home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 06:52:51 hedengran Challenges The SAF Challenge
I dag kl. 03:39:05 DIYAR2660 Omklædning... Gummiben
I går kl. 22:39:02 Wester Challenges Akademiet
I går kl. 21:44:24 Broen13 Idéfabrikken [41] Din Vej 2019
I går kl. 17:22:22 Polaken Mødelokalet FmF Sommerbold 2013
I går kl. 16:16:36 xanor Baren Ny bærbar
I går kl. 14:00:49 Broen13 Omklædning... scout opgaver
Emne Forfatter
#2 Venezia FC | L... Rottenburg
Blogkonkurrencen ... Rottenburg
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  Bayer 04 Leverkusen #12
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: Bayer 04 Leverkusen #12  (Læst 7249 gange)
Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #15: 01 Apr 2011, 11:29 »

Enig med The Red langt hen ad vejen Smiley

En farve der stadig er rød, men som passer meget bedre til sidens baggrundsfarve, er den indkodede der hedder Maroon. Du kan evt. forsøge at se hvordan det passer til Smiley

Men som The Red også skrev, så er teksten meget god, og den kan du sagtens bygge videre på.

EDIT:
Angående billeder, så ved jeg ikke om du har photoshop eller lignende. Ellers tror jeg, at selv i paint kan det være en fordel først at tilpasse billedet der, og så uploade billedet i den størrelse det har.. Når du komprimerer det som du gør her på siden, så er det at billedet bliver forvrænget, desværre Smiley
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #16: 01 Apr 2011, 11:33 »

Jeg bruger også paint til at arbejde med billederne. Men har ikke komprimeret dem herinde, men jeg har bare ikke rigtig styr på det med billeder, så jeg prøver at forstørre dem i paint uden al for meget mishandling. Men jeg skal nok prøve at gøre det bedre Smiley
Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

The Red
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #17: 01 Apr 2011, 11:35 »

Mange tak for kritikken, det kan altid bruges!
Jeg skal gerne ændre farven Smiley
Jeg ved at billedet ikke er det bedste, men jeg prøvede at ændre den størrelse, men så bliver det ringere kvalitet. Men jeg skal nok gøre det bedre Smiley

 Jeg vil foreslå dig at downloade Gimp og lege lidt med det. Det er langt bedre end Paint og har mange gode funktioner, og man kan sagtens selv lære sig de mest nødvendige funktioner Smiley Især er funktionen til at forstørre og formindske billeder ganske god!
Logged

AaB - Liverpool

Følg min blog i blogkonkurrencen
Pride & Passion

Katanka
Freelance Grafiker
******

Offline Offline


 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #18: 01 Apr 2011, 11:57 »

Logged

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #19: 01 Apr 2011, 18:34 »

Mange tak Opstemt
Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #5
« Svar #20: 01 Apr 2011, 23:20 »
Leverkusen besøger Danmark.Lodtrækningen til 4. Kvalrunde skete fredag d. 6. August og her var Leverkusen i bowlen og fik trukket danske Brøndby. Første kamp er på udebane d. 19. August og hjemmekampen er blevet sat til d. 26. August.

Omkring lodtrækningen sagde Mathias;
”Brøndby er et hold som vi burde slå over to kampe. De ligger nummer 8 i den hjemlige liga og som der ser ud lige nu så ser det ikke godt ud for Brøndby. De har flere skader på deres hold, især i forsvaret og på målmandsposten. 3 målmænd skadet, deriblandt Stephan Andersen og Michael Tørnæs.

Jeg ser frem til kampen og et godt år i Europa, hvor vi selvfølgelig vil forsøge at komme så langt som overhovedet muligt”

1-2 v. Brøndby
- Simon Rolfes '70
- Sami Hyypiä '84

5-1 v. Brøndby
- Manuel Friedrich '1
- Stefan Keiβling '4 '29
- Eren Derdiyok '37
- Daniel Stenderup '64 selvmålLeverkusen fik noget af et chok da den første kamp mod Brøndby gik i gang. Brøndby dominerede den første halvleg og fik sat Leverkusen på plads. Michael Krohn-Dehli trak sig fri udenfor Leverkusens målfelt, og med det sammen hamrede han bolden i mål 1- 0, efter blot 5 minutter! Sikke et chok for Mathias Hansen og hans mandskab, som var sikre på at det ville blive en nem kamp. Hr. Hansen måtte have råbt med store bogstaver i omklædningen inden anden halvlegs start. For Leverkusen kom ud og kæmpede som et rigtigt hold. Efter 68 minutter var det tid til nyt blod på banen, for der skete intet så Arturo Vidal blev skiftet ud og ind kom Simon Rolfes. I det 70’ne minut blev bolden sparket ind i Brøndbys felt og hvem står der, helt fri? Ny ind skiftede Simon Rolfes, som hopper højt og header bolden ind og udligner. Sikken forløsning, dette havde den tyske stab ventet længe på. Det lignede meget en skidt uafgjort, men efter 84 minutter får tyskerne, det der skal vise sig at være det afgørende hjørnespark. Barnetta sparker perfekt bolden ind i feltet, rammer Sami Hyypiä’s pande, som header den i mål. Leverkusen vinder kampen 2-1. Et flot comeback, men mon ikke Mathias Hansen gerne vil have haft en sikre kamp.

Retur kampen kom to uger efter den første kamp og Leverkusen blev nød til at levere en bedre præstation. Kampen blev spillet på hjemmebane, og det så Mathias Hansen som en fordel da holdet er i trygge rammer og med en kæmpe støtte bag sig.
21.305 fans havde fundet frem til BayArena den aften. Kampen startede med dominering fra tyske side af og allerede efter et minut så det sort ud for Brøndby da Manuel Friedrich score sit første sæson mål. Michael Ballack sender et frispark, langt fra feltet, ind i feltet hvor Friedrich står klar og sender bolden i mål. 3 minutter senere, i det 4 minut, dribler Stefan Keiβling sig fri og hamre bolden i mål. 2-0 efter 5 minutter. Sikken fantastisk start holdet har leveret. Det var nemt at se at Brøndby var et presset hold og at de nok ikke ville kommer længer i Europa, for Leverkusen havde sat sig solidt på kampen. Stefan Keiβling var selvfølgelig ikke færdig med arbejdet, og han scorede sit andet mål i det 29 minut. Sidste mål for Leverkusen i første halvleg blev sat ind af talentet Eren Derdiyok. Brøndby ville også være med og deres hårdt arbejdende angriber Ousman Jallow scorer et minut inde i overtiden. I anden halvleg blev der kun scoret et mål, denne gang var det Daniel Stenderup som laver et dumt selvmål og Leverkusen vinder kampen 5-1 og er sikkert videre i Europa.


Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Daniel Nordentoft
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #21: 03 Apr 2011, 16:35 »

Udmærket skrevet.

Dog en masse glemte kommaer. Dernæst ville jeg overveje, at få nogle skarpere billeder, altså højere kvalitet i layoutet, da billederne ikke er særlig pæne.

Glæder mig til at se, hvad du kan udrette i Leverkusen.  Smiley
Logged

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #22: 03 Apr 2011, 20:42 »

Udmærket skrevet.

Dog en masse glemte kommaer. Dernæst ville jeg overveje, at få nogle skarpere billeder, altså højere kvalitet i layoutet, da billederne ikke er særlig pæne.

Glæder mig til at se, hvad du kan udrette i Leverkusen.  Smiley

Tak tak.

Jeg skal nok prøve at gøre begge ting bedre. Jeg er ikke så god igen med kommaer, men jeg skal nok gøre det bedre.
Og med hensyn til billederne så prøver jeg også at gøre det bedre, for det er jeg nybegynder til.

Men jeg skal nok arbejde videre med det Smiley Der kommer update inden længe.
Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #5
« Svar #23: 03 Apr 2011, 23:54 »
Transfers.

Som forudsagt ville det ville et stille transfer vindue, og det blev det. En ny spiller kom til klubben og en forlod. Forsvaret var svagest og derfor blev en forsvarsspiller hentet. 23årige Serdan Tasci blev hentet til klubben for et beløb på 9millioner euro. Det betød også at der faktisk ikke var råd til at bruge flere penge i dette vindue. Serdar blev hentet til Leverkusen fra Stuttgart hvor han har spillet hele sin karriere. Før han kom til Leverkusen havde han i alt spillet 131 kampe og scoret 8 mål.Unge Lars Bender blev udlejet til Sporting for et beløb på 1.1 millioner euro. Lars blev betragtet som reserve og talent for fremtiden i Leverkusen og derfor vil det styrke ham hvis han røg væk på en leje aftale. Indtil videre har han spiller 10 kampen og scoret et mål for Sporting.


De første kampe.

Leverkusen skulle til Gladbach i første kamp. Staben i Leverkusen så frem til en sejr, og så frem til en rigtig god start på denne sæson. Som i de andre kampen stillede de op i en almindelig 4-4-2 taktik med de spiller som Mathias Hansen mente havde den bedste dagsform. De startede også som det bedste hold og havde kontrol over

1-3 v. Gladbach
- Stefan Keiβling '17 '90+4
- Stefan Reinartz '30

5-1 v. HSV
- Renato Augusto '13
- Michael Ballack 'str 20 '90+3
- Eren Derdiyok '33

1-0 v Kaiserslautern
- Eren Derdiyok '30


 kampen. Stefan Keiβling blev kåret som kampens bedste spiller, da han spillede en verdens klasse kampe. Han scorede kampens første mål efter 17 minutter. Vidal modtog bolden på midten og skød den op igennem banen hvor Stefan var hurtigst og løb fra forsvaret og sendte bolden i kassen. Desværre, for Leverkusen, fik Gladbach hurtigt udlignet, kun efter 4 minutter, på et mål af Marco Reus. Derefter faldt niveauet en tak. Begge hold kæmpede stadig for at få føringen, og Leverkusen trak det længste strå da Stefan Reinartz scorede i det 30 minut. Anden halvleg var, i forhold til første halvleg rigtig kedelig. Gladbach var aldrig rigtig i nærheden af at udligne og Leverkusen var heller aldrig i nærheden af at få endnu et mål scoret. Der var lagt over 5 minutter til i kampen og Gladbach modtog i de døende minuttet et hjørnespark. De trak fleste af deres mænd op. Målmanden og en enkelt forsvarsspiller var blevet hjemme, og det gjorde Leverkusen til en fordel for dem. Hjørnesparket blev taget, Leverkusen fik erobret bolden og fik den sendt den op til Stefan Keiβling som var 1mod1 med den sidste forsvarsspiller, Stefan vandt duellen og scorede nemt til 1-3.

Nem kamp for Leverkusen som kunne fejre sine første 3 point med den nye manager, som skal fører dem til succes.

Kampen efter kom Hamburger SV på besøg i Leverkusen. Mathias skulle prøve at overfører de positive og succesfulde ting fra kampen mod Gladbach til den nye kamp mod Hamburger. Det var i sig selv nemt nok, det var jo bare at stille med samme taktik som sidst. Men om spillerne havde den samme dagsform og ville det lige så meget som sidst var ikke til at sige. Kampen startede ligesom sidst med dominering fra hjemmeholdets side af og Leverkusen kom også til flest chancer. En af dem udnyttede Renato Augusto blot efter 13 minutter. Den stærke fløj var med i opspillet og stod fri ude i siden og kunne nemt sætte bolden ind bag målmanden da han modtog den. Ballack er en af de spiller som har været en smule usynlig,
men i dag skulle han have en hel anden betydning. I det 20 minut modtog Leverkusen et straffe og Ballack var manden der skulle tage. Ballack har en stor evne i straffespark og er den helt rette til at skulle skyde, og han scorede sikkert. Hamburger var udspillet, de kom ikke med mange gode chancer og de kunne ikke rigtig finde frem til deres gode spil.
Eren Derdiyok ville også lege med og da han i det 33 minut udnyttede endnu en af Hamburgers mange fejl scorede han hjemmeholdets 3 mål. Leverkusen så helt uovervindelige ud med det spil de havde kørende lige nu, det hele kørte bare derud af. Forsvaret lignede en stor mur som modstanders spiller bare bumbede ind i gang på gang, og de havde svært ved at komme igennem eller over den stærke mur. En fantastisk første halvleg og Mathias ikke kunne uddele andet en rosende ord til hans mandskab.

Igen var anden halvleg en hel anden. Leverkusen kom stadig frem til store chancer men havde svært ved at udnytte dem fuldt ud. De havde jo også en målforskel på 3, så det var ikke nødvendigt med flere mål når modstanderen heller ikke fik fat i de eftertragtede scoringer. Alligevel fik de et trøste mål da Son Heung-Min udnyttede en forsvarsfejl og reducerede. Ballack var personen bag kampens sidste mål, som faldt efter 3 minutter inde i dommerens tillægstid da han scorede målet til 4-1.
Endnu en fantastisk sejr til Leverkusen hvor de virkelig viste hvad de var i stand til, og hvordan Mathias har arbejdet med holdet det sidste stykke tid.

Leverkusen havde igen hjemmebane fordel da de mødte Kaiserslautern i den 3 spillerunde. Igen samme formation med 4-4-2 og næsten sammen opstilling. Denne gang ville Leverkusen få meget mere modstand og det gik hen og blev en halv kedelig fodboldkampe, hvor Leverkusen havde sat sig på det meste af spillet men ikke formåede at sikre sejren ved at score alle de mål som de var van til. Eren Derdiyok stod for kampens første og eneste mål i det 39 minut. Ud af 21 skud var 11 af dem på målrammen men alligevel fik de kun scoret 1 mål. De fik selvfølgelige hevet de 3 point hjem, men alligevel ville en lidt mere sikre sejr have været bedre. 

”De tre første kampe er gået over al forventning. Jeg havde ikke regnet med at vi ville vinde så overlegent i de to første kampe, men det er dejligt at se vores mandskab er så succesrigt og så mål scorende. Alt kører bare for tiden og vi er inde i en rigtig god periode som bare skal forsætte indtil sæsonen slutter så vi får en god placering. Efter de første kampe og det jeg har set er jeg sikker på at med den rigtig taktik og en god dagsform kan vi slå alle hold her i Bundesligaen og vi vil gå efter en sejr i hver kamp!” – Mathias Hansen.

« Seneste Redigering: 04 Apr 2011, 00:13 af Guffenn » Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #24: 03 Apr 2011, 23:55 »

Tak til Swizz CataR for det fine top banner.

Jeg håber folk kan lide, og se at min billeder og tekst - efter min egen mening, er blevet bedre.
Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Chamberlain15
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #25: 04 Apr 2011, 00:02 »

Tak til Swizz CataR for det fine top banner.

Jeg håber folk kan lide, og se at min billeder og tekst - efter min egen mening, er blevet bedre.

Det der efter min mening ville kunne gøre billedet af Keiβling bedre, må være en ramme. Her kan du læse en guide til hvordan du laver rammer på dine billeder
Logged

Tidligere brugernavn: petur

Arsenal og Knattspyrnufélag Akureyrar <3

Har et stort had til især Tottenham.

Arsene Wenger: "I tried to watch the Tottenham match on television in my hotel yesterday, but I fell asleep."

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
« Svar #26: 04 Apr 2011, 00:06 »

Det der efter min mening ville kunne gøre billedet af Keiβling bedre, må være en ramme. Her kan du læse en guide til hvordan du laver rammer på dine billeder

Sådan Smiley

Valgte bevidst ikke at gøre det inden du sagde noget, men kan se du har rart. Det gør meget ved billdet.
« Seneste Redigering: 04 Apr 2011, 00:14 af Guffenn » Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #6
« Svar #27: 04 Apr 2011, 17:17 »Sejrs stimen forsætter.
Bundesligaen er for alvor i gang. Der er nu spillet 8 runder, og de tyske hold har fundet den rytme de skal finde frem til. Især Leverkusen har fundet en god rytme efter Mathias Hansen er kommet til.
3-1 v. Hoffenheim
- Isaac Vorsah, selvmål '11
- Stefan Keiβling '31
- Simon Rolfes '77
0-1 v. Stuttgart
- Eren Derdiyok '58
3-0 v. Freiburg
- Tranquillo Barnetta '8
- Stefan Keiβling '14
- Eren Derdiyok '65
1-2 v. Schalke
- Stefan Keiβling '6
- Aturo Vidal '75
2-1 v. FC Bayern
- Stefan Keiβling '44
Ud af de 8 kampe der er blevet spillet er 7 vundet, nogle overlegent andre smalt, men sejre tæller uanset hvor mange mål der er blevet scoret. Leverkusen havde en målscorer på 10-4 i de sidste 5 kampen, hvilket må siges at være fremragende. Offensiven i Leverkusen er skarp og de ved hvordan de skal løse deres problemer.

Leverkusens gode stime forsatte stærkt efter de havde spillet de tre første runder, de vandt de næste 4 kampe sikkert, dog kunne det have været bedre mod Stuttgart. Men da Leverkusen spillede på Allianz-Arena i München ødelagde FC Bayern deres gode stime da de tævede Leverkusen 2-1.Bayern havde en bedre dagsform og var alt i alt et bedre hold end Leverkusen. Thomas Müller scorede begge Bayerns mål, det ene blot efter 2 minutter, hvor Leverkusens forsvar blottede sig totalt og dummede sig, andet mål kom til sidst i kampen i det 74 minut. Leverkusen kæmpede deres røv i laser men kunne ikke komme op og få scoret så de bare kunne få en uafgjort med hjem. Stefan Keiβling var manden bag Leverkusens enlige mål. Et ærgerligt nederlag som man godt kunne have undværet, men nu gælder det bare for Leverkusen om at komme op på hesten og starte en ny stime.

Stefan Keiβling har været Leverkusen helt store offensive profil i denne sæson. Han har spillet 13 kampe og scoret 8 mål, i alle turneringer. I Bundesligaen ligger han øverst på topscore listen med 6 mål i 8 kampen, hvilket er en flot statistik. Stefan bliver helt sikkert Leverkusen store spiller i denne sæson, og måske bliver det svært for Mathias Hansen at holde ham på BayArena efter sæsonen er slut, men vi håber alle sammen at det kan lade sig gøre.

På grund af de gode resultater som Leverkusen har leveret, ligger de nu på en første plads med en målscore på 18-6. 3 point længere nede, på anden pladsen, ligger Wolfsburg placeret.


Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #6
« Svar #28: 04 Apr 2011, 21:53 »Europa cup Gruppe C.
Efter kampene mod Brøndby var Leverkusen endt i Gruppe C sammen med engelske Tottenham, israelske M. Haifa og græske Aris. Succesen fra kampene mod Brøndby skulle bringes videre i gruppen så holdet kunne komme videre til knockout runderne, og hvis det kan lade sig gøre så er kravet fra Mathias og ønsketænkningen at nå kvartfinalen. Det ville være et stort skridt i den rigtige retning, både for klubben, men samtidig vil det også hjælpe hele det tyske land, så der kan komme flere hold med i Europa!


2-1 v. M. Haifa
- Tranquillo Barnetta '26
- Eren Derdiyok '41

2-1 v. Tottenham
- Eren Derdiyok '13

0-3
- Arturo Vidal 'str 31
- Stefan Reinartz '69
- Tranquillo Barnetta '79Tottenham var favoritter til første pladsen, det engelske hold vil kæmpe alt hvad de har for også at komme videre til knockout runderne, men Leverkusen vil altid gøre deres bedste for at spolere deres planer og selv få førstepladsen. Både Aris og M. Haifa er ikke nogle man regner med vil komme videre fra gruppen da det ikke er to tophold. Men samtidig skal man ikke føle sig hævet over nogle, alle hold kan skabe resultater og overraske. Alt kan ske i fodbold, alt.

Leverkusen fik i første omgang besøg af M. Haifa som skulle prøve at gøre er forsøg for at spolere planen for tyskerne og det lykkedes da også i starten for allerede efter 10 minutter er tyskerne,
som havde regnet med at tage kontrollen og vinde kampen, bagud med 1. Det gav et chok i Leverkusen og fik Mathias op i det røde felt. Leverkusen pressede alt hvad de har lært, og det bar frugt i det 26 minut, hvor Tranquillo Barnetta scorede målet til 1-1. Sikken forløsning, som fik dæmpet Hr. Hansen ude på bænken. Leverkusen trak da også det længste strå da Eren Derdiyok scorede til 2-1. Leverkusen vinder kampen og ligger på en andenplads lige efter Tottenham.

Derefter skulle Leverkusen flyve til England hvor White Hart Lane og Tottenham ventede. En kamp som der blev set meget frem til, men ikke med de store forventninger. Chokket gik igen igennem Leverkusen da Tottenham allerede efter 11 minutter bragte sig foran, på mål af Tom Huddlestone. Var nedslagtningen begyndt? Det var nok det der gik igennem hovedet på Mathias Hansen som stod på sidelinjen og så på. Smilet kom dog tilbage på hans ansigt da Eren Derdiyok scorede til 1-1, blot 2 minutter efter Tottenhams mål. Så kunne de slappe lidt mere af. Vi skulle helt hen i det 64 minut før der skete noget nyt. Før var der ikke sket så meget i kampen, begge hold havde kæmpet for at score og bringe sig foran. Men Tom Huddlestone scorede sit andet mål efter 64 minutter. Det blev også resultatet. Et ærgerligt nederlag, som sagtens kunne have været en uafgjort kamp.

Så gjaldt det Aris som Leverkusen skulle møde på udebane, i Grækenland. Igen blev der forventet en sejr, det var også nødvendigt for at indhente Tottenham på førstepladsen, og det er stadig realistisk at få den plads. En meget lige kamp til at starte med, denne gang var der ingen hurtige mål. Aris kæmpede for at få chancer, men Leverkusen stod solidt på spillet og i det 31 minut kom det første mål. Barnetta bliver fældet i feltet efter et hjørnespark, dommeren dømmer straffespark, Vidal scorer og 1 – 0 til tyskerne. Det var det eneste mål i en halv kedelig første halvleg. Anden halvleg startede som første, stille og rolig med et par chancer til begge hold. Stefan Reinartz score til 2-0 efter 69 minutter, og det sidste mål bliver sat ind ti minutter senere, denne gang af Barnetta. Leverkusen vinder 3-0.

Efter de første tre kampe i Gruppe C, er Leverkusens muligheder for at gå videre er meget store.

Gruppens kampe - Stillingen


Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Bayer 04 Leverkusen #8
« Svar #29: 05 Apr 2011, 22:19 »Stimen forsætter
13 kampe er blevet spillet, der er 4 kampe tilbage inden efterårs sæsonen er slut. Der bliver kæmpet om alle pladserne, men Leverkusen sidder stadig fast i toppen af poppen og ser ikke ud til at rykke sig med den succesfulde stil de har. Førstepladsen er faktisk den eneste plads hvor der er over 3 point ned til den næste, ellers er resten af tabellen fuldstændig åbent, nogle hold skal dog tage sig sammen hvis de gerne vil have endnu et år i Bundesligaen.

4-1 v. Mainz
- Stefan Keiβling '58
- Arturo Vidal '63
- Tranquillo Barnetta '66
- Sami Hyypiä '75
3-1 v. Hertha Berlin,
(Pokalturnering (F))
- Stefan Keiβling '12 '105
- Sami Hyypiä '110
0-0 v. St. Pauli
1-0 v. Köln
- Stefan Keiβling '15
3-1 v. Dortmund
- Eren Derdiyok '23
- Sami Hyypiä '56
- Arturo Vidal '89
1-2 v. Nürnberg
- Eren Derdiyok '32 '64


De sidste 6 kampe har, igen, været fantastisk og Leverkusen har skabt rigtig gode resultater som de kan være stolte af. Ud af de 6 kampe endte en uafgjort og ellers blev resten vundet. Kampen der missede var kampen mod St. Pauli, ude. Kampen var en meget lige affære, som man kan se på stillingen så lå bold besiddelse på 50%/50%, og mål indenfor rammen var da heller ikke noget at prale med. Det bedste Leverkusen præsterede var da Mainz besøgte BayArena, kampen endte 4-1 med store præstationer Sami Hyypiä, Tranquillo Barnetta, Arturo Vidal og Stefan Keiβling.

Efter Mainz kampen var det igen tid til en omgang pokal fodbold, som skrevet tidligere var det denne gang Hertha Berlin der skulle tæves. Leverkusen kom også foran efter 12 minutter, men Hertha svarede hurtigt igen og efter 33 minutter stod der 1-1. Kampen var meget lige og begge hold havde gode chancer, det var bare svært at fådem udvekslet til mål, så kampen endte 1-1 og de skulle derfor ud i forlænget spilletid. Her viste Leverkusen den klasse som de ved de kan spille i og de får scoret 2 mål i løbet af den halve time og vinder kampen 1-3. Forløsning for Mathias og co. da et nederlag allerede i anden runde ville være katastrofalt.
Leverkusen møder Karlsruhe i næste runde.

Ærkerivalerne fra Köln kom også et smut forbi Leverkusen. En havde en klub, Leverkusen havde en smule problemer med at slå. Leverkusen kom dog godt fra start og blot efter 13 minutter var Leverkusen foran, på mål af den altid scorede Stefan Keiβling. Det skulle vise sig at være kampens eneste mål, for Köln skabte store problemer for Leverkusens angriber som havde det svært oppe i modstanderens felt. Andre hold som blevet besejret på vejen var Dortmund med 3-1, Nürnberg med 2-0.

Spiller Statistik - Bundesliga Stilling - Holdstatistik

« Seneste Redigering: 05 Apr 2011, 23:25 af Guffenn » Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010