home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 18:23:06 Mussolini Blogs Build a Nation - Danmark
I går kl. 17:52:55 ezexe Klubsøgnin... Hydra ru onion
I går kl. 17:33:13 oqalesa Klubsøgnin... Гид&...
I går kl. 16:40:47 Polaken Klubsøgnin... AGF
I går kl. 14:04:28 imeripo Blogs Вхо&...
I går kl. 13:38:21 imita Blogs Ест&...
I går kl. 13:14:41 Xsdu Blogs Hamlet uden Shakespeare
Antal Registrerede Brugere: 23227
  0 Brugere, 388 Gæster Online.

Indlæg: 1130912 over 31269 Emner
Nyeste Bruger: yvoqamy
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2022
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Build a Nation - Danmark
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 3 [4] 5 6 Udprint
Forfatter Emne: Build a Nation - Danmark  (Læst 6046 gange)
Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #45: 02 Dec 2021, 20:50 »

Nej, han stats er ikke imponerede, men kunne ikke stå for det målsnit Smiley
Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #46: 05 Dec 2021, 09:52 »J U L I  -  O K T O B E R
1. oktober 2025 – Herlev


Endnu en sæson står for døren, og efter sidste års overlevelse, skal vi endnu en gang forsøge at overleve i 1. Division. Målsætningen er, at vi skal kæmpe for overlevelse, og bookmakerne forventer også at vi ender på sidstepladsen. Indtil videre er vi dog godt på vej til at gøre de forudsigelser til skamme. Efter de første ti kampe har vi seksten point og ligger nummer fem i ligaen. Dermed er vi i øjeblikket ved at kvalificere os til oprykningsspillet, og har hele otte point ned til nedrykningspladsern e.

Igennem de seneste par måneder har vi også været igennem et transfervindue, hvor tre nye spillere har sluttet sig til førsteholdstruppen. Mauro Ancona blev den først spiller vi hentede ind. Han er nitten år gammel og spiller på den centrale midtbane. Kaspar Damsbo fra AC Horsens er også kommet til Herlev, hvor han skal være med til at skabe lidt konkurrence og brede på kanterne. Slutteligt er Peter Jensen fra Helsingør blevet hentet ind som vores nye højre back.
 
Vi har desuden fået taget hul på pokalturneringen, og som altid er det en kærkommen lejlighed til at give reserverne lidt spilletid. Modstanderen i første runde var Greve, og vi kom planmæssigt foran. Greve kæmpede sig dog tilbage i kampe og kunne gå til pausen med en 2:1 føring. I anden halvleg kunne Greve dog ikke følge med og vi endte med at vinde 2:5.Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #47: 05 Dec 2021, 15:31 »O K T O B E R  -  J A N U A R
1. januar 2026 – Herlev


Syv kampe er blevet spillet siden sidst og vi forsætter med at give point ind på kontoen. Tre sejre, to uafgjorte og to nederlag er det blevet til, hvilket giver elve point til de blå fra Herlev. Dermed har vi stadig muligheden for at komme med i oprykningsspillet, og har faktisk fem point ned til nedrykningspillet og tretten point ned til nedrykningspladsern e. Så umiddelbart ligner det en succesfuld sæson, men vi er kun halvvejs og meget kan endnu nå at gå galt.

Det bliver formentlig nødvendigt med en række forstærkninger hen over vinteren, da to af vores største stjerne har valgt at forlade klubben. Shkëlzen Gjonikaj er blevet hentet af FC Midtjylland. Han havde ellers gang i en forrygende sæson med seks assists og ni mål. Så Gjonikaj bliver uden tvivl et stort savn. Derudover har Todd Vromant også valgt at skifte klub, og har tage turen til Vejle. Ham har vi dog fået love at hente tilbage på et lån for resten af sæsonen.

Efter vores 5:2 sejr over Greve i pokalturneringen, ventede B. 93 i anden runde. Endnu en gang var det et reservespækket hold vi valgte at stille op med, men alligevel kastede det en 0:3 sejr af sig. Dermed var vi klar til tredje runde, hvor Young Boys FD ventede. En kamp vi naturlig skulle vinde, og med to mål fra Emil Mygind, blev en 1:2 sejr sikret. Efter tre lette modstanderen, ventede det største hold i hele turneringen, nemlig FC København. Vi stillede naturligvis op i stærkeste opstilling, men det hjalp ingen ting. Vi blev kørt ud af banen, og var heldige med at komme derfra med et 0:2 nederlag. Til gengæld blev tilskuerrekorden slået da der var fuldt hus med 3.500 tilskuere.Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #48: 06 Dec 2021, 20:07 »J A N U A R  -  A P R I L
12. april 2026 – Herlev


Foråret står for døren og sæsonen skal så små til at afgøres. De resterende fem kampe af grundspillet er blevet gennemspillet, og på trods af at vi kun formåede at hente fire point, har vi alligevel kvalificeret os til oprykningsspillet. Dog skal der ske mirakler, hvis vi skal have en chance for at rykke op. Der er nemlig femten point op til Lyngby på andenpladsen. Det er måske også meget fint, at vi lige tager en enkelt sæson eller to mere i 1. Division, da vores stadion ikke en gang opfylder de krav der stilles i 1. Division. I øjeblikket er der kun plads til 3.500 tilskuere. Dermed kan vi bruge den resterende del af sæsonen på at prøve lidt forskelligt af og få de nye spillere spillet ind på holdet.

Der er nemlig blevet købt to nye spillere for at forstærket holdet. Først og fremmest er den tyveårige nordmand, Leo Kajander, blevet hentet ind. Kajander kan både spille defensivmidt, centralmidt og angriber. Det bliver dog primært som angriber jeg kommer til at bruge den unge mand. Derudover har jeg også hentet den 24-årige Tom Bandikian fra Armenien. Bandikian startede sin karrierer hos Masielles, men skiftede sidenhen til Toulon, hvor det er blevet til 125 kampe. Bandikian kommer til at være en fast bestanddel af den centrale midtbane. Screenshots af de nye spillere kan findes i det første indlæg.
Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #49: 14 Dec 2021, 19:09 »A P R I L  -  J U L I
1. juli 2026 – Herlev


En helt igennem forfærdelig afslutning på sæsonen, som bekræfter os i, at der stadig er et stykke vej mod toppen af den danske 1. Division. Ti kampe er der blevet spillet i oprykningsspillet, og vi var aldrig i betragtning til oprykning. En enkelt sejr og hele ni nederlag blev det til, og vi slutter dermed på en sjetteplads, hvilket naturligvis er godkendt, selvom man godt kunne have ønsket sig en bedre afslutning på sæsonen. SønderjyskE vandt overbevisende turneringen, mens Lyngby tog sig af den anden oprykningsplads. I nedrykningsspillet er det blevet til et farvel til Næstved og Kolding, mens Viborg, Esbjerg, Hvidovre og Middelfart slutter sig til 1. Division fra næste sæson.

Endnu en gang er det Kristoffer Grønn der har været vores bedste spiller. Med 32 kampe i det centrale forsvar, tre mål og en gennemsnitligkarakt er på 7,08, kan vi bestemt ikke klage over han præstation. For første gang i min tid i klubben, er det ikke Emil Mygind der bliver topscorer, men i stedet Todd Vromant, med ni mål. Vromant er som tidligere nævnt skiftet til Vejle fra den kommende sæson. Mauro Ancona er også værd at nævne, og med hele seks assists, har han også haft en fin sæson.

Sidst år løb Anders Christiansen med titlen som årets talent. Han har ikke helt levet op til titlen, og befinder sig i øjeblikket på vores reservehold. Til gengæld har Rasmus Korsgaard haft en flot sæson for u/19-holdet, hvor det er blevet til femten kampe, og en gennemsnitligkarakt er på 7,17.

S T A T U S

Målsætningen er forsat at Danmark skal dominere fodbold på den internationalescene og være helt i toppen af diverse ranglister. Det gælder både på klubplan og med landsholdet. Derfor vil jeg nu gøre status over den forgangene sæson, og se hvordan Danmark har klaret sig. Endnu en gang er det gået den rigtige vej for det danske landshold, som nu er kravlet op på en nittendeplads. Ved sommerens VM formåede Danmark at gå videre fra gruppespillet, men røg desværre ud i første runde, hvor de ovenikøbet tabte til rivalerne fra Sverige efter straffesparkskonkur rence.
 
På klubplan har det været en ganske glimrende sæson for Danmark. FC Midtjylland nåede til gruppespillet i Europa League, hvor de desværre endte med en sidsteplads med sølle to point. Også FC Nordsjælland nåede til gruppespillet i Europa League, og måtte ligeledes nøjes med en sidsteplads og nul point. Randers FC formåede ikke at kvalificere sig til europæisk gruppespil denne sæson.

Brøndby IF måtte ligeledes undvære europæisk gruppespil denne sæson efter et samlet nederlag til Basaksehir. Eftersom de første fire hold skuffede en smule, måtte FCK endnu en gang hive en flot europæisk sæson op af hatten. I Champions League gruppespillet blev København nummer tre efter Manchester City og Dortmund, FCK fik dog flotte otte point. I første knockout runde i Europa League besejrede løverne Sparta Moskva, derefter blev Lille slået i anden knockout runde, inden Liverpool blev endestationen i kvartfinalen. Næsten sæson er det FC København, FC Midtjylland, Randers FC, Brøndby IF og FC Nordsjælland der skal spille europæisk fodbold.

 Logged


warmon
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #50: 15 Dec 2021, 18:09 »

Imponerende hvor realistisk FM egentlig holder det (altså at det er FCK der forsat trækker det tunge læs i Europa). 5 hold i Europa må give dig gode muligheder når du kommer i ligaen inden for en overskuelig årrække at ramme de "sjove pladser".

Klø på, vi glæder os alle til Herlev er nr. 1 i Danmark!
Logged

L'Imperatore di Roma er min første blog i årets fm22, følg med!

Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #51: 16 Dec 2021, 17:15 »

Ja Superligaen klarer sig allerede ganske glimrende Smiley
Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #52: 19 Dec 2021, 09:46 »J U L I  -  O K T O B E R
1. oktober 2026 – Herlev


Efter den forfærdelige afslutning på forrige sæson, stod det klart at der skulle nyt blod ind på holdet. To spillere har forladt klubben, mens fire nye er kommet til. Allerede inden transfervinduet åbnede havde vi sagt farvel til Mauro Ancona, som tager et smut til Brøndby. Også Lozanovski skal videre i sin karrierer, som nu kommer til at forsætte i Sarpsborg. Johannes Jespersen er kommet til klubben, han er blot seksten år, men jeg forventer at han kommer til at gå direkte ind i startopstillingen og tager sig af pladsen som angriber. Derudover har vi hentet Zakaria Sawo på en fri-transfer og lejet Raymond Adjei og William Lind.

I ligaen har vi også fået en ganske habil start på vores tredje sæson i 1. Division. Ti kampe er indtil videre spillet og vi har samlet nittenpoint, hvilket rækker til en fjerdeplads. Vi har dog hele seks point op til Viborg FF på den oprykningsgivende andenplads. Endnu en gang er vi spået til en stensikker sidsteplads og endnu en gang er bestyrelsens forventninger, at vi kæmper bravt for ikke at rykke ned. Så en fjerdeplads efter ti kampe, må siges at være mere end godkendt.

Vi har desuden fået taget hul på pokalturneringen, og som altid er det en kærkommen lejlighed til at give reserverne lidt spilletid. I første runde skulle vi møde AB Tårnby, som vi naturligvis burde kunne køre midt over. Kampen blev dog mere tæt en først beregnet og først efter 79 minutter kunne Kaspar Damsbo bringer os foran 0:1, som også blev kampens resultat. I næste runde venter BK Frem.Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #53: 19 Dec 2021, 16:08 »O K T O B E R  -  J A N U A R
1. januar 2027 – Herlev


Endnu et år er gået på hæld og vi har haft et forrygende efterår. Efter sæsonens første sytten kampe, har Herlev samlet 33 point, hvilket rækker til en fjerdeplads. Derudover har vi nu 12 point ned til syvendepladsen, så meget skal gå galt, hvis ikke vi skal komme med i oprykningsspillet. Dog ser oprykning meget svær ud, da vi har syv point op til andenpladsen, men intet er umuligt. I bunden af ligaen ligger Vendsyssel FF og HB Køge, som begge går et svært forår i møde.

I pokalturneringen er det blevet til et særdeles skuffende exit, da vi mødte Frem i anden runde. Som altid var det et reservespækket hold jeg valgte at stille op med. Det skulle dog vise sig at være en fejl. Vi var dominerede igennem hele kampen, men kort inden i anden halvleg fik Agermose fra Frem bolden over stregen. Vi formåede aldrig at komme tilbage i kampen, til trods for flere gode chancer.Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #54: 21 Dec 2021, 20:50 »J A N U A R  -  A P R I L
10. april 2027 – Herlev


Så er der atter kommet blade på træerne og foråret står på spring. Vi har fået en ganske god start på det nye kalenderår, hvor det indtil videre er blevet til fire sejre og en uafgjort i årets første fem kampe. Dermed er vi også stensikkert kvalificeret til oprykningsspillet, og er ovenikøbet førsteudfordre til de oprykningsgivende placeringer. Med 46 point efter 22 kampe indtager vi nemlig en tredjeplads, og har fem point op til Helsingør på andenpladsen. Vi går et særdeles spændende forår i møde, og med en smule held hedder det måske Superligaen til efteråret.

Der er blevet handlet en del i løbet af foråret og vi har blandt andet måtte sige farvel til vores mange årige topscorer Emil Mygind, og vores store talent Leo Kajander. Ingen af de to spillere ønskede at forlænge kontrakten med os. Hele fire spilet er kommet til klubben. Her valgte vi første og fremmest at leje Skipper Gejl i OB for at forstærke bredden i det bagerste geled. Derudover blev Hampus Fogelberg hentet ganske gratis i OB inden Leander Høyvik og Thais Damgaard blev hentet på en fri transfer.
« Seneste Redigering: 21 Dec 2021, 20:57 af Mussolini » Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #55: 04 Jan 2022, 20:17 »A P R I L  -  J U L I
1. juli 2027 – Herlev


Sidste år måtte vi forlade oprykningsspillet på en sidsteplads, men blot en enkelt sejr og hele ni nederlag i de sidste ti kampe. Denne sæson har det dog været meget bedre. Det er blevet til fem sejre, en uafgjort og fire nederlag i sæsonens sidste Ti kampe. Det var desværre ikke nok til at sikre os oprykning. I stedet må vi tage til takke med en tredjeplads, hvilket vi kan være godt tilfreds med. Viborg FF og Esbjerg fB endte i stedet med at rykke op, mens Vendsyssel og HB Køge skal et smut ned i 2. Division. Næste sæson skal vi bide skeer med SønderjyskE og AC Horsens, som er rykket ned fra Superligaen og Næstved og Thisted der er rykket op fra 2. Division. Siden jeg overtog klubben, er det kun gået en vej, og det er op. Hver eneste sæson har vi forbedret vores position i forhold til den forgangene sæson, og hvis den statistik skal forsætte, kræver det oprykning til Superligaen næste sæson.

Igen igen er det Kristoffer Grønn der har været vores bedste spiller. Med 30 kampe i det centrale forsvar, seks mål, to assists og en gennemsnitligkarakt er på 7,16, kan vi bestemt ikke klage over hans præstation. Titlen som topscorer bliver i år delt mellem to nye spillere, nemlig Johannes Jespersen og Zakaria Sawo, som begge scorede ni mål. Rasmus Winther Svendsen lavede fem assists, hvilket var bedre end nogen anden i klubben.

Dimitar Debreslioski løber i år med titlen som årets unge talent. Han har spillet 21 kampe for vores ungdomshold, hvilket har kastet fjorten mål af sig, og det til trods for at han spiller på den centrale midtbane. Dimitar kommer fra Nordmakedonien, men vi hentede ham sidste sæson i Vejle på en fri-transfer.

S T A T U S

Målsætningen er forsat at Danmark skal dominere fodbold på den internationalescene og være helt i toppen af diverse ranglister. Det gælder både på klubplan og med landsholdet. Derfor vil jeg nu gøre status over den forgangene sæson, og se hvordan Danmark har klaret sig. Siden sidste er der ikke sket det helt store for det danske landshold. De er stadig nummer nitten i verden, og ligger i øjeblikket nummer et i deres EM kvalifikationsgrupp e efter de første fire kampe. Så forhåbentlig skal Danmark spille EM næste sæson.
 
På klubplan har det været en ganske glimrende sæson for Danmark. Endnu en gang har FC København leveret flotte resultater for Danmark. Efter en tredjeplads i deres Champions League gruppe, nåede de hele vejen til 2. knockout runde i Europa League, inden Atalanta slog dem ud. FC Midtjylland skufftede og endte som nummer tre i deres Conference League gruppe. Brøndby vandt til gengæld deres gruppe og nåede til kvartfinalen, hvor Bologna slog dem ud.

Randers FC gik ligeledes videre fra gruppespillet i Conference League, men i anden knockout runde måtte de se sig slået af Braga. Slutteligt nåede Nordsjælland også slutspillet i Conference League, men måtte se sig slået af Aberdeen i 1. knockout runde. De flotte resultater betyder dog at Danmark er rykket op på en niendeplads. Næste sæson skal FC København, FC Nordsjælland, FC Midtjylland, Brøndby og Randers repræsentere Danmark i Europa.
Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #56: 06 Jan 2022, 19:57 »J U L I  -  O K T O B E R
1. oktober 2027 – Herlev


Sidste sæson endte vi på en tredjeplads, og var ikke mange point fra en oprykning. Forhåbentlig bliver det i år at vi tager det sidste skridt, og sikrer os oprykning. For at det skal kunne lade sig gøre, kræver det naturligvis en rækker forstærkninger. Først og fremmest blev en række spillere smidt ud af truppen, for at gøre plads til en rækker nye. Ind er kommet Naïm Dahmani på en fri transfer, Amadeus Sögaard er kommet til fra Lindome GIF og Antonio Gasparro er hentet i Livorno. Derudover har jeg hentet fire spillere op fra ungdomsholdet, som alle kommer til at få en chance i den kommende sæson.

I ligaen har vi fået en fuldstændig forrygende start. Ti kampe er indtil videre spillet og vi har endnu ikke haft et nederlag. I stedet er det blevet til otte sejre og to uafgjorte. Det rækker til en førsteplads med 26 point, et point ned til Helsingør på andenpladsen og otte point ned til Fredericia på tredjepladsen. Denne kommende kamp er mod AC Horsens, og den bliver meget vigtig. En sejr der vil sikre os førstepladsen når præmiepengene skal uddeles. Især vores defensiv har været fantastisk, og vi har blot lukket to mål ind. I bunden af tabellen er det Middelfart der ligger absolut sidst, men også Hvidovre, SønderjyskE og Nykøbing har fået en svær start.

I pokalturneringen er vi også stadig aktive. Det hele startede med en 2:1 sejr mod FA 2000. En kamp som naturligvis skulle vindes. Dernæst galt det SfB-Oure FA, som ligeledes burde være en nem modstander. Her skulle vi dog ud i forlænget spilletid for at finde en afgørelse, da Sawo bragte os på 1:0. I tredje runde mødt vi Marienlyst, hvor vi var bagud 0:1 ved pausen. I anden halvleg kom vi tilbage, men endnu en gang skulle vi ud i forlænget spilletid, før Stanislav Kask kunne gøre det til 3:2. I næste runde venter Randers FC.Logged


Wester Jr.
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #57: 06 Jan 2022, 20:42 »

God start på sæsonen  Wink Fedt save. Følger med!
Logged

Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #58: 07 Jan 2022, 15:20 »

Tak skal du have Wester, og fedt du følger med Smiley
Logged


Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #59: 07 Jan 2022, 15:56 »

Sådan, så kommer Herlev sgu i suppen
Logged

Tidligere: Baloo38

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010