home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23282
  0 Brugere, 228 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: ArmaghRed92
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2016
| | | | |-+  [8] Ein Neues Kapitel
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: [8] Ein Neues Kapitel  (Læst 6053 gange)
AudereEstFacere
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
[8] Ein Neues Kapitel
« : 01 Apr 2016, 00:22 »

Ein Neues Kapitel #0
Blog af AudereEstFacereEn ny start
Jeg vågnede ved lyden af Veronica Maggio i ørene og stewardessen som gjorde klar til landing. Flyturen havde kun varet halvanden time, men det var lang tid siden jeg sidst var faldet i søvn uden medicinsk assistance. Alting føltes anderledes, og bare fornemmelsen af tysk jord under os gav ny energi. Jeg havde følt mig træt i længere tid, ja faktisk lige siden skilsmissen. Det hjalp heller ikke at Ekstra Bladet havde kastet sig over skilsmissen som en sulten løve på jagt efter bytte. Det var ikke mig som var den skyldige part hvad angik utroskab, men det var lige så meget min skyld som hendes. Jeg var aldrig hjemme og brugte til sidst mere tid på at ignorere hendes beskeder end egentlig at være sammen med hende. Alt var blevet for meget, og ikke en gang jobbet som jeg havde nydt at bruge 70 timer på om ugen, kunne få mig til smile.

Jeg rakte ud efter ´´Mac’en´´ og googlede endnu en gang klubben. Det blev de samme links som altid, men det var vigtigt for mig at forstå klubbens historie for at kunne udføre mit job ordentlig. Jeg kom ikke til klubben for at ændre dens historie, men for at forsætte den i en positiv retning. Formanden havde snakket utrolig meget om fremtiden og omkring de investeringer han ville lave i klubben.  Det var hans passion som gjorde at jeg havde sagt ja. Jeg tog med jævne mellemrum mig selv i at glæde mig, som et lille barn, til at komme i gang med arbejdet, men kunne stadig ikke helt fjerne tankerne fra Danmark og hende.
-
I samme øjeblik som jeg trådte ud af Dusseldorf Lufthavn, gled vinden forsigtigt gennem mit hår, og jeg følte igen fornemmelse af at kunne trække vejret. Luften var ikke renere end hvor jeg kom fra, men den føltes afgjort mere tyk. Det var som om at alle problemerne man desperat prøver at udånde, men ender med at indånde igen var væk. Var det et nyt kapitel i mit på seneste triste liv?

Jeg genkendte straks manden som steg ud af en sort Mercedes. Det var Jörg. ”Er du klar?” Jeg havde i mine 32 år aldrig fået et nemmere spørgsmål. Nu gjaldt det Køln…
« Seneste Redigering: 05 Apr 2016, 23:35 af AudereEstFacere » Logged

SPURS - BARCA - NORDSJÆLLAND

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: Ein Neues Kapitel [0]
« Svar #1: 01 Apr 2016, 00:29 »

God start på bloggen, og jeg ser frem til at følge din rejse med Køln Smiley
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [0]
« Svar #2: 01 Apr 2016, 00:30 »

Dejligt sprog og elsker den simple opsætning. Rigtig god start og håber det bliver stilen igennem bloggen. Jeg er fan
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

AudereEstFacere
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [0]
« Svar #3: 01 Apr 2016, 14:50 »

Ein Neues Kapitel #1
Blog af AudereEstFacereFrisk som en havørn
Jeg vågnede tidligt den efterfølgende morgen, med mere energi end i lang tid og besluttede mig for at løbe en tur. Der findes ikke bedre måder at se en by på, end at stå op tidligt den første fulde dag og løbe en tur. Et ritual som jeg altid havde gjort i mit om end korte liv. Det var dog lang tid siden at jeg sidst havde løbet, skilsmissen tog i perioder alle mine kræfter og det blev til langt mere Californication på sofaen end ture i skoven.  Denne morgen skulle dog være anderledes, og min tur bekræftede også at der helt klart var mere energi i kroppen. Det blev til 23 kilometer og en tur forbi stadion inden jeg satte mig til bords ved morgenmadsbuffet på hotellet. Det blev dog desværre ikke til den store nydelse, for jeg skulle mødes med Werner Spinner og Jörg på træningsanlægget klokken 10 til en diskussion omkring vores plan.

Werner Spinner er en mand som altid har udtrykt en hvis form for ”gentlemensness” Det første indtryk af ham er godt og han virker både professionel samt rar i sin tone. Han er samtidig et af de mest passionerede mennesker jeg nogensinde har mødt. Født i Köln og præsident i sin bys klub så det er vel også passende.  Vi havde den sidste måned udarbejdet en handlingsplan som fik navnet Köln2020. Det var kort sagt en detajleret beskrivelse af hvad der skal ske fremod 2020.

Planen beskrev hvordan staben skulle udvides fra de nuværende 6 ansatte til 12, mens faciliteterne gradvist skulle opgraderes henmod et verdensledende niveau i 2020. Det var Werner Spinners store drøm at se langt flere spillere som Timo Horn på holdet. Timo var jo ligesom Werner selv født i byen, og ankom til klubben som ni-årig. Han var desuden en spiller som Werner konstant nævnte som Prototypen. Vi skulle derfor også forpligte os til at bruge lokalområdets unge, og det blev derfor besluttet at 50% af truppen i 2020 skulle være egen avl og mindst 25% af dem skulle være født indenfor 50 kilometer af byen. En svær målsætning af opfylde, og som Werner ikke lagde skjul på, havde det afskrækket mange kandidater. Jeg var dog game på muligheden for at arbejde med lokalområdet. Werner havde endda nået at få lavet en grafisk løsning som skulle sende budskabet videre til fansene.

Mødet blev afsluttet på tysk maner med en øl og venlig snak på terrassen i det overraskende gode tyske sommervejr, inden turen gik tilbage til hotellet, hvorfra jeg ville lave de første opkald til mulige kandidater til staben. Jeg havde dog allerede min assisterende manager på plads…Han skulle bare lige overtales.


Logged

SPURS - BARCA - NORDSJÆLLAND

warmon
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [1]
« Svar #4: 01 Apr 2016, 16:46 »

Spændende start, en klar vision og et klart mål der er fremlagt for os. Spændende spændende
Logged

L'Imperatore di Roma er min første blog i årets fm22, følg med!

AudereEstFacere
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [1]
« Svar #5: 01 Apr 2016, 17:54 »

Det håber jeg i hvert fald det bliver Wink
Logged

SPURS - BARCA - NORDSJÆLLAND

AudereEstFacere
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [1]
« Svar #6: 01 Apr 2016, 21:16 »

Ein Neues Kapitel #2
Blog af AudereEstFacereThe art of persuasion

Man kan sige mange ting om ham, men mangel på rydgrad er bestemt ikke sagen. Han var en stålsat mand, men penge taler tit højere end selv den største stemme. Så det blev naturligvis dem der kom til at tale, og det virkede. Hans løn var selvfølgelig ikke rekordstor, men han fik dog alligevel sat vores underskrift, på hans første udspil. Jeg besluttede mig selv for at hente ham i lufthavnen, som en måde at sige velkommen. Stig var samtidig lige så opsat på at komme i gang som mig, så 45 minutter i en bil var måske ikke den værste løsning. Vi havde aldrig før mødt hinanden, men jeg vidste at vi gik godt i spænd i det øjeblik hans navn dukkede op i mit hovedet. Jeg har aldrig været den store disciplinrytter og med Stig ombord, var vi i hvert fald dækket ind der.
 
De 45 minutter gik hurtigt, og vi var netop begyndt at finde navnene på resten af staben, da vi måtte sætte jagten på pause. Det var tid til det obligatoriske pressemøde. Vi havde nu holdt pressen væk i snart en uge, og de begyndte at stille spørgsmål omkring situationen. Det var en ganske rolig affære uden de store svære spørgsmål, med undtagelse af et som sad fast i mit hovedet…”Hvad skal fansene forvente at se på banen?”.

Et godt spørgsmål hvor svaret også var sløret for mig. Jeg havde aldrig været førsteholdsmanager for en klub før, men havde derimod fået jobbet på grund af mine præstationer som assistent og u21-landstræner. Altså jobs hvor den store taktiske ramme var sat af ´´chefen´´. Stig og jeg besluttede os derfor for at sætte os ned samme aften, og ikke rejse os før vi havde en klar taktisk plan.Logged

SPURS - BARCA - NORDSJÆLLAND

AudereEstFacere
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [3]
« Svar #7: 02 Apr 2016, 13:19 »

Ein Neues Kapitel #3
Blog af AudereEstFacereDette "kapitel" har et soundtrack
Skabelsen af en vision

Jeg sad i mørket ved bordet på hotelværelset, Stig havde været nød til at tage til Danmark kortvarigt, så det var kun mig…alene i mørket. Jeg havde egentlig sat mig for at komme i gang, men sad bare og nød min indre ro. Det var længe siden, jeg havde taget et øjeblik til at bare at sidde, og det føltes bedre end jeg med ord kan beskrive. Musikken hamrede dog igennem, og lyden gav mig lyst til at bryde ud...

Jeg har fra start af i min karriere lært at enhver god træner starter med at spørge sig selv ”I hvilken grad tilpasser jeg truppen til min filosofi og vice versa?” Jeg har tit tilpasset min filosofi til truppen, for som manager har du sku ikke tid til at vente på at truppen passer din model. Det er opskriften på dårlige år, og så er man fyret. Werner og Jörg havde sendt mig chefspejderens vurdering af truppen, og hvilken formation han mente passede. Han var dog forkert på den…Jeg var træt af at høre om 4-4-2 og tysk præcision. Fodbold handler om frigørelse, passion og kontrol. Jeg ville ikke give fansene det samme triste spil som før. Jeg ville underholde dem, og vise dem et spil som inspirerer.

Jeg greb om kuglepennen, og begyndte at kradse mine noter ned totalt uden tanke på alt jeg havde lært om at tilpasse tingene til hinanden. Der blev skrevet meget ned, men kun 3 ord blev beholdt. ”Flydende besiddelsesbaseret fodbold” Fuck 4-4-2, vi skulle vise byen hvad vi kunne, og en gang for alle bryde de taktiske lænker. Jeg skrev 2 formationer ned og forbandt dem. 5-4-1 <-> 2-1-3-4 Det hele skulle opstå udfra en 4-2-3-1, hvor det i forsvaret ville ligne en 5-4-1, mens vi offensivt skulle omdanne den til en 2-1-3-4, for at sikre overtal overalt på banen. Alle skulle forsvare, og ALLE skulle løbe. Det var en hård taktik som krævede udholdenhed. Det var især de to backs som godt kunne begynde at forberede sig på at løbe meget, heldigvis var de ikke født med rygelunge-niveau. Det havde både Hector og Olkowski vist til træning. Det var dog samtidig en uhyr risikable taktik, som sejre/taber på den defensive spilforståelse. Yannick Gerhardt var en ung knægt, men havde som sådan en glimrende en af slagsen, så det blev ham der fik jobbet som styr mand, når han går ned fra midtbanen. Man havde set disse problemer i Bayern Munchen som en gang i mellem fejlagtigt pressede op med en forsvarsspiller og derved åbnede bagrummet. Det skulle ikke ske her... Tysk præcision i et flydende system. Smukt ja, men jeg vidste også godt at Werner og Jörg ville blive kvalt i morgen kaffen, når de så e-mailen.

Hotellivet var ikke dårligt, men det blev gammelt hurtigt og ægte privatliv var savnet for første gang i rigtig lang tid. I Danmark havde privatliv og ro været ens betydende med ´´Alene-med-mine-tanker-tid´´ Så jeg havde forståeligt nok i næsten desperat stil forsøgt at finde noget, at holde tankerne væk med. Golf virkede det meste af tiden, det skete dog at der skulle adrenalin til og det fik jeg med Poker. Det var ikke et kønt liv, og resulterede i en del ubetalt gæld som der dog er taget hånd om for nu. Jeg lagde mig i sengen, og begyndte at kigge efter lejlighed, for en ting var sikkert…Jeg skulle ikke bo det næste år på et hotel, ligegyldigt om det så var 5 stjernet. Det blev dog ikke det store søgning, for jeg faldt i søvn næsten omgående.


Logged

SPURS - BARCA - NORDSJÆLLAND

AudereEstFacere
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [3]
« Svar #8: 02 Apr 2016, 17:14 »

Ein Neues Kapitel #4
Blog af AudereEstFacerePlaner ændres konstant
Jeg var næsten færdig med at pakke til vores første træningskamp på udebane, da telefonen ringede. Det var Werner Spinner som havde gode nyheder at fortælle. ”Jacob, vi har færdiggjort handlen om Yuya Osako, og han er nu på vej videre.” Yuya var uden tvivl en god fodboldspiller, men da Bournemouth ugen før havde budt syv en halv million euro var der ingen vej uden om. De var faktisk startet omkring fire millioner, men Werner havde forhandlet dem op. Jeg var godt tilfreds, for Yuya var ikke en del af mine planer oppe foran, som pt. talte Modeste og Zoller. Jeg havde også allerede sagt farvel til Yuya, og han virkede lykkelig over at skulle spille Premier League. Han fortjente chancen et sted, hvor der var brug for ham.

Werner forsatte med tale ”Vi har booket dig og Jörg billetter til Oslo, du flyver i aften. Jeg ved godt du er på vej til Schweiz, men knægtens familie vil høre dine planer for ham, og forhandle med dig.” Det var under normale omstændigheder ikke helt normalt, men det var heller ikke en helt normal knægt. Vi havde febrilsk skyndt os at byde Odd’s krav, da Real Madrid ifølge rygterne også var i gang med at forhandle. Det lød helt åndssvagt at vi havde muligheden for at vinde over Madrid, men knægten havde lært af Ødegaards skifte, og ville hellere spille fodbold end være multimillionær. Ja Rafik Zekhnini var ikke hvem som helst. 17 år gammel og med flere tricks i bogen end Ronaldo. Han var fantastisk! Han var som støbt til rollen på kanten, hvorfra han med sine tekniske egenskaber kunne finde rummene inde i banen. Han var samtidig utrolig målrettethed af sin alder, og vidste nøjagtig hvad han ville. Altså en hver managers drøm. Jeg havde også scoutet ham året før for min tidligere klub Brøndby. Den gang ville Zekhnini dog ikke skifte klub.

Jeg smed ekstra tøj i kufferten, og dragede mod stadion, hvor der skulle koordineres med Stig som skulle tage til Schweiz med truppen. Rafik var det sidste kort jeg manglede i min trup også var vi klar til sæsonen.

Vi ankom 3 dage efter til Schweiz og træningskampen…Jörg, Jeg og Rafik…
Logged

SPURS - BARCA - NORDSJÆLLAND

AudereEstFacere
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [4]
« Svar #9: 03 Apr 2016, 18:53 »

Ein Neues Kapitel #5
Blog af AudereEstFacereKalender:

2 – 0 v. Köln II (DEU)

5 – 0 v. Wettswil-B. (CHE)

5 – 0 v. Yverdon (CHE)

7 – 0 v. FK Rostov (RUS)

5 – 0 v. Mordoviya (RUS)

9 – 0 v. Thalwil (CHE)

1 – 0 v. Wolfsburg II (DEU)

1 – 0 v. PSV (NLD)

5 – 1 v. G. M. Medias (ROM)

5 – 2 v. Liége (BEL)
I'm Home!
Jeg næsten sparkede døren op til hotelværelset, og smed mig med det samme på sengen. Det var altid hårdt at være på træningstur, men den havde sku været for lang i år. 9 kampe fordelt over en måned var simpelthen for meget, og med kun af dem på hjemmebane havde vi kun været hjemme i 3 dage. Det skulle have været en stille og rolig start, men Jörg havde sørget for alt andet end det. Det havde han også fået af vide på vej hjem fra den sidste kamp, og jeg var sikker på han forstod budskabet.

Det var gået godt og 9 sejr ud af 9 mulige var da også fantastisk, men når kampene er fordelt 5 lande inklusiv det østlige Rusland og Rumænien, blev det alt andet end den rolige start. Spillerne virkede også mentalt trætte, men resultaterne på de fysiske test var kun blevet bedre, og alle virkede til at være i god form.

Taktikken havde også virket som den skulle, og flere spillere havde været forbi og fortalt at de elskede den nye stil. 45 mål for og 3 mål imod var mere en godkendt, men det handlede mere om måden, vi var begyndt at spille fodbold. Den største udfordring kom d. 25.7, hvor vi mødte PSV i vores eneste hjemmekamp. Det blev til en 1-0 sejr i en dominerende forestilling, hvor vi blandt andet slog dem 61-39 i boldbesiddelse og 548-310 i gennemførte afleveringer. Vi formåede sku at spille dem ud af brættet i stedet for det der patetiske kontrabolds pjat.

Anthony Modeste havde samtidig vist en næsten latterligt målnæse som kunne opsnuse målet fra flere kilometer. 24 mål i 10 Venskabskampe er vist i orden... Det samme gjaldt Olkowski som fra back positionen fik lavet 10 assists. Av Av en duo.

Nu gjaldt det Lipopstadt om fire dage, inden min officielle debut på RheinEnerigeStadion mod Schalke. En debut som ville være foran et fuldt stadion i et af årets vigtigste opgør... Men første søvn...


« Seneste Redigering: 03 Apr 2016, 20:24 af AudereEstFacere » Logged

SPURS - BARCA - NORDSJÆLLAND

Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [5]
« Svar #10: 03 Apr 2016, 19:31 »

Fedt banner..
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [5]
« Svar #11: 03 Apr 2016, 19:50 »

Er vild med din opsætning i seneste opdatering! Smiley
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

Guldbrand
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ein Neues Kapitel [5]
« Svar #12: 03 Apr 2016, 22:05 »

Rigtig fedt banner  Shockeret

Det skriger bare af tysk fodbold stemning...!
Logged

Dehli
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [5]
« Svar #13: 04 Apr 2016, 08:29 »

Super fin opdatering, flot grafisk arbejde Smiley
Logged

BIF siden 2003 - Af ren og skær fornuft
Barcelona siden 2004 - Helt naturligt

Min Blog - Parma Drama

warmon
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Ein Neues Kapitel [5]
« Svar #14: 04 Apr 2016, 10:08 »

Enig med de 3 der har skrevet før mig... Det banner der... Det er vildt!
Logged

L'Imperatore di Roma er min første blog i årets fm22, følg med!

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010