home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:47:42 Batigol Baren FIFA 23
29 Sep 2022, 08:43 Broen13 Blogs FM Nørden #98
15 Sep 2022, 17:51 Svartowiz Omklædning... FM er en joke!
08 Sep 2022, 23:10 Batigol Fodbold Manchester United tråden
06 Sep 2022, 10:47 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
29 Aug 2022, 14:55 Svartowiz Klubsøgnin... Derby
27 Aug 2022, 17:54 Arberg Fodbold Manchester City tråden
Antal Registrerede Brugere: 22225
  0 Brugere, 123 Gæster Online.

Indlæg: 1131591 over 31292 Emner
Nyeste Bruger: ekybyma
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  FM2013
| | | |-+  Kategori: Blogs
| | | | |-+  Barrow AFC - I FM13 og i RL
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Barrow AFC - I FM13 og i RL  (Læst 1329 gange)
Konaldo
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Barrow AFC - I FM13 og i RL
« : 28 Aug 2013, 08:15 »

Hej

Er ny på FMFreaks, men man kan vel kalde det for et comeback til FM13. Har ikke spillet siden FM09, så der er dælme sket en del. Nu har jeg fået lidt tid igen og det skal udfyldes med lidt FM hver aften. Downloadede spillet i går, og gik straks i gang med at lave et spil med Barrow AFC. Har altid spillet med dette hold siden en kammerat og jeg begyndte at følge dem for snart 9 år siden. Vi har iøvrigt været i England i både 2012 og 2013 for at se netop Barrow, der desværre rykkede ned i denne sæson. Men FM13 er jo et år bagud så jeg starter med holdet i Blue Square Premier.

Første opgave var at tale med bestyrelsesformand Brian Keen. En mand jeg har mødt og talt med i England i 2012 og har et fint billede af. Samtalen gik godt, og det samme gjorde samtalen med ass. træner Ashley Hoskin og træner Barry Posthelwaite. Barry hilste jeg på i april måned i år efter at nedrykningen var en realitet. En helt igennem flink og rar mand. En rigtig engelsk gentleman. Samtalen med truppen gik også fint, især mine forsvarsspillere Gavin Skelton, Michael Pearson og Danny O'Donnald tog godt imod mine udtalelser. Gavin Skeltons søster er den engelske TV-Vært Helen Skelton der blandt andet har roet i kajak ned af hele Amazon-floden og stået på ski henover Nordpolen. Hun er også vært på forskellge børneprogrammer i engelsk fjernsyn, og ser skide godt ud. Har desværre aldrig mødt hende personligt. Michael Pearson har jeg selv mødt 2 gange og har også 2 trøjer med hans autograf på.

Ellers skete der ikke så meget på den første spille aften. Fik aflyst 2 venskabskampe, og arranget et ny, samt afbrudt kontrakten med min rugekasse klub Lancaster City. Tilbød en kontrakt til en træner og en målmandstræner, samt sagde ja til at overvære kampen med de kontraktløse engelske spillere. Fik også lavet lidt taktik, og sat trænerne på lidt opgaver.

Men der er sket mange ændringer siden jeg sidst spillede FM, så hvis nogen har ideer til taktik eller andet der virker godt i de lavere engelske rækker så sig endelig til. Jeg spiller en 4 - 3 - 2 -1 formation som primær og en 4-5-1 som sekundær formation. Førstnævnte med 1 boksspiller og 2 offensive wings og 3 centrale midtbane folk hvor den ene er offensivt indstillet, mens de 2 andre er boldvindende og flet til felt midtbanespiller. Min trup består af et pænt forsvar og en hårdtspillende midtbane med 2 offensivt indstillede folk. Mine wings er ikke ret godt, og jeg har kun en god angriber, så det er nok der mit fokus skal ligge.

Jeg har en økonomi der kun lige rækker til et lille plus, og lønbudgettet er brugt, så der skal tænkes kreativt for at finde nye spillere, men mit mål er faktisk at klare den så godt så muligt med dem jeg allerede har på holdkortet. 3 dage blev der spillet den første aften.

I aften håber jeg at spille første træningskamp mod Shrewsbury på hjemmebane. Det bliver en hård opgave for mine drenge, men vi kan vel godt gå ud og spille efter en uafgjort. Det vigtigste er at få lidt træning i benene. Apropos træning har jeg givet ordre om at fokusere på formen og taktik i træningen, samt givet spillerene individuelle fokusområder i samarbejde med min ass. træner.

I aften vil jeg desuden fortsætte med at kigge lidt rundt på de forskellige muligheder i spillet, og især kigge videre efter mulige forstærkninger, træningen og taktikken, og lære mine spillers forskelligheder og styrker.

Det var alt for nu. Ny opdatering kommer snarest.


Logged

Konaldo
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Barrow AFC - I FM13 og i RL
« Svar #1: 28 Aug 2013, 08:43 »

I aftes spillede jeg fra dag nummer 4, og fra starten var det især taktikken der blev brugt tid på. Jeg får uden tvivl en svær sæson i Blue Square Premier, med en ret tynd trup, mange kampe og mange tidligere storhold. Derfor bruges der meget tid på taktikken. Jeg tilbyder 4 spillere en prøvetræning i klubben men det viser sig at kun 3 acceptere tilbuddet.

Dag 5-6 giver desværre en skade til min 2. målmand på 3 uger. Shaun Pearson er iøvrigt lillebror til Michael Pearson som jeg fortalte lidt om i går. i RL var Shaun sidste år et halvt år i Australien for at spille prof. fodbold, men vendte tilbage tidligere på året. Jeg arbejder videre med taktikken og sidst på aftenen dag 6, får jeg nyheden om at Micah Hyde har underskrevet et kontrakt med klubben. 37 årig jamaicaner, der spiller på midtbanen og også skal indgå i trænerteamet. God signing og god start.

Dag 7: Vi lader op til kampen mod Shrewsbury og sender samtidig 2 af prøvespillerne hjem. De var ikke bedre end de spillere jeg har i truppen i øjeblikket, og med den økonomiske situation i klubben har jeg ikke råd til at købe marginalspillere.

Dag 8: KAMPDAG. Første træningskamp mod Shrewsbury. Jeg er naturligvis underdog, hvilket jeg vil være en stor del af sæsonen. Min formation 4-5-1 skal for alvor stå sin prøve. Jeg spiller med en 4 back kæde, hvor de 2 centrale forsvarsspillere er meget ens typer. Mine backs står som support, og jeg kører som udgangspunkt med zone-markering. Det jeg skal arbejde med er at vi ikke kommer til at stå for langt tilbage på banen, og at afleveringerne bliver mere præcise. Så har jeg 3 centrale midtbanespillere. Den mest centrale skal spille som en meget dyb 10'er, mens de 2 yderste spillere skal fungere som bolderobere og felt-til-felt. Mine midtbane folk passer heldigvis godt til de roller, da jeg har 2 Stig Tøfting typer, en William Kvist og 2 Christian Eriksen typer. Så har jeg til sidst 2 offensive wings der skal fodre min ene boksspiller. Desværre har jeg ikke rigtig nogen bredde på de 3 øverste pladser, men det kommer vi også tilbage til.

Kampen går udemærket. Jeg skaber ikke mange chancer, men holder også Shrewsbury væk fra det meste. Katastrofen indtræffer dog efter 35 minutter, da min målmand Danny Hurst sparker bolden lige ud i fødderne på en Shrewsbury angriber. De scorer naturligvis, og så er vi bagud 0-1. Resten af kampen prøver jeg forskellige muligheder med kontra og en mere balanceret spillestil, men kampen ender 0-1. Jeg har 9 afslutninger på mål, men kun 1 rammer indenfor rammen. Jeg har ellers været inde og sætte langskudene ned, men måske jeg skal kigge på det igen. Desuden er mine frispark helt håbløse, og vi står en smule for langt tilbage på banen. Men det bliver ændret til næste kamp, der er mod et lavere rangeret hold fra Barrow, nemlig Holker Old Boys.

Dag 9: James Taylor den sidste af de 4 prøvespillere tilbydes en aftale på non-contract-terms, hvilket han acceptere.

Dag 10: Hviletiden før en kamp fjernes for at kunne optimere træningen endnu mere. Det er kun taktik jeg har arbejdet med indtil nu, men i næste uge skal jeg arbejde mere med holdets sammenhold og formen.

Dag 11: Jeg begynder at lede efter spillere der er tilrådighed for en låneaftale hos naboklubberne. Carlisle havde desværre ikke nogen ledige, men det havde Blackpool. De tilbyder mig Louis Almond, der også i RL har været forbi Barrow. Faktisk 2 gange sidste år, dog med mere held i første besøg.

Dag 12: KAMPDAG. Denne gang mod Holker Old Boys, hvilket burde betyde et stort spilovertag i både spil og chancer. Taktikken fin pudses derfor til en lidt mere offensiv tilgang, men jeg holder fast i den defensive organisation der bliver rigtig vigtig for mig i år. 3 af spillerne har stadig lidt svært ved at finde deres rolle på holdet, men mon ikke det løser sig efterhånden som kampene bliver spillet. Jeg dominere kampen igennem, og får desværre 3 småskader. 12 afslutninger på mål, og kampen vindes sikkert 2-0. Den værste er skaderne er til mit 2. valg på højre back Sam Hibbert der må være ude i 3 uger med et forvredet knæ.

Dag 13: Jeg arrangere endnu en træningskamp mod et mindre hold. Denne gang Greenfield. Taktikken skal finjusteres yderligere, og jeg føler ikke at spillernes erfaring med taktikken stiger helt så hurtigt som jeg havde forventet. Derfor en kamp mere.

Dag 14-15: Træningen sættes over på form og holdsammensætning. Ved ikke om det giver noget, men formen er meget vigtig når truppen er så smal som den er, og holdsammensætningen kan måske hjælpe en smule på de spillere der stadig har lidt svært ved at finde deres plads i truppen.

Slut for i aften. Dejligt at være tilbage i FM verdenen igen. Næste opdatering i morgen.
Logged

Dehli
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Barrow AFC - I FM13 og i RL
« Svar #2: 28 Aug 2013, 08:49 »

Prøv at se om du ikke integrere noget grafik, det bliver alt for meget med så meget text, og ingen billeder.
Logged

BIF siden 2003 - Af ren og skær fornuft
Barcelona siden 2004 - Helt naturligt

Min Blog - Parma Drama

Konaldo
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Barrow AFC - I FM13 og i RL
« Svar #3: 28 Aug 2013, 11:47 »

Der skal nok komme lidt billeder og screenshots senere. Lige nu handler det mest om at få lidt kendskab til spillet igen. Der er løbet meget vand igennem bækken siden FM09. Men mange tak for kommentaren. Håber du vil følge lidt med i tråden, og i Barrows sæson både i FM13 og RL.
Logged

Konaldo
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Barrow AFC - I FM13 og i RL
« Svar #4: 29 Aug 2013, 09:35 »

De sidste 3 træningskampe bliver en blandet landhandel. Lancaster City bliver besejret 2-1 på udebane, mens jeg taber skuffende 0-1 hjemme mod lilleputholdet fra Greenfield. De slog mig på min egen taktik nemlig kontra, og det var mit midterforsvar slet ikke klar på. Sidste træningskamp var mod Burnley, og den tabte jeg 0-1 hjemme, som jeg egentlig var rimelig tilfreds med.

Så skulle sæsonen endelig i gan, men inden da skulle truppen justeres en sidste gang. Sam Hibbert der blev skadet tidligere på sæsonen var næsten klar igen, og da han er min eneste defensive udskiftet måtte han på bænken selvom han ikke var helt klar. Paul Rutherford der har spillet de fleste af træningskampene blev syg med et maveonde inden den sidste træningskamp og det betød at Sean McConville fik chancen fra start. Han greb chancen og har nu spillet sig ind i start opstillingen. Danny Rowe er blevet sendt tilbage til Fleetwood da han var alt for dyr i forhold til det han bidrog med i truppen. Ind er kommet Wes Fletcher på en låneaftale fra Burnley samt en ny talentspejder.

Lønbudgettet er nu nede på 48.000 dkk pr. uge og budgettet hedder 48.600 pr. uge. Mit mål er at få den ned på cirka 44.500 inden nytår, så der er plads til en god forstærkning halvvejs igennem sæsonen. Klubbens økonomi er stram, og da jeg kom til klubben var der 616.000 i sparegrisen. Det er nu vokset til små 700.000. Skal vi se om vi kan nå millionen inden nytår, men det kommer helt an på hvor langt jeg kommer i FA Cuppen og FA Trophy, der kan give lidt ekstra i kassen.

Første turneringskamp var mod AFC Telford. Et hold tæt på mit rent styrkemæssigt, så det ville blive en god start på sæsonen. Oddsene vidste også at det ville blive en tæt kamp, dog med mig som svar favorit. Kampen var rimelig jævn fordelt på boldbesiddelse og balance på banen. Jeg førte dog skudstatistikken og kom også foran 1-0 i første halvleg. Det blev til 2-0 først i anden halvleg, og jeg ændrede taktikken en lille smule, til at stå lidt dybere i banen. Da Telford fik en mand smidt ud i det 82. minut var kampen reelt overstået. Fint 2-0 sejr i første kamp foran 1384 tilskuere.

2. Runde var opgaven en udekamp mod Hyde. Der vidste spillerne virkelig at de var opsatte og klar. En super 1. halvleg rundbarberede Hyde fuldstændig. 0-3 efter de første 45 minutter, og kampen kunne cruises hjem. Det blev debut til Wes Fletcher der er hentet på en låneaftale hos Burnley og han gjorde det godt i 2. halvleg, dog uden at få scoret. Sam Hibbert fik også 10 minutter til slut. Ved 0-1 havde Hyde faktisk et frispark på overliggeren der måske kunne have ændret kampen, men heldigvis fik vi de 3 point.

En rigtig fin start på sæsonen, og jeg ligger nu nummer 2 i tabellen efter Mansfield, der også har vundet deres 2 første kampe.
Logged

Konaldo
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Barrow AFC - I FM13 og i RL
« Svar #5: 06 Sep 2013, 14:22 »

Så er vi efterhånden kommet til slutningen af december måned og det går rigtig godt. Efter at have startet sæsonen med en 4-5-1 formation er jeg efterhånden gået over til den gode gamle 4-4-2. I starten havde jeg kom en god angriber, men et overflod af midtbanespillere. Nu har jeg i stedet fået 3 gode angribere, og det gør det lidt nemmere at jagte sejren. Jeg har lånt Joe Jackson i Burnley og lavet en ungdomskontrakt med en 16 årig spanier, der virkelig gør det godt. 8 mål i 10 kampe, hvoraf de 6 er som indskifter.

Jeg ligger nummer 4 i ligaen, men med 2 kampe færre end mine konkurrenter, da banen desværre var oversvømmet her i starten af december, men også fordi jeg er gået videre til 3. runde i FA Cuppen. Qual'en til FA cuppen var nærmest en walkover mod en af de lavere rangerede hold. 1. runde var mod Woking fra min egen liga, mens 2. runde var mod York fra League 2. Alle blev vundet dog på straffesparkskonkur rence mod York efter 0-0 i den første kamp og 1-1 i den anden kamp.

3. runde skal nu spilles imod Hull City på udebane, så mon ikke det betyder exit. Også i den lille FA Trophy er jeg stadig med, og med i 2. runde nu.

Af lidt mere besynderlige ting i spillet kan jeg nævne at Per Bjerregaard er gået sammen med et konsortium fra Randers og har købt klubben Alfreton i Blue Square Premier. De udtaler at de vil gøre alt for at få klubben til at få succes.

Ellers ser tingene udemærket ud, og spillerne har reageret udemærket. Dog har jeg svært ved at få justeret mit lønniveau ned. I tidligere version af spillet kunne man løbende genforhandle kontrakterne, og give spillerne en smule mindre i løn. Men det er fuldstændig umulig. Mange af spillerne vil have både 1.000 og 2.000 kr. mere om ugen for at skrive en ny kontrakt, og det har jeg ingen muligheder for at betale.

Så hvordan skal jeg få budgettet til at holde til næste år? Okay jeg har fået nogle pæne præmiepenge og tv penge for mit eventyr i FA Cuppen, og skulle jeg være så pisse heldig at slå Hull og komme videre, så kommer der endnu flere. Men klubben kører faktisk med et lille månedlig underskud på 40-60.000 kr. pr. måned ved normal drift. Så de mange præmiepenge og tv penge, har kun givet et overskud på cirka 250.000 kr. i stedet for 1.2 mio. kr.

Der er også kommet lidt flere tilskuere til mine kampe, men igen ikke noget der virkelig flytter tingene. Gennemsnitstallet er gået fra cirka 1000 til 1400, og det er slet ikke nok. Måske et gennemsnit på 2.000 vil være nok til at klubbens nuværende økonomi kan løbe rundt, men hvis spillerne vil have 1000-2000 kr. mere pr. uge for en forlængelse af kontrakten, så skal vi måske op på 3.000 tilskurere pr. kamp for at skabe blot et lille overskud hver måned.

Er det mine kontraktforhandling sskills der er for dårlige eller misser jeg en indtægtkilde eller omkostningsbesparel se?

Håber at få spillet december og januar færdig i løbet af weekenden.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010