home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 17:36:21 DeBuur Fodbold Brighton Tråden
17 Apr 2019, 19:41 Fresse94 Fodbold Real Madrid tråd
17 Apr 2019, 19:08 Damse1994 Klubsøgnin... Tilladte lønudgifter P...
17 Apr 2019, 10:37 Arberg Fodbold FC Barcelona-tråden
17 Apr 2019, 08:10 Broen13 Omklædning... Spørgsmåltråden
16 Apr 2019, 15:43 QuesT Skadestuen New zealand liga
16 Apr 2019, 13:15 RedFan_98 Cykling Tour De France 2019
Emne Forfatter
#37 Murciélagos Broen13
[15] Football's C... MBJ
Kaos på Sicilien ... Sunbao
#7 El Profesor en... Ninja777
|11| Leutzcher Li... Christoffer
#2 Bosnian Brutes Nodiem
#ModNyeVeje diverdab
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2012
| | | | |-+  35' Alt kan lade sig gøre
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.

Afstemning
Spørgsmål:  Var der nok FM i bloggen?  (Afstemning slut: 01 Maj 2012, 13:57)
Nej, der var alt for lidt FM
- 0 (0%)
Nej, men det var tæt på
- 1 (16,7%)
Ja, det var lige tilpas
- 4 (66,7%)
Der var rigeligt FM, faktisk var der for meget
- 1 (16,7%)
Antal Stemmer: 6

Sider: 1 ... 5 6 [7] Udprint
Forfatter Emne: 35' Alt kan lade sig gøre  (Læst 11154 gange)
Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 27' Alt kan lade sig gøre
« Svar #90: 23 Apr 2012, 21:34 »24.08.2013
Boipelo havde svært ved at fokusere på fodbolden. Han var rasende over Rios' indkøb. Han havde lovet indkøb af rutinerede og erfarne spillere. Det var der dog bestemt ikke kommet. Kun 29-årige Miguel Angel Moya var over 23 år. Cartagenas mange penge var blevet brugt på spillere med fremtiden foran sig. 21-årige Daniel Carvajal blev hentet i Real Madrid, 21-årige Sergi Gomez blev hentet i Barcelona, 23-årige Freddie Sears blev hentet på fri transfer, 22-årige Slobodan Medojevic blev hentet i Wolfsburg, 23-årige Ruben Lima blev hente i FC Lorient, men 22-årige Robert Mak blev lejet i FC Nürnberg.

De unge indkøb fik hevet startopstillingens gennemsnitsalder helt ned på 22,5 år. Hvordan fanden skulle de kunne klare sig i en af verdens bedste ligaer? Boipelo var ikke ligefrem optimist. Flere holdkammerater var af samme overbevisning, men ingen ville udtrykke deres vrede over indkøbene. De ville ikke miste deres plads i startelleveren lige inden sæsonstart. Deres vrede kunne mærkes til træning, hvor flere ikke var villige til at give sig 100%.

Det bekymrede Rios. I morgen stod holdet over for Sevilla, og med en ufokuseret trup var chancerne små. Selvom Boipelo også var utilfreds med indkøbene, ville han ikke være en del af et hold, der får tæsk hver weekend. Det imponerede Rios, som også fik rost Boipelo personligt. Det gjorde Boipelo endnu mere arbejdsvillig. Han ville tage ansvar. Han ville have vindermentalitet ind i holdkammeraterne. Også selvom han kun var 18 år.
Logged

Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 28' Alt kan lade sig gøre
« Svar #91: 24 Apr 2012, 20:34 »25.08.2013
Mens Boipelo stod side om side med Sevillas spillere i spillertunellen på Ramon Sanchez Pizjuan, mærkede han vigtigheden af kampen. En god start ville være altafgørende. Inden kampen havde holdkammeraterne været ufokuseret, men det var de bestemt ikke nu. De opsatte på at levere en god præstation. Det stod ud af øjnene på dem.

Carlos Clos Gomez kunne sætte kampen igang. Sevilla startede med bolden. Boipelo og holdkammeraterne måtte stille sig langt tilbage fra start af. Det passede ikke Boipelo, selvom han vidste at Sevilla var et stærkt hold. Han ville fremover banen. Det var den eneste måde man kunne vinde på. Sevillas pres gav bonus i det 17. minut, hvor Bilyi begik straffespark. Boipelo blev helt ude af den. Skulle kampen allerede afgøres? Han var allerede på vej op mod midterlinjen, men kunne så se Moya redde Negredos straffespark. "Yes," råbte Boipelo. Hele Cartagena fik mod på spillet af redningen.

Selvom Sevilla fortsatte med at dominere, kom Cartagena frem til nogle afslutninger. Også Boipelo forsøgte sig en enkelt gang. Cartagenas fine spil fortsatte helt ind til det 60. minut, hvor Sevilla forøgede presset. Boipelo kunne dog være stolt af forsvaret, der dækkede flot af. Også målmand Moya leverde flere pragtredninger. Faktisk gjorde de det så godt, at Sevilla ikke fik scoret. Hele Cartagena tog 0-0 resultatet som en sejr. Det var et fantastisk resultat og en fantastisk start på sæsonen.
Logged

Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 29' Alt kan lade sig gøre
« Svar #92: 25 Apr 2012, 21:26 »25.09.2013
Blot fem kampe var spillet før katastrofen indtraf. Det der skulle have været Boipelos hidtil vigtigste sæson, var blevet ødelagt. Zaragozas Adam Pinter lignede en mand med en ond hensigt, da han tacklede Boipelo bagfra og brækkede hans ben. Boipelo måtte selvfølgelig udgå fra kampen, men ingen havde regnet med, at skaden ville holde ham ude i så lang tid. I 6-7 måneder skulle han undvære fodbolden. Hvordan kunne det lade sig gøre, og kunne det overhovedet lad sige gøre? Boipelo tvivlede.

Skaden ærgede ikke bare Boipelo men også Rios. Boipelo var en vigtig del af taktikken, og træneren var ikke umiddelbart i besiddelse af en af samme støbning. Boipelos gode ven Abu var udset til at overtage pladsen, men den Abu Bopelo kendte, var bestemt ikke en playmaker-type. Han var en hårdtarbejdende, defensiv midtbanespiller, hvis fornemmeste opgave var at reobre bolde. Ville han kunne styre spillet?

Imens Rios rodede med taktikken, blev Boipelo sendt til en specialist. Hvis han kunne reducere pausen med bare et par uger, ville Boipelo være lykkelig. Han ville gøre alt for at vende tilbage til sporten, han elskede og levede og åndede for. Støtten var også vigtig i den svære tid, så familien var rejst hele vejen fra Botswana for at bakke Boipelo op.
Logged

Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 30' Alt kan lade sig gøre
« Svar #93: 26 Apr 2012, 21:05 »22.12.2013
Boipelo kunne kun se til, imens hans holdkammerater imponerede. Cartagena havde overrasket alt og alle og var på La Ligas 8. plads. Holdet havde leveret stabile præstationer hele den første halvsæson, selvom enkelte resultater stak ud. Cartagena-fansene vil nok ikke glemme 7-0 sejren over Valladolid, mens 0-6 nederlaget til Real Madrid er en oplevelse, som fansene nok gerne vil glemme hurtigt. Desuden blev det det flotte sejre mod store hold som Valencia og Malaga.

Selvom Boipelo var glad for holdets flotte præstationer, håbede han lidt, at de ville tabe pusten. Hvis holdkammeraterne fortsatte i samme niveau, ville han nok ikke kunne generobre pladsen på midtbanen. Det bekymrede Boipelo, for han ville utrolig gerne have fast spilletid. Han ville ikke kunne nå til tops uden fast spilletid. Først måtte han dog blive sin skade kvit. Lægerne havde fortalt Boipelo, at han måtte vente mellem 6 uger og 3 måneder, før han kunne vende tilbage til fodboldbanen.

Selvom Boipelo godt vidste, at det var en langvarig skade, blev han skuffet over dommen. Det var sæsonen, hvor han kunne bevise over for de store hold, at han var et kæmpe talent, men det ville ikke ske nu. Sæsonen var så godt som ødelagt. Når Boipelo var allermest nede, overvejede han, om hans fodboldkarriere også var ødelagt. Han håbede det ikke.
Logged

Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 31' Alt kan lade sig gøre
« Svar #94: 27 Apr 2012, 22:18 »03.03.2014
Efter lidt over fem måneder, hvor han var blevet pint og tortureret, stod han til at vende tilbage. Lægerne havde erklæret ham klar. Nu skulle Rios bare sætte ham på holdet. Rios havde også modtaget lægernes besked. Rios måtte i tænkerum efterfølgende, for han var ikke sikker på om Boipelo skulle tilbage i startopstillingen. Abu havde gjort det forrygende. Boipelo skulle virkelig kæmpe for at komme i startopstillingen.

Rios havde gjort det klart for Boipelo, at han ville starte som udskifter de første uger. Hvorvidt Boipelo ville komme i startopstillinge bagefter var stadig uvidst. Boipelo vidste dog, at han ville gøre alt for at komme tilbage. Han vidste jo også, at alt kan lade sig gøre. Selvom Boipelo ville gøre alt for at være fast mand, var der en kamp, han bare ikke ville misse. Pokalfinalen. Hans holdkammerater havde kvalificeret sig til Copa del Rey-finalen, hvor man stod over for Madrid-klubben, Atletico.
Logged

Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 32' Alt kan lade sig gøre
« Svar #95: 29 Apr 2012, 21:09 »23.04.2014
Der var ikke kommet mange ord ud af Boipelo mund på busturen til Valencia, hvor pokalfinalen skulle spilles. Han havde travlt med at lade sig op mentalt. Hvis han skulle spille, skulle han være klar. Boipelo var kommet tilbage i startopstillingen og var nu fast mand, men alt kunne ændre sig til finalekampen.
VEJEN TIL FINALEN
3:1  A  VALLADOLID
1:0  H  VALLADOLID
0:0  A  ATHLETIC BILBAO
1:0  H  ATHLETIC BILBAO
0:0  A  REAL MADRID
1:0  H  REAL MADRID
4:1  A  REAL MURCIA
1:0  H  REAL MURCIA

Da Boipelo og holdkammeraterne ankom til Mestalla, fik de lige et kvarter til omklædning, inden Rios kom ind. Han kom med startopstillingen. Boipelo skulle starte inde. En lettet Boipelo traskede ud på banen til opvarmning. Alle spillere var klar. Det var den største kamp i klubbens historie, og alle ville gøre alt for at vinde den. Selv hvis Cartagena skulle gå hen og tabe, ville der være noget at glæde sig over. Atletico var så godt som sikre på europæisk fodbold, så Cartagena ville ryge i Europa League. Det var stort for klubben.

Et propfyldt Mestalla var klar til at danne ramme om Copa del Rey-finalen. Kl. 21.30 kunne Alberto Undiano Mallenco fløjte kampen igang. Begge hold startede nervøst. Ingen ville indkassere et tidligt mål. Første omkring det 39. minut blev der åbnet for løjerne. Luis Perea blev udvist, så Cartagena blev en mand i overtal.

Efter pausen var kampen fortsat lige. Helt indtil det 65. minut var stillingen 0-0. Atleticos store angriber, Falcao, bragte Madrid-klubben på sejrskurs. Det fik Cartagena frem over banen, men Boipelo og de andre offensive spillere havde sbært ved at få bolden ind. I et minuts overtid kom forløsningen så, da Slobodan Medojevic udlignede. Kampen måtte i forlænget. Her fik Atletico desværre vist deres klasse, da Raul Garcia afgjorde finalen efter en flot spillet kamp.

COPA DEL REY FINALEN
Logged

Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 33' Alt kan lade sig gøre
« Svar #96: 30 Apr 2012, 15:51 »20.05.2014
La Liga er slut, og hvilken en det blev. For Cartagena ihvertfald. Oprykkerholdet endte på La Ligas 7. plads, og kan derfor se frem til europæisk fodbold i næste sæson. Boipelo havde derimod spillet en skuffende sæson pga, det brækkede ben, der ikke ligefrem gjordet lettere for ham. Han er dog stadig kun 18, snart 19, så der kommer en masse sæsoner, hvor der nok skal komme mere succes.

Det vidste Boipelo godt, så han var heller ikke en meget skuffet mand efter den sidste kamp mod Real Sociedad. Han var en meget glad over holdets succes. Det var en dejlig tanke, at han allerede som 19-årig skulle spille europæisk fodbold. Det var en drøm, der gik i opfyldelse. Om Boipelo overhovedet for lov at deltage i en europæisk kamp er svært at sige, for truppen skal forstærkes, og det kan måske sende Boipelo helt ud af startopstllingen.

LA LIGA (38 KMAPE)
Logged

Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 34' Alt kan lade sig gøre
« Svar #97: 30 Apr 2012, 15:53 »

*Karriereoverblik opdateret
Logged

Roche
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 34' Alt kan lade sig gøre
« Svar #98: 30 Apr 2012, 21:47 »Eventyret slutter
April måned er ved at være omme, så derfor må denne blog afsluttes. Efter 10 år og 3 sæsoner i selskab med Boipelo Mugabe, slutter hans eventyr, inden det for alvor er begyndt. Botswaneren, der voksede op under usle levevilkår, har formået at skabe sig et navn inden for fodboldverden. Han er et fantastisk eksempel på, at alt kan lade sig gøre.


Denne blog har krævet mange timers arbejde, så der vil måske gå lidt tid, før jeg vender tilbage med en blog. I kan dog være sikre på, at dette ikke er det sidste fra min hånd, inden FM 13 udkommer.

Til sidst vil jeg sige tak til alle bloggens læsere, og alle der har kommenteret. Også tak til til andre bloggere, der har sørget for en konkurrence med et ufatteligt højt niveau, hvor den bedste mand må vinde. TAK! Til sidst skal lyde en opfordring til alle på siden:

Husk at afgiv din stemme!
Logged

Nhg93
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: 35' Alt kan lade sig gøre
« Svar #99: 30 Apr 2012, 23:41 »

Jeg synes det er en super blog du har haft gang i her, og en af mine favoritter! Smiley det er en interresant vinkel du har givet, og noget jeg ikke har set andre steder Smiley
Logged

Sider: 1 ... 5 6 [7] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010