home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 21:08:15 U-4-E Cykling Cykelløb
I dag kl. 15:01:15 Broen13 Blogs Sheffield FC - verdens...
I dag kl. 11:58:37 Maestrodk Baren Fodbold Podcasts
I dag kl. 10:59:43 Broen13 Omklædning... GG Ligaen - draftliga
I dag kl. 10:57:42 Batigol Fodbold FC Barcelona-tråden
I går kl. 20:12:30 Broen13 Blogs I Rosanero/Le Aquile -...
12 Maj 2021, 13:54 DonMambo Skadestuen Forbedringer så FM bli...
Antal Registrerede Brugere: 22579
  2 Brugere, 293 Gæster Online.

Indlæg: 1130132 over 31196 Emner
Nyeste Bruger: uqokikeg
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2021
| | | | |-+  #35 - Finalen i Copa Libertadores (Slut)
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: #35 - Finalen i Copa Libertadores (Slut)  (Læst 2421 gange)
Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#13 - Terzi
« Svar #15: 11 Apr 2021, 18:37 »Samoa - Juni 2021


Landskampe
Samoa 2 - 5 Fiji
✔ Samoa 3 - 0 Tonga

Samoa 2 - 4 Salomonøerne
✔ Samoa 3 - 0 Tahiti

Samoa 0 - 4 Papua New Guinea

Samoa
Landsholdet Samoa skulle spille VM-kvalifikationskampe. De skulle 5 kampe fra den 5. juni til 19. juni. Første kamp var mod Fiji, der besejrede upåagtede Samoa med cifrene 5-2.

Bedre gik det i næste kamp mod Tonga, hvor Somoa fik en sejr på 3-0.

Dernæst fulgte et nederlag i kampen mod Salomonøerne, der vandt 4-2.

Og nøjagtig samme mønstre gentog sig, da Samoa vandt 3-0 over Tahiti.

Gruppens sidste kamp var mod Papua New Guinea, der trak det længste strå og vandt over Samoa med cifrene 4-0.

De to bedste i gruppen blev Salomonøerne og Tahiti, der begge fik 10 point og dermed sikrede sig videre avancement i kvalifikationen til VM. Samoa endte på 6 point med Fiji foran dem på 9 point. Papua New Guinea endte på 5 point og Tonga endte på 2 point. I den anden gruppe var det New Zealand og Ny Kaledonien der sikrede sig de to første pladser, med henholdsvis 12 og 9 point.

I semifinalerne, der skulle finde sted til september, skulle Salomonøerne møde Ny Kaledonien mens New Zealand skulle møde Tahiti.


13
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#14 - Terzi
« Svar #16: 11 Apr 2021, 21:50 »Rocha - Juli 2021


Kampe
✔ Rocha 6 - 2 Atenas de San Carlos
✔ Rocha 4 - 1 Albion

Rocha
Det var blevet juli, og for at komme igang igen, stod det på 3 venskabskampe. De blev alle vundet, og der blev ikke lukket ét mål ind.

En spiller der var skrevet kontrakt med for længe siden, kom til klubben. Han var tiltænkt b-holdet, da han stadig var ung.

I slutningen af juli, startede ligaen igen, og Atenas stod for skud. Rocha vandt overlegent 6-2.

Albion var næste modstander, og igen blev det til en sejr for Rocha. Her blev det 4-1.

Fælles var, at Rocha stadig havde utroligt mange skud, en del af dem forbi mål, men jo flere skud jo flere mål.

Den sidste dag i juli stod det klart at Rocha havde sikret sig en playoff-plads og var dermed et skridt tættere på en oprykning. Den sidste kamp i ligaen var dog ikke spillet færdig. Her resterede stadig 5 kampe, men Rocha lå på en meget gunstig position med 5 kampe tilbage.14
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#15 - Terzi
« Svar #17: 12 Apr 2021, 20:56 »Rocha - August 2021


Kampe
✔ Rocha 3 - 1 Racing de Montevideo
✔ Rocha 5 - 3 Juventud de Las Piedras
✔ Rocha 3 - 2 Tacuarembó
✖ Rocha 2 - 2 Villa Española

Rocha
Hvem skulle løbe med titlen. Skulle det være Rocha?

Der var 4 kampe i august.

Første kamp mod Racing de Montevideo blev vundet med 3-1, og Rocha nærmere sig med hastige skridt titlen. Og efter denne kamp sikrede Rocha sig faktisk oprykning til 1. division. Med lidt held, kunne de allerede i næste kamp sikre sig titlen. Det krævede blot en sejr, samt alt andet end en sejr til Central Español.
Efterfølgende var det en 5-3 sejr over Juventud de Las Piedras, der bragte Rocha endnu et skridt mod titlen. Efter kampen stod det klart, at andetsteds var Central Español blevet besejret med 0-2 på eget græs, og derfor kunne Rocha fejre titlen 3 kampe før sæsonens afslutning.


I den efterfølgende kamp blev Tacuarembó også besejret med 3-2.

Villa Española stoppede Rochas sejrsstime, da de kæmpede sig til et uafgjort resultat 2-2.

Rocha havde før tid vundet titlen og der var egentlig ikke noget at spille for udover, at forsøge at vinde så mange kampe som muligt og måske endda sætte en rekord eller to.

Titlen til Rocha blev fejret i stor stil hjemme i Rocha. Den unge Terzi havde gjort det umulige. Det som ingen havde troet på, end overhovedet håbe på. En virkelig flot præstation af Terzi. Det ville blive husket i mange år fremover, hvordan han overlegent vandt 2. division sammen med holdet, stærkt ført an af en super offensiv.15
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#16 - Terzi
« Svar #18: 13 Apr 2021, 17:09 »Rocha - September 2021


Kampe
✔ Rocha 4 - 2 Central Español

Rocha
Sidste kamp og præcis 1 år og 1 dag efter Terzis første kamp som træner for Samoa, var det blev Rochas tur til at spille mod Central Español. Det blev en mindeværdig 4-2 sejr, på hjemmebane foran 144 fans, der alle kunne fejre endnu en sejr og fejre Rochas oprykning.

Hvad kunne det ikke ende med for Terzi?16
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#17 - Terzi
« Svar #19: 15 Apr 2021, 19:38 »Rocha - Opsummering 2021Rocha
17

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#18 - Terzi
« Svar #20: 16 Apr 2021, 20:40 »Terzis nye udfordringTerzi havde lovet sig selv, at efter én fuld sæson ville han søge nye udfordringer. Og det gjorde han så.
Selvom udfordringen med
Rocha i 1. division også havde været spændende, ville han prøve noget andet. Han søgte rundt omkring i forskellige klubber, men kun ét hold tilbød ham en kontrakt.

En klub som pt. ikke gjorde det ret godt, for at sige det mildt.
 
Der resterede 13 kampe af ligaens anden halvdel. Et hold der efter første halvdel af sæsonen sluttede på en overraskende 7. plads, og var slet ikke i nærheden af den plads de burde kæmpe med om. De var trods alt ifølge medieprognoserne spået en andenplads med odds 3.75 kun overgået af de evige ærkerivaler
Nacional.

Hvorom alting var, så kunne
Peñarol finde sig selv på en 7. plads med 24 point i en meget tæt første halvdel. 7 sejre, 3 uafgjorte og 5 nederlag i de første 15 kampe var statistikken. Holdet havde scoret 16 og lukket 10 mål ind.

Med en andenplads i sidste års sæson, havde holdet kvalificeret sig til Copa Libertadores og i starten af sæsonen havde de også spillet en Supercupkamp mod Nacional – Denne kamp var blevet 0 - 0, og Nacional havde vundet på straffespark. Holdet var også blevet slået ud af Copa Sudamericana tidligere på sæsonen.

I Copa Libertadores var holdet kommet i gruppe med
Boca Juniors fra Argentina, Flamengo fra Brasilien og Always Ready fra Bolivia.

Det var blevet en gruppe som Peñarol meget gerne ville glemme. De formåede kun at vinde én enkelt kamp, og det var mod Always Ready. 4 point blev det til for Peñaro, da de spille uafgjort mod Always Ready. 4 point var dog langt fra nok, til at komme videre. lamengo tog tredjepladsen med 13 point mens Boca Juniors gik ubesejret igennem gruppen med 16 point.

Nu havde Peñarol kun den indlagte midtvejsgruppe at koncentrere sig om, men også her gik det helt galt. 7 kampe skulle spilles, og her blev det kun til én enkelt sejr, samt tre uafgjorte. 6 point var det blevet til. Slet ikke nok til at vinde denne midtvejsgruppe. Den blev vundet af
Fénix med 13 point, som skulle spille mod vinderen af den anden gruppe Liverpool de Montevideo. Fénix trak sig sejrsrigt ud af den duel, med en spinkel 1 - 0 sejr i forlænget spilletid.

Efter to kampe af slutfasen og, en anden halvdel af sæsonen, hvor der også skulle spilles 15 kampe, havde den øverste ledelse hos Peñarol fået nok, af de dårlige resultater, og da Terzis kontrakt lå fremme på bordet, blev det besluttet at han skulle have chancen for at vende den synkende skude.

Med blot 9 point i de seneste 10 kampe på tværs af alle turneringerne, var det noget af et arbejde der stod for døren. En afklapsning på 0 - 4 i seneste kamp, var hvad der havde fået bægeret til at flyde over.

Med den enormt dårlige første fase, havde
Peñarol sat sig i et rigtig dårligt udgangspunkt, til overhovedet at kunne nå nået som helst. Og skulle de gøre sig håb om at spille lidt andre turneringer end blot den hjemlige liga til næste sæson, skulle der skrabes rigtig mange point sammen og så kunne de i sidste ende vise sig, at det måske slet ikke var nok, alt afhængigt af hvilke hold der fik hvilke pladser.

Terzi havde overtaget holdet, der lå på 8. pladsen med 13 kampe tilbage. Det var bestemt ikke her, holdet så sig selv.

Kunne Terzi få vendt skuden eller røg han ud ligeså hurtigt som han kom ind?


18
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#19 - Terzi
« Svar #21: 17 Apr 2021, 13:11 »PeñarolKlubben blev grundlagt i 1891, og udover fodbold har klubben haft basketball, rugby, cykling og mere under fanen, men det har altid været fodbold, der har været hjørnestenen i klubben. Klubben har aldrig nogensinde været at finde i andre rækker end den bedste uruguayske række.

Det Centralske Uruguayske Jernbanekompagni havde hovedsæde i Peñarol-området, og besluttede i 1891 at lave en sportsforening. 9 år senere, var de en af fire klubber der beslutte at oprette en samlet turnering. I de følgende år var der en del forskellige meninger om hvad der skulle ske med ligastrukturen i Uruguay. Holdende kunne ikke helt blive enige. I 1913 besluttede ejeren, jernbanekompagniet, at udskille fodbolden fra CURCC og det var her holdet Peñarol blev født. CURCC forsatte med at spille på amatør-niveau indtil 1915, hvor de gav deres titler væk til det britiske hospital i Montevideo, hvilket også hang sammen med at i jernbanekompagniet arbejdede en del britiske folk. Det var dog lidt overraskende at det ikke var Peñarol der modtog disse titler.


I 1914 overtog Peñarol, pladsen i den bedste række, fra CURCC. En forespørgsel der skulle godkendes først, og det blev den i løbet af to dage. De første par år, var holdet ikke specielt succesfuldt, men vandt deres første ligatitel i 1918 og senere i 1920. De spillede deres kampe på  Las Acacias i Montevideo. Et stadion med plads til 12.000 tilskuere. Et stadion hvor det absolut første VM-mål nogensinde blev scoret i 1930. Stadionet har senere taget navneændring til den tidligere præsident af Peñarol. Over to perioder var den tidligere revisor, politiker og atletikleder, Jose Pedro Damiani præsident. Først i perioden 1987 – 1990 og senere i perioden 1993 – 2007. Det var blevet opkaldt José Pedro Damiani Stadium efter hans død i 2007. Stadionet var dog ikke siden 1990’erne blevet brugt til at spille 1. divisionskampe, på grund af sikkerheden eller mangel herpå.

Fra 1933 og frem til 2016 spillede holdet på Estadio Centenario der kunne huse 60.235 tilskuere, dog havde der den 27. juli 1930 ved VM været hele 79.867 tilskuere i semifinalekampen mellem Jugoslavien og Uruguay. 

I 2016 flyttede holdet til den nuværende stadion Estadio Campeón del Siglo der har plads til 40.000 tilskuere. I åbningskampen scorede ingen andre end Diego Forlan det allerførste mål dette stadion, da holdet vandt 4 - 1 over River Plate.


Tilbage til fortiden – Peñarol var på deres første europæiske tour i 1927. Her mødte holdet blandet andet FC Bayern Múnchen, FC Barcelona og Atletico Madrid i 3 af deres 19 kampe på touren. I de næste to år vandt de ligaen.

I 1960 var Copa Libertadores grundlagt, og hvem andre end Peñarol blev mestre i den absolut første udgave af denne. De formåede også at vinde den anden udgave af denne cup. I tredje udgave, var det dog ikke Peñarol der vandt, men derimod Santos med ingen andre end Pele på holdet. Pele og resten af holdet Os Santásticos, ( O Balé Branco ) vandt også i 1963.
Op gennem 1960’erne formåede holdet at slå en rekord der til dags dato stadig står. En rekord på 56 kampe uden nederlag fra 1966 til 1968.

I de efterfølgende år stod den på en del lokale titler, og dem formåede holdet at vinde en god stak af. Holdets titelskab i 2021 var massivt. Hele 5 Copa Libertadores tredjeflest af alle, omringet af Argentinske hold i top-5. Independiente havde flest med 7, efterfulgt af 6 af Boca Juniors. 2019 var blevet vundet af Flemengo for første gang siden 1981. Independiente havde ikke vundet siden 1984, Peñarol havde ikke vundet den siden 1987.

Angriberen Alberto Spencer der spillede 519 kampe på 12 år for Peñarol, har til denne dag stadig rekorden for flest mål i Copa Libertodores med 54 mål. Han var desuden topscoreren i 4 sæsoner for Peñarol, og på de 12 år formåede han at vinde ligatitlen 8 gange, og Copa’en 3 gange.


I alt havde Peñarol vundet ligaen i Uruguay 50 gange, med den seneste værende i 2018. De evige ærkerivaler var Nacional der havde vundet ligaen 47 gange og Copa’en 3 gange.

I uruguayansk fodbold, deler loyalitet over for Peñarol eller Nacional landet. Klubberne er jævnt matchet, og har en stor fanskare.
Siden dannelsen har Peñarols ’barra brava’ været involveret i vold mod andre klubber og det uruguayanske politi. Hændelser på grund af disse fans har kostet Peñarol 31 point siden 1994; sanktionerne kostede holdet tre turneringer (Apertura 1994, Clausura 1997 og Clausura 2002). I Februar 2013 havde klubben over 62.000 medlemmer, den største fanklub i Uruguay.

Det uruguayanske Derby mellem Peñarol og Nacional går tilbage til 1900, den ældste fodbold rivalisering uden for De Britiske Øer. Den første kamp der nogensinde er spillet mellem Nacional og CURCC (senere Peñarol), var den 5. juli 1900 og endte 2-0 til fordel for CURCC. CURCC var foran i starten, men Nacional indhentetede i slutningen af 1910'erne. Nacional stod for flest sejre med fjorten kampe i 1948, og  først i slutningen af 1970'erne overtog Peñarol teten. Siden da har Peñarol været i front. Inklusiv amatør og professionelle samt venskabskampe, har holdene mødtes mindst 511 gange med 182 sejre til Peñarol, 166 til Nacional og 163 uafgjorte.

En bemærkelsesværdig kamp for Peñarol fans fandt sted den 9. oktober 1949 i uruguayanske Cup første runde, og er kendt som Clásico de la fuga (det "undslippende derby"). I slutningen af første halvleg førte Peñarol 2-0, men ved pausen besluttede Nacional ikke at vende tilbage. Mens Peñarol fans mener, at Nacional ikke ønskede at blive besejret af et Peñarol hold kendt som Máquina del 49 ("Machine of 49"), Nacional tilhængere hævder, at det var en protest mod dårlig dommerstab.


I en venskabskamp i april 1987 mellem de to rivaler, stod der 1 - 1 med 22 minutter tilbage. Hele tre Peñarol spillere (José Perdomo, José Herrera og Ricardo Viera) blev smidt ud  efter forseelser og efterfølgende protester. Peñarol måtte derefter kæmpe med kun otte spillere på banen. Med otte minutter tilbage scorede Diego Aguirre assisteret af Jorge Cabrera, der scorede det vindende mål. Denne sejr af Aurinegro var kendt som Clásico de los 8 contra 11 ("8 mod 11 derby").


Peñarol og Nacional har stået over for hinanden i finanalen i den uruguayanske tretten gange, med Peñarol vinde otte. Den seneste var i 2018, da Peñarol vandt mesterskabet 2-1

Men tilbage til nutiden.

Peñarol havde som nævnt ikke spillet den bedste sæson indtil videre, og skulle virkelig præstere noget i den sidste kampe for, overhovedet at kunne være med i kontinentalt fodbold i næste sæson.

Var det noget som Terzi kunne hjælpe med? – Det ville tiden vise.


19
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#20 - Terzi
« Svar #22: 18 Apr 2021, 18:02 »Terzis første kamp1. Division i Uruguay
Den bedste uruguayske liga er delt i 2 dele, med en midtvejsgruppe i mellem de to dele.

Første halvdel (Apertura) finder sted fra januar til slutningen af april, hvor der skulle spilles 15 kampe. Holdene møder hinanden én gang.

Det øverst placerede hold kvalificerer sig til Playoff.
I midtvejsgruppen (Intermedio) der finder sted fra juli til starten af august, spilles der i to grupper á 8 hold. Hvert hold spiller mod hinanden én gang.

Vinderen af gruppen, skal spille mod hinanden i en finale.
Anden halvdel (Clausura) spilles fra midten af august til slutningen af oktober, og igen her spilles der 15 kampe, hvor holdene møder hinanden én gang.

Det øverst placerede hold kvalificere sig til Playoff mod holdet der vandt Apertura.

Vinderen af Playoff, kvalificerer sig til Mesterslutspillet. Vinderen af denne kamp, har fordelsret, når der deles pladser ud Copa Libertadores.

Samtidigt køres der et ”samlet regnskab” for ligaen, hvor point samlet i Apertura, Intermedio og Clausura tælles sammen og vinderen her er mestre. For at finde de reelle nedrykkere, køres der en gennemsnitstabel over de seneste 2 år, hvor det er de 3 nederste i denne tabel, der afgør hvilke hold der rykker ned i 2. division.

Tidligere spillere der havde forladt klubben i første halvdel af 2021
Tidligere på sæsonen havde spillere som den tidligere PSG, Porto og Atlectico Madrid mand Cristian Rodríguez fået ophævet sin kontrakt med Peñarol. Et hold som han startede sin professionelle karrierer i tilbage i 2000, hvor han efter 5 år tog til PSG. I 2017 tog han igen tilbage til Peñarol, hvor det blev til 5 år igen. Han er nu at finde i Rodez AF og havde rundet de 35 år.

Et andet kendt ansigt for Superliga-kendere var Krisztián Vadócz, der efterhånden havde spillet i mange klubber siden har gjorde sin tør for OB. Siden OB, som han forlod i 2014, var det blevet til 6 klubber. Fra Grasshoppers i Schweiz, Alavés i Spanien, Perth Glory i Australien, Mumbai i Indien, Kitchee i Hong Kong og Honvéd i Ungarn. Han var efter 2 år i Peñarol nu igen at finde i sin barndomsklub Honvéd for fjerde gang i karrieren. Han var også i sin fodboldsefterår i en alder af 35. Det blev til 10 kampe for Peñarol.

Nuværende kendte spillere
Den 37-årige Walter Gargano, med en hel del kampe for Napoli, var også stadig at finde i klubben, han havde været i klubben siden 2017.

Den ca. 1 måned yngre Maximiliano Pereira var også at finde i klubben, han var kommet til i slutningen af 2020, efter at have være i FC Porto og før det i Benfica. Han var meget velbetalt, med over 1,2 mio. i løn om måneden.

Begge de to ældre herrer, stod dog ikke lige for skud til at få deres kontrakter fornyet. Terzi mente klart at deres løn kunne bruges bedre andre steder.

Terzis første kamp for Peñarol
Taktikken der fungerede ganske fint for Rocha, forsøgte Terzi at bruge i Peñarol også. Den så sådanne ud.


Kampe
✔ Peñarol 4 - 1 Defensor Sporting
Peñarol 1 - 2 Torque

Den 19. september 2021 var Terzis første kamp i spidsen af Peñarol. Kampen blot 4 dage efter holdet havde fået en afklapsning på 0-4 af Danubio.

Terzi og hans nye mandskab skulle møde Defensor Sporting i den første af de resterende 13 kampe.

Kampen startede fremragende, da M. Britos bragte Peñarol foran efter blot 4 minutter, desværre blev der ikke scoret mere i første halvleg. Men stadionet Campéon del Siglo var af en helt anden kaliber end det der fandtes i Rocha. Hele 40.000 tilskuere havde købt billet til denne kamp. De kunne se, at anden halvleg startede dårligt, da udeholdet reducerede til 1-1, men derefter skete der dog noget med spillerne. Der blev scoret 3 mål mere, alle blev scoret af Peñarol. Terzi vandt sin første kamp 4-1.

I den næste kamp for Peñarol blev det også til Terzi første nederlag, da holdet tabte 1-2 til Torque.

En begivenhedsfyldt september måned lakkede mod enden.

20
« Seneste Redigering: 18 Apr 2021, 21:37 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#21 - Terzi
« Svar #23: 19 Apr 2021, 18:23 »Peñarol - Oktober 2021


Kampe
✖ Peñarol 2 - 2 Boston River
✔ Peñarol 2 - 0 Fénix
✔ Peñarol 2 - 1 River Plate de Montevideo
✔ Peñarol 3 - 0 Cerro Largo
✔ Peñarol 5 - 1 Plaza Colonia
✔ Peñarol 2 - 0 Cerro

Peñarol
I oktober skulle der spilles hele 6 kampe, det var første fulde måned hvor Terzi var ved roret. Første kamp var mod Boston River, der blev til en uafgjort 2-2, fulgt op af en sejr over Fénix.

Blot 3 dage efter sejren over Fénix blev det til endnu en sejr, da River Plate de Montevideo var på besøg. Udeholdet, bragte sig efter 13 minutter foran på et straffespark, men Trindade havde reduceret til 1-1 efter ca. en halv times spil. Efter pausen havde Acevedo gjort det til slutresultat 2-1. Det var 38.000 tilskuere glade for.

2 sejre i træk, havde holdet ikke haft siden marts, hvor de faktisk havde 5 kampe uden nederlag i streg. De var allerede oppe på 3 kampe uden nederlag nu.

4 dage senere ventede en udebanetur til Cerro Lago. Det blev en god tur, da Peñarol kunne køre derfra med en sejr på 3-0.

Med den 4 kamp på blot 10 dage kom Plaza Colonia på besøg, og de blev sendt godt og grundigt hjem igen. Torres medvirkede med et hattrick, til at de fik en afklapsning på hele 5-1. 5 mål i en kamp, havde holdet ikke scoret tidligere i denne sæson. Deres største sejr var 3-0 før Terzi kom til. Nu havde Peñarol vundet fire kampe i træk, og havde ikke tabt i fem kamp. Fire kampe med sejr, var også første gang i denne sæson.

Den sidste kamp i oktober var på udebane mod Cerro. Torres og Piquerez scorede de to enlige mål, og holdet vandt 2-0. Sejrsstimen var oppe på 5.

At kun have tabt én kamp i de første 8, og hentet 19 point var mere end Terzis forgænger havde hentet de sidste 19 kampe!21
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#22 - Terzi
« Svar #24: 20 Apr 2021, 07:34 »Peñarol - november 2021


Kampe
✔ Peñarol 4 - 0 Progreso
✔ Peñarol 2 - 0 Deportivo Maldonado
✔ Peñarol 2 - 0 Liverpool de Montevideo

Peñarol 0 - 4 Nacional

Peñarol
Med blot fire kampe i november stilnede sæsonen lidt af hen mod slut. Der var nu også kun 5 kampe tilbage af sæsonen. Som sagt 4 i november, og en enkelt i december.

Første af de 4 kampe var mod Progreso. På hjemmebane foldede Torres sig endnu engang ud, og scorede hattrick. Kampen blev vundet 4-0.

Næste kamp var mod Deportivo Maldonado, og her skulle der et straffespark til at starte Peñarol. Piquerez scorede på straffesparket og Acevedo scorede senere. 2-0 endte denne kamp.

Liverpool Montevideo kom på besøg, og de blev også besejret med 2-0.

I andensidste kamp, stod det på en vaskeægte rivalkamp mod Nacional. Nacional der allerede har vundet titlen kampen før, da de ikke længere kunne hentes. Peñarol havde dog stadig noget at kæmpe for. Med en tæt top, hvor Peñarol, Liverpool de Montevideo, Wanderers og Defensor Sporting alle kæmpede om en andenplads.

Nacional satte rivalerne helt til vægs, og vandt overlegent 4-0, og kampen om andenpladsen blev blot endnu tættere.

Den sidste kamp i december, var mod netop en af bejlerne til andenpladsen, Wanderers. En direkte kamp om andenpladsen.22
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#23 - Terzi
« Svar #25: 20 Apr 2021, 17:39 »Peñarol - december 2021Peñarol
En uafgjort i sidste kamp, kunne Wanderers måske trække andenpladsen i hus med, hvis Defensor Sporting ikke vandt i den anden kamp mod Nacional, der som bekendt ikke havde noget at spille for. Hvis Defensor Sporting vandt, og Wanderers spillede uafgjort mod Peñarol, ville Wanderers og Defensor begge ende på 63 point, med Peñarol på 62 point.

En sejr til enten Peñarol eller Wanderers ville sikre dem andenpladsen.

Sidste kamp blev spillet på Peñarols hjemmebane Campeón del Siglo, hvor 38.991 havde taget plads. De 991 var tilhængere af udeholdet. 16 grader og regnbyger stod vejrudsigten på denne december dag.

Efter 12 minutter havde Wanderers hjørnespark, og i to omgange lykkedes det dem ikke, at få skudt på mål. I stedet opsnappede Erik de los Santos bolden. Fra egen banehalvdel, lagde han en bold ud på kanten til en fremadstormende Mechoso, der i et fantastisk løb ned i modstanderens felt kunne lægge bolden hårdt og fladt ind bland venner og fjender, hvor en skarp og vågen Acevedo dukkede op og gjorde det til 1-0.

Efter en halv time var Erik de los Santos igen i hovedrollen, da han blev væltet omkuld i feltet, og Peñarol blev tildelt et straffespark. Som så mange gange før, var det Piquerez der skulle skyde. Desværre for ham og Peñarol udplacerede han målmanden totalt, men måtte også indse at han slet ikke fik ramt ordentlig på bolden, der fløj forbi venstre stolpe.
Kort før halvleg var det igen Erik de los Santos, der var med til at få tingene til at ske for Peñarol. Han fik efter en god tur ned af højre kant tilkæmpet sig et hjørnespark. Piquerez fik lov til at sparke dette hjørnespark. Inde i det lille felt dukkede en helt fri Britos op, og han kunne heade den ind forbi målmanden til 2-0.

Ganske få minutter efter, fik Wanderers efter et godt opspil, spillet op til en helt fri Quagliata, der inde i det lille felt kunne gøre det til 2-1 inden halvleg.
Kampe
✔ Peñarol 2 - 1 Wanderers


Anden halvleg bølgede frem og tilbage, men ingen af holdene formåede at score. Dette betød at kampen endte 2-1, og dermed sluttede Peñarol på andenpladsen i ligaen.

Et godt indhop af Terzi var med til at sikre dem en flot andenplads. Ud af 39 mulige point, havde han sikret dem 32 af slagsen, med kun 2 nederlag og 1 uafgjort siden han overtog teten. Et faretruende drama omkring holdets virkelig dårlige placering, var endt i et nogenlunde acceptabelt niveau, når man tog alt i betragtning.23
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#24 - Terzi
« Svar #26: 21 Apr 2021, 17:36 »Peñarol - januar 2022Peñarol
Første kamp af betydning, var som det plejer altid Supercuppen, og det var endnu engang i mod Nacional. Ingen af holdene formåede at score i ordinær spilletid. Nacional trak det længste strå og fik puttet én ind og vandt 1-0.

I mellemtiden havde transfervinduet været åbnet, og her havde Terzi været ude at spendere end del penge. Hele 6,25 mio. kr. var der blevet brugt på spillere. Den 2 udenlandske spillere og 3 fra Uruguay var kommet til klubben. Den dyreste af dem kostede 2,5 mio. kr. mens den billigste var gratis.

Facundo Almada var kommet til for 2,5 mio. kr. fra Rosario Central i Argentina. Den blot 23-årige argentiner, var forsvarsspiller, der dog ikke havde den bedste springrækkevidde. Måske han skulle omskoles til en backspiller idet hans hurtighed og acceleration var ret gode.

I Deportivo Maldonado hentede Terzi en højre back, der også kunne spille venstre back hvis det skulle være nødvendigt. Agustín Sant’Anna blev købt for 680T kr. Han havde også tidligere spillet for Nacional og før det Cerro.

Endnu en kanin Terzi havde trukket op af hatten var den 22-årige peruvianske spiller Miguel Cornejo, der dog hurtigt mistede et r i sit navn, og derfor blev kaldt Conejo, som på spansk netop betød kanin. Han var blevet købt ind for 1,7 mio. kr. fra klubben Alianza Lima. Conejo kunne spille på den centrale midt, offensive midt og angriber, men også på højre kant. Mon ikke han også skulle omskoles, hvis han skulle passe til opstillingen. Enten skulle han spille højre midt eller central midt i hvert fald.

Rodrigo Amaral på 24 år, blev hentet i River Plate de Montevideo, der havde hentet ham i Nacional året før. Beløbet som Penarol måtte betale var 1,35 mio. kr. Lidt samme slags spiller som Conejo, kunne han dog også spille lidt i venstre side.

Sidste mand i denne omgang var den unge angriber Bruno Scorza på 21 år, der kom til klubber på en fri transfer fra Fénix.
Forsvarer
Forsvarer
Offensiv midt
Offensiv midt
Angriber
Bruno
Scorza


Udover de 5 indkøb, røg der også lidt spillere ud. Mechoso, Quintana, Matiás de los Santos røg alle videre. Enkelte af dem havde allerede skrevet under på en forhåndskontrakt tidligere på året, hvorfor Terzi havde besluttet at bruge dem mindst muligt, for at give plads til andre spillere, der viste deres loyalitet lidt mere.

Ved nytåret havde Walter Gagano, Maximiliano Pereira ikke fået forlænget deres kontrakter, så disse to var ikke at finde i Peñarol længere. Hvilket også betød, der var blevet lidt mere luft i lønbudgettet. Terzi mente nu også at ungdommen måtte komme lidt i spil, de to var trods alt blevet 37 år. Yderligere var også Fabián Estoyanoff gået på pension.
Kampe
Peñarol 0 - 1 Nacional (Supercup)
✔ Peñarol 5 - 3 Cerro Largo


Første kamp i ligaen var mod Cerro Largo. I en målrig affære der endte 5-3, kunne Peñarol trække sig sejrrigt ud af denne kamp.

24
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#25 - Terzi
« Svar #27: 22 Apr 2021, 16:42 »Peñarol - februar 2022


Kampe
✔ Peñarol 5 - 0 Cerrito
✔ Peñarol 4 - 2 Sud América
✔ Peñarol 3 - 1 Fénix
✔ Peñarol 2 - 0 Torque

Peñarol
Her skulle spilles fire kampe, og den første var mod Cerrito. Den blev vundet hele 5-0. 10 mål i de første 2 kampe, måtte da siges at være helt okay.

I næste kamp blev det endnu en sejr, da Sud América blev besjret med 4-2.

Fénix kom på besøg i 4 kamp i ligaen, og de måtte også tage hjem med et nederlag på 3-1 i bagagen.

Sidste kamp i februar var mod Torque. Vi skulle et godt stykke ind i kampen for at finde første mål. Efter knap 70 minutter scorede Piquerez til 1-0, og tretten minutter senere gjorde Formiliano det til 2-0, som også blev kampens resultat.

Efter 5 kampe og 5 sejre i ligaen lå Peñarol på førstepladsen. Bestyrelsens målsætning var at slutte i top 2, ligesom den var sidste år. Bookmakerne havde dog også spået holdet til at ende på andenpladsen, bagved Nacional.

På Pressens Drømmeelleve var 5 spillere fra Peñarol at finde. Piquerez, Formiliano, Kagelmacher, Trindade25
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#26 - Terzi
« Svar #28: 22 Apr 2021, 22:06 »Peñarol - marts 2022


Kampe
✔ Peñarol 2 - 1 Flamengo (CL)
✔ Peñarol 2 - 0 Wanderers
✔ Peñarol 2 - 1 Bragantino (CL)
✔ Peñarol 3 - 1 Nacional
✔ Peñarol 4 - 0 The Strongest (CL)
✔ Peñarol 4 - 2 Progreso
✔ Peñarol 2 - 0 Liverpool de Montevideo

Peñarol
Som bekendt havde holdet kvalificeret sig til Copa Libertadores, da de blev nummer to. Det var blevet udtrukket til at skulle mod Flamengo fra Brasilien igen i år, og endnu et hold fra Brasilien i form af Bragantino samt The Strongest fra Bolivia.

Med lidt held, kunne Peñarol godt sikre end andenplads i gruppen, som ville give videre avancement.

Første kamp var netop i Copa Libertadores, hvor Flamengo kom en tur til Uruguay.

En bold i dybden, fra højrebacken Sant´Anna til Acevedo, der afsluttede hårdt forbi målmanden, og så stod der 1-0 efter 13 minutter.

Der skulle gå 40 minutter mere og en pause, før der blev scoret igen. Udeholdet reducerede til 1-1.
Terzi forsøgte sig med lidt indskiftninger, og én af dem slog til og ikke nok med at han tog kampens spiller, så formåede Cornejo også at score kampens sidste mål, 4 minutter før tid, til resultatet 2-1. En god start i marts, og en god start i Copaen.
Første kamp af syv var nu færdigspillet, og blot 4 dage senere stod den igen på fodbold på hjemmebanen. Wanderers kom forbi, og de måtte se sig slået med 2-0. Og Peñarol kunne udbygge sejrsstimen.

3 dage senere, var det endnu engang tid til en kamp i Copaen. Turen gik til Bragantino og Brasilien. De to målscorere fra kampen mod Flamengo, var på pletten igen. Denne gang dog med Cornejo som første målscorer og Acevedo kort efter pausen. Resultatet var såmænd også det samme. En sejr på 2-1.

Vi spoler tiden 4 dage frem. Et vaskeægte derby mod Nacional på deres hjemmebane. Med over 60.000 tilskuere, var der godt proppet. Der var mødt hele 30.000 fans op, der støttede Peñarol, et helt vanvittig tal. Til kampen mod Wanderers havde der kun været 38.000 fans af Peñarols.

Piquerez og Terzis tropper kom bedst fra start, da han gjorde det til 1-0. Blot fire minutter senere, stod der dog 1-1. Trindade ville de anderledes og små ni minutter senere, var Peñarol igen foran. Torres ville også være med, da han scorede kampens sidste mål til 3-1. En vigtig sejr over ærkerivalerne.

I det tætpakkede kampprogram, skulle holdet blot 3 dage efter møde The Strongest. De kom en tur til Uruguay og blev sendt hjem med et nederlag på hele 4-0.

Næste kamp var mod Progreso, 5 dage efter. Igen scorede Peñarol 4 mål, og da de kun lukkede 2 ind, blev det til endnu en sejr.
Efter hele 10 dages pause, uden fodbold kom Liverpool de Montevideo på besøg. Efter 90 minutter stod der 2-0, og det var til Peñarol.

Sejrsstime var nu da egentlig meget god. 12 sejre i træk. Efter 9 kampe, var det rekord i ligaen. Kunne den blive ved?
26
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#27 - Terzi
« Svar #29: 24 Apr 2021, 11:04 »Peñarol - april 2022


Kampe
✔ Peñarol 2 - 0 Danubio
✔ Peñarol 3 - 1 The Strongest (CL)
✔ Peñarol 1 - 0 Plaza Colonia
✖ Peñarol 0 - 0 Boston River
✔ Peñarol 4 - 0 Defensor Sporting
✔ Peñarol 4 - 2 Bragantino (CL)
✔ Peñarol 5 - 2 River Plate de Montevideo
✔ Peñarol 5 - 0 Rocha

Peñarol
April startede som marts sluttede, nemlig med en sejr, og en sejr på 2-0. Denne gang var det Torres der scorede to kasser, og var den primære grund til at holdet vandt over Danubio.

I den næste kamp var det igen blevet tid til Copa Libertadores, hvor holdet skulle en tur til Bolivia. The Strongest, viste ikke helt hvad deres navn var gjort af, og de tabte endnu engang til Peñarol med 1-3.

Med hele 8 kampe i april lå kampene som perler på en snor, og de tre kampe fandt sted på 7 dage. Plaza Colonia var kommet en tur til Peñarol og det var blevet en tæt kamp. Det var hjemmeholdet, der trak det længste strå og vandt 1-0.

Tre dage senere stod den på en tur på udebane mod Boston River. En kamp som blev en overraskende en for begge hold. Ingen af holdene formåede at score og kampen endte derfor 0-0.

Igen tre dage senere var der igen bold i fjernsynet, denne gang var det Peñarol mod Defensor Sporting. Amaral og Cornejo scorede begge to mål og kampen endte 4-0.

Copa Libertadores var tilbage og Bragantinho kom på besøg i det uruguayske. Det havde de nok gerne ville undgå. De blev sendt hjem med et nederlag på 4-2.

Anden sidste kamp i april, var mod River Plate de Montevideo, der på hjemmebane tog mod Peñarol. Igen blev der scoret en masse mål hele 7 af slagsen. Kampen endte 5-2 i Peñarols favør.

Sidste kamp i april, og sidste kamp i første halvdel af sæsonen var mod ingen andre end Terzis tidligere klub Rocha. Efter 8 minutter kom Peñarol foran på et mål af Cornejo og blot 4 minutter senere have Amaral gjort det til 2-0. Da pausefløjtet lød stod der 4-0. Efter pausen scorede Peñarol blot en enkelt gang mere til resultatet 5-0.

Terzi havde præsteret virkelig godt. I hele 2022 havde han og holdet ikke tabt mere end den allerførste kamp i Supercuppen. De havde scoret 47 mål og kun lukket 11 ind, med 43 point og kun én uafgjort i ligaens første halvdel. De var nu ubesejret i over 20 kampe i træk.

Liga mål

Liga assists
27
« Seneste Redigering: 24 Apr 2021, 20:45 af Ninja777 » Logged

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010