home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 21:24:41 Ninja777 Blogs #21 - Det sydøstasiati...
25 Maj 2020, 16:42 Ninja777 Blogs [55]Boldklubben af 1893
25 Maj 2020, 13:02 valverde4ever Klubsøgnin... AGF
25 Maj 2020, 13:00 Broen13 Idéfabrikken [50] Din Vej 2019
25 Maj 2020, 08:49 Gilly Challenges JFTM 2020: Gilly
24 Maj 2020, 22:03 Lisdorf Blogs #18 Verdens Kedeligste...
23 Maj 2020, 20:24 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
Antal Registrerede Brugere: 21462
  1 Bruger, 245 Gæster Online.

Indlæg: 1127931 over 31046 Emner
Nyeste Bruger: azygukubu
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  Bayer 04 Leverkusen #12
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 [3] Udprint
Forfatter Emne: Bayer 04 Leverkusen #12  (Læst 7391 gange)
Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #9
« Svar #30: 06 Apr 2011, 17:19 »Første Knockout runde venter
Efter de tre første gode kampe I Gruppe C, ventede de sidste tre kampe nu på at blive spillet. Leverkusen kunne med 2 sejre spille sig videre til 1 Knockout runde. Det blev selvfølgelig trænet for at komme så langt som overhovedet muligt.

5-2 v. Aris
- Eren Derdiyok '25 '84
- Stefan Keiβling '28 '70
- Arturo Vidal '90
3-0 v. M. Haifa
- Stefan Keiβling '7 '41
- Sami Hyypiä '13
3-0 v. Tottenham
- Stefan Keiβling '20
- Renato Augusto '50


Leverkusen fik først besøg af grækerne fra Aris. Første kamp blev vundet sikkert med 3-0 og da denne kamp var på hjemmebane var det helt sikkert muligt at vinde lige så stort eller større endda. 23.744 stolte fans var mødt op for at hjælpe holdet imod en stor sejr.  Kampen startede stille og rolig ud, Leverkusen havde det meste af boldbesiddelsen og viste gode takter. Eren Derdiyok scorede kampens første mål efter 25 minutter efter et stort hul i modstanderens forsvar, det var som om at Aris ikke var helt oppe på dupperne og klar til denne kamp, men kun en fordel for Leverkusen. Blot 3 minutter senere var Stefan Kieβling klar foran målet og scorede et flot mål efter at blive spillet totalt fri i feltet. Det var også de eneste to mål i første halvleg, anden halvleg skulle vises sig at blive mere spændende. Det hele var igen meget lige og Aris lignede et hold som var klar på at give tyskerne kamp. 66 minutter inde i kampen scorede nordmanden Hans Åge Yndestad nemlig, men inden Aris’ andet mål var Stefan Kieβling sit andet mål. Derefter var det Aris igen, denne gang Carlos Ruiz som snød Leverkusens forsvar og scorede. Eren Derdiyok, som efter kampen blev kåret til som kampens bedste spiller, var heller ikke færdig og han scorede efter 84 minutter. Det sidste mål blev scoret i det 90 minut og denne gang var det en tredje spiller, Arturo Vidal. Leverkusen vinder 5-2 og er kun en sejr fra at gå videre.

Næste modstander var M. Haifa på udebane, ikke en kamp der skulle blive så målrig som den forrige mod Aris, men mål kom der. Stefan Keiβling startede kampen perfekt for Leverkusen, for kun 7 minutter inde i kampen scorede han kampens første mål. Stefan har virkelig været den helt store stjerne for Leverkusen siden sommers, han har i alt scoret 19 mål i 28 kampe, det er rigtig flot. 6 minutter senere stod der 0-2 på tavlen, da Sami Hyypiä scorede Leverkusens andet mål. M. Haifa havde nu lagt vej hjem, i det at Leverkusen styrede kampen og M. Haifa simpelthen ikke bare er gode nok til denne turnering. Kampens sidste mål blev scoret efter 41 minutter og endnu en gang var det Stefan Keiβling som scorer. Leverkusen vinder 3-0 og er dermed videre fra gruppen! Fantastisk !

Sidste kamp var hjemme på BayArena hvor englænderne fra Tottenham skulle bankes. Leverkusen havde lært meget siden deres sidste kamp og med hjemmebane fordelen var det realistisk at de kunne få en smal sejr over Tottenham. Stadionet var proppet, fansene var oppe at køre og alle så frem til en virkelig spændende kamp mod det store hold fra England.
Kampen var meget lige, begge havde store chancer for at bringe sig foran, men ingen var gode nok til at få bolden i nettet, indtil det 20 minut. Leverkusens store stjerne Stefan Keiβling scorer et noget klumpet mål. Vidal sender bolden ind i feltet hvor Barnetta prøver sit held med at heade bolden ind i nettet, men tottenhams målmand er på og slår den væk, men desværre for ham lander den for fødderne af Stefan som nemt klasker den i mål. Leverkusen er i den syvende himmel og fører 1-0. Spillerne fra Leverkusen spillede en rigtig god kamp og fik holdt Tottenham fra de store chancer så det ikke var muligt for dem at få scoret. I anden halvleg var det stadig Leverkusen som førte sig frem, Tottenham kom dog til et par chancer, men deres chancer for at vinde kampen blev mindre da Renato Augusto headede bolden i nettet til 2-0, efter Barnetta havde sendt en perfekt bold ind i feltet og det var ingen problem for Renato at sætte den ind med panden.
Kampen ender 2-0, Leverkusen er videre og får samtidig kæmpet sig over Tottenham på førstepladsen og går videre som vinder af hele Gruppe C.

Jeg er bestemt en stolt mand. Vi har bevist at vi er kvalificeret til at gå videre i Europa. Jeg glæder mig til den første knockout runde hvor vi skal til Tyrkiet og møde Galatasaray. Det er ikke et hold jeg har det store kendskab til, så vi må passe på når vi møder dem. I anden runde har vi mulighed for at møde enten Spartak Moskva eller Man. City, og jeg er helt sikker på at vi helst vil møde Moskva, det kan der ikke være nogen tvivl om – Mathias Hansen

Holdstatistikken - Spillerstatistikken
Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #10
« Svar #31: 06 Apr 2011, 22:13 »Færdig for 2010.
De sidste 5 kampe af 2010 gik lige så godt som resten af sæsonen. Desværre kom det andet nederlag i ligaen da Leverkusen mødte Hannover på udebane. Leverkusen har i de 5 sidste kampe haft en målscorer på hele 10-3. Det er jo helt ekstremt så godt som det køre for deres offensiv, den sidder bare i skabet. Og det meste af succesen kan man ligge over på Stefan Kieβling skuldre, selvom man ikke skal forskelsbehandle eller gøre andre bedre end ham, så har han virkelig vist hvor stor en stjerne han har været i løbet af efteråret.

I kampen mod Werder Bremen blev spillet på udebane. Det var en kamp der skabte store problemer for Leverkusen, for ingen af holdene ville tabe denne kamp og Bremen er et stærkt hold så i store dele af kampen fik de presset Leverkusen i bund. Stefan Kieβling er dog manden bag det første mål og fik Leverkusen sat i føring.
Et godt opspil skabte et rigtig godt mål. Det eneste Bremen fik skabt i første halvleg var en masse gule kort, og i overtiden lavede Per Mertesacker et dumt selvmål og bragte Leverkusen foran med 2. Werder Bremen kom bedre med i anden halvleg og de fik et lille trøste mål efter 79 minutter, men det var også det sidste de fik gjort. Målet blev scoret af Claudio Pizarro.

Endnu en svær kamp ventede Leverkusen da de fik besøg af Wolfsburg. De har et stærk hold og kan skabe gode resultater, og det var noget Leverkusen passe på fordi det kunne hurtigt gå galt. Det skulle også gå hen og blive en meget lige kamp. Tranquillo Barnetta scorede et godt og hurtigt mål, efter 27 minutter. Leverkusen modtager et hjørnespark, som Barnetta sender ind i feltet, bolden bliver spillet ud af feltet hvor Eren Derdiyok samler den op, spiller den ud til Barnetta i siden som hugger den ind mod mål hvor den rammer målmanden og ryger ind i målet! Rigtig flot mål! Det var kampens eneste højdepunkt og mål. Wolfsburg prøvede at kæmpe sig tilbage men havde ikke styrken og snedigheden til det.


2-1 v. Werder Bremen
- Stefan Keiβling '27
- Per Mertesacker '42+2
1-0 v. Wolfsburg
- Tranquillo Barnetta '27
0-1 v. Hannover
2-0 v. Frankfurt
- Manuel Freidrich '27 '72
5-1 v. Karlsruhe
Pokalturnering, 4 runde.
- Eren Derdiyok '5
- Renato Augusto '22
- Sami Hyppiä '35
- Stefan Keiβling '72
- Barnetta '85Kampen i Hannover skulle vise sig at blive det andet nederlag i Bundesligaen, men et meget smalt nederlag. Kampen kunne nemt have endt uafgjort, men det sidste manglede fra Leverkusens side af. Første halvleg var en kedelig affære og der skete ikke rigtig det store. Blide tacklinger, ingen store chancer, intet. Anden halvleg var ligesom første, ret kedelig, selvom at der blev sat gang i spillet da Didier Konan bragte Hannover foran efter 59 minutter, så var dagsformen der bare ikke og Leverkusen taber 1-0.

Sidste Bundesliga kamp var hjemme mod Frankfurt. En kamp hvor Leverkusen igen bragte deres gode og flotte spil frem og hev en sikker sejr hjem. Manuel Freidrich scorede kampens første mål efter 27 minutter, et mål der blev skabt efter et hjørnespark og Manuel hoppede højeste og headede bolden ind i nettet. Et godt mål og det lettede i Mathias da han så holdet komme foran. Det var egentligt det eneste store højdepunkt i første halvleg da der kun blev scoret et mål.
Anden halvleg startede meget lige, der skete ikke rigtig noget de første mange minutter. Leverkusen kæmpede for at få flere mål og Frankfurt kæmpede selvfølgelig for at udligne. Det var dog Leverkusen der fik målet, og det var igen Manuel der scorede, et mål der var total kopieret af det første mål. Han stod helt rigtig i hele den kamp, og der var ikke noget forkert i af kårer Manuel som banens bedste.

Sidste kamp i 2010 var tredje runde af pokal turneringen mod Karlsruhe, og her levede Leverkusen sig fuldt ud. Eren Derdiyok startede det store mål show da han efter 5 minutter scorede kampens første mål, et rigtig lækkert mål efter en dum målmands fejl. Så var festen i gang og Leverkusen styrede total den her kamp, og Karlsruhe kom ikke rigtig til chancer. I det 22 minut blev der igen scoret, denne gang Renato Augusto. 10 minutter efter kom Karlsruhe dog på måltavlen, da Andrei Christea scorede deres første og eneste mål i kampen. Der gik ikke mere end 3 minutter før Leverkusen havde overtaget styringen og Sami Hyypiä scorede Leverkusen 3 mål, det blev det sidste inden halvleg. En fantastisk halvleg hvor Leverkusen viste overlegenhed.
Anden halvleg startede rigtig godt for Leverkusen og de fik holdt Karlsruhe væk fra store chancer. Stefan Keiβling var selvfølgelig også med i kampen og hans målnæse fejlede igen intet. Han scorede deres 4 mål efter 72 minutter og endelig kom det sidste mål efter 85 minutter, hvor Barnetta sikrede Leverkusen en flot stor sejr.

Leverkusen er selvfølgelig meget videre i Pokalturneringen, hvor de i kvartfinalen skal møde St. Pauli. Et hold som tidligere har skabt problemer for Leverkusen.

Holdstatistik - Sppillerstatistik - Bundesligaen
« Seneste Redigering: 06 Apr 2011, 22:15 af Guffenn » Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #11
« Svar #32: 07 Apr 2011, 10:15 »Interview med den nye manager.

Du har haft en rigtig god halvsæson, hvordan synes du selv det er gået?
Jamen jeg synes at holdet har klaret det rigtig godt, og jeg har modbevidst de folk som satte spørgsmålstegn ved min ansættelse, for jeg er bestemt den rette til dette job. Men ja halvsæsonen har været rigtig god. Vi har kun haft 2 nederlag i Ligaen, 1 nederlag i Europa og så er vi også videre i Europa. Jeg synes det har været fantastisk.

Nu nævner du jeres Europa tur. Tror du i kan nå længere?
Som sagt tidligere så har jeg ikke det store kendskab til Galatasaray, men når de er nået videre må de være et godt hold som vi nok skal passe lidt på når vi spiller mod dem første gang, som er på udebane. Men jeg håber og tror på at vi kan kæmpe os videre til anden knockout runde, hvor vi jo kan møde enten Spartak eller City.

I ligaen er det også godt rigtig godt for jer, hvorfor?
Vi havde en god snak med spillere og staben inden vi startede sæsonen, og vores trup har store kvaliteter og det var en af grundene til at det er gået så godt som det er. Vores offensiv har været rigtig skarp i de fleste kampe og har scoret mål på stribe, samtidig har vores forsvar og målmand gjort det fantastisk. Forsvaret er en stor mur, med få mangler. [/i]

Nu åbnes transfervinduet snart, hvordan vil du bruge det?
Vi skal prøve at undgå at sælge vores kvalitets spiller. Ellers ville jeg gerne bruge penge på en ny back eller måske en til angriber, så vi har lidt flere at bruge af

Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Sider: 1 2 [3] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010