home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 09:49:59 fritzfarlig Skadestuen Udlån af spillere
I går kl. 09:44:55 Bubbles Challenges SAF
23 Jan 2023, 09:52 Bubbles Træningsbanen Generel træning
22 Jan 2023, 21:56 DeBuur Skadestuen Spillet er langsomt - ...
18 Jan 2023, 21:45 Eriksen83 Klubsøgnin... FM23: Hvem skal jeg være?
12 Jan 2023, 17:24 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
09 Jan 2023, 14:38 Collymore Baren Vman-tråden
Antal Registrerede Brugere: 22292
  0 Brugere, 615 Gæster Online.

Indlæg: 1131849 over 31312 Emner
Nyeste Bruger: ihiwari
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Et spørgsmål om ære! - #4
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Et spørgsmål om ære! - #4  (Læst 4189 gange)
darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Et spørgsmål om ære! - #4
« : 19 Nov 2013, 06:31 »
Optakt

Så er jeg her igen med endnu en blog. Denne gang skal vi følge mine anstrengelser for at opnå succes i FM verden og jeg har valgt at starte hvor jeg slap i sidste FM, nemlig som arbejdsløs med det laveste ry muligt og med alle ligaer i DK, England, Tyskland, Spanien, Holland, Belgien, Italien samt tre af de fire mulige i Frankrig. Derudover er der loadet alle spillere fra Sverige og Norge. Målet med spillet er ligesom sidste gang at blive den største manager i først Danmarks Hall of Fame, også videre derfra til Europas og endelig skal jeg gerne ende som den største manager verden nogensinde har set. Hvor langt jeg kommer skal blive spændende at se, og antallet af updates og regelmæssigheden af disse kommer nok til at svinge en del.

Som de ville sige i boksning.. Let's get ready to rumble...
« Seneste Redigering: 23 Nov 2013, 08:09 af darkalf » Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære!
« Svar #1: 19 Nov 2013, 11:12 »

Oversigt & Trofæskab


#1 - Jobbet

#2 - Truppen

#3 - Fremtiden??

#4 - Mester - Hvad så nu


« Seneste Redigering: 23 Nov 2013, 08:09 af darkalf » Logged


Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære!
« Svar #2: 19 Nov 2013, 14:08 »

Det er da lige før at dette burde være en Challenge..  Wink

Jeg har også planer om det samme, dog først når jeg er færdig med mit nuværende save! Smiley

Held og lykke, og der følges selvfølgelig med!
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære!
« Svar #3: 19 Nov 2013, 14:14 »

Fedt med en læser allerede inden første Update er oppe.
Logged


Boxx
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære!
« Svar #4: 19 Nov 2013, 15:01 »

Fedt med en læser allerede inden første Update er oppe.

Jeg følger også med, da jeg var absolut ude af mig selv med begejstring over din sidste blog Smiley

P.s. Brighton, rykker op i mit Leicester save (tænkte det var god bonus info:D)
Logged

Jeg kan flyve.. i så lang tid det tager mig at ramme jorden fra jeg springer!

Jimko18
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære!
« Svar #5: 19 Nov 2013, 15:08 »

Det er da lige før at dette burde være en Challenge..  Wink

Jeg har også planer om det samme, dog først når jeg er færdig med mit nuværende save! Smiley

Held og lykke, og der følges selvfølgelig med!

Det er "challenge jeg har prøvet at begive mig ind i , altså den med at blive verdens bedste manager dog har jeg aldrig nået målet.

Fedt du giver det et go ! jeg tror sku jeg vil prøve det samme nu og så følger jeg selvfølgelig din færd imens!

Logged

darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære!
« Svar #6: 19 Nov 2013, 16:10 »

Lækkert med faste læsere allerede nu og fedt at jeg kan inspirere til at give andre lyst til at starte op fra bunden. PS. Lækkert med the seagulls i PL.
Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Et spørgsmål om ære! - #1
« Svar #7: 19 Nov 2013, 16:38 »
Der skulle ikke gå mange timer fra jeg skrev min første ansøgning til der var svar i min indboks. 4 klubber havde læst min ansøgning med interesse, to fra Danmark en fra Spanien og en fra Belgien, og jeg blev indkaldt til 4 jobsamtaler. Jeg kunne dog hurtigt se at tilbuddet fra den ene af de to danske klubber, Nykøbing FC, lå et stykke fra det mulige idet deres forventninger og de ting som de stillede op som krav ikke kunne forens efter min mening. Turen gik derefter forbi endnu en 2. divisionsklub nemlig FC Djursland, som jeg havde en god snak med, og der var nu kun tilbage at vente på deres afgørelse. Jeg sprang på en flyver og tog til Spanien hvor Salamanca tog imod til en snak. Truppen var ikke eksisterende og pengene ligeså, men jeg tænkte at det måske nok kunne gå alligevel. Endelig sluttede jeg en maraton rejsedag af med en tur til Belgien hvor Sportkring Sint-Niklaas havde reserveret de små timer til mig. Vi fik en god snak og jeg tog tilbage til lufthavnen og Danmark med spænding i maven omkring de følgende dage.

Tjekkede min mail da jeg vågnede omkring middag dagen efter, og der var allerede kommet svar fra 2 af klubberne. Nykøbing FC og Salamanca havde besluttet at jeg ikke skulle være deres nye manager. Tilbage var nu FC Djursland og Sportkring Sint-Niklaas fra den belgiske 3. division. Begge klubber informerede mig om at jeg var med i opløbet og de ville vende tilbage senere på dagen med deres endelig afgørelse. Kl 20.00 lå svaret der. Jeg skulle til lufthavnen igen og stige på flyveren allerede tidlig morgen dagen efter, men hvor skulle jeg hen. Spændningen udløses i næste update med et overblik over truppen i den nye klub og eventuelle handler hvis sådanne skulle finde sted.
« Seneste Redigering: 22 Nov 2013, 12:26 af darkalf » Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Et spørgsmål om ære! - #2
« Svar #8: 19 Nov 2013, 23:10 »
Jeg valgte at takke ja til jobbet i Belgien og har dermed skrevet en 1 årig aftale med Sportkring Sint-Niklaas der er nedrykker fra den 2. bedste række i Belgien og dermed er vi at regne som et af topholdene i denne sæson. Skal blive spændende og se om jeg kan få klubben op i 2. division igen med det samme. Jeg vil lige bruge lidt plads på at vise truppen frem, selvom det nok ikke er nogle navne som vil ringe bekendt i folks ører.


Truppen

Målmænd:
 
På mål har vi Sander Kevelearts eller Jordy Maes og jeg har valgt at satse på Sander som fast mand, da han virker som den bedste målmand. Jordy vil nok få sin chance i pokalen da en oprykning fra den nuværende placering i den kun 3. bedste række i Belgien ikke er prangende.

Forsvarer:
 
Forsvaret er ikke prangende, men i forhold til de andre hold i ligaen så må vi jo nok ikke klage. Har endnu ikke lagt mig fast på hvem der skal spille hvor, men nyindkøbet Lionel Ambu virker dog som en sikker mand på venstre back.


Midtbane:

 

Midtbanen er samme historie som i forsvaret. Jeg har ikke rigtigt sat mig ind i hvem der kan hvad dog kan man finde anfører Alves Da Silva på midtbanen, så mon ikke han får en plads et sted på holdkortet, med mindre jeg skifter anfører.

Angreb:
 


Oppe foran tror jeg faktisk at jeg kan sige vi har de 4 bedste i ligaen og jeg har store forventninger til de 4 i front. Især Tail Schoonjans har jeg store forhåbninger til kunne gå hen og blive en meget vigtig spiller for klubbens og dermed også min fremtidige succes.

Taktikmæssigt vil jeg prøve mig frem med den samme taktik jeg har kørt med de sidste 5 manager spil nemlig en 4-4-2 med højt pres på modstanderne og et offensivt udgangspunkt for at stresse dem. Så må vi se hvad der ellers kan komme ud af det.
« Seneste Redigering: 22 Nov 2013, 12:10 af darkalf » Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Et spørgsmål om ære! - #3
« Svar #9: 22 Nov 2013, 12:24 »
Der er nu gået 6 måneder siden jeg overtog Sportkring Sint-Niklaas og var er det dog jeg har rodet mig ud i. Klubben er semi professionel og da man er 14200 kr i ugen over lønbudgettet kan man ikke skrive kontrakter med spillere - heller ikke sine egne hvilket betyder at jeg står til at miste hele holdet med undtagelse af et par enkelte spillere når vi når til sommer. Jeg har derfor allerede nu gjort op med mig selv at jeg ska videre fra klubben ligeså snart chancen byder sig, men indtil videre har der ikke været bud efter mig selv om både Brøndby, Man Utd og andre hold har smidt deres manager på porten. Jeg må derfor konstatere at jeg nok ikke komme videre før sæsonen er slut og jeg har derfor valgt at satse alt på sort og vil gøre alt for at vinde ligaen. Det startede meget godt med 4 sejrer og en uafgjort og siden har holdet ikke set sig tilbage. Sammen med FCV Dender er vi stukket af i toppen og allerede efter de første 9 kampe var jeg kvalificeret til playoffs hvis det skulle glippe med en direkte oprykning.

Pt er der dog ikke noget der syntes at gå holdet på og vi går fra den ene sejr til den næste med et par enkelte uafgjorte engang imellem. En stor del af den succes som holdet har i denne sæson kan nok til skrives det faktum at vi nærmest ikke har haft nogen skader mens de andre hold virkelig har været hårdt ramt. Forsvaret sejler fortsat (patch ønskes) men heldigvis gælder det jo i begge ender af banen og vi har efter 20 kampe scoret 54 mål og lukket 29 ind. I pokalen gik vi videre fra 3. 4. og 5. runde indtil vi trak Brügge i 6. runde på udebane. De viste os lige hvor skabet skulle stå og slagtede os med 5-1, men fuck det så kunne jeg koncentrer mig om ligaen jo. Der resterer 14 kampe for mit vedkommende og vi er sammen med FCV Dender mere eller mindre sikrer på de to øverste pladser allerede. Vi er 13 point foran nummer to og 18 point foran nummer tre.
Logged


mama99ai
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære! - #3
« Svar #10: 22 Nov 2013, 13:11 »

Virker til at du har fået en god start  Thumbs Up - økonomien er altid det der er det mest irriterende ved små klubber - særligt når den er SÅ dårlig at man ikke kan forny kontrakter.

Kan godt forstå at du drømmer om at skifte til Brøndby eller United, men måske ville det være FOR urealistisk efter bare 6 måneder i spisen for Sportkring Sint-Niklaas  Wink
Logged

darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære! - #3
« Svar #11: 22 Nov 2013, 13:36 »

Det dumme ved denne klub er at de har 13 mil i kassen med forventninger om det samme når sæsonen er slut. Og med hensyn til klubskifte så var de nævnte klubber blot eksempler jo. Haha
Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Et spørgsmål om ære! - #4
« Svar #12: 23 Nov 2013, 08:07 »Så er kom dagen hvor klubben rykkede op. Vi vandt 3. division med en suveræn margin på 25 point ned til nummer to og dermed skulle vi spille mesterskabsfinale mod vinderen af den anden 3. division. Denne finale er rent kosmetik men vi vandt da sammenlagt med 4-3 efter to kampe. Tail Schoonjans blev ganske som forudsagt klubbens vigtigste mand med hans 30 mål og 11 assists i 40 kampe. Han havde desværre for ham en klausul i kontrakten der gjorde at jeg kunne forlænge hans kontrakt med et år uden videre så det valgte jeg at gøre allerede i starten af sæsonen. Han er derfor sammen med 2 andre de eneste spilere der er i klubben pr. 1/7/14 eftersom klubbens andre spillere og stab valgte at sige nej til kontrakt forlængelser takket være formandens nærighed som betød at de ville skulle spille/træne gratis. Min kontrakt er også udløbet og jeg er derfor gået på job jagt igen, og har et tilbud på hånden fra Varde IF hjemme i Danmark. Jeg har dog også andre følere ud rundt om i de lidt lavere divisioner i alle lande så nu må vi se hvad fremtiden bringer. Status på karrieren so far er en title nemlig 3. division A i Belgien. Nok ikke noget der lige vil springe i øjnene hos de store klubber, men så er man da ligesom igang ikke. Håber at have mere nyt senere på dagen med hensyn til min fremtid i FM.
Logged


darkalf
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære! - #4
« Svar #13: 23 Nov 2013, 11:27 »

Der døde bloggen så... Crashdump og selvfølgelig kun gemt i en fil.. Jeg har heldigvis planer om en ny blog snarligt
Logged


cNorly
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Et spørgsmål om ære! - #4
« Svar #14: 23 Nov 2013, 11:35 »

Argh det var ærgeligt. Det værste ved FM er crashdumps. Æv. Glæder mig dog til en ny blog fra din side af. En blog i samme genre?
Logged

"My father always used to say that when you die, if you've got five real friends, you've had a great life."

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010