home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 13:40:46 Arsrea Blogs Kongeblå Revolution: G...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  0 Brugere, 527 Gæster Online.

Indlæg: 1132853 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2024
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  #8 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: #8 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN  (Læst 3747 gange)
Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#8 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« : 08 Nov 2023, 22:04 »

Mission Impossible part 2
Der er ikke noget som et ufærdigt projekt i FM og jeg har et fra 2023 og det er et kæmpe stort (nok også umuligt) projekt. Jeg skal føre FC Vaduz til CL triumf og ikke nok med det, så skal Liechtenstein vinde VM. Det er i hvert fald de ultimative mål.

FC Vaduz og Lichtenstein (Schweiz) - flere har forsøgt sig med denne klub i årenes løb, og der er en anderledes udfordring med denne klub end med San Marino. Det er nemlig ikke muligt at kvalificere sig til Champions League gennem ligaen. Derfor SKAL man vinde Europa League for overhovedet kan komme med, og ønsker man at blive i turneringen år efter år, skal man altså vinde Champions League eller Europa League, mens man skal holde sig konkurrencedygtig i ligaen.

I første omgang sigter vi dog lidt lavere og skal forsøge at være med i toppen af ligaen i Schweiz og begynde at være regelmæssigt i europæisk gruppespil, da klubben i sidste sæson for første gang kom med i europæisk gruppespil.

På landsholdssiden er det "blot" at slå den højeste placering nr. 118. Herefter er det top 100, så top 50.

Jeg tænker at den taktiske udgangspunkt bliver de 3 taktikker fra Hvidovre savet, men det er slet ikke sikkert det fungere i klubben.

Her er linket til den "fordel", som jeg omtalte i sidste opdatering med HIF.  jeg har valgt at tilføje en database der inkluderer de nedre divisioner i Schweiz hvor klubber fra Liechtenstein er. Filen med ekstra spillere er ikke hentet, da jeg ikke ved om de er urealistisk gode eller lignende.

https://community.sigames.com/forums/topic/579393-fm24-swiss-liechtenstein-expansion/

Opdateringerne kommer efter kalenderåret med landsholdet og sæsonmæssigt for Vaduz, da det her nok ikke lige bliver klaret på et par sæsoner  Rullende Øjne
« Seneste Redigering: 07 Dec 2023, 11:42 af Bubbles » Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: #0 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #1: 09 Nov 2023, 08:09 »

Jeg elsker hvor mange uafsluttede eventyr du har i FM! Opstemt Bare fortsæt det gode arbejde! Opstemt
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #2: 11 Nov 2023, 20:09 »

2023 - Liechtenstein


Første kalender år er nu gået med landsholdet. 2023 stod i EM kvallens tegn. Her var vi havnet i pulje med Portugal, Slovakiet, Bosnien, Island og Luxembourg. Da vi overtog roret havde landet endnu ikke scoret i kvalifikationen og lå nr. 204 på verdensrangslisten, så vi skulle have arbejdshandskerne på.

Det bedste jeg kan sige om kvallen er vel at vi fik scorede nogle mål og var ok med i nogle kampe. Det største var dog at vi fik begrænset Portugal til et 1-3 nederlag hjemme.Det betød selvfølgelig vi indtog en stensikker sidsteplads, men andet var nu heller ikke forventet.Årets bedste 11 for landsholdet ser således udDe bedste nyheder for landsholdet, var dog at vores angriber i Vaduz, Dejan Djokic, har fået Liechtensteinsk pas og accepteret at spille for landsholdet fremadrettet  Opstemt

Årets første indtryk af de nye talenter der kommer til foråret var fuldstændig elendig  Sur

« Seneste Redigering: 17 Nov 2023, 20:26 af Bubbles » Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #3: 15 Nov 2023, 19:15 »

FC Vaduz 2023-2024


Første sæson i den lange rejse er nu gået.

Forventningerne var knap så høje fra bestyrelsen, men vi kan godt blive udfordret på at der skal hentes spillere fra Liechtenstein, da der ikke er mange spillere (med høj nok kvalitet), som ikke allerede er i klubben.Forventningerne fik vi i den grad gjort til skamme. Der var faktisk aldrig rigtig tvivl om vi skulle rykke op, da vi hamrede mål ind i vores 4222 (narrow). Hele 128 mål på 36 kampe blev det til, så den taktik er helt fantastisk offensivt indtil videre.På den europæiske plan blev det desværre til et exit i 2. kvalrunde mod Futbol Klub Ordabasy Shymkent fra Kazakhstan. Vi havde ellers planmæssigt spillet os videre fra første runde mod Derry, men skuffende kom vi ikke videre.

I den lokale cup i Liechtenstein, som er vores adgang til Europa, blev det til en sikker sejr over vores egne reserver i lidt af en vanvidskamp med et hav af mål i begge ender.Sidst, men ikke mindst, er der jo det årlige kuld af nye spillere. Det var mildest talt en katastrofal omgang ved første øjekast og forhåbentligt ligger der noget skjult potentiale blandt nogle af dem


Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: #2 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #4: 16 Nov 2023, 08:09 »

I det mindste er alle ungdomsspillerne da fra Lichtenstein. Smiley

Flot resultat med Vaduz - jeg krydser for en god første sæson i den bedste række! Opstemt
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#3 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #5: 17 Nov 2023, 20:42 »

Liechtenstein - 2024


Endnu et kalenderår er gået og det er blevet tid til en landsholdsopdaterin g.

Vi lå fortsat 204 på verdensrangslisten efter den forventede sidste plads i kvalifikationen til EM. Nu stod den på Nations League, hvor vi var i pulje med Aserbajdsjan (126), Moldova (166) og San Marino (210), men først skulle vi igennem nogle venskabskampe.

Vi rejste først en tur til Færøerne (136) hvor vi højst overraskende kunne sikre os en 3-4 sejr. Fulde af selvtillid tog vi derefter imod Albanien (68) hjemme. De satte os godt og grundigt på plads med 2-5.

Næste samling bød på en tur til Cypern (111), som sendte os hjem med et 3-1 nederlag. Vi rejste slukøret videre til Moldova (166) som vi overraskkende sikrede 3-3 imod. Lovende når nu vi havde trukket dem til Nations League.

I selve Nations League gik det meget bedre ind forventetHjemmekampen mod San Marino var meget skuffende, men vi spillede altså også med 2. og 3. valg på alle positioner inkl. en 21 årig debutant i målet (Gabriel Foser). Jeg er dog yderst tilfreds, da det gav denne stillingÅrets bedste 11 for landet ser således ud:Til sidst kommer årets første indtryk af de kommende spillere fra Vaduz akademiet. Det var en smule mere opløftende ind sidste år.

Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#4 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #6: 18 Nov 2023, 12:33 »

FC Vaduz 2024-2025


Nu er det blevet tid til en opdatering for første sæson i bedste række. Inden sæsonen skulle vi forsøge at forstærke os på nogle nøgle positioner. Især den offensive midtbane og back positionerne. Desværre lykkedes vi kun delvist med det. Da det blev til ingen nye spillere på højre back (eller vi signede en meget sent i sæsonen), venstre back blev dækket ind via en låne spiller fra Milan. Vi lykkedes dog med at hente Krattenmarcher (ham fra HIF savet) til den offensive midtbane. Vi forfremmede 2 spillere fra reserverne, som har præsteret rigtig fint på den offensive midtbane og i angrebet  SmileyVi startede forfærdeligt ud, men havde nogle gode perioder og var relativ sikker på overlevelse godt halvejs i sæsonen.

I ECL måtte vi desværre tage os til takke med først at slå Derry ud igen og derefter 2 flotte kampe mod Wolfsburg.FL-Aktiv cuppen blev sikret uden problemer med primært 2. valgene på de forskellige positioner.Årets kuld af nye spillere var heldigvis væsentlig bedre ind sidste sæson

Vores målmand Büchel er ved at være for gammel, så der skal forstærkes på målmandspositionen medmindre der satset på Gabriel Foser, der muligvis er ved at være klar til første holdet.

Vaduz 2 har netop sikret oprykning fra 5. bedste række, så de skal naturligvis også hjælpes lidt.

« Seneste Redigering: 28 Nov 2023, 09:34 af Bubbles » Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Dusty78DK
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #4 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #7: 27 Nov 2023, 21:25 »

Du faldt med ære mod Wolfsburg og du har lavet seriøs overskud på spillerhandler. Det er ikke helt dumt  Hævet Øjenbryn Thumbs Up
Logged

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#5 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #8: 30 Nov 2023, 10:42 »

Liechtenstein - 2025


Efter et forrygende 2024 med oprykning fra Nations League D, var det blevet tid til et år med VM kval. Det var med relativ lave forventninger vi gik ind til kvalifikationen, da vi var havnet i pulje med Portugal, Tyrkiet, Irland, Nordmakedonien og Litauen. Vi øjende dog muligheder mod sidst nævnte, da deres niveau ikke er meget højere end vores.

De fleste kampe gik som ventet. Afklapsninger af Irland, Tyrkiet og Portugal ude og en nogle fornuftige indsatser i de omvendte opgør.
De 2 resterende modstandere var dog en anden snak. Først tog vi imod Litauen hjemme, som vi forventede at kunne spille op med. Det gjorde vi, desværre kunne vi ikke udnytte et solidt spilovertag og brændte chance på chance. Det skulle vi heldigvis ændre på, da vi skulle en tur til Litauen. Her udspillede vi dem igen og kunne sikre os en smuk 1-3 sejr. Kampene mod Nordmakedonien var vilde. Første rejste vi til Skopje og chokerede de fleste med en knusende 0-3 sejr. Hjemme kampen mod dem var landholdsudtagelsen desværre præget at et hav af skader i defensiven og på målmandsposten, så vi kunne magtesløst se dem scorer hele 5 gange.Det gav følgende stilling i kvallen, som vi bestemt kunne være bekendtÅrets bedste 11 for landsholdet endte således.Igen i år er førstehånds indtrykket af de nye spillere i Vaduz temmelig kedelig. Forhåbentligt bliver det bedre ind forventet.

« Seneste Redigering: 05 Dec 2023, 10:39 af Bubbles » Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#6 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #9: 30 Nov 2023, 16:42 »

FC Vaduz 2025-2026


Sæsonen er nu også gået for klubholdet og det er blevet tid til at gøre status.

Vi starter med at runde vores transfers af. Igen i år trak vi en smule på erfaringen i HIF og hentede Koumetio fra Liverpool ind, da han er en solid stærk forsvarspiller. Det lykkedes ikke at finde en fornuftig transfer til venstre back, så her lånte vi os til løsningen igen. Coli Saco er et bæst på den centrale midtbane og han er forhåbentligt en del år endnu. Resten de nye spillere er primært lottokuponer inkl. Reichmuth. Efter at havde givet vores målmænd i truppen chancen, som de ikke rigtig greb, var vi nød til at hente Zetterer, som er en udmærket keeper i henhold til vores scouts.På banen var det meget op og ned i løbet af sæsonen, men vi kunne efter en fantastisk periode efter vinterpausen sikre os den bedste placering i klubbens historie

Placeringen i ligaen blev ikke mindre imponerende at vi, for blot anden gang i klubbens historie, skulle spille europæisk gruppespil (selvom vi spillede helt forfærdeligt i gruppe spillet).FL-Aktiv cuppen blev sikret helt uden de store problemer - hvilket også må være forventet.Årets kuld af nye spillere - var heldigvis en del bedre ind hvad der var lovet. Forhåbentlig kommer vi til at stifte bekendtskab med nogen af dem i fremtiden.

 
« Seneste Redigering: 30 Nov 2023, 18:23 af Bubbles » Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Eraticator
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: #6 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #10: 04 Dec 2023, 21:56 »

Jeg fik selv Liechtenstein til EM i FM23, men det er et langt sejt træk. Dog hjælper det lidt på det, hvis man kan samle koefficientpoint nok til Europa League i stedet for Conference League. Tænker måske jeg vil prøve med Gibraltar, efter ligaen er kommet med i FM24.
Logged

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: #6 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #11: 06 Dec 2023, 15:21 »

Jeg fik selv Liechtenstein til EM i FM23, men det er et langt sejt træk. Dog hjælper det lidt på det, hvis man kan samle koefficientpoint nok til Europa League i stedet for Conference League. Tænker måske jeg vil prøve med Gibraltar, efter ligaen er kommet med i FM24.

Godt gået  Thumbs Up
Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#7 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #12: 06 Dec 2023, 15:36 »

Liechtenstein - 2026


Efter et fint 2025 med acceptable præstationer var det nu blevet tid til Nations League igen. Det var med stor spænding vi fulgte lodtrækningen og desværre var den temmelig hård - Finland, Nordirland og Letland blev trukket op af hatten. Inden vi tog hul på NL skulle vi ud og spille nogle testkampe. Her mødte vi i første "landskampspause" Polen og Slovenien på hjemmebane. De var helt som ventet for stærke for os. Sidste testkampe inden det gik løs var mod Kosovo hjemme og Gibraltar ude hvilket gav 2 sejrer. Kampen mod Kosovo havde vi meget fokus på, da det passede meget godt på det niveau vi prøver at komme op på.

Selve Nations League gik mere eller mindre som forventet, dog blev vi spillet fuldstændig baglæns ud af Helsinki.Det gav følgende stilling i vores første år i Nations League COvenpå den fornemme præstation kunne så årets bedste 11 således udDet første indtryk af de kommende spillere for Vaduz var bedre ind tidligere, men forsat langt fra tilfredsstillende.

Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#8 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
« Svar #13: 07 Dec 2023, 11:41 »

FC Vaduz 2026-2027


Endnu en sæson i Vaduz er fløjet afsted og det er blevet tid til at opdatere lidt.

Inden sæsonen blev skudt i gang havde vi nogle huller der skulle udfyldes på venstre back og den defensive midtbane. Til back positionen fik vi signet Benjamin Böckle fra Düsseldorf. Han kommer helt sikkert til at give vores landsholdsspiller Stöber kamp til stregen og til midtbanen fik vi lånt os til Aleksandar Pavlovic (som lige har spillet CL for Bayern IRL) på en låneaftale. Heldigvis har vi fået en købsoption på ham på ca. 6 mio.

Vi vinkede også farvel til nogle stykker. I blandt afgangene var vores startende højre back på landsholdet Gasser, da han ikke har niveauet til at spille for os, men han er stadig vigtigt for landsholdet, så det var fantastisk at en anden klub i bedste række kunne bruge ham. I vinter transfervinduet måtte vi vinket farvel til Krattenmarcher, da en Saudi Arabiske klub indløste hans frikøbsklausul. Vi er erstattede ham i første omgang internt, men besluttede at hente Gelhardt (Leeds) ind. Desværre kunne vi ikke registrerer ham, da man kun har 25 pladser i alt i Schweiz, så han spillede vores reserver op i 3 bedste række i stedet.

Efter transfer deadline udløb i januar, valgte vi at indløse vores købsoption på Pavlovic, så han skifter til os permanent til sommer CoolNår nu til resultaterne og det var fuldstændigt fantastisk. Vi startede dog rigtig skidt ud med at ryge ud i Europa til dinamo Tblisi, så tænkte det blev en lang og kedelig sæson, men jeg skal da lige love for holdet var flyvende i ligaen. I aller sidste spillerunde skulle spille od Young Boys, som førte rækken med 1 point ned til os. Tja det gik jo meget fint med afgørende aktioner fra 2 spillere fra Liechtenstein Rullende ØjneVi havde også lige cuppen, som der skulle klares og det blev en noget mere besværligt affære mod vores eget 2. hold. Faktisk havde fortjent at vinde.Årets kuld og nye kommende (forhåbentligt) landholdsspillere var ok, men ikke meget mere. Vores chef for ungdomsafdelingens kontrakt udløber nu her og den bliver ikke forlænget.


 
Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010