home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23280
  0 Brugere, 242 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: queenofsjaipur
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2022
| | | | |-+  #2.7 The R’s a QPR story - Chapter 17 The end
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: #2.7 The R’s a QPR story - Chapter 17 The end  (Læst 18147 gange)
szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.7 The R’s a QPR story - Chapter 17 The end
« : 01 Apr 2022, 16:49 »
Forord

I 1882 blev klubben ved navnet Christchurch Rangers grundet og i 1884 blev en anden klub med navnet St Jude's Institute grundet, disse 2 amatør klubber var nabo til hinanden hvor der både var rivalitet og venskab.
I 1886 fusionerede disse 2 klubber til klubben vi i dag kender som Queens Park Rangers FC, selvom fusionen først skete i 1886, er det officielle årstal for grundelsen af Queens Park Rangers FC 1882 samme dag som grundelsen af Christchurch Rangers.
Navnet Queens Park Rangers kommer på baggrund af at de fleste spiller i klubben på dette tidspunkt kom fra Queens Park fra nordvest London.

I 1889 blev klubben officielt semi-professionel og blev valgt til at spille i den engelske sydlige fodbold liga, her spillede de indtil 1920 hvor de tilsluttede sig ”the football league” og hvor de skulle spille i den nye tredje division, som mest indeholdt klubber fra det sydlige England, sæsonen efter blev tredje division opdelt i nord og syd, og fik navnene 3. division (Nord) og 3. division (Syd).

QPR havde ingen fast hjemmebane inden de i 1917 valgte at slå sig ned på Loftus road som ligger i området kaldet ”White City” i London, inden 1917 havde de haft 20 forskellige steder som de kaldte deres hjemmebane, dette er en rekord i engelsk fodbold (også i 2022).
Loftus Road har siden 1917 været hjemmebanen, men i sæsonerne 31/32 og 62/63 spillede de på White City stadium, for at tiltrække et større publikum til deres kampe.

Loftus Road blev i 2019 døbt til Kiyan Prince Foundation Stadium, da QPR solgte navne rettighederne til Kiyan Prince Foundation. The Kiyan Prince Foundation blev oprettet i 2007 af Mark Prince som er far til Kiyan Prince.
Kiyan Prince var en tidligere ungdoms spiller i klubben som dødede udenfor klubben stadion efter han var blevet angrebet og stukket ned, Kiyan Prince havde forsøgt at hjælpe en anden dreng på vejen som blev mobbet.
Kiyan Prince Foundation er en non for profit organisation som kæmper mod volddig kriminalitet blandt unge.
« Seneste Redigering: 30 Apr 2022, 23:53 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
The R’s
« Svar #1: 02 Apr 2022, 02:15 »
Prolog

Sidste sæson endte QPR på en 9 plads, hvilket var en okay placering, men sidst på sæsonen begyndte bestyrelsen at blive utålmodig med manageren Mark Warburton, bestyrelsen mente at klubbens spiller materiale var bedre end det Warburton havde opnået, men 4 sejre ud af de sidste 5 kampe var med til at rede hans job.

Men de 4 sejre var kun et plaster på såret, bestyrelsen var uden Mark Warburton viden, igang med at se sig omkring efter hans afløser.
Klubben har igennen deres lange historie haft managers fra de britiske øer, med en udtagelse da Jimmy Floyd Hasselbaink var manager tilbage i 2015/16, derfor søgte bestyrelsen denne gang lidt breddere, de søgte en profil som kunne bygge et nyt projekt op i klubben indenfor deres rammer.

Rammerne som de havde sat op var ikke specielt specifikke, klubben ønskede køb af spillere under 21 år og at der skulle købes spillere fra lavere niveauer i den hjemlige liga.

Bestyreslen håbede på at de lidt løse rammer var med til at gøre jobbet lidt mere attraktivt, og kunne derfor have en ny manager klar inden den første træningskamp d.10/7-2021.
« Seneste Redigering: 07 Apr 2022, 18:26 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.1 The R’s
« Svar #2: 02 Apr 2022, 22:49 »
Chapter 1

Bestyrelsens ønske om at finde den rette kandidat inden den 10/7 ser mere og mere ikke ud til at lykkes, de havde i hemmelighed haft møder med mange agenter og andre aktører, men i sidste ende kunne de ikke rigtige blive enige.

Under et møde med en agenten Feliciano Raya, som repræsenterede en spansk manager med ukendt navn, havde agenten sagt til bestyrelsen at hvis de virkelig ønskede at få en ny manager med et nogenlunde ry, måtte klubben gøre mere for at tiltrække disse, men bestryrelsen afviste agenten.

14 dage senere skete der pludselige noget, agenten Feliciano Raya havde kontaktet bestyrelsen igen, efter han var kommet hjem fra ferie, han havde været på ferie i Japan og her var han ved et tilfælde kommet en træningskamp, hvor hjemmeholdet efter første halveg var bagud 5-0, holdets træner havde gået hele første halveg og skældt ud på sine spillere og da de kom til pausen, tog han hans ting og gik.

Bestyrelsen vidste ikke hvad de skulle bruge dette til, men agenten forsatte hans historie, efter træneren var gået kiggede alle spillere ud på bænken, her stod hjælpe træneren, han kiggede i hans papiere i en kort tid og herefter kaldte han spillerne hend til sig, han sagde kort nogle små ting til spillerene, og lod dem gå på banen igen.
Jeg tænkte uha, de taber stort, men nej fortalte agenten, det var som om at han havde sendt et nyt hold på banen og kampen endte 5-5.

Efter kampen spurgte jeg træner om hans navn og hvad han havde sagt til dem, han præsenterede sig som Pedro Zavala og jeg sagde ikke så meget, jeg kiggede dem dybt i øjnene og sagde glem alt andet end fodbold, det er derfor i er her og det er det i skal konsentere jer om.

Bestrelsen synes godt om historien, men kunne ikke se hvad de skulle bruge den til, agenten sagde til dem at han mente de skulle kontakte ham for, han kunne muligvis være manageren de søgte, selvom han var ukendt som manager var han i nogle dele a verdenen et kendt fodbold navn og som aktiv spiller havde han vundet nogle trofæer i både mellem amerika og Japan.

Bestyrelsen takkede agenten for hans input og hans gode historie, men de mente ikke at Pedro Zavala passede til deres profil på en manager.
« Seneste Redigering: 08 Apr 2022, 08:54 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.2 The R’s
« Svar #3: 04 Apr 2022, 23:59 »
Chapter 2

Onsdag den 23/6-2021 kunne man i diverse aviser i London og andre byer læse en artikel om at QPR bestyrelse arbjedede på at finde en afløser til Mark Warburton.

Hovedpersonen selv afviste pressen med en "no comment" sætning, da han samme morgen mædte ind på arbejde selvom han stadig havde ferie et par dage endnu, da pressen spurgte ind til det svarede han kort at han var igang med at forberede sig på opstarten og det kommende transfer vindue, som ville åbne op over hele verdenen d.1/7.

Pressen havde i det hele taget ikke meget held med at få historien bekræsftet, QPR bestyrelsen havde været forberet og udsent en presse meddelese, hvor de gav fuld tillid til deres manager.
Men på sammetidspunkt var bestyrelsen samlet og her drøftede de, historien som Feliciano Raya havde fortalt dem et par uger inden.

For selvom bestyrelsen havde afvist agent den dag, havde de dog haft gang i deres eget netværk for at finde information om ham Pedro Zavala, bestyrelsesformande n havde nemlig hørt om ham som spiller, da han skiftede til Japanske Sanfrecce Hiroshima i JLeague for 6-7 sæsoner siden, og den ene sæson hjalp dem til en anden plads.

Men det formanden dog mest husker nu, var den lille vævre spillere som lå usynlig i mellemrummene og kunne få selv det bedste forsvar til at ligne amatører, han kunn også huske første gang han havde set ham spille i Japan og her havde han tænk, "hvis han dog bare havde været 5-8 år yngre, havde han spillet for de store klubber i Europa.
« Seneste Redigering: 08 Apr 2022, 08:55 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.3 The R’s
« Svar #4: 05 Apr 2022, 22:46 »
Chapter 3

14 dage senere d.5/7-2021 sad Les Ferdinand og Chris Ramsay, på hver deres side af den nye QPR manager til det pressemøde som klubben havde indkaldt til dagen inde, da klubben annocerede at Mark Warburton var blevet løst fra hans kontrakt og ikke havde flere pligter i klubben i denne omgang.

Les Ferdinand og Chris Ramsay startede pressemødet uden den nye manager, her startede de med at takke den afgående manager for hans arbejde og ønskede alt held og lykke i fremtiden.

Pressen spørgsmål omkring grunden til fyringen, svarede begge at klubben havde udarbejdet en ny strategi som skulle bringe klubben frem og senest sikre dem oprykning i sæsonen 24/25. og her havde de vuderet at det krævede nye kræfter på manager posten.

Den nye stratgi.

 - Køb af unge spillere, som kan udvikle sig til førstholdsspillere
 - Køb spillere fra lavere divisioner i England
 - Spil attraktivt offensivt fodbold med en balaceret defensiv.
 - Sikre oprykning til Premier League senest i sæsonen 2024/25

Da pressen havde fået svar på nogle af deres spørgsmål, tog Les Ferdinand ordet, nu vil jeg gerne præsentere jer for Pedro Guilherme Zalvada, i mens Pedro kommer ind til pressemødet og sidder sig imellem de 2 andre fortsætter Ferdinand, Pedro er tidligere landshold spiller for El Salvador hvor han nåede 83 kampe og 21 mål, i hans aktive karriere var han kendt for at være en teknisk klog spiller som havde det bedst i mellemrummet mellem modstandernes forsvar og midtbane.

Pedro har spillet for CD Dragons i El Salvador, Pumas i Mexico og Hiroshima Sanfrecce i Japan, efter han stoppede sin karriere blev han træner i Hiroshima Sanfrecce, her har han haft mange roller, han startede som anden angrebstræner og derfra arbejde sig op til den stilling som han havde da vi kontaktede ham, som assistent.

Under hans træner uddannelse har Pedro fået gode bedømmelser og efter nogle lange samtale med ham over den sidste uge tid er vi rigtig glade for at kunne præsentere ham for jer i dag.

Efter vores samtaler og forhandlinger er vi blevet enige med Pedro om en 2 årige aftale med option på 1 år.
« Seneste Redigering: 08 Apr 2022, 08:55 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.4 The R’s
« Svar #5: 07 Apr 2022, 18:24 »
Chapter 4

En af de helt store emner efter pressemødet den 5/6 var hvem er Pedro Zavala, og hans person er blevet diskuteret kraftigt den seneste tid, nogle medier havde ramt nogenlunde rigtig og andre havde skudt helt ved siden af.

Et af deres svar håbede de at få igennem de kommende 5 træningkampe inden den nye sæson skulle starte, et af de svar de fik var at Pedro Zavala ikke var bleg, for at afprøve nye ideér på banen og at alle på førsteholdet fik lov til at vise dig frem.

Pedro Zavala var hellere ikke bleg for at skille sig af med spillere  i det hele 27 spillere har forladt klubben efter han er tiltrådt som manager ud af de 27 er 12 spillere på leje i andre klubber, 4 spillere har forladt klubben på fri transfer og så har han solgt 11 spillere som har givet mellem 14-16 mil.

De penge han har fået ind har han igen brugt til at styrke førstholdstruppen, ind er kommet
- Woodrow fra barnsley for ca 13 mil + klausuler
- Curtis fra Portsmouth for ca 2 mil
- Schneiderlin fra Nice for ca 1 mil

Hvis vi kigger på hans handler, så afvigere de fra den nye stratgi som klubben lancerede da de ansatte ham, alle 3 spillere er over 23 år og kun 1 af dem kommer fra lavere niveauer i England.

Da Pedro forholdt sig til dette svarede han, "truppen skal være i balance med sig selv, vi har mange unge spillere som med tiden gerne skal udvikle sig til førsteholdsspillere, og det kan de ældre spillere hjælpe med, det kan være som rollemodel eller bare som holdkammerat hvor de kan give deres egne erfaringer videre.
Dette har bestyrelsen accepteret, og selvfølgelig skal strategien følges så vi kan opnå de mål klubben har sat".

De handler Zavala har lavet er blevet modtaget med jubel hos tilhængerne, en talsmand for en supporter gruppen twittede sidste dag, at man så truppen som mere komplet og med forskellige typer af spilllere som kan være med til at ændre måden vi spiller på.

« Seneste Redigering: 08 Apr 2022, 08:58 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.5 The R’s a QPR story
« Svar #6: 10 Apr 2022, 14:53 »
Chapter 5

Hverdagen har nu ramt alle hold i championship, vi er 10 kampe inde i sæsonen, hvor Fulham har lagt sig i front fra start, men de er godt forfulgt af Blackburn og Sheffield United på anden of tredje pladesen.

Det ser ud til at det, bliver mellem de 3 hold der skal findes de direkte oprykkere, allerede nu er der et hul på 4p mellem 3 og 4.

QPR indtager pt en flot 5 plads, og viser sig som et hold der kan tage en af de 4 playoff pladser, de har dog haft nogle små bump på vejen hvor de har smidt point mod Hull, Barnsley og Birmingham, men generelt er det et hold som ikke har tur i den på udebane, hvor de har fået deres indtil videre 3 nederlag.

QPR er også ude af EFL Cuppen da de skuffende tabte til Plymouth Argyle på straffe i 2 runde. Næste opgave i championship er Preston på hjemmebane, men Oktober byder også på kampe mod både Fulham og Blackburn.

Lyndon Dykes startede rigtig godt med at lave 3 mål i de første 5 kampe, men idet han løb ind i en lille skade er han faldet lidt i niveau, hvilket var forventet, Charlie Austin har dog været en solid erstatning, godt nok har han kun lavet 2 mål i 6 kampe, men han har også 3 assist og han virker til at være godt tilpas med af spille som targetmand.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.6 The R’s a QPR story
« Svar #7: 12 Apr 2022, 00:35 »
Chapter 6

Efterårssæsonen er nu ovre og alle har nu mødt hinanden mindst 1 en gang, nogle hold er begyndt at møde hinanden anden gang.

3,5 måned er det gået siden, der sidste blev lavet en status omkring Championsship, og hvad er status så ja top 5 har ikke ændret sig, de har fulgt hinanden igennem tyk og tyndt de sidste mange kampe.

QPR havde ved sidte status haft en okay start men med nogle problemer og de har stadig de samme problemer, de har svært ved at skaffe point på udebane, som det er lige nu har de tabt 9 kampe hvor de 7 af dem er kommet på udebane, 3 af de nederlag kommer efter at have været foran.

Vi har selvfølgelig snakket med Pedro Zavala, og spurgt ham om problemerne på udebane ?.
"Trænerstaben og Jeg arbejder med at finjustere vores taktiske spil, når vi spiller på udebane, pt ser vores spil lidt nervøst ud og vi har haft tendens til at overlade for meget spil til hjemmeholdet."

I har jo ikke problemer med at score mål på hjemmebane, hvorfor har i det på udebane ?.
"Vi har indtil videre været gode til at fordele vores mål i blandt hele holdet, og det er både godt og skidt"
Hvordan det ?.
"På hjemmebane får vi mere plads at spille på end vi gør på udebane og det gør at vi har lavet nogle rigtig dumme fejl, hvor vi mister bolden på dårligt sted på banen eller i vores opspil fra forsvaret, og det er det vi arbejder med, vi i nogle sekvenser i kampene bliver mere direkte i vores spil og at vi i andre sekvenser stopper op og holder mere i bolden".

QPR havde 2 gode måneder i oktober og november hvor de spillede 10 kampe og vandt de 7 og tabte 3, her var de også lige oppe og snuse til 4 pladsen, men december måned har ikke været god, 1 sejr i 5 kampe og 5p slog dem tilbage til 5 pladsen.

Chris Willock er begyndt at vise lidt hvad han er lavet af, oktober og november kom han godt igennem med både mål og assist, han står pt noteret for 7 mål og 5 assist for 15(6) kampe, hvilket ikke er så ringe endda.
Som Zavala var inde på er ingen af spillerne bare stukket af med mål eller assist Charlie Austin er pt topscorer med 10 mål og på assist siden er der 3 spillere der ligger med 5 stk.

QPR er spændende at følge pt, der går mange rygter og en af dem er at den nuværende ejer Ruben Gnanalingam gerne vil ud af klubben og at han forsøger at sælge klubben, det samme gælder for bestyrelsesformande n Armit Bhatia rygtet siger at hans interesse for klubben er væk og at han gerne vil prøve noget ny.

Men hvad betyder disse rygter for klubben, det siges at Bhatia havde en finger med i spillet omkring ansættelsen af manager Pedro Zavala.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.7 The R’s a QPR story
« Svar #8: 12 Apr 2022, 19:34 »
Chapter 7 Special edition

Da vi pt befinder os i juletiden kommer der her en, lille speciel jule udgave som blive udgivet i flere dele her hen over julen.
Special udgaven vil forhåbentligt gøre jer mere bekendt med QPR nye manager Pedro Zavala, siden hans ansættelse har vi arbejdet hårdt for at kunne fortælle hans historie, som har gjort at han nu er manager i fodboldens land.

Pedro Zavala født og opvokset i Ozatlán El Salvador, hans familie er der ikke meget at skrive om, da han blev 5 år gammel, så han sidste gang hans Far og 7 måneder senere forsvandt hans Mor, herfra levede han hos hans Bedstemor og på gaden.
En rigtig gadedreng, som i hans børnealder lavede ballade her og der, når han ikke spillede fodbold sammen med de andre drenge i nabolaget, som han kaldte venner.

Pedro´s bedste ven var en anden dreng ved navn Diego, Diego både hos hans mor og 3 andre søskende og de havde ikke meget til dem selv, Diego brugte fodbolden ligesom Pedro til at flygte fra verdenen og bare leve i en stunds tid begge drenge elskede når de kunne stå ude i en gyde og lege med bolden. 

De havde en lille bane liggende midt i deres nabolag, banen var af sand og grus men det var ligegyldig for Pedro og hans venner de kunne spille fodbold i bare tæer hele dagen hvis de fik lov.

Da Pedro nåede 13-14-årsalderen, havde han fået arbejde igennem hans onkel, arbejdet var på 7 måneder og foregik i San Miguel den største by i det vestlige El Salvador. I løbet af de 7 måneder havde Pedro ikke meget fritid, men den fritid han havde brugte han på at lege med en fodbold.

Små 2 km fra hvor han boede var der en lille bane som han tog hen og kunne stå og sparke mod mål, og nogle gange kunne han spille sammen med nogle af de lokal som spillede.


Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.8 The R’s a QPR story
« Svar #9: 14 Apr 2022, 17:21 »
Chapter 8 Special edition

Efter hans ophold på 7 måneder var overstået tog Pedro hjem til Ozatlán, da han kom hjem, stod hans bedste ven Diego og ventede på ham ved busstoppestedet.

Diego havde dårlige nyheder med sig i det, Pedros Bedstemor var gået bort for ca. 1 måned siden, og alle hendes og Pedros ting som var i hendes lejlighed, var væk, det eneste Pedro ejede nu var det tøj han havde på sig sammen med den fodbold han havde i armene.

Pedro blev i Ozatlán, i en lille måned og tog derefter tilbage til San Miguel for at arbejde for hans onkel igen, men da han kom tilbage, havde hans onkel ikke brug for ham, og han havde ikke tænkt sig at ville hjælpe Pedro, hans onkel glad for at bedstemoren var borte, for nu skulle han ikke betale for hende mere.

Pedro havde nu ingen arbejde eller noget sted at bo, i en by som han ikke rigtig kendte, det eneste sted han følte han kendte var den fodbold bane som han havde spillet på sammen med nogle af de lokale da han arbejdede.

Uden at vide hvorfor var det også her hans fødder havde bragt ham hen imens han gik og tænkte på hvad han skulle gøre nu.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1.9 The R’s a QPR story
« Svar #10: 16 Apr 2022, 23:44 »
Chapter 9

Vi har nu passeret 31/1 og dermed er transfervinduet nu overstået, men det er ikke det som har taget de store overskrifter i Nordvest London.
Halvanden uge inde i vinduet kom rygtet igen frem at den nuværende bestyrelses formand i QPR, forhandlede om en evt salg af klubben, og hvis vi kigger på klubbens aggerende så har det påvirket deres transfer vindue, og mange fans frygtede at klubben ikke ville prøve at forstærke holdet.

Fansene skulle vente længe, for det var først 4 dage før vinduet lukkede at klubben kunne præsentere et indkøb, den unge angriber Jake Young er hentet ind fra Forest Green og må anses som et køb til fremtiden, og ja det blev ikke meget bedre for fansene da klubben d. 31/1 præsenterede deres anden og sidste indkøb af den uge kant/offensive spiller Liam Marshall.

To indkøb der må betegnes som spillere der skal bruges om nogle sæsoner og det var ikke hvad fansene havde håbet på, men det skulle blive værrer for dem, for 1 time efter klubben havde præsenteret indkøbet af Marshall, kom nyheden frem at klubben havde solgt George Thomas til Nottm Forest for 2.4 mil og at klubben pt forhandlede med Napoli om et salg af førstemålmanden Seny Dieng.

Seny Dieng var dog ikke den næste spille som forlod klubben, men det gjorde Lee Wallace den 34 årige skotske venstre back havde kontrakt udløb til sommer og var røget ud i kulden i klubben, derfor var han lettet da Motherwell og QPR kunne blive enige om at han kunne skifte kvit og frit nu.

En halv time før lukketid kom nyheden alle ikke havde håbet på, Seny Dieng er blevet solgt til Napoli for 21 mil, et stort tab for klubben, som ikke kunne nå at hente en erstartning.

Eksperterne mener at QPR´s trup nu er alt for small, til at kunne følge med de andre hold i toppen og er spændt på hvad Pedro Zavala vil gøre hvis en af hans spiller skulle løbe ind i en skade, en ting er sikker han skal være kreativ i hans taktikker og han må være sikker på at de yngre spillere er klar til at vise at de er gode nok.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.0 The R’s a QPR story
« Svar #11: 18 Apr 2022, 16:43 »
Chapter 10

39 kampe er nu spillet i championship og med landskampe lige om hjørnet kan klubberne lige puste lidt ud og få lidt fornyet energi inden de sidste 7 kampe i april og starten af maj.

Championship har ikke givet de helt store overraskelser iforhold til de forudsigelser der var inden sæsonen startede, nogle vil måske kalde Stoke´s placering på 24 plads som overaskende, men eksperterne havde forudset en svær sæson for dem.

Fulham kører deres eget løb og de var også det første hold som havde sikret sig playoff, 2 kampe senere fik de følgeskab af Sheffield United.

Ligaen er knækket lidt over i toppen hvor de første 3 hold nok er fundet til playoff AFC Bournemouth og Blackburn ligger og kæmper med Sheffield United om 2 pladsen, QPR ligger lidt i et mellemrum med 7p op og 9p ned.

QPR fører pt ligaens formtabel kun har tabt 2 kampe ud af 13 spillet, noget som de har fået lidt styr på er deres udebane statestik, selvom den stadig er ringe så har de over de sidste 3 måneder kun tabt 3 kampe.
Forklaringen findes i at Pedro Zavala er gået væk fra hans 4321 til en 4141 formation hvilket har givet pote specielt i kampene mod Blacburn og Luton hvor de laver 8 mål.

Igen skal Chris Willock spil fremhæves, med 6 mål over de sidste 3 måneder og en sæson total på 12 indtil videre, og det briger ham op som nr 2 på den interne topscorer liste.

Sagaen omkring salg af QPR har endelig også fået sin ende, en koalition ville gerne købe klubben, men QPR bestyrelse afviste dem blankt.
« Seneste Redigering: 18 Apr 2022, 16:45 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.1 The R’s a QPR story
« Svar #12: 20 Apr 2022, 18:06 »
Chapter 11

7/5-2022 kl er nu 17.00 og de sidste kampe i championship er nu spillet og vi har fundet 2 oprykker og 3 nedrykkere, Luton Town, Peterborough og Derby County må en tur ned i League One, Derby kunne ikke overkommer deres straf som de fik inden sæson start, de startede med - 21p pga klubbens økonomi og blev sat under administration, Derby og Peterborough har hele sæsonen ligget og kæmpet i nedrykningszonen.

Luton Town derimod endte med at ryge ned i siste spille runde, 1p mindre end Stoke som inden sidste kamp lå på den sidste nedryknings plads, men da Stoke tog en 3-1 sejr over Coventry og Luton Town tabte 1-0 til Reading, gik den ikke længere, Luton Town tabte 4 af deres sidste 5 kampe. Spørgsmålet nu er om Ole Gunner Solskjær skal en tur i League One sammen med dem eller om Luton skal havde ne ny manager.

Fulham tog pokal med en flot 1 plads med hele 10p ned til 2 pladsen. 2 pladsen så længe ud til at gå til Sheffield United men en dårlig April måned sendte dem ned på en 4 plads, AFC Bournemouth og Blackburn kæmpede til og med sidste runde om den direkte oprykningsplads og det løkkes for AFC Bournemouth at nuppe den lige for næsen af Blackburn, men Blackburn tabte deres kamp hvor AFC Bournemouth tog 3p.

Playoff kampene spilles fra den 17/5, de fire hold er Blackburn, Sheffield United, QPR og West Brom. toppen blev noget tættere end hvad vi havde regnet med, QPR satte en gigantisk slutspurt ind og vandt 6 af de sidste 7 kampe med en målscorer på 18-7, den tabte kamp var mod Fulham, men under vejs tog de point fra Sheffield United.

QPR skal i playoffen spille mod Sheffield United  hvor første kamp er i London på The Kiyan Prince Foundation Stadium, det andet playoff opgør er mellem Blackburn og West Brom.

QPR har også lige annoceret at de har tilknyttet en række ungespillere hvor der specielt er store forventninger til en ung græker Stefanos Vourloumis.

I sidste afsnit skrev vi at QPR ejer havde afvist salg af klubben og dermed havde lagt låg på alle rygterne men nej, nye rygter er kommet frem at ejeren nu vil trække sig pga den ikke så gode økonomi der er i klubben.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.2 The R’s a QPR story
« Svar #13: 21 Apr 2022, 13:50 »
Chapter 12 Special

10 dages ventetid indtil playoff kampene bliver spillet, kan være en lang tid, derfor vil vi inden playoff runden spilles komme med de sidste 2 indslag, om QPR nye manager Pedro Zavala.

Pedro sad på en bænk hele natten og tænkte på hvad han nu skulle gøre, han havde brug for et arbejde som ville betale nok til at han kunne sove et sted og nok til at han kunne få noget at spise, tanken om at leve på gaden gjorde ham syg, her i San Miguél er det farligt at bo på gaden.

Da solen var stået op, gik Pedro mod centrum og alle butikker han gik forbi, gik han ind og spurgte om de havde noget arbejde til ham, men han var uden held, han satte sig ned på en sten kant og kiggede på den fodbold som havde fulgte ham hele vejen.

Så rejste Pedro sig op og begyndte at jonglere med bolden, han stod bare på samme sted og bolden kørte bare mellem højre og venstre fod, stille og roligt begyndte han at bruge både hoved og lår, og en enkelt gang brugte han også hælen, hvilket fik det nu 30 mand store publikum til at juble, nogle folk lagde endda lidt penge på jorden til ham, det var ikke meget men nok til at han kunne spise lidt.

Pedro fortsatte med at jonglere for publikummet de næste par dage, og den sidste dag var der en mærkelig mand, ikke så højt ikke meget hår selvom han ikke så gammel ud. Bedte han mig om at sætte mig ned og snakke med ham.

Hans navn var Feliciano Raya og han var talent spejder for fodboldklubben CD Dragón.


Breaking news


QPR har netop udsendt en pressemeddelelse om at klubbens ejer har solgt hans andel i klubben til en tysk forretnings mand. mere nyt senere.
« Seneste Redigering: 21 Apr 2022, 16:06 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.25 The R’s a QPR story
« Svar #14: 22 Apr 2022, 16:38 »
Breaking News

QPR har meddelt at deres nu forhenværende ejer Ruben Gnanalingam har solg klubben til tyske Jens Buchta.

Jens Buchta som har tidligere været hos Schalke 04, har allerede sat klubbens økonomi som sin førsteprioritet, dette vil han sammen med den nye bestyrelse som nu inde holder den nye sweiziske administrerende direktør Joseph Grasser, Engelske Bailey Dormor og Malaysiske Tony Fernandes, Fernandes er det eneste mellem som bliver i bestyrelsen.


Som det første har bestyrelsen oprettet et nyt lån i klubben på ca 100 mil kr. som skal hjælpe med at sikre den daglige drift af klubben.
Logged


Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010