home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 15:00:19 Batigol Baren FIFA 23
I dag kl. 14:19:10 Batigol Fodbold Manchester United tråden
I går kl. 18:54:38 Wester Blogs FM Nørden #87
I går kl. 11:42:16 Batigol Cykling Vuelta A Espana 2022
I går kl. 11:40:53 Batigol Fodbold Er Messi den mest over...
I går kl. 04:17:42 Arberg Fodbold Er Sennels den mest ov...
15 Aug 2022, 14:55 Arberg Fodbold Ballon d'Or 2022
Antal Registrerede Brugere: 23927
  1 Bruger, 305 Gæster Online.

Indlæg: 1131524 over 31290 Emner
Nyeste Bruger: enumyta
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2022
| |-+  Kategori: Challenges
| | |-+  FM22 Challenge - JANUAR (Forsinket) - FOR CLUB AND COUNTRY
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: FM22 Challenge - JANUAR (Forsinket) - FOR CLUB AND COUNTRY  (Læst 742 gange)
Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
FM22 Challenge - JANUAR (Forsinket) - FOR CLUB AND COUNTRY
« : 01 Feb 2022, 18:55 »


– MÅNEDENS CHALLENGE -
FOR CLUB AND COUNTRY

– INTRO -

I know, meget forsinket, men nyt job, og alt muligt andet der ramlede oveni, så nu kommer Januar-udfordringen altså noget forsinket, men i det mindste kommer den. Smiley

Flere er allerede i gang med lige netop denne challenge, men vi kan lige så godt gøre den officiel på FMFreaks.

Der findes klubber rundt omkring i verden, som af den ene eller anden grund spiller i et andet land end de egentlig tilhører - oftest fordi deres eget lands liga-system er af væsentligt ringere kvalitet. De fleste FM-gamere kender til udfordringen med San Marino, og det er lige netop sådan et sted vi skal hen i denne udfordring.

Opsætning af save
Start et spil op med alle ligaer i det land du ønsker at spille i (alt efter hvor langt et save der ønskes, kan en ligaudvidelse hentes på et tidspunkt). Derudover giver det mening for mig at have alle ligaer i de omkringliggende lande med, grundet et større udvalg af spillere. Hvad man ellers måtte ønske, er helt frivilligt.
Database-størrelsen er irrelevant i og med at man har så mange ligaer med, så small DB er fint.
Lig Journeyman-challengen bør denne udfordring spilles som det der er tale om - et LLM-save (copy/paste fra Journeyman-challengen).
 - Check "Deaktiver spilleregenskaber"
 - Check "Forhindre brug af Live Spil-Editor"

Opsætning af avatar
Man må ikke have trænerlicens og skal have lavest mulig erfaring.
Ens nationalitet er ligegyldig.

LLM-regler
Den store forskel fra FM12 er tilføjelsen af "Staff Responsibilites/Ansvarlig for staben". Dette er med til at forøge realismen markant, da der næppe er mange managers der har som deres ansvarsområde at bestemme hvor ens talentspejdere skal søge efter nye spillere henne osv. Selvfølgelig gør det dit arbejde, som manager, markant sværere, da du nu vil være meget mere afhængig af andre personer. Men sådan ser virkeligheden i den store fodbold-verden også ud. Derfor skal alle parametrene inde i "Staff Responsibilities/Ansvarlig for staben" været sat til at blive styret af en anden person end dig selv, med undtagelse af "Hires/fires all other staff/Ansætter/Afskediger al andet personale".
Alle spillere man tilføjer til ens ønskeliste skal enten være scoutet af ens talentspejdere eller tilbudt en af agenter. Spillerne som kan scoutes kan findes på følgende måder (Player Search funktionen er FORBUDT land til enhver tid!):
 - Igennem scouting assignments
 - Modstandere
 - Rygter (hvis pressen kæder dig sammen med en spiller)
 - Nyheder omkring fritstillede spillere (her er det vigtigt at notere at det ikke er tilladt at subscribe til alle ligaer i spillet da man derfor får alt for mange nyheder omkring dette.

Man skal basere sine taktikker ud fra den samling standard-taktikker der er i spillet fra starten af og så lave ændringer ud fra dem. Det samme gør sig gældende for træningsprogrammer.
Træningskampe skal arrangeres af en assistent.

Eksempel på mulige klubber og lande

San Marino+San Marino (Italien) - den nok mest kendte udfordring af denne type. Overtag Klubben San Marino og landsholdet San Marino, og vind Serie A og VM. Det er nødvendigt at nationalisere så meget som muligt, alene af den grund at du er eneste klub om at fostre gode newgens, men om du forsøger at nationalisere hele klubben er op til dig.

FC Vaduz+Lichtenstein (Schweiz) - flere har forsøgt sig med denne klub i årenes løb, og der er en anderledes udfordring med denne klub end med San Marino. Det er nemlig ikke muligt at kvalificere sig til Champions League gennem ligaen. Derfor SKAL man vinde Europa League for overhovedet kan komme med, og ønsker man at blive i turneringen år efter år, skal man altså vinde Champions League eller Europa League, mens man skal holde sig konkurrencedygtig i ligaen. Derudover er udfordringen også at tage Lichtenstein til et VM-trofæ. Det er derfor nødvendigt at nationalisere så meget som muligt, alene af den grund at du er eneste klub om at fostre gode newgens, men om du forsøger at nationalisere hele klubben er op til dig.

FC Andorra+Andorra (Spanien) - Samme udfordring som San Marino, blot i Spanien.

Wrexham+Wales (England) - Nok den nemmeste af de fire forslag jeg har listet her, da Wales er en lidt større nation end de øvrige, og der her er flere spillere og klubber at arbejde med som landshold. Udfordringen er dog her, at det engelske ligasystem er noget mere omfattende og dybere, så der er længere til toppen, og der er en breddere konkurrence om spillere og pointene. Wrexham er dog netop blevet overtaget af et par amerikanske gutter (du kender måske den ene af dem som Deadpool), og de bringer altså noget økonomi med sig, så der er alle forudsætninger for at få en god start i det Walisiske. Denne klub er med fordi jeg selv har fået øjnene op for denne klub, og jeg på denne måde havde en anledning til at spille med dem!

God fornøjelse!

Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010