home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 19:16:52 Arsrea Blogs #5 - Kongeblå Revoluti...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  0 Brugere, 509 Gæster Online.

Indlæg: 1132853 over 31372 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2015
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Dengang i 1992!
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Dengang i 1992!  (Læst 8315 gange)
hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Dengang i 1992!
« : 10 Jun 2015, 10:40 »

1992 var et år som vil få mange danske fodbold elskere til at tænke tilbage på den gang hvor Danmark overraskede hele europa. Men 1992 var også det år hvor en dreng ved navn Kasper blev født på hospitalet i Esbjerg. Det skulle vise sig at den fodbold feber som spredte sig over det lille land det år smidtede godt af på denne lille knægt fra det jyske.

Kasper blev en sand elsker af fodbold, men havde dog aldrig selv evnerne til at blive professionel, så det blev til Serie 5 og 4 bold i hans barndoms klub. Han har dog altid elsket at se landsholdet spille, og har igennem hele sit liv ønsket at han var omkring de 20 år, der tilbage i 1992, så han selv kunne have oplevet dansk fodbold største triumf.

Da Kasper i 2013 startede på universitet og på daværende tidspunkt havde indset at det ikke blev til en professionel fodbold karriere tog han et valg, hvis han ikke kunne blive fodbold spiller, så kunne han da for helved blive fodbold træner !, og håbe på det endte ud i et landstræner job. Det endegyldige mål var selvskrevet.... Vind EM og VM med Danmark, og oplev euforien fra første række !

Forsættelse følger ....
« Seneste Redigering: 10 Jun 2015, 10:48 af hoffbeck » Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #1: 10 Jun 2015, 10:53 »

Med de talenter som render rundt på diverse danske U landshold så bliver det spændende at følge med her.
Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #2: 10 Jun 2015, 11:12 »

Kasper tænkte længe og hårdt over hvordan han skulle få en fod ind i det danske fodbold miljø. Han havde ingen tidligere erfaring, ud over hans serie fodbold for nogle år tilbage, og kunne dermed ikke trække på en ry som tidligere top spiller. Alt han havde var en brædende passion for dansk fodbold.... og dog, vent nu lige lidt !

Den kvikke universitets studerende kom i tanke om at hans onkel var med ejer af en større tøj virksomhed placerede i bomuldsbyen Herning. Denne virksomhed var til med sponsore af FC Midtjylland, måske hans onkel havde nogle kontakter han kunne benytte sig af.....

Og ganske rigtig, i mod alle odds fik Kaspers onkel stablet et job interview på benene, og Kasper havde nu sin chance for at blive træner for den klub i Danmark med nok det bedste rekrutterings netværk.

Kasper mødte op til job samtalen og snakkede sin sag overfor den gode Claus Steinlein og bestyrrelsen. Han fortalte at hans helt store drøm var at blive dansk landstræner og vinde alt hver der vindes kan med Landsholdet. Det betyder også at Kasper ville satse fuldt ud på danskere spiller hvis han fik jobbet i FC Midtjylland.

Problemet er var jo bare at Glen Riddersholm allerede havde træner jobbet i FC Midtjylland, og Claus Steinlein og bestyrrelsen spurgte
"Hvorfor skal vi fyre Glen og ansatte dig i steder?"
 Kasper svarede "sig mig en ting? har Glen nogensinde vundet noget for jer !?"


Den kommentar hvor nok til at så tvivl om Glen nu også var den bedste træner for FC Midtjylland..... Hvilket resulterede i at den unge fodbold elsker chokerede fodbold Danmark ved at skrive under på en 1 årig kontrakt med klubben.

Kravene fra klubben var klare!, der skal titler på bordet ! og gerne i første sæson!

Dette betød at Kasper havd taget sit første skridt i mod at opfylde sin store drøm, næste udfordring er at slå den gamle gråhåret Morten Olsen af som dansk landstræner, så vi igen kan få en tittel hjem til Landsholdet !

[/img]
« Seneste Redigering: 10 Jun 2015, 12:42 af hoffbeck » Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #3: 10 Jun 2015, 15:42 »


Pre-season 1.sæson


En vel overstået Pre-season er over, og Kasper står overfor sin første kamp som Alka superliga træner. Det har været en priotet at få banket noget morale ind i holdet, samt en spil forståelse for hinanden. Af den grund har træning uden lukkende stået på træning af taktikken. Udover det har Kasper fået arrangeret nogle venskabskampe som lige udmiddelbart burde være walk overs.

Hvad angår selve det taktiske oplæg, har Kasper et ønske om at spille en form for fodbold hvor hans hold styre spillet. Kasper har på forhånd en taktik på hånden som han regner med at "tvinge" ned over spiller truppen, da han tror på at kontinuitet i den taktisk del er at fortrække. Dette betyder at transfer også vil blive handlet med henblik på at spillerne passer ind i taktikken.


Transfers


Der har været gang i svingdøren! Både spillere og trænere har sagt farvel til klubben, og Kasper har hentet hans egne folk ind, samt hentet en lang række danske spillere til truppen.

Kasper udtalte til Ekstra bladet angående hans valg til kun at købe danske spillere:
Jeg forsøger at skabe en så stærk kultur i klubben som muligt. Jeg har vurderet at det gøres bedst ved at holde mig til en nationalitet. Samtidig vil det også styrke dansk fodbold på den lange bane, og dermed øge mine chancer for at få min store passion omkring dansk fodbold opfyldt. Jeg vil derfor også gerne opfordringer andre klubber til bare at byde løs på de af mine spillere som ikke har dansk pas


Indtil videre er det blevet til følgende transfers:


Næste skridt er den første superliga kamp mod Vestsjælland!
« Seneste Redigering: 10 Jun 2015, 15:44 af hoffbeck » Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #4: 11 Jun 2015, 06:05 »


Kalenderen viser d. 1 Januar og det er tid til at gøre status på Kasper's første halve sæson som træner i FC Midtjylland.

Turneringer


Det er gået ganske udemærket i Alka superligaen indtil videre. FCM ligger på en første plads efter 17 kampe med 2 point ned til BIF på anden pladsen. Årets helt store overraskelse (eller skuffelse hvis man er FCK fan), er at landet største klub indtager en skuffende 9. plads her på nytårsdag.

Pokal turnering er da knap så sjov at skulle tænke tilbage på Kasper, da man noget ufortjent led et 0-1 nederlag på hjemmebane til OB i Kvart finalen.

Det er dog værd at glæde sig over klubbens europæriske eventyr indtil videre, hvor det noget overaskende er lykkes FCM at gå videre fra gruppe spillet som nr 2 i en pulje med, Mainz, Porte og Dnipro. I første knockoutrunde venter den rusiske gigan Zenit, så der er ingen forventninger om videre arrangagement. FCK formåede desuden at slå lige netop Zenit ud af CHL kval. og selv kvalifisere sig til CHL, hvor de fik en 3. plads og dermed også er at finde i EL efter vinter pausen.Spillerpræstationer


Spillere som profilen Sisto, Forsvarsklippen Bangaard og den nye Schmeichel Jørgensen spillede alle fantastisk den første halve sæson hvilket også resulterede en af de løb afsted med nogle af de årlige spiller adwards.Kasper har i øvrigt bestået kurses for National C-licens, og venter nu spændt på at få lov til at starte på det næste kursus.

Forsættelse følger den 2. Februar...
« Seneste Redigering: 11 Jun 2015, 06:07 af hoffbeck » Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #5: 11 Jun 2015, 08:34 »Tranfer update


Der er kommet to spiller ind i truppen:

- Thomas Delaney 7 Mio
- Rasmus Falk 11 Mio

Kasper har informeret Ekstrabladet om at han regner med at købet af de 2 danske midtbanespiller, vil resultere i ændringer i start opstilling.

Ud er gået nogle spillere som ikke enten var utilfredse over manglende spille tid, eller fordi de ikke havde det danske pas som Kasper priotere:

Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #6: 11 Jun 2015, 11:27 »


Status på 1. sæson


Sæsonen er færdig spillet, og den har absolut været godkendt!

Alka Superligaen blec suverænt kørt i hus med hele 14 point ned til nr 2. Det betyder at i næste sæson skal den unge manager forsøge at bringe CHL gruppe spil til heden, og samtidig få skydt de 60 mio kr der følger med ind i nogle trængte budgetter (hvorfor kommer jeg tilbage til senere)

Hvad angår FCM europæriske eventyr på for første sæson blev en kvart finale mod den Græske mastodont Olympiakos F.C. ende stationen for FCM. Men bestyrrelse var ovenud tilfreds med hvad klubben opnåede i EL.

Bestyrrelse er faktisk så tilfreds med præstationerne at de har forlænget kontraktet med Kasper indtil 2016!

Angående den fornævnte lidt pressede økonomi, skyldes det blandt andet et dyrt indkøb af en af klubbens egne tidligere talenter. Ja i gættede ritigt !! Kasper har brugt alle sine forhandlingsevner i kombination med den dyreste kontrakt i superligaen at bringe selveste Viktor Fischer hjem til heden for 55 Mio. Samtidig har bestyrrelsen valgt at forbedre klubbens træningsfaciliteter samt købt MCH Arena, hvilket betyder at der inden sæson start er røde tal på bundlinjen.

Vi er nød til at investere for at få klubben til at vokse!, samtidig bliver vi nød til at få skabt nogle bedre faciliteter hvis vi ikke skal lave en FCN og få røven på komedie i CHL kampene
Udtaler Kasper til den Lokale avis

Kasper er så heldig at klubben har valgt at betale for endnu et nyt træner kursus som han endnu ikke har gennemført.

Forsættelse følger på til første kamp i den nye sæson
Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #7: 12 Jun 2015, 00:13 »2. sæson er i fuld gang! alle Kval kampene til CHL er spillet og vi er henne i 9. spille runde af Alka superligaen. FCM indtgager i øjeblikket 1. pladsen, samt har Kasper formået at kvalifiseret holdet til det forjættede land som er CHl Gruppespillet. Det har virkelig lunet i den trængte penge kasse på heden!

FCM var på trods af den flotte kvart finale i EL sidste sæson stadig kun 4. seedet i gruppen, hvilket betyder at det langt fra bliver en let opgave i året CHL. FCM er kommet i gruppe med 2 gamle kendinge samt en stor magt i eropærisk fodbold. FCM skal blandt andet igen møde FC Porto i et europærisk gruppespil, men sidst de 2 hold mødtes vandt FCM indbyrdes med 5-2. FCM skalogså op i mod deres overmand i sidste år EL kvart finale olympiakos, så luften vil være fuldt med hævn tørst når de 2 mandskaber støder sammen. Det sidste hold er Real Madrid, som der ikke er de store forventninger om at få nogle resultater imod!Transfer


Der er sket en del på transfer markedet angående FCM optil 2. sæson. Mest Nævne værdig købet af fornævnte Fischer, derudover er Emil Nielsen hentet indsom erstatning for Hvilsom som er kommet på leje i USA, og Nicolai poulsen er kommet ind på en back up kontrakt som gardering til bredden af truppen.


Tilslut skal det nævnes at holdet store målmands talent i en alder af bare 17 år har fået sin Landsholds deput.

Jeg er så fandens stolt af ham! Der er ingen tvivl om at hvis han forbliver under mine vinger kan jeg udvikle ham til at blive større en Peter Schmeichel!


Udtaler Kasper til Herning Football.
Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #8: 12 Jun 2015, 02:18 »1. Januar 2016


Året igennem har alt hvad folk på heden har kunne tale om været Pione Sisto, hvilket også giver sig tydeligt til kende ved årets adwards uddeling. Sisto gør næste rent bord og vinder alle adwards på nær året U17 talent som gik til Ramkilde, og siden at det heller ik er muligt for Sisto at vinde den pris, er det vel også godkendt Peace

Udover de hjemmelig hæder, har Sisto også formået at komme på Årets Verdens hold !  Opstemt

Også mangeren Kasper høster roser for hans præstationer og er kåret til årets manager i Danmark.TurneringerFCM ligger igen suverænt på 1. pladsen i Alka superligaen, men der har også været success at spore i CHL hvor FCm sikrede sig europærisk fodbold efter vinter pausen med en 3. plads i gruppen. Mest bemærkelses værdigt er dog at FCM har formået at være bedre indbyrdes med selveste Real Madrid i gruppen, efter at have tabt 1-0 ude, men dernæste vinde 3-1 hjemme. Kasper udtaler til Ekstrabladet:

Jeg kan ikke være bekendt at være utilfreds med præstationer i sæsonen indtil videre, men det skal ik forhindre mig i at være ærgeligt over vi ikke lige kunne snige os videre i CHL på den anden plads, især efter som vi var så tæt på!


Desuden har Kasper skrevet under på en ny aftale med klubben, og har nu kontrakt frem til sommeren 2018
Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #9: 12 Jun 2015, 05:28 »EM 2016 speciel update!


En lille del af Kasper drenge drøm er gået i opfyldelse! det danske landshols har nemlig kvalificeret sig til EM i Frankrig 2016 ! Opstemt
Danmark sikrede sig direkte deltage via en 2. plads i kval puljen


Kasper er meget stolt over at kunne lade sig informere at Morten O har indkaldt 5 af hans spillere fra FCm til EM truppen


SOm bekendt mødte Danmark blandt andet Portugal i EM kval. og de får også fønøjelsen af at møde hinanden i EM gruppe spillet.


Øv Bøv bussemand !!! Danmark gik ikke videre fra gruppen, og Kasperhar derfor valgt at boykotte interressen for resten af turneringen !
« Seneste Redigering: 12 Jun 2015, 05:54 af hoffbeck » Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #10: 12 Jun 2015, 21:22 »BREAKING !!!


Morten Olsen har forladt sin post som Dansk landstræner! og Kasper har straks sendt en ansøgning afsted mod drømmejobbet!Alt hvad der krydses kan bliver det i det lille hjem i Herning!

Forsættelse følger....
« Seneste Redigering: 12 Jun 2015, 21:24 af hoffbeck » Logged


hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #11: 23 Jun 2015, 13:40 »

Verdensmesterne


Der er sket rigtig meget siden jeg sidst lavede en post herinde, mistede bare lgie pludselig lysten til at skrive herinde.

Siden dag har jeg vundet mestereskabet i alle sæsoner med FCM, samt blevet Dansk landstræner.

som Landstræner er det blevt til en EM finale som vi tabte til Italien.

Men til det eftergølgende VM fik vi revanche i finalen i mod lige netop Italien hvor det blev til en 2-3 sejr dybt inde i overtiden !!  Opstemt

Logged


Esmark11
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #12: 23 Jun 2015, 13:51 »

Verdensmesterne


Der er sket rigtig meget siden jeg sidst lavede en post herinde, mistede bare lgie pludselig lysten til at skrive herinde.

Siden dag har jeg vundet mestereskabet i alle sæsoner med FCM, samt blevet Dansk landstræner.

som Landstræner er det blevt til en EM finale som vi tabte til Italien.

Men til det eftergølgende VM fik vi revanche i finalen i mod lige netop Italien hvor det blev til en 2-3 sejr dybt inde i overtiden !!  OpstemtStort tillykke med sejren- verdensklasse

Logged

hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #13: 23 Jun 2015, 13:57 »

Huh
Logged


beringer
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Dengang i 1992!
« Svar #14: 25 Jun 2015, 20:53 »

Du var sgu på forkant med den Glen Riddersholm afløsning der ;-)
Logged

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010