FmFreaks

FmFreaks.dk => Blogkonkurrencen, 2011 => Emne startet af: Guffenn 01 Apr 2011, 00:22Titel: Bayer 04 Leverkusen #12
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 00:22
[url=http://img39.imageshack.us/i/2njg6ys.jpg/][img width=400 height=105]http://img39.imageshack.us/img39/9328/2njg6ys.jpg[/img][/url]Ny manager.


Ledelsen i Bayer Leverkusen havde ledt efter en ny manager efter Jupp Heynckes havde forladt klubben. Den tidligere 35årige U17 træner Mathias Hansen som har lagt flere års arbejde i klubben valgte at søge den ledige stilling, og da ledelsen mente at dette ville være den helt rigtige ansættelse, fik han jobbet som den nye manager i Bayer Leverkusen. Mathias var blevet ansat i en periode på 2 år, og så frem til at leve op til de store forventninger som allerede var blevet lagt på hans skuldre.

I en pressemeddelelse fortalte Leverkusens formand, Wolfgang Holzhäuser, sammen med medlemmerne i bestyrelsen, at de så frem til Mathias’ fremtidige arbejde og resultater. Transfer budgettet blev samtidig lagt på bordet 3.9 millioner € ville han få at gøre godt med. Et yderst tilfredsstillende budget.

Målsætninger for den kommende sæson blev også fremlagt i pressemeddelelsen. Mathias Hansen meddelte at han tror på at holdet kan vinde den tyske Bundesliga. Med sådan en ambitiøs trup, med høj kvalitet. Samtidig var det vigtigt at klubben fik en placering så de kom med i en af de europæiske turneringer, og selvfølgelig er Champions League turneringen mest attraktiv.

Inden Bundesligaen bliver skudt i gang skal Leverkusen og Mathias Hansen deltage i flere venskabskampe. De starter hjemme hvor Hollandske AZ Alkmaar og derefter Rumænske FC Dinamo Bucharest er modstanderne. Dernæst venter to kampe på udebane, i henholdsvis Frankrig hvor modstanderen hedder Rodez Aveyron Football, og i Belgien hvor truppen møder Lierse. Til sidst møder Leverkusen italienske Sampdoria på hjemmebane. Alle venskabskampe skal bruges til at få spillerne i form og få et overblik over hvem der skal være med når holdet møder Gladbach ude lørdag d. 21.8 i sæsonpremieren.


Et lille interview med den nye manager.


Du er forholdsvis ung i forhold til andre managers i Tyskland, har du erfaring nok til denne udfordring?
Jeg mener bestemt at jeg er clearet med mig selv om at jeg kan klare denne udfordring fuldt ud. Jeg har et fantastisk team bag mig og de støtter mig 100 % i de pressede situationer. Ledelsen har også vist at de tror på mig, ved at ansætte mig. De kunne have valgt andre store stjerne som gerne ville have haft jobbet. Eftersom at jeg har været i klubben i mange år er jeg den rigtige til jobbet ja!

Hvordan kommer transfervinduet til at se ud for Bayer Leverkusen?
Det er svært at sige. Truppen er fantastisk, og staben og jeg vil i de nærmeste dage gennemgå hele truppen og tjekke den for mangler. Hvis jeg skal komme med et sted hvor jeg ser vi mangler lidt styrke er det vores forsvar, men samtidig vil jeg sige at det er godt nok til at kunne forsvarer vores hold. Det bliver nok et stille vindue.

Held og lykke med dit nye job og din fremtidige karriere.
Tak!Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 00:24
Velkommen til min blog!

Jeg har som i nok har opdaget valgt at spille med det tyske hold Bayer Leverkusen. Jeg er ikke skrap til at lave blogs, og jeg kan se på de få der allerede er blevet lagt om at det hele ser fantastisk ud. Så jeg glæder mig til at konkurrere med jer og gøre min del for at det hele det bliver underholdende.

Jeg håber bare i vil nyde min historie i det tyske!

Velkommen.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 00:43
[url=http://img39.imageshack.us/i/2njg6ys.jpg/][img width=400 height=105]http://img39.imageshack.us/img39/9328/2njg6ys.jpg[/img][/url]

Klubinfo:
Nation: Tyskland
Grundlagt: 1904
Status: Professionel
Omdømme: National
Bestyrelsesformandens status: Elsker klubben
Legender: Rudi Völler, Rüdiger Vollborn, Carsten Ramelow, Ulf Kirsten.
Favoritpersonale: René Adler, Bernd Scheider, Dimitar Berbatov
Ærkerivaler: Köln
Rivaler: Gladbach, FC Bayern, Dortmund
Økonomi: Sikker
Gennemsnitlig billetpris: DKK 189
Gennemsnitlig sæsonkortpris: DKK 2,650
Sæsonkortholdere: 19,000
Anslået værdi: DKK 560 Mio. (Gæld fra lån DKK 550 Mio.)
Medieprognose: 4
Personlighed i truppen: Særdeles professionel
Anfører: Simon Rolfes
Viceanfører: Manuel Friedrich

Trofæer:
EURO Cup: 1988
Tyske pokalturnering: 1993

Stadioninfo:
Navn: BayArena
Placering: Leverkusen
Kapacitet: 30,210 (28,500)siddepladser
Opført i år: 1956
Ejet af: Leverkusen
Stadions tilstand: Rigtig god
Varme i græsset: ja
Tag: nej
Overflade: græs
Banens dimensioner: Længde: 105m, Bredde: 68m
Maksimale dimensioner: Længde: 112m, Bredde: 75m
Banens tilstand: Perfekt
Sponsorfaciliteter: Gode sponsorfaciliteter
Træningsfaciliteter: Top træningsfaciliteter
Ungdomsfaciliteter: Fremragende ungdomsfaciliteter + Fodboldskole
Ungdomsrekuttering: Veletableret talentudviklingTitel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 01:20Trup gennemgang.De næste par dage skulle der evalueres. Leverkusen råder over en god bred trup, med flere kvalificerede spillere til alle positioner og konkurrencen på pladserne er stor, da forskellen mellem spillerne er lille. Truppen burde nemt opnå minimumskravet om top 5 i Bundesligaen.

Målmænd:
René Adler er 1. valg til positionen som målmand i Leverkusen, og den tyske landsholdspiller sidder tungt på den position, for selvom Leverkusen råder over to fornuftige back up målmænd, så kan de på ingen måde kan nappe pladsen fra Adler. Med sine 25 år har Adler fremtiden foran sig, og man har her en klasse målmand de næste 10år frem.

Backs:
På højre back er Leverkusen også godt besat, og konkurrencen om positionen står mellem 2 spillere. Gonzalo Castro og Daniel Schwaab er henholdsvis 23 og 21år og er begge store talenter, som har potentialet til at verdensklasse backs. De har begge evnerne til start 11eren.

På venstre back er historien en anden, her har Leverkusen kun et bud, nemlig Michal Kadlec, som er en rigtig fornuftig spiller i Bundesligaen. Dette er en position, hvor der skal styrkes, med mindre man omskoler enten Castro eller Schwaab til venstre back. Både Castro og Schwaab er kompetent til den position, så alt i alt har Leverkusen 3 rigtige gode backs. Og min mening er at Castro skal omskoles, så vi bruger de spiller vi har i klubben.

Centralforsvar:
Leverkusen råder over 4 centrale forsvarsspillere, der alle kan indtage en plads i start 11eren. Sami Hyypiä, Manuel Friedrich, Domagoj Vida og Stefan Reinartz. Personligt ville jeg bruge Manuel Friedrich som fast mand, for med sine 30 år er han en etableret spiller, der med sin rutine kan styre forsvaret og støtte de to unge talenter Domagoj Vida og Stefan Reinartz, der begge er 21 år. Domagoj Vida og Stefan Reinartz har potentialet til at blive rigtig gode, men er nok for unge til at bærer ansvaret alene. Sami Hyypiä er med sine 36 år en rutinerede læremester, men er også alt for langsom, og han er kun back up i mine øjne.

Defensiv Midtbane + Central Midtbane
Den centrale og defensive midtbane er Leverkusens stærkeste led, og hvor især 3 spillere er iøjefaldende, nemlig Michael Ballack, Simon Rolfes og Arturo Vidal. 3 spillere der ligner hinanden meget, hvor teamwork, arbejdsstyrke, udholdenhed, styrke, form og målrettethed er nogle af nøgleordene. Det er 3 klasse spillere som kan indtage de fleste roller alt efter det taktiske oplæg. De 3 er nøglen til succes i Leverkusen, og er en ustoppelig motor der kan opslide de fleste hold i verden. Det vil dog blive svært at få plads til alle 3 på samme tid. Ud over de 3 supermænd, så har Leverkusen den 21 årige Lars Bender, som ligner de 3 andre bare i en yngre udgave og er måske den kommende Ballack.

Wings + Offensiv Midtbane:
Renato Augusto er Leverkusens kreative troldmand som både kan spille rollen som offensiv midt, fremadrettet playmaker eller på kanten som wing. Han kan ligeledes bruges på den centrale midtbane og hans store alsidighed og kreative evner gør ham til en nøglespiller i Leverkusen. Sidney Sam og Burak Kaplan er to ligeså alsidige spillere med lidt samme evner som Renato, og er rigtige gode backs ups med fremtiden foran sig.

Leverkusen har også et par klassiske wings der rummer stort potentiale, den ene er Tranquillo Barnetta som bør være en del af start 11eren hver gang. Den anden er danske Nikolai Jørgensen som er et af FM’s helt store talenter, som nemt kan spille sig til en fast plads i 11eren på trods af hans kun 19år.

Angribere:
Stefan Kieβling er klubbens stærkeste angriber og den komplette angriber kan udfylde rolle som alene angriber på toppen, eller som den dybe komplette angriber bag en eventuel poacher/skarpretter som kunne være Patrick Helmes, som er en klassisk poacher. Leverkusen råder dog også over en target man i Eren Derdiyok, der med sine 191 cm og 92 kg fylder godt i landskabet. Så muligheder rent taktisk i angrebet er mange.

Taktik

Leverkusen kommer til at spille I en normal 4-4-2 spiller, da de på den made benytter kvaliteten af midtbane og angrebs spillerne.

Stefan Keiβling - Eren Derdiyok

T. Barnetta - M. Ballack - A. Vidal - R. Augusto

M. Kadlec - S. Reinartz - S. Hyypiä - D. Schwaab

Rene Adler

Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 08:47
Jeg søger lidt hjælp! Når jeg sætter forskellige koder til bileder ind, så duer de aldrig f.eks;

<div style="float: left; margin: 2ex;"><a href="http://img267.imageshack.us/img267/5232/214214skyxkmt4.jpg" onclick="return reqWin(this.href, 700, 500);" /><img src="http://img267.imageshack.us/img267/5232/214214skyxkmt4.jpg" alt="" border="0" style="margin: 2ex;" /></a></div>

Nogen der kan give mig noget hjælp? Skal man slå noget til ?


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Katanka 01 Apr 2011, 09:00
Citat af: Guffenn 01 Apr 2011, 08:47
Jeg søger lidt hjælp! Når jeg sætter forskellige koder til bileder ind, så duer de aldrig f.eks;

<div style="float: left; margin: 2ex;"><a href="http://img267.imageshack.us/img267/5232/214214skyxkmt4.jpg" onclick="return reqWin(this.href, 700, 500);" /><img src="http://img267.imageshack.us/img267/5232/214214skyxkmt4.jpg" alt="" border="0" style="margin: 2ex;" /></a></div>

Nogen der kan give mig noget hjælp? Skal man slå noget til ?


[/float=Right/left][ img]link[img][/float] sådan :)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 09:08
Det virker desværre heller ikke. Så skriver den bare [/float=Right/left][/float], foran og bagved billedet.
Det har virket mange gang før, og kan se det virker hos andre.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Katanka 01 Apr 2011, 09:09
Citat af: Guffenn 01 Apr 2011, 09:08
Det virker desværre heller ikke. Så skriver den bare [/float=Right/left][/float], foran og bagved billedet.
Det har virket mange gang før, og kan se det virker hos andre.


Du skal kun vælge ente right eller left. Ikke begge dele.

Sorry.. I den første kasse skal være sådan [float=right] f.eks.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 09:15
Hah. Det havde jeg ikke set du havde sat ind.

Men tak for hjælpen. Kan dog stadig ikke få den til at gøre det rigtigt.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Katanka 01 Apr 2011, 09:18
Citat af: Guffenn 01 Apr 2011, 09:15
Hah. Det havde jeg ikke set du havde sat ind.

Men tak for hjælpen. Kan dog stadig ikke få den til at gøre det rigtigt.Du kan også vælge at citer en update i en blog som bruger denne kode, så kan du se hvordan den er lavet  O0


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 09:29
Tak for den fantastiske hjælp. Jeg tror jeg har løst problemet, så nu kan jeg arbejde videre.

Tusinde tak!

Nu hvor jeg har dig, Hvad synes du om bloggen? :)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Katanka 01 Apr 2011, 09:35
Velbekomme. Ind til videre ser den god ud. Men for mit vedkommende ser jeg frem til det skriftlige når kampene begynder at komme. Kunne måske også savne lidt mere grafisk, men ellers så klarer du dig meget godt. ;)

Keep it up.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #3
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 10:04
[url=http://img39.imageshack.us/i/2njg6ys.jpg/][img width=400 height=105]http://img39.imageshack.us/img39/9328/2njg6ys.jpg[/img][/url]Venskabskampene.


Den første kamp hvor Mathias Hansen skulle bevise sine uerfarne evner som manager var Hollandske AZ Alkmaar som besøgte BayArena en sen tirsdag aften. Kampen blev domineret overlegent af tyskerne. Den unge stjerne Arturo Vidal scorede det første mål, efter blot 10 minutter og derefter gik der fremad. Næste mål score var Stefan Keiβling, i det 23 minut. Den unge angriber går en stor sæson i møde. Lige inden pausen blev det sidste mål for Leverkusen scoret, denne gang af forsvarsspilleren Stefan Reinartz. Inden kampen blev fløjtet af fik AZ scoret et lille trøste mål, efter 83 minutter. Kampen ender 3-1 og med Stefan Reinartz som banens bedst.

Kun et par dage efter at AZ var blevet sendt hjem med et nederlag, kom Dinamo Buc. på besøg i den Tyske by. Kampen var en kedelig affære og endte 1-0 til Leverkusen. Målscoren blev Stefan Reinartz, og han blev for anden kamp i træk banens bedste spiller.
[float=right][img ]http://i56.tinypic.com/28kk9dk.jpg[/img][/float]

Udebane ture til Frankrig og Belgien var næste skridt på programmet. Leverkusen mødte Rodez Aveyron i Frankrig. På trods af to røde kort til Leverkusen, dominerede de overlegent hele kampen. Første mål faldt allerede efter 5 minutter, Stefan Keiβling var manden bag. Han skulle senere modtage ”prisen” for kampens bedste spiller. Det første røde kort i kampen faldt i det 14 minut til Kevin Kampl fra Leverkusen andet hold, da han stemplede en modstander. Det ændre som sagt ikke kampen, men der skulle alligevel gå noget tid før næste mål blev sat ind. Keiβling var igen manden bag målet i det 37 minut. Det sidste der skete i første halvleg var da, endnu en andenholds spiller, denne gang Daniel von der Bracke, modtog det røde kort. Leverkusen var nu nede på 9 mand.
Stefan Keiβling sørgede for et hattrick da han efter 70 minutter igen førte bolden ind bag den franske målmand. 0-3 til Leverkusen, 3 mål af Stefan. Sikken præstation.
Sidste mål faldt 7 minutter efter Stefans sidste, da Sascha Marquet kom på måltavlen. Sascha stod 1 mod 1 med en franskmand ind i deres felt da en perfekt bold blev hamret ind til den unge mand, som nemt kunne sætte den i mål.
Kampen ender 0-4 til Leverkusen.

Lierse var modstanderen i Belgien og igen var det Leverkusen som styrede kampen overlegent. Sidney Sam lavede Leverkusens første mål, efter bare 7 minutter. Stefan Keiβling var selvfølgelig med i Belgien, og han stod igen for et lækkert hattrick. Han startede i det 22 minut. Ballack snuppede bolden fra modstanderen og fik den hurtigt op til Keiβling, som driblede og var til sidst 1 mod 1 med målmanden og han kunne sikkert og nemt hamre den i nettet. I det 34 minut kom det næste, et indkast blev kastet ind til Vidal som driblede og skød bolden ind i feltet hvor Keiβling stod, han tog et par træk og 3-0.
Blot 3 minutter inden i anden halvleg var han på spil igen og scorede sit 3 mål. Lierse fuldførte Leverkusens arbejde da Mattia Notari scorede selvmål, og kampen ender 0-5, og igen er det den altid fantastiske angriber Stefan Keiβling som blev kåret som banens bedste.

Sidste venskabskamp var hjemme mod italienske Sampdoria. Et stærkt hold, men lignede meget Leverkusen. Det var en meget lige og spændende kamp og blev først afgjort i de sidste minutter. I statistikkerne efter kampen kunne man se at begge hold havde haft 12 skud hver, og bold besiddelsen lå på 54/46% hvilket definitivt viser hvor lige denne kamp var. Desværre var det Sampdoria der løb med sejren da unge Simone Zaza scorede i det 77 minut. Ærgerligt da mest havde været fair med en uafgjort.

Men med venskabskampene overstået, kunne Mathias Hansen og Leverkusen se frem til Pokalturneringen, Bundesligaen og ikke mindst Europa Cuppen som Leverkusen træder ind i, i 4 runde.

Pokalturneringen.

Første rigtig kamp for Mathias Hansen var en nem en af slagsens da Leverkusen skulle ned og møde klubben Windeck i den første runde af den Tyske Pokalturnering.
Og som forudset før kampen blev sejren hevet sikkert hjem. En sejr på hele 0-7 til Leverkusen. En kamp de dominerede fra start til slut og de lod ikke Windeck komme til chancer. Det er ikke en kamp at sige meget om da Leverkusen var sikker på sejr og fik den nemt i land.

Målscorer; Stenfan Reinartz (6, 32), Michael Ballack (27), Tranquillo Barnetta (41, 59, str 82)*, Eren Derdiyok (71).

Leverkusen møder i anden runde Bundesliga holdet Hertha BSC.

* = Kampens spiller.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: The Red 01 Apr 2011, 11:24
For det første, så er Bayer 04 Leverkusen et af mine favorithold, så glæder mig til at se hvad du kan udrette med dem. Men har noget konstruktiv kritik til dig som du forhåbentligt kan bruge.
Før det første; rød farve dur altså ikke med den baggrundsfarve som der er her på siden. Den kommer til at virke uskarp og malplaceret, især for en farveblind som mig. Brug hellere sort eller en anden stille og rolig farve. Derudover skal du passe på med at vælge dårlige billeder til din grafik, dit billede i din seneste update er af rimelig dårlig kvalitet, og dit topbanner kunne med fordel være større, især breddemæssigt, det ville skabe en pænere opsætning.

Din tekst er ganske udmærket, og med lidt forbedringer på de andre punkter vil dette hurtigt blive en meget spændende blog! :)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 11:28
Mange tak for kritikken, det kan altid bruges!
Jeg skal gerne ændre farven :)
Jeg ved at billedet ikke er det bedste, men jeg prøvede at ændre den størrelse, men så bliver det ringere kvalitet. Men jeg skal nok gøre det bedre :)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Swizz CataR 01 Apr 2011, 11:29
Enig med The Red langt hen ad vejen :)

En farve der stadig er rød, men som passer meget bedre til sidens baggrundsfarve, er den indkodede der hedder Maroon. Du kan evt. forsøge at se hvordan det passer til :)

Men som The Red også skrev, så er teksten meget god, og den kan du sagtens bygge videre på.

EDIT:
Angående billeder, så ved jeg ikke om du har photoshop eller lignende. Ellers tror jeg, at selv i paint kan det være en fordel først at tilpasse billedet der, og så uploade billedet i den størrelse det har.. Når du komprimerer det som du gør her på siden, så er det at billedet bliver forvrænget, desværre :)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 11:33
Jeg bruger også paint til at arbejde med billederne. Men har ikke komprimeret dem herinde, men jeg har bare ikke rigtig styr på det med billeder, så jeg prøver at forstørre dem i paint uden al for meget mishandling. Men jeg skal nok prøve at gøre det bedre :)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: The Red 01 Apr 2011, 11:35
Citat af: Guffenn 01 Apr 2011, 11:28
Mange tak for kritikken, det kan altid bruges!
Jeg skal gerne ændre farven :)
Jeg ved at billedet ikke er det bedste, men jeg prøvede at ændre den størrelse, men så bliver det ringere kvalitet. Men jeg skal nok gøre det bedre :)


Jeg vil foreslå dig at downloade Gimp og lege lidt med det. Det er langt bedre end Paint og har mange gode funktioner, og man kan sagtens selv lære sig de mest nødvendige funktioner :) Især er funktionen til at forstørre og formindske billeder ganske god!


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Katanka 01 Apr 2011, 11:57
Link til GIMP http://www.gimp.org/downloads/

Tutorials til GIMP http://www.google.dk/search?q=gimp+tutorials&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:da:official&client=firefox-a

så kan du begynde at lære det ;)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 18:34
Mange tak :D


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #5
Oprettet af: Guffenn 01 Apr 2011, 23:20

[img width=400 height=105]http://i53.tinypic.com/2m5o19g.png[/img]


Leverkusen besøger Danmark.Lodtrækningen til 4. Kvalrunde skete fredag d. 6. August og her var Leverkusen i bowlen og fik trukket danske Brøndby. Første kamp er på udebane d. 19. August og hjemmekampen er blevet sat til d. 26. August.

Omkring lodtrækningen sagde Mathias;
”Brøndby er et hold som vi burde slå over to kampe. De ligger nummer 8 i den hjemlige liga og som der ser ud lige nu så ser det ikke godt ud for Brøndby. De har flere skader på deres hold, især i forsvaret og på målmandsposten. 3 målmænd skadet, deriblandt Stephan Andersen og Michael Tørnæs.

Jeg ser frem til kampen og et godt år i Europa, hvor vi selvfølgelig vil forsøge at komme så langt som overhovedet muligt”
[float=left]
1-2 v. Brøndby
- Simon Rolfes '70
- Sami Hyypiä '84

5-1 v. Brøndby
- Manuel Friedrich '1
- Stefan Keiβling '4 '29
- Eren Derdiyok '37
- Daniel Stenderup '64 selvmål

[/float]

Leverkusen fik noget af et chok da den første kamp mod Brøndby gik i gang. Brøndby dominerede den første halvleg og fik sat Leverkusen på plads. Michael Krohn-Dehli trak sig fri udenfor Leverkusens målfelt, og med det sammen hamrede han bolden i mål 1- 0, efter blot 5 minutter! Sikke et chok for Mathias Hansen og hans mandskab, som var sikre på at det ville blive en nem kamp. Hr. Hansen måtte have råbt med store bogstaver i omklædningen inden anden halvlegs start. For Leverkusen kom ud og kæmpede som et rigtigt hold. Efter 68 minutter var det tid til nyt blod på banen, for der skete intet så Arturo Vidal blev skiftet ud og ind kom Simon Rolfes. I det 70’ne minut blev bolden sparket ind i Brøndbys felt og hvem står der, helt fri? Ny ind skiftede Simon Rolfes, som hopper højt og header bolden ind og udligner. Sikken forløsning, dette havde den tyske stab ventet længe på. Det lignede meget en skidt uafgjort, men efter 84 minutter får tyskerne, det der skal vise sig at være det afgørende hjørnespark. Barnetta sparker perfekt bolden ind i feltet, rammer Sami Hyypiä’s pande, som header den i mål. Leverkusen vinder kampen 2-1. Et flot comeback, men mon ikke Mathias Hansen gerne vil have haft en sikre kamp.

Retur kampen kom to uger efter den første kamp og Leverkusen blev nød til at levere en bedre præstation. Kampen blev spillet på hjemmebane, og det så Mathias Hansen som en fordel da holdet er i trygge rammer og med en kæmpe støtte bag sig. [float=right][img ]http://i55.tinypic.com/1113yqd.jpg[/img][/float] 21.305 fans havde fundet frem til BayArena den aften. Kampen startede med dominering fra tyske side af og allerede efter et minut så det sort ud for Brøndby da Manuel Friedrich score sit første sæson mål. Michael Ballack sender et frispark, langt fra feltet, ind i feltet hvor Friedrich står klar og sender bolden i mål. 3 minutter senere, i det 4 minut, dribler Stefan Keiβling sig fri og hamre bolden i mål. 2-0 efter 5 minutter. Sikken fantastisk start holdet har leveret. Det var nemt at se at Brøndby var et presset hold og at de nok ikke ville kommer længer i Europa, for Leverkusen havde sat sig solidt på kampen. Stefan Keiβling var selvfølgelig ikke færdig med arbejdet, og han scorede sit andet mål i det 29 minut. Sidste mål for Leverkusen i første halvleg blev sat ind af talentet Eren Derdiyok. Brøndby ville også være med og deres hårdt arbejdende angriber Ousman Jallow scorer et minut inde i overtiden. I anden halvleg blev der kun scoret et mål, denne gang var det Daniel Stenderup som laver et dumt selvmål og Leverkusen vinder kampen 5-1 og er sikkert videre i Europa.
Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Daniel Nordentoft 03 Apr 2011, 16:35
Udmærket skrevet.

Dog en masse glemte kommaer. Dernæst ville jeg overveje, at få nogle skarpere billeder, altså højere kvalitet i layoutet, da billederne ikke er særlig pæne.

Glæder mig til at se, hvad du kan udrette i Leverkusen.  :)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Guffenn 03 Apr 2011, 20:42
Citat af: Daniel Nordentoft 03 Apr 2011, 16:35
Udmærket skrevet.

Dog en masse glemte kommaer. Dernæst ville jeg overveje, at få nogle skarpere billeder, altså højere kvalitet i layoutet, da billederne ikke er særlig pæne.

Glæder mig til at se, hvad du kan udrette i Leverkusen.  :)


Tak tak.

Jeg skal nok prøve at gøre begge ting bedre. Jeg er ikke så god igen med kommaer, men jeg skal nok gøre det bedre.
Og med hensyn til billederne så prøver jeg også at gøre det bedre, for det er jeg nybegynder til.

Men jeg skal nok arbejde videre med det :) Der kommer update inden længe.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #5
Oprettet af: Guffenn 03 Apr 2011, 23:54
[img ]http://i56.tinypic.com/339u3hy.png[/img]Transfers.

Som forudsagt ville det ville et stille transfer vindue, og det blev det. En ny spiller kom til klubben og en forlod. Forsvaret var svagest og derfor blev en forsvarsspiller hentet. 23årige Serdan Tasci blev hentet til klubben for et beløb på 9millioner euro. Det betød også at der faktisk ikke var råd til at bruge flere penge i dette vindue. Serdar blev hentet til Leverkusen fra Stuttgart hvor han har spillet hele sin karriere. Før han kom til Leverkusen havde han i alt spillet 131 kampe og scoret 8 mål.

Profil (http://img15.imageshack.us/i/serdarh.png/) - Rapport (http://img846.imageshack.us/i/serdarrapport.png/)


Unge Lars Bender blev udlejet til Sporting for et beløb på 1.1 millioner euro. Lars blev betragtet som reserve og talent for fremtiden i Leverkusen og derfor vil det styrke ham hvis han røg væk på en leje aftale. Indtil videre har han spiller 10 kampen og scoret et mål for Sporting.

Profil (http://img18.imageshack.us/i/bendert.png/)

De første kampe.

Leverkusen skulle til Gladbach i første kamp. Staben i Leverkusen så frem til en sejr, og så frem til en rigtig god start på denne sæson. Som i de andre kampen stillede de op i en almindelig 4-4-2 taktik med de spiller som Mathias Hansen mente havde den bedste dagsform. De startede også som det bedste hold og havde kontrol over [float=left]
1-3 v. Gladbach
- Stefan Keiβling '17 '90+4
- Stefan Reinartz '30

5-1 v. HSV
- Renato Augusto '13
- Michael Ballack 'str 20 '90+3
- Eren Derdiyok '33

1-0 v Kaiserslautern
- Eren Derdiyok '30

[/float]
kampen. Stefan Keiβling blev kåret som kampens bedste spiller, da han spillede en verdens klasse kampe. Han scorede kampens første mål efter 17 minutter. Vidal modtog bolden på midten og skød den op igennem banen hvor Stefan var hurtigst og løb fra forsvaret og sendte bolden i kassen. Desværre, for Leverkusen, fik Gladbach hurtigt udlignet, kun efter 4 minutter, på et mål af Marco Reus. Derefter faldt niveauet en tak. Begge hold kæmpede stadig for at få føringen, og Leverkusen trak det længste strå da Stefan Reinartz scorede i det 30 minut. Anden halvleg var, i forhold til første halvleg rigtig kedelig. Gladbach var aldrig rigtig i nærheden af at udligne og Leverkusen var heller aldrig i nærheden af at få endnu et mål scoret. Der var lagt over 5 minutter til i kampen og Gladbach modtog i de døende minuttet et hjørnespark. De trak fleste af deres mænd op. Målmanden og en enkelt forsvarsspiller var blevet hjemme, og det gjorde Leverkusen til en fordel for dem. Hjørnesparket blev taget, Leverkusen fik erobret bolden og fik den sendt den op til Stefan Keiβling som var 1mod1 med den sidste forsvarsspiller, Stefan vandt duellen og scorede nemt til 1-3.

Nem kamp for Leverkusen som kunne fejre sine første 3 point med den nye manager, som skal fører dem til succes.

Kampen efter kom Hamburger SV på besøg i Leverkusen. Mathias skulle prøve at overfører de positive og succesfulde ting fra kampen mod Gladbach til den nye kamp mod Hamburger. Det var i sig selv nemt nok, det var jo bare at stille med samme taktik som sidst. Men om spillerne havde den samme dagsform og ville det lige så meget som sidst var ikke til at sige. Kampen startede ligesom sidst med dominering fra hjemmeholdets side af og Leverkusen kom også til flest chancer. En af dem udnyttede Renato Augusto blot efter 13 minutter. Den stærke fløj var med i opspillet og stod fri ude i siden og kunne nemt sætte bolden ind bag målmanden da han modtog den. Ballack er en af de spiller som har været en smule usynlig, [float=right][img ]http://i52.tinypic.com/dym536.jpg[/img][/float] men i dag skulle han have en hel anden betydning. I det 20 minut modtog Leverkusen et straffe og Ballack var manden der skulle tage. Ballack har en stor evne i straffespark og er den helt rette til at skulle skyde, og han scorede sikkert. Hamburger var udspillet, de kom ikke med mange gode chancer og de kunne ikke rigtig finde frem til deres gode spil.
Eren Derdiyok ville også lege med og da han i det 33 minut udnyttede endnu en af Hamburgers mange fejl scorede han hjemmeholdets 3 mål. Leverkusen så helt uovervindelige ud med det spil de havde kørende lige nu, det hele kørte bare derud af. Forsvaret lignede en stor mur som modstanders spiller bare bumbede ind i gang på gang, og de havde svært ved at komme igennem eller over den stærke mur. En fantastisk første halvleg og Mathias ikke kunne uddele andet en rosende ord til hans mandskab.

Igen var anden halvleg en hel anden. Leverkusen kom stadig frem til store chancer men havde svært ved at udnytte dem fuldt ud. De havde jo også en målforskel på 3, så det var ikke nødvendigt med flere mål når modstanderen heller ikke fik fat i de eftertragtede scoringer. Alligevel fik de et trøste mål da Son Heung-Min udnyttede en forsvarsfejl og reducerede. Ballack var personen bag kampens sidste mål, som faldt efter 3 minutter inde i dommerens tillægstid da han scorede målet til 4-1.
Endnu en fantastisk sejr til Leverkusen hvor de virkelig viste hvad de var i stand til, og hvordan Mathias har arbejdet med holdet det sidste stykke tid.

Leverkusen havde igen hjemmebane fordel da de mødte Kaiserslautern i den 3 spillerunde. Igen samme formation med 4-4-2 og næsten sammen opstilling. Denne gang ville Leverkusen få meget mere modstand og det gik hen og blev en halv kedelig fodboldkampe, hvor Leverkusen havde sat sig på det meste af spillet men ikke formåede at sikre sejren ved at score alle de mål som de var van til. Eren Derdiyok stod for kampens første og eneste mål i det 39 minut. Ud af 21 skud var 11 af dem på målrammen men alligevel fik de kun scoret 1 mål. De fik selvfølgelige hevet de 3 point hjem, men alligevel ville en lidt mere sikre sejr have været bedre. 

”De tre første kampe er gået over al forventning. Jeg havde ikke regnet med at vi ville vinde så overlegent i de to første kampe, men det er dejligt at se vores mandskab er så succesrigt og så mål scorende. Alt kører bare for tiden og vi er inde i en rigtig god periode som bare skal forsætte indtil sæsonen slutter så vi får en god placering. Efter de første kampe og det jeg har set er jeg sikker på at med den rigtig taktik og en god dagsform kan vi slå alle hold her i Bundesligaen og vi vil gå efter en sejr i hver kamp!” – Mathias Hansen.Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Guffenn 03 Apr 2011, 23:55
Tak til Swizz CataR for det fine top banner.

Jeg håber folk kan lide, og se at min billeder og tekst - efter min egen mening, er blevet bedre.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Chamberlain15 04 Apr 2011, 00:02
Citat af: Guffenn 03 Apr 2011, 23:55
Tak til Swizz CataR for det fine top banner.

Jeg håber folk kan lide, og se at min billeder og tekst - efter min egen mening, er blevet bedre.


Det der efter min mening ville kunne gøre billedet af Keiβling bedre, må være en ramme. Her (http://fmfreaks.dk/index.php?action=guides;group_id=15) kan du læse en guide til hvordan du laver rammer på dine billeder


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #4
Oprettet af: Guffenn 04 Apr 2011, 00:06
Citat af: petur 04 Apr 2011, 00:02
Det der efter min mening ville kunne gøre billedet af Keiβling bedre, må være en ramme. Her (http://fmfreaks.dk/index.php?action=guides;group_id=15) kan du læse en guide til hvordan du laver rammer på dine billeder


Sådan :)

Valgte bevidst ikke at gøre det inden du sagde noget, men kan se du har rart. Det gør meget ved billdet.


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #6
Oprettet af: Guffenn 04 Apr 2011, 17:17
[img ]http://i56.tinypic.com/339u3hy.png[/img]


Sejrs stimen forsætter.
Bundesligaen er for alvor i gang. Der er nu spillet 8 runder, og de tyske hold har fundet den rytme de skal finde frem til. Især Leverkusen har fundet en god rytme efter Mathias Hansen er kommet til. [float=right]3-1 v. Hoffenheim
- Isaac Vorsah, selvmål '11
- Stefan Keiβling '31
- Simon Rolfes '77
0-1 v. Stuttgart
- Eren Derdiyok '58
3-0 v. Freiburg
- Tranquillo Barnetta '8
- Stefan Keiβling '14
- Eren Derdiyok '65
1-2 v. Schalke
- Stefan Keiβling '6
- Aturo Vidal '75
2-1 v. FC Bayern
- Stefan Keiβling '44
[/float] Ud af de 8 kampe der er blevet spillet er 7 vundet, nogle overlegent andre smalt, men sejre tæller uanset hvor mange mål der er blevet scoret. Leverkusen havde en målscorer på 10-4 i de sidste 5 kampen, hvilket må siges at være fremragende. Offensiven i Leverkusen er skarp og de ved hvordan de skal løse deres problemer.

Leverkusens gode stime forsatte stærkt efter de havde spillet de tre første runder, de vandt de næste 4 kampe sikkert, dog kunne det have været bedre mod Stuttgart. Men da Leverkusen spillede på Allianz-Arena i München ødelagde FC Bayern deres gode stime da de tævede Leverkusen 2-1.Bayern havde en bedre dagsform og var alt i alt et bedre hold end Leverkusen. Thomas Müller scorede begge Bayerns mål, det ene blot efter 2 minutter, hvor Leverkusens forsvar blottede sig totalt og dummede sig, andet mål kom til sidst i kampen i det 74 minut. Leverkusen kæmpede deres røv i laser men kunne ikke komme op og få scoret så de bare kunne få en uafgjort med hjem. Stefan Keiβling var manden bag Leverkusens enlige mål. Et ærgerligt nederlag som man godt kunne have undværet, men nu gælder det bare for Leverkusen om at komme op på hesten og starte en ny stime.

Stefan Keiβling har været Leverkusen helt store offensive profil i denne sæson. Han har spillet 13 kampe og scoret 8 mål, i alle turneringer. I Bundesligaen ligger han øverst på topscore listen med 6 mål i 8 kampen, hvilket er en flot statistik. Stefan bliver helt sikkert Leverkusen store spiller i denne sæson, og måske bliver det svært for Mathias Hansen at holde ham på BayArena efter sæsonen er slut, men vi håber alle sammen at det kan lade sig gøre.

På grund af de gode resultater som Leverkusen har leveret, ligger de nu på en første plads med en målscore på 18-6. 3 point længere nede, på anden pladsen, ligger Wolfsburg placeret.

Ligatabel (http://img852.imageshack.us/i/ligatabelw.png/)Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #6
Oprettet af: Guffenn 04 Apr 2011, 21:53
[img ]http://i53.tinypic.com/28mnuh2.png[/img]


Europa cup Gruppe C.
Efter kampene mod Brøndby var Leverkusen endt i Gruppe C sammen med engelske Tottenham, israelske M. Haifa og græske Aris. Succesen fra kampene mod Brøndby skulle bringes videre i gruppen så holdet kunne komme videre til knockout runderne, og hvis det kan lade sig gøre så er kravet fra Mathias og ønsketænkningen at nå kvartfinalen. Det ville være et stort skridt i den rigtige retning, både for klubben, men samtidig vil det også hjælpe hele det tyske land, så der kan komme flere hold med i Europa!

[float=left]
2-1 v. M. Haifa
- Tranquillo Barnetta '26
- Eren Derdiyok '41

2-1 v. Tottenham
- Eren Derdiyok '13

0-3
- Arturo Vidal 'str 31
- Stefan Reinartz '69
- Tranquillo Barnetta '79


[/float]
Tottenham var favoritter til første pladsen, det engelske hold vil kæmpe alt hvad de har for også at komme videre til knockout runderne, men Leverkusen vil altid gøre deres bedste for at spolere deres planer og selv få førstepladsen. Både Aris og M. Haifa er ikke nogle man regner med vil komme videre fra gruppen da det ikke er to tophold. Men samtidig skal man ikke føle sig hævet over nogle, alle hold kan skabe resultater og overraske. Alt kan ske i fodbold, alt.

Leverkusen fik i første omgang besøg af M. Haifa som skulle prøve at gøre er forsøg for at spolere planen for tyskerne og det lykkedes da også i starten for allerede efter 10 minutter er tyskerne,[float=right][img ]http://i52.tinypic.com/a0crw3.jpg[/img][/float] som havde regnet med at tage kontrollen og vinde kampen, bagud med 1. Det gav et chok i Leverkusen og fik Mathias op i det røde felt. Leverkusen pressede alt hvad de har lært, og det bar frugt i det 26 minut, hvor Tranquillo Barnetta scorede målet til 1-1. Sikken forløsning, som fik dæmpet Hr. Hansen ude på bænken. Leverkusen trak da også det længste strå da Eren Derdiyok scorede til 2-1. Leverkusen vinder kampen og ligger på en andenplads lige efter Tottenham.

Derefter skulle Leverkusen flyve til England hvor White Hart Lane og Tottenham ventede. En kamp som der blev set meget frem til, men ikke med de store forventninger. Chokket gik igen igennem Leverkusen da Tottenham allerede efter 11 minutter bragte sig foran, på mål af Tom Huddlestone. Var nedslagtningen begyndt? Det var nok det der gik igennem hovedet på Mathias Hansen som stod på sidelinjen og så på. Smilet kom dog tilbage på hans ansigt da Eren Derdiyok scorede til 1-1, blot 2 minutter efter Tottenhams mål. Så kunne de slappe lidt mere af. Vi skulle helt hen i det 64 minut før der skete noget nyt. Før var der ikke sket så meget i kampen, begge hold havde kæmpet for at score og bringe sig foran. Men Tom Huddlestone scorede sit andet mål efter 64 minutter. Det blev også resultatet. Et ærgerligt nederlag, som sagtens kunne have været en uafgjort kamp.

Så gjaldt det Aris som Leverkusen skulle møde på udebane, i Grækenland. Igen blev der forventet en sejr, det var også nødvendigt for at indhente Tottenham på førstepladsen, og det er stadig realistisk at få den plads. En meget lige kamp til at starte med, denne gang var der ingen hurtige mål. Aris kæmpede for at få chancer, men Leverkusen stod solidt på spillet og i det 31 minut kom det første mål. Barnetta bliver fældet i feltet efter et hjørnespark, dommeren dømmer straffespark, Vidal scorer og 1 – 0 til tyskerne. Det var det eneste mål i en halv kedelig første halvleg. Anden halvleg startede som første, stille og rolig med et par chancer til begge hold. Stefan Reinartz score til 2-0 efter 69 minutter, og det sidste mål bliver sat ind ti minutter senere, denne gang af Barnetta. Leverkusen vinder 3-0.

Efter de første tre kampe i Gruppe C, er Leverkusens muligheder for at gå videre er meget store.

Gruppens kampe (http://img854.imageshack.us/i/72278111.png/) - Stillingen (http://img576.imageshack.us/i/19848492.png/)
Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #8
Oprettet af: Guffenn 05 Apr 2011, 22:19
[img ]http://i56.tinypic.com/339u3hy.png[/img]


Stimen forsætter
13 kampe er blevet spillet, der er 4 kampe tilbage inden efterårs sæsonen er slut. Der bliver kæmpet om alle pladserne, men Leverkusen sidder stadig fast i toppen af poppen og ser ikke ud til at rykke sig med den succesfulde stil de har. Førstepladsen er faktisk den eneste plads hvor der er over 3 point ned til den næste, ellers er resten af tabellen fuldstændig åbent, nogle hold skal dog tage sig sammen hvis de gerne vil have endnu et år i Bundesligaen.
[float=right]
4-1 v. Mainz
- Stefan Keiβling '58
- Arturo Vidal '63
- Tranquillo Barnetta '66
- Sami Hyypiä '75
3-1 v. Hertha Berlin,
(Pokalturnering (F))
- Stefan Keiβling '12 '105
- Sami Hyypiä '110
0-0 v. St. Pauli
1-0 v. Köln
- Stefan Keiβling '15
3-1 v. Dortmund
- Eren Derdiyok '23
- Sami Hyypiä '56
- Arturo Vidal '89
1-2 v. Nürnberg
- Eren Derdiyok '32 '64
[/float]

De sidste 6 kampe har, igen, været fantastisk og Leverkusen har skabt rigtig gode resultater som de kan være stolte af. Ud af de 6 kampe endte en uafgjort og ellers blev resten vundet. Kampen der missede var kampen mod St. Pauli, ude. Kampen var en meget lige affære, som man kan se på stillingen så lå bold besiddelse på 50%/50%, og mål indenfor rammen var da heller ikke noget at prale med. Det bedste Leverkusen præsterede var da Mainz besøgte BayArena, kampen endte 4-1 med store præstationer Sami Hyypiä, Tranquillo Barnetta, Arturo Vidal og Stefan Keiβling.

Efter Mainz kampen var det igen tid til en omgang pokal fodbold, som skrevet tidligere var det denne gang Hertha Berlin der skulle tæves. Leverkusen kom også foran efter 12 minutter, men Hertha svarede hurtigt igen og efter 33 minutter stod der 1-1. Kampen var meget lige og begge hold havde gode chancer, det var bare svært at fådem udvekslet til mål, så kampen endte 1-1 og de skulle derfor ud i forlænget spilletid. Her viste Leverkusen den klasse som de ved de kan spille i og de får scoret 2 mål i løbet af den halve time og vinder kampen 1-3. Forløsning for Mathias og co. da et nederlag allerede i anden runde ville være katastrofalt.
Leverkusen møder Karlsruhe i næste runde.

Ærkerivalerne fra Köln kom også et smut forbi Leverkusen. En havde en klub, Leverkusen havde en smule problemer med at slå. Leverkusen kom dog godt fra start og blot efter 13 minutter var Leverkusen foran, på mål af den altid scorede Stefan Keiβling. Det skulle vise sig at være kampens eneste mål, for Köln skabte store problemer for Leverkusens angriber som havde det svært oppe i modstanderens felt. Andre hold som blevet besejret på vejen var Dortmund med 3-1, Nürnberg med 2-0.

Spiller Statistik (http://img843.imageshack.us/i/spillerstatistik.png/) - Bundesliga Stilling (http://img269.imageshack.us/i/tabel.png/) - Holdstatistik (http://img191.imageshack.us/i/holdstatistik.png/)Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #9
Oprettet af: Guffenn 06 Apr 2011, 17:19
[img ]http://i53.tinypic.com/28mnuh2.png[/img]


Første Knockout runde venter
Efter de tre første gode kampe I Gruppe C, ventede de sidste tre kampe nu på at blive spillet. Leverkusen kunne med 2 sejre spille sig videre til 1 Knockout runde. Det blev selvfølgelig trænet for at komme så langt som overhovedet muligt.
[float=right]
5-2 v. Aris
- Eren Derdiyok '25 '84
- Stefan Keiβling '28 '70
- Arturo Vidal '90
3-0 v. M. Haifa
- Stefan Keiβling '7 '41
- Sami Hyypiä '13
3-0 v. Tottenham
- Stefan Keiβling '20
- Renato Augusto '50
[/float]

Leverkusen fik først besøg af grækerne fra Aris. Første kamp blev vundet sikkert med 3-0 og da denne kamp var på hjemmebane var det helt sikkert muligt at vinde lige så stort eller større endda. 23.744 stolte fans var mødt op for at hjælpe holdet imod en stor sejr.  Kampen startede stille og rolig ud, Leverkusen havde det meste af boldbesiddelsen og viste gode takter. Eren Derdiyok scorede kampens første mål efter 25 minutter efter et stort hul i modstanderens forsvar, det var som om at Aris ikke var helt oppe på dupperne og klar til denne kamp, men kun en fordel for Leverkusen. Blot 3 minutter senere var Stefan Kieβling klar foran målet og scorede et flot mål efter at blive spillet totalt fri i feltet. Det var også de eneste to mål i første halvleg, anden halvleg skulle vises sig at blive mere spændende. Det hele var igen meget lige og Aris lignede et hold som var klar på at give tyskerne kamp. 66 minutter inde i kampen scorede nordmanden Hans Åge Yndestad nemlig, men inden Aris’ andet mål var Stefan Kieβling sit andet mål. Derefter var det Aris igen, denne gang Carlos Ruiz som snød Leverkusens forsvar og scorede. Eren Derdiyok, som efter kampen blev kåret til som kampens bedste spiller, var heller ikke færdig og han scorede efter 84 minutter. Det sidste mål blev scoret i det 90 minut og denne gang var det en tredje spiller, Arturo Vidal. Leverkusen vinder 5-2 og er kun en sejr fra at gå videre.

Næste modstander var M. Haifa på udebane, ikke en kamp der skulle blive så målrig som den forrige mod Aris, men mål kom der. Stefan Keiβling startede kampen perfekt for Leverkusen, for kun 7 minutter inde i kampen scorede han kampens første mål. Stefan har virkelig været den helt store stjerne for Leverkusen siden sommers, han har i alt scoret 19 mål i 28 kampe, det er rigtig flot. 6 minutter senere stod der 0-2 på tavlen, da Sami Hyypiä scorede Leverkusens andet mål. M. Haifa havde nu lagt vej hjem, i det at Leverkusen styrede kampen og M. Haifa simpelthen ikke bare er gode nok til denne turnering. Kampens sidste mål blev scoret efter 41 minutter og endnu en gang var det Stefan Keiβling som scorer. Leverkusen vinder 3-0 og er dermed videre fra gruppen! Fantastisk !

Sidste kamp var hjemme på BayArena hvor englænderne fra Tottenham skulle bankes. Leverkusen havde lært meget siden deres sidste kamp og med hjemmebane fordelen var det realistisk at de kunne få en smal sejr over Tottenham. Stadionet var proppet, fansene var oppe at køre og alle så frem til en virkelig spændende kamp mod det store hold fra England. [float=left][img ]http://i51.tinypic.com/ezfx1d.png[/img][/float] Kampen var meget lige, begge havde store chancer for at bringe sig foran, men ingen var gode nok til at få bolden i nettet, indtil det 20 minut. Leverkusens store stjerne Stefan Keiβling scorer et noget klumpet mål. Vidal sender bolden ind i feltet hvor Barnetta prøver sit held med at heade bolden ind i nettet, men tottenhams målmand er på og slår den væk, men desværre for ham lander den for fødderne af Stefan som nemt klasker den i mål. Leverkusen er i den syvende himmel og fører 1-0. Spillerne fra Leverkusen spillede en rigtig god kamp og fik holdt Tottenham fra de store chancer så det ikke var muligt for dem at få scoret. I anden halvleg var det stadig Leverkusen som førte sig frem, Tottenham kom dog til et par chancer, men deres chancer for at vinde kampen blev mindre da Renato Augusto headede bolden i nettet til 2-0, efter Barnetta havde sendt en perfekt bold ind i feltet og det var ingen problem for Renato at sætte den ind med panden.
Kampen ender 2-0, Leverkusen er videre og får samtidig kæmpet sig over Tottenham på førstepladsen og går videre som vinder af hele Gruppe C.

Jeg er bestemt en stolt mand. Vi har bevist at vi er kvalificeret til at gå videre i Europa. Jeg glæder mig til den første knockout runde hvor vi skal til Tyrkiet og møde Galatasaray. Det er ikke et hold jeg har det store kendskab til, så vi må passe på når vi møder dem. I anden runde har vi mulighed for at møde enten Spartak Moskva eller Man. City, og jeg er helt sikker på at vi helst vil møde Moskva, det kan der ikke være nogen tvivl om – Mathias Hansen

Holdstatistikken (http://img854.imageshack.us/i/holdstatistikeuro.png/) - Spillerstatistikken (http://img845.imageshack.us/i/spillerstatistikeuro.png/)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #10
Oprettet af: Guffenn 06 Apr 2011, 22:13
[img ]http://i56.tinypic.com/339u3hy.png[/img]


Færdig for 2010.
De sidste 5 kampe af 2010 gik lige så godt som resten af sæsonen. Desværre kom det andet nederlag i ligaen da Leverkusen mødte Hannover på udebane. Leverkusen har i de 5 sidste kampe haft en målscorer på hele 10-3. Det er jo helt ekstremt så godt som det køre for deres offensiv, den sidder bare i skabet. Og det meste af succesen kan man ligge over på Stefan Kieβling skuldre, selvom man ikke skal forskelsbehandle eller gøre andre bedre end ham, så har han virkelig vist hvor stor en stjerne han har været i løbet af efteråret.

I kampen mod Werder Bremen blev spillet på udebane. Det var en kamp der skabte store problemer for Leverkusen, for ingen af holdene ville tabe denne kamp og Bremen er et stærkt hold så i store dele af kampen fik de presset Leverkusen i bund. Stefan Kieβling er dog manden bag det første mål og fik Leverkusen sat i føring.
[float=right][img ]http://i55.tinypic.com/o0uxz7.jpg[/img][/float] Et godt opspil skabte et rigtig godt mål. Det eneste Bremen fik skabt i første halvleg var en masse gule kort, og i overtiden lavede Per Mertesacker et dumt selvmål og bragte Leverkusen foran med 2. Werder Bremen kom bedre med i anden halvleg og de fik et lille trøste mål efter 79 minutter, men det var også det sidste de fik gjort. Målet blev scoret af Claudio Pizarro.

Endnu en svær kamp ventede Leverkusen da de fik besøg af Wolfsburg. De har et stærk hold og kan skabe gode resultater, og det var noget Leverkusen passe på fordi det kunne hurtigt gå galt. Det skulle også gå hen og blive en meget lige kamp. Tranquillo Barnetta scorede et godt og hurtigt mål, efter 27 minutter. Leverkusen modtager et hjørnespark, som Barnetta sender ind i feltet, bolden bliver spillet ud af feltet hvor Eren Derdiyok samler den op, spiller den ud til Barnetta i siden som hugger den ind mod mål hvor den rammer målmanden og ryger ind i målet! Rigtig flot mål! Det var kampens eneste højdepunkt og mål. Wolfsburg prøvede at kæmpe sig tilbage men havde ikke styrken og snedigheden til det.

[float=left]
2-1 v. Werder Bremen
- Stefan Keiβling '27
- Per Mertesacker '42+2
1-0 v. Wolfsburg
- Tranquillo Barnetta '27
0-1 v. Hannover
2-0 v. Frankfurt
- Manuel Freidrich '27 '72
5-1 v. Karlsruhe
Pokalturnering, 4 runde.
- Eren Derdiyok '5
- Renato Augusto '22
- Sami Hyppiä '35
- Stefan Keiβling '72
- Barnetta '85

[/float]

Kampen i Hannover skulle vise sig at blive det andet nederlag i Bundesligaen, men et meget smalt nederlag. Kampen kunne nemt have endt uafgjort, men det sidste manglede fra Leverkusens side af. Første halvleg var en kedelig affære og der skete ikke rigtig det store. Blide tacklinger, ingen store chancer, intet. Anden halvleg var ligesom første, ret kedelig, selvom at der blev sat gang i spillet da Didier Konan bragte Hannover foran efter 59 minutter, så var dagsformen der bare ikke og Leverkusen taber 1-0.

Sidste Bundesliga kamp var hjemme mod Frankfurt. En kamp hvor Leverkusen igen bragte deres gode og flotte spil frem og hev en sikker sejr hjem. Manuel Freidrich scorede kampens første mål efter 27 minutter, et mål der blev skabt efter et hjørnespark og Manuel hoppede højeste og headede bolden ind i nettet. Et godt mål og det lettede i Mathias da han så holdet komme foran. Det var egentligt det eneste store højdepunkt i første halvleg da der kun blev scoret et mål.
Anden halvleg startede meget lige, der skete ikke rigtig noget de første mange minutter. Leverkusen kæmpede for at få flere mål og Frankfurt kæmpede selvfølgelig for at udligne. Det var dog Leverkusen der fik målet, og det var igen Manuel der scorede, et mål der var total kopieret af det første mål. Han stod helt rigtig i hele den kamp, og der var ikke noget forkert i af kårer Manuel som banens bedste.

Sidste kamp i 2010 var tredje runde af pokal turneringen mod Karlsruhe, og her levede Leverkusen sig fuldt ud. Eren Derdiyok startede det store mål show da han efter 5 minutter scorede kampens første mål, et rigtig lækkert mål efter en dum målmands fejl. Så var festen i gang og Leverkusen styrede total den her kamp, og Karlsruhe kom ikke rigtig til chancer. I det 22 minut blev der igen scoret, denne gang Renato Augusto. 10 minutter efter kom Karlsruhe dog på måltavlen, da Andrei Christea scorede deres første og eneste mål i kampen. Der gik ikke mere end 3 minutter før Leverkusen havde overtaget styringen og Sami Hyypiä scorede Leverkusen 3 mål, det blev det sidste inden halvleg. En fantastisk halvleg hvor Leverkusen viste overlegenhed.
Anden halvleg startede rigtig godt for Leverkusen og de fik holdt Karlsruhe væk fra store chancer. Stefan Keiβling var selvfølgelig også med i kampen og hans målnæse fejlede igen intet. Han scorede deres 4 mål efter 72 minutter og endelig kom det sidste mål efter 85 minutter, hvor Barnetta sikrede Leverkusen en flot stor sejr.

Leverkusen er selvfølgelig meget videre i Pokalturneringen, hvor de i kvartfinalen skal møde St. Pauli. Et hold som tidligere har skabt problemer for Leverkusen.

Holdstatistik (http://img850.imageshack.us/i/holdstatistik2.png/) - Sppillerstatistik (http://img219.imageshack.us/i/spillerstatistik2.png/) - Bundesligaen (http://img864.imageshack.us/i/tabel2.png/)


Titel: Sv: Bayer 04 Leverkusen #11
Oprettet af: Guffenn 07 Apr 2011, 10:15
[img ]http://i56.tinypic.com/339u3hy.png[/img]


Interview med den nye manager.

Du har haft en rigtig god halvsæson, hvordan synes du selv det er gået?
Jamen jeg synes at holdet har klaret det rigtig godt, og jeg har modbevidst de folk som satte spørgsmålstegn ved min ansættelse, for jeg er bestemt den rette til dette job. Men ja halvsæsonen har været rigtig god. Vi har kun haft 2 nederlag i Ligaen, 1 nederlag i Europa og så er vi også videre i Europa. Jeg synes det har været fantastisk.

Nu nævner du jeres Europa tur. Tror du i kan nå længere?
Som sagt tidligere så har jeg ikke det store kendskab til Galatasaray, men når de er nået videre må de være et godt hold som vi nok skal passe lidt på når vi spiller mod dem første gang, som er på udebane. Men jeg håber og tror på at vi kan kæmpe os videre til anden knockout runde, hvor vi jo kan møde enten Spartak eller City.

I ligaen er det også godt rigtig godt for jer, hvorfor?
Vi havde en god snak med spillere og staben inden vi startede sæsonen, og vores trup har store kvaliteter og det var en af grundene til at det er gået så godt som det er. Vores offensiv har været rigtig skarp i de fleste kampe og har scoret mål på stribe, samtidig har vores forsvar og målmand gjort det fantastisk. Forsvaret er en stor mur, med få mangler.

Nu åbnes transfervinduet snart, hvordan vil du bruge det?
Vi skal prøve at undgå at sælge vores kvalitets spiller. Ellers ville jeg gerne bruge penge på en ny back eller måske en til angriber, så vi har lidt flere at bruge af                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010