home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
14 Jun 2024, 20:44 Broen13 Blogkonkur... #22 - Danish Viking Wa...
14 Jun 2024, 13:42 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
Antal Registrerede Brugere: 23347
  0 Brugere, 122 Gæster Online.

Indlæg: 1132843 over 31369 Emner
Nyeste Bruger: S1LENCE
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  Kategori: FM2012
| | | |-+  San Marino Challenge FM 2012
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: San Marino Challenge FM 2012  (Læst 5079 gange)
darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
San Marino Challenge FM 2012
« : 22 Feb 2019, 15:35 »

Efter at være blevet inspireret af Foxge og de andre i deres tråd omkring San Marino fm 2019 udgaven, har jeg valgt at starte med San Marino som fra start af 2011/12 sæsonen ligger i 4. bedste række i Italien. Efter at have læst forskellige guides osv omkring, hvad der ville være smartest at gøre, valgte jeg at smide mere eller mindre alle spillere væk som, aldrig ville komme på 1. holdet. Jeg gik derefter igang med at sende stillingsopslag ud så jeg kunne få gjort noget ved personalet i klubben, der lod en del tilbage at ønske.. diverse agenter og egen scouts, fandt hurtigt frem til bedre spillere som havde lyst til at spille i 4. Div og 24 nye spillere kom til klubben for 0 kr. Imens solgte jeg for 580K og vi gik triumferende igennem sæsonen, og rykkede op til 3. div.

Her fik jeg solgt spillere for 2,4 mil kr da Albinoleffe havde set sig varm på en angriber jeg havde hentet sidste sæson. Jeg forlangt 2,4 mil og 50% af næste transfer og de hoppede på krogen og købte ham. Jeg brugte dernæst 220K på en ung fransk mand til forsvaret som sidenhen har udviklet sig til den vigtigste spiller i forsvaret sammen med hans franske makker i målet som også blev hentet i det samme transfervinduet, dog gratis. Begge spillere har udviklet sig kanon og er ønsket af AC Milan og flere andre prominent adresser, men indtil videre skal de ingen steder.

Endnu en oprykning kom i hus, og Serie B stod på menukortet i 3. sæson. Her blev det endnu engang til lutter gratis spillere, blandt andet en bulgarsk U21 landsholdsspiller, som kun fik 5 mdr og 20 dage i klubben, inden han blev solgt videre som fuld A-landsholdsspiller for 6,5 mil kr og 50% af næste transfersum til Frankfurt. Efter en hård sæson, hvor vi startede som lyn og torden, for så at gå i stå efter vi solgte vores bulgarske angriber, fulgte et formdyk, dog holdt vi os hele tiden med i toppen. På sæsonens sidste dag skulle vi blot bruge et point for at sikrer os titlen, ude mod Parma, som skulle bruge alle 3 point for at kunne nå med i top3. Torino var holdet der kunne nå os hvis vi fucked op, og det holdt hårdt indtil sæsonens store oplevelse på midtbanen, Sarno smækkede et frispark i kassen og dermed sikrede os det ene point der lige præcis gjorde, at vi kunne fejrer endnu et mesterskab.

På landsholdsfronten har jeg just efter endt oprykning til serie A overtaget et landshold der bygger på det meste af vores reservehold på klubplan. De største stjerner er Aldo junior i målet og en regen fra mit hold til venstre midtbane.. derudover er der ik meget at juble over, dog har jeg lige fået et stor talent til angrebet i youthintake..han har dog delt statsborgerskab og han vil pt ik stille op for San Marino den lille forræder...
Jeg vender tilbage senere med mere nyt.
Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: San Marino Challenge FM 2012
« Svar #1: 24 Feb 2019, 15:18 »

Så er vi halvvejs igennem første sæson i Serie A. Et travlt sommervindue der bragte 12 nye ansigter til klubben, mens 26 andre måtte forlade os enten på leje eller for evigt. Samlet kostede de 12 nye intet i transfersum, da de var gratis allesammen, mens det lykkedes at skaffe 1,5 mil kr via salgene. 26 point for 17 kampe er ganske godt gået, for et oprykkerhold som ikke har verdensstjerner og hvis samlet lønudgifter ligger på 55,87 mil kr årligt. Tilsammenligning har AC Milan 751 mil kr i årlige udgifter alene på spillerløn... sidste års store håb på regenfronten vil fortsat ik kommitte til San Marinos NT, men han skal nok blive klogere. De 26 point kaster en foreløbig 8. plads af sig med Palermo på toppen med 38 point.  I bunden ligger Atalanta som tabte de første 12 kampe i sæsonen,hvilket naturligvis betød farvel til deres manager. Kigger fortsat kun ned af og går ind til januar med det sigte at overleve i ligaen. Bestyrelsen er gået med til at smide penge i både ungdoms og træningsfaciliteter så vi kan få bedre regens til klubben forhåbentligt.

På NT siden har det ik været for godt. Lagde fra land med troen på at de kunne spille samme taktik som klubholdet, men det kunne de tydeligvis ik. Vi fik prygl med 8-0 i Slovakiet, mens Australien nøjedes med at smække os 4-0 i de to første venskabskampe med mig i spidsen som træner. I EM kval gruppe F har vi fået Litauen, Sverige, Cypern og Kroatien.. hvis vi kan være heldige og skaffe lidt point mod Cypern skal vi vist være glade.. vi lagde fra land med 0-2 hjemme mod Litauen efterfulgt af en 6-0 sæk i Sverige.. så skiftede jeg til 4-5-1 ultra defensivt og stift, med lange bolde op til en af vores regens angriber fra klubholdet, til de to venskabskampe mod Swaziland og Montserrat, begge to hold som burde være mere shit end os selv.. vi fik skrabet to sejre sammen med 1-0 og 2-0 på 3 mål af vores unge spydspids der kan heade og afslutte som det eneste. De to sejre betyder en foreløbig 182. plads på FIFAs verdensrangliste med 84 point kun 1772 point bag Spanien på 1. pladsen.

Jeg vender tilbage en endelig gennemgang af sæsonen når sæsonen er slut, og vores overlevelse forhåbentligt er sikret i Serie A.


Logged


b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: San Marino Challenge FM 2012
« Svar #2: 25 Feb 2019, 07:57 »

Super flot i serie A, og flot kommet igen med landsholdet!

Håber snart du får nogle gode reegens Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: San Marino Challenge FM 2012
« Svar #3: 27 Feb 2019, 08:26 »

Lige en kort Breaking news fra San Marino. Grundet holdet flotte spil og spiller salg for 100 mil kr i januar (mere om det senere), har bestyrelsen godkendt mit ønske om nyt stadion, da vi konstant har udsolgt på de 4500 siddepladser på Olimpico. De har optaget et lån på 238 mil kr, samt skaffet et sponsorat på 110 mil kr, og den 24. juni 2016 vil det nye San Marino stadion med plads til 21731 pladser og varme i banen stå klar. Tvivler dog på de kan nå at bygge det nye stadion så hurtigt da vi skriver 1. marts 2015 allerede.
Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: San Marino Challenge FM 2012
« Svar #4: 27 Feb 2019, 15:07 »

Så sluttede den første sæson i Serie A og på ægte italiensk vis, fik vi fedtspillet os til en 7. plads efter vores spil gik helt i stå efter januarstransfervind uet, hvor mit gambel med at sælge Albin Ekdal til AC Milan ikke helt gik så godt. Rent finansielt var 60 mil kr og 50% af næste salg simpelthen for godt et tilbud til at takke nej, men den spiller jeg fik hentet ind på leje slog aldrig til på samme måde, og da så topscorer Rudolpho gik i stå rent scoringsmæssigt, begyndte det for alvor at knibe. Han sluttede på 12 mål og den næstmest scorende spiller blev en central forsvarer med 8 mål.. den tendens skal gerne ændres til næste sæson, da vi nu har opbrugt vores jomfrusæson i ligaen, og de andre hold kender os.

På regenfronten kom der kun to spillere som var acceptable, og da den bedste af dem har delt statsborgerskab fik jeg hurtigt udtaget ham til en venskabskamp, som endnu ik er spillet. Imodsætning til ham fra forrige år som ikke ville udtages til NT for San Marino, hvilket han fortsat ik vil, var den nye regen mere frisk på den ære som det er at stille op for “mægtige” San Marino.. han vil få debut mod Amerikansk Samoa i starten af juni. Vi fik da forresten sikret os 1 point til EM-kvalen, ude mod Cypern, hvor vi scorede dybt inde i tillægstiden til 1-1.

Ellers er der ik det store nyt, vores stadion er færdig 3.3.2018 og vi er allerede gået igang med at betale af på det. 
Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: San Marino Challenge FM 2012
« Svar #5: 05 Mar 2019, 19:39 »

Ikke så meget nyt siden sidst, er fortsat igang med transfervinduet til 5. Sæson, hvor vi endnu engang skal prøve at overleve i Serie A, hvilket burde være muligt. Henter nye folk ind som opgradere holdet stille og roligt, mens noget af alt det overflødige fedt skæres fra. På landsholdsfronten har der været lodtrækning til VM kval 2018, og vi var seedet som 6. Vi trak Spanien, Kroatien, Estland, Wales og Norge, så måske vi ik skal sætte næsen op efter alt for meget VM bold i sommeren 18. Jeg vender tilbage senere med en gennemgang af handler ingeove træk og det første halvår af sæsonen cirka, eller hvis der sker noget helt vildt spændende.
Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: San Marino Challenge FM 2012
« Svar #6: 09 Mar 2019, 15:35 »

Tid til en kort update af hvordan det er gået i starten af sæsonen.. Hvis vi starter med det positive så vandt vi 5-0 ude mod Cesena i første kamp.. For derefter at tabe 1-0 hjemme på et selvmål i en kamp, hvor statistikken efter kampen sagde 0 skud indenfor rammen til modstanderen og 9 skud indenfor rammen til os.. Vi ligger pt på en fornuftig 8. Plads med 5 point til nummer 1 og 10 point til stregen.. Min absolut bedste regen fra San Marino, blev solgt mod min vilje af bestyrelsesformande n for sølle 17 mil til Real Madrid, og kort tid efter udtaget til Italiens U21 landshold.. Har just fået faciliteterne op på 5 sølv stjerner så der er fortsat lang vej endnu inden vi kan få træning i verdensklasse.

På landsholdsfronten har vores defensive tilgang gjort at vores nederlag er blevet mindre og vi taber ikke længere med 6-8 mål selvom det er Sverige og andre pæne hold som kommer forbi. Der kommer dog nok til at gå mange mange år endnu inden vi ser San Marino til en slutrunde, eller blot have et hold med i CL.. Men jeg kæmper videre..
Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: San Marino Challenge FM 2012
« Svar #7: 10 Mar 2019, 13:54 »

Endnu et youthintake, og endnu engang en sølle omgang. En central forsvarer og en omc begge med 3 stjerner i potentiale mens resten blot fik et pænt nej tak. Begge er omgående udtaget til landsholdet så det kan blive forstærket, da de trods alt er bedre end de andre på deres positioner.

I ligaen er vi nu 14 point efter Juventus på 1. Pladsen og vi har en små 23 point ned til stregen, hvilket betyder vi pt indtager en 7. plads a point med 3 andre hold. Vi lukker alt for mange mål ind i denne sæson, noget som jeg skal have gjort noget ved til sommer, hvis de rigtige spillere kan lokkes til forsvaret.
Logged


Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010