home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 11:32:26 michael1505 Blogs Kampen om Silkeborg
14 Maj 2022, 15:33 szukizek Omklædning... Nordiske Ligasystem
10 Maj 2022, 10:49 QuesT Blogs Den umulige rejse
10 Maj 2022, 10:42 QuesT Blogs Milliardær
01 Maj 2022, 00:38 Wester Blogkonkur... Siuuu!
30 Apr 2022, 23:58 Ninja777 Blogkonkur... #33 Eventyret
30 Apr 2022, 23:51 szukizek Blogkonkur... #2.7 The R’s a QPR sto...
Antal Registrerede Brugere: 23653
  0 Brugere, 317 Gæster Online.

Indlæg: 1131221 over 31287 Emner
Nyeste Bruger: ymovapol
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2022
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Build a Nation - Danmark
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Udprint
Forfatter Emne: Build a Nation - Danmark  (Læst 13593 gange)
Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #75: 17 Jan 2022, 19:34 »J A N U A R  -  A P R I L
1. april 2029 – Herlev


Foråret er endnu en gang over os, efter en lang vinterperiode, hvor vi har haft travlt med en række udskiftninger i truppen. Tre spillere har forladt truppen, mens fire spillere er kommet til. Jeg kunne ikke blive enig med vores målmand Conrad Kroman, og han måtte derfor forlade truppen. Ind er i stedet kommet den syttenårige Bo Gotfredsen Juelsgård. Yderligere er det blevet farvel til Ola Ljoså og Thais Damgaard. Som erstatning er Cristofer Frisk, Aske Søjbjerg og Patrick Lindhard blevet hentet til klubben. Dermed er truppen der skal forsøge at sikre os overlevelse fastlagt.

Starten på forårssæsonen har været meget svær og vi lagde ud med fire nederlag og et målscorer på 0 – 19. Heldigvis fik vi en sejr i grundspillets sidste kamp, hvor FC Helsingør blev besejret 2:0. Dermed blev det til tre point i de seneste fem kampe. Ikke overraskende skal vi en tur i nedrykningsspillet og kæmpe om overlevelse. Vi indtager forsat en fjerdeplads og har et lille forspring på tre point ned til nedrykningsspillet. Derudover er der fjorten point op til førstepladsen, som giver mulighed for at kvalificere os til Europa.
Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #76: 18 Jan 2022, 20:43 »A P R I L  -  J U L I
1. juli 2029 – Herlev


Efter en lang og hård sæson, hvor der har været langt mellem sejrene, er det fedt at stå på den anden side og have sikret sig endnu en sæson i Superligaen. Det holdt hårdt og det hele blev afgjort i sidste runde, hvor en sejr over Helsingør var påkrævet, mens Vejle ikke måtte besejre AGF. Heldigvis vandt vi sikkert 2:0, og AGF vandt med 1:0 over Vejle. Dermed var vores 30 point i 32 kampe nok til endnu en sæson i det fine selskab. I løbet af den seneste periode har vi spillet ti kampe i nedrykningsspillet, hvor det er blevet til fire sejre og seks nederlag. Ydermere er transferrekorden blevet slået i Herlev. Vi har solgt vores spanske stjernefrø, Vincent Rossello til Rosenborg. Rosenborg måtte slippe 6.000.000 kroner for den nittenårige kantspiller.

Det har ikke ligefrem været en sæson hvor vi har scoret mål på samlebånd. Vi har scoret anden færrest mål og lukket flest ind. Vores topscorer er delt mellem Johannes Jespersen og Naïm Dahmani, som begge har scoret sølle fem mål. På trods af at vi er det hold der har lukket flest mål, er vores målmand, Frederik Brenøe den spiller med den højest gennemsnitskarakter på 6.98. Årets oplægskonge har være Johannes Jespersen som er sluppet afsted med at lave fem assists.

Årets helt store talent har været Rasmus Dalgaard, som har gjort det rigtig godt for vores ungdomshold. 30 kampe er det blevet til og det har kastet nitten mål af sig. Dalgaard er atten år gammel og ser meget lovende ud. Han kommer formentlig til at blive en del af førsteholdstruppen den kommende sæson.

S T A T U S
Målsætningen er forsat at Danmark skal dominere fodbold på den internationalescene og være helt i toppen af diverse ranglister. Det gælder både på klubplan og med landsholdet. Derfor vil jeg nu gøre status over den forgangene sæson, og se hvordan Danmark har klaret sig. Efter Danmark har været inde i en opadgående kurve, er det nu igen gået ned af bakke for nationen. Danmark ligger placeret som nummer 25 i verden. I deres kvalifikationsgrupp e til VM ligger de nummer to, og det skyldes blandt andet et meget pinligt nederlag på 1:3 til Cypern. 
 
På klubplan ser det dog anderledes positivt ud for Danmark. Endnu en gang er det gået i den rigtige retning, og Danmark befinder sig nu på en syvendeplads over kvalifikationsplads er. Som altid er det FC København der trækker læsset. Med en tredjeplads i Champions League gruppen, var København klar til knockout spillet i Europa League. Her blev det dog til et hurtigt exit mod Hertha Berlin, som besejrede danskerne med en samlet 1:2 resultat. Randers FC leverede også en flot figur i Europa, og i første knockout runde af Conference League besejrede de Anderlecht. I anden runde blev det dog til et nederlag mod engelske Southampton.

FC Nordsjælland nåede også til anden knockout runde af Conference League, hvor de måtte se sig slået efter straffesparkskonkur rence af Malmö FF. AGF leverede en skuffende indsats i Europa og måtte nøjes med en sidste plads og et enkelt point i deres Europa League gruppe. Brøndby var uheldige med ikke at få videre fra deres gruppe i Conference League, hvor deres ti point kun var nok til en tredjeplads. Næste sæson er det FC København, FC Midtjylland, Brøndby IF, Lyngby og OB der skal forsøge at skrabe point hjem til Danmark« Seneste Redigering: 01 Feb 2022, 15:15 af Mussolini » Logged


Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #77: 19 Jan 2022, 14:39 »

Det skal nok gå en del bedre næste sæson tror jeg på, kunne man evt lokke et SS af din økonomi ud af dig, den må da se okay ud efterhånden især når man tænker på din rekordsalg
Logged

Tidligere: Baloo38

Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #78: 19 Jan 2022, 18:32 »

Økonomien ser ganske fornuftig ud. Sidste sæson hjalp gevaldigt. Tjente 18 mio i præmiepenge, 18 mio i tv indtægter og 6 mio i spillersalg. https://gyazo.com/6de6db6dba518a0eea0efc75b929ca77
Logged


Xsdu
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #79: 19 Jan 2022, 18:56 »

Burde du så ikke blive stillet et større transfer budget i udsigt, så meget som du skovler ind? Eller går du efter en udbygning eller et helt nyt stadion?
Logged

Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #80: 20 Jan 2022, 18:23 »

Åbenbart ikke, vil nu også mene at 4,3 mio i transferbudget er ganske pænt, når man kigger på min totale saldo. Men har hverken forbedret mine faciliteter eller udbygget stadion siden jeg kom til klubben. Selvom jeg har spurgt bestyrelsen flere gange Smiley
Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #81: 23 Jan 2022, 17:30 »J U L I  -  O K T O B E R
1. oktober 2029 – Herlev


Efter først sæson i Superligaen, hvor vi med nød og næppe overlevede, kommer den svære 2’er nu. For at have det bedste udgangspunkt for at overleve endnu en sæson, har vi været ude og forstærke truppen en smule. Rasmus Dalgaard er blevet hentet op fra ungdomsholdet, og skal nu bevise sit hver på det højeste niveau. Derudover har vi slået klubrekorden og brugt vanvittigt 385.000 kroner på Michael Holm fra Djugårdens IF. Michael Holm er tyve år gammel og spiller back. Mathias Lerche og Andreas Villadsen er kommet til klubben på en fri transfer. Ud af klubben er blandt andre røget Kwiatkowski.

Vi har generelt fået en helt fantastisk start på anden sæson i Superligaen. Indtil videre er der blevet spillet ti kampe, hvor det er blev seks sejre og fire nederlag. De atten point rækker til en fjerdeplads, og vi har endda sekspoint ned til nedrykningsspillet. I toppen af tabellen er det meget tæt mellem FC København, FC Midtjylland og Randers, som er inden for et enkelt point, men som vi har seks point op til. Om en spillerunde skal præmiepengene uddeles, og forhåbentlig ligger vi stadig nummer fire til den tid, Brøndby er dog meget tæt på at overhale os.

Pokalturneringen har også været en fin succes indtil videre. I anden runde mødte vi B1903, hvor jeg valgte at stille op med ene reserver. Det blev dermed en meget tæt kamp, som vi dog vandt til sidst, da Mathias Lerche scorede. Runden efter hed modstanderen Hobro IK, og det var slut med at stille med reservehold. Det gav pote og en sikker 3:0 sejr blev hentet i land hvor Høyvik, Jespersen og Grønn fik scoret. I fjerde runde venter Hillerød, som burde være en modstander vi kan slå. Så for første gang ligner det at vi skal et smut i kvartfinalen. Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #82: 25 Jan 2022, 20:35 »O K T O B E R  -  J A N U A R
1. januar 2030 – Herlev


Efter en forrygende start på Superligaen, skulle man tro at vi ville komme ned på jorden igen. Det har dog ikke været tilfældet og vi er stadig med i toppen af tabellen. Siden sidst er det blevet til tre sejre, en uafgjort og tre nederlag på syv kampe. Dermed er vi nu oppe på 28 point efter syttenkampe, hvilket blot er to point mindre end vores pointtotal fra sidste sæson. Derudover kan det nævnes at vores unge målmand, Frederik Brenøe, blevet kåret som Superligaens tredje bedste målmand. Han bliver formentlig svær at holde på. 

Superligaen er dog ikke det eneste sted vi har succes. I pokalturneringens fjerde runde, skulle vi møde Hillerød. En svag modstander, hvor der var plads til at spare et par spillere. Den nittenårige angriber, Mathias Lerche, fik chancen fra start og kvitterede med to kasser og sikrede os en 2:0 sejr. Dermed var vi klar til kvartfinalen, hvor Slagelse fra 2. division ventede. I den første kamp blev det til en sikker 2:0 sejr på udebane, og i returopgøret blev ligeledes vundet 2:0. Dermed er vi nu klar til semifinalen, og vi har endnu ikke lukket et mål ind i turneringen. Indtil videre har vi været heldige med lodtrækningen, men i semifinalen venter de forsvarede mestre fra FC København.Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #83: 31 Jan 2022, 19:48 »J A N U A R  -  A P R I L
1. april 2030 – Herlev

Bladene er endelig sprunget ud og fuglene kvidrer på Herlev Stadion, hvor stemningen er i top. Målsætningen for sæsonen var ifølge bestyrelsen, at vi skulle kæmpe bragt for at undgå nedrykning. Denne målsætning er allerede opfyldt eftersom vi har formået at kvalificere os til mesterskabsspillet, dog på yderste mandat. Dermed skal vi i stedet for at slås om nedrykning, forsøg at kæmpe os op på en europagivende placering. Fem kampe er det indtil videre blevet til i foråret, hvilket har kastet fire point af sig. Ikke imponerede, men nok.

På transferfronten er der også sket en smule. Først og fremmest har vi mistet vores førstemålmand, som er taget til AIK Stockholm, efter dig udløste han frikøbsklausul på sølle 3.000.000 kroner. Som erstatning har jeg hentet attenårige Thorsen op fra u/19 holdet. På midtbanen er det blevet til et farvel til vores islandske duo, Gunnarsson og Porsteinsson. Derudover har Tom Bandikian ophævet sin kontrakt med os. Som erstatning har vi hentet Dawid Sikora på en fri transfer og Magnus Lundal for 50.000 kr.
Logged


Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #84: 01 Feb 2022, 10:37 »

Det ser da bestemt ikke dårligt ud, har du fået gode penge for dine islændinge?
Logged

Tidligere: Baloo38

Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #85: 01 Feb 2022, 15:13 »

Nej fik ikke en krone, har kun fået nævneværdige penge for Vincent Rossello og Frederi Brenøe Smiley
Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #86: 01 Feb 2022, 19:07 »A P R I L  -  J U L I
1. juli 2030 – Herlev


Anden sæson er hermed ført i bøgerne og generelt set er jeg meget tilfreds med sæsonens gang. Ti kampe er blevet spillet i mesterskabsspillet, hvor det blev til en sejr, fem uafgjorte og fire nederlag. Dermed ender vi hvor vi startede, nemlig på en sjetteplads. I pokalturneringen blev det til et exit i semifinalen. Modstanderen var FC København, og de vidste sig at være en alt for stor mundfuld. Den første kamp blev spillet i Parken, og her tabte vi faktisk kun 0:1. I returopgøret gik det dog for alvor galt, og vi endte med et samlet nederlag på 1:6. Dermed blev det ikke til nogle titler i år, og desværre heller ikke til et europaeventyr næste sæson. 

Det er også på tide at se tilbage på de bærende kræfter på holdet denne sæson, og her skal vores topscorer naturligvis nævnes. Johannes Jespersen spillede en fik sæson, og scorede ni mål. Jespersen er stadig kun tyve år gammel, men har allerede spillet 123 kampe for os, og scoret 43 mål. Derudover har han netop forlænget sin kontrakt med tre år. Årets oplægskonge er delt mellem tre spillere, nemlig Leander Høyvik, Aske Søjberg og Michael Holm, som alle tre har lavet fem assists. Årets bedste spiller ender dog med at være Michael Holm, som slutter sæsonen af med 37 kampe og en gennemsnitsvurderin g på 7,07.

Ungdomsholdet vandt for fjerde år i træk deres liga. Her var Jesper Wael en af de bærende kræfter. Fra sin position som central forsvarsspiller, levrede han fem mål og fire assists og spillede til en gennemsnitskarakter på 7,25 fordelt på 32 kampe. Wael er kun sytten år gammel, og har allerede fået debut for det danske u/19 landshold. Han bliver højest sandsynligt en del af Herlevs førsteholdstrup fra den kommende sæson.

S T A T U S
Målsætningen er forsat at Danmark skal dominere fodbold på den internationalescene og være helt i toppen af diverse ranglister. Det gælder både på klubplan og med landsholdet. Derfor vil jeg nu gøre status over den forgangene sæson, og se hvordan Danmark har klaret sig. Det går igen den rigtige vej for det danske landshold, og efter et flot VM, er de nu nummer 15 verden. Ved VM blev det til et exit i kvartfinalen, hvor Italien besejrede de danske gutter.
 
På klubplan ser det ligeledes positivt ud for Danmark. Danmark har formået at beholde deres syvendeplads i Europa. FC København leverede igen i år en flot præstation. Desværre lykkedes det dem ikke at gå videre fra gruppespillet i Champions League, men måtte tage til takke med en tredjeplads. Dermed galt det knockout spillet i Europa League, hvor det først blev til en sejr over Dinamo, inden Nice slog københavnerne ud i anden knockout runde. Brøndby nåede også knockoutfasen i Europa League, men tabte i første runde til Benfica. Brøndby vandt ellers den første kamp med 4:0, men tabte den efterfølgende hjemmekamp med 5:0.

FC Midtjylland formåede ikke at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League, og efter en tredjeplads i Europa League gruppespillet, galt det først knockoutrunde i Conference League mod Paksi fra Ungarn. Her blev det til en samlet 5:0 sejr. Derefter slog man Norske Vålerenga, inden WSG Tirol blev besejret i kvartfinalen. I semifinalen gik det godt galt, da Aston Villa blev for stor en mundfuld.  Hverken Lyngby eller Odense formåede at kvalificere sig til Europæisk gruppespil. I den kommende sæson er det FC København, FC Midtjylland, Lyngby, Randers og FC Nordsjælland er skal forsvare de danske farver. Logged


Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #87: 01 Feb 2022, 19:30 »

Ja man kunne jo nok ikke have forventet mange flere point i det mesterskabsspil endnu men godkendt sæson, så er det europa efter næste sæson
Logged

Tidligere: Baloo38

Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #88: 02 Feb 2022, 15:41 »

Ja man kunne jo nok ikke have forventet mange flere point i det mesterskabsspil endnu men godkendt sæson, så er det europa efter næste sæson
Ja, forhåbentlig bliver det Europa fra næste sæson, det er i hvert fald mit personlige mål. Selvom bestyrelsen forventer vi skal kæmpe bragt for at undgå nedrykning og bookmakerne giver 601 gange igen, hvis vi vinder mesterskabet Opstemt
Logged


Mussolini
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Build a Nation - Danmark
« Svar #89: 04 Feb 2022, 18:25 »J U L I  -  O K T O B E R
1. oktober 2030 – Herlev


Så står der igen Superliga på tapetet, og vi er klar til vores tredje sæson i det fineste selskab i Danmark. Som forberedelse frem mod denne sæson er der blevet ryddet en smule op i truppen. Flere spillere er blevet smidt ud på en fri-transfer og andre er blevet forvist til andetholdet. I stedet er der kommet hele fem nye spillere til. Først og fremmest har vi fået en forstærket os markant på målmandsposten. Den tyveårige Jasmin Petrovic er kommet til klubben. Petrovic har en fortid i SønderjyskE, hvor han nåede seks kampe i NordicBet Liga.

I forsvaret har vi hentet den attenårige Jesper Wael op fra vores ungdomshold. Jesper har allerede fået debut for det danske u/19 landshold og forventer han får mange minutter i Superligaen, dog som indskifter i første omgang. Derudover har jeg fundet en kosovansk altmulig mand. Han blev hentet for 20.000 kroner i Frederikstad og kommer hovedsageligt til at spille på den centrale midtbane for os. Slutteligt har vi hentet Oliver Foulkes og Ed Thomas. De kommer begge fra Wales og har begge en fortid i TNS. Ed Thomas blev hentet for 35.000 kr. og nåede 66 kampe og 16 mål for TNS. Oliver Foulkes måtte vi slippe 37.000 kr. for, og han nåede 57 kampe og 36 mål for TNS.

Vi har  igen i år fået en ganske udmærket start på Superligaen. Indtil videre er der spillet  ti kampe, hvor det er blevet til fem sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Dermed er vi på sytten point hvilket rækker til en femteplads i Superligaen. Det hele er dog meget tæt og vi har seks point op til førstepladsen og seks point ned til niendepladsen. Derudover er det blevet til to storsejre overoprykkerne fra Vejle og Esbjerg som blev nedlagt med henholdsvis 4:0 og 6:0.

I Pokalturneringen lever vi ligeledes stadigvæk. Vi trådte først ind i turneringen i tredjerunde, hvor Hvidovre fra 2. Division bød os op til dans. Det blev dog til en forholdsvis sikker 1:0 sejr, på et mål af Rasmus Dalgaard. I næste runde venter der et vaskeægte lokalopgør, når vi møder Hellerup IK.   « Seneste Redigering: 07 Feb 2022, 17:24 af Mussolini » Logged


Sider: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010