home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
14 Jun 2024, 20:44 Broen13 Blogkonkur... #22 - Danish Viking Wa...
14 Jun 2024, 13:42 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
31 Maj 2024, 17:14 cartoon Klubsøgnin... Manchester United
19 Maj 2024, 05:48 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
Antal Registrerede Brugere: 23338
  0 Brugere, 322 Gæster Online.

Indlæg: 1132851 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: alliewillson
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2015
| | | | |-+  Ulven kommer !
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Ulven kommer !  (Læst 7433 gange)
Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Ulven kommer !
« : 02 Apr 2015, 11:10 »


ForordMit navn er Amaranto Trentino, jeg er 76 år gammel og har brugt de sidste 64 år af mit liv som tilhænger af en klub, der ikke er som de fleste - Det har været noget af en rejse siden jeg i 2014 i en alder af 12 år stiftede bekendskab med hvad der skulle blive min anden familie - faktisk en familie jeg elsker højere end min egentlige familie.

Jeg har i en lang årrække efterhånden været en del af bestyrelsen i hjerteklubben, hvor jeg som juniorspiller var en del af de tidligste U hold i klubben, dog var der ikke meget talent at hente i mig, selvom jeg drømte om at blive en af de store.

Klubben blev grundlagt, eller ja reetableret i sin nuværende form i 2013, blot et år før min familie og jeg flyttede til Aprilia lidt syd for Rom, i netop Aprilia blev klubben etableret.

I gemmerne har jeg fundet et billede af mig selv fra mit første ungdomsår i klubben, sammen med Antonia Masotina - vi var bedste venner i vores unge år, den eneste forskel på os var han åbenlyse talent og mit manglende.


Jeg husker tydeligt hvad der var katalysatoren for min passion for klubben. En ung dansk sportchef som fra dag ét var med til bygge denne klub fra en lille amøbe i røven af Serie C, til en mastodont i fodboldens verden !
Han var karismatisk, professionel og mens kan kunne være den koldeste person i rummet og indgyde respekt hos selv de mest kæphøje spillere, havde han også evnen til med sit smil og sit sind at varme et rum op og samle folk for en fælles mission og vision.

Det er netop lyset af hans død at jeg vil fortælle historien om en mand der ændrede livet for så mange mennesker at det umuligt kan gøres op - der formede verdensstjerne og ændrede fodbolden for altid.


Historien tager sin start for 64 år siden, den 13/07-2014

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #1: 02 Apr 2015, 11:37 »

Har du et savegame der har kørt 64 år? For det er godt nok vildt!

Glæder mig til at læse med
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #2: 02 Apr 2015, 12:00 »
Førstehåndsindtryk
Det hele startede da daværende bestyrelsesformand Alberto Cerrai meldte ud, at klubben officielt havde ansat en 23 årig dansker ved navn Victor Andersen, som skulle stå i spidsen for klubbens daglige drift og stå for hele transfer delen af klubben.

I starter var der bestemt ikke mange der levnede den unge knægt megen succes, han var for ung, uprøvet og det virkede meget useriøst og uambitiøst af bestyrelsen, som skulle sende et billede til omverdenen om at vi var en seriøs klub - husker tydeligt min far og hans venner når de sad i aftenen solen og snakkede om "Biondo Bambino" der blev hans kalde navn de første sæsoner. De var ikke just imponeret og de var ret overbevist om at de selv kunne udfører det stykke arbejde mindst ligeså godt.

Bambino havde da heller ikke noget specielt at læne sig op ad, jo et par træner jobs i Danmark og en ingeniør uddannelse var hans ballast - og i fodboldens verden tæller det jo ikke for noget.
Populær blev han skam heller den første tid i sit nye job - han opsagde kontrakt med 23 ynglinge spillere, 4 U20 spillere samt 3 fra 1. holdet. - den eksakte pris for opsigelserne er aldrig kommet frem, men der blev spekuleret i 5+ mio kroner - hvilket var mange penge dengang.

Hans argument var at talent kontra løn ikke hang sammen og at klubben skulle finde steder at spare - og det betød ingen nye spillere og blev man vejet for let kunne man ligeså godt finde en anden klub.Der var dog positive ting fra hans start i klubben og disse husker jeg bestemt klarer i hukommelsen.
Andersen havde nemmelig et særlig talent når det kommer til at skaffe store hold til træningskampe på vores dengang meget ydmyge stadion - Quinto Ricco som det hed i sin tid havde plads til 2.544 tilskuere så alene det at hold som Evian, Sochaux og Wolfsburg kom forbi det år var en stor oplevelse for både spillere og tilskuere.

Det var som om Andersens filosofi var "det er okay at servere citroner seks dage om ugen, hvis blot du får sukker på den syvende dag"

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #3: 04 Apr 2015, 19:46 »
An Iron Fist
Ikke mange regnede med at klubben ville overleve i Serie C/C, bestyrelsesformande n på tidspunkt Alberto Cerrai var ikke særlig optimistisk. - Jovist, de havde da en målsætning om at blive i ligaen men ikke de store forventninger.
Og der var ikke nogen der bebrejdede dem noget - det var svært dengang at stable en helt ny professionel klub på benene - det var nemlig en tid hvor pengene talte og hvis ikke du havde oliepenge så var der ikke meget at komme efter.

Derfor var truppen fyldt med spillere der havde nået efteråret i deres karrierer og lagt de fleste havde aldrig spillet i ligaer højere end Serie C - enkelte havde træner i de store Rom klubber Roma og Lazio men aldrig fået debut og fundet for lette til at blive en del af holdet.

Bambino virkede i starten som en meget ilter person, som handlede meget på følelser og som nok af mange blev opfattet som en amatør som ikke tænkte over sine handlinger men arbejdede meget i nuet.
Men jeg skal love for at der kom nye kødboller i pastaretten da han for alvor tog fat - det var slut med hviledage før kampene og den af holdet værdsatte hviledag efter kampene blev også indraget til fællesarrangementer, oftest tog holdet med ud og så U20 eller U18 spille kampe - herfra fik spillerne lov, de af dem som var i good standing hos Bambino lov til at udvælge spillere de ville tage under deres vinger - mentor ordningen skulle vise sig at blev en del af klubbens filosofi over de næste mange mange år.Faktisk var det først mange år efter at Bambino var blevet ansat at jeg reflekterede over den betydning han fik i klubben, og hvor hurtigt det gik - jeg rendte jo rundt og troede at jeg var den store stjerne sammen med mine venner og ja fodbold var jo bare sjov og ballade, men Bambino formåede faktisk at få alle til at yde 130% næsten konstant.

Det er faktisk mærkeligt at så mange var imod ham og hans idéer i starten de bar tydeligvis frugt - klubben var egentlig regnet for en favorit til nedrykning, i bedste fald nedrykningsslutspil let - men nej, Bambino havde på magisk vis sendt os til toppen af Serie C/C, en 3. plads efter 19 kampe var hvad han havde fået ud af holdet.
mange ville sætte spørgsmålstegn ved om det var sportschefen Bambino eller manageren der på det tidspunkt hed Giuseppe Bifulco som var skyld i de imponerende resultater - hos mig er der ingen tvivl, Bambino !
- Han stod altid i spillertunnellen under kampene og var med nede i omklædningsrummet før kampen samt i pausen var den sidste der snakkede med spillerne før de gik ud på banen
2014/11/15 - start 11'ern - hjemme mod Ischia 5 - 1Og det viste sig jo sidenhen at selvom han fyrede managers, kom der altid en ny ung til som spillede hans, eller nærmere klubbens filosofi - men med hans spillere og hans stab så han altid havde en finger med over alt.. men det kommer vi ind på senere.


Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #4: 05 Apr 2015, 10:18 »
Et rigtig B-holdFørste halvdel af sæsonen var gået, vinteren stod for døren, hvilket betød en tre uger lang juleferie til spillerne og staben i klubben - og i parløb med at ferien gik i gang startede også vinterens transfervindue, det var en mærkelig tid da der var mange rygter i og omkring klubben da flere af de etablerede spillere var nervøse for om Bambino ville sælge dem for yderligere at slanke klubbens lønpost - han havde jo ved sæsonens starter sendt de første 30 spillere ud af klubben.

Mere mystisk var det dog at Bambino ingen steder var at finde, ingen vidste reelt set hvor han var henne eller hvad han havde gang i, han var trods alt den eneste der ikke havde ferie op til transfervinduet.

Efter at have været fraværende en uges tid, indkaldte klubben til et pressemøde hvor flere lokalaviser var tilstede da Lupa Roma FC pt. var lidt en kult klub i Rom området grundet de gode resultater.
Her ved et bord sad Bambino, alene ved et lille rundt bord til en, med et smørret smil - ja nærmest halv flabet - og ventede på at pressefolk og flere af klubbens spillere som også var nysgerrige fik sat sig.

Da folk fandt en plads og stilheden bredte sig tag Bambino ordet - jeg stod selv nede bagi sammen med min far og lyttede spændt med.

- "I dag, er dagen hvor klubben tager et vigtigt skridt imod fremtiden. Som i alle ved er der ikke plads i denne klub til spillere der ikke levere på et acceptabelt niveau !
Det var også på den baggrund at jeg i efteråret sendte små 30 spillere videre, da de ikke havde den fornødne kvalitet - jeg er dog også klar over det ikke er taget positivt imod blandt mange omkring klubben
Men kig bare på ligaen - den slanke trup  har presset sig selv til en toppræstation!


Men en høne kan ikke lægge æg, hvis ikke man fodre den, derfor har jeg i samarbejde med Chefspejder Daniele Panico været i forhandlinger med flere at Serie A klubber for at yderligere at forstærke vore trup.
Jeg er derfor glad for at kunne præsentere
Mattia Rossetti fra Catania, Davida Di Molfetta fra A. C. Milan og sidst men ikke mindst Matteo Adamo fra Roma, tre meget unge, men yderst talentfulde spillere som skal bygge på deres eget spil men kan hjælpe til den interne konkurrence

Vi har skam også en lille overraskelse det er nemlig lykkedes os at købe
Alex Teodorani fri fra sin kontrakt i Vis Pesaro - han bliver målmanden der næste sæson skal overtage handskerne fra Francesco Rossi som vender hjem til Atalanta ved sæsonens afslutning. Alle var lidt forbavsede over at Bambino havde hentet så unge og uprøvede spillere - sandheden er nok nærmere at Bambino forsøgte at skabe gode relationer til de store klubben ved at tage deres lige-ved-og-næsten spillere så klubberne bedre kunne bedømme deres niveau - det var i hvertfald en linie Bambino brugte de følgende år.

Da forårs-sæsonen gik i gang var det med udgangspunkt i skulle holde sig i den bedste halvdel af ligaen, en opgave som på papiret så svær ud - men i forårs-debutten hjemme mod Paganese foran 420 frådende fans slog vi dem 5 - 1 og der tegnede sig et billede af at klubben var på vej mod noget uventet og start.

Faktisk tabte de kun en enkelt kamp i hele foråret, et beskidt 2 - 1 nederlag ude mod Casertana, udover det blev det til 11 sejre. de fleste var 1 måls sejre - 9 uafgjorte.
Dette var nok til at Lupa Roma med 74 point blev mestre af Serie C/C, med tre point ned til nummer to fra Benevento.

Ikke nok med at holdet vandt ligaen - den efterfølgende Ligacup kastede også en 1. plads af sig efter 2 - 2 mod Pisa vinderne af Serie C/B, og en 3 - 2 sejr over Pavia, mestrene fra Serie C/A - et fodbold år som stadig står stærkt i hukommelsen hos mange af klubbens ældre fans  - sæsonen startede med frygten for nedrykning og sluttede af med to pokaler og en oprykning

- vi var for første gang i historien et B-hold !


« Seneste Redigering: 06 Apr 2015, 09:44 af Nodiem » Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

bianconeri
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #5: 06 Apr 2015, 05:19 »

Den bedste blog indtil videre, efter min mening.

Klø på.  Peace
Logged

Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta
fino alla fine ★ ★ ★

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #6: 06 Apr 2015, 11:15 »
Succesfulde tømmermænd


Den 18. August 2015, var en varm dag, termometeret sneg sig op nær de 31 grader og byens børn valfartede til Stadio Quinto Ricci hvor der som altid var sat gang i store vandkanoner for at holde banerne medgørlige - før i tiden var stadion parken og træningsanlægget altid låst af for offentligheden, dog havde Bambino et ønske om at gøre det til folkets klub - og ikke blot en forretning.


Det var også dagen hvor sæsonen for alvor tog sin begyndelse, efter tre veloverstået træningskampe, alle på hjemmebane, var det nu tid at få gang i de vigtige kampe i Serie B og stemning i og omkring klubben var ekstatisk! Spillerne brugte tid på selvtræning, klubbens motionsrum var altid fyldt med liv - ja klubben summede af bare glæde over at skulle i gang med at spille "rigtig" fodbold.

Og selv i den glæde der var i klubben formåede Bambino at skabe den nødvendige frygt i truppen - frygten for at blive siet fra.
Blot to dage efter sejren på 2 - 1 hjemme mod Reggiana i den Italienske Pokalturnerings 2. kvalrunde, blev hver enkelt spiller kaldt ind på hans kontor, der en kølig stemning i bygningen og der var ikke megen snak på gangene - og ved dagens udgang blev der gjort status 24 spillere havde fået en fyreseddel med - det var hovedsageligt unge spillere fra U20 og U18 som ikke længere fortjente deres løn, men også Simone Malatesta fra 1. holdet blev fundet for løntung og overflødig i klubben.

Det startede straks rygter om at klubben var ved at fede klubkassen op i tilfælde af en nedrykning, uden at de ville kæmpe for overlevelsen - de blev dog dæmpet en smule da Bambino præsenterede klubbens indkøb til sæsonen

- "Jeg kan med glæde oplyse at vi har fået forlænget vores lejekontrakter med Davide Di Molfetta, Matteo Alamo, Daniele Frabotta og Mattia Rossetti så de alle fire vil være her sæsonen ud og være med at sikre holdet en fornuftig første sæson i Serie B.

Men vi har ikke blot lejet spillere vi har også skrevet kontrakt med yderligere to unge og meget talentfulde spillere panamanske
Luis Fraiz og italienske
Vito Leonetti er kommet til klubben begge på 2 årige kontrakter og skal være med til at bygge den nye generation op på holdet.Bambino var en hårdt mand når det kom til forretninger og han skulle efter sigende havde presset Bari til at gå af med Vito Leonetti for en vanvittig lille sum, omkring 250.000 DDK betalt klubben efter sigende, hvilket var et røverkøb !
Til gengæld gjorde den hårde stil at klubben allerede fra 2. sæsonen med Bambino som sportschef kunne præsentere overskud hver måned, og at resultatet budgettet var med sorte tal - også sponsorerne  fik lov at bide skeer med Bambino, som forøgede indtægter på den front med 300% til 3.000.000 - oprykningen til Serie B gav ham dog et godt udgangspunkt for forhandlingerne !

Vi var nu klar til at vise os frem i Serie B.


Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #7: 06 Apr 2015, 11:16 »

Den bedste blog indtil videre, efter min mening.

Klø på.  Peace

Tak for de rosende ord !  Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #8: 08 Apr 2015, 01:40 »
Verden er et grimt sted


Serie B... Hvad der skulle have været et dejligt, spændende og nyt bekendtskab blev endte hurtigt som et mareridt og klubben måtte spille 15 kampe i Serie B før der kom en sejr i hus, faktisk slog Lupa Roma en frygtelig rekord som de stadig den dag i dag er indehavere af 6 point efter 15 kampe - så få point har intet hold på noget tidspunkt opnået i Serie B.

Klubbens første Serie B sejr faldt den 14/11-2015 hjemme mod Reggiana som de slog 3 - 1, samme hold som de tidligere slog i Pokalen - Det var dog ikke nok til at Bambino så igennem fingrene med de dårlige resultater og han fyrede Giuseppe Bifulco til stor ærgrelse for mange af klubbens fans da de dengang tildelte ham succes fra sæsonen 14/15.

I stedet valgte Bambino at ansætte en ny manager, endda en dansker, nemlig forhenværende landsholdspiller og OB klubikon Anders Møller Christensen, som netop havde lagt støvlerne på hylden i en alder af 38 år, efter at være rykket ned med Roskilde FC.
Det var et meget vellykket manager skift af Bambino - Christensens muntre og meget professionelle personlighed satte spillerne op til et andet mindset end de var vant til.
Christensen formåede at hente yderligere 7 points i 6 kampe, så klubben overvintrede på en 22. plads med 13 point for 21 kampe.

Vinterens transfer var meget stille i klubben og kun tyske Timmy Thiele kom til klubben udefra - han har tidligere spillet i Hertha Berlin, TeBe Berlin, Aachen og Dortmund uden rigtig at slå til, derfor var der stor skepsis da Bambino signede ham på fri transfer til 1.500.000 DKK om året i 2 år - Bambino var allerede kendt for at holde pengene tæt på kroppen, sammenlignet med den spiller der tjener 2. mest - laver Thiele 700.000 DKK mere end Federico Masi.

Men hvor der kun kom en enkelt spiller til klubben hentede Bambino 11 nye medlemmer til sin stab, men 4 blev afskediget - Bambino var den eneste på ledelsesgangen der budgetterede med at de skulle blive i Serie B.
Det havde da også lignet en returbillet til Serie B uden nogen konkurrence midt på sæsonen, efter en rædderlig efterårssæson.


Efter vinteren havde Bambino og Christensen fået afstemt spillestilen i klubben og det kunne straks ses på de resultater klubben hev hjem - Hvor Lupa Roma havde tabt langt de fleste kampe i efteråret, tog fanden ved holdet og spillet begyndte så småt at flyde som i sidste sæson, over de næste 18 kampe blev det til 7 sejre, 4 uafgjort og 7 nederlag hvilket rækte til en 19. plads og derfor i nedrykningsfare, mod alle odds henter klubben 3 sejre i de sidste kampe og derfor 9 point hvilket lige akkurat holdte Lupa Roma i live i Serie B sæsonen efter !

Det var en meget sløj sæson - men godkendt på alle leder og kanter! blandt andet afspejlet i at Lupa Roma blev anset som sæsonens overraskelse i Serie B, hvor Mattia Rossetti som er lejet i Catania blev sæsonens overraskelse med 17 mål og 13 oplæg i 42 kampe - og Timmy Thiele blev årets køb i Serie B, det blev til 9 mål, 3 oplæg i 18 kampe.
Alene det at Bambino kunne holde klubben oppe lagde stor vægt bag hans arbejde som sportschef og nu skulle han igen til at bygge et hold op der kunne stå distancen og som vi alle ved lykkedes det !

Ganske overraskende formåede Bambino også at holde budgetterne og kunne ved sæsonens udgang præsentere et overskud på driften på 477.181 DKK« Seneste Redigering: 08 Apr 2015, 02:05 af Nodiem » Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #9: 08 Apr 2015, 10:10 »

Det her er en super lækker blog.

Den er godt skrevet og en fed vinkel du har på det.
Logged

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #10: 08 Apr 2015, 14:46 »
Ét skridt frem og tre tilbage


Alle begår fejl, nogen begår flere end andre, nogen større end andre...
Jeg kan huske i sæsonen 2016-2017, vi havde lige overlevet i Serie B mod alle odds i en meget nervepirrende sæson, hvor tredjesidste kamp blev afgørelsen!

Der var tjek på økonomien, et beskedent overskud, men trods alt et overskud blev præsenteret ved forrige sæsons udgang, fremtiden så lys ud - der var også fremgang på tribunerne siden Bambino kom til klubben gik vi fra sælge 144 sæsonkort i 2014/15, 435 i 2015/2016 til imponerende 996 i sæsonen 2016/2017 - det var tydeligt at klubbens omdømme voksede i takt med resultaterne og alligevel var alt ikke så rosenrødt som det ud til udefra.

Bambino havde nemlig i sæsonstartet begået en fejl der skulle komme til at tynge klubben i mange fremtidige sæsoner, men det kom ikke til syne for offentligheden lige med det samme - men det hele startede under pressemødet hvor sommeren indkøb blev præsenteret.

08/07-2016

- "Sæsonen er så småt ved at være på trapperne og det er derfor en stor glæde for mig at præsentere fem nye spillere, allerførst har vi Pité som vi har hentet hos Porto B - på en 2 årig kontrakt, ligeledes er Salvator Corsetti hentet hos Lazio på en 3 årig kontrakt og bliver klubbens første italienske U17 landsholdsspiller (det var netop denne handel der var ved at bringe i knæ men det kommer vi tilbage til)Derudover har vi fået tilknyttet Simone Magnaghi fast til truppen også Mattia Rossetti er blevet en fast del af klubben efter et vellykket ophold på sin lejekontrakt.Og sidst men ikke mindst er Simone Moschin blevet hentet til klubben på en lejeaftale som hvis det ellers bliver en succes vil være en spiller vi vil forfølge.

Vi er nu klar til at tage imod Serie B og klatre længere op af tabellen for at sikre os fodfæste i ligaen."Og netop handlen af Salvator mellem Lazio og Lupa Roma skulle få store konsekvenser for klubben, og give en plet på Bambino's karrierer som aldrig blev vasket ren - man skal huske han stadig var en ung og uerfaren sportschef, og han har øjensynligt ikke været klar over konsekvenserne - Salvator blev nemlig hentet til klubben for 0 DKK og virkede derfor som et røverkøb - dog var der en hage ved handlen

Lazio fik indlagt to klausuler i forhandlingerne som endte med at et dyrt bekendtskab - klubben havde jo dengang kun 5.000.000 DKK i transferbudget, alligevel blev kontrakten skrevet så da underskrifterne stod på kontrakt skyldte Lupa Roma 38.000.000 DKK over to år til Lazio, samt skulle Lazio have 24.000.000 DKK efter Salvators 50. kamp
Penge klubben ikke havde og risikerede at splitte klubben ad indefra.

Med en enkelt underskrift stod klubben med en transfergæld på over 50.000.000 DKK og da klubbens markedsværdi ikke er højere end 2.500.000 DKK, havde Bambino på klassisk italiensk sendt klubben ud på randen af konkurs med en gæld 20 gange højere end værdien !

Over de næste to sæsoner var klubben nødsaget til at finde pengene ellers var det administration og tvangsnedrykning.

« Seneste Redigering: 08 Apr 2015, 22:23 af Nodiem » Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #11: 08 Apr 2015, 15:13 »

Jeg kan lige så godt sige det med det samme.

Jeg sluger denne blog rådt.
Det er helt fantastisk skrevet, men sidder jo og bliver helt nedtrykt grundet den lille bommert Skuffet
Logged

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #12: 08 Apr 2015, 15:24 »

Det her er en super lækker blog.

Den er godt skrevet og en fed vinkel du har på det.

Er glad for du kan lide vinklen Smiley og finder den velskrevet  Thumbs Up

Jeg kan lige så godt sige det med det samme.

Jeg sluger denne blog rådt.
Det er helt fantastisk skrevet, men sidder jo og bliver helt nedtrykt grundet den lille bommert Skuffet

Tak - det er flotte ord, og de varmer altid Smiley
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

JaWocKa
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #13: 08 Apr 2015, 23:46 »

Mega fed måde at skrive på, jeg følger helt klart, selvom Italien ikke er mit yndlingssted Opstemt
Logged

JaWocKa

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Ulven kommer !
« Svar #14: 09 Apr 2015, 00:06 »
Året der gik


Sæsonen 16/17 var på mange måder en underlig sæson, selvom holdet klarede sig flot i foråret og der på lægterne mødte godt og vel 1.700 fans op i snit til hjemmekampene - hvilket gav en stemning uden sammenligning i den dengang unge klub, ulmede der stadig en uro i klubben indre.
De tunge mørke skyer som transferskandalen der i folkemunde i dag bliver kaldt "Scandalo Sconsiderato", lagde et dyne over klubben - bestyrelsen nægtede at udtale sig offentlig omkring konsekvenserne, Bambino forsøgte at fralægge sin ansvaret, men da det ikke lykkedes forsøgte han at overbevise alle, ja, og sig selv om at det var en investering som ville give et godt afkast over tid - Vi ved jo alle hvordan det endte.

I efteråret 2016 spillede Lupa Roma 21 kampe - de resulterede i 8 sejre, 5 uafgjort samt 8 nederlag i Serie B, hvilket var en meget fornemt set i lyset forrige sæsons kamp, og til vinterpausen gik Lupa Roma var en 17. plads holdepladsen for klubben der havde skrabet 31 point sammen, blot 16 point mindre end de samlede sammen sæsonen før.


Bambino holdte lav profil i månederne efter sæsonstarten, jo han var da stadig at finde på stadion, hans daglige virke i klubben passede han dog også, men rampelyset passede han lidt på og med god grund.
Efter forrige sæsons overraskende overlevelse i Serie B, plus et overskud på omkring en halv million kroner var klubben nu i den stik modsatte boldgade - efter de første 6 måneder var huldet underskuddet for året oppe omkring 8.000.000, jeg kan ikke huske det præcise tal, det er jo 62 år siden - men Bambino havde virkelig fået sædet under sig, samt fundamentet det stod på til at brænde med en sådan intensitet at mange vurderede at han ikke ville få sin kontrakt forlænget efter sæsonen.

Manden var da også ved at blive klynget op i kirketårnet da det kom frem at han havde signet med en ny spiller i vinterpausen!
Stakkels Matías Díaz blev hurtigt af mange personificeringen på et overforbrug der ikke passede ind i den lille klub, og flere fra den officielle fanklub var ude for at bede om en forklaring på den økonomiske situation. Bambino måtte modvilligt stille op til en pressekonference som på sigt nok reddede hans job i klubben.


- "Undskyld.. fra mit hjerte undskyld, jeg trådte ved siden af og begik en kæmpe fejl - jeg var ikke alene om at udfører papirarbejdet, men jeg alene bærer skylden for dette rod!

Jeg fortryder ikke jeg hentede Salvator til klubben, pengene er ikke dårligt brugt - men jeg medgiver at jeg har brugt penge der ikke er der.

Som landet ligger lige nu, kan vi forblive i Serie B, vi har flere interesserede sponsorer som kan hjælpe os på vejen mod at komme ud af denne økonomisk kløft jeg har ført os ned i.

Det er dog værd at huske - siden sidste sæson er lønbudgettet foldet faldet med 3.000.000 DKK om året, svarende til 17 % ud af total budgettet, vi er den klub i ligaen der bruger færrest penge på lønninger - så der har været plads på budgetterne til at hente Diaz, også for at sikre os at vi i fremtiden kan klynge os fast til at være et etableret Serie B hold.Bambino's udmelding var samtaleemnet i rigtig mange hjem, på barer og caféer de næste mange måneder - enkelt troede at klubben ville få en tvangsnedrykning efter sæsonen - det bragte også stor forbavselse da Bambino underskrev en ny 2 årig kontrakt i Marts måned.


Klubben havde et fornuftigt forår, uden det dog kunne måle sig med efteråret, 21 kampe 6 sejre, 5 uafgjort og hele 10 nederlag blev det til, men det var ikke desto mindre nok til at flot 14. plads til Lupa Roma.
Når jeg kigger tilbage på stillingen i ligaen var der ikke langt mellem succes og fiasko i den sæson.
Set ud fra mediernes forudsigelser den sæson var det bestemt en succes - vi blev da også igen årets overraskelse i Serie B - og selvom der ingen pokal var i sigte kunne vi dengang trøste os af at have vundet Serie B's Fairplay pris, det tog vi også med dengangDa året gik på hæld var hullet på budgettet steget til 17.898.942 DKK og der skulle tages nogle forhåndsregler for at sikre klubbens fortsatte eksistens og i bedste Bambino stil sendte ham 23 spillere afsted fra klubben ved ikke at forlænge deres kontrakter, hele 6 af de ældre 1. holds spillere blev sendt på en tidlig pension af den unge dansker.

Men den mand havde mere i ærmet end en tryllekunster - han kunne næsten lave vand til vin !


Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010