home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 09:49:59 fritzfarlig Skadestuen Udlån af spillere
I går kl. 09:44:55 Bubbles Challenges SAF
23 Jan 2023, 09:52 Bubbles Træningsbanen Generel træning
22 Jan 2023, 21:56 DeBuur Skadestuen Spillet er langsomt - ...
18 Jan 2023, 21:45 Eriksen83 Klubsøgnin... FM23: Hvem skal jeg være?
12 Jan 2023, 17:24 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
09 Jan 2023, 14:38 Collymore Baren Vman-tråden
Antal Registrerede Brugere: 22292
  1 Bruger, 568 Gæster Online.

Indlæg: 1131849 over 31312 Emner
Nyeste Bruger: ihiwari
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  FM2013
| | | |-+  Kategori: Blogs
| | | | |-+  #2 Skandinaviens største klub skal tilbage på sporet.
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: #2 Skandinaviens største klub skal tilbage på sporet.  (Læst 1890 gange)
TMP
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2 Skandinaviens største klub skal tilbage på sporet.
« : 22 Sep 2013, 13:17 »


En legende vender hjem!


"Længe har det været turbulente tider, men den tid er slut nu!" - Dette var Rosenborg legenden, Roar Strands, første ord efter ansættelsen som manager i Rosenborg. Roar Strand er blevet vel modtaget af fansene, hvilket sandsynligvis skyldes hans tidligere loyalitet overfor den tidligere enevældige norske klub. Han spillede hele sin seniorkarriere, kun afbrudt af et lejeophold i Molde i 93', som varede fra 1989 til 2010 i Rosenborg - som også var hans fødeby.

Roar Strand går en rigtig hård opgave i møde - for blot en måned efter hans ansættelse, går Rosenborg til kamp mod Rubin Kazan i 1. knockout runde af Europa League. Dette kommer sig selvfølgelig af den forskudte sæson i Norge, ift. resten af Europa. Derfor har Roar Strand altså kun venskabskampe op til dette skæbnesvangren møde, at se sit hold an i.

Det sidste spørgsmål på pressemødet, efter chokmeldingen om ankomsten af Roar Strand lød således;
"En trup som Rosenborgs burde vel være i stand til at vinde det norske mesterskab?"
Til dette spørgsmål stirrede Roar Strand koldt ud i luften, og svarede; "Ja" og blinkede med øjet. Herefter rejste han sig, og forlod presserummet.

Spørgsmålet er nu:
Kan Roar Strand være manden, som bringer Rosenborg tilbage på sporet? Og har de en jordisk chance mod Rubin Kazan?

« Seneste Redigering: 22 Sep 2013, 16:02 af TMP » Logged

TMP
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Skandinaviens største klub skal tilbage på sporet.
« Svar #1: 22 Sep 2013, 13:18 »

« Seneste Redigering: 22 Sep 2013, 15:32 af TMP » Logged

TMP
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Skandinaviens største klub skal tilbage på sporet.
« Svar #2: 22 Sep 2013, 14:19 »


Gal eller genial?Kampe:
VK - Aalesund 2-1
VK - Lillehammer FK 1-4
EL - Rubin Kazan 2-1

EL- Rubin Kazan 4-0
VK- HamKam 0-3
VK- CSKA 2-6
VK- Skarbøvik 3-0
VK- Ranheim 1-1.. Det må tiden vise. Faktum er, at Roar Strand netop har færdiggjort sit første indkøb, efter blot 2 uger i sædet, som manager af Rosenborg BK. Det er den 20 årige Thomas Drage, som kommer til Rosenborg, efter fire sæsoner i Tromsø. Beløbet menes at ligge på 6.5 mio. danske kroner, hvilket er en betydelig sum, med tanke på at manden blot er 20 år.
Ikke nok med det, så meldes der også om splid imellem stjernen Borek Dockal og manager Roar Strand. Det har efterladt mange Rosenborg fans i forundring over om de mon mister deres stjerneskud. Det vil være en meget sørgelig udgang, hvis Dockal ender mad at forlade klubben. Der er ingen tvivl om, at denne mand vil spille en enorm vigtig rolle på dette Rosenborg hold, og derfor er det en nødvendighed at Roar Strand gør alt for at beholde ham.

Det var også blevet tid, til at bolden skulle spilles rundt igen. I den første venskabskamp, havde Rosenborg inviteret Aalesund på besøg. Efter blot 3 minutter bragte Aalesund sig i front, efter en brist i defensiven. Denne føring holdte dog ikke længe, da debutanten Thomas Drage, sparkede et frispark i kassen, efter 39. minutters spil. Efter 76. minutter fik Rosenborg sparket den sidste, og afgørende, bold i nettet. Alexander Sørloth giver Rosenborg, og Roar Strand årets første sejr, i -7 graders kulde!
Den anden venskabskamp inden EL-braget mod Rubin Kazan, var imod amatørklubben Lillehammer. Her vandt Rosenborg 4-1, og var aldrig i fare for at smide noget væk. De sad på kampen fra start til slut, og John Chibuike brillierede med et hattrick. Det så lovende ud, for de sort-hvide nordmænd!

Tiden var inde. Nu skulle Rosenborg mandskabet for alvor stå sin prøve. Hjemme på Lerkendal, skulle Roar Strand nu stå i spidsen for første gang, i en rigtig kamp, for det hold som han altid har haft i sit hjerte.
Der går faktisk kun 3 minutter, før Christian Gamboa modtager bolden på højre side af banen, og ligger en bold ind i fødderne på Nicki Bille Nielsen. Han har alt den tid han kunne tænke sig, og så sender han altså Rosenborg fansene i ekstase. 1-0 føring til Rosenborg!
Det skulle dog blive endnu bedre. For efter 7. minutters spil, opsnapper Chibuike bolden fra en Rubin forsvarer. Det giver en kontra, og Chibuike spiller Dockal helt fri, som med en sikker afslutning sender Rosenborg i front med 2-0. Et Rubin Kazan hold, som er kommet sovende til Lerkendal i dag!
I anden halvleg vågnede Rubin Kazan lidt mere op, og efter 58. minutter, sender Chala bolden ind, med et dejligt spark udefra. Kampen ender 2-1, til Rosenborg. Et fantastisk resultat af Roar Strand og Co.

Returkampen betød en rejse på godt og vel 2.900 km. for Rosenborg og deres fans. Denne kamp var et meget betydningsfuldt kapitel, for Rubin Kazan, og måske endnu mere deres fans. Det var nemlig den sidste kamp, på deres tidligere stadion - Central. Derfor var der ingen tvivl om, at Roar Strand skulle ud på en væsentlig større opgave, end den på Lerkendal i Trondheim.
Det var da også til at føle, da kampen blev blæst igang. 16.900 russere, mens blot 100 Rosenborg fans havde taget den lange tur. Det var et propfyldt Central, som virkelig gav den gas. Efter 20 minutter belønner spillerne fra Rubin Kazan da også de højtråbende fans, da de kommer foran 1-0. Kort tid efter står det klart - det her er ikke for sjovt - for da bringer Puzyrev russerne i front med 2-0. Nu skulle der absolut arbejdes på højtryk, for Rosenborg spillerne. I anden halvleg fortsætter det vi har set. Rubin dominerer alt, og Puzyrev kan score sit andet mål, og gøre det til 3-0. En pinlig affære fra Rosenborgs side.
Hattricket fra Puzyrev kom også i hus, og det blev - heldigvis for Rosenborg - også det sidste mål, vi fik at se i dag.

Det var slut for Europa League for Rosenborg i denne omgang, og nu vil der formentlig være fuld fokus på ligaen, som skal til at opstarte.Logged

TMP
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Skandinaviens største klub skal tilbage på sporet.
« Svar #3: 22 Sep 2013, 15:31 »


Sæsonstart!


Kampe:
TL- Start 2-0
TL- Haugesund 1-3
TL- Tromsø 2-1
TL- Sarpsborg 1-2

TL- Sogndal 3-1Det var en meget skuffet Roar Strand, som mødte op til pressemødet efter 4-0 nederlaget i Rusland. Han udtalte: "Jeg tror at spillerne var for selvtilfredse, og undervurderede Rubin Kazan. Man må simpelthen ikke undervurdere et så stærkt hold, på trods af en rigtig flot indsats på hjemmebanen. Jeg vil se markante attitude ændringer, og det skal ske hurtigt, hvis man ønsker at være i truppen til næste kamp også."

Det var blevet tid til sæsonstart, og der var en meget intens stemning, da jeg mødtes med Roar Strand forinden opgøret. Han virkede meget desorienteret, og det var virkelig en mærkelig følelse, med tanke på at manden altså normalt er yderst professionel. Det eneste jeg fik ud af ham var, at han forventede en sikker sejr, i dagens kamp mod Start. Det var vel også hvad alle omkring klubben forventede, da man startede sæsonen ud på Lerkendal i Trondheim. Her er der ikke nogen som må drille Rosenborg, og bestemt ikke et hold som Start.

Kampen startede da også som ønsket, da Thomas Drage - som i øvrigt ikke havde spillet EL pga. udtagelsesregler - fanger en nedfalds bold, og banker den stensikkert ind. Stjernefrøet har gjort det igen, og lettelsen var at spore i Roar Strands øjne. Det var et Rosenborg hold, som fra start af dominerede kampen, og det gav grundlag for nogle rigtig flotte episoder. Især Chibuike strålede, og da han efter 66. minutters spil blev nedlagt i feltet, gav det Dockal muligheden, for at bringe Rosenborg på 2-0. Den blev eksekveret uden problemer, og Dockal - som endnu ikke er smuttet - er kampens anden målscorer. Dette blev også kampens slut resultat.

Resultatet bragte et smil på alle omkring Rosenborgs læber. Det var tydeligt at se, at man havde frygtet at det ringe resultat mod Rubin på udebanen, kunne have spillet en rolle her i opstarten. Nu havde man genvundet optimismen, og det var tydeligt at mærke, rundt omkring i Trondheims gader.
Nu skulle man en tur til Haugesund, som tabte deres første kamp til de forhenværende mestre fra Molde. Man vidste fra start af, at Christian Gytkjær var en spiller, som man skulle passe på. Han scorede begge Haugesunds mål mod Molde, og viste sig konstant at være en trussel. Roar Strand var forberedt og udtalte sig i pressen, at han ville få Tore Reginiussen til at lukke ned for ham. I pressen blev Haugesund udnævnt som smalle favoritter, men dette afviste Roar Strand blankt: "Vi spiller hver kamp for at vinde, og jeg vil mene vi trupmæssigt står meget bedre end Haugesund. De er et stærkt og velspillende hold, men denne kamp forventer jeg altså at vi vinder."

En ganske kedelig halvleg, blev bedre lige fra starten af anden halvleg. En høj bold rammer Söderlund i hovedet, som lægger bolden af til Dockal, og så var Rosenborg i front. 9 minutter efter hans mål, kommer han helt fri igen, efter en lang bold fra indskiftede Moe i midterforsvaret. Dockal viser klasse, og sender Rosenborg foran med 0-2. En annulleret scoring fra Haugesund, hjalp ikke ligefrem på humøret hos de blå-hvides træner, så han måtte forlade trænerboksen, og gå en tur op på tribunen istedet. Dette hjalp blot Rosenborg endnu bedre på vej, mod en sikker sejr. Borek Dockal smasker et frispark fra 25-meters afstand op i krogen. Ingen chancer for Kristiansen i målet, og 0-3 til Rosenborg. I slutningen af kampen får Maic Sema reduceret for Haugesund, og scorer dermed til slutresultatet 1-3.

To kampe, to sejre - Rosenborg er kommet fra start, præcis som de ønskede. Nu er spørgsmålet bare, om formen kan holde trop. Nu stod den på en duel imod Tromsø - dvs. at Thomas Drage faktisk tager imod sin gamle klub på Lerkendal. Bliver det en følelsesladet duel, eller et iskold møde? Vi får at se.

Fra start fløjtet af, er der ingen tvivl. Rosenborg fortsætter den meget offensive spillestil, som vi har set i samtlige af deres kampe, med undtagelse af returkampen mod Rubin Kazan. Efter blot 8 minutter bliver Søderlund spillet helt fri, og han får sikkert nettet til at blafre. Rosenborg ser uovervindelig ud for tiden!
John Chibuike gør det, kort tid efter halvlegen til 2-0, og her ser ud til at Rosenborg hiver endnu en sejr hjem. Dette er især med tanke på, at Tromsø absolut intet havde at byde på. Der bliver dog reduceret, men det er ikke nok til at forhindre sejren til Rosenborg.

Det blev en rimelig nem sejr mod Sarpsborg, på trods af den kun blev vundet med  2-1, så den springer vi blidt over.
En bemærkelsesværdig kamp, var dog den mod Sogndal, som blev spillet ugen efter. Efter 2 minutter header Patronen faktisk Sogndal i front, og det skaber et chok på Rosenborg bænken. Sølle 7 minutter senere, er det igen Patronen som stiger til vejrs, og så stod den altså pludselig 2-0 til 15. pladsen.
Borek Dockal får dog svaret hurtigt igen, med et verdensklasse spark fra 30 meters afstand. 2-1 føring til Sogndal, efter 28. minutters spil. 42 minutter er der spillet, og så er Sogndal på tavlen igen. 3-1 føring ved halvlegen. I anden halvleg sker der faktisk ikke en eneste ting. Puha Rosenborg. Av, av,av!
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010