FmFreaks

Football Manager 2024 => Blogs => Emne startet af: Bubbles 08 Nov 2023, 22:04Titel: #6 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Bubbles 08 Nov 2023, 22:04
Mission Impossible part 2


(https://i.imgur.com/YstOlxQ.jpg)


Der er ikke noget som et ufærdigt projekt i FM og jeg har et fra 2023 og det er et kæmpe stort (nok også umuligt) projekt. Jeg skal føre FC Vaduz til CL triumf og ikke nok med det, så skal Liechtenstein vinde VM. Det er i hvert fald de ultimative mål.

FC Vaduz og Lichtenstein (Schweiz) - flere har forsøgt sig med denne klub i årenes løb, og der er en anderledes udfordring med denne klub end med San Marino. Det er nemlig ikke muligt at kvalificere sig til Champions League gennem ligaen. Derfor SKAL man vinde Europa League for overhovedet kan komme med, og ønsker man at blive i turneringen år efter år, skal man altså vinde Champions League eller Europa League, mens man skal holde sig konkurrencedygtig i ligaen.

I første omgang sigter vi dog lidt lavere og skal forsøge at være med i toppen af ligaen i Schweiz og begynde at være regelmæssigt i europæisk gruppespil, da klubben i sidste sæson for første gang kom med i europæisk gruppespil.

På landsholdssiden er det "blot" at slå den højeste placering nr. 118. Herefter er det top 100, så top 50.

Jeg tænker at den taktiske udgangspunkt bliver de 3 taktikker fra Hvidovre savet, men det er slet ikke sikkert det fungere i klubben.

Her er linket til den "fordel", som jeg omtalte i sidste opdatering med HIF.  jeg har valgt at tilføje en database der inkluderer de nedre divisioner i Schweiz hvor klubber fra Liechtenstein er. Filen med ekstra spillere er ikke hentet, da jeg ikke ved om de er urealistisk gode eller lignende.

https://community.sigames.com/forums/topic/579393-fm24-swiss-liechtenstein-expansion/

Opdateringerne kommer efter kalenderåret med landsholdet og sæsonmæssigt for Vaduz, da det her nok ikke lige bliver klaret på et par sæsoner  ::)


Titel: Sv: #0 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Broen13 09 Nov 2023, 08:09
Jeg elsker hvor mange uafsluttede eventyr du har i FM! :D Bare fortsæt det gode arbejde! :D


Titel: #1 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Bubbles 11 Nov 2023, 20:09
2023 - Liechtenstein


Første kalender år er nu gået med landsholdet. 2023 stod i EM kvallens tegn. Her var vi havnet i pulje med Portugal, Slovakiet, Bosnien, Island og Luxembourg. Da vi overtog roret havde landet endnu ikke scoret i kvalifikationen og lå nr. 204 på verdensrangslisten, så vi skulle have arbejdshandskerne på.

Det bedste jeg kan sige om kvallen er vel at vi fik scorede nogle mål og var ok med i nogle kampe. Det største var dog at vi fik begrænset Portugal til et 1-3 nederlag hjemme.

(https://i.imgur.com/bpREC0Q.jpg)

Det betød selvfølgelig vi indtog en stensikker sidsteplads, men andet var nu heller ikke forventet.

(https://i.imgur.com/wOFHn3W.jpg)

Årets bedste 11 for landsholdet ser således ud

(https://i.imgur.com/lInd3uz.jpg)

De bedste nyheder for landsholdet, var dog at vores angriber i Vaduz, Dejan Djokic, har fået Liechtensteinsk pas og accepteret at spille for landsholdet fremadrettet  :D

Årets første indtryk af de nye talenter der kommer til foråret var fuldstændig elendig  >:(

(https://i.imgur.com/CnDA4Hu.jpg)


Titel: #2 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Bubbles 15 Nov 2023, 19:15
FC Vaduz 2023-2024


Første sæson i den lange rejse er nu gået.

Forventningerne var knap så høje fra bestyrelsen, men vi kan godt blive udfordret på at der skal hentes spillere fra Liechtenstein, da der ikke er mange spillere (med høj nok kvalitet), som ikke allerede er i klubben.

(https://i.imgur.com/HWjrWTh.jpg)

Forventningerne fik vi i den grad gjort til skamme. Der var faktisk aldrig rigtig tvivl om vi skulle rykke op, da vi hamrede mål ind i vores 4222 (narrow). Hele 128 mål på 36 kampe blev det til, så den taktik er helt fantastisk offensivt indtil videre.

(https://i.imgur.com/He7xupl.jpg)

På den europæiske plan blev det desværre til et exit i 2. kvalrunde mod Futbol Klub Ordabasy Shymkent fra Kazakhstan. Vi havde ellers planmæssigt spillet os videre fra første runde mod Derry, men skuffende kom vi ikke videre.

I den lokale cup i Liechtenstein, som er vores adgang til Europa, blev det til en sikker sejr over vores egne reserver i lidt af en vanvidskamp med et hav af mål i begge ender.

(https://i.imgur.com/LBrQkNs.jpg)

Sidst, men ikke mindst, er der jo det årlige kuld af nye spillere. Det var mildest talt en katastrofal omgang ved første øjekast og forhåbentligt ligger der noget skjult potentiale blandt nogle af dem

(https://i.imgur.com/1oA0auU.jpg)


Titel: Sv: #2 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Broen13 16 Nov 2023, 08:09
I det mindste er alle ungdomsspillerne da fra Lichtenstein. :)

Flot resultat med Vaduz - jeg krydser for en god første sæson i den bedste række! :D


Titel: #3 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Bubbles 17 Nov 2023, 20:42
Liechtenstein - 2024


Endnu et kalenderår er gået og det er blevet tid til en landsholdsopdatering.

Vi lå fortsat 204 på verdensrangslisten efter den forventede sidste plads i kvalifikationen til EM. Nu stod den på Nations League, hvor vi var i pulje med Aserbajdsjan (126), Moldova (166) og San Marino (210), men først skulle vi igennem nogle venskabskampe.

Vi rejste først en tur til Færøerne (136) hvor vi højst overraskende kunne sikre os en 3-4 sejr. Fulde af selvtillid tog vi derefter imod Albanien (68) hjemme. De satte os godt og grundigt på plads med 2-5.

Næste samling bød på en tur til Cypern (111), som sendte os hjem med et 3-1 nederlag. Vi rejste slukøret videre til Moldova (166) som vi overraskkende sikrede 3-3 imod. Lovende når nu vi havde trukket dem til Nations League.

I selve Nations League gik det meget bedre ind forventet

(https://i.imgur.com/1GWra2Z.jpg)

Hjemmekampen mod San Marino var meget skuffende, men vi spillede altså også med 2. og 3. valg på alle positioner inkl. en 21 årig debutant i målet (Gabriel Foser). Jeg er dog yderst tilfreds, da det gav denne stilling

(https://i.imgur.com/9GeSffL.jpg)

Årets bedste 11 for landet ser således ud:

(https://i.imgur.com/kxsGHhg.jpg)

Til sidst kommer årets første indtryk af de kommende spillere fra Vaduz akademiet. Det var en smule mere opløftende ind sidste år.

(https://i.imgur.com/FNOV4dn.jpg)


Titel: #4 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Bubbles 18 Nov 2023, 12:33
FC Vaduz 2024-2025


Nu er det blevet tid til en opdatering for første sæson i bedste række. Inden sæsonen skulle vi forsøge at forstærke os på nogle nøgle positioner. Især den offensive midtbane og back positionerne. Desværre lykkedes vi kun delvist med det. Da det blev til ingen nye spillere på højre back (eller vi signede en meget sent i sæsonen), venstre back blev dækket ind via en låne spiller fra Milan. Vi lykkedes dog med at hente Krattenmarcher (ham fra HIF savet) til den offensive midtbane. Vi forfremmede 2 spillere fra reserverne, som har præsteret rigtig fint på den offensive midtbane og i angrebet  :)

(https://i.imgur.com/KEzIAso.jpg)

Vi startede forfærdeligt ud, men havde nogle gode perioder og var relativ sikker på overlevelse godt halvejs i sæsonen.

(https://i.imgur.com/9zg6phf.jpg)

(https://i.imgur.com/lA4g6Db.jpg)

I ECL måtte vi desværre tage os til takke med først at slå Derry ud igen og derefter 2 flotte kampe mod Wolfsburg.

(https://i.imgur.com/204MwaY.jpg)

FL-Aktiv cuppen blev sikret uden problemer med primært 2. valgene på de forskellige positioner.

(https://i.imgur.com/o3RoKZJ.jpg)

Årets kuld af nye spillere var heldigvis væsentlig bedre ind sidste sæson

(https://i.imgur.com/fjEBLqo.jpg)

(https://i.imgur.com/S21d7bS.jpg)

Vores målmand Büchel er ved at være for gammel, så der skal forstærkes på målmandspositionen medmindre der satset på Gabriel Foser, der muligvis er ved at være klar til første holdet.

Vaduz 2 har netop sikret oprykning fra 5. bedste række, så de skal naturligvis også hjælpes lidt.Titel: Sv: #4 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Dusty78DK 27 Nov 2023, 21:25
Du faldt med ære mod Wolfsburg og du har lavet seriøs overskud på spillerhandler. Det er ikke helt dumt  ^-^ O0


Titel: #5 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Bubbles 30 Nov 2023, 10:42
Liechtenstein - 2025


Efter et forrygende 2024 med oprykning fra Nations League D, var det blevet tid til et år med VM kval. Det var med relativ lave forventninger vi gik ind til kvalifikationen, da vi var havnet i pulje med Portugal, Tyrkiet, Irland, Nordmakedonien og Litauen. Vi øjende dog muligheder mod sidst nævnte, da deres niveau ikke er meget højere end vores.

De fleste kampe gik som ventet. Afklapsninger af Irland, Tyrkiet og Portugal ude og en nogle fornuftige indsatser i de omvendte opgør.
De 2 resterende modstandere var dog en anden snak. Først tog vi imod Litauen hjemme, som vi forventede at kunne spille op med. Det gjorde vi, desværre kunne vi ikke udnytte et solidt spilovertag og brændte chance på chance. Det skulle vi heldigvis ændre på, da vi skulle en tur til Litauen. Her udspillede vi dem igen og kunne sikre os en smuk 1-3 sejr. Kampene mod Nordmakedonien var vilde. Første rejste vi til Skopje og chokerede de fleste med en knusende 0-3 sejr. Hjemme kampen mod dem var landholdsudtagelsen desværre præget at et hav af skader i defensiven og på målmandsposten, så vi kunne magtesløst se dem scorer hele 5 gange.

(https://i.imgur.com/1H7jCc1.jpg)

Det gav følgende stilling i kvallen, som vi bestemt kunne være bekendt

(https://i.imgur.com/JtBwvzO.jpg)

Årets bedste 11 for landsholdet endte således.

(https://i.imgur.com/eP2oM2T.jpg)

Igen i år er førstehånds indtrykket af de nye spillere i Vaduz temmelig kedelig. Forhåbentligt bliver det bedre ind forventet.

(https://i.imgur.com/t4C9WrX.jpg)


Titel: #6 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Bubbles 30 Nov 2023, 16:42
FC Vaduz 2025-2026


Sæsonen er nu også gået for klubholdet og det er blevet tid til at gøre status.

Vi starter med at runde vores transfers af. Igen i år trak vi en smule på erfaringen i HIF og hentede Koumetio fra Liverpool ind, da han er en solid stærk forsvarspiller. Det lykkedes ikke at finde en fornuftig transfer til venstre back, så her lånte vi os til løsningen igen. Coli Saco er et bæst på den centrale midtbane og han er forhåbentligt en del år endnu. Resten de nye spillere er primært lottokuponer inkl. Reichmuth. Efter at havde givet vores målmænd i truppen chancen, som de ikke rigtig greb, var vi nød til at hente Zetterer, som er en udmærket keeper i henhold til vores scouts.

(https://i.imgur.com/5l2vXSv.jpg)

På banen var det meget op og ned i løbet af sæsonen, men vi kunne efter en fantastisk periode efter vinterpausen sikre os den bedste placering i klubbens historie

(https://i.imgur.com/8mlsmdS.jpg)

(https://i.imgur.com/211TPaU.jpg)

Placeringen i ligaen blev ikke mindre imponerende at vi, for blot anden gang i klubbens historie, skulle spille europæisk gruppespil (selvom vi spillede helt forfærdeligt i gruppe spillet).

(https://i.imgur.com/oi0uyiU.jpg)

FL-Aktiv cuppen blev sikret helt uden de store problemer - hvilket også må være forventet.

(https://i.imgur.com/UGaJBZX.jpg)

Årets kuld af nye spillere - var heldigvis en del bedre ind hvad der var lovet. Forhåbentlig kommer vi til at stifte bekendtskab med nogen af dem i fremtiden.

(https://i.imgur.com/oda1wtU.jpg) 


Titel: Sv: #6 - F.C. Vaduz og Liechtenstein BAN
Oprettet af: Eraticator 04 Dec 2023, 21:56
Jeg fik selv Liechtenstein til EM i FM23, men det er et langt sejt træk. Dog hjælper det lidt på det, hvis man kan samle koefficientpoint nok til Europa League i stedet for Conference League. Tænker måske jeg vil prøve med Gibraltar, efter ligaen er kommet med i FM24.


                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010