10 mod 11 i cirka 30 minutter. Det kunne godt blive grimt.
Heldigt for Ringkøbing kunne Silkeborg ikke udnytte deres overtal, og i stedet gik der 3 minutter efter det røde kort, og så var indskifteren Aral Simsir på pletten. Han kunne reducere til 1 – 2. Stadig en lille halv time tilbage.
Der gik ikke længe, før end supersubben Aral Simsir scorede igen. 15 minutter på banen var alt han skulle bruge, og så havde han scoret 2 mål. Nu stod der 2 – 2 og der var 20 minutter igen.
De sidste tyve minutter var hårdt spillede, og ja faktisk også hele kampen. Der blev i alt givet 8 gule, med 4 fire til hvert hold, og 2 røde med 1 til hvert hold.
Kampen sluttede 2 – 2, og gav dermed Ringkøbing IF en slutplacering med 62 point.

SønderjyskE vandt deres kamp og sluttede på 61 point.
Kampen mellem Lyngby og Viborg FF endte med 4 mål. 4 mål som gav et resultat på 1 – 3. Et godt resultat for Ringkøbing IF.

Resultatet betød at Ringkøbing IF kunne kalde sig oprykkere med 62 point foran både SønderjyskE og Lyngby begge med 61 point. En sensationel oprykning. En rekord for deres højeste placering nogensinde, selvom de var betegnet som nedrykningskandidater inden sæsonsstart.

Der var fest i gaden og den varede natten lang. Der blev sunget og festen. Man kunne høre ”Su-su-superliga here we come” og med til at feste, var uden tvivl heltene fra Ringkøbing IF.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Christoffer 26 Mar 2019, 12:55
Tillykke, glæder mig til at følge Ringkøbing i Superligaen! (Y)


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 26 Mar 2019, 17:17
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFDen 30. juni 2021

Den 30. juni 2021 stod der i kalenderne.
Ringkøbing IF havde for første gang nogensinde et hold i den bedste danske fodboldrække Superligaen.
Med dette fulgte en masse medieomtale, en masse nye fans, en masse fans der ikke bare var fra nærområdet. De var blevet holdet alle snakkede om, i hvert fald lige pt. Der blev talt om den utroligt hurtige oprykning holdet havde taget op gennem rækkerne, til nu at stå og være klar til deres første sæson i Superligaen.

Økonomien i klubben så helt fin ud, da der som tidligere omtalt, nærmest kun havde været gratis lejeaftaler. Klubbens økonomi var langsomt steget i løbet af de seneste sæsoner, hvilket betød at man var gået fra en saldo liggende omkring ca. 0 kr. til nu at have en saldo på omkring de 7-8 mio. kr. og det blev bestemt ikke værre af at rykke op i Superligaen, hvor der var endnu flere penge at hente, specielt i TV-penge. Holdet havde dog desværre stadig ikke de største sponsorer, og hentede her ikke mere end ca. 2 mio. kr. om året. Klubbens transferbudget var på 1,3 mio. kr. op til sæsonstart, og et lønbudget på 407.934 kr./måned. et beløb, som klubben ikke var i nærheden af at udbytte til fulde. Inden start, og vel og mærke, inden eventuelle nye indkøb, var beløbet 41500 kr. det beløb der blev brugt på lønninger.
Inden Superliga start, var der aftalt og planlagt tre venskabskampe mod hhv. Kjellerup den 6/7, Greve den 8/7 og Brønshøj den 11/7. Alle tre modstandere, som på papiret mindede meget om Ringkøbing IF, men som også var væsentlig svagere end modstandere de ville møde det næste år.

Sæsonforventninger til kampen måtte være at undgå nedrykning, og i pokalturneringen at nå fjerde runde.
Det lå fast at holdets første fem kampe i Superligaen var således:

18/07 2021 (h) Esbjerg
25/07 2021 (u) AaB
01/08 2021 (h) OB
08/08 2021 (h) Randers FC
15/08 2021 (u) FCK

Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: gonzo 27 Mar 2019, 16:37
Tillykke med oprykningen til Superligaen (Y)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 28 Mar 2019, 10:41
Tak i to :)


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 28 Mar 2019, 17:24
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFDen 1. juli 2021

Blot en enkelt dag efter, kunne folk læse på diverse medier, at Ringkøbing IF havde sikret sig deres første indkøb, endda deres første 3 nye spillere var kommet til klubben.

Niklas Vesterlund og Gloire Rutikanga var begge blevet lejet i FC Midtjylland. Præcis som man også tidligere havde set Ringkøbing IF gøre i de tidligere sæsoner.

For første gang i lang tid, var der dog også blevet købt en spiller op til denne nye sæson. En nordmand, med det minimalt norsk klingende navn Thomas Zernichow, var blevet hentet fra den norske klub Jerv. Prisen havde været 26.000 kr., og altså ikke noget der kunne mærkes synderligt på det halvstore transferbudget.

Den 2. juli skete der igen noget nyt i Ringkøbing omegn.
Efter mange måneder og meget slid og slæb kunne man efter en lille ceremoni, løfte sløret for åbningen af Ringkøbing IF’s splinternye hjemmebane "Ringkøbing IF Stadion". Det stod klart med 10.000 pladser til tilskuere. En ny æra kunne begynde, blev der sagt. Om det så ville være en god start på denne æra, eller om holdet blev en fiasko i Superligaen ville vise sig.
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 29 Mar 2019, 16:35
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFTræningskampe

Få dage var gået, og holdet havde end ikke spillet deres første træningskamp, før fans og fodboldinteresserede kunne læse at, Ringkøbing IF igen havde oprustet sig til Superligaen.
Holdet havde formået at skrive lejeaftaler med endnu 5 spillere fra FC Midtjylland.
De var alle gamle kendinge, Nikolaj Johansen, Victor Torp, Sebastian Buch, Nicolas Dyhr og ikke mindst Simon Jensen.

Holdets første træningskamp blev vundet 4 – 1.

Mellem holdets første og anden træningskamp, blev holdet yderligere forstærket, eller der blev i hvert fald hentet yderligere spillere ind.

6 spillere kom ind. Alle fra FC Midtjylland, og alle på lejeaftaler. Og minsandten om ikke alle også havde spillet for Ringkøbing IF tidligere.

Jens Hansen, Thomas Christensen, Mikkel Jensen, Jens Cajuste, Aral Simsir og Michael Baidoo var igen kommet til klubben.

Holdets anden træningskamp mod Greve blev også vundet 4 – 1.

Igen mellem holdets træningskampe, havde træneren hentet yderligere et par nye ansigter til klubben. Begge af disse også på lejeaftaler. Bo Bundgaard var kommet fra FC Midtjylland og Adam Sørensen var kommet fra AaB.

15 spillere blevet lejet og de 14 af spillerne var blevet lejet i FC Midtjylland på lige knap en uge.

Holdets tredje og sidste træningskamp blev vundet 1 – 0, og holdet virkede nogenlunde klar til at skulle møde Esbjerg fB i sæsonens første kamp, og Ringkøbing Ifs første kamp i Superligaen nogensinde.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 31 Mar 2019, 12:30
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSvært i Superligaen

Den 18/7 2021 på Ringkøbing IF stadion, overværede 8.946 tilskuere en kamp, der for alt i verden hurtigst muligt måtte gå i glemmebogen for Ringkøbings fans. Det blev et 0 – 2 nederlag. På trods af den enorme opbakning og spænding der havde været, formåede de ikke at leve op til det helt store.

Det blev dog en smule bedre i kamp nummer to, hvor holdet fik 0 – 0 mod AaB.

Tredje gang, og tredje kamp i Superligaen, skulle vise sig at være lykkens gang. En sen scoring af Aral Simsir gjorde at holdet fik de første 3 point, da de besejrede OB. Tilskuerne havde dog allerede smidt håndklædet i ringen, og der var kun mødt 1.603 tilskuere op på Ringkøbings hjemmebane. En markant og hurtig nedgang i tilskuerantallet, måtte man sige.

De næste tre kampe skulle da også vise, at tilskuerne nok havde valgt rigtigt. Tre nederlag. Alle på 0 – 1. Det var ikke mange mål Ringkøbing IF fik scoret.

I Pokalturneringen havde de trukket Skjern, der burde være en overkommelig modstander. Det skulle også vise sig. Det blev en rekordgivende kamp. En målscorer på 16 – 0, vidnede om en nedsabling af dimensioner. Det blev blandt andet til et dobbelt hattrick aka 6 mål af Sebastian Buch og 4 mål af Nikolaj Johansen. Hele 61 skud, dog kun 31 indenfor målrammen, var det blevet til. En boldbesiddelse på 34/66 i Ringkøbing Ifs favør. Skjern havde end ikke formået at bare have ét enkelt skud på mål.
Denne sejr var røget direkte ind i rekordbøgerne. Flest mål i én kamp i deres egne kampe. Største sejr i pokalturneringens historie og største Ringkøbing IF sejr. Samt Sebastian Buch for flest Ringkøbing IF mål i én kamp.

Den store sejr, ændrede dog ikke på at de havde det meget svært i Superligaen.
Den efterfølgende kamp, var blevet tabt 1 – 2 til Brøndby.

Efter 10 kampe havde holdet kun 10 point, med 3 sejre og 1 uafgjort, samt 6 nederlag.

Det rakte til placering lige under midten som nummer 8, de drømte dog stadig om en top 6 placering.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 03 Apr 2019, 17:56
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFHalvvejs

9 ligakampe senere, og holdet var blevet slået ud i fjerde runde i Pokalturneringen til AGF efter en 5 – 2 afklapsning, godt hjulpet på vej af FCK-lejesvenden Carlo Holses hattrick.

Men der var kommet mere styr på det i Superligaen. I de 9 kampe, var der blevet vundet 5 kampe. Vejle, Esbjerg, AaB, OB og Randers var blevet besejret. Mens holdet havde, som forventet, tabt til FCK og Brøndby. Vendsyssel og FC Nordsjælland havde holdet spillet uafgjort mod, hvilket betød at i de 9 kampe før vinterpausen havde holdet scoret 17 point. En langt bedre statistik end i de første 10 kampe.

Det var blevet tid til vinterpause, og igen i dette transfervindue blev der lavet lidt forstærkninger.
3 spillere blev hentet ind, alle var køb. 67.000 kr. blev der købt ind for i dette transfervindue.

Holdet skulle igen i Superliga-aktion den 13/2 2022 mod AGF. Inden da skulle formen holdes ved lige i 3 venskabskampe. Det blev til 2 sejre og en uafgjort på holdets træningslejr i Tyrkiet.

Holdets første kamp efter vinterpausen, blev en målrig affære. Hele 8 mål blev scoret. 5 af dem scorede Ringkøbing IF og 3 af dem scorede AGF. 1.879 tilskuere overværede målshowet. 
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 07 Jun 2019, 23:40
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IF2021/22

I marts skulle der kun spilles én superliga kamp, ja faktisk kun én kamp af betydning. Derfor var der blevet arrangeret en del venskabskampe for at holde formen ved lige.

6 venskabskampe blev det til i marts. Alle mod lavt rangerende hold. Alle blev til sejr. Den eneste kamp, der ikke blev vundet i denne måned, var den eneste kamp som der galt noget. En kamp mod FCM, der blev tabt 4-1.
Selvom vi skrev 1. april 2022, skete der ingen nævneværdig forandring i forhold til spillet. Kampen mod FCK blev 4-0 i Parken. Ugen efter var der endnu et nederlag i bagagen til Ringkøbing, der tabte til BIF 1-3.

Med 8 kampe igen skulle der lidt point på kontoen, hvis holdet ikke skulle slutte på en kedelig 6. plads i mesterskabsgruppen.
Med kun pointtab i 1 ud af de 8 kampe, måtte de siges at være en okay afslutning på sæsonen. Dette betød at holdet fik 4 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag og i alt 15 point i de sidste 8 kampe.

Ringkøbing IF’s første sæson i Superligaen, blev en mindeværdig en af slagsen. Ingen havde spået at deres sæson ville gå netop så godt. 13-7-12 lød statistikken på. Et par nederlag for meget. Men hvad havde man forventet. Holdet havde scoret hele 62 mål, hvilket var det samme antal som de nykårede mestre fra FCK. Holdet havde dog også lukket hele 53 mål ind, og dermed klart flest i mesterskabsgruppen.

På trods af dette kunne holdet slutte sæsonen 2021/22 på en meget flot 4. plads, og dermed klubbens bedste præstation nogensinde.
(https://i.imgur.com/yA9oPKe.jpg)

Kunne næste sæson byde på endnu en flot præstation? 
Og så var det tid til en (måske længe ventet) opdatering.
Jeg overvejede at starte et Journeyman-save, men må indse, at jeg bedre kan lide touch. :)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 14 Jun 2019, 22:18
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFPre-sæsonen 2022/23

Efter en magisk præstation af en oprykker i sidste sæson, havde det været en velfortjent ferie som spillerne havde været på.
Det gjaldt dog ikke manageren, der havde brugt en del tid på at finde nye spillere. Nye spillere der skulle være med til at sikre Ringkøbing, som minimum overlevede endnu en sæson i Superligaen.

I sommerens transfervindue blev igen lejet en del spillere, og som udgangspunkt var de lejede spillere helt gratis.
5 spillere blev lejet. En enkelt gammel kending fra sidste sæson nemlig regenet Simon Jensen, blev lejet fra FCM igen. Yderligere blev talenter fra FCK, Vejle og FCN også lejet. En regen fra FCK og en regen fra FCN, mens Lucas From blev lejet i Vejle.
Der blev også hentet lidt spillere på fri transfer. Det var Viktor Anker, der blev hentet på fra Helsingør. Nicholas Marfelt fritstillet fra Sønderjyske. Jeppe Brinch fritstillet fra Viborg. Der blev købt en ny målmand for 23.000 kr. fra Sarpsborg i Norge og det var Mathias Eriksen Ranmark.

En del af de tidligere lejekontrakter var blevet forlænget allerede inden 2021/22 sæsonen udløb, og derfor var der stadig en del gengangere at finde i denne sæson også.
På grund af at tidligere års pokalvinder, nemlig Brøndby, sluttede på 2. pladsen, betød det at Ringkøbing IF indtrådte på den europæiske scene. Ligeså gjorde både FCN på 3. pladsen og Aab på 5. pladsen, pga. en stigning af Danmarks rangering.

Aab indtrådte i EURO Cup bedst placerede 2. kval runde.
Ringkøbing IF indtrådte i EURO Cup bedst placerede 3. kval runde.
FCN direkte i gruppespillet.

Før Ringkøbing skulle i europæiske kampe, skulle der dog først spilles 6 kampe. 3 venskabskampe og 3 kampe i Superligaen.
De 3 venskabskampe mod Helsingør, Oure og AC Horsens, endte med hhv. en uafgjort, en sejr og endnu en uafgjort.
Første kamp i Superligaen var mod AGF, som blev vundet med 2-0, efterfølgende tabte Ringkøbing 0-1 til FCN. Til slut vandt holdet 3-2 over selveste FCK.

En god generalprøve inden den stod på europæisk kamp på udebane mod selveste Fenerbahçe!   
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 22 Jun 2019, 10:26
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFEuropa 2022/23

Det var klart den største modstander som Ringkøbing nogensinde havde spillet mod, og i hvert fald på det største stadion de havde været på. Der var plads til over 48.000 tilskuere. Der var dog ”kun” dukket knap 32.000 op til kampen. Én enkelt tilskuer havde taget turen fra Danmark og støttede op om Ringkøbing. Men vedkommende blev nok rimelig meget overdøvet.

Med stjerner, eller hvad man nu skulle kalde dem, der var meget bedre end spillere fra Ringkøbing. Og med lønninger der nærmest kunne dække alle holdene i Superligaens lønudgifter, viste det lidt om hvilket storhold man var oppe i mod. På papiret en kæmpe modstander, der ikke burde skænke Ringkøbing IF en tanke. Og en afklapsning kunne man sagtens være på tale. Ringkøbing skulle være decideret heldige, hvis de overhovedet kunne holde modstanderen under 10 mål.

Men i fodbold kan alt ske. Og om Fenerbahçe havde undervurderet Ringkøbing IF, var ikke til at vide, men efter blot 14 minutter, var hjemmeholdet altså bagud. Det blev en meget mere lige kamp end man først kunne have spået. Ringkøbings føring holdt til langt inde i anden halvleg. I det 69. minut scorede Fenerbahçe til 1-1, som blev kampens resultat. En meget lige kamp var slut. En lige kamp i forhold til antal chancer og skud på mål, og boldbesiddelsen havde en lille overvægt til Ringkøbing med 54%.

Kampen var første kamp, og det var Ringkøbing der kunne være klart gladest for resultatet i denne kamp.

En uge senere skulle returkampen finde sted, denne kamp kunne blive en meget svær en af slagsen. Dog skulle der lige spilles en kamp mod Vejle forinden. Som dog ikke havde den største prioritet i øjeblikket.  
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 02 Jul 2019, 20:05
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFEuropa 2022/23

Kampen blev spillet på MCH Arena, ligesom alle de andre hjemmekampe, da Ringkøbings egen bane ikke levede op til hverken de ene eller andre krav.

Det blev en mindeværdig kamp denne aften. Første kamp, var som bekendt endt med en uafgjort 1 - 1 hvilket betød, at så længe Fenerbahçe ikke scorede, var det positivt.

Efter små 36. minutter slog hjemmeholdets højre back, Mikkel Jensen, til og gjorde det til 1 - 0. Jublen ville ingen ende tage. Udeholdet skulle nu score hele 2 mål for at gå videre.

Små ti minutter senere, blev det dog endnu værre for udeholdet. Ringkøbing Norske spiller Zernichow gjorde det til 2 - 0. Fansne var ellevilde. 4.436 fans havde taget plads, heraf 276 som var mindre glade for kampens gang indtil videre.

Der skulle gå 88 minutter før at hjemmeholdet måtte indkassere et mål. Det blev heldigvis ikke til andet, end et trøstemål.
Samlet gik Ringkøbing videre til 4. runde af kvalifikationen.

Blot 3 dage senere var der igen kamp. Denne gang en udekamp mod Randers. Også denne blev vundet med 3 - 1.

4 dage efter Randers-kampen og blot 7 dage efter den europæiske kamp, skulle Ringkøbing igen op mod en hård modstander. Det var SV Werder Bremen. Første kamp var en hjemmekamp, der blev tabt med 0 - 3 og så var håbet mistet. Udekampen en uge senere endte 2 - 2, og Ringkøbing måtte vinke farvel til Europa for denne gang.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 03 Jul 2019, 07:25
Flot resultat mod Fenerbahçe, og træls med Werder, men du napper bare det gruppespil i næste sæson :)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 03 Jul 2019, 17:21
Ja, lidt ærgerligt, men på den anden side, hvad var forventet når det nu var første gang i europa. :)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 04 Jul 2019, 07:26
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSuperligaen 2022/23

Hjemme i Danmark, var Ringkøbings kampe en gang blandende bolcher. Nederlag til OB, AaB, Brøndby, FCK og FCM samt uafgjort mod Randers og Lyngby, dog også en masse sejre. Dette havde betydet, at efter 22 kampe var det en delt anden plads som Ringkøbing IF kunne bolstre sig af.   

En statistisk der lød som følgende:
12-3-7 med en målscore på 39-31 og altså 39 point. Der var hele 12 point ned til 7. pladsen og nedrykningsgruppen, og Ringkøbing skulle dermed spille mod de bedste seks. En gruppe bestående af FCK, Brøndby, Vejle, FCN og OB.

Det var dog FCK, der havde sat sig solidt på førstepladsen med hele 53 point.

Ringkøbing havde også haft det meget svært mod netop FCK, som også havde slået dem ud af pokalturneringen.
Det var altså 2. pladsen der var at kæmpe om.
Og det blev en kamp!
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 08 Jul 2019, 11:14
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFMesterskabsgruppen 2022/23

I vinterpausen havde der været en del træningskampe, for at holde formen ved lige. 17 kampe for at være præcis. Dog nærmest alle mod mindre kendte hold, en enkelt havde været mod Lyons Reservehold, der blev sendt hjem med et nederlag på 3-1, og derudover også et nederlag på 1-2 til Ajax Jong.

Der var også i transfervinduet hentet 4 nye spillere, heraf 3 af dem på leje. Pål Stensrud, Maximillian Oldrup Jensen begge fra Tromsø på leje. Frederik Højgaard på leje fra FCM. Herudover en ny målmand, der tidligere havde været i klubben og stået hele 32 kampe. I mellemtiden havde han dog været en tur på leje i Norge og stået fast for Viking. Filip Djukic var kommet til på en fri transfer.

Den første kamp i Mesterskabsgruppen var mod FCK. Det blev 0 – 0.
Efterfølgende var det kampe mod OB, Brøndby, FCN, Vejle før det igen blev turen til FCK.
OB blev besejret med 4 – 1.
Brøndby måtte se et nederlag på 1 – 0 i øjnene.
Kampen mod FCN blev 1 – 1.
Vejle vandt 2 – 1 i egen hule.

”Returkampen” mod FCK blev en målrig affære, der sluttede 7 – 3 til FCK. (Hattrick af Aral Simsir)
De sidste fire kampe, var næste i samme rækkefølge som de forgangne. OB, Brøndby, FCN og Vejle.

Der blev igen scoret 4 mål mod OB, og kampen endte i Ringkøbings favør.
Kampen mod Brøndby blev til en uafgjort på 2 – 2.
Vejle blev denne gang besejret med 3 – 0. Et hattrick af Aral Simsir (der desuden scorede i de sidste 5 kampe)
Sidste kamp i sæsonen blev en sejr på 2 – 1 over FCN.

Efter 32 kampe, og altså efter 10 kampe i mesterskabsgruppen, stod det klart at vinderen var FCK. Dette havde været klart ret længe, eftersom de sluttede på 75 point. Pladserne fra 2 til 4, havde været tættere. Kun 7 point skilte 4. pladsen fra 2. pladsen, mens kun 2 point skilte 3. og 4. pladsen.

Det korteste strå havde FCN trukket. 50 point var det blevet til.
2. pladsen var tættere, og varede næsten hel til allersidst. Et nederlag i runde 31 til Brøndby mod FCK og en Ringkøbing IF sejr over Vejle, havde betydet at Ringkøbing IF kunne fejre ikke bare en sejr, men også en 2. plads i Superligaen. Klubbens bedste resultat til dato. En flot sølvmedalje. Endnu en tur på europæisk eventyr.
(https://i.imgur.com/yasSbUk.png)
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 08 Jul 2019, 12:38
Flot flot med 2.pladsen! :)

Spændende hvordan næste sæson kommer til at gå!


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 09 Jul 2019, 12:30
Tak. Ja, FCK virker ret stærke. Nærmest en umulig opgave at blive nummer 1 :D


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 10 Jul 2019, 11:27
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFPre-season og europæisk 2023/24

Transfers
Sommerens transfervindue 2023 var ikke ret gammelt, da der blev smidt over en halv million, helt præcist 650.000 kr. for et lovende talent fra Vejle. Lucas From blev hentet til som den første af mange i dette vindue.

Mikkel Jensen blev lejet i FCM, Jacob Haahr og Mads Tvilstegaard lejet i FCK, Adam Sørensen lejet i AaB, Pål Stensrud blev igen lejet i Tromsø.

Mark Hoffmann og Nicolas Dyhr blev hentet på fri transfer, mens der blev smidt 152.000 kr. for nordmanden Kristoffer Larsen.

Af tidligere lejekontrakter der var blevet forlænget var:
Aral Simsir, Thomas Christiansen, Simon Jensen, Jens Hansen, Bo Bundgaard, Casper Friis og Maximillian Oldrup Jensen.

Venskabskampe
7 venskabskampe blev spillet i pre-season. Det blev til 6 sejre og en uafgjort. Alle kampe mod lavere rangerede modstandere og ingen værd at nævne.
Første kamp, blev måske på grund af de lette modstandere i pre-season, til et nederlag mod Brøndby. De vandt 3 - 1.

Europæisk
Holdet fra det jyske trådte ind i Europa Cuppens 2. kvalrunde. Her skulle de mødte Club Brügge over to kampe. Første kamp allerede den 27/7 2023 og altså blot 4 dage efter nederlaget mod Brøndby. Holdet skulle spille på hjemmebane, og den hed stadig MCH Arena, i hvert fald i europæisk regi.

Det blev en kamp, hvor udeholdet blev overrasket af det jyske holds styrke. En klar overvægt af boldbesiddelse og chancer til hjemmeholdet havde præget første halveg, men det var ikke blevet til et mål i denne. Der skulle gå 56 minutter og så havde hjemmeholdet scoret, men det blev ikke sidste mål i kampen.

Yderligere 4 mål scoret.
Kort efter føringen, scorede Belgierne til 1 - 1 og der var status quo.
Små 7 minutter senere ville Aral Simsir det anderledes. 2 - 1 til hjemmeholdet.
Seks minutter senere fik Belgiernes ene spillere gult kort nummer to og måtte gå i bad.
Det gav mere plads til det jyske hold.
Forsvarsspilleren Jacob Haahr udnyttede dette, og scorede på et hovedstød blot 2 minutter senere.
Med 17 minutter igen stod der 3 - 1.

I overtiden viste Haahr, at han også kunne andet end score med hovedet. Han var gået med frem på et frispark, og bolden endte for hans fødder. Resolut bankende han den uden om en chanceløs keeper. 4 - 1. Og det blev kampens resultat. Et fremragende udgangspunkt til returkampen i Belgien en uge efter.
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 12 Jul 2019, 18:38
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFEuropæisk 2023/24

Europæisk
En uge efter og der skulle igen spilles europæisk fodbold.
En meget lige kamp blev det på papiret, men ikke i målscorer.

Præcis som i første kamp, blev der ikke scoret i første halveg, først efter 50 minutter kom det belgiske hold foran.
Føringen holdt i ca. 25 minutter, før Casper Friis udlignede til 1 - 1. Der var lang vej hjem for Club Brügge. De skulle nu score, ikke bare 3, men hele 4 mål for at avancere.
Ni minutter senere gjorde Kristoffer Larsen det blot endnu værre, da han scorede til 1 - 2.
Der skulle ydereligere gå blot 4 minutter mere, og så stod der 1 - 3 til udeholdet fra det jyske. Lucas From havde gjort det til slutresultat 1 - 3, og Ringkøbing gik dermed videre fra runde 2.

Over 21.000 tilskuere havde overværet kampen, hvoraf langt langt de fleste havde troet, at hjemmeholdet ville avancere, men sådan blev det ikke denne gang for Club Brügge.

En uge senere skulle holdet tage i mod det portugisiske hold Nacional de Madeira, hvor en vis Cristiano Ronaldo havde et par af sine unge år.

Knap 4.200 tilskuere overværede en kamp, hvor hjemmeholdet havde langt flest skud, og langt flest skud på mål. Hele 24 skud og 13 af dem på. Udeholdet havde haft 4 og 2 på mål. Det var dem en gåde, at der ved slutfløjtet stod 1 - 0, heldigvis til det rigtige hold i deres øjne.

En uge senere skulle de to hold mødes igen. Denne gang på Madeira. Endnu engang en våd omgang. Efter blot 15 minutters spil var der scoret 2 mål. Simon Jensen havde nettet to gange, og portugiserne skulle nu op og score 4 mål for at gå videre.

Det formåede de ikke, da det kun blev til en enkelt pind og Ringkøbing kunne derfor fejre, at de var gået videre til runde 4.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 17 Jul 2019, 11:05
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFEuropæisk 2023/24

Præcist som det forgange program, skulle holdet møde det europæiske hold én uge senere. Holdet skulle et smut til Italien. Her skulle de op mod selveste Inter, der mærkværdigvis ikke var at finde længere fremme i turneringen på dette tidspunkt.

Giuseppe Meazza i Milano åbnede dørene allerede klokken 18:00 hele timer før. Og der var stemning. 32 grader. 46.852 tilskuere. 60 af dem medrejsende fra Danmark. De overværede en hårdt spillet kamp, med mange advarsler og en målrig kamp.
5 advarsler var delt ud efter de første 45 minutter. 4 til Ringkøbing IF, der måtte siges at være for langsomme og ikke klar til dette niveau endnu. 2 mål var det også blevet til. På forunderligste vis var det blevet til et mål i hver lejr, og dermed 1 – 1.
Syv minutter inde i anden halvleg blev det minsandten Ringkøbing der igen kom foran. Zernichow scorede. Yderligere 8 minutter efter, stod det helt lige igen.
2 minutter senere dummede Zernichow sig, og ragede sit andet gule kort til sig. 10 mand i ca. 30 minutter.
De holdt skansen og i det 84. minut scorede de igen. 2 – 3 til Ringkøbing.
Dybt inde i overtiden, blev Ringkøbing snydt for en præstation de sent ville glemme. Indskiftede Hassane Bandé var kommet ind i 79. minut, og havde været på banen i knap 11 minutter, da han scorede målet til 3 – 3. En skuffelse for spillerne fra Danmark. 2 minutter senere gjorde selvsamme Bandé det til 4 – 3 og skuffelsen var total. Hvad der lignede en sensationel præstation, endte med en kæmpe skuffelse. Et resultat de ikke kunne bruge til noget, og det var ekstra svært i returkampen.
Returkampen startede fint, og hjemmeholdet fik scoret til 1 – 0 ved Aral Simsir. 3 advarsler til hjemmeholdet, vidnede om, at det endnu engang var en meget hårdt spillet kamp.
2 minutter inde i 2. halvveg blev Adam Sørensen præsenteret for gult kort nummer 2, igen 10 mand. Denne gang i 45 minutter. Det så sort ud igen.
11 minutter skulle Inter bruge. Fra første mål i 56. minut til tredje mål i 67. minut var alt. Og så var den kamp lukket.
4 runde blev denne gang endestationen for Ringkøbing, der havde mødt en bedre modstander.  Nu var der kun 2 ting, at koncentrere sig om. Superligaen og Pokalturneringen
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 19 Jul 2019, 21:11
Øv, hård skæbne mod Inter! Træls med alle de gule kort :( Så havde det nok gået bedre!


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 20 Jul 2019, 09:16
Citat af: b0nb0n 19 Jul 2019, 21:11
Øv, hård skæbne mod Inter! Træls med alle de gule kort :( Så havde det nok gået bedre!


Ja. I hvert fald lige i de to kampe, kunne man godt have brugt alle 11 på banen hele kampen  ;)


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 21 Jul 2019, 13:11
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSuperliga 2023/24

I Superligaen var der blevet spillet 5 kampe i alt før Europa-exit. Som sagt nederlag til Brøndby i første kamp. Efterfølgende uafgjort mod AGF, sejr over EFB, sejr over Vejle og uafgjort mod FCM. En helt okay pointhøst taget de mange kampe i betragtning.

De næste 5 kampe i Superligaen blev det til 4 sejre og én uafgjort mod FCK.
I pokalturneringen blev Skjold besejret i 3. runde.

De næste 5 kampe i Superligaen bød på 3 sejre, en uafgjort mod Brøndby og et nederlag til EFB.

Pokalturneringen runde 5 bød på en kamp i Parken mod FCK. Et hold som det altid var svært mod. Denne gang skulle dog vise sig, at være anderledes.

Efter små tyve minutters spil, var der scoret hele 3 gange og til hjemmeholdets store overraskelse var det dem der var bagud hele 0 – 3. Boldbesiddelse havde de heller ikke haft meget af.
Yderligere to mål blev scoret i anden halvleg og FCK havde tabt 0 - 5 i egen hule. En boldbesiddelse på 36/64 vidnede om, at de var blevet kørt rundt.

En pragtkamp af Pål Stensrud. Efter 2 assists og 2 mål, blev han skiftet ud. Alle rejse sig. Selv FCK’s egne fans klappede ham ud. Selvfølgelig blev han kåret kampens spiller.

Ringkøbing måtte siges at være inde i en meget god stime. De efterfølgende 5 kampe i Superligaen gav 3 sejre og 2 uafgjorte.

I vinterpause blev der spillet 6 venskabskampe på en træningslejr i Tyrkiet. 5 sejre og en uafgjort.

Transfervinduet blev brugt til at gøre en lejekontrakt permanent, da Maximillian Oldrup Jensen blev købt for 2.000.000 kr. og blev dermed det dyreste køb i holdets historie.

Ind kom også et par backupspillere.

Rutikanga blev solgt videre for et symbolsk beløb på 10.000 kr. til T.P. Mazembe fra Congo.

2 kampe resterede af den indledende gruppe, og de to kampe blev ikke til noget specielt godt. Et nederlag på 1 - 3 til FCK og et nederlag på 2 - 1 mod FCN. Det var som om, at pause var faldet dårligt for Ringkøbing IF.

Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 25 Jul 2019, 13:50
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSuperliga 2023/24

Holdet havde dog kvalificeret sig til Mesterskabsgruppen, og igen var det tæt i toppen på nær FCK’s førsteplads.

FCK – 53 point
Brøndby IF – 39 point
Ringkøbing IF – 39 point
Vejle – 37 point
FCN – 33 point
OB – 32 point

Det så ud til, at der ville blive kamp om 2., 3. og 4. pladsen, der alle gav adgang til Europa.

Ringkøbing var desuden stadig i Pokalturneringen og var nået til kvartfinalen. Det var mod Randers på hjemmebane.

En overlegen sejr til hjemmeholdet. 3 - 0 i første halveg, som senere blev udbygget til 5 - 0. 31 skud og 18 på mål. Pål Stensrud stod for 2 mål og kampens spiller.

Første 3 kampe i Mesterskabsgruppen var mod FCN, FCK og EFB. Det blev til sejre over FCN og EFB, mens det blev til en uafgjort mod FCK.

Semifinalen i Pokalturneringen stod for døren, OB var holdet der skulle besejres for at nå finalen.
Det skulle igen foregå på Ringkøbings hjemmebane. Skudstatistikken vandt hjemmeholdet overlegen 20/4 og heraf 9/1 på mål.
Kampen endte 2 - 0 til hjemmeholdet, der var klar til finalen, og som i øvrigt aldrig nogensinde havde været så langt. End ikke i hverken kvartfinalen eller semifinalen.

To kampe skulle spilles i Mesterskabsgruppen, før det var tid til finale.

Brøndby blev besejret, mens det blev til et nederlag mod FCN.

Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 26 Jul 2019, 10:15
FCK er godt nok suveræne i dit spil! Håber snart du kan følge dem :)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 27 Jul 2019, 10:36
Ja desværre. Men det giver jo lidt penge, og point til DK når man vinder lidt i Europa. Så nu længere frem jeg kommer, nu flere hold er med i Europa. Og derfor flere penge :)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 27 Jul 2019, 14:03
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFPokalfinalen 2023/24

Finaledagen.
Det var tid til Pokalfinalen, og som altid skulle den spilles i Parken.

Kampen var mellem to jyske hold, FCM og Ringkøbing IF. Storebror mod Lillebror, eller måske de allerede havde skiftet pladser. I hvert fald havde Ringkøbing Ifs gode resultater og placeringer i Superligaen de seneste år vist, at man ikke skulle afskrive dem, bare sådan lige.

12.210 tilskuere var dukket op og havde taget den lange vej til København. Ikke i nærheden af udsolgt. 2.990 af dem var tilhængere af Ringkøbing.

Kampen startede som bulder og brag.

Lejesvenden Simon Jensen, fra netop FCM, gjorde det onde ved dem allerede efter 55 sekunder. Så var kampen ligesom i gang.

En lille halv time senere scorede FCM’s Bozhidar Kraev til 1 - 1.

3 minutter før halvleg måtte Aral Simsir skiftes ud med en skade. Et hårdt slag for ”udeholdet”.

3 minutter efter anden halvleg var sat i gang, var det FCMs tur til at komme foran. Igen Kraev på pletten. Længe holdt føringen ikke. Casper Friis, lejet i FCN scorede til 2 - 2. Og så var vi i gang med anden halvleg.

Igen 3 minutter senere blafrede netmaskerne igen. Igen var Kraev på pletten. 3 - 2.

Der var stilhed i små 20 minutter, hvorefter helvede brød løs.

Gult kort til FCM og straffe til Ringkøbing IF. Casper Friis til 3 - 3.

I løbet af de næste 4 minutter måtte Ringkøbing inkassere 2 gule kort.
I det 84. minut scorede Pål Stensrud til 3 - 4.

Det fleste havde troet, at dette blev slutresultatet, men Peter Sand fra FCM ville det anderledes, da han i minut 90, scorede til 4 - 4 og sikrede forlænget spilletid.

Efter 103 minutter fik Thomas Jensen fra FCM sit andet gule kort, og måtte gå i bad.

Med 10 mand havde FCM det svært, selvom begge hold var trætte.

Det hjalp dem ikke, da Melker Hallberg i minut 110 begik straffe og fik gult kort.

Nerverne sad udenpå tøjet, men Zernichow scorede trods alt alligevel.
4 - 5. Og det blev kampens resultat.

Ringkøbing IF var ellevilde. De vandt deres første pokal nogensinde. Det blev fejret. Ikke mindst af spillerne, men også af de medrejste fans. Træneren Frederik Nørgaard fejrede det skam også og han fik den obligatoriske tur i luften af spillerne.
Der ventede en lang, god, fuld tur hjem med bussen. Mon ikke Ringkøbing by ville være klar på fest i gaderne?

Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 03 Aug 2019, 18:28
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSlut på 2023/24

Pokalfinalen blev spillet om torsdagen, og drengene havde fået fri fredag, hvilket nok var meget godt, da de fleste kom med liiiiidt tunge stænger til lørdagens træning. Træningen om lørdagen var en let omgang, ikke mindst på grund af de tunge stænger, men også på grund af at holdet skulle spille kamp om søndagen.

Holdet skulle igen møde FCM, i femte sidste kamp i denne omgang.

De fem sidste kampe stod på FCM, FCK, Brøndby, Esbjerg og FCM igen.

Alle fem kampe skulle spilles på 3 uger, mens de første 3 var på blot en enkelt uge.

Første kamp mod FCM blev afgjort i første halvveg. 3 - 0 til Ringkøbing efter 45 minutter, og det blev kampens resultat.
Anden kamp mod FCK blev til et nederlag på 4 - 1.
Tredje kamp mod Brøndby blev til 2 - 2.
Fjerde kamp mod Esbjerg blev vundet med 3 - 0.

Sidste kamp mod FCM blev en lidt tættere affære, dog med Ringkøbing der kunne trække det længste strå og vinde 2 - 1.
10 point ud af 15 mulige i de sidste 5 kamp, måtte siges at være helt okay.

Der var dog et enkelt hold der havde gjort det bedre, og netop mødet med dette hold havde afgjort vinderen af superligaen, eller havde i hvert fald på dette tidspunkt af sæsonen gjort, at de ikke længere kunne hentes.

Kampen mod Brøndby som blev 2 - 2, betød at Brøndby var kommet 10 point foran nummer to, med kun to kampe tilbage.
Det betød også, at Brøndby vandt Superligaen dette år. Og helt fair, taget i betragtning af at de havde scoret flest mål, med 70 af slagsen altså mere end 2 pr. kamp, og kun lukket 28 ind. Et plus på 42 mål, hvor Ringkøbing ”kun” havde et plus på 25, efterfulgt af FCK med plus 22.

Kampen om andenpladsen blev afgjort i næstsidste spillerunde, da Ringkøbing med en sejr over Esbjerg sikrede sig endnu en andenplads til samlingen. Med 4 point ned til FCK, og en enkelt kamp tilbage, kunne de ikke hentes.

FCK snuppede tredjepladsen, mens FCN snuppede fjerdepladsen.

Nu var det tid til at holde sommerferie og fejre en pokaltriumf og en andenplads i Superligaen. Den ene bedrift større end den anden. Hvad kunne det ikke ende med? Kunne de vinde Superligaen i fremtiden?

(https://i.imgur.com/yLmxOn9.jpg)

Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 05 Aug 2019, 11:09
Tillykke med pokalen, godt gået! Og flot med 2.pladsen :)

Stærkt!


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 05 Aug 2019, 19:33
Citat af: b0nb0n 05 Aug 2019, 11:09
Tillykke med pokalen, godt gået! Og flot med 2.pladsen :)

Stærkt!


Tak! :)


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 09 Aug 2019, 16:46
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFPre-season 2024/25

Sommeren var ovre, eller sommerferien for spillere og trænerne var ovre. Folk havde festet og fejret, at det endnu engang var blevet til medaljer, og flere af slagsen samt en pokal.

Træneren havde brugt lidt tid af sommerferien på at snakke med scouts og scoute spillere rundt omkring i verden, men havde også brugt tid på at forhandle kontrakter med enkelte spillere.

Den 1. juli 2024 blev der hentet 5 spillere til klubben.
Thomas Christensen, som tidligere havde spillet hele 5 sæsoner som lejesvend hos Ringkøbing IF, var blevet hentet ind på en fri transfer. Noget af et scoop for holdet, da han allerede havde spillet 132 kampe med 9 mål.

Mads Carlsen fra Lyngby blev hentet på fri transfer.

Pål Stensrud, der havde været 3 sæsoner i klubben som lejesvend, med 65 spillede kampe og 10 mål samt 7 assists, blev købt fra Tromsø for 3.750.000 kr.

Fra en scout-tur til Elfenbenskysten, var der blevet kigget nærmere på to spillere. Der blev handlet hurtigt, og der blev budt og aftalt transfers.

Kader Lebri blev købt fri for 255.000 kr. En højrekant, der pga. sit lave tyngdepunkt med en højde på blot 162 cm, var dømt til at løbe solen sort på kanten. Og det gjorde han i den grad også, da der blev set nærmere på ham. Ham måtte de have, og det fik de.

Mohamed Ouattara blev hentet for 650.000 kr. Målmanden der stod exceptionelt, da scoutteamet så dem spille.

Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 10 Aug 2019, 17:26
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IF2024/25

Transfers
I løbet af den næste uge blev der kigget godt på spillere i både hjemland og udland.
Det blev yderligere til fire signings mere, to af dem fra scoutturen til Elfenbenskysten og to af dem fra Danmark.
Den rutinerede spiller Jakob Ahlmann blev hentet på en fri transfer. Ligeså gjorde Lars Clausen, som egentlig var FCK-spiller, men som ikke havde fået Superliga-debut for FCK, i stedet havde han været udlejet i 3 sæsoner til Strømgodset, AC Horsens og Hobro. 49 kampe var det blevet til, samt 2 assists og 3 mål.
De to afrikanere der blev hentet var Thierry Diallo og Moussa Diarra. En midtbanespiller og en angriber, begge spillere kostede 210.000 kr. og begge spillere havde et enormt potentiale.
De var hhv. 19 år og 20 år gamle.
Den eneste der røg ud, var Stefan Antonijevic.

Venskabskampe
Venskabskampene forløb uden problemer. 5 kampe spillet. 5 kampe vundet. Målscore på 28 - 0.
Det viste også at venskabskampene havde været mod nogle lettere modstandere.

Superligaen
Ligaen startede den 21/7-2024 med en udekamp mod Vejle.
Kampen blev vundet 2 - 1, med et mål af den nye Moussa Diarra efter blot 5 minutter.

I de første fem kampe, blev det til ét nederlag, én uafgjort og tre sejre.
Nederlaget var mod FCK mens den uafgjorte var mod EFB.

Champions League og europæisk
Holdet skulle spille kvalifikationskampe mod CFR Cluj, i anden runde.
Begge kampe blev vundet 2 - 0, og Ringkøbing var derfor videre til næste runde.
I runde 3, den 7/8-2024, skulle holdet op i mod FC Porto, hvilket viste sig at være en for stor mundfuld.
Første kamp endte 0 - 0, mens anden kamp blev et nederlag på 1 - 3.

Nederlaget betød, at holdet fra Jylland ikke kvalificerede sig til Champions League i denne omgang, men som reglerne var, betød det også at holdet i stedet havde kvalificeret sig til gruppespillet i Europa League.

En gruppe bestående af:
Krasnodar
Partizan
Beşiktaş
Ringkøbing
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 13 Aug 2019, 17:06
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFVi spoler tiden frem til 1/1-2025

Superligaen
Det gik bare derudaf i ligaen, ikke mange point blev smidt. Der var på dette tidspunkt spillet 19 kampe.
Efter de første 19 kampe var det blot blevet til tre nederlag og to uafgjorte, mens der havde været 14 sejre.

Pokalturneringen
Holdet var gået videre fra både runde 3 og runde 4, ved at vinde over hhv. HB Køge og FCM.

Europa League
Den første kamp i Europa League skulle spilles den 19/9-2024 og var hjemme mod Beşiktaş.
Denne kamp blev vundet 2 - 0, hvilket skulle vise sig at være en god start på et europæisk gruppespils-eventyr.
Små 14 dage senere stod den på en tur til Krasnodar.
30.931 tilskuere, overværede en tæt kamp, hvor hjemmeholdet måtte gå skuffede hjem og udeholdet fra Danmark kunne rejse hjem med en sejr på 1 - 0.

Igen 14 dage senere var der igen europæisk stemning i det jyske. Denne gang første møde mellem Ringkøbing og Partizan. Det blev førstnævnte der kunne trække det længste strå og gå hjem med en 2 - 0 sejr.
Partizan havde revanche tilgode og 14 dage senere skulle de igen prøve at vinde over Ringkøbing.
Det skete ikke, og danskerne kunne rejse hjem med en 3 - 1 sejr.
Første nederlag i Europæisk gruppespil, kom mod ude mod Beşiktaş, der vandt kampen 5 - 2.
Sidste kamp før nytår var mod Krasnodar, hjemme i Danmark. Den kamp vandt Ringkøbing 2 - 1.
Dette betød følgende stilling:
(https://i.imgur.com/VCvmnZ6.jpg)

En klar førsteplads til Ringkøbing IF, i deres første gruppespil i europæisk sammenhæng, nogensinde. Hvilken bedrift. Nu var de tilmed gået videre og kunne møde endnu bedre hold.

Transfers
I august blev der yderligere handlet lidt. En forsvarsspiller ved navn Roberto Rodrigues da Silva, i daglig tale Birinha (?), blev hentet fra Brasilien for 130.000 kr.
Udover ham, blev der hentet endnu en angriber. Roland Aka, blev hentet fra AFAD Djékanou i Elfenbenskysten. Summen var 1.750.000 kr. Roland Aka var en ung angriber med et kæmpe potentiale. Han var lige to dage forinden blevet 20 år.
Han havde spillet 3 sæsoner i sin tidligere klub, og havde spillet 26 kampe. I de kampe havde han scoret ikke mindre end 17 mål og lavet 6 assists.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 14 Aug 2019, 07:13
Flot flot arbejde :)

Ligger du nr.1 i ligaen?

Flotte resultater i Euro League, og lyder til at være nogle gode indkøb!


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 14 Aug 2019, 18:10
Tak!

Ja, det gør jeg.

Det har det også været indtil videre :)


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 15 Aug 2019, 07:28
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFForår 2025

Transfers
I vinterpausen blev hentet endnu en spiller. Endnu en fyr fra Brasilien. Den 19 årige højre midt Diogo Carvalho dos Santos, med kaldenavnet Japeri, blev hentet for 182.000 kr.

Venskabskampe
I vinterpausen blev spillet venskabskampe for at holde formen ved lige. En tur til Tyrkiet bestod af 5 kampe som alle blev vundet, en målscore på 17 - 2.

Europa League
Første betydelige kamp efter årsskiftet var i Europa League første knockout runde. Kampen var mod Norske Brann.
Første kamp endte 1 - 1 i Norge.

En uge efter blev returkampen spillet i Danmark.
Hjemmeholdet kunne gå derfra med en sejr på 2 – 0.
Holdet var derfor videre til næste knockout runde.

Her skulle de møde Celtic.
Ringkøbing havde hjemmebane i første kamp, og vandt 1 - 0.

I returkampen med hele 57.509 tilskuere, blev det til en usandsynlig sejr.
Ringkøbing vandt hele 3 - 1 og gik dermed, i mod alle odds, videre til næste runde.

Denne gang hed det kvartfinalen. KVARTFINALEN. Det var helt vildt. Nu længere de kom, nu mere urealistisk føltes det. Det var der ingen der havde forventet, eller turde håbe på.

Pokalturneringen
Holdet havde vundet 5 - 0 i kvartfinalen over Skive.

Superligaen
Tre kampe var det blevet til i den indledende fase.
Efter 22 kampe var Ringkøbing nummer 1 med 53 point.
FCK var nummer to med 48 point.
Brøndby havde også 48 point.
FCM var med 33 point et stykke fra.
AGF havde 31 point.
EFB havde også 31 point.

Det var meget tæt fra 4. pladsen til 10. pladsen.
Kun 5 point skilte Vejle på 10. pladsen fra 4. pladsen, og endda kun 3 point fra EFB på 6. pladsen, som ville have givet adgang til mesterskabsgruppen. Men sådan gik det ikke. 

Kunne Ringkøbing holde 1. pladsen, når sæsonen var slut?
Kunne Ringkøbing fortsætte deres usandsynlige færden videre i Europa League?
Kunne Ringkøbing vinde Pokalturneringen igen?
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 15 Aug 2019, 09:36
Uha, det tegner til at blive en stor sæson!!!!

Hvordan går det egentlig med udvidelsen af stadion og dine faciliteter generelt?


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 15 Aug 2019, 17:02
Ja, bestemt!

Fik egentlig bygget nyt stadion allerede i 2021 med plads til 10.000 tilskuere.
Det blev brugt som hjemmebane i sæsonen 2021/22, 2022/23 mens MCH Arena har været benyttet siden 2023/24 og 2024/25.
Hvorfor vi ikke har beholdt vores egen bane, kan jeg simpelthen ikke huske.
Mht. faciliteterne synes jeg ikke rigtigt at der sker noget på det punkt, selvom jeg så ofte jeg kan, anmoder om forbedring. De siger ja, men har stadig kun Middelmådige træningsfaciliteter og Tilstrækkelige ungdomsfaciliteter. (hvilket er rimelig ufedt!)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 15 Aug 2019, 18:28
Fedt med nyt stadion, sjovt de ikke bruger det så :(

Og tgræls med dine faciliteter, du må snart have penge til at få det helt op og ringe :)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 16 Aug 2019, 07:32
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IF2025

Superligaen
De første fem kampe i mesterskabsgruppen var mod AGF, FCK, EFB, BIF og AGF.

De forløb således:
(V) 2 – 0 Ringkøbing – AGF
(T) 2 - 1 FCK – Ringkøbing
(V) 3 - 1 Ringkøbing – EFB
(T) 3 - 1 BIF – Ringkøbing
(V) 0 - 1 AGF – Ringkøbing

Pokalturneringen
I semifinalen, blev der scoret 4 mål. Kampen var mod AC Horsens, der formåede at lave den éne mål. Dermed blev det til en sejr på 3 - 1 for Ringkøbing, der kunne gøre sig klar til endnu en finale.

Europa League
I kvartfinalen ventede Arsenal som modstander.
Første kamp blev en målfattig affære på dansk grund, med kun ét enkelt mål. Heldigvis for Ringkøbing, var det dem der fik scoret.
De vandt dermed første kamp 1 - 0, og skulle en uge efter til returkamp i England.
57.509 tilskuere havde fundet pladserne, og forventede at Arsenal kunne komme videre til næste runde, altså semifinalen i Europa League.
Igen blev det til en målfattig affære. Et enkelt mål blev scoret.
Målet blev scoret i det 35. minut. Og det var i hjemmeholdets mål. Ringkøbing vandt igen 1 - 0. De var nu videre til semifinalen.

Den 1/5-2025 stod semifinalens første kampe mod en modstander der havde slået Ajax, Lazio og Valencia ud af turneringen, yderligere var de gået videre fra gruppen på bekostning af Feyenoord og Bate. Holdet de skulle møde var FCK. Et danskerbrag i en Europæisk semifinale.
Første kamp var i det jyske. Endnu engang blev det til en målfattig kamp, med kun ét mål. Ringkøbing havde formået at vinde over FCK. 1 - 0, og en uge efter håbede de at gøre kunsten efter.

En uge efter stod FCK klar i Parken til, at forhåbentlig booke billetten til finalen.
Efter små 29. minutters spil, var det da også FCK der fik scoret. 1 - 0. Samlet 1 - 1.
Meget kort inden halvleg ville Mads Carlson fra Ringkøbing, det dog anderledes, da han scorede til 1 - 1. Nu skulle FCK op og score mindst 2 gange for at gå videre.
Tiden gik. I en meget lige kamp, med stort set lige mange chancer til begge hold.
Talentet Japeri fra Brasilien, var blevet skiftet ind i det 79. minut, og det var ham, der i overtiden sikrede Ringkøbing sejren på 1 - 2.

De var gået videre til finalen i Europa League. Hvor stort var det ikke lige? Hvem der kunne have spået eller oddset på det, havde vundet mange penge!

Selv hvis de ikke gik hele vejen og fik trofæet med hjem, ville de stadig kunne være meget stolte af deres sensationelle præstation.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 16 Aug 2019, 12:44
Uha uha! Det er godt nok lækkert :) Glæder mig til at hører om EL finalen :)

Og hvordan ligger du i ligaen?


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 16 Aug 2019, 16:34
Der kommer en update senere. ;)
Ligger i top 3


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 16 Aug 2019, 22:00
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IF2025

Superligaen
De sidste fem kampe i mesterskabsgruppen forløb således:
(T) 1 – 2 Ringkøbing - FCK
(V) 1 – 4 FCM – Ringkøbing
(V) 6 – 0 Ringkøbing – FCM
(V) 1 – 0 Ringkøbing – BIF
(V) 1 – 2 EFB – Ringkøbing

Pokalturneringen
Pokalturneringens finale stod mellem Ringkøbing og Brøndby, og den skulle spilles på neutral grund, hvilket som alle andre år, var i Parken.

Efter blot 3 minutter stod der 1 - 0 til Ringkøbing.
6 minutter senere blev det første gule kort uddelt. Mads Tvilstegaard blev noteret.
Yderligere 2 minutter gik der og det første gule kort til Brøndby blev uddelt.
Det tegnede til at blive en hårdt spillet kamp.

Det skulle også vise sig da, der i det 22. minut blev uddelt gult kort nummer to til Ringkøbing og gult kort nummer 2 til Mads Tvilstegaard. Rødt kort. Tak for i dag. De måtte spille i undertal i knap 70 minutter.

Da kampen var slut var der blevet uddelt 11 gule kort. 5 til Ringkøbing og 6 til Brøndby.
Da kampen var slut stod der 2 - 1 på tavlen. Ringkøbing havde vundet deres anden pokalturnering i træk! Hvilken præstation! Det skulle fejres. Og det blev det, med måde, da der stadig resterede 5 kampe af sæsonen på dette tidspunkt.

Europa League
Finalen var imod Dortmund. Den blev spillet i Sofia.
48.302 tilskuere var mødt op, af dem var 1.737 fans af Ringkøbing.

Det blev en meget ulige kamp, og det var vel ingen overraskelse, at Dortmund havde flest chancer, mest boldbesiddelse og bare spillede bedst.
20 skud og 7 på mål mod 8  og 2 på mål, var skudstatistikken da kampen var forbi.

Det blev dog en dansker der skulle få hovedrollen. En dansker der scorede det enlige mål i kampen. Målet faldt i det 24. minut. Danskeren ved navn Jacob Bruun Larsen, i den gule trøje, scorede målet. Dermed sikrede han Dortmund en sejr og en europæisk pokal.

Da holdet fra Danmark kom hjem, og kom hjem til Ringkøbing by, blev de fejret som havde det vundet. En sensationel præstation blev fejret hele natten af hele byen. Ringkøbing IF blev da også kåret til årets overraskelse i Europa League.
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 17 Aug 2019, 11:03
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSlut på 2024/25

Superligaens sidste runde
Sidste kamp i Superligaen var en afgørende kamp for at finde vinderen af dette års liga. Vinderen kunne enten blive FCK eller Ringkøbing.
FCK havde inden sidste kamp mod FCM, 69 point.
Ringkøbing havde 71 point, inden kampen mod EFB.

Dermed kunne et nederlag til Ringkøbing og en sejr til FCK, sikre FCK mesterskabet.
Ringkøbing spillede kl. 16:00 og samtidig skulle FCK.

Ringkøbing kom foran efter 5 minutter.
Og efter 37 minutter scorede Roland Aka igen. 2 - 0 til Ringkøbing.
EFB scorede kort efter pausen. 2 - 1.

I den anden kamp, så FCKs chancer okay ud. De havde fået scoret til 4 - 1.
Et mål mere til EFB, og så skiftede pokalen hænder.

Ringkøbing endte med at spille hårdt. 7 kort blev der givet til dem. Mens EFB ikke fik et eneste.
Da kampen var slut stod der 2 - 1. Og det var den sejr de skulle bruge.

Ringkøbing havde vundet Superligaen for første gang. En flot flot præstation. En kulmination på en fantastisk sæson.

(https://i.imgur.com/rs5ALjL.jpg)
[img width=200 height=200]https://i.imgur.com/ZXohidJ.jpg[/img]

Medaljer i alle turneringer de havde været med i.
Pokalturneringen blev vundet.
Superligaen blev vundet.
Europa League blev til en flot andenplads.

En virkelig sensation og en flot sæson af Ringkøbing. En sæson der igen blev fejret. Hele byen var igen på gaden. Og igen blev der holdt fest hele natten og mere til.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 17 Aug 2019, 11:13
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFRekorder fra 2024/25

Der blev i den nyligt overståede sæson opnået en del rekorder, og en del gode resultater. De bliver lige delt her.

[img width=600]https://i.imgur.com/N7ZR7GN.jpg[/img]
[img width=600 height=300]https://i.imgur.com/9MjEqDO.jpg[/img]
[img width=600]https://i.imgur.com/cmv7y1F.jpg[/img]
[img width=600 height=300]https://i.imgur.com/5kHs738.jpg[/img]
[img width=600 height=300]https://i.imgur.com/O3WtcSF.jpg[/img]
[img width=600 height=350]https://i.imgur.com/GOz5BQF.jpg[/img]


Og selvfølgelig Ringkøbing IF's bedste placering nogensinde i Superligaen, og ikke mindst i Europa League.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: b0nb0n 17 Aug 2019, 19:17
Tillykke med titlen, super super flot :)

Træls med EL, men det var sgu flot aligevel!

TRæls at de ikke bygger et større stadion, når de nu er igang :)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 18 Aug 2019, 19:03
Mange tak!
Ja, det var en præstation, der bliver meget svær at gøre kunsten efter.
Hænger nok lidt sammen med, at det aldrig er 100% fyldt ud, end ikke til de største kampe. :)


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 18 Aug 2019, 19:09
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFPre-season 2025/26

Transfers
I sommerens transfervindue skete følgende:
Simon Jensen – Efter 4 sæsoner som lejesvend, blev det besluttet af smide hele 6.750.000 kr. for at købe ham fri fra FCM. 131 kampe var det blevet til samt 36 mål og 33 assists.
Aral Simsir – Efter hele 8 sæsoner som lejesvend, blev han tilgængelig på fri transfers fra FCM. Dette blev udnyttet og han blev hentet permanent. 226 kampe, og han havde været med helt fra 2. division til Superligaen. 61 mål og 15 assists var det blevet til.
Martin Montoya – Blev hentet på en fri transfer, og var udset som backup til venstre/højre back. Tidligere FC Barcelona, Inter, Valencia, Brigthon og Slavia Prague.
Bright Boyake – Ghanesisk 19-årig midtbanespiller hentet i Asasnte Kotoko for 102.000 kr.
Luis Graca – 19-årig portugisisk angriber lejet i Leiria. En mulig købsoption på 2.000.000 kr. var tilgængelig.

Venskabskampe
Tre kampe blev det til mod tyske hold. Af nævneværdige Wolfsburg, der blev besejret med 3 - 1.
De sidste to kampe, blev også vundet.

Superligaen
Første kamp var mod FCK, den blev tabt 1 - 3, ikke en god start på ligaen.
De næste 6 kampe var mod HB Køge, BIF, AGF, FCN, OB og EFB.
2 uafgjorte og 4 sejre. De uafgjorte var mod AGF og OB, hvor begge kampe endte 0 - 0.

Pokalturneringen
Indtrådte i 3. runde, som var 7. kamp i sæsonen.
Hobro blev besejret med 5 – 2 i Hobros hule.

Champions League
Indtrådte i gruppespillet, og holdene der skulle spilles mod var Chelsea, FC Barcelona og Sporting.
Første kamp var kamp nummer 8 i sæsonen, og var mod Chelsea. Det blev til et smalt nederlag på 2 - 3 i egen hule, da Chelsea scorede i fire minutters tillægstid. En bitter start på en meget svær gruppe, hvor målet alt andet lige var at ende 3’er og komme i Europa League.

Bemærkninger
Kort inden pokalturneringens kamp mod Hobro, viste det sig at førsteholdsmålmanden Mohamed Ouattara blev solgt for 9.250.000 kr. til Al-Shabab. En frikøbsklausul, der ikke kunne undgås at have med, da spilleren skrev under, var blevet indløst. En meget stor lønforhøjelse stod målmanden til i sin nye klub, der ville betale ham over 1.000.000 kr. om ugen, i modsætning til de små 100.000 kr. han fik i Ringkøbing. 51 kampe var det blevet til. Lidt over ét år havde han været i Ringkøbing.
Kåret til ugens hold – 5 gange.
Kåret til månedens hold – 1 gang.
Kåret til årets hold – 1 gang.
Årets målmand i Superligaen – 2 gange. (2024 og 2025)
Nyt Ringkøbing IFs rekordsalg

Filip Djukic måtte nu igen være førsteholdsmålmand.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 02 Nov 2019, 09:48
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFVi springer frem til 31/12-2025

Superligaen
Der resterede 3 kampe af den indledende gruppe.
Efter 19 kampe var statistikken, 11 sejre, 4 uafgjorte og 4 nederlag.
Ringkøbing lå med i den helt sjov ende.

Pokalturnering
Som tidligere skrevet havde holdet slået Hobro ud i 3. runde, i 4. runde blev Brøndby besejret med 3 – 1.

Champions League
Gruppespillet i Champions League viste sig, at være en svær omgang og en blandet fornøjelse.
Det blev til en sejr over FC Barcelona, og to sejre over Sporting. Derudover blev det til to nederlag til Chelsea, og et nederlag mod FC Barcelona. Samlet blev det til 9 point.
FC Barcelona vandt gruppen med 13 point á point med Chelsea, som dog havde dårligere målscore.
Sporting vandt ikke en eneste kamp, og dermed blev Ringkøbing 3’er, og var dermed videre til Europa League, ligesom håbet.

Transfers
Der blev hentet 3 spillere ind. Alle 3 på fri transfer.
Endnu en ung gut fra Elfenbenskysten, ved navn Roland Fofana, der kunne spille venstre kant. Blev senere på året udlejet.
Yderligere en ung Senegaleser, der hed Moussa Touré og kunne begå sig på højre back. Blev senere på året udlejet.
Ind kom også en svensk forsvarsspiller, Teodor Stenshagen.

Omkring nytår begyndte rygterne at svirre omkring Roland Aka. Han havde fået en frikøbsklausul i kontrakten, og klubben havde forgæves forsøgt at forlænge og få klausulen ud af kontrakten, men uden held. Det udnyttede Manchester United der købte Roland Aka for 31.000.000 kr. Han havde prædikatet vidunderdreng. Et stort tab for Ringkøbing, der desværre måtte se ham smutte til en alt for lille pose penge mente de selv. 69 kampe blev det til for ham i alle turneringer for Ringkøbing. Det blev til 36 mål og 3 assists. Roland nåede at være i Ringkøbing fra 20/8-2024 til 17/1-2026. I tiden hos Ringkøbing nåede han at vinde:
  • Kåret til ugens hold – 5 gange

  • Kåret til månedens hold – 2 gange

  • Kåret til månedens spiller – 1 gang

  • Kåret til årets hold – 1 gang

  • Topscorer i Superligaen med 17 mål. 2024/25

  • Ringkøbing IFs topscorer med 26 mål i en sæson

  • Efterårets profil 2025 i Superligaen

  • Nyt Ringkøbing IFs rekordsalg


På grund af dette salg, blev Moussa Diarra hevet hjem fra lejeophold hos EFB, hvor han havde spillet 13 kampe og scoret 4 mål, samt 3 assists.Er nu hjemme fra to måneders rejse, og vil lige afslutte denne blog om Ringkøbing. Ca. 5 indlæg mere. :)


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 03 Nov 2019, 16:59
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IF2025/26

Venskabskampe
Der blev spillet hele 12 af slagsen, før den første kamp af betydning fandt sted.
Af de 12 kampe blev 10 vundet, én blev tabt og én blev uafgjort.

Europa League
Første kamp af betydning var netop en europæisk kamp. Kampen var mod Olympiakos og den første var i Grækenland. Et straffespark afgjorde kampen til Grækernes fordel, der vandt 1 - 0.

Returkampen hjemme i Danmark blev en helt anden affære, eller det endte cifrene i hvert fald som.
Ligesom i første kamp var det Ringkøbing der havde det meste af spillet, de fleste chancer og mest boldbesiddelse. Men efter første halvleg stod der stadig 0 - 0. Vi skulle langt ind i anden halvleg før der blev scoret. Højrebacken Lars Clausen scorede til 1 - 0 efter 80 minutter, og kampen gik derfor i forlænget spilletid. Her gik det helt amok. Hele 7 mål blev scoret.
Clausen var igen på pletten efter blot 2 minutter. Lucas From ville også være med. Han lavede så lige et hattrick i løbet af 3 minutter! Så var stillingen pludselig 5 - 0. Moussa Diarra scorede også en basse, i det 111. minut.
En reducering kom i det 116. minut, dog ville Luis Graca også lige score, og det blev til stillingen 7 - 1.
En målrig kamp, med et hav af skud på mål fra Ringkøbings side. Hele 50 skud og heraf 24 på mål.
Boldbesiddelsen endte på 62/38.

Videre var de altså til næste runde.
14 dage senere stod den dermed på Europæisk kamp igen, mod Athletic Bilbao. Første kamp i Spanien endte 2 - 2, og det var egentlig et okay resultat for Ringkøbing.
En uge senere blev et mål scoret 3 minutter før tid afgørende. Et mål af Athletic Bilbao i det 87. minut, betød at de hev en 2 - 1 sejr hjem. De var dermed videre til næste runde, og det betød at Ringkøbing måtte koncentrere sig om Pokalturneringen og Superligaen.

Superligaen
De tre sidste kampe i den indledende fase, bød på to uafgjorte og en sejr. Det betød at Ringkøbing sluttede på 42 point, og dermed en 2. plads, mens FCK havde 47 point på 1. pladsen og BIF havde 41. point på 3. pladsen. Det var mellem de tre at mesterskabet skulle fordeles, lignede det.

Pokalturneringen
I kvartfinalen stod holdet overfor EFB, der blev besejret med 2 - 1. Og dermed var Ringkøbing videre til Semifinalen.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 05 Nov 2019, 07:28
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSlut på 2025/26

Superligaen
De sidste 10 kampe af sæsonen var i mesterskabsgruppen, holdene i gruppen var:
FCK, BIF, AGF, AAB, EFB og Ringkøbing.
Det blev til syv sejre ud af ti mulige for Ringkøbing.
Tre af de ti blev til uafgjorte kampe.
FCK som lå nummer et, da grupperne blev delt, gik det helt galt for.
Fire nederlag, tre uafgjorte og tre sejre blev det til og dermed kun 12 point ift. Ringkøbings 24 point.
Det betød at efter 32 runder, lå Ringkøbing nummer 1 med 66 point og et komfortabelt forspring med hele 7 point ned til FCK på andenpladsen med 59 point.

Pokalturneringen
Semifinalen havde trukket AGF op af hatten, og de blev besejret med 4 - 2.
I finalen ventede FCK.
På ”neutral grund” i Parken blev kampen spillet.
Ringkøbing kom foran 1 - 0 og 2 - 0. Efter en lille time fik FCK reduceret til 2 - 1, og det blev kampens resultat.

Ringkøbing havde gjort det igen. Vundet Superligaen og vundet pokalturneringen. The Double var i hus! Mere at fejre i det jyske. 
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 06 Nov 2019, 07:33
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFEfteråret 2026/27


Transfers
Ind
Luis Graca – Lejeaftalen blev vekslet til en permanent aftale for 2.000.000 kr. 29 kampe, 5 mål og 4 assists var det blevet til i lejeperioden.
Mads Tvilstegaard – Efter 4 sæsoner som lejesvend, blev han fri fra kontrakten i FCK. Det blev udnyttet og han blev hentet på en permanent aftale. 89 kampe, 3 mål og 11 assists var det blevet til i lejeopholdet.
António Viera – Ung 19-årig portugisisk venstre kant, hentet på fri transfer fra Torreense
Laundry Kóne – Ung 19-årig angriber fra Elfenbenskysten, hentet for 95.000 kr. fra Africa Sports
Mads Petersen – Backup målmand hentet på fri transfer fra FCN.
Ali Adnan – Rutineret veteran på venstre back. Tænkt som backup. Hentet på fri transfer fra Udinese.
Jacob Haahr – Endnu engang lejet i FCK.
Rogerio Valente – 20-årig portugisisk venstrekant, hentet for 880.000 kr. i Maritimo.
João Lopes – 18-årig portugisisk angriber, hentet for 100.000 kr. i Vit. Setubal.

Ud
Ingen røg ud på transfers kun på lejeaftaler. Et par gode økonomiske lejeaftaler var:
Kader Lebri til Inter for 100% af løn + 1.650.000 kr. oveni pr. måned.
Aral Simsir til AC Horsen for 100 % af løn + 100.000 kr. oveni pr. måned.

Venskabskampe
Der blev spillet 5 venskabskampe. Alle 5 mod dårligere hold. Alle blev vundet. Målscore på 33 - 1.

Superligaen
Første kamp var mod BIF, og det var snart nærmere reglen end undtagelsen at første kamp ikke skulle gå godt. Og det det var også tilfældet denne gang. Et nederlag på 0 - 2 startede Superligaen med.
De næste 6 kampe var mod FCM, AGF, FCK, HB Køge, AAB og FCN.
FCM blev besejret med 3 - 0.
AGF blev besejret med 5 - 2.
FCK blev tabt med 3 - 4.
HB Køge blev besejret med 6 - 2.
AAB blev besejret med 3 - 2.
FCN blev besejret med 6 - 1.
Altså en målscore på 26 - 13 efter de første 7 kampe.
8 af dem fra Mousas Diarra, der viste sin klasse og var klar til at tage over.
4 fra Simon Jensen, 3 fra Bright Boyake, 3 fra Luis Graca, 2 fra Japeri, 2 fra Rogerio Valente

Pokalturneringen
3. runde var mod NB Bornholm, en god lang tur. Den endte med en sejr på 7 - 2, hele 7 forskellige målscorere.

Champions League
Igen var holdet direkte kvalificeret til gruppespillet. I gruppe med Bayern München, Arsenal og Spartak Moskva.
Første kamp var mod Arsenal på deres hjemmebane. Arsenal kom foran efter blot 6 minutter, men da kampen var fløjtet af stod der 1 - 3 på tavlen, og Ringkøbing hev en sejr med hjem til Danmark.

To uger efter stod den på Bayern München, de vandt 3 - 1.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 07 Nov 2019, 07:41
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFDen 31/12 2026

Superligaen
I toppen af Superligaen er det meget tæt. I den indledende fase er der spillet 19 ud af de 22 kampe og Ringkøbing ligger pt. nummer 1 med 48 point, stærkt efterfulgt af både FCK og BIF med hhv. 47 og 46 point.
Alt kan ske, men vinderen bliver en af de tre, da de andre er for langt væk. Med mindre de tre hold taber alt.

Pokalturneringen
I fjerde runde blev Brøndby sendt hjem med et nederlag på 1 - 3. Ringkøbing er dermed videre i pokalturneringen.

Champions League
De seks kampe i gruppespillet, blev ikke nogle specielt gode. Det blev til den ene sejr over Arsenal, to uafgjorte mod Spartak Moskva samt tre nederlag. Vinderen af gruppen blev Bayern München, der gjorde rent bord og vandt alle seks kampe.
Kun Spartak Moskva gjorde det dårligere end Ringkøbing og skrabede 2 point sammen. Dermed var Ringkøbing igen videre til Europa League.

Venskabskampe
Ni venskabskampe, primært en tour til Tyrkiet, blev spillet og de blev alle vundet. 4 mål lukket ind, og 32 scoret.

Transfers
Ind
Dominic Quaye – 20-årig ghanesisk midtbanespiller hentet på fri transfer fra Asante Kotoko
Tiago Abreu – 17-årig portugisisk midtbanespiller hentet for 750.000 kr. fra Maritimo
Mats Tranmæl – 17-årig norsk angriber hentet for 700.000 kr. fra Molde

Ud
Moussa Touré, Dominic Quaye, João Lopes og Roland Fofana blev alle lejet ud til svenske klubber bortset fra Lopes der røg til Portugal.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 08 Nov 2019, 07:21
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFDen 1/7 2027


Superligaen
De sidste kampe i den indledende fase endte til FCK’s fordel, og de snuppede førstepladsen efter de første 22 kampe.
56 point – FCK
53 point – Ringkøbing
50 point – BIF

Således var stillingen inden mesterskabsgruppen, der i år bestod af de tre ovenstående samt AGF, EFB og FCN.

Ringkøbing smed kun point i én af de sidste 10 kampe, hvilket betød at de fik 28 point ud af de 30 mulige. Det var en uafgjort mod FCK.

FCK måtte som minimum derfor have smidt mindst 4 point i 2 af de 10 kampe., pga. af et nederlag og en uafgjort til Ringkøbing Mens Brøndby havde smidt mindst 6 point ved to nederlag til Ringkøbing.

Ringkøbing kunne derfor endnu engang skrive sig som sejrherre af Superligatrofæet.

81 point blev det til for Ringkøbing, mens FCK blev distanceret med hele 11 point og de endte på 2. pladsen med 70 point, yderligere 3 point efter dem kom BIF på en komfortabel 3. plads, 21 point foran FCN. 

Pokalturneringen
Kvartfinalen var imod Sønderjyske, der blev sendt hjem med 4 - 0.
Semifinalen var imod Brøndby. Kampen kom i forlænget spilletid og Brøndby tabte 2 - 3.
Finalen stod i mod FCK, igen igen. Det blev igen igen, til et nederlag til FCK. Og dermed kunne Ringkøbing skrive endnu en titel i bogen. Endnu en indgravering af deres navn på pokalen.

Europa League
Første knockout runde i Europa League bød på et møde med Bayer Leverkusen.
Et nederlag på 0 - 1 i første kamp og et nederlag på 0 - 2 i anden kamp, betød at Ringkøbing var ude af europæisk fodbold.
Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 10 Nov 2019, 09:22
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFSæson 2027/28

Transfers
Ind
Élder Ramos – 18-årig brasiliansk højre back hentet for 440.000 kr. fra Cor
João Morgado – 19-årig portugisisk angriber hentet på fri transfer fra Vit. Setubal
Djibril Sidebé – Veteran back, tænkt som backup. Hentet på fri transfer fra Villareal
Jacob Haahr – 25-årig midterforsvarer, hentet for 10.000.000 kr. i FCK. Et meget kendt ansigt der tidligere har været lejet i netop FCK i de seneste 5 sæsoner med 196 kampe tilfølge og 9 mål samt 4 assists.
Milagres – 18-årig brasiliansk angriber hentet for 157.000 kr. fra BAH

Ud
Ali Adnan – Frigivet på fri transfer. Nåede 7 kampe samt 3 mål for Ringkøbing.
Bård Lange – Solgt for 37.000 kr. til Vendsyssel. Slog aldrig rigtig igennem, og udviklede sig ikke nok. 1 indskiftning blev det til på førsteholdet, ellers har han spillet på reserveholdet og været udlejet.

Udlejede spillere
Mark Hoffmann, João Lopes, Landry Koné, Teodor Stenshagen, António Viera, Aral Simsir.
Af nævneværdige, kan nævnes at Teodor giver 180.000 kr. oveni pr. måned, Viera, giver 340.000 kr. oveni pr. måned, Simsir giver 85.000 kr. oveni pr. måned.

Venskabskampe
Tre venskabskampe og tre sejre. Tre cleansheets.

Superligaen
De første syv kampe af den indledende fase i Superligaen, blev der kun smidt point i to af kampene. Den første kamp blev for en gangs skyld vundet. Ligeledes gjorde fire andre kampe. I alt fem sejre og to uafgjorte.

Pokalturneringen
I tredje runde blev Kolding besejret med 4 - 0.

Champions League
Gruppespillet bestod af Shaktar, FC Porto, Tottenham og Ringkøbing.
Den første kamp var hjemme mod Shaktar. Hjemmebanen hjalp desværre ikke nok, og Shaktar vandt kampen 1 - 2.

14 dage senere gik det dog bedre, da holdet skulle et smut til Portugal. Denne gang blev det til en 2 - 1 sejr over FC Porto.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 11 Nov 2019, 07:37
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IF31/12 2027

Transfers
Ind
Constant Kean – 18-årig angriber fra Elfenbenskysten hentet på fri transfer fra ASEC Mimosas
Ousmane N’Guessan – 18-årig offensiv midt fra Elfenbenskysten hentet på fri transfer fra ASEC Mimosas
Mamadou Dao – 18-årig venstre kant fra Elfenbenskysten hentet på fri transfer fra ASEC Mimosas
Orlando Rambal – 18-årig colombiansk defensiv midt, hentet for 4.250.000 kr. fra C.D. Junior

Ud
Udlejet
Constant Kean, Ousmane N’Guessan, Roland Fofana, Mats Tranmæl, António Viera, Dominic Quaye, Moussa Touré, Tiago Abreu, Rogério Valente, Mads Carlson og Lucas From. Valente giver løn + 1.000.000 kr. pr. måned oveni.

Salg
Aral Simsir – Efter mange års tro væbnerskab og mange kampe, helt fra 2. division af, er det tiden at Aral skal videre. Selvom han kun er 25 år, ligner det ikke at der er plads til ham her i Ringkøbing. Lejeaftalen fra HB Køge er derfor blevet gjort permanent, hvilket har kostet dem 1.150.000 kr.
Han startede allerede i Ringkøbing i sæsonen 2018/19, da holdet spillede i 2. division. Han var dog på låns fra FCM. 268 kampe nåede Aral at spille for Ringkøbing. Han nåede at score 59 mål og lave 15 assists.

Milepæle hos Ringkøbing IF
Seniordebut
Første Seniormål
Slog Ringkøbings yngste spiller rekord, som 16 år og 82 dage.
Ugens hold i den danske 2. division
Ugens hold i den danske 1. division 3 gange.
Ugens hold i Superligaen 7 gange
Ugens mål i Superligaen 1 gang
Månedens hold i Superligaen 2 gange
Månedens spiller i Superligaen maj 2023.

Superligaen
Stillingen efter 19. runde så ret godt ud for Ringkøbing, der var hele 14 point foran den nærmeste forfølger Brøndby, og hele 22 point foran FCM. Ringkøbing havde endnu ikke tabt en kamp, scoret en masse mål og ikke lukket mange ind.

Pokalturneringen
I fjerde runde var modstanderen AaB som blev besejret med 3 - 1.

Champions League
De sidste 4 kampe i gruppespillet var mod Tottenham, og så igen returopgør mod dem alle tre.
Det blev til et nederlag på 2 - 3 i første kamp mod Tottenham.
Returopgøret mellem de to blev til en uafgjort 1 - 1.
Returopgøret mod Shaktar, blev det Ringkøbing der trak det længste strå og vandt 2 - 0.
Returopgøret mod FC Porto, var det FC Porto der vandt en smal 1 - 0 sejr.

Da gruppens kampe var færdigspillet, betød det at Tottenham var blevet nummer 1 med 12 point.
Alle andre havde fået 7 point. Da de indbyrdes opgør ikke kunne bruges, da holdene havde vundet en kamp og tabt en kamp mod hinanden, så var det målforskel den skulle afgøres på.
Ringkøbing var derfor gået videre, fordi deres målscorer var lig 0, mens FC Porto havde en målscorer på -1 og Shaktars var på -7.
Ringkøbing gik derfor videre i turneringen. I lodtrækningen blev det FC Barcelona som Ringkøbing skulle møde.

Venskabskampe
Tre venskabskampe og tre sejre. Tre cleansheets.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Gilly 11 Nov 2019, 11:20
Har du et billede af din trup? Der kan snart ikke være mange lokaldrenge tilbage på det hold :D Men det er flotte resultater du laver, og det er sjovt at følge med i. Jeg er kæmpe fan!


Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 11 Nov 2019, 19:11
Du kan da lige få et billede her, hvor der er lidt af truppen. Djukic og Jacob Haahr er de eneste to som ikke er regen :) Og tak for at du følger med hehe :c:

(https://i.imgur.com/gI3m5Uu.jpg)


Titel: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 13 Nov 2019, 07:21
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IF1/7 2028

Superligaen
Den indledende runde blev sluttet med følgende stilling.
60 point – Ringkøbing
41 point – BIF
36 point – FCM
35 point – EFB
33 point – FCK
32 point – OB

En meget tæt kamp om 2. og 3. pladsen.
De sidste 10 kampe i mesterskabsgruppen, viste FCK dog sin styrke, og ligeledes gjorde ikke mindst Ringkøbing.

Ringkøbing spillede 4 uafgjorte, og vandt 6, men gik sæsonen igennem ubesejrede. Hvilken præstation. Det gav dem dog desuden også endnu en Superliga første plads til samlingen.
Brøndby blev 2’er mens FCK kravlede op på 3. pladsen.

Pokalturneringen
Kvartfinalen blev vundet med 5 - 1 over FCN.
Semifinalen var mod Vejle, der blev besejret med 5 - 0.
I finalen ventede Brøndby. Et straffespark 6 minutter før tid afgjorde kampen. Det blev en kamp hvor Ringkøbing dominerede på statistikkerne, dog ikke på måltavlen. Efter kampen havde holdet haft 24 skud og 13 af dem på mål. Brøndby havde haft 2 skud og begge på mål.
Boldbesiddelsen havde været 62/38 i Ringkøbings favør.
Kampen stod 1 - 1 indtil det 84. minut, hvor Ringkøbing scorede på deres straffespark nummer 2 i kampen.
Kampen blev 2 - 1 og de kunne fejre endnu en sejr i pokalfinalen.

Champions League

Første kamp mod FC Barcelona foregik hjemme i Danmark. Det blev til en målrig kamp med hele 6 mål, 3 til hvert hold. En meget lige kamp, hvor holdene skiftedes til at være foran.
Camp Nou 14 dage senere viste sig at være en for stor mundfuld for det danske hold. Et nederlag på 1 - 3 blev samtidigt et farvel til mere Champions League i denne omgang.

Endnu en sæson hvor Ringkøbing viste deres magt i dansk fodbold, ikke mindst at gå ubesejrede igennem en hel sæson, men også vinde The Double igen igen. Og det blev fejret med manér ligesom de forgange år.
Titel: Sv: Turen går til Danmark
Oprettet af: Ninja777 15 Nov 2019, 16:45
[img width=600 height=200]https://i.imgur.com/ZLJVPjO.jpg[/img]

Turen går til Ringkøbing IFPre-season 2028/29

Transfers
Ind
William Mbhele – 20-årig sydafrikansk midtbanespiller hentet på fri transfer fra Wits.
Aboubacar Yobouet – 18-årig defensiv midt fra Elfenbenskysten hentet for 280.000 kr. fra ASEC Mimosas
Jorge Rodrigues – 24-årig portugisisk midtbanespiller hentet fra FC Porto på fri transfer

Ud
Udlejet
João Morgado, Landry Koné, Aboubacar Yobouet, João Lopes, Élder Ramos, Roland Fofana, Mats Tranmæl, António Viera, Dominic Quaye og Moussa Touré som giver løn + 510.000 kr. pr. måned oveni.

Bemærkninger:
Roland Aka som Manchester United købte for 31.000.000 kr., er nu steget i værdi og er 670.000.000 kr. værd.
Mediebeskrivelsen er Elitestriker.
Han får 6.010.000 kr. i løn pr. måned. Har spillet 73 kampe for Manchester United og scoret 32 mål. Har desuden spillet i alt 55 landskampe og scoret 32 mål. Var med til at føre Elfenbenskysten til en 2. plads ved verdensmesterskabet i 2026, hvor de tabte til Portugal.

Han er blevet kåret til:
Årets angriber i Afrika
Udtaget til Årets XI i Afrika
Tv-selskabernes afrikanske spiller
Årets spiller 2027/28 kåret af fansne

Mohamed Quattara som Al-Shabab købte for 9.250.000 kr. har en værdi på 34.000.000 kr.
Har spillet 95 kampe.  Rent bur i 42 kampe. En gennemsnitsscore på 7,76.
Spiller i øvrigt også for Elfenbenskysten.
Det bliver vidst det sidste for mig i denne omgang, med mindre folk stadig følger med. :)


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010