home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
02 Feb 2023, 21:39 Kenitho Challenges SAF
02 Feb 2023, 14:46 jonesg Omklædning... Hjælp til opdatering
27 Jan 2023, 09:49 fritzfarlig Skadestuen Udlån af spillere
23 Jan 2023, 09:52 Bubbles Træningsbanen Generel træning
22 Jan 2023, 21:56 DeBuur Skadestuen Spillet er langsomt - ...
18 Jan 2023, 21:45 Eriksen83 Klubsøgnin... FM23: Hvem skal jeg være?
12 Jan 2023, 17:24 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
Antal Registrerede Brugere: 22307
  0 Brugere, 352 Gæster Online.

Indlæg: 1131860 over 31313 Emner
Nyeste Bruger: orukex
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  FM2013
| | | |-+  Kategori: Blogs
| | | | |-+  #12 Vikingerne
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: #12 Vikingerne  (Læst 6525 gange)
Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
#12 Vikingerne
« : 30 Jul 2013, 18:29 »Jeg har taget den vanvittige beslutning at skrive en blog. Jeg har gået med tanken længe, at jeg godt snart ville skrive en ny blog. Sidst jeg skrev en blog var til FmF's blogkonkurrence i april måned. Jeg har gået med tanken længe og nu har jeg så besluttet mig for at starte. Jeg var meget i tvivl om hvilket hold jeg ville være, og jeg har sådanset brugt det meste af dagen i dag, på at kigge ligaerne igennem for at finde et spændende hold. Men selvom jeg har kigget en del i de mindre populære lande, så faldt det hele i sidste ende tilbage på Danmark.
 
Nærmere betegnet skal vi til den vestlige del af sjælland i en by der hedder Slagelse. På Slagelse stadion holder FC Vestsjælland til, hvor de i den virkelige verden har en tilværelse i den bedste danske division. Men da vi i FM starter med sæsonen 2012/2013, vil jeg skulle spille dem op fra 1. Division selv. Mine ambitioner er dog ikke så store som dem dem i virkeligheden. Medieprognosen i FM siger en 7 plads, hvilket betyder at jeg vil stille mig tilfreds med alt derfra og opefter.
 
Holdet er meget tyndt og lige ved første øjekast har jeg svært ved at se hvordan de har rykket op i den virkelige verden. Jeg har aldrig været god til det taktiske i FM, men det er noget jeg vil kigge meget på her. Jeg vil prøve at lave en taktik helt fra bunden af selv og på den måde skabe succes med holdet. Som altid er jeg lige nu meget optimistisk for at det nok skal lykkedes, men det er jeg altid inden jeg begynder på noget. Tålmodighed kommer virkelig til at være nøgleordet, hvad angår det her projekt.
« Seneste Redigering: 18 Aug 2013, 12:14 af Demi Lovato » Logged


Svartovich
Gæst
 
Sv: #1 Vikingerne
« Svar #1: 30 Jul 2013, 18:45 »

Glæder mig til at se hvad du finder på. Var rigtig glad for din blog i blogkonkurrencen. Smiley
Logged

Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #1 Vikingerne
« Svar #2: 30 Jul 2013, 20:34 »Trupgennemgang


Jeg vil her komme med en kort gennemgang af truppen og hvad jeg forventer af diverse spillere. Truppen er meget tynd, men med blot 9.750 kr's luft i lønbudgettet og intet transferbudget, så er det ikke mange spillere som jeg får mulighed for at styrke mig med. Muligvis er der et par spillere jeg kan skille mig af med på 2 holdet og dermed få mere luft i budgettet.
 
Målmænd
Her har vi 2 personer, som jeg regner med vi beholder. Ikke fordi de er særligt prangende og jeg ved faktisk heller ikke hvem af dem jeg vil komme til at bruge. Den erfarne, er Thomas Mikkelsen på 28 år, mens den unge er 20 årige Mads Petersen. Dog har jeg lidt en fornemmelse af at jeg vil bruge Thomas Mikkelsen.
 
Forsvar
I højre side af forsvaret har vi 2 muligheder. Michael Christensen bliver den primære mand på positionen, mens Kristoffer Wichmann kan tage over, hvis Michael er skadet eller af anden grund ikke kan spille. Wichmann kommer dog til at spille på den centrale plads normalt, dog som reserve. En som får en vigtig rolle på den centrale forsvarsplads er Sladan Peric. Han skal til hverdag danne par med Lasse Nielsen. Manden som skal dele bænk med Wichmann er Jean-Claude Bozga. Sidst men ikke mindst har vi rent faktisk kun 1 mand til venstre backen. Der er tale om Ronnie Bendtsen og hvis han kan holde sig skadesfri, er jeg sikker på han nok skal klare den opgave ganske udmærket.
 
Midtbane
Da jeg vil spille 4-2-3-1 kommer min midtbane til at bestå af hele 5 spillere. På den centrale midtbane kommer Morten Bertolt og Henrik Madsen primært til at danne par, mens den offensive midtbane bliver Philip Rasmussens opgave. På venstre wing skal Lars Pleidrup løbe, mens på modsatte kant kommer gamle Søren Berg til at "løbe", men han skal slås om pladsen med Casper Henningsen som også vil få sin primære plads der.
 
Angreb
Vi spiller blot med 1 angriber. Jeg har en plan om at det er Rasmus Festersen som skal være fast mand der, mens Nicolas Sandberg og Ansu Tourié bliver reserve for den position. Værd at bemærke ved samtlige positioner er dog at de fleste af mine spillere er utroligt alsidige og kan stå flere steder på banen. Det her er min primære plan, som jeg selvfølgelig laver om på ved skader osv, eftersom vi har en smal trup. Jeg håber lidt at kunne skaffe lidt flere spillere til klubben inden sæsonstart.
Logged


22
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #2 Vikingerne
« Svar #3: 30 Jul 2013, 21:38 »

Kan nikke genkendene til det med det taktisk - selvom jeg altid prøver, er det sjældent at det går som planlagt.. Peace
Så vil da klart kigge med og se hvordan du griber det an, og måske endda blive inspireret til at prøve et dansk divisionshold! Smiley
Logged

Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #2 Vikingerne
« Svar #4: 31 Jul 2013, 12:35 »Taktisk gennemgang


Den taktiske del i FM er aldrig noget jeg rigtig har praktiseret. Jeg har prøvet mange gange, men det er gået af helvede til stortset hver gang. I dette save har jeg dog besluttet mig for 100% at spille med min egen taktik, lavet fra bunden af. Problemet er bare, at jeg ikke har en skid forstand på hvad der passer sammen i en taktik. Selvom fodbold er en sport jeg går op i og elsker at se, så er det ikke det taktiske i spillet der har fået min kærlighed. Hvis jeg i mit liv gik ligeså meget op i det taktiske i fodboldens verden som jeg går op i sangerinders privatliv og hverdag, så ville jeg være den bedste i verden til FM og være i stand til at træne FC Barcelona i virkeligheden. Men nu har jeg desværre ikke kastet min fritid så fandens meget i den retning, hvilket betyder at FM for det meste er blevet spillet med andre taktikker, som jeg har hentet på nettet.
 
Det skal der dog laves om på nu. Jeg har nemlig her inden jeg har gået så meget som en dag videre i spillet lavet en taktik. Og lige nu hvor jeg sidder og kigger på den så tænker jeg som jeg altid tænker når jeg laver en taktik. Hold kæft det her bliver godt! Det ser så rigtigt ud! Problemet er bare at det altid ender med at blive noget lort. Derefter begynder jeg at ændre i taktikken og så bliver jeg i tvivl om jeg ændrer den til noget bedre og om jeg ændrer den for meget til at spillerne kan følge med. Derfor dropper jeg altid savet ret hurtigt når jeg forsøger mig taktisk. Men denne gang holder jeg ved, uanset hvor ringe det så kommer til at gå. I virkeligheden kan FCK's træner jo heller ikke her efter 2 kampe i superligaen bare ligge armene over kors og sige at han ikke gider mere. Det var nok det jeg ville have gjort i FM, hvis jeg stod med 2 nederlag mod Aab og FCM, men i den virkelige verden er det heldigvis ikke muligt. Jeg vil nu bringe et overblik over alle 3 kæder og hvad mine taktiske ideer er med de 3 kæder. Byd endelig ind, hvis i opdager noget i min taktik som ikke rigtigt hænger sammen eller gir mening!
 
Forsvaret

 

Jeg føler mig ret sikker hvad angår forsvaret. Her kan man altså ikke rigtigt ødelægge for meget tror jeg. Mine 2 centrale mænd vil komme til at fungerer som ganske normale forsvarsspillere, mens mine backs er på support. Jeg syntes også holdet består af nogle gode spillere på disse positioner. Specielt på midten, så det vil jeg nok ikke ændre på.
 

Midtbanen


Nu kommer vi jo til den svære del. Jeg har valgt det som jeg selv vælger at kalde "de simple roller" til mine spillere, eftersom jeg ikke ligefrem har en Messi eller Xavi på holdet. Den centrale midtbane kommer til at bestå af en defensiv orienteret mand og en på support. Da jeg spiller med 3 offensive mænd, tror jeg ikke at de behøver trække for langt op af banen. Mine wings kommer til at være ganske normale offensivt spillende spillere, hvor de så har den centrale midtbane på support til at tilbyde sig. 
 

Angrebet


Her var jeg meget i tvivl. Da han er ene mand skulle han uden tvivl være offfensiv orienteret. Jeg har derudover valgt at han skal være skarpretter. Både fordi Festersen passer bedst til den rolle, men ligeledes fordi det altid har været min favorit rolle til en angriber. Om det kommer til at fungerer med en som ligger alene i front har jeg ingen ide om, men det håber jeg!
 

Instruktioner


Keep it simple. Jeg vil helst ikke pille for meget. Jeg hader nemlig at pille, for jeg føler jeg ødelægger mere ved at pille, så jeg har det bedst med at lade være. Jeg har sat os til at spille en smule stift. Jeg aner ikke om det er en god ide, men jeg føler det er rigtigt. Derudover vil jeg gerne se noget direkte spil, eftersom jeg har dårlige erfaringer med kort. Og så har jeg valgt zone markering da jeg har hørt en fugl synge om at det skulle være skide godt! Ellers er alt andet standard! Det var alt det taktiske! Nu vil jeg gå igennem træningskampene og se om det virker bare nogenlunde. Jeg krydser i hvert fald fingre.
Logged


Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #1 Vikingerne
« Svar #5: 31 Jul 2013, 12:36 »

Glæder mig til at se hvad du finder på. Var rigtig glad for din blog i blogkonkurrencen. Smiley

Kan nikke genkendene til det med det taktisk - selvom jeg altid prøver, er det sjældent at det går som planlagt.. Peace
Så vil da klart kigge med og se hvordan du griber det an, og måske endda blive inspireret til at prøve et dansk divisionshold! Smiley

Jeg takker Smiley
Logged


Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #3 Vikingerne
« Svar #6: 01 Aug 2013, 18:49 »Venskabskampe


Allerede inden jeg begyndte min venskabskampe har jeg foretaget nogle ændringer fra tidligere indlæg. Jeg læste lidt rundt omkring på nettet og fik nogle gode råd forskellige steder fra. Det betyder at jeg har gjort som Dickos skrev, med at sætte mine forsvarsspillere inde centralt til at spille mandsopdækning, selvom jeg vil have resten af holdet til at zoneopdække. Derudover er jeg gået fra det med at spille stift. Jeg spiller i stedet ganske standard i både stil og mentalitet og så vil jeg ændre på det i løbet af kampene, hvis jeg føler et behov der. Det er sådanset alt jeg har ændret. aldoraus foreslog mig, ikke at have begge mine wings til at være offensivt spillende. Det råd har jeg dog ikke umiddelbart efterlevet, men det kan være jeg ændrer det senere.
 
Derefter gik jeg i gang med kampene og det er faktisk gået over alt forventning. Først ligger vi ud med at slå Brøndby 1-0 på mål af Philip Rasmussen. Kampen var utroligt nok meget lige, dog uden de store chancer. Vi vandt kampen efter 4-2 over Silkeborg, hvor vi var totalt spildominerende i 1 halvleg og foran 4-0. Dog går pusten af ballonen i 2 halvleg og jeg fortrød lidt jeg gik ned og spillede defensivt, tror ikke det var en god ide. Kampen mod SønderjyskE var også lige, men desværre var skarpheden ikke til stede fra nogle af holdene. 9 skud og kun 1 på mål vil ikke blive godt i ligaen. Det var de mest spændende venskabskampe da resten var mod mindre hold. Vi vandt sikkert over Aabyhøj og Birkerød, mens vi derimod skuffende spillede 2-2 med Næsby.
 
Jeg er dog fortrøstningsfuld og vil derfor intet ændre op mod sæsonen. Jeg overvejer stadig om jeg skal bruge mine sparsomme løn kroner på en spiller eller to, men jeg tror sgu jeg tager en halv sæson med det nuværende hold og hvis det går helt galt, så henter jeg 1 eller 2 spillere længere inde i sæsonen. Nu prøver jeg i hvert fald at tage fat på sæsonen med denne taktik!
 
Logged


r-mand
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #4 Vikingerne
« Svar #7: 01 Aug 2013, 19:23 »

Har selv et save kørende med FC Vestsjælland, så vil helt sikkert følge med!

KIU Wink
Logged

Supra Societatem Nemo

Svartovich
Gæst
 
Sv: #4 Vikingerne
« Svar #8: 01 Aug 2013, 19:26 »

Flotte resultater allerede! Wink
Logged

Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #4 Vikingerne
« Svar #9: 04 Aug 2013, 20:34 »Fornuftig start


Der er kun spillet 5 runder i den indeværende sæson og allerede nu ser det ud til at blive en god sæson. Det eneste jeg kræver er en placering i top 7, men lige nu viser vi virkelig at vi gerne vil mere. Selvom vi har en tynd trup har det lykkedes mig at holde truppen nogenlunde skadesfri, samtidigt med at min taktik har virket til fulde. Vi scorer ikke ligefrem mange mål, men det er på ingen måde flot fodbold jeg satser på at spille. Det eneste jeg kræver er point om det så er den mest røvsyge kamp, er jeg ligeglad med. Jeg har faktisk derfor ikke ændret noget som helst i min taktik, udover at jeg under kampene laver om på mentaliteten. Køge var foran 1-0 ved halvlegen og efter 60 minutters spil, valgte jeg at gå offensivt til værks, hvilket gav pote i form af mål efter 67 min og 71 min. Derefter blev mentaliteten sat ned igen til standard og jeg kørte kampen sikkert hjem. Det er altså en dejlig følelse når man virkelig føler at det gør en forskel når man ændrer i taktikken.
 
Vi har også haft en pokalkamp mod Nordvest. Som forventet blev det til en sejr der og det blev endda stensikker. Vi dominerede hele 1 halvleg og var foran 3-0, hvor de slet ikke havde haft et eneste skud. De hjalp os dog også med 2 straffespark som Søren Berg begge scorede på. 2 halvleg var de mere med, men vi kørte 3-0 sejren hjem i sikker stil. Der er også trukket lod til næste runde hvor vi skal møde Kjellerup.
 
 

Logged


Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #5 Vikingerne
« Svar #10: 06 Aug 2013, 18:18 »Fuld fart frem


Ligaen er kun 12 kampe gammel, målet er stadig en top 7, men formen er helt og aldeles fantastisk! Vi ligger nemlig nummer 1! Indtil videre har det simpelthen lykkedes mig i første forsøg at lave en taktik som virker bare nogenlunde. Den kunne sikkert godt virke bedre, men jeg vil ikke ødelægge det mere, så jeg er tilfreds! De seneste 7 kampe har stået på 4 sejre, 2 uafgjort og 1 nederlag, og da der ikke er et hold der bare stormer af sted i ligaen er det altså nok til en 1 plads.

Mod Vejle fortsatte vi med at tage en smal sejr med hjem og man behøver jo ikke mere så længe man vinder. Overraskende nok var vi også i klart overtag ren statistisk, hvilket jo blot er en glædelig overraskelse. Mod Skive viste Festersen for første gang en rigtig god målnæse ved at lave et utroligt hattrick. Og så endda som offensiv midtbane, så det bliver den position han kommer til at spille på i fremtiden. Efter den kamp løber vi dog ind i en mindre krise. Mod Brønshøj var vi heldige med at få et point med. De var klart bedst, men en lidt offensiv tilgang i 2 halvleg gav pote og 1 point med hjem. Desværre i Hobro tabte vi en kamp 2-1, selvom vi dominerede den. Vi havde de mest syge chancer, men bolden ville ikke ind. De scorede så til 1-0 i første halvleg. Mere offensivt spil i 2 halvleg gav 1-1, men desværre scorede de så til 2-1 på en af deres få chancer i halvlegen.
 
Efterfølgende kom så igen en 3-0 sejr. Denne gang skyldes den så også meget, at Andreas Winding blev udvist for Fredericia. Han formåede på imponerende vis at trække 2 gule kort blot efter der var spillet 12 minutter af kampen. 1-0 sejren i Hjørring var i samme stil som tidligere. Stille og rolig sejr, hvor jeg vinder ved at gå mere offensivt i 2 halvleg, hvor målet også kom. Vi slutter af med en 2-2'er i Gladsaxe. Vi fortjente en bedre skæbne og det mest komiske var at der stod 1-1 efter 86 minutter. Vi scorer så ganske fortjent til 1-2, men inden jeg kan nå og ændre taktikken ligger bolden i vores net til 2-2 på en dødbold. Der blev jeg ret sur.
 
I pokalen blev vi utroligt nok slået ud af Kjellerup. Det var lidt pinligt, selvom vi dominerede kampen totalt, kunne vi bare ikke rigtigt scorer og værst af alt holde dem fra at score. De kommer foran i 2 halvleg, hvor jeg så går mere offensivt og får udlignet. Det giver overtid men utroligt nok er det fandme dem som scorer til 2-1 i overtiden og dermed sender os ud af turneringen. 

Hvad angår spillerpræstationer, så er Rasmus Festersen vores topscorer med  6 mål. De fleste af dem har han lavet fra den offensive midtbane. Casper Henningsen er ikke bare vores mand, med flest assists men også ligaens. Han har lavet 9 assists indtil videre i sæsonen. Jeg er rigtigt godt tilfreds med min smalle trups præstationer indtil videre og jeg håber virkelig jeg kan holde den fornuftige form hele sæsonen og dermed sikre mig oprykning! Men uanset hvor godt det går vil mit mål hele tiden blot være top 7!
 
 
Logged


Svartovich
Gæst
 
Sv: #6 Vikingerne
« Svar #11: 06 Aug 2013, 18:58 »

Ser jo rigtig godt ud stadig! Jeg lugter oprykning! Smiley
Logged

Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #6 Vikingerne
« Svar #12: 06 Aug 2013, 20:06 »

Altså, så længe vi ikke løber ind i en skidt stime, så ser det godt ud ja crazy
Logged


Ariana Grande
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #6 Vikingerne
« Svar #13: 07 Aug 2013, 16:56 »Overvintring på 1 pladsen


Det har været en mere vanvittig efterårs sæson end jeg turde håbe på. Jeg regnede sgu ærligtalt ikke med at jeg skulle kæmpe med om oprykning. Jeg har aldrig lavet min egen taktik før sådan for alvor, og derfor troede jeg ikke det ville lykkedes, men overraskende nok har det virket og så endda i første hug. Faktisk kæmper vi nærmest ikke om oprykning. Nej vi ligger faktisk næsten for os selv med 10 point til 3 pladsen. Der har været meget få kampe hvor tingene ikke har fungeret i og jeg vil betragte det som værende dårlig dage for mine spillere. Alle hold får en dårlig kamp i ny og næ og vores hold er altså ikke ligefrem prængende, så jeg er meget stolt af mine præstationer.
 
Værd at bemærke er at vi endelig er begyndt at score lidt flere mål. Med 3 mål i både Vejle og Lyngby ser det rigtigt godt ud på den front. Dog virker det til at vi til tider har svært ved at holde modstanderen fra at score. Men det er sjovt nok kun i nogle kampe. Mod Lyngby scorede de 2 mål, men jeg tror at det er fordi når jeg kommer foran så går jeg mere defensivt til værks, hvilket måske ikke altid mod alle hold er lige klogt. Tror jeg skal vente lidt mere og se situationen an inden jeg går mere defensivt.
 
Så var der en kamp mod HB Køge som gik helt galt og jeg er ret sikker på det det var min skyld. Jeg har altid min mentalitet til at stå på standard når kampen virker og det havde jeg også mod Køge indtil vi kom foran 1-0. Derefter gik jeg på kontra, men lige efter jeg gjorde det så scorede de fandme. Jeg gik tilbage til standard og efter halvlegen blev jeg aggresiv og gik til offensiv efter 50 minutter. Derefter mistede vi hele spillet og gav dem alle mulighederne og dermed vandt de 1-3. Det er altså ikke alle hold man bare kan gå offensivt mod og så kommer målene. Det fik jeg rimeligt meget ødelagt for mig selv ved ikke at være tålmodig.
 
Efterårets sidste kamp er ret sjov. Mod Hobro endte vi nemlig med at smadre dem med hele 6-0. Det var som om hele holdet blot havde en god dag. Efter 6 minutter stod der 2-0 og ved halvleg var det 5-0. Jeg ødelagde muligvis vores 2 halvleg ved at trykke forkert i team talk i pausen. Jeg sagde til dem at det ikke var godt nok. Det var de sgu ikke så glade for, når man er foran 5-0. Dog blev det da alligevel til 6-0 med 1 mål efter halvlegen. 
 
Nu skal jeg igennem vinterpausen og jeg har besluttet mig for ikke at hente nogle spilere. Det her går jo forrygende. Derfor skal jeg blot igennem venskabskampene forud for en forårsæson som forhåbentlig bliver ligeså god som den jeg har haft her til efteråret.
 
 
Logged


Dehli
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #7 Vikingerne
« Svar #14: 07 Aug 2013, 17:11 »

imponerende ind til nu! og fedt at du har succes med det samme, når det er første gang du begiver dig ud i at lave din egen taktik fra bunden! Smiley keep going
Logged

BIF siden 2003 - Af ren og skær fornuft
Barcelona siden 2004 - Helt naturligt

Min Blog - Parma Drama

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010