home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 06:14:37 Wester Blogkonkur... SAF - En taktisk blog
I går kl. 21:06:25 haneman Baren Ny bærbar
I går kl. 18:05:57 szukizek Blogkonkur... De lyseblå fra Sønderj...
I går kl. 17:09:01 Ninja777 Blogkonkur... #16 - Terzis sidste kamp
I går kl. 13:59:40 Maestrodk Blogkonkur... #16 - München ist blau...
I går kl. 07:42:22 Alfster Blogkonkur... #14 Leder ovenpå EM
12 Apr 2021, 10:19 Broen13 Omklædning... GG Ligaen - draftliga
Antal Registrerede Brugere: 22507
  4 Brugere, 344 Gæster Online.

Indlæg: 1129903 over 31184 Emner
Nyeste Bruger: yzebalum
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Build a Nation - Danmark
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 Udprint
Forfatter Emne: Build a Nation - Danmark  (Læst 5088 gange)
Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #60: 06 Mar 2021, 12:14 »J A N U A R  &  F E B R U A R
1. Marts 2021
Forårssæsonen står for døren og om en lille uge, skal den første betydningsfulde kamp i år 2021 spilles. Truppen er blevet finpudset og vi er klar til at byde foråret velkommen.

I løbet af de forgangene to måneder har vi blandt andet været igennem et transfervindue, hvor den defensive del af holdet er blevet forstærket. Først og fremmest hentede jeg den blot attenårige højre back, Kasper Christoffersen. Christoffersen er et stort talent, og udover jeg, var Udinese også interesseret i ham, så forhåbentlig er der lidt salgspotentiale i ham om nogle år. Derudover har vi hentet en ny målmand ved navn Mads Stampe. Stampe er ligeledes atten år gammel og kommer formentlig til at indtage en plads som reservemålmand i første omgang. Det betyder også at vores tidligere reservemålmand, Victor Pahnzen, er blevet rykket ned på andetholdet.
 
Derudover er der blevet spillet tre venskabskampe mod lavere rangerende danske hold. Resultaterne har ikke været prangende, men holdet er kommet tilbage i kampform, hvilket har været det primære formål. I forårets første betydningsfulde kamp skal vi møde FC Fredericia, som i øjeblikket ligger på en tiendeplads, så der burde være fine chancer for at få en god start på den sidste halvdel af sæsonen. Sidste år krævede det femoghalvtreds point for at sikre sig en playoff-plads, hvilket betyder at vi blot skal indsamle tyve point i sæsonen sidste fjorten kampe.


Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #61: 07 Mar 2021, 21:13 »M A R T S  &  A P R I L
1. Maj 2021
Foråret er over Danmark og Frem har fået en blandet start på sidste halvdel af sæsonen. Til gengæld har de øvrige hold også haft svingende resultater, så vi er forsat med helt i top.

Som tidligere nævnt krævede det femoghalvtreds point at kvalificere sig til playoff-spillet i forrige sæson. Hvis dette også holder stik denne sæson, så mangler vi blot fem point, og der resterer stadig fem kampe. Det hele er dog forsat meget tæt i toppen af 1. Division, og noget kunne tyde på at femoghalvtreds point ikke er nok denne sæson. Indtil videre er der blevet spillet ni kampe i foråret 2021, hvilket har kastet femten point af sig til os. De øvrige hold har ikke kunne holde samme høje pointgennemsnit som Frem, og dermed har vi nu overtaget førstepladsen, med to point ned til Silkeborg på andenpladsen. Der er lagt op til en dramatisk afslutning på sæsonen, da der kun er to point der skiller os fra fjerdepladsen. Selvom det aldrig har været på tale denne sæson, er overlevelsen matematisk en realitet.

Der er desuden blevet budt velkommen til et nyt kuld unge spiller. Det har dog været en smule skuffende, og der er faktisk ikke nogen spillere der er værd at anbefale. Dermed ser det faktisk en anelse sløjt ud for fremtiden, og der er ikke rigtig nogle unge spillere på ungdomsholdene, der kan gøre sig gældende på førsteholdet i fremtiden. Det er desuden blevet til et farvel Nicolaj Johansen, som var meget utilfreds med at sidde på bænken hver eneste kamp. Derfor endte vi med at ophæve hans kontrakt.


Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #62: 09 Mar 2021, 17:19 »M A J  &  J U N I
1. Juli 2021
Efter tre hele sæsoner er det ny lykkedes mig at tage Frem fra 2. Division og helt op i Superligaen. På trods af dårlige resultater lykkedes det mig nemlig at vinde 1. division.

Selvom jeg tvivler på truppen, staben, økonomien og klubben generelt er klar til Superligaen, er det ikke desto mindre en realitet. Til trods for det kun blev til seks point i turneringens sidste fem kampe, endte vi på toppen i 1. Division. Silkeborg og Fremad Amager blev de to hold der fik lov at forsøge sig i playoff-spillet, men ingen af de to hold formåede at sikre sig oprykning. Dermed bliver vi det eneste nye hold i Superligaen, hvilket vi bliver på bekostning af Vejle. Så måske vi skal på indkøb i Vejle.

Selvom oprykningschancer så gode ud i starten af maj-måned, var det hele ved at smuldre efter tre nederlag i de første tre kampe. Heldigvis tog spillerne sig sammen og vandt de sidste to kampe over Middelfart og Fremad Amager, og så var sejren en realitet.

Heldigvis er der stadig atten dage til vi spiller vores første kamp i Superligaen, når vi møder SønderjyskE. Der er nemlig en masse ting der skal fikses, før vi er klar til det. Først og fremmest har vi brugt 4.500.000 kroner på at få lagt varme i banen, som er et krav for at spille i Superligaen. Derudover har truppen brug for en del forstærkninger, hvis vi skal have en chance i landets bedste række. Her vil det være rart med en ny målmand, en ny højre back, en central forsvar og en angriber. Så vi går formentligt et hektisk transfervindue i møde.

Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #63: 09 Mar 2021, 17:45 »S T A T U S  2 0 2 1
1. Juli 2021
Fjerde sæson er nu gået på held og det er på tide at kigge på det store overblik og se hvordan de danske hold har gjort det i Europa og om landsholdet har haft succes.

I Nations League er Danmark forsat på B-niveau. I efteråret 2020, var man havnet i en svær gruppe bestående af Skotland, Italien og Danmark. Her blev det til to sejre over Skotland og to nederlag til Italien. Hvilket betyder man også er på B-niveau næste gang. Derudover er kvalifikationen til VM gået i gang. Her er Danmark i gruppe med Finland, Færøerne, Armenien og Frankrig. Efter at have mødt alle holdene en gang, ligger Danmark nummer et, med ni point. Dette skyldes primært at Frankrig kun har spillet to kampe, som alle er blevet til sejre. En andenplads kan dog også være nok til at kvalificere sig til VM, så det er bestemt lovende ud. Disse resultater betyder dog at Danmark er gået fra en tyvendeplads og op til en attendeplads.

hele fem hold har været ude og repræsentere de rød/hvide farver i Europa. Først og fremmest gjorde FCK igen en god figur. Desværre missede de Champions League gruppespillet, men til gengæld nåede de i gruppespillet i Europa League, hvor en andenplads betød at FC København også skulle spille Europa League efter årsskiftet. Her blev Celta Vigo dog endestationen i første knockout runde. FC Midtjylland havde også chancen for at kvalificere sig til Champions League, men missede desværre også, de missede ovenikøbet også muligheden for at komme i Europa League. 

Både OB og FC Nordsjælland måtte se sig slået allerede i anden kvalifikationsrunde til Europa League, og kunne dermed ikke bidrage med ret mange point til Danmark. Til gengæld kunne AaB lave en stor overraskelse, da de kvalificerede sig til gruppespillet i Europa League, her måtte de dog nøjes med fire point, hvilket var nok til en tredjeplads i gruppen, som blev vundet af Bordeaux, med Benfica på andenpladsen. Dermed er Danmark rykket en enkelt plads ned, og befinder sig nu som nummer fjorten. I den kommende sæson er der igen fem hold der skal spille europæisk fodbold for Danmark. Her er der tale om FC København og Brøndby, som skal prøve kræfter med Champions League, mens AaB, FC Midtjylland og FC Nordsjælland skal forsøge at komme i Europa League.


Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #64: 15 Mar 2021, 18:42 »J U L I  &  A U G U S T
1. September 2021
Det har været en kæmpe omvæltning for os at skifte fra 1. Division til Superligaen. Resultaterne har været forfærdelige og der skal andre boller på suppen, hvis vi skal have en chance for overlevelse.

Efter en vidunderlig sæson i 1. Division, skal vi denne sæson prøver kræfter med Superligaen. Dette er den fjerde sæson i spillet, så det er måske relevant at se på hvilke hold der har domineret i Superligaen de seneste par sæsoner. Her har FC København været den helt store magtfaktor. Med seks mesterskaber i træk, er der ingen tvivl om hvem der er Danmarks bedste hold, og dem vi skal forsøge at vippe af pinden på længere sigt. De seneste fire sæsoner har Brøndby taget to sølvmedaljer, Midtjylland har taget en sølvmedalje og en bronzemedalje mens AaB har vundet to bronzemedaljer.

I den seneste periode har vi ligeledes været igennem et transfervindue, hvor hele seks nye spillere er kommet til Frem. Først og fremmest blev den enogtyveårige Casper Borød hentet i FC Midtjylland. Borød nåede aldrig at få debut for FCM, men i Frem er han tiltænkt en plads i startopstillingen. Dernæst hentede vi den unge målmand, Allan Petersen, som kom til fra FC Helsingør. Derudover hentede vi André Holst og Anders Schmeichel, som begge har fået en plads på vores reservehold, men forhåbentlig kommer til at spille en vigtig rolle i fremtiden. I AaB valgte vi at leje den nittenårige angriber, Christian Meng, som formentlig kommer til at blive vores nye førsteangriber. Slutteligt lejede vi også Safouan Mansour hos FC Midtjylland. Mansour er blot sytten år gammel, men virker til at være et rigtig stort talent, som forhåbentlig kan bidrage til vores overlevelse.

Målsætningen for denne sæson er at kæmpe bravt, for at undgå nedrykning. I øjeblikket ser det dog heller ikke ud til at vi skal forvente meget mere end hård fight og en sikker billet tilbage i 1. Division. Indtil videre er der blevet spillet syv kampe. Her er det blevet til fem nederlag og to uafgjorte. Dette betyder at vi i øjeblikket indtager en sidsteplads med sølle to point. De to point kom imod SønderjyskE og Lyngby. Vi er dog ikke det eneste hold der har fået en dårlig start på ligaen, og kan vi sætte en stime af sejre sammen, så kan vi hurtigt komme væk fra bunden. FC København er allerede godt på vej mod endnu et mesterskab, og har lagt sig sikkert i front.   


Logged


mama99ai
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #65: 17 Mar 2021, 15:17 »

Hård start - men velkommen i det fine selskab - der har været fest i Valby oven på den oprykning  Thumbs Up
Logged

Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #66: 17 Mar 2021, 20:53 »

Hård start - men velkommen i det fine selskab - der har været fest i Valby oven på den oprykning  Thumbs Up
Det må man sige, havde forventet at det ville blive svært, men ikke at vi skulle få så få point
Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #67: 19 Mar 2021, 10:55 »

 


S E P T E M B E R  &  O K T O B E R
1. november 2021
Efter en skrækkelig start på tilværelsen i Superligaen, er vi nu ved at få fodfæste, og har fået lidt flere point ind på kontoen siden sidst.

Sidste sæson var Lyngby den helt store prygleknap. Efter de indledende seksogtyve kampe, havde Lyngby blot ti point. Denne pointtotal har vi dog allerede tangeret, så vi bliver højest sandsynligt ikke et lige så stort flop, som Lyngby var sidst sæson. Lyngby endte desuden med at overleve, så uanset hvor galt det går, kan overlevelsen stadig lade sig gøre. Der er indtil videre spillet fjorten kampe i Superligaen, og vi har som sagt ti point, og befinder os på en trettendeplads, to point over Horsens på sidstepladsen. Netop Horsens blev holdet hvor vi tog vores første Superligasejr imod, efter en medrivende 4:2 kamp. Selvom der stadig er et hav af kampe tilbage, er mesterskabet mere eller mindre afgjort. FC København har lagt sig i front med otteogtredve point, hvilket er tretten mere end OB på andenpladsen. Indtil videre er der ingen hold der har formået at besejre FCK.

Pokalturneringen er også i fuld gang, og vi skal spiller kvartfinale til foråret. I anden runde mødte vi Vanløse IF, som hurtigt bragte sig selv foran. Det så længe ud til et tidligt exit fra vores side, men Lysdal blev skiftet ind i med femogtyve minutter igen, og med to mål sikrede han os videre kvalifikation. Derefter galt det Hillerød fra Danmarksserien. En overkommelig modstander, og der skulle da heller ikke gå mere en tre minutter, før vi var foran. Efter den hurtige scoring, gik kampen dog lidt i stå, og der blev ikke scoret yderligere. I fjerde runde stod vi overfor AGF, som en uge tidligere havde slået og 3:0 i ligaen. Endnu en gang kom vi godt fra start og var foran efter et minut. Den sprudlende start forsatte og efter ti minutter stod det 2:0, hvilket holdte hele vejen til pausen. I anden halvleg kom AGF tilbage, og med otte minutter tilbage af kampen, gjorde AGF det til 2:2. tre minutter inden i overtiden dukkede Rasmus Lysdal dog op i feltet og headede sejren i hus. I kvartfinalen venter Roskilde fra 1. Division.

Logged


LucasLeiva
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #68: 19 Mar 2021, 11:33 »

En af de mere undervurderede blogs på siden.

Jeg følger stærkt med! Smiley
Logged

Kolo Abib Touré

Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #69: 19 Mar 2021, 12:33 »

En af de mere undervurderede blogs på siden.

Jeg følger stærkt med! Smiley
Tak skal du have, fedt du følger med Smiley
Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #70: 19 Mar 2021, 13:11 »

 


N O V E M B E R  &  D E C E M B E R
1. januar 2022
Så blev første halvsæson i Superligaen gennemspillet, og det ser okay ud. Forhåbentlig bliver truppen forstærket i løbet af januar, og så kan overlevelsen blive en realitet i løbet af foråret.

fem kampe er blevet spillet i løbet af de seneste to måneder, hvor vi har formået at skrabe fire point sammen. Dermed ender vi på fjorten point og får lov at overvintre på en trettendeplads. Bundholdene består i øjeblikket af Lyngby, Horsens, Viborg og os, og det bliver formentlig blandt de fire hold at nedrykkerne skal findes. Horsens er i øjeblikket inde i en god stime, og fik ni point i de seneste fem kampe, hvilket betyder at de har løsrevet sig fra bunden og i stedet overladt den til Lyngby. I toppen af tabellen er der ikke sket det helt store, udover at FC København nu har udbygget deres føring til femten point.

Siden jeg kom til klubben, har økonomien været et af de store dilemmaer, hvilket blandt andet har forhindret mig i at ændre klubbens status til professionel. Oprykningen til Superligaen har dog gjort en kæmpe forskel for vores økonomi, og indtil videre har vi i denne sæson haft et overskud på knap 3.000.000 kr. Dette betyder også at vores balance for første gang, i min tid, er i plus, og endda med hele 1.400.000 kr. Dermed ser fremtiden markant lysere ud for os, og forhåbentlig går det kun en vej nu. Bestyrelsen er dog forsat ikke villige til at opgradere klubben til professionel status, men det er formentlig kun et spørgsmål om tid. Formår jeg at sikre overlevelse, så tror jeg vi bliver professionelle næste sæson.

Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #71: 20 Mar 2021, 18:05 »

 


J A N U A R  &  F E B R U A R
1. marts 2022
Kun fire kampe resterer af grundspillet, inde Superligaen skal deles op i et mesterskabsspil og et nedrykningsspil. Der er ingen tvivl om hvor vi ender, men kun om hvor godt vores udgangspunkt skal være.

Jeg havde faktisk forventet et hektisk transfervindue, hvor vi skulle forsøge at forstærke truppen, specielt på de defensive positioner. Jeg forsøgte både at købe og leje en lang række spillere, men kunne ikke nå til enighed med enten klubberne eller spillerne. Det er de færreste spillere der ønsker at skifte til Frem. Selv spillere fra 1. Division kan være svære at overbevise om at tage skiftet til Frem. Derfor er der ikke blevet investeret i en eneste spiller. Til gengæld er der heller ikke nogen spillere der har forladt skuden. Forhåbentlig bliver det nemmere at hente spillere når vi får etableret os som et Superligahold, og derfor er denne sæson meget vigtigt og overlevelse er altafgørende.

Siden sidst er der blevet spillet fire venskabskampe, udelukkende mod svenske modstandere. Her var vi bestemt ikke imponerende, og formåede kun at hive et enkelt point i hus. Denne historie gentog sig egentligt da Superligaen blev skudt i gang. Vi startede ud med at spille 1:1 mod FC Nordsjælland, men derefter løb vi ind i to store nederlag. Først blev det 5:1 mod FC København, hvorefter vi tabte 6:2 til AaB. Dermed har det ikke været den bedste start på sæsonen, men vi er stadig ikke hægtet helt af, og kan forhåbentlig indhente nogle af de øvrige hold i tabellen.

Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #72: 21 Mar 2021, 10:43 »

 


M A R T S  &  A P R I L
1. maj 2022
Grundspillet er afsluttet, og nedrykningsspillet er næsten også overstået. Derudover er der blevet budt velkommen til en håndfuld nye talenter.

Siden sidste opdatering er der blevet spillet otte kampe i Superligaen. Vi endte med at få en fornuftig afslutning på grundspillet, og sluttede af på en trettendeplads, hvilket kastede mere end 3.000.000 kroner af sig. Placeringen i Superligaen betød at vi endte i nedrykningsgruppe B sammen med Nordsjælland, Hobro og Viborg. Efter de fire første kampe er det hele afgjort, og vi ender på en sidsteplads. Dermed venter der et langt playoff-drama, hvis vi skal gøre os nogle forhåbninger om at overleve den sæson. Nedrykningsgruppe A er også allerede afgjort, og vi kan dermed slå fast at AC Horsens venter i nedrykningsplayoff. Et hold vi tidligere har gjort det godt imod. I Mesterskabsspillet mangler FC København nu blot et enkelt point for at sikre sig deres syvende mesterskab i træk, og de har hele fem kampe til at finde det ene point.

Efter et flot efterår i Pokalturneringen, ventede der en spændende kvartfinale i løbet af foråret. Vi havde fået en fin lodtrækning til denne kvartfinale, hvor FC Roskilde ventede. Det skulle dog vise sig at blive en stor mundfuld. Selvom det hele var meget ligeligt i først halvleg, trak Roskilde fra i anden halvleg. Her blev det hurtigt 1:0 og i de døende minutter blev det også til 2:0, og vi måtte vinke farvel til drømmen om en pokaltitel. Målsætningen for Pokalturneringen var en plads i tredjerunde, så dermed kan vi være ganske fint tilfredse, selvom vi burde kunne slå Roskilde.

Slutteligt har vi også budt velkommen til et nyt kuld talenter. I modsætningen til de sidste par år, har vi i denne omgang været heldige og fået et par spændende spillere ind. Det skal blive spændende at se om de en dag kan blive en del af førsteholdstruppen i Frem.

Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #73: 25 Mar 2021, 20:36 »

 


M A J  &  J U N I
1. juli 2022
Så er femte sæson ført i historiebøgerne og Frem kan kigge tilbage på en begivenhedsfyldt sæson, som heldigvis endte lykkeligt i allersidste øjeblik.

Sidst vi hørte fra Frem, resterede der to kampe i nedrykningsspillet, og det stod allerede klart at Frem ville ende på en sidste plads. Så det ene point vi fik imod Viborg FF, ændrede ikke på det helt store. Dermed skulle vi ud i et langt playoff-spil, for at sikre os overlevelse. I første omgang galt det en kamp mod Horsens, som vi tidligere har leveret store resultater imod. Dette var dog ikke tilfældet i denne omgang, og i den første kamp blev det til et 1:4 nederlag på hjemmebane. I den anden kamp blev det ikke meget bedre, og vi måtte tage fra Horsens med et samlet 7:2 nederlag.

Derefter galt de to kampe mod Lyngby, som skulle vindes, hvis vi vil gøre os forhåbninger om overlevelse. En sejr vil give os mulighed for en playoff-kamp mod et hold fra 1. Division. Den første kamp blev spillet hjemme i Valby. Her kom vi rigtig godt fra land og kunne gå til pause med en 3:0 føring. I anden halvleg kunne vi dog ikke forsætte det flotte spil og Lyngby kom tilbage i kampen. Det hele sluttede med en 3:2 sejr til os. I anden kamp fik vi en meget dårlig start og allerede efter tre minutter var vi bagud. Vi formåede dog at kæmpe os tilbage og kunne gå til pause med en flot 1:3 føring. Endnu en gang var vi tæt på at smide det hele væk i anden halvleg og Lyngby formåede faktisk at gøre det til 4:3. Heldigvis gælder reglen om udebanemål og vi er dermed klar til et playoff-kamp mod Randers FC.

Endnu en gang fik vi lov at starte på hjemmebane, og denne gang formåede vi mere eller mindre at afgøre det hele i første kamp. Allerede efter syv minutter var vi foran, og vi forsatte med at hamre mål ind resten af kampen. Det hele endte med en 5:0 sejr og et hattrick fra Christian Meng. Derfor var der ikke meget at spille om på Randers Stadion. Randers kæmpede bravt i løbet af hele kampen, men eftersom de først fik bolden over stregen med tyve minutter igen, så formåede de aldrig at skabe spænding. Dermed er Frem klar til endnu en sæson i Superligaen.


Logged


Mussolini
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #74: 25 Mar 2021, 21:04 »

 


S T A T U S  2 0 2 2
1. juli 2022
Så er det nok en gang blevet tid til at gøre status over vores langsigtede mål om at gøre Danmark til verdens største fodboldmagt.

Endnu en gang kommer vi til at starte med at kigge på det danske landshold. Sidste år, da vi kiggede det danske landshold, lå Danmark på attendeplads. Danmark skulle i løbet af efteråret forsøge at sikre sig kvalifikation til VM 2022. denne mission mislykkedes desværre, da Frankrig endte med at vinde kvalifikationsgrupp en og Danmark var et enkelt point fra at være blandt de tre bedsteplacerede andenpladser. I løbet af foråret er det kun blevet til et par ubetydelige venskabskampe, men alligevel lunede en flot 3:0 sejr over Sverige. Den missede kvalifikation har kostet dyrt, og Danmark er rykket hele vejen fra en attendeplads ned til en plads som nummer enogtredive. Dermed er Danmark faldet længere ned end udgangspunktet, da jeg startede denne udfordring.

Med hensyn til klubholdene, så lå Danmark som nummer fjorten sidste sæson, og havde hele fem kvalifikationsplads er at spille om. De sidste mange år har det været FC København der har trukket læsset for Danmark, hvilket også er tilfældet i år. Desværre måtte de nøjes med en plads i Europa League, da kvalifikationen til Champions League missede. I Europa League gik det ganske fint og FCK gik sikkert videre fra gruppespillet. I første knockout runde besejrede man Besiktas, men i anden knockout runde blev det til et samlet nederlag på 4:0 til Barcelona. Brøndby havde ligeledes mulighed for at kvalificere sig til Champions League, hvilket desværre også glippede. Derfor måtte BIF også tage til takke med Europa League, hvor de ikke formåede at gå videre fra gruppespillet.

Hverken FC Midtjylland, AaB eller FC Nordsjælland formåede at levere nogle nævneværdige resultater. Disse resultater betyder at Danmark er rykket ned på en syttendeplads, hvilket betyder vi har mistet en kvalifikationsplads til Champions League den kommende sæson. Den kommende sæson er det igen FC København og Brøndby der skal forsøge at kvalificerer sig til Champions League, mens FC Midtjylland, OB og Hobro har fået en billet til Europa League kvalifikationen.


Logged


Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010