home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 08:37:48 Bubbles Blogs #10 - The Glory Hunter...
23 Sep 2023, 14:35 Dannibrahimovic Blogs Kan AGF komme i Champi...
03 Sep 2023, 14:04 Svartowiz Baren Ny bærbar
03 Aug 2023, 08:50 euthenasia Blogs Danglish - KIN Challenge
26 Jul 2023, 15:45 Balslev Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
18 Jul 2023, 20:47 RasmusA12 Blogs Den Østrigske drøm
14 Jul 2023, 11:10 hoeven Skadestuen Forhandle bud?
Antal Registrerede Brugere: 22596
  1 Bruger, 321 Gæster Online.

Indlæg: 1132359 over 31340 Emner
Nyeste Bruger: idoqor
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  FM2013
| | | |-+  Kategori: Månedens anbefaling
| | | | |-+  Schalke 04 - august
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Schalke 04 - august  (Læst 2227 gange)
Anfield Road
Manager
********

Offline Offline


 
Schalke 04 - august
« : 18 Aug 2013, 19:21 »


Schalke 04

De seneste år har flere fodboldfans snakket om, at Bündesligaen er det nye sort. Og efter årets CHL finale mellem Dortmund og FC Bayern, så er der måske noget om snakken. For med den sunde økonomi i tysk fodbold og den flotte opbakning på tribunerne samt en underholdende spillestil. Så har tyskerne skabt sig et rigtig fin brand, som nok skal fange mange fodboldfans rundt om i verden. - Jeg hoppede i hvert fald med på vognen for nogle uger siden og startede et savegame op med Schalke 04, hvor jeg nåede at spille 4 sæsoner. Efter det savegame vil jeg på det varmeste anbefale andre FM-Freaks at tage turen til Gelsenkirchen i Ruhr-distriktet.Klubben i virkeligheden

Fußballclub Gelsenkirchen-Schalke 04, som klubben så rettelig hedder, men nok mere kendt som Schalke 04 i daglig tale, blev grundlag i 1904 og er med sine over 100.000 medlemmer den anden største sportsklub i Tyskland. Som også tilbyder andre sportslige aktiviteter som: basketball, håndbold og atletik. - Die Königsblauen (De kongeblå) har da også en stor og trofast fanskare og har som regel udsolgt til deres hjemmekampe på Veltins-Arena, Gelsenkirchen, der har en kapacitet på 61,673.

Arbejderklubben Schalke 04 har en lang og spændende historie og det kan klart anbefales, at man læser lidt på lektien omkring klubbens historie inden man starter sit savegame op. Det giver ligesom en bedre og dybere spiloplevelse. Her kan man blandt andet læse om bestikkelsesskandal en tilbage fra 1971 og om klubbens guldalder fra 1933 til 1942, hvor man hentede ikke mindre end 6 tyske mesterskaber.

Sidenhen har det mest været lige ved og næsten for Schalke 04, som da klubben ”tabte” mesterskabet i dødende sekunder i sæsonen 2000-01. Man skal faktisk helt tilbage til sæsonen 1957-58 for at finde klubbens seneste nationale mesterskab. Med udgangspunkt i det faktum, har man allerede der basis for en fed målsætning i sit FM savegame.Dertil kan det tilføjes, at de tyske mestre, Borussia Dortmund, er Schalkes lokal og ærkerivaler. Det danner ligesom basis for nogle intense FM oplevelser, når man skal prøve at vippe Dortmund af pinden i Ruhr derbyet.Klubben i FM

Schalke er seedet som 3er i Bündesligaen og klubbens bestyrelse forventer da også man deltager i mesterskabskampen. De økonomiske forudsætninger for at leve op til de krav, er dog ikke optimale. For på trods af en fornuftig balancen på bundlinjen, så trækkes klubben med større gæld på 169 mio. £, som de betaler 1,06 mio. £ af på hver måned. Kombineret med løn-tunge spillere som Klaas-Jan Huntelaar, Jefferson Farfán, Jermaine Jones og Christoph Metzelder i truppen, så er lønbudgettet spændt til det yderste og transferbudgettet er på under 500k £. Så ønsker man at sætte sit eget præg på truppen, så skal man ud og sælge.

Schalke råder over et hold med store kvaliteter. Hvor man både defensivt og offensivt har truppen der skal til for at leve op til forventningerne.

Det er  især holdets unge talenter, som er eller senere bliver egen avl, der springer FM-gameren i øjne. Unge talenter som f. eks Julian Draxler som er Schalkes store kreative håb for fremtiden.

Også i midterforsvaret står Schalke med et par store talenter. Jöel Matip og Kyriakos Papadopoulos kan med den rigtige pleje og en masse spilletid blive fremtidens helt store navne.

Ud over de store talenter, så råder Schalke også over en række etableret navne. Her skal nævnes Benedikt Höwedes, Christian Fuchs, Roman Neustädter, Jefferson Farfán og Klaas-Jan Huntelaar.Personlige ville jeg anbefale at trimme truppen og måske skaffe mig af med nogle af de løn-tunge spillere, som Jermaine Jones og Christoph Metzelder. Mest for at skaffe lidt penge ind til nye transfers, og her kan jeg varmt anbefale angriberne Neal Maupay og danske Nicklas Helenius. Begge kan hentes for billige penge og passer fint ved siden af skarpretteren Klaas-Jan Huntelaar.

Skrevet af: Wester
« Seneste Redigering: 12 Mar 2014, 12:44 af Præsidenten » Logged

"Tag dog den forbandede bandage af...og hvad mener du egentlig med dit knæ!? Det er Liverpools knæ!" - Bill Shankly

bromberg
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Månedens anbefaling - august
« Svar #1: 19 Aug 2013, 14:21 »

Kan klart anbefale et save med Schalke. Må være mit mest underholdene spil i FM13...
 - Men gem for gud skyld Huntelaar. Bevares en dyr herre, men sin løn værdig.

Jeg er pt i opstartsfasen til 4 sæson - i sine 3 første scorede Huntelaar 123 basser overall, heraf 84 i Liga regi. Så jeg tør godt sige han er manden bag 2 mesterskaber.
Når det er sagt råder Schalke over 3 monstre til dc pladserne i de nævnte Howedes, Matip og Papadopoulos. 2 sæson spillede Howedes og Matip fast da ikke kunne tages af holdet.

Huntelaar:


Howedes:


Matip:


Hvis i spiller med update, har Schalke allerede købt Goretzka, som udvikler sig lynhurtigt og gør sig ret hurtigt landsholdsaktuel.

Tøv ikke:) - igang med et fedt Schalke save
« Seneste Redigering: 19 Aug 2013, 14:24 af bromberg » Logged

bryllen
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Månedens anbefaling - august
« Svar #2: 19 Aug 2013, 17:06 »

Det gav mig sku lyst til at starte! Opstemt men dog er jeg ikke helt klar over hvad de forskellige roller er når du har dem på engelsk..
Logged

OB
Manchester United
http://fmfreaks.dk/index.php?topic=40069.0 følg vores vej til toppen af hall of fame! Smiley

AFC
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Månedens anbefaling - august
« Svar #3: 19 Aug 2013, 18:37 »

Ser spændende ud. Måske skulle man prøve, at starte op med klubben fra Gelsenkirchen. Nu har jeg kigget nærmere på den anbefalede start 11er samt de taktiske holdinstruktioner og noget jeg bider mærke i er, at taktikken lader til at være meget offensivtpræget. Det må betyde, at formålet med holdet er at få skabt så mange chancer som overhovedet muligt som man kan med en 4-2-3-1.

Opstillingen hedder 4-2-4, hvilket kan ses på grafikken, at den er højt oppe på banen - særdeles ved "pres mere på" instruktionen. Når spillerne står så højt på banen, og er sat til at presse mere på - vil det så ikke efterlade en del rum nede bagved sin dybdeliggende playmaker og boldvindende midtbanespiller? Eller er højresiden med en supporterende wing og en boldvindende midtbanespiller med til at skabe balancen, mens venstresiden er lidt mere fremad i banen? Personligt synes jeg selv, at det er svært at holde en føring i FM 13 - til trods for, at man fører hhv. 2 eller 3-0. Om det er fordi der er for højt pres fra bagkæden ved jeg af gode årsager ikke, men det lader til at være samme tilfælde her.

Kigger på det efter Randers - Esbjerg kampen.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010