Endnu en god update syntes jeg. Dejlig simpel opsætning, simpel grafik, læsningen er god og resultaterne er der også så det er jo bare helt perfekt Opstemt

San Marino og de 12 supertalenter

PSG
Gæst

« Svar #196: 12 Nov 2008, 14:31 »

Fantastisk update  Opstemt God sejr over Kasakhstan, godt skrevet. KIU.  Opstemt
Logged

dowie
Reserveholdsspiller
****

« Svar #197: 16 Nov 2008, 23:43 »

Truppen mod Norge og Frankrig

Der var ingen kaniner i Peter Schmeichels hat, da landsholdstruppen blev offentliggjort

10. oktober 2010

Efter en god start med to sejre ud af to mulige, så skal det danske landshold fortsætte de fine takter i to svære hjemmekampe mod henholdsvis Norge og Frankrig – der ret beset skal give tre point, hvis man gerne vil være sikker på 2. pladsen. Det bliver dog svært, for begge modstandere har fået en fin start på EM-kvalen. Peter Schmeichel offentliggjorde i dag de 26 spillere, der skal med til Vedbæk, og landstræneren har valgt det sikre, da der ingen overraskelser er i truppen, som også har fået skadet Daniel Jensen tilbage.

- De næste to kampe kan blive afgørende for resten af EM-kvalen. Hvis vi kommer ud af dem med seks point, ser det meget godt ud. Hvis vi taber begge, så kan vi ikke tillade os flere fejltrin i kvalifikationen. Derfor er det vigtigt, at vi er klar fra start og viser, hvem der bestemmer i Parken, sagde Schmeichel ved udtagelsen.

« Svar #198: 16 Nov 2008, 23:46 »

Mens det ser ud til, at der er gået inflation i FM 09 Blogs-tråden, så er der jo også nogle 08´ere, der skal fortsættes.. Smiley

Men også afsluttes Skuffet - fordi jeg den 1. december skal ind til beredskabet.

af Danmarks fire mål mod Norge.

Der var lagt i kakkelovnen til et brandvarmt og spændende opgør, da Danmark i aften tog imod vores nordlige naboer og rivaler fra Norge. Nordmændene kunne dog ikke stikke en kæp i hjulet på det danske landshold, der stormer videre mod EM efter en sikker 4-1-sejr i Parken.

Fantastisk start

Danmark chokstartede kampen, da der ikke engang stod 3 min. på måltavlen, før der stod 1-0. Efter rigtigt godt spil førte Christian Poulsen bolden frem over græsset og spillede den langs jorden til Nicklas Bendtner i feltet, der skød første gang og ubesværet udplacerede Håkon Opdal i Norges mål. Målet satte en god dansk halvleg i gang, og efter små ti minutter var danskerne tæt på igen. Et hovedstød fra Søren Larsen fremtvang et hjørnespark, hvorpå Daniel Agger forsøgte sig med et spektakulært saksespark, der dog gik over. Men bedst som det så ud, som om Danmark skulle på 2-0, som kom Norge tilbage i kampen. En lang aflevering fra Kristofer Hæsted gik hele vejen til Tore Andreas Gundersen, der skød lige over Sørensen og ned i mål. 1-1 stik imod spil og chancer.

Danmark, Danmark, Danmark

Herefter stod der dog også Danmark på ALT. Desuden tog det kun de rød-hvide tre minutter at svare på den norske scoring. Michael Jakobsen, som var gået med frem, smed et fladt indlæg ind til Søren Larsen, der vendte sig og scorede mellem benene på den norske keeper. Christian Poulsen havde Danmarks sidste forsøg i en spændende og god 1. halvleg. Endnu engang førte den danske kaptajn bolden frem gennem midten, men denne gang forsøgte han selv med et langskud, der dog blev pareret til hjørnespark, som der ikke kom noget ud af, og så kunne de danske spillere gå tilfredse ned i omklædningsrummet.
Indskiftede Jeppe Curth lukkede og slukkede
kampen med scoringen til 4-1.

Kedelig 2. halvleg

2. halvleg blev noget af en ørkenvandring i stærk kontrast til 1. halvleg. Spillet var ikke godt, og chancerne var små, men alligevel lykkedes det Danmark at score et par gange. I det 67. minut fik de danske fans nemlig noget at varme sig med på en ellers kold og blæsende oktober aften. Godt spillende Anders Dues indlæg fra venstre gik hele vejen til Larsen, der steg op og køligt headede bolden forbi Opdal. På vej ind i overtiden lukkede indskiftede Jeppe Curth så endelig kampen. Thomas Kahlenberg, der var kommet over på venstrefløjen, spillede bolden ind til AaB-angriberen, som bankede bolden ind til en 4-1-sejr til Danmark.

- Der er dage, hvor man spiller godt, og så er der dage, hvor man spiller knapt så godt. Vi oplevede begge dele i dag. Derfor er jeg også utrolig glad for, at vi, på trods af det faktum, kommer herfra med en stor 4-1-sejr og tre dejlige point på kontoen, udtalte Peter Schmeichel efter kampen.

Man of Match: Søren Larsen
Den høje angriber har ikke fundet sit VM-niveau indtil videre, men i aften var han en oplevelse med to gode kasser.

I gruppens andre kampe vandt Frankrig 2-0 hjemme mod Wales, mens Slovakiet vandt 2-0 hjemme mod Kasakhstan. Hviderusland sad over i 3. spillerunde.

med sejrsmålet til 1-0.

Der var dømt topkamp, da Danmark og Frankrig i aften krydsede klinger. Danmark, der manglede Christian Poulsen og Daniel Agger, begge ude med karantæne, var godt med fra start, men kunne alligevel ikke stille noget op mod et overlegent fransk hold.

God dansk start

Selvom det var et svækket dansk hold, der gik på banen denne aften, så kom 1. halvleg til at tilhøre de hårdt kæmpende vikinger. Ikke desto mindre så var det Frankrig, som kom foran. Et indlæg blev headet væk af Jakobsen, men bolden røg lige ud til Samir Nasri, der flugtede første gang fra 25 meters afstand, og Thomas Sørensen nåede aldrig at se skyggen af den bold. Kun et minut senere var Nicklas Bendtner dog tæt på at udligne, med hans hovedstød blev reddet af Hugo Lloris, der stod en flot kamp. Midt i halvlegen forsøgte Rasmus Würtz sig med et par flotte langskud, men Hugo Lloris fik begge gange lige en reddende hånd på bolden.

Ueffektive danskere

Danmark fortsatte stormløbet mod mål, men desværre var effektiviteten ikke på danskernes side denne aften. Det var heldet heller ikke, for i det 29. minut måtte Lars Jacobsen gå ud med en skade, og ind kom Christopher Poulsen, der byttede plads med Martin Albrechtsen.  Nicklas Bendtner fik Danmarks sidste store chancer i 1. halvleg. Den høje angriber modtog et indlæg fra Anders Due, men denne gang reddede Lloris bolden på stregen med en flot refleksredning. Senere forsøgte Bendtner sig igen med et skud, men denne gang fløj bolden lige forbi stolpen.
Den franske keeper Hugo Lloris var i fokus i 1. halvleg,
da han reddede Frankrig på flere tidspunkter

Skidt blev værre

Kun to minutter efter pausen blev skidt værre, da endnu en forsvarspiller måtte udgå med skade. Denne gang Michael Jakobsen, som blev erstattet af debuterende Anders Randrup, der gik ind på højrekanten, og så måtte Albrechtsen ind og spille i centerforsvaret. På nuværende tidspunkt var kun Leon Andreasen tilbage af Danmarks normale forsvar. Det betød selvfølgelig et stormløb ned mod det danske mål, hvor blandt andre Gaël Clinchy, Abou Diaby og Bafetimbi Gomis var tætte på at forøge den franske føring, men utroligt nok holdt det danske forsvar, sammen med en storspillende Sørensen, målet rent resten af halvlegen. I overtiden blev værre så elendigt, da Mikkel Thygesen modtog sit andet gule kort og dermed rødt, hvilket meget godt illustrerede Danmarks kamp denne aften.

- Det er så ærgerligt. Vi starter svækket, og slutter endnu mere svækket. Selvom vi spiller en okay 1. halvleg, så må vi bare erkende, at det kræver et dansk hold ved 100 procents styrke at slå franskmændene. Jeg er dog stadig optimistisk med hensyn til resten af kvalifikationen, udtalte Peter Schmeichel efter kampen.

Man of Match: Thomas Sørensen
Danmarks sidste skanse var igen en nøglespiller med flere afgørende redninger. Desværre kunne han ikke gøre noget ved Nasris skud af en anden verden.

I gruppens andre kampe stod Hviderusland lige 1-1 hjemme mod Norge, mens Slovakiet også stod lige 2-2 hjemme mod Wales. Kasakhstan sad over i 4. spillerunde.

14. november 2010

Imens den sidste kvalifikationskamp til EM i år spilles den 17. november, så møder Danmark i stedet for Taiwan den 20. november og Slovenien den 24. november i to træningskampe, da man sidder over i 5. spillerunde. Efter et langt efterår døjer en del spillere med skader, og landstræner Peter Schmeichel har benyttet lejligheden til at udtage en del nye og unge spillere, der er uprøvet på dette niveau. Det er især i forsvaret, der er nye ansigter, som dog også spås en stor fremtid. Om de, og andre reserver i truppen, kommer i kamp, er dog alene Schmeichels afgørelse.

- Jeg tror, det bliver godt med nogle testkampe nu, hvor vi lige kan få afprøvet nogle ting og nye spillere, indtil vores kvalifikation går løs igen til næste år. Det er også derfor, jeg har taget nogen unge, friske talenter med i stedet for de noget ældre og rutineret spillere. De har godt af at komme med og snuse lidt til miljøet og hele opsættet, inden det bliver alvor og afgørende, sagde Schmeichel ved udtagelsen.