home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 12:26:50 Broen13 Challenges SAF
27 Jan 2023, 09:49 fritzfarlig Skadestuen Udlån af spillere
23 Jan 2023, 09:52 Bubbles Træningsbanen Generel træning
22 Jan 2023, 21:56 DeBuur Skadestuen Spillet er langsomt - ...
18 Jan 2023, 21:45 Eriksen83 Klubsøgnin... FM23: Hvem skal jeg være?
12 Jan 2023, 17:24 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
09 Jan 2023, 14:38 Collymore Baren Vman-tråden
Antal Registrerede Brugere: 22300
  0 Brugere, 377 Gæster Online.

Indlæg: 1131853 over 31312 Emner
Nyeste Bruger: yqucity
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  FM2013
| | | |-+  Kategori: Blogs
| | | | |-+  Den Nye Ferguson
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Den Nye Ferguson  (Læst 1504 gange)
GGMU
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Den Nye Ferguson
« : 22 Aug 2013, 11:24 »

Indledning
Året er 2022, Manchester Uniteds manager hedder Jefferson Addison, kun 41 år.

Addison har været manager i United siden 2012, efter Ferguson stoppede, og har siden ikke set sig tilbage. Klubben har forsat i det spor Ferguson kørte, med masser af succes.
I de 10 år Addison har været i klubben har han været med til at sikre United imponerende fire engelske mesterskaber, to Champions League titler, to Capital One pokaler, to gange Klub-VM og en enkelt FA-Cup triumf.

Det er dog ikke kun i mængden af trofæer Addison minder om Ferguson, også i hans stil er han ofte blevet sammenlignet med den tideligere United legende. Addison er kendt for ofte at rotere blandt spillerne og ikke bange for at give de yngre spillere muligheden. Samtidig er Addison ikke bange for at skille sig af med holdets stjerner, hvis de ikke vil tilpasse sig hans ideer. Af disse spillere kan nævnes, Wayne Rooney, Gareth Bale, Nani, Chris Smalling, Thiago og Victor Fischer.

Et punkt hvor Addison dog skiller sig ud fra Ferguson er hans aggeren på transfermarkedet, han er ikke bange for at bruge penge. Han betalte blandt andet hele 640 mio. for Mario Götze.
« Seneste Redigering: 22 Aug 2013, 11:30 af GGMU » Logged

GGMU
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Den Nye Ferguson
« Svar #1: 22 Aug 2013, 11:24 »

Taktikken

---------Målmand----------
---WB---CF----BF---WB---
----------------------------
-------CM--------FP--------
--W----------T---------W--
-------------DA------------

Truppen - 23/24

Målmænd
Julian Wiegers - Slog de Gea af som første målmand i starten af sidste sæson. Blev hentet i Frankfurt som 18 årig.
Nicholas Hedegaard - Lige hentet i FCK for 11 mio. Ryger muligvis af sted på en lejeaftale.
David De Gea - Rigtig vigtig del af truppen og klubbens succes.

Forsvar
Diego Pio - Hentet i River Plate som 18 årig for kun 28 mio. Spiller på et rigtig højt niveau og er jagtet af flere af Europas største klubber.
Patrick - Kom til klubben som ungdoms spiller gennem en af klubbens samarbejdsklubber.
Phil Jones - Er klubbens anføre og en af holdets vigtigste spillere.
Raúl Escobar - blev købt som 16 årig for 21 mio. men først lige sluttet sig til truppen.
Damien Murphy - Hentet i Tottenhm for 187 mio. Er tiltænkt en rolle som rotationsspiller mellem både forsvar og midtbanen
Ziga Papez - Rigtig god backup back.
Petar Miladinovic - Utrolig stæk og solid back, nok spillets bedste højre back. Blev hentet i PSG for 190 mio. som 21 årig.
Jordan Medina - Solid venstre back, hentet i Heerenveen for 150 mio i sæsonen 18/19.

Midtbane
Antônio Marcos - Henter i sæsonen 17/18 for 420 mio. i Real Madrid
Frank Simonsen - Hentet i FCK som 16 årig og er begyndt at komme ind omkring start elveren i de store kampe.
Will Hughes - Publikum farvorit på Oldtrafford. Hentet i sæsonen 12/23 for kun 46 mio.
Michael Waterson - Blev hentet i Bayern i sæsonen 20/21 for 95 mio.
Mario Götze - Uniteds rekord køb for 640 mio. Kåret 3 gange som verdens bedste spiler.
Jermaine Busby - Kom gennem klubbens ungdomssystem.
Steve Roughton - Blev hentet i Chelsea for 450 mio i sæsonen 19/20 og har siden været en af holdets helt store stjerner.
Nudzein Merzic - Flest assist i Premier League de sidste tre sæsoner taler for sig selv, hentet i Inter som 20 årig for 90 mio.

Angreb
Brian Warner - Tilbage i United efter et succesfuldt leje ophold i Everton, klar til sin første sæson på førsteholdet.
John North - Er pt. fjerde valg til angrebet som får også en del spille tid på højre kanten.
Neymar - Har været klubbens største stjerne i næsten 10 år, men er faldet meget i niveau det sidste års tid.
Marcos Miquel - Utrolig mål farlig angriber. Kæmper med Neymar om at være første valg i angrebet. Hentet i Barcelona for 285 mio. i 19/20 sæsonen.
Daniel Chapman - Snuppet for næsen af City for 200. mio fra Arsenal.

Truppen vil blive opdateret hver sæson men ikke nye skærmbilleder af alle, kun hvis en spiller har udviklet sig meget.
« Seneste Redigering: 25 Aug 2013, 00:49 af GGMU » Logged

GGMU
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Den Nye Ferguson
« Svar #2: 23 Aug 2013, 08:37 »

10 års Jubilæum

10. august 2022

Kære United fans

Først og fremmest vil jeg sige tak for jeres fantastiske støtte igennem de sidste 10 år. Det har været vidunderligt at stå i spidsen af en så stor klub med så fantastiske fans. Jeg håber at vi sammen kan tage 10 år til.

Som i alle ved arbejder vi i klubben altid på at forbedre os, både sportsligt og facilitets mæssig. Derfor kan jeg med glæde annoncere klubben arbejder på at forbedre klubbens ungdoms faciliteter, så vi i fremtiden kan se flere af klubbens unge talenter slå igennem på førsteholdet.

Målet for den kommende sæson er klare, vi skal genvinde mesterskabet, og samtidig går vi også efter succes i Champions League. Som altid vil jeg give de yngre spillere chancen i Capital One Cuppen og FA Cuppen.

I den kommende sæson har vi en ung trup, faktisk ligaens yngste lige pt. Det betyder selvfølgelig vi måske mangler noget erfaring, men samtidig har de yngre spiller en utæmmelig vilje og lyst til at vise deres bedste.

Til sidst vil jeg ønske alle jer fans en god sæson, med masser af succes.

Jefferson Addison
« Seneste Redigering: 23 Aug 2013, 08:41 af GGMU » Logged

GGMU
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Den Nye Ferguson
« Svar #3: 25 Aug 2013, 00:41 »

The Triple - sæson 22/23

José Mourinho har gjort det, Pep Guardiola har gjort det, Jupp Heynckes har gjort det, og Alex Ferguson har gjort det, Vundet the triple. Og nu kan Jefferson Addison tilføje sit navn til listen med nogle af de største managernavne nogensinde.

FA Cup
FA cuppen blev sikret efter solidt spil, hvor man ikke rigtig mødte noget modstand før man støtte ind i Chelsea til et brag af en finale på Wembley Stadium. Kampen ende i forlænget spille tid, efter 1-1 i ordinær spille tid, her slog United til med tre mål og vandt samlet 4-1. På vej mod finalen blev Fulham, Leeds, Sunderland, Swansea og Burnley besejret.


Champions League
I Champions League kom United i gruppe med Leverkusen, Zenit Skt. Petersborg og FC København. En forholdsvis nem gruppe, hvilket også ses på resultatet, 5 sejre og en enkelt uafgjort kamp, og en målscore på hele 23-7.

I ottenedels-finalen stod man over for et stærkt Barcelona mandskab, hvor første kamp på Camp Nou ende med et vanvittigt 4-4 resultat, hvor begge hold var utrolig angrebslystige. I returkampen var underholdningsværdi en forsvundet en smule, hvilket ende med en 1-0 sejer til Manchester United.

I kvartfinalen stod mægtige Fc Bayern München klar, et hold som flere gange har været endestationen for Addisons United mandskab. Det så også ud til at blive en gentagelse efter et 3-1 nederlag på Alianz-Arena. I returkampen viste Marcos Miquel til gengæld hvilken klasse spiller han er, og sikrede med 2 mål United en 3-0 sejer, hvor det tredje mål blev scoret af Neymar.

I semifinalen skulle man så igen en tur til Tyskland, denne gang til Ruhr-distriktet, hvor Borussia Dortmund ventede. I det første opgør måtte United kæmpe mod et sprudlende Dortmund mandskab. Det høre arbejde medførte et 2-1 nederlag, og et okay udgangspunkt til returkampen. Hjemme på drømmendes teater sikrede man sig en 1-0 sejer efter et solidt stykke defensivt arbejde. Samlet blev det til 2-2, hvor United gik videre på reglen om udebane mål.

I fianlen ventede de italienske meste og forsvarende Champions League vindere, AS Roma som gennem de seneste 5-6 år har etableret sig blandt europas bedste hold. Sidst de to hold mødes var også i finalen fire år tideligere hvor United blev sendt hjem fra Athen med en ordentlig lussing på hele 5-0.
Det var tid til revance, på samme bane Sir Alex Ferguson sikrede sin tredje Champions League titel, Luzhniki, Moskva. Det var et virkelig veloplagt United mandskab det trådt på banen i det kolde Rusland. United satte sig på spillet fra første fløjt, og sikrede sig med imponerende spil fra samtlige 11 spiller, et stensikkert 4-0 resultat.


Premier League
I Premier League sikrede United sig titlen efter en stærk forårs sæson, hvor man slog hul til de nærmeste forfølger fra Chelsea og Tottenham. Det blev til 81 point, med 9 point ned til Chelsea på anden pladsen og 11 ned til Tottenham. Med en målscore på 94-31, +63, var man både det hold der scorede flest mål og lukkede færrest mål ind.

Sæsonens hjemmebane statistik var noget nær perfekt, hvor alle kampe blev vundet undtagen et 1-2 nederlag til Tottenham.
Den 27. november mødte United Liverpool på Anfield Road, hvor man blev sendt hjem med et 2-0 nederlag. Den 16. april, i 6. sidste spille runde, var det så tid til revanche. Denne kamp vil United tilhængerne ikke glemme foreløbigt. Liverpool blev sendt hjem til Merseyside med en ordentlig lussing på hele 8-1. På hattrick af både Miquel og Busby. Resultatet satte en tyk fed streg under Liverpools forfærdelige sæspn der ende med en 20. plads i Premier League og nedrykning til Championship.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010