home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 09:49:59 fritzfarlig Skadestuen Udlån af spillere
I går kl. 09:44:55 Bubbles Challenges SAF
23 Jan 2023, 09:52 Bubbles Træningsbanen Generel træning
22 Jan 2023, 21:56 DeBuur Skadestuen Spillet er langsomt - ...
18 Jan 2023, 21:45 Eriksen83 Klubsøgnin... FM23: Hvem skal jeg være?
12 Jan 2023, 17:24 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
09 Jan 2023, 14:38 Collymore Baren Vman-tråden
Antal Registrerede Brugere: 22292
  0 Brugere, 594 Gæster Online.

Indlæg: 1131849 over 31312 Emner
Nyeste Bruger: ihiwari
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  FM2013
| | | |-+  Kategori: Blogs
| | | | |-+  Partenopei
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Partenopei  (Læst 3020 gange)
Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Partenopei
« : 21 Apr 2013, 18:36 »


Società Sportiva Calcio Napoli
- Overraskende trænerskifte hos Azzurri!
Gianluca Vialli på vej
til træningsanlæggetDet var en flok undrende journalister, der kiggede op fra deres blokke, da de hørte navnet på den manager, der var blevet udpeget til at stå i spidsen for S.S.C Napoli i de næste tre sæsoner.
Det var nemlig ingen ringere end den tidligere italienske landsholdsangriber Gianluca Vialli, som dukkede frem bag forhænget. Vialli har tidligere prøvet kræfter med rollen som manager i England, hvor han først startede som manager i Chelsea og efterfølgende i Watford, men dette er efterhånden over 10 år siden og mange af de såkaldte eksperter, har for længst dømt Vialli færdig i managerfaget.

I sin aktive karriere havde Vialli stor succes i Serie A, hvor han dannede en frygtindgydende angrebsduo med den nuværende Manchester City manager Roberto Mancini i deres tid hos Sampdoria. Makkerparret blev døbt ”The Goal Twins” og disse to spillere var med til at sikre Genoa klubben deres første Serie A titel nogensinde og fik sågar klubben til finalen i Europa Cuppen for mesterhold i sæsonen 1991/92, hvor det dog blev til et finalenederlag mod mægtige FC Barcelona.
Gianluca Vialli fortsatte karrieren hos Juventus og efter nogle succesfulde år hos Den Gamle Dame drog han til England, hvor han sluttede sin karriere som aktiv hos London klubben Chelsea.

Målsætningen er klar for Gianluca Vialli og Napoli - de lyseblå vil både være en fast del af toppen i italiensk fodbold og dermed også en fast del af den prestigefyldte turnering Champions League og som bestyrelsesformand Aurelio De Kaurentiis sagde det under pressemødet, skal det helst ske takket være en offensiv spillestil, der skal sikre seværdig fodbold til klubbens fans.

Spørgsmålet er nu blot, om Gianluca Vialli er den rigtige mand til jobbet…..« Seneste Redigering: 10 Aug 2013, 10:59 af Metsu1 » Logged

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #1 Partenopei
« Svar #1: 21 Apr 2013, 18:36 »

Gianluca Viallis mål som manager

Generelt
- Vinde et nationalt mesterskab
- Vinde en pokalturnering
- Vinde Champions League
- Være manager i Italien, England og Spanien inden karrierestop


Napoli - 1. sæson
- Vinde et trofæ
- Kvalificere sig til næste sæson Champions League
- Spillerkøb skal være spillere med italiensk pas
« Seneste Redigering: 22 Apr 2013, 08:54 af Metsu1 » Logged

OnkelMorfar
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #1 Partenopei
« Svar #2: 22 Apr 2013, 14:32 »

Lyder spændende. Fedt valg af hold og manager! Følger med! Smiley
Logged

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #1 Partenopei
« Svar #3: 23 Apr 2013, 15:48 »

Lyder spændende. Fedt valg af hold og manager! Følger med! Smiley

Mange tak  Wink

Det glæder mig, at bloggen fanger din interesse.

Logged

Magn
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #1 Partenopei
« Svar #4: 23 Apr 2013, 16:51 »

Spændende blog og mål! Følger med. Smiley
Logged

Vil du have tilføjet en kamp til oddssektionen? Så send en PM til mig, og jeg skal se, hvad jeg kan gøre.

Bang
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: #1 Partenopei
« Svar #5: 23 Apr 2013, 17:33 »

Jeg troede lige, at der stod parterapi i emnefeltet Smiley Ej, det ser fedt ud. Vil følge Wink
Logged

"Uno, dos, tres, iHala Madrid!" - Cristiano Ronaldo

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #1 Partenopei
« Svar #6: 26 Apr 2013, 16:18 »

Jeg troede lige, at der stod parterapi i emnefeltet Smiley Ej, det ser fedt ud. Vil følge Wink

Ha ha  Opstemt Det kunne det vel egentlig også godt se ud til, når man lige hurtigt kigger hen over titlen.

Det glæder mig, at du følger med. Der kommer en trupgennemgang op i løbet af eftermiddagen  Peace
Logged

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #1 Partenopei
« Svar #7: 26 Apr 2013, 16:37 »


Società Sportiva Calcio Napoli
- Viallis valgmuligheder!


Første transfervindue er næsten overstået for Gianluca Viallis vedkommende og det endte med at blive et forholdsvis stille et af slagsen. Den karismatiske italiener har indtil videre kun forstærket det centrale forsvar med et enkelt nyindkøb i form af den unge italiener Giuseppe Bellusci. Udover den centrale forsvarsspiller, skulle Vialli også være på udkig efter en ny wingback, som backup til hans to nuværende førstevalg Pablo Armero og Camilo Zuniga, men spørgsmålet er, om økonomien er til yderligere en forstærkning i denne omgang.

Herunder er der en oversigt over de spillere, som Gianluca Vialli råder over i S.S.C. Napoli og hvordan han har tænkt sig at bruge disse spillere i sin 3-5-2 taktik.
Målmænd

Morgan De Sanctis, Antonio Rosati

Til målmandsposten råder Vialli over to alternativer. Valget står mellem den gennemrutinerede 35-årige veteran Morgan De Sanctis, der gennem sin karriere har vogtet buret hos bl.a. Juventus, Udinese og Sevilla eller den lidt yngre mere ukendte keeper Antonio Rosati, der har brugt det meste af sin karriere hos elevatorholdet Lecce.

Det logiske valg er uden tvivl Morgan De Sanctis, der med sin rutine og kommunikationsevne vil være en vigtig brik i opbygningen af den nye defensiv hos Napoli, mens Antonio Rosati nok må nøjes med spilletid i den italienske pokalturnering og Europa League.
Centrale Forsvar
 
Paolo Cannavaro, Alessandro Gamberini, Rolando, Giuseppe Bellusci , Hugo Campagnaro, Miguel Britos

Der er tre pladser i forsvaret, der skal besættes i den taktik, som Gianluca Vialli har valgt at forsøge sig med hos Napoli og det er alle tre centrale pladser. Som det ser ud efter transfervinduets afslutning, er der seks spillere til de tre pladser.

Nyindkøbet fra Catania, Giuseppe Bellusci ligner den ene af de tre startere, mens den rutinerede Paolo Cannavaro helt sikkert også er fast mand i forsvaret. Den sidste plads er mere åben, men ud fra de træningskampe, som Napoli har været igennem de seneste uger, så ligner den sidste mand i trekløveret italieneren Alessandro Gamberini.
Wingbacks
 
Pablo Armero , Giandomenico Mesto, Christian Maggio, Camilo Zúñiga ,

Der er ikke så meget tvivl om de to førstevalg på de to wingback positioner. Hvis alle mand er klar, så er det lejesvenden fra Udinese, Pablo Armero, der skal sørger for bredden i venstre side, mens Camilo Zuniga er den foretrukne spiller i højre side.

Der vil være et stort pres på disse to spillere under Napolis kampe, da det er dem, der skal sørger for bredden i det fremadrettede spil, men samtidig skal de også holde et vågent øje med modstandernes kantspillere. Derfor vil der højest sandsynligt blive roteret en del på kanterne af Gianluca Vialli, hvor især den italienske landsholdspiller Christian Maggio også ligner en mand, der vil få en del spilletid.
Midtbane
 
Marco Donadel, Marek Hamsik, Blerim Dzemaili, Gökhan Inler, Valon Behrami

Der er tale om en decideret schweiziske invasion på den centrale midtbane hos Napoli med de tre landsholdspillere Inler, Behrami og Dzemaili. Det er alle tre kompetente spillere til de tre pladser, som er til rådighed i Viallis 3-5-2 opstilling, men der vil ikke være plads til samtlige schweizere, da man i Napoli også råder over en af de bedste midtbanespillere i Serie A i form af slovakiske Marek Hamsik.

Det bliver helt sikkert Hamsik, der skal være omdrejningspunktet på midtbanen, mens kampen om de to øvrige pladser vil stå mellem de schweiziske spillere og den italienske arbejdsmand Marco Donadel, der er kendt som lidt af en jernmand på midtbanen.
Angreb
 
Goran Pandev , Edinson Cavani , Lorenzo Insigne, Emanuele Calaió

I angrebet finder vi i uruguayanske Edinson Cavani, en af de helt store stjerner i Napoli, der i flere omgange er blevet kædet sammen med et stort skifte til en af de allerstørste klubber i Europa, men det ser altså igen ud til, at det vil lykkes for Vialli at holde på guldfuglen gennem endnu et transfervindue.

Den oplagte makker til Cavani er uden tvivl den makedonske landsholdspiller Goran Pandev. Han er en type, der godt kan lide at søge ned i banen efter bolden og han er måske ikke kendt for et hav af scoringer, men nærmere en spiller, der lige så gerne vil have næstsidste fod på bolden og det gør ham til et perfekt match til en spiller som Cavani, der er den spillertype, som gerne vil have den sidste fod på bolden, inden bolden havner i netmaskerne.

En tredje spiller i angrebet, som Gianluca Vialli forventer sig meget af, er den unge italienske angriber Lorenzo Insigne. Han ligner fremtidens mand i Napoli angrebet, men også en spiller, der allerede nu kan gå ind og tage over, hvis der skulle opstå problemer med enten Cavani eller Pandev.

Sidste angriber i førsteholdstruppen er lejesvenden fra Siena, Emanuele Calaió. Han ligner ikke en spiller, der skal regne med ret meget spilletid og umiddelbart ser det ud til, at det kun bliver til denne ene sæson hos Azurri.
Talentmassen

Igor Lasicki , Emanuele Allegra , Josip Radosevic , Eduardo Vargas , Luca Palmiero Gennaro Tutino

Ser man lidt nærmere på de talenter, der i øjeblikket løber rundt hos Napoli, så er der langt i mellem de potentielle stjerner.
En af de mere interessante spillere, er den unge kroatiske midtbanespiller Josip Radosevic, der er lejet i Hajduk frem til næste sommer, hvor han så skifter permanent til Napoli. På sigt ligner han en spiller, der godt kan gå ind og styrke bredden på midtbanen i truppen, men der skal både den rette mængde træning og spilletid til, hvis det skal lykkedes.

Udover kroaten finder vi også flere interessante italienske spillere bl.a. højrebacken Allegra, fløjspilleren Palmiero og den centrale midtbanespiller Gennaro Tutino, der faktisk ligner det bedste bud på en fremtidige Napoli spiller af de unge italienske talenter.

Den sidste spiller, der med nød og næppe kan gå under betegnelsen talent, er den 22-årige chilenske offensiv spiller Eduardo Vargas. Den unge chilener er i øjeblikket udlejet til den brasilianske klub Grêmio, hvor han klarer sig ganske godt med 13 mål i 32 ligakampe og han ligner en kærkommen forstærkning til angrebet, når han vender tilbage fra Brasilien.Det var et overblik over det spillermateriale som Gianluca Vialli har til rådighed hos Napoli. Der er bestemt potentiale i truppen, men man må samtidig også frygte, at det kan gå helt galt for den nye manager, hvis spillere som Hamsik, Inler eller Cavani skulle gå hen og blive ramt af længerevarende skader, da bredden i truppen ikke er alt for god.

Medieprognosen lyder på en 5. plads, men som Vialli har været klar i sin udmelding fra starten af, han vil i Champions League allerede i næste sæson.

Logged

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #3 Partenopei
« Svar #8: 05 Maj 2013, 17:27 »


Società Sportiva Calcio Napoli
- Godkendt start af Viallis mandskab!


Supercoppa

Juventus (N)  6-5 ef.s.
0-1 Claudio Marchisio (14)
1-1 Edinson Cavani (16)
1-2 Vincenzo Iaquinta (107)
2-2 Edinson Cavani (str 119)Serie A

AC Milan (U) 3-0
0-1 Gökhan Inler (8)
0-2 Goran Pandev (11)
0-3 Goran Pandev (13)

Juventus (H) 2-1
0-1 Fabio Quagliarella (31)
1-1 Edinson Cavani (37)
Andrea Pirlo, Juventus (82)
2-1 Valon Behrami (88)

Cagliari (U) 0-1
1-0 Daniele Dessena (15)


Siena (H) 2-0
1-0 Marco Donadel (1)
2-0 Edinson Cavani (35)

Bologna (U) 2-1
0-1 Camilo Züñiga (23)
1-1 Alberto Gilardino (51)
1-2 Lorenzo Insigne (90)

En sejr i sæsonens første officielle kamp kunne have sikret Vialli det trofæ, som han har sat sig for at vinde i sin første sæson som Napoli manager. Desværre for ham og Napoli holdet, tabte de Supercoppaen efter en lang og opslidende affære, hvor man skulle igennem både forlænget spilletid og straffesparkskonkur rence, inden Juventus trak det længste strå.
Camilo Zúñiga kunne ellers have sikret Napoli sejren, men han brændte sit forsøg fra 11-meter pletten og efterfølgende brændte også Rolando, mens Juventus scorede på begge deres forsøg ved henholdsvis Anelka og Marchisio.
 
På trods af skuffelsen i Supercoppaen kom Napoli flyvende fra start i de første kampe af Serie A. I det første opgør ventede en meget svær opgave mod AC Milan på San Siro, men efter et hæsblæsende første kvarter var de lyseblå allerede foran med 3-0 og kampen var på det tidspunkt reelt afgjort. Rossoneri kom tættere og tættere på i løbet af kampen, men det blev ved de tre Napoli scoringer og en fremragende start på sæsonen for Viallis tropper.

Allerede i anden spillerunde af Serie A, var der dømt revancheopgør, da Juventus gæstede San Paolo og det endte med at blive en hæsblæsende affære. Den italienske landsholdsangriber Fabio Quagliarella sørgede med sin scoring efter en halv times tid for stilhed på stadion, men der skulle ikke gå længe før hjemmeholdets fans fik noget at juble over. Dette skyldtes Edinson Cavani, der sørgede for balance i regnskabet med sin scoring til 1-1, hvilket også var resultatet ved pausen.
Det tog sin tid før anden halvleg blev interessant, nærmere betegnet 37 minutter skulle der gå, før der kom gang i sagerne. På dette tidspunkt blev gæsterne fra Juventus nemlig reduceret til 10 mand, da Andrea Pirlo blev noteret for sit andet gule kort. Det indledte en slutoffensiv af hjemmeholdet og med et par minutter tilbage af den ordinære spilletid, kom forløsningen for Vialli og hans mandskab. Det var den indskiftede schweizer Valon Behrami, der blev helten med sin scoring til sejrscifrene 2-1.

Sejrene over AC Milan og Juventus resulterede i en førsteplads i ligaen til Napoli, men som sædvanlig fristes man til at sige, kom de i den grad ned på jorden igen i den næste ligakamp, hvor de måtte se sig slået af upåagtede Cagliari og dermed var den fremragende sæsonstart ødelagt.

Efter blamagen mod Cagliari kom de lyseblå tilbage på ret kurs med to pligtsejre i de efterfølgende kampe mod henholdsvis Siena på hjemmebane og ude mod Bologna. Sejren mod Bologna kom først i hus i kampens døende sekunder takket være en scoring af den unge italiener Lorenzo Insigne, som mere og mere ligner en spiller, der har tænkt sig at kæmpe med om en plads i startopstillingen hos Napoli.


Stillingen i Serie A
efter 5 kampeLogged

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: #3 Partenopei
« Svar #9: 08 Maj 2013, 19:35 »

Fremragende du er tilbage med en blog..

Altid en udsøgt fornøjelse at følge dine blogs.

Fedt klubvalg.. håber du kan holde på Hamsik og Cavani.
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #3 Partenopei
« Svar #10: 09 Maj 2013, 20:10 »

Fremragende du er tilbage med en blog..

Altid en udsøgt fornøjelse at følge dine blogs.

Fedt klubvalg.. håber du kan holde på Hamsik og Cavani.

Mange tak, Alfster  Thumbs Up

Jeg håber også, at jeg kan holde på dem, men der har godt nok været en del interesse for Hamsik, men første transfervindue gik heldigvis meget godt Wink
Logged

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #3 Partenopei
« Svar #11: 10 Maj 2013, 13:36 »


Società Sportiva Calcio Napoli
– Interne problemer hos Napoli?


Serie A

Chievo (H)  1-0
1-0 Goran Pandev (81)

Parma (U)  1-2
1-0 Marco Parolo (5)
2-0 Andrea Coda (43)
2-1 Marek Hamsik (55)

Palermo (H)  0-3
0-1 Fabrizio Miccoli
0-2 Josip Ilicic (74)
0-3 Josip Ilicic (84)

Genoa (U)  2-1
1-0 Marco Boriello (2)
1-1 Rolando (34)
1-2 Edinson Cavani (90+3)

Internazionale (U) 1-1
1-0 Fredy Guarin (15)
1-1 Edinson Cavani (str 57)


”Det lyder for mig som en meget uprofessionel fodboldspiller”. Citatet er af Napolis manager Gianluca Vialli, efter han fik beskeden om, at schweiziske Dzemaili havde svinet ham til på det offentlige medie Twitter.

Frustrationen brød ud efter Napoli har oplevet lidt af en resultatmæssig rutsjebane tur i de seneste runder. De svingende resultater har åbenbart haft en rigtig dårlig indflydelse på moralen i omklædningsrummet, da der udover Dzemailis offentlige sviner af Vialli også har været flere historier fremme om, at den italienske manager er ved at miste respekten i omklædningsrummet. Det skulle bl.a. være Napolis uruguayanske angrebsstjerne Edinson Cavani, der har luftet sin utilfredshed og skulle sågar have bedt sin agent om at kigge efter andre klubber. Grunden til utilfredsheden skulle være, at Cavani ikke er tilfreds med den måde, som Vialli håndterer rollen som manager på og i særdeleshed kniber det åbenbart med at sætte spillerne op til kampene.

Uroen begyndte efter nederlaget på udebane mod topholdet Parma, men det kulminerede i den grad runden efter, da man hjemme på San Paolo blev kørt over af Palermo og led et ydmygende nederlag på 3-0. Efterfølgende skulle man på besøg hos Genoa, som efter bare to minutter sørgede for endnu flere panderynker hos Gianluca Vialli, men heldigvis lykkedes det for Napoli spillerne at vende det faretruende nederlag til sejr, takket være en scoring i de allersidste sekunder af den utilfredse Cavani.

Den helt store test kom i 10. spillerunde, hvor man skulle på besøg hos endnu et tophold. Denne gang ventede Inter på Giuseppe Meazza og igen skulle de lyseblå bagud, før de kunne tage sig sammen. Hjemmeholdets colombianske midtbanespiller Fredy Guarin bragte Inter foran efter blot et kvarter, men et kvarter inde i anden halvleg faldt udligningen til gæsterne på straffespark.
Med det uafgjorte resultat holder Napoli snor i de førende fra Parma og Inter, men der skal til at ske en forbedring rent mentalt, hvis det skal lykkes for Vialli og hans splittede mandskab at kvalificere sig til det forjættede land, Champions League.

Mens Serie A er godt i gang, er der også blevet trukket lod til grupperne i Europa League, hvor Napoli bliver betegnet som en af favoritterne til at vinde. Italienerne er havnet i en overkommelig gruppe, hvor de skal op mod rumænske Steaua Bucharest, finske HJK Helsinki og portugisiske Braga.


Stillingen i Serie A
efter 10 kampe
Logged

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #5 Partenopei
« Svar #12: 21 Jul 2013, 20:54 »


Società Sportiva Calcio Napoli
– Europa League Gruppespil!   


Steaua – Napoli  1-3 (1-0)
1-0 Florin Culina (3)
1-1 Lorenzo Insigne (48)
1-2 Lorenzo Insigne (69)
1-3 Camilo Zúñiga (90+1)

MOM: Lorenzo Insigne, Napoli (9.3)
Tilskuere: 42.406

-------------------------------------------
Napoli -  HJK Helsinki 4-1  (3-1)
1-0 Goran Pandev (1)
2-0 Lorenzo Insigne (15)
3-0 Gökhan Inler (23)
3-1 Mikael Forssell (25)
4-1 Marek Hamsik (58)

MOM: Marek Hamsik, Napoli (9.2)
Tilskuere: 34.636

-------------------------------------------
Napoli - Braga 2-0 (0-0)
Leandro Salino, Braga (32)
1-0 Edinson Cavani (55)
2-0 Christian Maggio (71)

MOM: Rolando, Napoli (8.6)
Tilskuere: 39.895

-------------------------------------------
Braga - Napoli 1-2 (0-1)
0-1 Lorenzo Insigne (3)
1-1 Rogério Jardim (47)
1-2 Goran Pandev (64)

MOM: Paolo Cannavaro, Napoli (8.6)
Tilskuere: 18.626

-------------------------------------------
Napoli - Steaua 4-1 (1-1)
1-0 Lorenzo Insigne (11)
1-1 Ionut Grama (21)
2-1 Gökhan Inler (76)
Ioan Raut, Steaua (81)
3-1 Camilo Zúñiga (87)
4-1 Lorenzo Insigne (90+1)

MOM: Lorenzo Insigne, Napoli (8.9)
Tilskuere: 8.098

-------------------------------------------
HJK Helsinki – Napoli 1-2 (0-1)
0-1 Emanuele Calaiò (1)
1-1 Demba Savage (54)
1-2 Emanuele Calaiò (89)

MOM: Emanuele Calaiò, Napoli (8.8)
Tilskuere: 8.098Lodtrækningen til gruppespillet i Europa League havde som bekendt været gavmild for Napoli, der var endt i en særdeles overkommelig pulje med Steaua Bukarest, HJK Helsinki og Sporting Braga.

Det så dog ikke helt overkommeligt ud efter blot tre minutter af den første gruppekamp på udebane mod Steaua. Her kom rumænerne nemlig foran og en vaskeægte chokstart var en realitet, men heldigvis for italienerne, fandt de rytmen i de sidste 45 minutter, hvor især det unge talent Lorenzo Insigne igen viste sit ufattelige talent. Et talent, der efterhånden har gjort ham til Gianluca Viallis foretrukne angrebsmakker til Edinson Cavani på bekostning af Goran Pandev.

Lorenzo Insigne -
Fremtidens mand i Napoli!

De to efterfølgende kampe skulle spilles på hjemmebanen Stadio San Paolo og den har efterhånden udviklet sig til lidt af et fort for Napoli mandskabet og det fik både finske HJK Helsinki og portugisiske Sporting Braga at føle.
Finnerne blev kørt ud af San Paolo og sendt hjem til Finland med et 1-4 nederlag i bagagen efter en kamp, som blev totaldomineret af Napoli fra start til slut. De fire scoringer blev sat ind af fire forskellige spillere, det sidste af kampens helt store spiller Marek Hamsik.
Det endte også med en ganske komfortabel sejr i kampen mod Sporting Braga, men det var ikke kun pga. et solidt spillende hjemmehold, men også takket være udvisningen til Bragas Leandro Salino efter blot en halv time. Udvisningen gjorde det meget svært for portugiserne og efterhånden som kampen skred frem, løb udeholdet tør for energi, hvilket blev udnyttet af først Cavani og derefter Maggio i anden halvleg af opgøret.

Med tre sejre i de første tre gruppekampe var det videre avancement fra gruppespillet næsten sikret for Napoli. Helt sikkert blev det efter endnu en sejr i den svære udebanekamp mod Sporting Braga, der ellers normalt er et hold, der gør det meget svært for sine modstandere, når de spiller på hjemmebane, men de kunne intet stille op mod Viallis tropper og tabte til sidst kampen med endte 2-1. Dermed var Napoli klar til anden runde i Europa League.

Med det videre avancement efter blot fire kampe, kunne Vialli give et par af reservespillerne lidt spilletid i de to resterende gruppekampe og det var især i forsvaret, han valgte at skifte lidt ud. Det kunne ikke ses i de to kampe, at der var ændret i holdopstillingen. Napoli kørte sikkert to sejre hjem og sørgede dermed for fuldt hus i gruppespillet og må unægtelig betegnes, som en af favoritterne til titlen.

Lodtrækningen til anden runde har fundet sted og igen har Vialli og hans mandskab haft heldet på deres side. Deres modstandere i næste runde bliver rumænske CFR Cluj og på papiret ligner det altså en opgave, som Napoli uden videre skal kunne klare.

Slutstilling i Europa League Gruppe K


Logged

Metsu1
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #6 Partenopei
« Svar #13: 28 Jul 2013, 14:31 »


Società Sportiva Calcio Napoli
– ”Hjemme godt, men ude bedst”!

Serie A

Torino (H)  0-0

MOM: Matteo Brighi, Torino (8.5)
Tilskuere: 40.189
-------------------------------------------------------
Catania (U)  2-1
0-1 Edinson Cavani (str 25)
0-2 Josip Radosevic (82)
1-2 Libor Kozàk (88)
MOM: Mariano Andújar, Catania (7.8)
Tilskuere: 17.621
-------------------------------------------------------
Atalanta (H)  0-0

MOM: Lionel Scaloni, Atalanta (7.6)
Tilskuere: 40.394
-------------------------------------------------------
Udinese (U)  0-2
0-1 Goran Pandev (62)
0-2 Edinson Cavani (90+1)

MOM: Marek Hamsik, Napoli (9.0)
Tilskuere: 16.907
-------------------------------------------------------
Pescara (H) 2-1
1-0 Edinson Cavani (1)
2-0 Camilo Zúñiga (20)
2-1 Gaetano D’Agostino (29)
MOM: Gaetano D’Agostino, Pescara (7.7)
Tilskuere: 40.049
-------------------------------------------------------
Fiorentina (H)  0-0

MOM: Marco Donadel, Napoli (8.4)
Tilskuere: 40.769
-------------------------------------------------------

TIM Cup

Atalanta (H)  4-1
0-1 Guido Marilungo (30)
1-1 Rolando (43)
2-1 Valon Behrami (55)
3-1 Edinson Cavani (63)
4-1 Edinson Cavani (77)

MOM: Edinson Cavani, Napoli (9.3)
Tilskuere: 46.537Ser man nærmere på ordsproget i overskriften, er det naturligvis ikke den normale formulering, men i Napolis tilfælde er den i den grad sand. Viallis tropper er gået ubesejret igennem de seneste seks spillerunder i Serie A, men på trods af den fornemme status som ubesejret, så har præstationerne ikke været på det niveau, som de skal være, hvis de lyseblå skal gøre sig forhåbninger om en plads i Champions League til næste sæson.

Ud af de seks kampe er de fire af dem blevet spillet på hjemmebanen San Paolo og det er primært her, at Partenopei har skuffet. De tre af kampene mod henholdsvis Torino, Atalanta og Fiorentina endte nemlig hver især kun med et enkelt point til Napoli, men pointhøsten var ikke det mest alarmerende for Vialli i disse kampe, det var derimod de manglende chancer og scoringer. De tre kampe endte nemlig med et stort rundt 0 på måltavlen hos hjemmeholdet.

På udebane er snakken en helt anden, her er det nemlig blevet til to sejre i de to kampe, som Napoli har spillet i de seneste runder. Det skal dog siges, at der skulle kæmpes hårdt for de to sejre og især i kampen mod Udinese var det tæt på, at de lyseblå skulle nøjes med et point igen, men takket være en heroisk indsats i målet af De Sanctis, en storspillende Hamsik på midtbanen og et mål i overtiden af Cavani, kunne Napoli drage hjem fra det svære opgør med alle tre points i bagagen.

Pokalturneringen er også blevet skudt i gang i Italien og her var der en anderledes træfsikkerhed over Napoli i deres første runde opgør mod Atalanta. Efter lidt startvanskeligheder og en scoring af gæsterne efter blot 30 minutter, kom der gang i maskineriet hos hjemmeholdet. Alt gik op i en højere enhed i kampens sidste time for Napoli og da kampen blev fløjtet af, havde de vendt 0-1 til en 4-1 sejr.

Januar måned nærmer sig med hastige skridt og selvom tingene ser fornuftige ud for Gianluca Vialli og hans tropper, så er der eftersigende en helt bestemt position, som han ønsker at hente en forstærkning til.
Det er på den centrale midtbane, hvor Napoli har været plaget af mange skader hos stamspillerne, samt intern uro i form af den schweiziske ballademager Blerim Dzeimaili, der har fået Vialli til at kigge sig om efter en ny spiller.

Hvis man tror på alle de rygter, der er opstået på det seneste, så er der tre spillere, som Vialli har skrevet op på sin ønskeseddel. Det helt hotte navn på listen er det unge stortalent Marco Verratti, som umiddelbart skulle være interesseret i at skifte tilbage til italiensk fodbold efter blot et halvt år hos franske PSG. Problemet med at skulle hente Verratti tilbage er dog, at det vil koste Vialli hele hans transferbudget på ca. 125.000.000 kr., hvis han vil have fingre i den unge italiener. Derfor er der også to alternativer på listen og begge spillere optræder til dagligt i Sampdoria. Der er tale om Andrea Poli og den rutinerede Angelo Palombo.Stillingen i Serie A efter 16 kampe

« Seneste Redigering: 31 Jul 2013, 20:08 af Metsu1 » Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010