home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 21:54:30 Broen13 Idéfabrikken [51] Din Vej 2019
I går kl. 18:52:20 Ninja777 Blogs #24 - Det sydøstasiati...
25 Maj 2020, 16:42 Ninja777 Blogs [55]Boldklubben af 1893
25 Maj 2020, 13:02 valverde4ever Klubsøgnin... AGF
25 Maj 2020, 08:49 Gilly Challenges JFTM 2020: Gilly
24 Maj 2020, 22:03 Lisdorf Blogs #18 Verdens Kedeligste...
23 Maj 2020, 20:24 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
Antal Registrerede Brugere: 21474
  3 Brugere, 375 Gæster Online.

Indlæg: 1127937 over 31046 Emner
Nyeste Bruger: eqazug
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  FmFreaks FC vs FmFreaks United
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32 Udprint
Forfatter Emne: FmFreaks FC vs FmFreaks United  (Læst 84740 gange)
Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #405: 24 Aug 2014, 15:33 »

Bekker burde få updatens freak for at være så konsistent i startopstillingen.  Wink

Haha Bekker, der skal sgu mere til  Wink

Super update Wink
Kan man se et ss af den fantastiske spiller Oliver Cunego?

Mange tak  Thumbs Up

OLIVER CUNEGO
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Barfoed91
Gæst
 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #406: 24 Aug 2014, 16:25 »

Tager det virkelig så lang tid, at fabrikere alle de løgne  Djævel ?

Jeg har ikke lige så meget erfaring i det, som du har  Cool
Logged

Barfoed91
Gæst
 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #407: 24 Aug 2014, 17:28 »I har muligvis læst FmFreaks FC’s version af pokalkampene. De gik rigtig nok videre med samlet set 3-2, men vi havde virkelig mange store chancer for at score mål.

Hjemmebanekampen:
En kamp, som vi burde have vundet noget større. Vi havde 13 skud mod modstandernes 3, mens vi havde 4 skud inden for rammen mod modstandernes ene.
Efter FmFreaks FC giver bolden op, angriber de fra start. Der skulle dog ikke gå mange sekunder før Ulrick lukker ned for angrebet.
Efter 5 minutters spil sætter Beckham jr. og Staal gang i sagerne. Beckham jr. tager en løbetur ude på højre kant, og slår et perfekt indlæg til Staal. Han løber perfekt frem til bolden, men header lige præcis ved siden af. Godt opspil, og rigtig god chance.
Minuttet efter har modstandernes Cunego en lille uvæsentlig chance, som går i sidenettet. Derudover stod Hulk perfekt i målet, så selvom uskarpe Cunego skød inden for rammen, er det helt sikkert, at Hulk havde grebet ham ud.
Efter lidt over 7 minutters spil får modstanderne endnu en af deres sjældne chancer i denne kamp. De kom dog aldrig til skud, da Scotty sublimt løber Cunego op og tackler bolden perfekt væk fra ham. Bolden lander for fødderne af Dockum, men Hulk parerer sikkert skuddet væk.
Først efter 35 minutter kommer næste højdepunkt. Scotty kaster bolden ind i feltet med et af sine berygtede lange indkast. Hansen opfanger bolden ved forreste stolpe, men er presset, og header uselvisk videre til Olsen, som er meget bedre placeret ved bagerste stolpe. Helt fri foran mål forspilder Olsen dog den kæmpe store chance, og frustrationerne over angriberens manglende mål kan høres på tilskuerlægterne.
Sidste højdepunkt i første halvleg er Beckham jr.’s. Han forsøger sig på et direkte frispark, men skyder en del ved siden af.
Vi starter anden halvleg rigtig godt. Vi holder længe på bolden mens vi spiller roligt fremad. Beckham jr. sender Kristensen ud på en sjælden tur på højre kant. Han ligger bolden lidt tilbage til Staal, som med det samme afleverer videre til Beckham jr., som har fortsat sit løb. Han løber forbi modstandernes Hansen og den falske Bjerring, og slår et godt indlæg ind til Sørensen. Han header dog lige akkurat i sidenettet, men vores første mål er kun et spørgsmål om tid, da vi kører FmFreaks FC rundt indtil videre i denne kamp.
Efter 49 minutter er Beckham jr. igen klar på et frispark. Denne gang bliver det indirekte, og han finder Sørensen inde foran mål, som fuldstændig har rystet sig fri af sin markering. Han knalder bolden i mål, til kæmpe jubel for fansene. Desværre holder dommerne nok engang med FmFreaks FC, og linjevogteren løfter efter lidt betænkningstid flaget. Jublen forstummer, og bliver hurtigt erstattet af højlydt piften.
Efter 64 minutter tager Beckham jr. sig igen af et frispark. Han skyder på mål, men bolden snitter overliggeren og går ud af spil.
Kun 2 minutter senere har Sørensen et skud fra en spids vinkel, der desværre ikke rammer mål. Det var ellers et godt opspil af Warncke, Kristensen, Staal og Beckham jr.
Med et kvarters spil igen er Beckham jr. meget tæt på at bringe os foran. Desværre er dommerne igen imod os, og dømmer ikke det straffespark, som den falske Bjerring klart lavede i skudøjeblikket. Beckham jr. får derfor ikke ordentlig træf på bolden og nok engang bliver vi snydt for, hvad der kunne være et glimrende mål.
Utroligt nok formår kedelige FmFreaks FC at holde os for store chancer resten af den ordinære spilletid. De pakker sig helt sammen, som små kujoner foran deres mål. De går tydeligvis efter, at være det første FmFreaks-hold, som får andet end en tabt kamp med sig fra rivalernes hjemmebane. Denne type kedelige fodbold er der dog heldigvis ingen af vores spillere, der kan lide, og de er lige så opsatte på at straffe modstanderne som undertegnede er ude fra bænken. 30 sekunder over tillægstiden får vi frispark lidt inde på modstandernes banehalvdel. Bolden falder ned foran Kristensen, som slår et knivskarpt indlæg ind til Sørensen. Undervejs forsøger Lovato at få fat på bolden, men det at ramme bolden er vist ikke det, der lægges mest vægt på når modstanderne træner, får hun sparker bare et kæmpe hul i luften. Sørensen skyder, lidt ulogisk fra den vinkel, mod det lange hjørne, men modstandernes målmand får lige akkurat pareret skuddet. Knap nok når fansene (og undertegnede) at udbryde et kæmpe suk, før Beckham jr. følger op på pareringen og sikkert sparker bolden i mål.
Kæmpe forløsning. Stadion jubler. Vi formåede nok engang at vinde på hjemmebane over vores rivaler, og udebane-forhekselsen er stadig ikke brudt i et FmFreaks-opgør.
Kampens spiller er helt klart Beckham jr., som var konstant farlig og involveret i stort set samtlige af vores chancer. Det var dog en skam, at vi ikke formåede at vinde større, da chancerne så sandelig var til i hvert fald en 3-0 sejr. Det bliver svært på udebane, hvor modstanderne plejer at vinde større end med et enkelt mål, men vi har et nogenlunde ok udgangspunkt.

Udebanekampen:
En lidt mere lige kamp. I hvert fald indtil det sidste kvarter, hvor vi har en større nedsmeltning.
Det er en halvkølig regnvejrsdag over taberkøbing stadion aka FmFreaks FC’s hjemmebane.
Efter 3 minutters spil har modstanderne første ”forsøg”. De har fået et hjørnespark, som de sparker ind mod den forreste stolpe. En kombineret forsvarsindsats af Kristensen, Jønke og startende målmand, Hawkins, gør, at chancen dog ikke bliver til noget, og Hawkins for hurtigt bolden over kontrol.
Efter 10 minutters spil fanger Kaptajn Lisberg et dårligt udspark fra modstandernes målmand. Han løber mod mål, men sparker lige i sidenettet. Et udmærket forsøg.
Knap 3 minutter senere har vi største chance i første halvleg, som ikke fører til mål. Warncke tager sig af et godt sparket frispark, som Staal lige præcis ikke når. Han får dog presset målmanden til at fumle med bolden, så han taber den. Staal er helt fri foran mål, men en forsvarsspiller får lige akkurat prikket bolden væk, inden han får skudt. Bolden rammer en anden forsvarsspiller og har igen retning mod mål, før bolden bliver clearet udover til indkast.
Kun to minutter senere har Sørensen et forsøg på direkte frispark. Selvom bolden har retning mod det lange hjørne læser målmanden skuddet.
Halvejs inde i første halvleg erobrer Sand en bold på modstandernes banehalvdel. Han spiller Staal fri, som sender bolden videre ud til Kaptajn Lisberg på fløjen. Han dribler to man og slår bolden ind til forreste stolpe, hvor Olsen kommer springende. Han header desværre på stolpen, hvorefter bolden går ud til målspark.
Efter 40 minutter har modstanderne deres første egentlige chance i en kamp, vi ellers har domineret. Selvfølgelig scorer de, fordi… reasons… En semi-halv-åben chance, men de skyder desværre godt, og Hawkins kan ikke nå bolden.
Målet for åbnet op for FmFreaks FCs spil, og de får også sidste chance inden halvleg. De spiller helt igennem forsvaret, og bolden ender til sidst foran en helt fri spiller inde i feltet. Hawkins hiver dog noget af en fantom-redning ud af ærmet, og får bolden ud af farezonen.
5 minutter inde i anden halvleg forsøger Sørensen sig igen på et frispark. Det var nok ment som et indlæg til bagerste stolpe, men bolden rammer sammenføjningen og lander foran Kaptajn Lisberg, som trykker af første gang. Desværre bliver skuddet blokeret.
Herefter følger lidt chancer til både os og dem. Men først med et kvarter tilbage ændrer stillingen sig. Jønke bliver fuldstændig fanget på det forkerte ben foran midtbanen, og så slår FC kontra. Zidane og Junker ser heller ikke for godt ud, da de ikke kan holde fast i deres markeringer, og Hawkins er for sen til at komme ud af sit mål, til at kunne redde bolden.
Ydmygelsen bliver yderligere udbygget blot 3 minutter senere.
Bolden bliver skudt langt op på vores banehalvdel. Både Junker og Zidane er tæt på bolden. De snakker hurtigt sammen, og Zidane ender med at løbe efter bolden. Han er nok 35 meter foran nærmeste modstander da han begynder at løbe. Han lunter mistænkeligt langsomt over mod bolden, mens modstanderne presser på. Han bliver utroligt nok indhentet. Han kunne ikke nå bolden 40 meter væk hurtigere end modstanderen omkring 70 meter væk. Utroligt. Efter lidt spil frem og tilbage fra FC’s side, bliver der skudt på mål. Hawkins står godt placeret, men fumler lidt for meget med bolden, og formår at skubbe bolden i eget mål, da den rammer ham på ryggen.
Vi er nu 2 mål fra videre avancement, og det skal gå rigtig stærkt! Kristensen ser tændt ud, og opsnapper et dårligt udspark fra modstandernes målmand. Han sender Beckham jr. ud på fløjen, som dribler rundt om venstrebacken og slår et indlæg ind til forreste stolpe, hvor Sørensen kommer løbende. Målmanden dækker dog godt af, og Sørensen vælger derfor meget uselvisk at spille bolden ind til Budtz, som står fri inde foran mål. Han scorer stensikkert. Rigtig god fight af Kristensen, godt driblet og godt indlæg af Beckham jr., fortrinligt overblik af Sørensen og godt løb af Budtz.
I overtiden har især Beckham jr. flere gode aktioner ude på fløjen, men vi bliver aldrig rigtig farlige på vores chancer.
Warncke burde have fået et frispark efter 92 minutter og 20 sekunder, meget tæt på feltet, men dommeren er en stor fed nar, og dømmer ikke noget.
Kampen slutter 3-1 til FmFreaks FC, og de går dermed videre med samlet set 3-2.
Ærgerligt, at vi ikke tager the Double i år, men vi går stadig benhårdt efter ligaen! Alt håb er ikke ude drenge!
« Seneste Redigering: 24 Aug 2014, 17:31 af Barfoed91 » Logged

Birkedahl
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #408: 01 Sep 2014, 13:46 »

Ny måned=ny update.  Peace
Logged

Veni, vidi, vici

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #409: 01 Sep 2014, 14:25 »

Ny måned=ny update.  Peace

Der skal nok komme en update fra FmFreaks FC i løbet af i dag  Peace
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #410: 01 Sep 2014, 19:04 »


STATISTIK
TOPSCORER:

Tim de Bolinovich 18
Andreas Svart 14
Elliott Goulding 13
Nicklas van Dockhum 6
Emil Gisleson 5
Christoffer Troldfod 5
Oliver Cunego 5
Joakim Bekker 3
Alfredo Luigi Bonaducci 3
Lars Krimi 2
Demi Lovato 2
Jens Risom 1
Frederik Schröter 1
Tobias Bjerring 1
Jonas Elsbøl 1
Thomas Hejbøll 1

ASSIST:

Elliott Goulding 11
Christoffer Troldfod 9
Alfredo Luigi Bonaducci 9
Emil Gisleson 7
Joakim Bekker 6
Oliver Cunego 6
Thomas de Bolinovich 6
Nicklas van Dockum 6
Andreas Svart 4
Remy Danton 3
Benjamin Vinje 2
Tobias Bjerring 2
Thomas Hejbøll 2
Jens Risom 1
Frederik Schröter 1
Demi Lovato 1

KAMPENS SPILLER:

Andreas Svart 5
Tim de Bolinovich 5
Nicklas van Dockhum 3
Elliott Goulding 3
Alfredo Luigi Bonaducci 2
Christoffer Troldfod 2
Jonas Elsbøl 2
Joakim Bekker 1
Emil Gisleson 1
Demi Lovato 1
Remy Danton 1

GNS. KARAKTER TOP 3:

Andreas Svart 7,29   
Tim de Bolinovich 7,23
Elliott Goulding 7,23

Superligaen - Jagten på United
Foråret del 2

Så har vi langt om længe spillet de sidste 9 kampe i ligaen, og det er nu tid til, at se hvordan jagten på United gik. Der var jo 13 point op til dem før vi gik i gang med kampen mod Brøndby, så det var jo ikke fordi det var det mest realistiske scenarie at hente dem. Først og fremmest skulle AaB på andenpladsen hentes, og så havde vi selvfølgelig også pokalfinalen, at se frem til, hvor AGF var modstanderen, men den kamp må i vente med at høre om indtil næste update.

SUPERLIGAEN
Ind imellem de 2 pokalkampe mod United, så havde vi 2 superligakampe mod henholdsvis Silkeborg ude og Brøndby ude, og det blev nogle ret begivenhedsrige kampe, især den første mod Silkeborg.

Vi sad virkelig på dem fra start af, og havde mange gode tilbud. I den første halve time, havde Cunego en friløber samt et forsøg på stolpen og Troldfod brændte en chance på næsten frit mål. Udover det nåede Tim de Bolinovich også, at have et skud på træværket, og jeg har ikke engang taget alle de små chancer med. Bedst som alt var fryd og gammen, så kom Silkeborg foran på deres kun anden afslutning i hele kampen. Det var en stikning fra midtbanen, der blev spillet bag om Bjerring på backen, og så havde deres fløj frit løb mod mål. Han befandt sig i en rimelig spids vinkel, men afsluttede desværre overlegent over i det fjerne hjørne. 4 minutter senere blev ondt værre. Et indlæg fra venstre side blev clearet uheldigt af Bonaducci, der sparkede bolden ind i ryggen på en medspiller og så røg bolden hen for fødderne af en fri Silkeborgmand, der uden problemer gjorde det til 2-0. Det var også stillingen ved halvleg, og jeg har sjældent oplevet noget så ufortjent. I anden halvleg ændrede jeg mentaliteten til kast alle frem fordi jeg virkelig følte vi havde styr på dem. Det gav allerede pote efter 7 minutter af anden halvleg. Bonaducci førte bolden frem og spillede den ud til Troldfod, der var løbet bagom backen. Troldfod tog bolden videre ind i feltet og spillede den fladt ind til Bolinovich, der firsttimede den ind ved nærmeste stolpe. Efter 58 minutter var vi endnu en gang tæt på, og igen var Cunego involveret. Bolinovich fandt Cunego med et fladt indlæg ved forreste stolpe. Første forsøg blev reddet af keeperen der gav en retur og andet forsøg tog stolpen. Kun 2 minutter senere blev Troldfod spillet fri og han sendte endnu et skud på stolpen. Med knap et kvarte, fik vi endelig udlignet. Risom spillede bolden ind i feltet til Troldfod, der hurtigt spillede den videre til Bonaducci som egentlig afsluttede dårligt lige på målmanden, men han kunne ikke holde afslutningen og så stod den 2-2 efter 75 minutter. 5 minutter før tid kom forløsningen for alvor. Troldfod førte bolden frem ude i venstre side, og nåede helt ned til baglinjen inden han slog et indlæg ind mod Bolinovich, der halvflugtede med venstre ben mod kassen. Silkeborgmålmanden kunne ikke klare skuddet og gav en retur ud til en helt fri Elliott Goulding, der fuldbyrdede vores comeback. 2-3 blev det til sidst og det var helt velfortjent. Bagud med 2 ved pausen og en 2-3 sejr, det er sgu meget fedt (det kastede i øvrigt også en bedrift af sig på steam  så tak for det Thumbs Up)

Mod Brøndby kom der også masser af mål. Joakim Bekker burde have bragt os foran efter 3 minutters spil, hvor han blev spillet fri i dybden af Bolinovich. Bekker afsluttede ellers udmærket, men Hrádecký hev en flot redning frem. Efter Bekkers chance, var der langt mellem de store chancer til begge hold, og først efter ca. 35 minutter kom vi igen frem til noget. Eller rettere sagt, vi fik foræret bolden af Brøndby. Højre backen hos Brøndby forsøgte en tilbagelægning til Hrádecký, men afleveringen blev alt for svag. Det takkede Bolinovich for, da han løb hen og tog bolden, løb ned mod mål, og chippede den over Hrádecký der var fanget lidt på mellemhånd og gjorde det til 0-1. I anden halvleg var det mere lige i chancefordelingen. Efter 56 minutter havde Brøndby et hjørnespark ude i venstre side, som Riza Durmisi tog og han sendte den ind mod forreste stolpe, hvor Hasani stod helt udækket og nemt gjorde det til 1-1. Et kvarter senere kom Brøndby foran og det var på endnu en dødbold. Lars Krimi fældede klodset Hasani lige på den forkerte side af feltet og så var der straffe som Kielstrup sikkert scorede på. Vi havde svært ved at skabe de helt store chancer, men alligevel fik vi puttet bolden i kassen mod kampens slutning. Efter 83 minutter fik vi et hjørnespark, som førte til lidt klumpspil og til sidst kunne Elsbøl halvflugte bolden i kassen fra tæt hold. Det blev ved de 2-2, og det var nok et fair resultat.

Næste kamp var ude mod SønderjyskE, og det blev til en problemfri 3-0 sejr. Vi var i hopla, og havde masser af halve og hele chancer, og var generelt farlige i det meste vi fortog os. Vi åbnede målkontoen efter 17 minutter, hvor Remy Danton kom frem i et godt overlap og slog et fladt indlæg ind mod Svart, der kunne glide bolden i mål. Efter 28 minutter kom vi yderligere foran, denne gang ved Cunego, der fik en nedfaldsbold efter hjørnespark og så hamrede han bolden flot op i nettaget. Jeg tager kun målene med i det her referart, for ellers ville det simpelthen fylde for meget. Sidste mål blev sat ind af Bolinovich, der tog bolden fra SønderjyskE-forsvaret højt oppe på banen og afsluttede kort efter med en god afslutning over i det fjerne hjørne. Det blev altså ved de 3-0 og sejren kunne som sagt sagtens have været blevet større.

Næste modstander vi skulle forsøge at fortsætte vores lille stime på 4 kampe uden nederlag, var OB på hjemmebane. Efter 25 minutter kom vi frem til det første farlige forsøg. Troldfod var trukket ind i banen og spillede den frem mod Svart. Høegh brød bolden, men det ville Svart sgu ikke finde sig i, så han flækkede ham nærmest bagfra, hvorefter han løb i en bue rundt om Høegh der stadig lå ned og da han når hen til bolden hamre han den første gang i kassen i det lange hjørne. Han havde ellers en klar friløber og masser af tid, men han valgte afslutningen udenfor feltet. 9 minutter gik der, og så scorede vi igen. Cunego tog et hjørnespark ude i højre side mod bagerste stolpe. Bolden blev clearet i første omgang og efterfølgende røg bolden ned for fødderne af Hejbøll der sendte et skud af sted mod kassen som blev afrettet kort før mål. Alfredo Luigi Bonaducci blev noteret for målet til 2-0. Efter 44 minutter førte Bjerring bolden frem fra sin venstre back. Han fik desværre taget et for langt træk, der førte til at Vadócz kunne slå en hurtig bold frem mod Borghello. Han tog bolden ned og løb forbi Demi Lovato, der heller ikke var helt vågen, og videre ned mod Appelquist i målet, der ikke kunne stille meget op overfor afslutningen. I anden halvleg kunne vi ikke få målnettet til at blafre. Vi havde ellers nogle gode tilbud bl.a. til Troldfod, Goulding og Bonaducci men ind ville bolden ikke. På den anden side skabte OB absolut ingenting og derfor vandt vi 2-1.

Vi havde hentet 10/12 point i de sidste 4 kame, men den fine pointhøst blev brudt da vi tog en tur til Aarhus. Vi startede bedst med et godt forsøg efter 6 minutter, hvor Schröter sendte et langskud på overliggeren. AGF kom med deres første farlige forsøg efter 10 minutter efter en gennembrud i venstre side, og bolden endte skråt tilbage i feltet hos Skhirtladze, der dog afsluttede lige på Mikhail, der var valgt i målet til dagens kamp. Efter 17 minutter stod Bjerring med et hjørnespark i højre side. Bjerring sendte et indadskruet spark af sted mod bagerste stolpe, og her stod Lars Krimi og han kunne fra tæt hold nemt sende bolden i mål. 20 minutter senere satte vi et flot angreb op og vi burde være kommet foran med 2. Goulding fik bolden ude i højre side, hvor han spillede bolden videre i dybden til Bekker der var trukket ind i feltet. Bolinovich var løbet med inde i feltet og Bekker fandt ham via en flad aflevering. Bolinovich forsøgte at afslutte første gang, men sigtekornet var ikke indstillet helt korrekt og han ramte bolden helt forkert. Det skulle senere vise sig, at blive en dyr misser. Vi springer videre til anden halvleg, hvor AGF var første hold til at være farlige. AGF brød en omstilling fra os og sendte fra forsvaret en lang bold henover både midtbane og forsvar. Det lignede i første omgang en offside, men Bjerring hang over på sin back, og så var der pludselig ikke offside på Vatsadze, der havde en kæmpe friløber og den havde han ingen problemer med at udnytte. I perioden efter scoringen til 1-1 havde vi et par halve chancer, primært på dødbolde. Det lignede længe en uafgjort, men i overtiden fik vi en ordentlig mavepuster. Igen blev vi overspillet af en lang bold fra AGF forsvaret. Bolden sejlede hele vejen over til Marcondes, der ventede til bolden var inde i feltet førend han sendte en god afslutning af sted mod det lange hjørne. Det var i øvrigt i kampens 93. minut og jeg behøver vidst ikke, at sige det var utrolig bittert det her nederlag.

Næste kamp var den direkte duel med nummer 2 mod nummer 3 da vi tog i mod AaB på hjemmebane. En uafgjort kunne til nød bruges i forhold til AaB, men i forhold til United ville det nok betyde endegyldigt farvel til at hente dem. Det blev en ret lige kamp målt på spil og chancer, men sådan så det bestemt ikke ud i starten. Kun 4 minutter inde kom vi nemlig bagud. Josua John har ofte været ond mod os før, og han var også bagmanden bag dette mål. Han brød igennem i venstre side og slog et indlæg ind mod nærmeste stolpe. Både Lars Krimi og Benjamin Vinje fik klokket lidt i det, og så ramte bolden pludselig Mikhail uheldigt og røg i kassen. Vi forsøgte at svarer hurtigt tilbage, og havde et ok forsøg fra van Dockum dog uden den helt store kvalitet. Lidt mere kvalitet havde van Dockum i vores næste farlige chance. Han gik til baglinjen hvor han snød sin direkte modstander fuldstændig. Så slog han et indlæg ind centralt mod Bolinovich, der kom højest til vejrs, men han headede bolden kort over mål. Kun 3 minutter senere kom vi yderligere bagud. Og igen igen var det John i oplæggerens rolle. Han løb simpelthen fra Kennedinho på højre backen og så slog han et fladt indlæg som røg helt over til bagerste stolpe, hvor Paulo Henrique sparkede bolden i mål. 0-2 efter 18 minutter og nu så vores drømme om første- og andenpladsen svære ud. Heldigvis lagde vi os ikke ned og efter 27 minutter fik vi reduceret. Og det endda på et ganske flot mål. Kennedinho spillede en bold op på Bolinovich, der headede den videre bagud til Bekker der lige lod bolden hoppe en gang før han halvflugtede bolden op i det lange hjørne på utrolig flot manér. AaB havde en stor mulighed efter ca. 40 minutter, hvor en deres spillere blev spillet helt fri midt for mål, men Mikhail hev en flot redning op af ærmet. Vi holdt den på 1-2 til pausen, men vi ventede ikke længe i anden halvleg før vi igen sendte bolden i AaB-målet. Det var Cunego i højre siden, der sendte et indlæg ind mod forreste stolpe, hvor Bolinovich befandt sig og han flugtede bolden direkte i mål! Jeg kan godt afsløre det også blev kampens resultat, men Cunego havde alle tiders mulighed for, at bringe os foran og det var endda med masser tid tilbage. Han fik en friløber efter en AaB dødbold og han løb næsten over en halv banelængde helt alene, men han brændte altså desværre fri midt for mål. 2-2 var alt det kunne blive til, og selvom det isoleret set var et ok resultat føler jeg stadig vi godt kunne have vundet.

Vi skulle tilbage på sporet efter 2 kampe uden sejr, og det skulle vi ude mod Esbjerg. Det kom vi heldigvis også. Vi kontrollerede det meste af kampen, og det var ikke meget værterne bød ind med. Alligevel var det dem, der kom foran efter 36 minutters spil ved Emil Lyng efter et indirekte frispark, hvor han fik sat hovedet på. Esbjerg var imidlertid ikke foran længe. Efter 44 minutter spillede Svart Goulding fri i dybden, og han gjorde det sikkert til 1-1. Anden halvleg blev en sand kortfest og der blev givet hele 6 gule kort. Vi fandt dog også tid til, at scorer et par mål. Først blev Goulding tacklet i feltet efter godt 72 minutter og Thomas Hejbøll fik lov at omsætte spillets største chance. 6 minutter før tid fik vi en noget usandsynlig målscorer, nemlig Tobias Bjerring der måtte se sit indlæg sejle ind i mål. Dejligt for Thomas der score sit første mål i sæsonen.

I de sidste 2 kampe skulle vi møde FCK ude og Randers hjemme. Begge kampe skulle vindes, hvis vi skulle hente AaB på andenpladsen, mens det var noget usandsynligt at hente United der på det tidspunkt førte med 6 point. Men vi ville selvfølgelig jagte muligheden mens det stadig kunne lade sig gøre matematisk. Jeg gik ind til kampen med en nogenlunde tro på point, men den opgave blev besværliggjort efter 9 minutter, hvor Danton desværre begik den dumhed at få sit andet gule kort, og så var det en tur i bad. Vi viste dog godt mod og fightervilje kampen igennem, og selvom FCK dominerede var vi med hele vejen. Efter udvisningen tog jeg Bolinovich ud og satte Demi Lovato ind. Selvom vi var en mand i undertal kom vi stadig foran. Bonaducci førte bolden frem på midten af banen og sendte en god bold i dybden ud til Troldfod, der lå på højre kanten. Troldfod løb ned mod Wiland og afsluttede med et kraftigt skud som Wiland ikke kunne holde. 0-1 efter 37 minutter. Den føring holdt ikke længe. For bare 2 minutter slog FCK et indlæg ind i feltet som Cornelius lagde af til Patrick Olsen der nemt sendte bolden i mål. I starten af anden halvleg var FCK igen på spil med en stor chance, denne gang ved Toutouh der havde en åben chance inde i det lille felt, men Mikhail var igen en sikker sidste skanse. Kun 5 minutter efter FCK’s chance kom vi igen på måltavlen. Bonaducci spillede igen en god bold ud til Troldfod, der trak ned mod baglinjen, hvor han slog et indlæg ind mod van Dockum der lå og luskede ved bagerste stolpe. Her steg han flot til vejrs og headede bolden i mål til en 1-2 føring. Vi forsvarede os generelt flot i kampen en mand i undertal, men vi kunne ikke holde FCK fra at scorer. Efter 67 minutter bragte de balance i regnskabet, og det var nok fortjent nok. Kampen endte 2-2, hvilket endegyldigt betød farvel til et eventuelt mesterskab.

Inden sidste kamp mod Randers, var der flere forskellige scenarier i spil. Vi havde 2 point op til AaB på andenpladsen og 2 point ned til FCK på fjerdepladsen. FCK skulle i øvrigt møde United på hjemmebane.  Vi havde en komfortalt målscorer i forhold til FCK, så uafgjort var nok til tredjepladsen mens AaB var et godt stykke foran os (+6 mål), så vi havde brug for de tabte ude mod OB, mens vi selvfølgelig selv skulle vinde vores kamp mod Randers.

De 11 udvalgte til sæsonens sidste kamp mod Randers var: Mikhail, Kennedinho, Krimi, Elsbøl, Bjerring, Hejbøll, Bekker, Goulding, Bonaducci, van Dockum og Bolinovich. Der var udsolgt til kampen, og de 5000 tilskuere kunne se deres hold dominere det meste af kampen. Især forsvaret fik lukket flot af, og de 5 bagerste fik alle fine ratings, hvor Elsbøl førte an med 8,1. Vi kom godt for land, dog uden at skabe de helt store chancer. Først efter 26 minutter kom vi foran, og det var endda på lidt af en tilfældighed da et indlæg fra Elliott Goulding sejlede hele vejen ind i mål. Et kvarter senere kom vi frem til en stor chance til Bolinovich efter en god omstilling. Bjerring sparkede en lang bold op fra forsvaret hen til van Dockum, der så sendte Bolinovich af sted i dybden. Bolinovich løb ned mod mål, men mistede lidt af farten til sidst, og blev måske derfor lidt for presset i sin afslutning som Ellegaard i Randersmålet kunne redde til hjørne.

Det blev 1-0 ved halvleg, og i de 2 andre kampe vi skulle holde øje med, stod der 0-0 (FmFreaks United vs FCK og OB vs AaB). Det betød tredjepladsen var sikret, mens vi stadig var afhængige af en OB scoring da vi ellers selv skulle gå mål-amok i anden halvleg for at hente AaB. Få sekunder inde i anden halvleg, var vi lige ved at blive overlistet af en lang bold fra midten af banen hen over vores forsvar. Bolden nåede frem til Randersangriberen, men Elsbøl kom tilbage i sidste øjeblik og tacklede bolden fra ham. Knap 4 minutter senere havde vi et hjørnespark ude i højre side. Bolinovich spillede den kort til van Dockum, der spillede den videre ind med højre benet mod bagerste stolpe. Her blev den i første omgang headet væk af en Randersforsvarer og også Ellegaard fik forvildet sig derud. Bolden røg ud til Joakim Bekker der stod helt fri, og han headede den første gang mod kassen da Ellegaard ikke var kommet helt på plads, og hans forsøg endte med at sejle ind i mål. Lidt efter kom United bagud, så vi var presset til at holde vores føring. 68 minutter inde i kampen var vi tæt på at smide lidt af den føring. Fall blev spillet fri til en friløber og ingen af vores spillere kunne rigtig følge med ham. Fall kom ind i feltet og afsluttede med venstre benet mod det lange hjørne, men Mikhail var igen på plads og lavede en god redning. Den stod stadig 0-0 i Odense mellem OB og AaB, så da vi fik et straffespark i overtiden var det kun rent kosmetisk. Bolinovich blev tacklet ureglementeret i feltet, og det var Elliott Goulding der fik lov at tage sparket. Goulding har været ganske målfarlig sæsonen igennem, men fra 11-meterpletten afsluttede han desværre svagt lige på Ellegaard. Derfor endte det 2-0 og også en tredjeplads da OB desværre ikke kunne få skovlen under AaB. Vi ender på samme pointantal nemlig 60 med +26 i målscorer til AaB og +23 til os selv. I sidste ende ligger vi med 5 point op til United der tog mesterskabet på trods af et nederlag i sidste kamp. Vi har scoret 4 mål mere end United, men vi lukkede også 3 mål flere ind. Udover dette havde vi den bedste hjemmebaneform i ligaen, men samtidig også den kun 6. bedste udeform. Så for den nye sæson skal vi have sikret defensiven lidt bedre og så på en eller anden måde få styr på den udebaneform.UPDATENS FREAK
Til denne sæsons sidste udgave af updatens freak, er der flere forskellige spillere, der fortjener at blive nævnt.

Først har vi Elliott Goulding der i updatens 8 kampe har bidraget med 3 mål, 1 assist og 1 gang kampens spiller. 0,5 mål/assist pr. kamp er rigtig flot fra en fløj og updatens bedste kamp for Elliott må være kampen mod Esbjerg, hvor han scorede en basse og lavede en assist og blev kåret til kampens spiller.

Tim de Bolinovich har også gjort det rigtig fint. Statistikken lyder på 4 mål, 2 assist, 1 kampens spiller i 9 kampe. Tims bedste kamp i denne update var mod Silkeborg, hvor han lavede et mål og en assist og spillede til 8,3.

Sidste mand er Alfredo Luigi Bonaducci, der har haft lidt svære ved at sætte sig igennem i superligaen end i de lavere divisioner, hvor han oftere bidrog med mål og assist. I denne update har han deltaget i 9 kampe og i disse lavet 2 mål, 2 assist og blevet kampens spiller 1 gang.  Alfredos bedste kamp var ligesom Elliott mod Esbjerg, hvor Alfredo også lavede et mål og en assist samt spillede til 8,8.

Tim og Elliott har ofte duelleret om, at blive updatens freak og denne gang blander Alfredo sig også. Men igen bliver Tim der løber med prisen. Han har bidraget med flere mål/assist end nogle af de andre kandidater og tager nok en gang prisen hjem. Tillykke til Tim.

Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #411: 01 Sep 2014, 19:45 »

Vi er mestrene. CL here we come.
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #412: 19 Sep 2014, 20:37 »MM: Mathias Appelquist
RB: Remy Danton
CB: Lars Krimi
CB: Jonas Elsbøl
VB: Tobias Bjerring
CDM: Jens Risom
CM: Joakim Bekker
CM: Alfredo Luigi Bonaducci
HOM: Elliott Goulding
VOM: Christoffer Troldfod
BO: Tim de Bolinovich


MM: Steffen Rasmussen
RB: Jens Jønsson
CB: Johan Lædre Bjørdal
CB: Nicolai Johannesen
VB: Erdin Demir
CDM: Kasper Povlsen
HM: Thomas Enevoldsen
VM: Angeliño
COM: Davit Skhirtladze
BO: Emiliano Marcondes
BO: Godsway DonyohEfter at have slået Varde IF, Avarta, Jammerbugten FC, FCM og FmF United ud, var vi nået til finalen, hvor AGF var modstanderen. I ligaen havde vi ikke haft de allerbedste erfaringer med AGF. Vi har tabt til dem 2 gange på udebane, og på hjemmebane var det blevet til et enkelt point. På trods af tidligere dårlige resultater mod dem, var jeg egentlig ok fortrøstningsfuld forud for vores duel her i finalen som blev overværet af 15616 tilskuere.

Første højdepunkt stod vi for, og det var allerede efter 2 minutter, hvor vi spillede os frem til en ganske fin chance. Bekker samlede en bold op på midten af banen og susede af sted. Demir får tacklet bolden fra ham, men den ryger ind til Bolinovich, der er hurtig i opfattelsen, og første gang spiller den videre ud til Goulding der var fri på højre kanten. Goulding tog et enkelt træk ind i feltet og afsluttede mod bagerste stolpe, men Steffen Rasmussen lavede en fin redning. Efter 9 minutter førte Tobias Bjerring bolden frem ude i venstre side, hvorefter han spillede en flad bold ind til Bonaducci der tog et træk tætter på mål og forsøgte sig med et kvalificeret langskud, der gik en meters penge over mål. Vi sad på det meste i starten, og efter 16 minutter spil skabte vi en kæmpe chance, hvor vi burde være kommet foran. Goulding, Bonaducci og Bolinovich spillede flot frem og tilbage mellem hinanden, og til sidst endte bolden hos Bolinovich der blev spillet helt fri midt for mål af Goulding, men Steffen Ramussen viste stort målmandsspil. Men vi skulle ikke vente længe før vi fik hul på målbylden. Det startede med et frispark til AGF lidt inde på vores bane halvdel ude i den ene side. Bolinovich vandt den første bold, og løb selv hen og samlede den op, og så havde vi virkelig en farlig kontrasituation undervejs idet der kun var 1 forsvarsspiller tilbage for AGF mens vi havde et helt hold stormende på vej frem nærmest. Bolinovich spillede bolden frem til Goulding der førte bolden frem og spillede den videre ud til Troldfod der kom med på venstre side. Troldfod tog et enkelt træk og spillede bolden ind i feltet til Bonaducci, der i mellemtiden var blevet omringet af nogle AGF'ere og derfor spillede han klogt bolden videre ind til Goulding, der havde fortsat sit løb, og fra en helt fri position, hamrede han bolden ind bag Steffen Rasmussen. 

AGF viste sig ikke meget frem i første halvleg, og vi skal faktisk helt frem til det 34. minut før de havde en chance. Angeliño brød igennem i venstre side overfor Danton, og slog et indlæg ind til Donyoh tæmmede bolden og sendte derefter et skud af sted mod nærmeste stolpe, men Appelquist var vågen og reddede bolden ud til siden. Donyoh samlede selv bolden op og spillede den tilbage til Angeliño, der sendte et indlæg af sted mod bagerste stolpe, hvor Enevoldsen samlede den op. Bjerring forsøgte at gå tæt på ham, men Enevoldsen fik bevæget sig rundt om ham og spillet en bold ind i feltet til Skhirtladze, der hamrede til den første gang ind mål, uden chance for Appelquist og Elsbøl som var nærmeste markering. Det var lidt af et slag, og ret så ufortjent.

Anden halvleg var lidt længe om at komme i gang. Først efter et kvarter skete der lidt. Efter lidt kombinationsspil på midten af banen mellem de 3 midtbanespillere, endte bolden hos Bonaducci, der sendte en stikning i dybden ud til Troldfod der hurtigt sendte en afslutning af sted, men Rasmussen var på plads og boksede bolden til hjørne. Efter dette havde vi et par småchancer, og først efter 76 minutter blev vi igen rigtig farlige. Bekker havde bolden i en god position midt for mål, men han blev hurtigt tacklet, og bolden røg lidt tilfældigt ud til Goulding, der var helt fri. Goulding forsøgte sig med venstrebenet, men skuddet sad lige på Ramussen, der dog kun kunne klarer forsøget ud til siden, og her dukkede indskiftede van Dockum op, og han sendte bolden i kassen fra en lidt spids vinkel. Et par minutter senere fik van Dockum muligheden for, at blive dobbelt målscorer, da han blev spillet fri af Bolinovich, men van Dockum forivrede sig lidt og fik afsluttet for tidligt og skuddet blev derefter. Og igen kun et par minutter efter, fik vi endnu bedre forhold, da Enevoldsen fik sit andet gule kort og dermed rødt. Det var reelt dødsstødet for AGF og de fik da heller ikke truet os mere resten af kampen.

Dermed endte finalen med en velfortjent sejr på 2-1 og et nyt trofæ til trofæskabet. Det er et helt fint plaster på såret efter vi endte som nummer 3 i ligaen, og jeg vil klart sige vores sæson har været tilfredsstillende.Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Barfoed91
Gæst
 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #413: 19 Sep 2014, 23:40 »
Målscorere
Westermann: 12
Beckham jr.: 12
Kaptajn Lisberg: 8
Olsen: 8
Budtz: 7
Zidane: 5
Staal: 4
Sørensen: 4
Bjerring: 4
Tønnesen: 2
Junker: 1
Jønke: 1
Kristensen: 1
Hansen: 1
Sand: 1

Assist
Beckham jr.: 16
Budtz: 8
Staal: 7
Sørensen: 7
Olsen: 6
Westermann: 5
Bjerring: 5
Tønnesen: 4
Kaptajn Lisberg: 3
Sand: 3
Junker: 1
Scotty: 1
Jønke: 1
Kristensen: 1
Hansen: 1

Kampens spiller
Beckham jr.: 6
Westermann: 3
Ulrick: 2
Staal: 2
Budtz: 2
Hansen: 2
Kaptajn Lisberg: 2
Zidane: 1
Scotty: 1
Jønke: 1
Skov: 1
Sørensen: 1
Sand: 1
Olsen: 1

Gns. Karakter – Top 3
Beckham jr.: 7.21
Hansen: 7.17
Westermann: 7.16

Skader
Budtz: 3 uger

Værste Disciplin
Hansen: 3 røde, 5 gule
Ulrick: 2 røde og 7 gule
Warncke: 1 rødt, 7 gule
Scotty: 9 gule
Jønke: 9 gule
Sand: 9 gule
Junker: 6 gule
Skov: 6 gule
Kristensen: 6 gule
Zidane: 5 gule
Jensen: 4 gule
Tønnesen: 4 gule
Kaptajn Lisberg: 3 gule
Westermann: 2 gule
Bjerring: 2 gule
Staal: 1 gult
Budtz: 1 gult
Sørensen: 1 gult
Egon Olsen: 1 gult
Beckham jr.: 1 gult
Resumé:
WEEE ARE THE CHAMPIOOOONS MY FRIEEEEENDS!!!
Mestre, med en mulig ligarekord for dårligst spillende forår, ever! Vi tabte 6 af vores 14 kampe i foråret og en enkelt uafgjort, hvoraf 3 af de tabte var i de sidste 4 kampe, men formåede alligevel at holde føringen helt til slut. Som sædvanlig har vi altså en dårlig slutspurt, men formår stadig at vinde! Og endnu vigtige, så blev FmFreaks FC ikke 2’er! Er det ikke fantastisk Opstemt. Men lad os komme videre til kampene!

Kampene:
Ligaen, Brøndby IF, Ude.
En temmelig lige kamp, som vi desværre ikke fik point med fra.
Efter 4 minutter har vi en stor dobbeltchance. Jønke erobrer bolden på et Brøndby-angreb og slår bolden hurtigt op mod Sørensen. Han sender Olsen i dybden på en høj stikning, som Olsen når. Han afslutter hurtigt, men Hradecky er lynhurtig inde på stregen, og slår bolden væk. Sørensen samler bolden op ude ved sidelinjen og slår den ind til Tønnesen, der har vristet sig fri af sin markering inde i feltet. Han slutter ligeledes første gang, men Hradecky tager utroligt nok bolden endnu engang.
Efter lidt over 12 minutter scorer Kaptajn Lisberg. Fra sin sædvanlige vinkel, hermed døbt Lisberg-vinklen, scorer han på indersiden af målmanden på et kraftfuldt skud. Det er Olsen, der står for assisten, mens også Sørensen og Budtz spillede en vigtig rolle i scoringen.
3 minutter senere er Hasani tæt på at udligne, men Hulk reagerer lynhurtigt på stregen og slår bolden ud til hjørnespark.
Efter 36 minutters spil er Tønnesen endnu engang tæt på at score. Hans skud bliver dog igen blokeret af Hradecky på stregen.
Efter 42 minutter er Hasani tæt på at udligne. Warncke smider bolden væk nede i forsvaret, og bliver derefter rundet fuldstændig af Hasani som skyder på mål. Hulk slår dog i første omgang bolden ud til hjørnespark. Brøndby er farlige på hjørne, og de formår da også at heade bolden mod Hulk hele tre gange i streg, hvor han redder bolden hver gang. 4. gang er dog lykkens gang for Hasani, og han header bolden ind bag Hulk. Udligningen gør ondt, men Hulk gjorde tydeligvis sit bedste i situationen, hvor forsvaret godt måtte have været lidt mere opmærksomt.
Kun 2 minutter inde i anden halvleg vender Brøndby kampen, ved at score deres andet mål. Ulrick forsøger sig med en glidende tackling, men rammer ikke. Det leder til et stort hold i forsvaret, som Brøndby udnytter. Zidane og Jønke bliver spillet bagom, og Hulk kan ikke nå bolden.
Herefter er der lidt småchancer til begge hold. Budtz er tæt på at score direkte på hjørnespark, men bolden bliver clearet på stregen. Olsen har også en åben chance, men brænder. Endnu engang. Ingen af holdene formår dog at omsætte en chance til et mål mere.
Slutresultat – vi tabte 2-1.

Ligaen, SønderjyskE, Hjemme.
Endelig en kamp vi dominerer.
Efter 4-5 minutters spil tager Tønnesen sig af et frispark. I en vinkel, hvor der normalt bliver sparket direkte på mål, vælger Tønnesen at spille Jensen fri i feltet. Han afslutter første gang men sparker lige i sidenettet.
Efter omkring 7 minutter bliver Budtz fældet inde i feltet, og så får vi straffespark. Tønnesen tager sig af skuddet. Han skyder i højre side. Og han scorer! Hurtigt foran, sådan som jeg kan lide det!
Olsen, Budtz og Sørensen står for de meste rent offensivt. Sørensen har en chance efter 22 minutters spil, men skyder ved siden af.
Sidste chance i første halvleg er modstandernes efter 27 minutter. De rammer stolpen på et hjørnespark, men Budtz sparker returen væk.
De første tyve minutter af anden halvleg sker der ikke så meget. Jønke stopper et modstanderangreb og spiller Staal på midten af banen. Han sender Kaptajn Lisberg ud på kanten, mens han selv fortsætter mod mål. Kaptajn Lisberg lægger bolden indover til Staal, som desværre skyder lige på stolpen. Jønke forsøger sig på returbolden, men den bliver blokeret ud til et hjørne.
Efter knap 68 minutter får SønderjyskE udvist en spiller, som nakker Kaptajn Lisberg midt i et løb ude på kanten.
Der skulle da også kun gå cirka 5 minutter før vi udnytter vores overtal. Warncke og Junker stopper i fællesskab et angreb og spiller bolden fremad. Tønnesen og Kristensen spiller sammen på midtbanen før de spiller den videre fremad. Staal fanger bolden på kanten af feltet og spiller Sørensen fri inde på midten. Han skyder, og han scorer.
Især en fin kamp af Jønke og Sørensen.
Slutresultat – vi vandt 2-0.

Ligaen, OB, Ude.
Allerede efter 1 minut har Ulrick et vigtigt indgreb, han ser tændt ud.
Hulk har en rigtig god redning efter 5 minutter, hvor han slår den ud til hjørne. Junker clearer bolden på hjørnesparket.
Efter knap 18 minutter scorer OB. Situationen ser ikke så farlig ud som sådan, da den starter på et indkast. Forsvaret står godt, og OB kan ikke rigtig komme ind i feltet. Så de sparker udefra og sætter bolden lige i det modsatte hjørne af, hvor Hulk stod. Uheldigt, men det er der ikke så meget at gøre ved, vi må videre!
Vi reagerer dog ikke så godt, da vi blot 12 minutter senere får rødt kort. Ulrick, der ellers har spillet rigtig godt i kampen får et gult kort i en tilfældig tackling. Knap 20 sekunder senere flækker han fuldstændig modstandernes Rasmus Falk, der er i løb på vej ned mod vores mål. Ulrick er endvidere bagerste mand, og der er ikke så meget at gøre.
Vi springer herefter til anden halvleg. OB får en friløber med det samme, men Hulk reagerer lynhurtigt i en-mod-en situationen, da han vælger rigtigt og løber ud af målet og skærmer skuddet af.
Forsvaret med Skov og Junker især spiller generelt godt på trods af, at vi er bagud.
Sørensen har et forsøg efter en lille times spil, men skuddet bliver blokeret.
Efter 66 minutter har OB 3 forsøg lige i streg på et indirekte indlæg. Zidane, Hulk og Scotty får dog på flot vis blokeret samtlige forsøg.
Tiden er så småt ved at rinde ud, og det ser svært ud. Med 3 minutter tilbage vælger en OB forsvarsspiller ikke at løbe efter en lang aflevering, som rigtig nok ser ud til at gå ud. Bjerring er dog uenig, og han sætter en kæmpespurt ind for at nå bolden, hvilket han gør. 20-25 meter foran nærmeste modspiller har han en stor chance, men det vil tage tid at løbe ind i banen helt ude fra sidelinjen. Det er derfor godt at se, at hans medspillere havde så stor en tro på, at han ville nå bolden, at både Sørensen og Beckham jr. er løbet med frem. De tiltrækker sig også mest opmærksomhed fra forsvarsspillerne, som prøver at nå med tilbage, og Bjerring vælger derfor at skyde selv fra kanten af feltet. Et hårdt skud, som går lige over målmanden og ind i sidenettet. Super godt skud, og vigtig udligning.
Kampen ender kort efter. Bjerring imponerede efter at være blevet skiftet ind, mens også Junker spillede en rigtig godt kamp.
Slutresultat – vi spillede uafgjort 1-1.

Ligaen, AGF, Hjemme.
Vi ligger fint ud mod AGF med 2 mål på 8 minutter. Første mål falder på hjørnespark efter lidt over 3 minutter. Beckham jr. finder Zidane, der er løbet med frem, helt inde i det lille felt. Han er relativt umarkeret og kan derfor blot flugte bolden ind bag målmanden. Efter et sublimt pasningsspil ender bolden ude på kanten af feltet hos Beckham jr. Han sender bolden indover til Staal, som ligesom i sidste situation var helt umarkeret, før han sparker bolden ind bag målmanden.
AGF svarer dog hurtigt igen, da de scorer efter 17 minutter. Der er dog offside, og de hvi´e bliver helt rø´e i hovedet af raseri, men den var nu go´ nok.
Sidste chance i første halvleg er vores. Tønnesen spiller bolden frem til Olsen, som slår den videre ud til Beckham jr. Han afslutter dog lidt halvhjertet, og bolden bliver grebet af målmanden.
Der sker ikke så meget i anden halvleg, før vi når til det 73. minut. Hulk viser endnu engang klasse målmandsspil, da han redder et skud fra tæt hold. Returen ryger tilbage til angriberen, som noget uselvisk vælger at spille en anden angriber ovre i den anden side af feltet. Det er klart, at Hulk ikke kan nå op og over i anden side, men det er derfor vi har et forsvar; Scotty tackler angriberen i det sekund han skyder og sender dermed bolden langt væk.
Med 4 minutter tilbage bliver Warncke sat, og Hulk kan ikke redde forsøget på friløberen. AGF reducerer dermed, og vi har kun en farlig 1-måls føring i de sidste minutter.
Vi prøver ihærdigt at score et mål mere, da Olsen sender Bjerring ind i feltet. Han bliver fældet og så får vi straffespark. Tønnesen får lov at tage sparket, og han sætter den helt oppe i nettaget i det ene hjørne.
Kampen slutter minuttet efter, og det er altid glædeligt at gå fra banen med en sejr så sent i sæsonen.
Slutresultat – vi vandt 3-1.

Ligaen, AaB, Ude.
Det bliver et kort referat af denne kamp, da der samlet set kun var 4 højdepunkter.
Efter 25 minutter lægger Scotty bolden indover til Budtz, som førstegangsaflevere r videre til Kaptajn Lisberg, som står i sin sædvanlige vinkel. Han modtager bolden, vender rundt, og hamrer den ind i på den fjerne stolpe, og videre ind i målet.
Vi springer derefter frem til det 81. minut. Her skal vi til gengæld blive vidne til noget legendarisk. Scotty tager sig af et af sine lange indkast og finder Hansen inde i feltet. Hansen runder en modspiller og afslutter i det korte hjørne. Han rammer stolpen, men bolden går hverken ind eller ud. Den triller PÅ STREGEN over på den anden stolpe, før den ryger ud til Beckham jr., som scorer let. God stolpe-stolpe assist af Hansen, som efter kampen fortalte, at det selvfølgelig var totalt med vilje.
Et par minutter efter ser Tønnesen lidt uheldig ud i en situation, hvor han nærmest spiller en modspiller direkte fri. Forsvaret når ikke helt at reagere, og Junker kan ikke få fat i sin markering, som får en friløber og scorer. Det er værd at bemærke, at det er AaB’s første og eneste skud på mål i hele kampen.
Man skulle tro, at kampen dermed ville slutte, uden at der ville ske noget synderligt i resten af kampen. Det er selvfølgelig ikke tilfældet, for det er jo hele 2 kampe siden, at vi sidst fik et rødt kort. Det er Hansen der fælder en modspiller i løb, mens han er bagerste mand. Direkte rødt. Det er 4. røde kort i sæsonen, og vi er det hold, der har haft flest røde kort i ligaen. *Spoiler* Vi skal dog nok få en enkelt eller to mere.
Slutresultat – vi vandt 1-2.

Ligaen, Esbjerg fB, Hjemme.
Her starter vores berygtede (eller måske for os frygtede?) dårlige slutspil.
Lad os sige det på den måde, at vores målscorer, Budtz, spillede en OK kamp, mens resten ikke spillede op til deres bedste.
Budtz var tæt på at score allerede efter 3 minutter, da han bliver spillet fri af Beckham jr.. Alene i det lille felt skyder han desværre ikke inden for målrammen.
Bjerring har en kæmpe chance, da han bliver spillet fri af Budtz efter 9 minutter. Alene med målmanden skyder han dog lige på, og vi jagter dermed stadig første scoring.
Ulrick er tæt på at score på en returbold fra et hjørnespark efter 21 minutter, men skyder i sidenettet.
I det 27 minut angriber vi nok engang. Budtz bliver dog fældet bagfra på midten af banen, og spillerne stopper op, da de naturligvis går ud fra, at der er frispark – måske endda et gult kort. Dommeren forbliver dog tavs, og så bliver vi ramt noget så grusomt på et kontraangreb, hvor Hawkins går lidt for langt ud af målet til at kunne dække det ordentligt af. Esbjerg scorer dermed på en af deres første chancer i kampen.
I det 33. minut scorer Budtz. Det er Beckham jr., der slår et perfekt indadskruet frispark lige ind i panden på Budtz. Desværre vinker linjedommeren for offside.
Første halvleg slutter med os som værende meget dominerende. Da vi derimod starter anden halvleg, er det som om, at der kun er et enkelt hold på banen – og det er ikke os. Esbjerg scorer således i det 48. minut, hvor Ulrick i to omgange ser meget skidt ud, da han fuldstændig mistimer sin markering. Hawkins ser heller ikke så heldig ud, da skuddet kommer mere eller mindre lige på ham, men han formår hverken at gribe eller parere bolden væk.
Vi scorer godt nok lige 2 minutter efter, på et udmærket mål af Budtz, men herefter har vi ikke en eneste chance i resten af kampen. Det var et godt 1-2 spil af Budtz og Bjerring, mens også Kristensen i opspillet spillede godt.
Esbjerg scorer igen i det 81. minut, hvor Ulrick nok engang ikke får markeret sin mand. En sjælden dårlig kamp af Ulrick.
Slutresultat – vi tabte 1-3.

Ligaen, Randers FC, Ude.
Nederlag nummer 2 i streg!
Det er første gang i sæsonen, at vi taber 2 i streg. Det er faktisk kun sket 3 gange før i klubbens historie. 1. gang i 2. Division Vest og 2 gange i 1. Division – og så nu.
Vi skal halvejs igennem første halvleg, før kampens første store chance. Sørensen tager hjørnespark og finder Ulrick nærmest inde under mål. Ulrick header kraftigt til, men rammer desværre overliggeren.
5 minutter senere er Westermann meget tæt på at score. Han bliver spillet fri af Warncke på et kontraangreb, og han skyder hårdt på mål. Målmanden går ud og får rettet bolden af. Bolden ryger opad og har retning direkte mod målet, men bliver clearet på stregen af en hurtig forsvarsspiller.
Randers FCs første chance scorer de selvfølgelig på, for vi er forbandede i slut- og startspillet, og derfor scorer modstanderne altid på deres første chance. En god 1-2-3 spilning forbi vores forsvar – som alle rækker en arm i vejret og appellerer for offside, hvilket undertegnede også ser det som – og så er der en friløber mod Hulk. Hulk spurter ud af målet, men får ikke dækket helt af, og bliver udplaceret.
Ikke flere højdepunkter i første halvleg, og vi springer derfor hurtigt videre til næste. Det har været en aggressiv teamtalk i pausen, og er der én ting, man må give jer drenge, så er det, at I sgu altid hører godt efter! Efter 2 minutter i anden halvleg laver Hulk et langt udspark som Ulrick header videre til Kaptajn Lisberg. Han sender lynhurtigt bolden videre til Budtz, som med endnu en hurtig aflevering sender Westermann i dybden. Han tager et enkelt træk og scorer sikkert. Fint comeback.
Herefter sker det samme, som i forrige kamp. Vi har ikke en eneste chance i resten af anden halvleg. Ulrick får dog lige et rødt kort efter en lille times spil. Han havde i forvejen gult, og frustrationerne fra sidste uges dårlige præstationer gør tydeligvis, at han vil vinde denne kamp endnu mere. Han fælder en spiller bagfra, og så er det ud.
13 minutter senere får Randers også rødt kort. Igen til en spiller, som i forvejen havde gult kort og som ligeledes løber i ryggen på en af vores spillere.
Det ændrer dog ikke på, at vi stadig ikke får flere chancer i kampen. Det gør Randers dog. Små 7 minutter efter det røde kort scorer Randers deres 2. og sidste mål. Både Scotty og Hulk ser ikke for godt ud i situationen.
Slutresultat – vi tabte 2-1.

Der er på nuværende tidspunkt 6 point ned til rivalerne fra taberkøbing. Da der er to kampe tilbage i ligaen, så mangler vi altså bare et enkelt point i én af disse kampe. AaB har 4 point op til os på førstepladsen, og skal således gerne tabe en af deres kampe, eller spille begge uafgjort, for at vi er sikre på at vinde Superligaen.
Kort sagt så ligaen sådan her ud med 2 kampe igen:

FmFreaks United   62 point
AaB      58 point
FmFreaks FC   56 point
FC København   55 pointLigaen, FC Midtjylland, Ude.
Efter omkring 9 minutter rydder Skov godt op i forsvaret og sender bolden fremad. Efter berøringer fra Zidane, Tønnesen, Beckham jr., Staal og Westermann sender sidstnævnte bolden videre til Kaptajn Lisberg, som kommer løbende i Lisberg-vinklen. Han skyder, og han scorer! Kæmpe forløsning! Hvis vi kan holde dette resultat, så er vi mestre i oprykkersæsonen!
Efter 29 minutter er der hjørnespark til os. Beckham jr. centrerer bolden og finder Zidane. Han hopper op for at nå den, men bliver skubbet i ryggen, og der dømmes straffe! Tønnesen tager. Han har scoret på 2/2 indtil videre. Han skyder lidt over i venstre side, men slet ikke nok, og målmanden redder! Det er det kun 2. straffespark der brændes i ligaen i denne sæson! Ingen af vores spillere når returbolden.
3 minutter senere er det FC Midtjyllands tur til at angribe. De rammer os på en kontrachance, hvor Hawkins er sidste og eneste mand, der kan redde vores føring. Han spurter ud af målet, men bliver overplaceret. Heldigvis for os, bliver han lidt for overplaceret, for bolden rammer overliggeren og ryger direkte tilbage mod Hawkins! Angriberen går ligeledes efter bolden, mens Hawkins er lige en tand hurtigere og kaster sig over riposten, og holder os dermed foran. Godt målmandsspil, Hawkins!
Vi får lige en chance mere efter cirka 43 minutters spil. Endnu engang er det Skov, som opsnapper bolden på midtbanen – han tackler godt i dag! Efter pasninger af Jensen, Tønnesen og Staal ryger bolden ud til Kaptajn Lisberg, som dog ikke er helt i sin vinkel. Målmanden redder derfor også forsøget, som dog er udmærket. Beckham jr. tager sig af det efterfølgende hjørnespark. Han sigter hårdt og fladt mod forreste stolpe. Her kommer Hansen løbende! Han når dog ikke at skyde til bolden, og han tæmmer den nærmest ind i målet. Helt fantastisk! Foran 2-0, og vi skal bare bruge en uafgjort for at være sikre på at ende over FmFreaks FC, mens en sejr vil give os Superligatitlen!
Vi springer ind i anden halvleg, hvor FC Midtjylland har første chance. De får et frispark lidt ude fra feltet ovre i venstre side. Feltet et tætpakket og det er derfor overraskende, at bolden bliver spillet tilbage. Der bliver skudt langt ude fra, og utroligt nok rammer bolden overliggeren og går ind. Lidt skuffende, at Hawkins ikke tager den, da bolden ryger ind lige over, hvor han står, men han har generelt stået godt.
Efter en times spil udbygger Westermann føringen efter et fint opspil og en god stikning fra Staal. Desværre vinker linjedommeren for offside nok engang, som det så tit har været tilfældet med vores mål i denne sæson.
Vores tredje mål kommer dog blot 13 minutter senere. Situationen starter, da Hawkins griber et ellers farligt hovedstød tæt på mål. Han sætter lynhurtigt et angreb i gang ved at smide bolden over til Scotty. Med lidt sammenspil med Kaptajn Lisberg og Westermann får Kaptajn Lisberg bolden ude på fløjen. Han lægger bolden indover mod bagerste stolpe, hvor Beckham jr. står helt fri. Han header sikkert bolden i nettet, og vi har dermed sikret os Superligatitlen i vores oprykkersæson!
Slutresultat – vi vandt 1-3.

Ligaen, FCK, Hjemme.
Sidste kamp i sæsonen! Vi møder Football Club København på hjemmebane. Vi har vundet over dem 3 gange tidligere i sæsonen med en samlet målscore på 5-0, så udgangspunktet er for så vidt okay.
Efter 4 minutter er Westermann tæt på at score på en friløber. Det er Warncke, som opsnapper en bold i forsvaret og Staal, der ligger en rigtig god stikning lige igennem FCK’s forsvar.
Efter 7 minutter er FCK tæt på, men Hulk parerer inde på stregen.
Efter 10 minutter er det Kristensen, der har et sjældent skud på mål. Desværre er det lidt for svagt og lige på målmanden, som griber skuddet.
Efter 20 minutter burde Sørensen have bragt os foran. Bjerring sparker et kort frispark ind i feltet, som Sørensen tæmmer og afslutter hårdt på. Modstandernes målmand gør det dog særdeles godt, da han slår afslutningen ud af retning.
Efter 27 minutter ser Ulrick og Hansen begge rigtig skidt ud, da FCK får en friløber. Begge spillere går fejl af en høj bold. Hulk griber dog sikkert skuddet ude i højre side af målet.
Efter 34 minutter bliver Hansen overløbet af en angriber. Hulk redder os dog endnu engang, da han slår sparket ud af retning.
Efter omkring 63 minutter scorer FCK. De har hjørnespark, og bolden bliver forsøgt clearet 3 gange, men kommer aldrig ud af det lille felt. Det resulterer i, at bolden lidt tilfældigt bliver skubbet i mål.
Efter 73 minutter burde Westermann virkelig have bragt os op på uafgjort. Endnu engang lægger Staal en fuldstændig fantastisk lang stikning, som Westermann får fat i langt foran forsvaret. Han skyder dog lige forbi mål.
Kampen slutter uden yderligere højdepunkter, men vi har vundet ligatitlen, og det er det vigtigste!
Slutresultat – vi tabte 0-1.


Updatens spiller:
Jeg har valgt 3 spillere, der er med i opløbet. Der var dog et par stykker andre, som var ret tæt på, men det var disse tre, som jeg endte med i sidste ende.
Spillerne er Kaptajn Lisberg, Hansen og Beckham jr.
Kaptajn Lisberg har formået at lave 3 mål i denne update. Imponerende af fløjspilleren, som er konstant farlig, og har fået opkaldt sin egen skudvinkel efter sig. Han har ligeledes lavet 1 assist og er blevet kampens spiller 2 gange – hans første 2 i sæsonen vel at mærke.
Hansen har scoret sit første mål for FmFreaks United i denne sæson i denne update. Han har sørme været aktiv, for han har også lavet sit første assist. Derudover er han blevet kampens spiller en enkelt gang mere.
Beckham jr. har scoret 2 mål i denne update. Han har leveret 3 assist, mens han er blevet kampens spiller en enkelt gang. Derudover har han generelt været farlig.

Det var en svær afgørelse, da denne forsvarsspiller og de to fløjspillere i hver sin side har lavet mange gode ting, som der ikke er nævnt. I sidste ende går prisen dog til Kaptajn Lisberg. Stort tillykke!

Logged

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #414: 20 Sep 2014, 00:15 »

Beckham jr er jo så god som sin far, det er smukt og se <3
Logged


Barfoed91
Gæst
 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #415: 20 Sep 2014, 00:32 »

Beckham jr er jo så god som sin far, det er smukt og se <3
Bedre! Smiley
Logged

darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #416: 20 Sep 2014, 05:53 »

Næste skridt CL
Logged


hamderspiller
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #417: 20 Sep 2014, 08:09 »

Vi vinder CL næste sæson eller er jeg skuffet.
Logged

Barcelona = Passionen
Odense Boldklub = De Lokale Helte
Arsenal = Ny kærlighed

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #418: 20 Sep 2014, 11:36 »

Tak for den dejlige pris !
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: FmFreaks FC vs FmFreaks United
« Svar #419: 20 Sep 2014, 11:40 »

Er det muligt at få lov at se en "Lisberg-vinkel" har hørt de snakker om den i det store udland! ;=
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Sider: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010