home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
14 Jun 2024, 20:44 Broen13 Blogkonkur... #22 - Danish Viking Wa...
14 Jun 2024, 13:42 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
31 Maj 2024, 17:14 cartoon Klubsøgnin... Manchester United
19 Maj 2024, 05:48 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
Antal Registrerede Brugere: 23335
  0 Brugere, 510 Gæster Online.

Indlæg: 1132851 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: juli000
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Omklædningsrummet
| | |-+  Hvorfor FM
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Hvorfor FM  (Læst 2580 gange)
Forlan
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Hvorfor FM
« : 31 Jan 2019, 08:18 »

Hvorfor spiller I FM...??

For mig er det hovedsageligt tidsfordriv (min kone strikker/hækler - det må vel gå ind under samme kategori) og et afbræk fra hverdagen..

Når det er sagt så har jeg da også et eller flere mål med mine spil (og det lyder måske kedeligt, men det er det samme mål for hvert FM der udkommer). Jeg skal vinde alt og blive ved med det..

Jeg starter som regel med et engelsk hold (bunden af PL, championship eller league one (i et par udgaver startede jeg også i nederste engelske række og førte dem til tops, men det fanger ik lige min interesse mere)) og så skal jeg få holdet til at være en magtfaktor i verden..

Jeg skal vinde alt hvad der kan vinde og det skal jeg blive ved med.. Jeg skal ha rekorden for flest PL-titler, FA-cup, Liga-cup, CL osv.. Jeg skal slå pointrekorder, målscoringsrekorder, længste stimer af sejre/kampe uden nederlag osv i alle turneringer..

Jeg skal blive nr. 1 på hall of fame... Jeg skal have et stadion opkaldt efter mig (og den skal være stor - som i den største i England)...

Jeg skal slå mine egne rekorder igen og igen... Jeg skal have spillere med sindsygt mange kampe i mit "bedste 11" hold.. Målmanden skal helst over 1000 kampe for klubben før han sættes på porten... Derfor begynder jeg at bruge spillere rigtig tidligt (17-19 år) og de bliver helst først sendt væk når de er 33-35 år. Jeg skal ha de største salg i verden, og gerne højere og højere...

I gamle dage spillede jeg så meget at jeg kunne nå år 2100 - det var også et mål, men det er nok ikke muligt mere, med kone og børn i huset...

Ovenstående er grunden til at jeg spiller lange spil (helst bare et spil pr. FM-udgave) og hvorfor vil jeg vil vinde alle kampe igen og igen...

Hvis der var andre der havde lyst til at uddybe hvorfor de spiller FM, så skriver I bare løs...

PS:
Og som en lille side note kan det nævnes at jeg ikke køber spillere som I andre nok gør.. Jeg køber kun unge spillere (regens) som er 15-18 år, de kommer først til klubben når de er 18 år. Jeg køber dem billigt og køber mange. De bedste bruger jeg så når der kommer en åbning på mit hold, når der er en anden som er blevet for gammel/faldet i niveau, og de resterende bliver udlejet og udlejet til de er 20-22 hvorefter de bliver solgt.
Det betyder at jeg hvert år har et transferoverskud på 2-3 mia og et generelt overskud på 1-2 mia.. Pengene er dog ikke nogen jeg skal bruge til noget og de forsvinder også i en fond når man har 7-10 mia i banken.
Men det er nu engang sådan jeg spiller... Kedeligt eller ej..
« Seneste Redigering: 31 Jan 2019, 09:18 af Forlan » Logged

RedFan_98
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Hvorfor FM
« Svar #1: 31 Jan 2019, 18:03 »

Fed tråd!
Jeg har det lidt på samme måde. Et hyggeligt tidsfordriv, hvor man kan gå mere i dybden end man kan i FIFA. Dog spiller jeg det ikke på det bedste tidspunkt, hjemme hist og her, men for det meste i skoletimer, hvor jeg ikke føler jeg er interesseret, selvom jeg presser mig selv til det.
Jeg har ikke som sådan mål, andet end en dag prøve at vinde CL med FCK, da det er dem jeg er for det meste.
Logged

"Jeg taber aldrig. Enten er dommeren, banen, bolden eller kridstregerne imod mig" - José Mourinho

Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Hvorfor FM
« Svar #2: 01 Feb 2019, 13:53 »

Jeg vil også rigtig gerne bidrage med lidt generel FM-snak her, da der jo kan være stor forskel på motivation i de enkelte saves - der kan jo være helt andre årsager til fremtidige saves.

Først vil jeg lige fortælle lidt om min hverdag - jeg har ikke børn, så det er for mig ikke en tidsrøver, hvorfor jeg nok også har mere tid til FM end gennemsnittet på 32 år, som er min alder. Jeg arbejder omkring en time væk fra mit hjem, så jeg er typisk hjemme omkring klokken 17, hvor min kæreste har sørget for at lufte vores hunde (hun har fri klokken 15), og gøre de daglige gøremål. Det giver mig fri til at slappe lidt mere af end man nok normalt får lov til. Smiley Det er som Forlan også skriver en måde at stresse af for mig, som at strikke er for Forlans bedre halvdel. Smiley Jeg skriver kun dette for at give et indtryk af hvor meget jeg kan sidde med PC'en i forhold til øvrige på min alder, som har travlt med familie. Jeg er nok ikke helt blevet voksen på det punkt endnu!:)

Mine saves er meget sjældent køb af store stjerner, men derimod mere eller mindre altid ungdomsudvikling, nationalisering og den slags. Ofte er det en form for journeyman eller SAF-lignende spil, fordi ovenstående er nemmere at indføre i den slags saves, og på den møde går jeg ikke død i mine saves på samme måde som jeg nok ellers ville.

Det der motiverer mig er derfor ikke nødvendigvis sejre på sejre, hvor der ikke bliver scoret - det er selvfølgelig rart i de saves hvor jeg oplever det, men det er ikke et krav for mit vedkommende.

Jeg spiller ALDRIG med exploits, og henter ALDRIG taktikker, eller kopierer taktikker fra andre. Jeg ved godt det er folks egen sag, men for mig er det snyd og hører sig ikke til i spil - jeg har også tidligere udtrykt mig omkring at høre andres resultater når de er påvirket af den slags - det har jeg sådan set ikke så meget interesse i - som minimum bør man nævne at dette er gjort i indlæggene man skriver omkring de pågældende saves.

Det motiverer mig at man kan dele sine erfaringer med saves, og fortælle om hvordan man har gjort i en tilsvarende situation - eksempelvis som det er gældende for SAF-Challengen her på siden, hvor folk er gode til at dele deres erfaringer. Smiley

FIFA har aldrig sagt mig ret meget - det er da sjovt en enkelt aften, men jeg kører træt i det - måske fordi jeg ikke er så god til det, måske fordi det jeg synes er sjovt er at nørde taktikker, handle og udvikle spillere, og kunne sidde med FM uden at det er livsnødvendigt at "styre" hele tiden for at få fremgang i savet.

Før i tiden havde jeg svært ved at spille FM ret meget længere end 5-6 sæsoner, da der kom regnes, og jeg ikke kendte spillerne længere. Det har ændret sig med alderen, og nu er det det fedeste at finde et ungt regen og føre ham til storhed, hvorefter jeg ansætter ham som træner og ser ham vokse som dette også. Det kræver noget mere tålmodighed, men det er nok et tegn på den udvikling mange mennesker oplever igennem livet. Smiley

Jeg synes denne tråd er et rigtig godt initiativ, men husk nu alligevel at dele lidt når I skriver om en specifik klub også - det er det der er medvirkende til at motivere andre til at starte det samme save - bevidst eller ubevidst! Opstemt

Og så rigtig god weekend herfra! Peace
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010