home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 16:42:54 Bubbles Blogs #6 - F.C. Vaduz og Lie...
28 Nov 2023, 15:36 szukizek Omklædning... Ungdomsspillere
27 Nov 2023, 21:27 Dusty78DK Blogs FM24 - Broen13's Journ...
27 Nov 2023, 21:23 Dusty78DK Blogs The Ajax way FM 24
27 Nov 2023, 20:02 Dusty78DK Blogs RØVEN AF 4. POLSKE DIV...
21 Nov 2023, 09:24 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
17 Nov 2023, 11:55 RedFan_98 Omklædning... FM21 tv penge og price...
Antal Registrerede Brugere: 22918
  1 Bruger, 373 Gæster Online.

Indlæg: 1132549 over 31352 Emner
Nyeste Bruger: ocisavubi
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2022
| | | | |-+  #2.7 The R’s a QPR story - Chapter 17 The end
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: #2.7 The R’s a QPR story - Chapter 17 The end  (Læst 17227 gange)
szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.3 The R’s a QPR story - Chapter 13 Special
« Svar #15: 23 Apr 2022, 17:05 »
Chapter 13 Special

Feliciano Raya, tog den unge Pedro med til en eftermiddags træning hos CD Dragón, og deres daværende træner var ikke imponeret idet Pedro kun var 14 år gammel.

Han mente ikke at Pedro havde kropsbygningen til at blive fodbold spiller, han var alt for spinkel og ikke høj nok, men Raya fik klubben til at give den unge mand en chance, chancen fik han da han trænede sammen med klubbens U19 hold.

Træneren fik sig en lille overraskelse, da de ting som han mente ikke gjorde Pedro til en fodbold spiller, faktisk var hans styrke  han var spinkel men han var hurtigt, ikke i løb men når han havde bolden, det sammen med et lille tyngdepunkt gjorde at de størrer spillere ikke kunne komme ind på kroppen og stoppe Pedro.

Klubben ville gerne havde Pedro til at blive, men det at han kun var 14 år sammen med at han ikke havde noget sted at bo, var et slille problem.

Efter en lille uge fandt de en løsning, en af klubben ejere, som var en god ven af Raya gav ham et arbejde og et sted at sove og her kunne han blive indtil han kunne klare sig selv.

Arbejdet gav ikke meget, men det var nok for Pedro, som blev boende indtil han underskrev hans første professionelle kontrakt med klubben.

Under hans ophold, spillede klubben i den anden bedste række i El Salvador, her efter tog han til Pumas i Mexico, her var han med til at vinder det mexikanske mester 2 gange inden han drog til Japan.

Allerede da han spillede i Mexico begyndte Pedro at iinteresere sig for træner gerningen og tog de første uddannelser inden han kom til Japan, og da han pådrog sig en knæ skade der, tog han p-træner licensen imens han var i genoptræning.

Pedro Zavala nåde 81 landskampe og scorede 21 mål for El Salvador.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.4 The R’s a QPR story - Chapter 14
« Svar #16: 24 Apr 2022, 15:58 »
Chapter 14 Playoff kamp 1

Første kamp i playoff semifinalen, er nu spillet og vi endte med noget af et målorgie hele 9 mål blev det til og det tyder godt for retur kampene.

Den første kamp var mellem West Brom og Blackburn, en kamp hvor Blackburn kommer godt fra start og fører 2-1 til halveg på mål af Joe Rothwell i 21 min og  Tyrhys Dolan i 32 min og det så ud til at 2-0 skulle holde til pausen men Daryl Dike ville det anderledes da han reducerede til 2-1 i 45+1 min.

Starten af anden halveg forsøgte Blackburn at lukke kampen ved at ligge et massivt press på West Brom, men deres defensiv holdte stand, og West brom kæmpede sig tilbage og tog lidt mere teten i kampen, det gav pote i 60 min da Callum Robinson udlignede til kampens resultat 2-2.

Den Anden kamp mellem QPR og Sheffield United så længe ud til at blive en engangs forestilling fra QPR´s side efter et godt press i starten af kampen, blev Austin nedlagt i feltet efter et indlæg i det 25 min, dommeren dømte straffe og Dykes, scorede sikkert, selvom QPR pressede godt på og var dominerende i første helveg gik de til pause med 1-0.

Anden halveg startede som første sluttede og i 59 min var Dykes igen på pletten og scorede til 2-0, efter målet vågnede Sheffield United lidt op og førsøgte at press QPR, men QPR slog hurtigt tilbage og efter et massivt press hen mod slutningen af kampen scorede Ilias Chair til 3-0 i 83 min, kampen så nu ud til at være lukket og de lod til at QPR havde skiftet et par gear ned, for i 90 min reducerede David McGoldrick til 3-1 og bare 2 min efter kom Sander Berge højste på et indlæg og reducerede til kampens resultat på 3-2.

Det ser ud til at blive kamp til sidste min i retur kampene, som uden tvivl bliver både gode og spændene.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.5 The R’s a QPR story - Chapter 15 Playoff 2 kamp
« Svar #17: 26 Apr 2022, 22:35 »
Chapter 15 Playoff kamp 2

Retur kampene er nu færdig spillet og holdene til finalen er fundet, første runde gav os mange mål og noget super godt spil på banen, det gav os nogle forhåbninger i forhold til retur kampene.

Det vi håbede på skete, masser af mål 7 i det hele, 2 mindre end første runde, men spændingen overskygger.

Den første kamp mellem West Brom og Blackburn endte 2-2, og anden opgør startede hvor første sluttede, begge holde kæmpede med alt hvad de havde og det gav en meget jævnbyrdig kamp, hvor West Brom kom foran midt i første halveg på mål af Jayson Molumby i 28 min, en periode af kampen hvor Blackburn var bedst, og Blackburn fortsatte deres spil som resulterede i en udligning til 1-1 i det 42 min af Ben Brereton Díaz.

Anden halveg var spil frem og tilbage men med Blacburn mest i boldbesiddelse, begge hold havde deres chancer men den sidste skarphed manglede, 3-3 samlet og derfor gik kampen videre til forlænget, men begge hold kunne heller ikke her finde netmaskerne, kampen vinder skulle findes via straffespark, og her måtte vi vente til 7 spark hvor Darnell Furlong fra West Brom ikke kunne klare presse, hans skud endte med at være dårlig og det var nok til at Thomas Kaminski let kunne rede bolden.

Dermed er Blackburn det første hold som bestiller en billet til Wembly.
 

Kampen mellem Sheffield United og QPR, blev en helt anden forstilling, i første kamp styrede QPR kampen men var ved at miste det hele mod slutningen, og gav Sheffield United en chance for stadig at kunne spille sig i finalen, QPR måtte skifte rundt i deres start 11, både Charlie Austin og Ilias Chair tog plads på bænken, mens Cauley Woodrow og Ronan Curtis startede inde.

Det gik hen og blev en rigtig god beslutning, i det 14 min tog Curtis en tur langs venstre side spillede 1-2 med Dykes og afsluttede med et velplaceret skud som gik over i fjerneste hjørne ramte indesiden af stolpen og 1-0 til QPR, herfra styrede de kampen og de endte kampen med at have over 60 % boldbesiddelse.

Kampen endte dog ikke 1-0, for i 44 min slog Curtis til igen denne gang på hovedstød 2-0 til halveg, anden halveg fortsatte med QPR dominans og spørgsmålet var ikke om hvem der ville vinde men om hvor stor QPR ville vinde, men de spillede en kontrolleret anden halveg hvor de styrede tempoet og Sheffield United blev aldrig farlig, og i det 80 min spillede Woodrow en lækker stikning i dybden til Ilias Chair som stille kunne ligge bolden forbi målmanden til 3-0.

QPR vinder samlet 6-2 og finalen på Wembly bliver mellem Blackburn og QPR.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.6 The R’s a QPR story - Chapter 16 Playoff Finale
« Svar #18: 29 Apr 2022, 22:52 »
Chapter 16 Playoff Finale

En kamp som af nogen bliver beskrevet som en af de dyreste kampe, gevindsten er ikke bare at spille i verdensbedste fodbold række, men den økonomiske gevindst er størrer end ved at vinde CHL finalen.

Dette års 2 hold som skal kæmpe om den sidste plads om oprykning er Blackburn, som igennem hele sæsonen har ligget og kæmpet om 2 pladsen, men tabte den til sidste, Blackburn tager turen fra de midt engelske til London, hvor de skal møde QPR.

QPR startede sæsonen okay, men smed point her og der, de havde en frygtlig periode omkring december, hvor de var ved at smide chancen for playoff, men de fik vendt om på tingene i foråret, 5 nederlag 3 udafgjorte og hele 12 sejre i 20 kampe, QPR var anden bedst af alle i Championship, kun overgået af Fulham, men skaden var sket i efteråret og de kunne ikke nå længere end til 5 pladsen

Hvis vi kigger på tabellen så ville alle sige jamen Blackburn må være favoritter, men nej QPR blev udråbt som favorit og de havde da også vundet de 2 tidligere opgør mod Blackburn 2-0 og 4-2.

I semifinalerne kom QPR ikke nemt men stærkt igennem, med 2 sejre og dem som troede Sheffield United havde en chance efter første kamp, ændrede hurtigt deres mening. Blackburn derimod havde det lidt sværer eller de fik ikke lov til at spille op til deres bedste, West Brom var gode til at slå til når Blackburn lavede fejl, det resulterede i at de måtte helt ud i straffespark for at tage billetten til finalen.

Begge hold har alle spillere klar og de stiller begge op i det hvad der er deres bedste start 11, Blackburn starter i deres 41212 og QPR i deres 442, 2 hold som spiller på 2 forskellige måde, Blackburn som gerne vil spille inde på den midtereste del af banen med hurtige direkte afleveringer og QPR som gerne vil kontrollere spillet.

Første halveg bød på 2 scoringer i 27 og 36 min, Blackburn startede kampen med at være dominerede i de første 15 min, Blackburn forsøgte at spille bolden op, men de blev lukket godt ned af et kompakt QPR hold, derfor begyndte Blackburn at spille bolden lidt mere rundt, men deres tålmodighed var ikke så stor, de begyndte igen med at spille direkte igennem midten, men det lykkes ikke rigtigt for dem og det endte med at de prøvede at spille over midtbanen, Diaz forsøgt men det var nogle svære bolde som han fik.

QPR begyndte at tage kontrollen og det gav pote målet til 1-0 blev sat ind af Charlie Austin på en kraftig hovedstød på indlæg af Morgan Schneiderlin som var trukket lidt ud i venstre side, hvor han modstog bolden og sendte den indover med højre, 8 min senere bliver Lyndon Dykes spillet fra i venstre side igen, men inden han kan aflevere bolden bliver han nedlagt lige udenfor feltet, Ilias Chair tog frisparket og sendte den ind til en stormende Rob Dickie, men inden Dickie rørte bolden fløjtede dommeren og dømte straffe. Lyndon Dykes tog bolden og omsatte sikkert 2-0 som holdt til halveg.

Anden halveg var kun lige begyndt før det 3 mål i kampen kom, i 46 min blev Ilias Chair spillet fri igen på venstre side, og igen blev han nedlagt til frispark, QPR forsøgte sig med samme variant igen, men denne gang kom Rob Dickie ikke flyvende, istedet fik bolden lov til at flyve til bagereste stolpe hvor Chris Willock stod helt fri og headed bolden ind til 3-0.

Efter 3-0 målet faldt dampen lidt af kampen, men i 72 min afgjorde Charlie Austin kampen med sin anden scoring til 4-0, de sidste 15 min af kampen fik Blackburn reduceret og de blev reduceret i 74 fik Darragh Lenihan hans anden gulde kort og måtte tidligt i bad og i 83 scorede Tyrhys Dolan til kampen resultat 1-4 til QPR.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2.7 The R’s a QPR story - Chapter 17 The end
« Svar #19: 30 Apr 2022, 23:51 »
Chapter 17

Det var alt fra mig i denne omgang og som altid har jeg nydt at deltage i denne konkurrence, Jeg håber at den kan fortsætte i mange år endnu, selvom folk ikke alle altid kan finde tiden.

Personligt kom jeg også i lidt tidsnød, da jeg fik nyt job sidst i Marts, så der har været meget nyt at forholde sig til, det har også betydet at bloggen blev lidt anderledes end hvad jeg havde forestillet/planlagt men er nu stadig godt tilfreds.

Igen i år har der været nogle rigtig gode blogs, har selv været godt underholdt med at følge CR7 vinde sit 7 CHL inden han gik på pension, Agrupación Deportiva Ceuta Fútbol Club utrolige rejse frem til La Liga og Rejsen mod toppen, som ikke altid er et skridt frem men nogle gange må man tage 1 skidt tilbage for at gå 3 skridt frem.Selvom i ikke kommer til at høre meget mere om Pedro Zavala, så kan jeg da fortælle at, bestyrelsen var ved at fyre manageren som sikrede oprykning, klubben ønskede at spille defensivt fodbold i premier league og Pedro spiller ikke defensivt bold, men bestyrelsen var ikke villig til at rykke sig og Pedro var blevet meget glad for sit job så han gik med til deres ønske.

Sommertranfer vinduet bød på hele 14 nye spillere, hvor de 5 er blevet lejet ud, og hele 17 spillere har forladt klubben permanent.
Ind er kommet spillere som:
Josh Tymon
Álvaro Fernández (Målmand)
João Pedro
Billy Gilmour (Lejet)
Andreas Pereira
Tahith Chong

Efter de første 7 kampe har klubben hentet 10p og ligger nr 12. seneste kamp vandt vi 5-1 mod Leeds.

Tak for denne gang, håber vi ses igen til FM 2023 og at der kommer nye med  Thumbs Up

Logged


Sider: 1 [2] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010