FmFreaks

FmFreaks.dk => Blogkonkurrencen 2016 => Emne startet af: AudereEstFacere 01 Apr 2016, 00:22Titel: [8] Ein Neues Kapitel
Oprettet af: AudereEstFacere 01 Apr 2016, 00:22
Ein Neues Kapitel #0
Blog af AudereEstFacere


[img ]http://i.imgur.com/j5TodMB.png?1[/img]

En ny start
Jeg vågnede ved lyden af Veronica Maggio i ørene og stewardessen som gjorde klar til landing. Flyturen havde kun varet halvanden time, men det var lang tid siden jeg sidst var faldet i søvn uden medicinsk assistance. Alting føltes anderledes, og bare fornemmelsen af tysk jord under os gav ny energi. Jeg havde følt mig træt i længere tid, ja faktisk lige siden skilsmissen. Det hjalp heller ikke at Ekstra Bladet havde kastet sig over skilsmissen som en sulten løve på jagt efter bytte. Det var ikke mig som var den skyldige part hvad angik utroskab, men det var lige så meget min skyld som hendes. Jeg var aldrig hjemme og brugte til sidst mere tid på at ignorere hendes beskeder end egentlig at være sammen med hende. Alt var blevet for meget, og ikke en gang jobbet som jeg havde nydt at bruge 70 timer på om ugen, kunne få mig til smile.

Jeg rakte ud efter ´´Mac’en´´ og googlede endnu en gang klubben. Det blev de samme links som altid, men det var vigtigt for mig at forstå klubbens historie for at kunne udføre mit job ordentlig. Jeg kom ikke til klubben for at ændre dens historie, men for at forsætte den i en positiv retning. Formanden havde snakket utrolig meget om fremtiden og omkring de investeringer han ville lave i klubben.  Det var hans passion som gjorde at jeg havde sagt ja. Jeg tog med jævne mellemrum mig selv i at glæde mig, som et lille barn, til at komme i gang med arbejdet, men kunne stadig ikke helt fjerne tankerne fra Danmark og hende.
-
I samme øjeblik som jeg trådte ud af Dusseldorf Lufthavn, gled vinden forsigtigt gennem mit hår, og jeg følte igen fornemmelse af at kunne trække vejret. Luften var ikke renere end hvor jeg kom fra, men den føltes afgjort mere tyk. Det var som om at alle problemerne man desperat prøver at udånde, men ender med at indånde igen var væk. Var det et nyt kapitel i mit på seneste triste liv?

Jeg genkendte straks manden som steg ud af en sort Mercedes. Det var Jörg. ”Er du klar?” Jeg havde i mine 32 år aldrig fået et nemmere spørgsmål. Nu gjaldt det Køln…


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [0]
Oprettet af: Crazy-Poul 01 Apr 2016, 00:29
God start på bloggen, og jeg ser frem til at følge din rejse med Køln :)


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [0]
Oprettet af: Wester 01 Apr 2016, 00:30
Dejligt sprog og elsker den simple opsætning. Rigtig god start og håber det bliver stilen igennem bloggen. Jeg er fan


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [0]
Oprettet af: AudereEstFacere 01 Apr 2016, 14:50
Ein Neues Kapitel #1
Blog af AudereEstFacere


[img ]http://i.imgur.com/j5TodMB.png?1[/img]

Frisk som en havørn
Jeg vågnede tidligt den efterfølgende morgen, med mere energi end i lang tid og besluttede mig for at løbe en tur. Der findes ikke bedre måder at se en by på, end at stå op tidligt den første fulde dag og løbe en tur. Et ritual som jeg altid havde gjort i mit om end korte liv. Det var dog lang tid siden at jeg sidst havde løbet, skilsmissen tog i perioder alle mine kræfter og det blev til langt mere Californication på sofaen end ture i skoven.  Denne morgen skulle dog være anderledes, og min tur bekræftede også at der helt klart var mere energi i kroppen. Det blev til 23 kilometer og en tur forbi stadion inden jeg satte mig til bords ved morgenmadsbuffet på hotellet. Det blev dog desværre ikke til den store nydelse, for jeg skulle mødes med Werner Spinner og Jörg på træningsanlægget klokken 10 til en diskussion omkring vores plan.
[float=left][img ]http://i.imgur.com/S0MGivW.jpg[/img][/float]
Werner Spinner er en mand som altid har udtrykt en hvis form for ”gentlemensness” Det første indtryk af ham er godt og han virker både professionel samt rar i sin tone. Han er samtidig et af de mest passionerede mennesker jeg nogensinde har mødt. Født i Köln og præsident i sin bys klub så det er vel også passende.  Vi havde den sidste måned udarbejdet en handlingsplan som fik navnet Köln2020. Det var kort sagt en detajleret beskrivelse af hvad der skal ske fremod 2020.

Planen beskrev hvordan staben skulle udvides fra de nuværende 6 ansatte til 12, mens faciliteterne gradvist skulle opgraderes henmod et verdensledende niveau i 2020. Det var Werner Spinners store drøm at se langt flere spillere som Timo Horn på holdet. Timo var jo ligesom Werner selv født i byen, og ankom til klubben som ni-årig. Han var desuden en spiller som Werner konstant nævnte som Prototypen. Vi skulle derfor også forpligte os til at bruge lokalområdets unge, og det blev derfor besluttet at 50% af truppen i 2020 skulle være egen avl og mindst 25% af dem skulle være født indenfor 50 kilometer af byen. En svær målsætning af opfylde, og som Werner ikke lagde skjul på, havde det afskrækket mange kandidater. Jeg var dog game på muligheden for at arbejde med lokalområdet. Werner havde endda nået at få lavet en grafisk løsning som skulle sende budskabet videre til fansene.

Mødet blev afsluttet på tysk maner med en øl og venlig snak på terrassen i det overraskende gode tyske sommervejr, inden turen gik tilbage til hotellet, hvorfra jeg ville lave de første opkald til mulige kandidater til staben. Jeg havde dog allerede min assisterende manager på plads…Han skulle bare lige overtales.

Köln2020 Grafik (http://i.imgur.com/DrPh7J9.png)Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [1]
Oprettet af: warmon 01 Apr 2016, 16:46
Spændende start, en klar vision og et klart mål der er fremlagt for os. Spændende spændende


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [1]
Oprettet af: AudereEstFacere 01 Apr 2016, 17:54
Det håber jeg i hvert fald det bliver ;)


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [1]
Oprettet af: AudereEstFacere 01 Apr 2016, 21:16
Ein Neues Kapitel #2
Blog af AudereEstFacere


[img ]http://i.imgur.com/j5TodMB.png?1[/img]

The art of persuasion[float=right][img ]http://i.imgur.com/rXQaTeH.jpg?3[/img][/float]
Man kan sige mange ting om ham, men mangel på rydgrad er bestemt ikke sagen. Han var en stålsat mand, men penge taler tit højere end selv den største stemme. Så det blev naturligvis dem der kom til at tale, og det virkede. Hans løn var selvfølgelig ikke rekordstor, men han fik dog alligevel sat vores underskrift, på hans første udspil. Jeg besluttede mig selv for at hente ham i lufthavnen, som en måde at sige velkommen. Stig var samtidig lige så opsat på at komme i gang som mig, så 45 minutter i en bil var måske ikke den værste løsning. Vi havde aldrig før mødt hinanden, men jeg vidste at vi gik godt i spænd i det øjeblik hans navn dukkede op i mit hovedet. Jeg har aldrig været den store disciplinrytter og med Stig ombord, var vi i hvert fald dækket ind der.

De 45 minutter gik hurtigt, og vi var netop begyndt at finde navnene på resten af staben, da vi måtte sætte jagten på pause. Det var tid til det obligatoriske pressemøde. Vi havde nu holdt pressen væk i snart en uge, og de begyndte at stille spørgsmål omkring situationen. Det var en ganske rolig affære uden de store svære spørgsmål, med undtagelse af et som sad fast i mit hovedet…”Hvad skal fansene forvente at se på banen?”.

Et godt spørgsmål hvor svaret også var sløret for mig. Jeg havde aldrig været førsteholdsmanager for en klub før, men havde derimod fået jobbet på grund af mine præstationer som assistent og u21-landstræner. Altså jobs hvor den store taktiske ramme var sat af ´´chefen´´. Stig og jeg besluttede os derfor for at sætte os ned samme aften, og ikke rejse os før vi havde en klar taktisk plan.

Tøffes Profil (http://i.imgur.com/9aCRilI.png?1)
Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [3]
Oprettet af: AudereEstFacere 02 Apr 2016, 13:19
Ein Neues Kapitel #3
Blog af AudereEstFacere


[img ]http://i.imgur.com/j5TodMB.png?1[/img]

Dette "kapitel" har et soundtrack (https://www.youtube.com/watch?v=rWlej2F1brE)
Skabelsen af en vision[float=right][img ]http://i.imgur.com/m9hd8QY.jpg[/img][/float]
Jeg sad i mørket ved bordet på hotelværelset, Stig havde været nød til at tage til Danmark kortvarigt, så det var kun mig…alene i mørket. Jeg havde egentlig sat mig for at komme i gang, men sad bare og nød min indre ro. Det var længe siden, jeg havde taget et øjeblik til at bare at sidde, og det føltes bedre end jeg med ord kan beskrive. Musikken hamrede dog igennem, og lyden gav mig lyst til at bryde ud...

Jeg har fra start af i min karriere lært at enhver god træner starter med at spørge sig selv ”I hvilken grad tilpasser jeg truppen til min filosofi og vice versa?” Jeg har tit tilpasset min filosofi til truppen, for som manager har du sku ikke tid til at vente på at truppen passer din model. Det er opskriften på dårlige år, og så er man fyret. Werner og Jörg havde sendt mig chefspejderens vurdering af truppen, og hvilken formation han mente passede. Han var dog forkert på den…Jeg var træt af at høre om 4-4-2 og tysk præcision. Fodbold handler om frigørelse, passion og kontrol. Jeg ville ikke give fansene det samme triste spil som før. Jeg ville underholde dem, og vise dem et spil som inspirerer.

Jeg greb om kuglepennen, og begyndte at kradse mine noter ned totalt uden tanke på alt jeg havde lært om at tilpasse tingene til hinanden. Der blev skrevet meget ned, men kun 3 ord blev beholdt. ”Flydende besiddelsesbaseret fodbold” Fuck 4-4-2, vi skulle vise byen hvad vi kunne, og en gang for alle bryde de taktiske lænker. Jeg skrev 2 formationer ned og forbandt dem. ”5-4-1 (http://i.imgur.com/LvYD6hy.png) <-> 2-1-3-4 (http://i.imgur.com/ssg6eBs.png)” Det hele skulle opstå udfra en 4-2-3-1, hvor det i forsvaret ville ligne en 5-4-1, mens vi offensivt skulle omdanne den til en 2-1-3-4, for at sikre overtal overalt på banen. Alle skulle forsvare, og ALLE skulle løbe. Det var en hård taktik som krævede udholdenhed. Det var især de to backs som godt kunne begynde at forberede sig på at løbe meget, heldigvis var de ikke født med rygelunge-niveau. Det havde både Hector (http://i.imgur.com/pDGFbri.png?1) og Olkowski (http://i.imgur.com/g07hWbA.png?1) vist til træning. Det var dog samtidig en uhyr risikable taktik, som sejre/taber på den defensive spilforståelse. Yannick Gerhardt (http://i.imgur.com/3eghGGX.png?1) var en ung knægt, men havde som sådan en glimrende en af slagsen, så det blev ham der fik jobbet som styr mand, når han går ned fra midtbanen. Man havde set disse problemer i Bayern Munchen som en gang i mellem fejlagtigt pressede op med en forsvarsspiller og derved åbnede bagrummet. Det skulle ikke ske her... Tysk præcision i et flydende system. Smukt ja, men jeg vidste også godt at Werner og Jörg ville blive kvalt i morgen kaffen, når de så e-mailen.

Hotellivet var ikke dårligt, men det blev gammelt hurtigt og ægte privatliv var savnet for første gang i rigtig lang tid. I Danmark havde privatliv og ro været ens betydende med ´´Alene-med-mine-tanker-tid´´ Så jeg havde forståeligt nok i næsten desperat stil forsøgt at finde noget, at holde tankerne væk med. Golf virkede det meste af tiden, det skete dog at der skulle adrenalin til og det fik jeg med Poker. Det var ikke et kønt liv, og resulterede i en del ubetalt gæld som der dog er taget hånd om for nu. Jeg lagde mig i sengen, og begyndte at kigge efter lejlighed, for en ting var sikkert…Jeg skulle ikke bo det næste år på et hotel, ligegyldigt om det så var 5 stjernet. Det blev dog ikke det store søgning, for jeg faldt i søvn næsten omgående.


Roller (http://i.imgur.com/YuBtNoL.png?1)- Holdindstruktioner (https://i.gyazo.com/7e44a0238f15eab60d573fba87747e77.png)


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [3]
Oprettet af: AudereEstFacere 02 Apr 2016, 17:14
Ein Neues Kapitel #4
Blog af AudereEstFacere


[img ]http://i.imgur.com/j5TodMB.png?1[/img]

Planer ændres konstant
[float=left][img ]https://media.giphy.com/media/3o7iMTfr4hyen0vdO8/giphy.gif[/img][/float]Jeg var næsten færdig med at pakke til vores første træningskamp på udebane, da telefonen ringede. Det var Werner Spinner som havde gode nyheder at fortælle. ”Jacob, vi har færdiggjort handlen om Yuya Osako (http://i.imgur.com/MjG76tb.png?1), og han er nu på vej videre.” Yuya var uden tvivl en god fodboldspiller, men da Bournemouth ugen før havde budt syv en halv million euro var der ingen vej uden om. De var faktisk startet omkring fire millioner, men Werner havde forhandlet dem op. Jeg var godt tilfreds, for Yuya var ikke en del af mine planer oppe foran, som pt. talte Modeste og Zoller. Jeg havde også allerede sagt farvel til Yuya, og han virkede lykkelig over at skulle spille Premier League. Han fortjente chancen et sted, hvor der var brug for ham.

Werner forsatte med tale ”Vi har booket dig og Jörg billetter til Oslo, du flyver i aften. Jeg ved godt du er på vej til Schweiz, men knægtens familie vil høre dine planer for ham, og forhandle med dig.” Det var under normale omstændigheder ikke helt normalt, men det var heller ikke en helt normal knægt. Vi havde febrilsk skyndt os at byde Odd’s krav, da Real Madrid ifølge rygterne også var i gang med at forhandle. Det lød helt åndssvagt at vi havde muligheden for at vinde over Madrid, men knægten havde lært af Ødegaards skifte, og ville hellere spille fodbold end være multimillionær. Ja Rafik Zekhnini (http://i.imgur.com/BmOUj7e.jpg) var ikke hvem som helst. 17 år gammel og med flere tricks i bogen end Ronaldo. Han var fantastisk! Han var som støbt til rollen på kanten, hvorfra han med sine tekniske egenskaber kunne finde rummene inde i banen. Han var samtidig utrolig målrettethed af sin alder, og vidste nøjagtig hvad han ville. Altså en hver managers drøm. Jeg havde også scoutet ham året før for min tidligere klub Brøndby. Den gang ville Zekhnini dog ikke skifte klub.

Jeg smed ekstra tøj i kufferten, og dragede mod stadion, hvor der skulle koordineres med Stig som skulle tage til Schweiz med truppen. Rafik var det sidste kort jeg manglede i min trup også var vi klar til sæsonen.

Vi ankom 3 dage efter til Schweiz og træningskampen…Jörg, Jeg og Rafik…


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [4]
Oprettet af: AudereEstFacere 03 Apr 2016, 18:53
Ein Neues Kapitel #5
Blog af AudereEstFacere


[img ]https://media.giphy.com/media/3oGRFrbrDtFptBzwOc/giphy.gif[/img]

[float=left]Kalender:

2 – 0 v. Köln II (DEU)

5 – 0 v. Wettswil-B. (CHE)

5 – 0 v. Yverdon (CHE)

7 – 0 v. FK Rostov (RUS)

5 – 0 v. Mordoviya (RUS)

9 – 0 v. Thalwil (CHE)

1 – 0 v. Wolfsburg II (DEU)

1 – 0 v. PSV (NLD)

5 – 1 v. G. M. Medias (ROM)

5 – 2 v. Liége (BEL)[/float]I'm Home!
Jeg næsten sparkede døren op til hotelværelset, og smed mig med det samme på sengen. Det var altid hårdt at være på træningstur, men den havde sku været for lang i år. 9 kampe fordelt over en måned var simpelthen for meget, og med kun af dem på hjemmebane havde vi kun været hjemme i 3 dage. Det skulle have været en stille og rolig start, men Jörg havde sørget for alt andet end det. Det havde han også fået af vide på vej hjem fra den sidste kamp, og jeg var sikker på han forstod budskabet.

Det var gået godt og 9 sejr ud af 9 mulige var da også fantastisk, men når kampene er fordelt 5 lande inklusiv det østlige Rusland og Rumænien, blev det alt andet end den rolige start. Spillerne virkede også mentalt trætte, men resultaterne på de fysiske test var kun blevet bedre, og alle virkede til at være i god form.

Taktikken havde også virket som den skulle, og flere spillere havde været forbi og fortalt at de elskede den nye stil. 45 mål for og 3 mål imod var mere en godkendt, men det handlede mere om måden, vi var begyndt at spille fodbold. Den største udfordring kom d. 25.7, hvor vi mødte PSV i vores eneste hjemmekamp. Det blev til en 1-0 sejr i en dominerende forestilling, hvor vi blandt andet slog dem 61-39 i boldbesiddelse og 548-310 i gennemførte afleveringer. Vi formåede sku at spille dem ud af brættet i stedet for det der patetiske kontrabolds pjat.

Anthony Modeste (http://i.imgur.com/ncgqkHv.png?1) havde samtidig vist en næsten latterligt målnæse som kunne opsnuse målet fra flere kilometer. 24 mål i 10 Venskabskampe er vist i orden... Det samme gjaldt Olkowski (http://i.imgur.com/gxI607b.jpg) som fra back positionen fik lavet 10 assists. Av Av en duo.

Nu gjaldt det Lipopstadt om fire dage, inden min officielle debut på RheinEnerigeStadion mod Schalke. En debut som ville være foran et fuldt stadion i et af årets vigtigste opgør... Men første søvn...

[img ]http://i.imgur.com/1Jp41C8.png[/img]Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [5]
Oprettet af: Wester 03 Apr 2016, 19:31
Fedt banner..


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [5]
Oprettet af: Broen13 03 Apr 2016, 19:50
Er vild med din opsætning i seneste opdatering! :)


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [5]
Oprettet af: Guldbrand 03 Apr 2016, 22:05
Rigtig fedt banner  :o

Det skriger bare af tysk fodbold stemning...!


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [5]
Oprettet af: Dehli 04 Apr 2016, 08:29
Super fin opdatering, flot grafisk arbejde :)


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [5]
Oprettet af: warmon 04 Apr 2016, 10:08
Enig med de 3 der har skrevet før mig... Det banner der... Det er vildt!


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [5]
Oprettet af: AudereEstFacere 04 Apr 2016, 13:50
Citat af: Wester 03 Apr 2016, 19:31
Fedt banner..


Ros fra "kongen" er altid lækkert.. Ej Jeg er også meget glad for den ide som gjorde at jeg blev nød til at rejse mig sofaen og fodbold på tv, og gå i gang...
Citat af: Broen05 03 Apr 2016, 19:50
Er vild med din opsætning i seneste opdatering! :)


Tak! Bloggen skulle lige i gang, men så kom det også..
Citat af: Guldbrand 03 Apr 2016, 22:05
Rigtig fedt banner  :o

Det skriger bare af tysk fodbold stemning...!


Det er da det, det gør!
Citat af: Dehli 04 Apr 2016, 08:29
Super fin opdatering, flot grafisk arbejde :)


Takker :)
Citat af: warmon 04 Apr 2016, 10:08
Enig med de 3 der har skrevet før mig... Det banner der... Det er vildt!


Endnu en gang tak! Det er noget af det bedste jeg har fået til at virke grafisk ;)


Titel: Sv: Ein Neues Kapitel [5]
Oprettet af: AudereEstFacere 04 Apr 2016, 18:09
Ein Neues Kapitel #6
Blog af AudereEstFacere


[img ]https://media.giphy.com/media/3oGRFrbrDtFptBzwOc/giphy.gif[/img]

[float=left]Kalender:

DFB 1. Runde - Udebane
3 – 2 (http://i.imgur.com/JfqUNiT.png) v. Hallescher FC
Jojic ’10, Modeste ’42, Vogt ’67.

Bundesliga Week 1 - Hjemmebane
2 – 1 (http://i.imgur.com/l2oEWFR.png) v. Schalke 04
Nastasic OG ’20, Modeste ‘67
[/float]"Se, Jeg er i avisen!"
Der var et eller andet surrealistisk ved at se sit navn spredt ud over 2 sider i en af de største aviserne. Det var sket før, men denne gang var det en positiv vinkel, fyldt med citater fra spillere, fans og andet godtfolk.

Det var også gået godt, og især min debut på RheinEnergieStadion var mere end bare mindeværdig. En stor kamp i sig selv, men når hjemmeholdet så samtidig bruger den til at præsentere en ny manager og en helt ny spillestil... Ja så bliver alt sat lidt mere på spids. Byen var derfor også mødt op, og vi gik ind til en kamp med fuldt hus eller med andre ord 50.000 skrigende tyskere. Der var mange gode ligaer målt på stemning, men i vesten var der intet som slog Tyskland.

Det blev en god dag, hvor vi kom foran 1-0 ret hurtigt på et selvmål, inden Modeste kunne lukke affæren i det 67 minut. Schalke fik dog lidt ære tilbage med et mål i overtiden, men det havde avisen glemt, for det handlede kun om os.

Artiklen startede ud med et citat fra Jörg med ordene "JT kan bringe klubben ind i en ny guldalder" Det var jo selvfølgelig meget flatterende, men hvis jeg havde troet at forventningerne var store før kampen, var de nu langt større. Fansene havde været mere rolige i mælet, og blandt andet kigget på statistikkerne som udover afleveringer og besiddelse ikke var kønne. Det var blandt andet 6-16 i skud som blev nævnt. Men hvad fanden betyder skud, når vi er effektive.

Jeg slog det væk og satte mig til at analysere kampen. Det var klart at der var flere svage sider og deciderede problemer at tage fat i, og hvis ikke jeg skulle skuffe alle omkring klubben måtte det poleres på træningsbanen. Jeg var dog alt taget i betragtning, ganske tilfreds for min start i klubben.


Titel: Sv: [6] Ein Neues Kapitel
Oprettet af: AudereEstFacere 05 Apr 2016, 12:29
Ein Neues Kapitel #7
Blog af AudereEstFacere


[img ]https://media.giphy.com/media/3oGRFrbrDtFptBzwOc/giphy.gif[/img]

[float=right]Kalender:

Bundesliga Week 2 - Udebane
3 – 1 (http://i.imgur.com/TGCNRfu.png) v. Augsburg
Jojic ’17, ’70, Modeste ’35

Bundesliga Week 3 - Udebane
1 – 0 (http://i.imgur.com/03ZVVA0.png) v. Ingolstadt
Modeste ‘54

Bundesliga Week 4 - Hjemmebane
1 – 0 (http://i.imgur.com/fEDkWkz.png) v. Hoffenheim
Modeste ‘28

Bundesliga Week 5 - Udebane
1 – 0 (http://i.imgur.com/Zc4YbFh.png) v. Frankfurt
Bittencourt ’10

Bundesliga Week 6 - Hjemmebane
2 – 2 (http://i.imgur.com/1888qPj.png) v. Hertha
Jojic ’47, Risse ’90+2

Bundesliga Week 7 - Udebane
0 – 3 (http://i.imgur.com/Nx45n1M.png) v. Bayern München
[/float]Down To Earth
Jeg trådte endnu en gang ind af døren, men denne gang var det ikke til hotelværelse. Jeg havde aldrig været i lejligheden før, men her stod den fuldt indretning med mine ting. Der havde været travlt i klubben, så det var blevet Hollywood-løsningen med indretningsarkitekt og alt det fine. Jeg havde endnu en gang mest lyst til at sove, men havde det som om jeg havde sovet det meste af tiden siden starten. Jobbet som assistent var hårdt, men intet i forhold til dette. Træning mandag til søndag minus kampdag, 3x presse ugentligt, scouting, analyse, træningskoordinering  og rejsetid. Jeg var mentalt udmattet, og der var kun gået tre en halv måned. Jeg havde sindet at der måtte gøres noget, og her var lejligheden essentiel.

Det var gået fantastisk indtil denne uge, men okay Bayern München tabte alle vel næsten til, så det var måske okay. Det var blevet til 4 sejre og 1 uafgjort udover nederlaget i München. Werner og Jörg havde i dag også begge været forbi mit kontor, og sagt tillykke med de første måneder, for på trods af München, så var alle omkring klubben mere end tilfredse. Det viste sig også ved en hurtig søgning på twitter under #WildeHorde. Jeg havde på kort tid formået at få selv de mest hardcore ultras til at se ideen i min filosofi, og de snakkede allerede om Champions League. Det var selvfølgelig fuldstændig sindssygt at tænkte på, men det kunne da sjovt. En mening jeg delte med Werner som da jeg nævnte det, næsten lyste op i hovedet som et lille barn til jul.

Jeg skulle i morgen tale til pressen omkring starten og havde både tænkt mig at nævne Modestes 4 mål, Hectors 3 assist og i det hele taget vores sundere præstationer på banen. Holdet arbejdede for holdets skyld, og det viste sig vist i det store hele.

Jeg satte mig i sofaen, og tændte for tv’et som sendte det daglige Bundesliga program. De talte Köln, og på trods af mit stadig ringe tysk, forstod jeg det meste. ”Genie”, ”Positiv” og ”Überraschung” kendte de fleste jo. Det blev også her jeg faldt i søvn, for det var hårdt at være Tysklands fodboldmæssige højdepunkt.


(http://i.imgur.com/mLK0Ue9.png)Titel: Sv: [7] Ein Neues Kapitel
Oprettet af: AudereEstFacere 05 Apr 2016, 23:35
Ein Neues Kapitel #8
Blog af AudereEstFacere


[img ]https://media.giphy.com/media/3oGRFrbrDtFptBzwOc/giphy.gif[/img]

Det skal fejres!

[img ]https://media.giphy.com/media/l4hLUFbsh1r7D27O8/giphy.gif[/img]

[float=right]Kampinfo:

Bundesliga Week 12 – Hjemmebane
4 – 1 (http://4 – 1) v. Gladbach
Modeste ’8 '11 '55, Gerhardt '35

KÖLN - GLAD

12 - SKUD - 10

5 - PÅ MÅL - 4

2 - ÅBN C. - 1

53 - % - 47
[/float]
Det var en stor dag for alle, og det kunne mærkes i luften, som føltes mere elektrisk end en stikkontakt. Alle var klar på et brag, og med vores start i ligaen forventede mange point i flertal. Jeg havde forladt lejligheden og var kørt mod stadion over 6 timer før kampstart. Alt skulle være klart, og klappe som en tysk togplan. Jeg havde selv tjekket støvler, tape og outfit igennem på alle, og var i næsten OCD-agtig trance, da spillerne ankom. De virkede mere klar end normalt, og vidste alle hvad det her betød for fansene. En som dog virkede mere klar end andre, var Anthony, som ankom mere fokuseret end nogensinde før. Han havde spillet godt i de første 11 kampe, men fansene forventede endnu mere af holdets enlige angriber.

Kampen startede med et brag, og vi var foran 2 - 0 på ingen tid. Modeste havde spændt støvlerne og hugget to ind inden et kvarter var gået på stadionuret. Mål nummer et var bogstavelig talt 1 ryk og 1 hug.. Modeste fik imponerede nok sendt to mand til kaffepausen og kunne let lægge bolden ned i hjørnet. Det mest kontroversielle mål var nummer 2 som både fra bænken og kameraet lignede en offside som dog ikke blev kaldt. Vi havde alle facetter inklusiv held med os, og det hele virkede til at gå op i en højere enhed, på et niveau som man kun ser i film. Det virkede da også næsten surrealistisk at stå på sidelinjen og følge slagets gang. Det var dog mere en massakre end egentlig krig.

Kampen endte 4 - 1 og jublen brød ud højere end jeg nogensinde havde hørt den. Man skulle helt tilbage til 1996 for at finde en Köln sejr med mere end 2 over Gladbach i den bedste række, og sådan blev det også fejret. Det gjaldt blandt andet dagens mand i skysovs, hattrickhelt Modeste som viste glimrende moves til glæde for fansene. Det var med en god følelse at jeg den dag forlod stadion, mange mange timer efter slutfløjt.

Highlights (https://www.youtube.com/watch?v=kxyFy4UMC0o)Titel: Sv: [8] Ein Neues Kapitel
Oprettet af: AudereEstFacere 07 Apr 2016, 17:54
Ein Neues Kapitel #9
Blog af AudereEstFacere


[img ]https://media.giphy.com/media/3oGRFrbrDtFptBzwOc/giphy.gif[/img]

Home Sweet Home
[float=right]Kalender (http://i.imgur.com/IgP4nqg.png):

Bundesliga Week 13 – Udebane
4 – 3 v. Bremen
Modeste ’8 '11 '55, Gerhardt '35

Bundesliga Week 14 – Hjemmebane
0 – 1 v. Gladbach

Bundesliga Week 15 – Udebane
0 – 2 v. Gladbach

Bundesliga Week 16 – Hjemmebane
3 – 1 v. Hamburger SV
Jojic '17, Zoller '44, Cléber OG '79

Bundesliga Week 17 – Udebane
1 – 1 v. Darmstadt
Zoller '35
[/float]Jeg sad i flyet på vej hjem mod Danmark, det var blevet tid til at holde jul og til forskel fra mange andre store ligaer havde vi over en måneds juleferie. Det passede både mig og holdet ganske glimrende, da vi alle virkede ret trætte mentalt. Det havde været en hård halvsæson, som vi alle sammen var ultra stolte af. Vi var før sæsonen spået en 16. plads, men havde i stedet indtaget 5. pladsen i ligaen (http://i.imgur.com/wI2yC5h.png) med dobbelt så mange point som #16.

Det var dog ikke på grund af forsvaret, at vi indtog pladsen som femmer, for vi havde indkasseret 2. flest mål i ligaen. Hvilket var rettere pinligt, da taktikken skulle have resulteret i "Angreb er det bedste forsvar"...Det havde dog langt fra virket, og i mange kampe havde vi mistet dyrebare point.

Den sidste måned var gået ganske acceptabelt bortset fra 2 nederlag. Det værste var dog at Milos Jojic havde overrevet en hasesene, og skaden ville holde ham på sidelinjen de næste 3 måneder. Et tab som jeg godt vidste kunne komme til at betyde meget for vores sæson. Han havde været den helt store åbenbaring på midtbanen med 9 mål i 17 Bundesliga kampe.

Nu glædet jeg mig bare over at komme hjem til familien, som jeg ikke havde set siden jeg tog afsted. Jeg havde endda fået julegave af både Werner og Jörg, og det var lige hvad jeg ønskede mig. 3 millioner euro i transferkassen og frit valg...


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010