home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23282
  0 Brugere, 196 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: ArmaghRed92
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2015
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  Crystal Palace
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 3 Udprint
Forfatter Emne: Crystal Palace  (Læst 17053 gange)
bøvle
Manager
********

Offline Offline


 
Crystal Palace
« : 11 Dec 2014, 15:51 »

CRYSTAL PALACEJulen nærmer sig og det bliver for mange lig med en tid med masser af timer foran FM-skærmen. I den forbindelse synes jeg at det er på tide at få startet en tråd op omkring Crystal Palace da dette virkelig er en undervurderet klub i det nye FM15 !

Jeg har selv spillet rigtig rigtig RIGTIG meget FM gennem årene og kører altid død i mine første prøvespil efter en sæson eller max to. I år satte jeg mig dog ned og kiggede i diverse tråde herinde omkring budgetter og lignende og faldt straks for udfordringen i Palace. Udfordringerne er store i denne relativt lille klub, men mulighederne er endnu større !
Jeg kan se mange er helt solgt i deres spil med Southampton og helt forståeligt. Jeg vil således tillade mig at kalde Crystal Palace for en Southampton-light, hvilket i min optik gør spillet endnu sjovere og endnu federe, da der er lidt længere vej til toppen men kæmpe muligheder, hvis man ellers agerer rigtigt som manager og kan finde ud af at styre økonomien.

Klubben har generelt et lille stadion med plads til 26.000 tilskuere, ligesom økonomien ligger omkring 0, men modsat mange andre klubber i England har klubben ingen gæld, hvilket gør processen noget mere interessant i forbindelse med at stable den rigtige trup på benene til lige netop din taktik og spillestil.

Medieprognosen siger nummer 19 i første sæson, hvorfor der skal kæmpes for overlevelse.

Til at hjælpe med at sammensætte en trup, der kan overleve i verdens stærkeste liga får du stillet et transferbudget på 100+ mio til rådighed fra start. Klubben har lige solgt deres store stjerne Zaha til United for et pænt beløb, derfor det pæne transferbudget. Zaha er dog i første sæson lejet tilbage til klubben

Dernæst til truppen, der har en lang række meget løntunge spillere i forhold til deres kvalitet ved spillets start. En del af dem er desuden også ved at være oppe i årene, så kan man skille sig af med dem uden at hænge på alt for meget af deres løn alt for længe efter de er smuttet vil dette give endnu større muligheder, hvis man kan få dem skibbet afsted og frigivet nogle lønkroner. Der er tilgengæld også gode spillere til rimelig løn i truppen. Især Joel Ward, der i min optik er helt genial, ligesom den australske kriger Jedinak gør det helt outstanding i kampen om at undgå nedrykning i de første sæsoner.

Jeg har tidligere nævnt de beskedne faciliteter, men klubben har en yderst lækker og medgørlig bestyrelsesformand i form af Steve Parrish, der er meget ambitiøs på klubben vegne, hvilket også er medvirkende til, at dine ønkser til bestyrelsen oftest kommer igennem. Eksempelvis kan dette billede illustrere det, og her fremgår end ikke udvidelserne/opgraderingerne af ungdomstræningsfaci liteterne:


Grundet de store muligheder er der derfor også rig mulighed for at stige i graderne rimelig hurtigt hvad angår placeringer i ligaen. Herunder kan i se min aktivitet i de forskellige transfervinduer, hvor jeg er meget meget tilfreds og vil påstå at have lavet flere deciderede røverkøb i hvert vindue hidtil.

Transferhistorik 1. sæson:


Transferhistorik 2. sæson:


Transferhistorik 3. sæson:


Transferhistorik op imod 4. sæson:Disse transfers betyder at min trup og min opstilling pt ser således ud i denne sæson 2017/2018 hvor jeg håber at indløse billet til det forjættede europæiske land, og måske endda CL, hvis det fortsætter som sæsonen er startet OpstemtSå en opfordring til alle der har læst dette monstrøst lange indlæg; KOM FOR POKKER I GANG MED JERES SAVE MED CRYSTAL PALACE OG LAD OS FÅ SPARKET NOGET LIV I DENNE TRÅD, I VIL IKKE KOMME TIL AT FORTRYDE DET !!  Thumbs Up
« Seneste Redigering: 11 Dec 2014, 16:16 af bøvle » Logged

whispers
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Crystal Palace
« Svar #1: 12 Dec 2014, 10:10 »

Skal man justere i budgettet eller noget for at få 100 mio i første sæson til indkøb?
Logged

bøvle
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Crystal Palace
« Svar #2: 12 Dec 2014, 10:49 »

Nope, du skal bare vælge at du vil "kæmpe for at undgå nedrykning" mener jeg det hedder sig Smiley

Det fremgår også af denne glimrende oversigtstråd af Krellz omkring transferbudgetter:
http://fmfreaks.dk/index.php?topic=38222.0

Håber du er inde i en overvejelsesfase, for kan kun anbefale det på det kraftigste ! Peace
Logged

Dennislauridsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Crystal Palace
« Svar #3: 12 Dec 2014, 10:56 »

Jeg er faktisk ved at overveje om de skulle have et skud. Lyder som en rigtig fed klub Smiley
Logged

H A L A   M A D R I D!

bøvle
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Crystal Palace
« Svar #4: 12 Dec 2014, 11:06 »

Tak, det er jeg glad for at høre du synes, så har jeg jo gjort et eller andet rigtigt ! Wink

Det er i hvert fald en super fed klub hvis man gerne vil have et save hvor man selv kan få lov at bestemme rigtig meget og bygge klubben op præcis som man gerne vil og samtid er på udgik efter et længerevarende spil, altså en 4-5 sæsoner +

Det er hverken Liverpool eller Arsenal, men det synes jeg også har sin charme.
Jeg har selv leget en del med personalet også (ingen sjofle misforståelser her, drenge!!) og må sige at jeg er blevet vild med leder af ungdomsudviklingen. Kan KUN anbefale dig at tage et kig på Thomas Albäck mener jeg han hedder så snart du starter spillet op, han er jo helt og aldeles vanvittig - har i hvert fald givet mig nogle talenter Opstemt
Logged

Gungner
Gæst
 
Sv: Crystal Palace
« Svar #5: 12 Dec 2014, 11:09 »

Klubben lå faktisk også i mine overvejelser for mit næste engelske eventyr sammen med Hull og Newcastle. Tror Palace kan være en fed udfordring. Et godt transferbudget som gør at man kan hente markante forstærkninger til holdet i første sæson.
Logged

bøvle
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Crystal Palace
« Svar #6: 12 Dec 2014, 11:15 »

Markante og markante er måske så meget sagt vil jeg sige, i hvert fald er der også en del pladser hvor det halter gevaldigt, men kan man få nogen af de ubruglige gutter ud af vagten er der helt sikkert mange muligheder Smiley

Må selvfølgelig medgive dig at Sisto og Balanta er markante forstærkninger, så på den måde har du naturligvis ret - sisto spillede i øvrigt i tredje sæson til ligaens højeste gennemsnit og blev valgt til årets spiller af journalisterne for mig inden han røg til PSG for 325 mio hvor en stor del var diverse klausuler, hvilket er bittert nu hvor de ikke vil bruge ham ! Wink
Logged

Gungner
Gæst
 
Sv: Crystal Palace
« Svar #7: 12 Dec 2014, 11:25 »

Okay, markante var måske ikke det rigtige ord at bruge Tunge
Men mente bare at der var penge til at hive et par gode spillere ind der kan forstærke holdet med det samme Smiley
Logged

Cesc
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Crystal Palace
« Svar #8: 12 Dec 2014, 11:26 »

Hold kæft, hvor er du sej!

Lyder som et rigtig fedt spil! Jeg har fået en eller anden svaghed for Palace pga. deres idylliske stadion som lugter langt væk af engelsk fodbold når det er bedst.

Hvordan fungerer din taktik uden fløje? Skaber du mange chancer på trods af det er ret smalt eller sørger du trods din flotte fremgang stadigvæk for at have lukket godt af defensivt som hovedprioritet?

Oven i alt det gode..... Har du solgt Jedinak? Græder (Har et mancrush på ham)
Logged

bøvle
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Crystal Palace
« Svar #9: 12 Dec 2014, 11:36 »

Mange gode spørgsmål og lad mig starte med det sidste, for på den måde at slutte af med det gode ( Wink ), for ja jeg har solgt den australske kriger !  Græder Det gjorde også ondt for han var anfører al den tid han var i klubben og præsterede egentlig rigtig godt, men der var flere faktorer der gjorde sig gældende.
Han var blevet ældre, men ikke en hindring som sådan selvom han var langsom. Men havde derudover fået Rio mavuba til klubben for ingen penge, som spillede rigtig godt og spillede noget bedre end Jedinak. Derudover blev Jedinak utilfreds, hvilket er forståeligt nok og det i kombination med at jeg havde et crush på mange andre centrale midtbanespillere, så røg han desværre sammen med Darren Fletcher, der havde udgjort en giftig defensiv duo ! Smiley

Så til det med taktikken, for det er en lidt sjov størrelse. Jeg har indtil nu spillet med forskellige taktikker i stort set hver sæson. Jeg synes ikke jeg var i en position, hvor jeg kunne tillade mig andet end at tilpasse taktikken til det spillermateriale jeg havde til rådighed. Det gjorde jeg egentlig også i denne sæson da jeg kiggede på min trup efter sistos afgang og blev enig med mig selv om at denne taktik burde kunne fungere. Og det må jeg sige den også gør. Mit klart største problem er at mine midtbanespillere ikke afslutter ret godt på de mange og relativt store chancer de får (De er til tider decideret elendige !)

Jeg skaber mange chancer ved at lade mine backs komme med i overlap og på den måde strække modstanderens forsvar en smule, hvilket skaber huller til mine midtbanespilleres dybdeløb. Jeg har hughes til Felt-felt og til at rykke i dybden ligesom jeg også har det med min skyggeangriber. Derudover ligger Ødegaard som en fremskudt playmaker offensivt på den centrale midtbane, hvorfor han også bidrager med lækre bolde både i dybden og i bredden. Min skyggeangriber scorer dog desværre ikke særligt mange mål, hvilket jeg gerne vil ha ændret på. Men synes som sådan taktikken fungerer rigtig godt, men kræver nogle bestemte spiltyper.

jeg går dog meget ud fra filosofien om at et godt hold bygges nedefra med en solid base, så vil meget gerne ha et stærkt forsvar. Det har jeg også, dog lidt i stimer. Jeg har netop fået tilgang af Mathias Ginter her i vintervinduet i fjerde sæson da han stort set ikke spillede i Dortmund, så har en rigtig god besætning på de to midterste forsvarspladser, så mangler blot en rigtig skraldemand som erstatning for den aldrende Mavuba, så tror jeg også på jeg kan lukke lidt bedre af Smiley

Håber det var svar du ku bruge Peace
Logged

Dennislauridsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Crystal Palace
« Svar #10: 12 Dec 2014, 11:47 »

Tror sgu mit Ajax save, kommer til at vente lidt. Skal helt sikkert have et spil med CP. Har lige et projekt der skal afleveres mandag, så måske kommer der først en update der, men kan være det bliver før Smiley
Logged

H A L A   M A D R I D!

bøvle
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Crystal Palace
« Svar #11: 12 Dec 2014, 11:53 »

Lækkert, har også selv en ugeeksamen der startede igår, men når forhåbentlig den sidste halvsæson inden torsdag og så skal der også nok komme en update, forhåbentlig med klubbens første europæiske eventyr i nyere tid - og gerne en mere strømlinet trup ! Opstemt
Logged

Dennislauridsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline

 
Sv: Crystal Palace
« Svar #12: 12 Dec 2014, 12:20 »

Lækkert, har også selv en ugeeksamen der startede igår, men når forhåbentlig den sidste halvsæson inden torsdag og så skal der også nok komme en update, forhåbentlig med klubbens første europæiske eventyr i nyere tid - og gerne en mere strømlinet trup ! Opstemt

Lækkert Smiley

Lyder virkelig som en fed klub at spille med Wink
Logged

H A L A   M A D R I D!

bøvle
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Crystal Palace
« Svar #13: 12 Dec 2014, 12:27 »

Det er det også, det kræver bare lidt tålmodighed og kynisk tilgang til såvel økonomien som kampene nogen gange ! Smiley

Godt råd vil være at når du laver dig selv som manager, så husk pænt niveau i målrettethed, det gir dig bedre chancer for at få dine ønsker igennem hos bestyrelsen Smiley
Logged

Gungner
Gæst
 
Sv: Crystal Palace
« Svar #14: 12 Dec 2014, 12:45 »

Det lader til at venstrebacken er en prioritet på transfer markedet...
Umiddelbart har jeg kig på Neil Taylor (Swansea), Stephen Warnock (Leeds) & Fabio (Cardiff). Alle bør kunne gøre det godt.
Logged

Sider: [1] 2 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010