home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23280
  1 Bruger, 228 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: queenofsjaipur
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2023
| | | | |-+  #17 Fremtidens Boldklub - Afslutning - Red Bull Amager Tårnby FC
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: #17 Fremtidens Boldklub - Afslutning - Red Bull Amager Tårnby FC  (Læst 4550 gange)
szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#17 Fremtidens Boldklub - Afslutning - Red Bull Amager Tårnby FC
« : 01 Apr 2023, 16:07 »
Fremtidens Boldklub

1 januar 2009 fusionerede Tårnby Boldklub og Amager Boldklub af 1970, det nye navn blev til Amager Boldklub Tårnby.
På det tidpunkt lå klubberne i de danske serie rækker og kæmpede om at komme op i divisionerne. AB 70 var rykket ned fra 2 division øst i 2007.
Fusionen skete efter at begge klubber holdt afstemning til deres generalforsamling tilbage i 2008, og begge klubber stemte ja.

Siden fusionen fortsatte klubben i de danske serie rækker, og i 2020/21 sæsonen lykkes det at rykke op i 2 division, men sæsonen endte med en direkte nedrykning tilbage danmarksserie.

Sæsonen 2022/23 er AB Tårnby at finde i den nye 3 division, som ny oprykkere her skal klubben prøve kræfter med modstandere som Vanløse IF, Næsby og Middelfart.

Følg med her i denne blog vil, i ikke bare se AB Tårnby shine, men der vil også komme et twist eller to.


« Seneste Redigering: 30 Apr 2023, 18:08 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2 Fremtidens Boldklub - Breaking news
« Svar #1: 01 Apr 2023, 17:34 »
Breaking news

Der er opstået et rygter om at AB Tårnby er blevet overtaget, af en indtil videre ukendt aktør.

For 5 min siden opstod der et rygte fra AB Tårnbys egen instagram profil at klubben, er blevet overtaget af ukendt aktør, det nævnes at den ukendte person har tilknytning til fodboldverdenen, og lige nu går rygtet på, at der er tale om et kinesisk selskab, som står bag med en stor omgang penge.

Vi har haft kontakt med en gruppe af spillerne på førsteholdet, og de har ikke fået med at klubben er ved at bliver overtaget, og de kan ikke forestillet sig dette ville ske.
Spillerne har ikke fået nogen besked fra klubbens bestyrelse, de ved ikke noget og regner stadig med at de skal møde ind til sæson opstart på Mandag.

for mere nyt følg med her på breaking news.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#3 Fremtidens Boldklub - Breaking news
« Svar #2: 02 Apr 2023, 08:46 »
Breaking news

Kilder tæt på AB Tårnby melder nu, at selskabet sport investment lux, står bag overtagelsen af klubben, det er også officielt nu at klubben vil styrke budget frem til den kommende sæson.

Klubben er har pt. status som amatør klub, det siges at en evt. ny bestyrelse vil ændre dette hurtigst muligt, og børsnotere klubben.

Klubben har nu også kommet med en officielt udmelding ang. overtagelsen og de har derfor indkaldt til både ekstraordinært generalforsamling og pressemøde senere i dag, på pressemøde vil den nye formand og den nye bestyrelse være til stede og der vil blive fremlagt en vision for klubben.

for mere nyt følg med her på breaking news.

« Seneste Redigering: 02 Apr 2023, 12:58 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#4 Fremtidens Boldklub - Breaking news
« Svar #3: 02 Apr 2023, 13:03 »
Breaking news

Nye kilder mener nu at der er tale om flere ejere, kilden mener også at gruppen bag kuppet, har tilknytning til både europæisk men også amerikansk fodbold.

Vi hører også at salg af klubbens merchandice er blevet stoppet pga. opdatering af diverse, trøjer og så er der rygte om et nyt logo.
Dette rygte er ikke blevet modtaget godt blandt klubben tilhængere og de vil gøre det klart overfor de nye ejere at hvis dette ændres, kan det have indflydelse på den lokale støtte til klubben.

for mere nyt følg med her på breaking news.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#5 Fremtidens Boldklub - Breaking news - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #4: 03 Apr 2023, 12:48 »

AB Tårnby har på et ekstraordinær generalforsamling, fået en formand Oliver Mcknight, Oliver har forbindelse til Red Bull koncernen, hvor han i de sidste mange år har siddet i bestyrelsen hos Red Bull New York.

Den nye formand har allerede været på arbejde, klubbens amatør status skiftes ud med halvtids professional, samt er klubben blevet børsnoteret.
Oliver har samtidigt købt alle klubben aktier for ca 5 mil og givet klubben en lån på yderligere 5 mil for at sikre klubbens fremtid og styrke den konkurrence evne frem mod den kommende sæson.

Fansene siges at være frustreret nogle har endda udvist had mod den nye retning klubben har taget, dette had er ikke blevet mindre da den nye formand annoncerede at klubben ville skifte navn til Red Bull Amager Tårnby FC - RBA Tårnby FC.

Klubben vil også få et nyt logo, men klubbens egne farver bibeholdes da de stemmer overens med Red Bull koncernens image.   

for mere nyt følg med her på breaking news.
« Seneste Redigering: 03 Apr 2023, 13:01 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#6 Fremtidens Boldklub - Nyt logo og nye trøjer - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #5: 04 Apr 2023, 23:06 »

Her dagen derpå hvor den nye bestyrelsesformand, annoncerede at klubben ville få nyt logo og trøjer, har klubben i dag offenlig gjort, det nye design.

Red bull logoet som er præget af de 2 røde tyre (bulls) som vænner ind mod hinanden med en bold i midten og en sol i baggrunden.
RBA Tårnbys logo da er bolden i midten skiftet ud med tårnet fra deres nu gamle logo, Oliver Mcknight har været ud i medierne og sagt at selvom klubben er en del af Red bull familien nu, ville vi gerne bibeholde noget unikt og som viser klubbens varetegn.

De 2 røde tyre er også at finde på de 3 nye trøjer som klubben har fået, her er bolden udskiftet med et rundt dansk flag, for at vise hvor klubben er fra.

Bestyrelsen er meget tilfreds med resultatet, men det er ikke alle fans som er helt glade, mange har dog været positive overfor det nye logo, i det man har fået indlemmet noget af AB Tårnbys dna i form af tårnet.

den nye trøjer.
Hvis der er nogen som vil prøve egne kræfter med RB Amager Tårnby FC kan filerne hentes her
« Seneste Redigering: 04 Apr 2023, 23:18 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#7 Fremtidens Boldklub - Nye tider - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #6: 06 Apr 2023, 15:14 »

Meget nyt er sket i Tårnby på relativ kort tid og nyheden om klubbens nye tilhør, er ved at lægge sig. Der er dog nogen som ikke har kunne/ville være en del af den nye fremtid på Amager, nogle fans har vendt klubben ryggen og det samme kan ske med nogle af klubbens spillere.

Alle spillere er i klubben som amatør, og de kan derfor skifte kvit og frit, men her 2 uger før sæson start er alle spillere at finde i truppen.
Der er dog kommet en ændring og det er manden på sidelinjen Thomas Søndergaard Petersen har valgt at forlade klubben efter samtale med klubbens nye bestyrelse.

Bestyrelsen vil gerne spille mere underholdene og angribende fodbold, og de tror ikke Thomas er den rigtige til at få den version udført i virkeligheden.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#8 Fremtidens Boldklub - Ny Manager - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #7: 08 Apr 2023, 15:05 »

RBA Tårnby præsntere Marco Abreu som deres nye manager.

Med afgangen af Thomas, ledede RBA Tårnby efter den person som skal videreføre, bestryelsens visioner ude på banen, og klubben har nu fundet manden.
De har været hele verdenen rundt men valget faldt på en meget ukendt træner for store dele af fodbold verdenen, men ikke ukendt for Oliver Mcknight, da Oliver var en del af Red bull New York holdt han et godt øje med fodbolden omkring sig, og har stødte han på Marco.

Marco Abreu er født og opvokset på De Amerikanske Jomfruøer i hovedstaden Charlotte Amalie, Marco var en af de mest talentfulde spillere som kommer fra ørne, men som 20 årige blev han fodbold invalid efter en bil ulykke hvor han endte med at brække begge ben og mistede 50% syn på venstre øje, siden den gang her han været en del af træner miljøet på øerme.

Udover at bestyrelsen mener at Marco kan klare jobbet, har han også danske rødder, ikke kun var hans oldefar Dansk men det var hans bedstefar også, Hans oldefar flyttede til De dansk vestindiske øer i starten af 1900 tallet, inden USA købte øerne fra Danmark.

Marco har tilbragt meget tid i Danmark, som lille dreng og tale godt dansk, faktisk er hele Marcos danske familie fra det lokale område, da familien har boet i og omkring Kastrup den seneste 50 år.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#9 Fremtidens Boldklub - Opstart - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #8: 10 Apr 2023, 16:08 »

Marcos første prioritet er at sikre truppen er klar til den kommende sæson, og efter en god gennemgang, beslutede Marco at han ville stille op i 2 forskellige formation, en 41212 og en 4132.

Taktisk havde han ved underskrivelse af kontrakten, indvidliget i at skulle spille underholdene og angribende fodbold, og det passer Marco rigtig godt. Som ung træner bliver han selv inspireret af typer som Klopp, Tuchel og Guadiola.

Hurtigt spil med korte direkte afleveringer mellem kæderne, og for ikke at glemme et højt pressspil, med et kontrolleret genpress.

Hele 12 spillere, kom til klubben inden den 1/9, en spiller på leje fra Brøndby, en på en halvtids kontrakt, resten kom til klubben på en amatør aftale, ingen spillere har forladt klubben.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#10 Fremtidens Boldklub - Grundspillet - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #9: 12 Apr 2023, 16:14 »

RBA Tårnby har overrasket alt og alle, i grundspillet og de er nu på vej mod direkte oprykning til 2 divisionen.

RBA Tårnby har været enestående i deres angrbsspil, med 2,72 mål pr. kamp har de været deres modstanders forsvars største mareridt. ingen andre hold har været tæt på at nå det samme antal.

Holdet har været gode til at få folk i boksen, og de er altid mellem 3-4 mand klar til at modtage indlæg og med spillere som Nikola Saric og Benjamin Warlo, der til tider score på alt, de rør er det ikke helt overraskende. Saric og Warlo har til samnne scoret over 60 % af RBA Tårnbys mål.

Efter klubbens overtagelse var angrebsspillet en del af den nye bestyrelse vision, og det er manager Marco Abreu fået godt inplementeret, uden at gå på kompromi med det defensive, for RBA Tårnby har ikke kun det bedste angreb i grundspillet, men de har også den bedste defensiv, som har været styret hårdt og godt af den umge Emil Agerbæk.

RBA Tårnby går ind i opryknings spillet med et forspring på hele 15p, og sansynligheden for oprykning er nu så stor at de ikke kan undgå at kalde sig 2 divisionshold fra næste sæson.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#11 Fremtidens Boldklub - Mestre - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #10: 13 Apr 2023, 16:44 »

Så sket det med 4 kampe igen, var det sikkert at RBA Tårnby i næste sæson kan kalde sig for et 2 divisionshold.
RBA Tårnby endte med at skrabe hele 77p sammen, hele 19p mere end Holstebro som også opnåede oprykning.
Holstebro var også det eneste hold som formåede at vinde over RBA Tårnby i oprykningsspillet.

Med oprykningen skrev RBA Tårnby sig inde i historien i 3 division, da de 77p er det højeste hidtil og det sammen med antal scorede mål som endte på 86 stk, dertil blev Nicola Saric kåret til åretsspiller og Warlo endte som nr 2 på topscorerlisten.

Inden oprykningsspillet begyndte sikrede RBA Tårnby sig et par spillere som skulle hjælpe dem videre, ind kom en tidligere superliga spiller, med hele 8 kampe for det danske landshold.
Siden hans kontrakt med hans tidligere islandske klub udløb i sommeren 2022, har han været at finde på fri transfer, og allerede i Januar vinduet forsøgte klubben at hente ham, men det lykkes ikke før marts 2023, at klubben kunne præsentere Casper Sloth på en 1 årige kontrakt.

Den gode sæson har gjort at nogle af spillerne er blev eftertragtet, og holdet mangler stadig lidt bredde for at helt klar til 2 division, men bestyrelsen har været klar i mælet og sagt at de forventer, at klubben som min. opnår oprykningsspillet til 1 division.
« Seneste Redigering: 13 Apr 2023, 20:44 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#12 Fremtidens Boldklub - Sommer Transfers - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #11: 15 Apr 2023, 00:17 »

Spillerene er kun lige gået på ferie efter en vellykket sæson, inden de første rygter om spillere på vej videre, til andre klubber derfor satte Marco sig ned sammen med Johann Eder, klubbens sports direktør for at beslutte hvem de ville satse på til den kommende sæson.

Klubben har allerede mistede deres nuværende anføre Mathias Johannsen, som i næste sæson vil prøve kræfter med den norske 1 division, for ikke at miste flere spillere gratis valgte klubben at skrive deltid kontarkter så brutto truppen er på min 15 kontrakt spillere.

Økonomisk betyder det en del, også i forhold til resten af truppen og de kommende transfer, hvor Marco valgte at hente henholdsvis Marinus Larsen og Emil Højlund ind på en 5 måneders leje aftale til 30000 kr og 90000 kr.

Marco var også heldig med at kunne hente Oliver Jeppe i Lyngby og Mads Beyer på leje gratis. Adnan Curovic og Frederik Fisker blev hentet ind på en fri transfer for at styrke den defensive del.

Alexander Lyng og Mads Raben blev hentet ind til offensiven, Alexander Lyng er hentet til den offensive midtbane hvor han med hans gode evne i afleveringspillet, skal presse Saric og være backup, Raben er hente for at afløse Benjamin Warlo, som ikke har kunne følge med i udviklingen, og derfor er blevet degraderet til 4 mand i angrebet.

Transfers Ind
Før transfer vinduet åbnede
Efter transfer vinduet åbnede

Transfers Ud
Før transfer vinduet åbnede
Efter transfer vinduet åbnede

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#13 Fremtidens Boldklub - oprykningspillet igen - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #12: 19 Apr 2023, 17:47 »

Inden sæsonen var klubben besyrelse meget klar, oprykning var det enenste som var acceptabel, og efter den indledene runde i 2 division, er det klart at RBA Tårnby skal kæmpe med om en af de 2 pladser om oprykning til 1 divivsion.

RBA Tårnby invisterede meget i truppen optil denne sæson og de så stærke ud inden sæsonen var de spået en 2 plads bag Næstved, men RBA Tårnby vil det anderledes.

Første kamp mod Brabrand på udebane, tog de hjem med 3p og en knusende sejr på 5-1, fansene troede at nu ville de se holdet flyve igennem 2 division som klubben gjorde i 3 division, men kampen efter endte holdet med at tabe 2-0 hjemme til Kolding.

Fansene og spillerne var lidt rystet efter kampen, men det fik de rettet op på, tredje kamp i sæsonen var mod Næstved holdet som de ifølge eksperterne skulle kæmpe med om oprykning, og Næstved startede med at komme foran efter bare 7 min, men herfra havde svært ved at omsætte deres boldbesiddelse til mål. Målene kom desværre for Næstved, for da kampen runded 90+3 havde RBA Tårnby banket 5 kasser ind til slutresultatet 5-1. RBA Tårnby fortsatte deres gode spil resten af det indledene gruppespil hvor de kun satte tabte 6p yderligere.

RBA Tårnby fik også en god start på pokalen hvor de i første runde satte Valby på plads med 6-0, anden runde bød på sidste års nedrykker fra superligaen Lyngby, de blev besejret 1-0. Tredje runde blev endestation for RBA Tårnby. De fik her besøg af Superliga holdet AC Horsens og tabte 2-0.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#14 Fremtidens Boldklub - Back to back Mestre - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #13: 20 Apr 2023, 22:05 »

Efter de første 5 kampe i oprykningsspillet sikrede RBA Tårnby oprykningen til 1 division, men allerede 2 kampe efter sikrede de sig titlen som 2 division mestre.

RBA Tårnby skaffede sig 23p i oprykningsspillet, og de kørte bare videre på deres gode stime fra grundspillet.

Efter oprykningen, har manager Marco Abreu, udtalt sig at han nu ville tage en uges ferie og derefter vil han sammen med sin stab, begynde arbejdet frem mod en spændene sæson i 1 division.
Vi ved allerede nu at der er nogle spillere som har valgt at forlade klubben, Casper Sloth meddelte i Januar at han ville undersøge hans muligheder når kontrakten udløb her til sommer, Mads Raben har valgte at forlade klubben på en fri transer og Albin Linnér har allederede underskrevet med Örebro SK.

I januar vinduet solgte vi den unge back Nicolai Munk til Silkeborg, og lånte ham tilbage for resten af sæsonen. Der skal et par nye spillere ind, og alledere nu ser det ud til at blive svært, spillere på næste niveau søger fuldtid professionel kontrakter og der er RBA Tårnby ikke endnu, og det kan blive klubbens største forhindring.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#15 Fremtidens Boldklub - Fuldtids Professionel - Red Bull Amager Tårnby FC
« Svar #14: 23 Apr 2023, 14:45 »

Sæson 24/25 er nu godt igang, opstarten var været svær og tæt på koatisk, da truppen mødte ind til første træning bestod førsteholdstruppen af hele 9 spillere resten af spillerne havde valgt at forlade klubben da deres kontrakt udløb.

Det lykkes dog at lave en ny aftale med Casper Sloth, i det klubben annoncerede at de arbejde på klubbens status og processen til at blive fuldtids professionel var sat igang.

Transfer vinduet var travlt, der er hentet 12 nye spillere til klubben, men der har været mange nye ansigter ind og ud af klubben, Klubben har haft omkring 25 spillere på prøvetræning hen over sommeren, hvor kun 7 spillere blev tilbudt kontrakt.

Kendte navne som Marinus Larsen og Mads Beyer har fået forlænget deres lejeophold, Larsen frem til vinter og Beyer hele sæsonen.
Vi har også været og kigge hos en af vores søsterklubber , hvor vi har hentet Yannick Eduardo på leje for hele sæsonen i Leipzig, samt har klubben været en tur i FCK og lejet Alexander Simmelhack.

Nickolai Thomsen, var rykket ned sammen med Hvidore til 2 division og han kontrakt stod til at udløber til vinter, han accepterede vores kontrakt tilbud og vi valgte han købe ham med det samme for 800K.

Eksperterne mener at vi ryger ned med et brag som kan høres i Kina, og det har vi i klubben brugt som motivitation for at modbevise alle, at vi er kommet for at vinde, og efter de førte 6 kampe, brude eksperterne gå på pension. 6 kampe 4 sejre 2 udafgjorte, med en målscore på 20-7 og en dejlig første plads.
Det som næsten er ligeså godt er at rivalerne fra Fremad ikke har fået den bedste start.Transfer 1
Transfer 2

« Seneste Redigering: 23 Apr 2023, 14:47 af szukizek » Logged


Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010