home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 13:40:46 Arsrea Blogs Kongeblå Revolution: G...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  0 Brugere, 427 Gæster Online.

Indlæg: 1132853 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2021
| | | | |-+  #35 - Finalen i Copa Libertadores (Slut)
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 3 Udprint
Forfatter Emne: #35 - Finalen i Copa Libertadores (Slut)  (Læst 11356 gange)
Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#35 - Finalen i Copa Libertadores (Slut)
« : 01 Apr 2021, 11:33 »
« Seneste Redigering: 30 Apr 2021, 22:53 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#1 - Terzi
« Svar #1: 02 Apr 2021, 09:41 »Prolog


Massoud Ibrahim Terzi var fast besluttet på at blive til noget. Trods sin unge alder, havde han allerede prøvet en hel det angående fodbold hjemme i Iran. Som spiller var han en af de bedste i ungdomsrækkerne, helt frem til u19, da et uheld satte en stopper for hans fremtidige karriere som spiller.

En dag var den 17-årige Terzi på vej hjem fra fodbold, det var mørkt udenfor og på gaden var der ikke meget lys. Han havde dog gået den tur hjem utallige gange, ja han kunne vejen hjem i søvne. Om det var fordi han gik og halvsov efter en lang træningsdag, vides ikke, men det utænkelige skete. Føreren af en bil mistede herredømmet og før han kunne nå at bremse helt ned, ramte han Terzi. Terzi kunne ikke nå at undvige. Han blev slynget hen over bilen.

Det næste Terzi husker er, at han vågner lidt op, mens lægerne løber ved siden af ham. De råber, at folk skal flytte sig. Han falder hen igen.

Familien er kommet, og har fået at vide hvad der er sket. De vidste hvor meget han elskede at spille fodbold, de håbede at han kunne komme til det igen, men de tvivlede meget. Specielt efter det lægerne havde fortalt. Han havde brækket begge ben, det nederste af ryggen og hoften. Samt en masse skader på resten af kroppen. De havde fortalt familien, at de ikke anbefalede ham at spille fodbold resten af sit liv. Terzi var stadig ikke vågnet.
1

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#2 - Terzi
« Svar #2: 03 Apr 2021, 09:45 »Prolog - fortsat


Terzi havde ligget i koma i en uge, efter uheldet, men det var heldigvis lang tid siden nu. Han var næsten kommet sig over det. De første mange dage da han vågnede op var han dog meget forvirret og træt. Han sov det meste af tiden. Men han var dog fast besluttet på, at han skulle op af sengen og udrette noget i livet.

Efter godt 3 års meget hård og intensiv genoptræning, havde han været i stand til nu at fuldt ud kunne holde til at løbe en lille tur. Løb han for meget gjorde det stadig ondt. Udover den hårde genoptræning havde han besluttet, at følge lægernes råd, om ikke at spille fodbold mere. Han var også ofte til tjek, for at holde øje med om det hele skulle være i orden.

Terzi havde dog ikke helt stillet fodboldstøvlerne på hylden, han var nemlig startet ud med at træne først de helt små poder, og lidt efter lidt fået mere og mere ansvar der betød at han havde trænet ældre og ældre hold.

Terzi havde fået skabt et godt u-19 hold i den lokale fodboldklub. De havde endda været til landsmesterkaberne for u-19 hold, og minsandten om de ikke også havde vundet denne titel. Det var ikke gået ubemærket hen, at han havde ført holdet til den titel. Store klubber i hjemlandet var så småt begyndt at se på ham, som en potentiel ny træner. Og det i en alder af bare 20 år.

Det var ikke i Terzis planer, at han skulle træne et lokalt hold. I hvert ikke lige pt.2
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#3 - Terzi
« Svar #3: 04 Apr 2021, 13:23 »Første job - August 2020


Terzi havde længe gået med drømmen om at rejse til udlandet, om ikke andet bare for at opleve verden. I hvert fald bare for en stund.

Han havde som sådan ikke rigtig haft noget fast job før, men han havde dog brugt meget tid på at træne de forskellige hold de seneste mange år, faktisk også før uheldet skete. Han havde da også fået lidt penge for, at være træner for u-19 holdet.

Han kiggede lidt rundt på forskellige steder og besluttede sig, at prøve lykken. Han ville rejse væk fra Iran og hvor han så endte henne gjorde ikke det store, bare det var som fodboldtræner, for det var nu engang det han var bedst til.

Sidst i august havde han fundet en hel del forskellige klubber som søgte en ny træner, så han prøvede lykken og søgte vidt og bredt. Fra Flint Town i Wales til Neimenggu Hohhot i Kina. Der var 9 forskellige klubber havde han søgt i, som havde tilbudt ham jobbet.

Flint Town – JD Cymru Premier (bedste række)
Rocha F.C. - Uruguayanske 2. division (anden bedste række)
Fagersta Södra IK - Svenske 2. division vest Svealand (fjerdebedste række)
Club Atlético Atenas - Uruguayanske 2. division (anden bedste række)
FC Gorodeya – Hviderussiske Højeste Liga (bedste række)
SJK Akatemia – Finske første division (anden bedste række)
IFK Åmål – Svenske 2. division øst Gotaland (fjerdebedste række)
Villa Teresa – Uruguayanske 2. division (anden bedste række)
Neimenggu Hohhot – Kinesiske Nationale Første Division (anden bedste række)


Der var ingen af de 9 hold, han havde en kærlighed til eller nogen han syntes bedre om end andre. Han lod tvivlen komme holdene til gode, og lod det være op til tilfældighederne at finde ud af hvilket hold der skulle være starten på hans forhåbentligt lange karriere.

Bienvenida
a
Rocha F.C.


Det blev Rocha, der blev den ”heldige” klub, at få lov til at få Terzi ved roret.
En lille rejse på 13.404 km, heldigvis med fly. Det tog dog cirka 16½ timer – hvis der var et direkte fly.
Den 24. august havde han ansøgt om jobbet, den 25. var ansat og have pakket tasken på vej i et fly til Uruguay. Der var ikke noget der skulle stoppe denne oplevelse.

Han havde end ikke nået at være i landet i en uge, da der den 30. kom et par opkald fra forskellige landshold. Om det var rygtet at en træner havde taget turen fra Iran til Uruguay vides ikke, men en lille håndfuld landshold havde kontaktet Terzi for, at høre om han ikke kunne tænke sig endnu en oplevelse.

Det kunne han jo dårligt takke nej til. Han kunne dog ikke bestemme sig for hvilket landshold han skulle skrive under for. De havde alle kontrakterne klar.

Han lod igen det være op til tilfældighederne at vælge holdet.
Det stod mellem Ny Kaledonien, Amerikansk Samoa, Samoa og Vanuatu.


Afio
mai
i
Samoa
Det blev den lille øgruppe Samoa, der fik glæden af Terzis evner. Den lille øgruppe var 11.540 km fra Rocha i Uruguay. Så fra Uruguay til Samoa tog det ca. 14 timer med fly, hvis man vel og mærke overhovedet kunne flyve direkte hertil.
 
Sikke en begivenhedsrig sidste uge af august. Nu stod den på en flyvetur til Samoa.
I denne blog vil jeg forsøge, at lave lidt journeyman-save, hvor det vil være op til tilfældighederne hvor Terzi ender henne.
 
Der er der dog enkelte krav, der skal opfyldes.
Først tag til tilfældigt hold.
Efterfølgende skal der minimum spilles 1 fuld sæson i klubben, hvorefter der skal søges om ledige job i alle andre klubber, som er højere rangerede end den nuværende klub.
Der må først søges om ny klub efter den absolut sidste kamp i sæsonen.
Ved oprykning er det den liga man rykker op i, der tages udgangspunkt i.
Må gerne have landstrænerjob. Dette må gerne skiftes ud efter 1 år.3
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#4 - Terzi
« Svar #4: 05 Apr 2021, 21:17 »Rocha og Samoa - September 2020


Rocha historie
Rocha Fútbol Club er en klub stiftet i 1999. I deres lyseblå  hjemmebanedragt spiller de på Estadio Municipal Doctor Mario Sobrero, bygget i 1955 med en kapacitet på 10.000 tilskuere. Rocha rykkede op i 2. division i 2019 efter, at de sluttede som 2’er skulle de spille oprykningsspil. Her formåede Rocha over 2 kampe mod Uruguay Montevideo at vinde 3-2, og dermed opnå en plads i 2. division.

Deres bedste periode var i 2005, hvor holdet formåede at vinde Apertura (første halvdel af sæsonen). Det var sådan at ligaen var delt i to dengang, med en Apertura og en Clausura (anden halvdel) – Vinderen af den ene mødte vinderen af den anden. – En kamp der var mellem Rocha og Nacional. Det var Nacional der trak det længste strå dengang, og Rocha måtte se sig slået, men som vinder af Apertura kom de med i næste sæsons Copa Libertadores. En sydamerikansk turnering lidt alla Europa League eller Champions League. Rocha formåede dog ikke at komme videre fra gruppespillet, hvor de måtte se sig selv på 3. pladsen i gruppen med Velez Sarsfield fra Argentina og Liga de Quito fra Ecuador over dem, og med Universitario på 4. pladsen.

Rocha
Der var længe til at den uruguayske sæson startede. Den startede først i slutningen af februar og sluttede i starten af september. De to bedste rykkede direkte op i 1. division, mens de næste fire (plads 3 til 6) skulle spille oprykningsspil for at finde et yderligere hold til oprykning. I bunden rykkede det absolut sidste hold ned, mens det næstsidste hold på plads nummer 11, skulle spille en kamp om nedrykning mod et hold fra 3. division. Der var 12 hold i ligaen, og holdene skulle mødes 2 gange, i alt altså 22 kampe. Der ville være en sommerpause fra maj til slutningen af juli.

Terzi havde stadig sin klub-debut til gode og dermed meget tid til, at lære spillerne at kende, finde den bedste taktik, og eventuelt købe nye spillere. Det var altså længe siden, at holdet havde udrettet noget. Mon Terzi kunne få dem tilbage, om ikke andet så bare tilbage til 1. division.


Samoa historie
Samoa som landshold, var nok ikke mest kendt for deres fodboldhold. Øgruppen var nok mere kendt for deres hold i rugby. Her var de faktisk i top 15 ud af 105 hold.
Samoas landshold i fodbold, havde aldrig formået at kvalificere sig til et verdensmesterskab nogensinde, så dette måtte være et klart mål, et langsigtet mål vel og mærke.

Deres primære mål, måtte alt andet lige, at formå at gøre det okay i OFC Nations Cup, hvor holdets resultater ikke var prangende for at sige det mildt. De havde endnu til gode at få point i denne turnering. Hvis Terzi også var træner for Samoa i 2024, måtte det være et mål, at skaffe dem mindst ét point i denne turnering.
Landskampe
✔ Samoa 2 - 1 Mikronesien
✖ Samoa 2 - 2 Cookøerne

Samoa
Terzis første kamp som træner var i spidsen for Samoa i en venskabskamp mod Mikronesien ”hjemme” i Samoa den 2. september og igen venskabskamp den 5. ude mod Cookøerne.

Første kamp, kom Samoa bagud. Men inden pausen blev det også til 1-1. Efter pausen, kom der mere styr på det og Samoa kunne fejre en sejr på 2-1 hjemme på Apia Stadium.

Sejren betød at holdet rykkede op på plads nummer 190. i verden, men det var stadig langt fra deres hidtil højeste placering i 2007 på 146.

Næste kamp blev 2-2 mod Cookøerne på deres hjemmebane efter at Samoa havde været foran 1-0, var den blevet til 1-2 og til sidst 2-2. Det ene point betød at holdet endnu engang formåede at forøge deres plads på verdensranglisten, nu til plads nummer 188.4
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#5 - Terzi
« Svar #5: 06 Apr 2021, 19:09 »Rocha - Oktober 2020


Rocha
For at gøre klar til sæsonen, var Terzi gået på jagt efter nye spillere, som kunne hjælpe holdet. Der blev tilbudt prøvetræninger til en hel del spillere og nogle af dem blev der skrevet kontrakt med, samtidigt med at der blev skrevet forhåndskontrakter med spillere hvis kontrakt først udløb 31. december. Et par spillere fik deres kontrakt forlænget, da de også stod til at udløbe.

Klubben havde sneget sig op over lønbudgettet på 120.000 kr. om ugen.

I oktober blev der skrevet kontakt med 4 nye spillere, alle sammen på en fri transfer, hvilket nok også havde haft indflydelse på at lønbudgettet var overskredet.

Målmand
Målmand
Forsvarer
Defensiv midt

Udover de fire, var der skrevet forhåndskontakt med 4 andre som ville komme til klubben 1. januar.5
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#6 - Terzi
« Svar #6: 07 Apr 2021, 17:37 »Samoa - November 2020


Landskampe
✖ Samoa 4 - 4 Ny Kaledonien
Samoa 1 - 2 Vanuatu

Samoa
Næste kamp var igen en venskabskamp i landsholdsregi, denne gang mod Ny Kaledonien på udebane den 11. november, og efterfølgende var det mod Vanuatu den 16. november

Efter blot 10 minutter stod der 2-0 til Samoa, den føring holdt dog ikke længe, da Ny Kaledonien scorede to gange før halvlegen til 2-2. A. Mobberley ville det dog anderledes og scorede sit andet mål til stillingen 3-2 ved halvleg. I anden halvleg scorede A. Bell for Samoa til 4-2 og de troede at kampen var deres.

5 minutter før tid fik Ny Kaledonien dog scoret til 4-3 og minsandten om de ikke scorede endnu en gang 2 minutter inde i overtiden til resultatet 4-4. En målrig affære måtte man sige. Det uafgjorte resultat betød endnu en gang at holdet kunne forsøge deres plads på verdensrandlisten. Desuden var kampen ny rekord i forhold til antal mål i én kamp.

Blot 5 dage senere var det venskabskampen mod Vanuatu. Det blev holdets første nederlag, da de tabte 1-2 efter at have været bagud 0-2 kom de aldrig tilbage igen. Den seneste rangliste viste at holdet var plads nummer 187.

Der var over 100 dage til at den uruguayske liga startede, så der var rigeligt tid til venskabskampe både for Samoa og Roche, hvis ellers spillerne ikke var på ferie.


6
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#7 - Terzi
« Svar #7: 08 Apr 2021, 17:54 »Rocha - December 2020


Rocha
I december var der blevet aftalt venskabskampe for Rocha, men det var først i det nye år, at de skulle spilles. Der var aftalt 7 venskabskampe som skulle spilles i januar og februar, før sæsonen startede den 27. februar.

Den uruguayske 2. division var relativt lige til at forstå.

Regler var således:
12 hold i rækken, der møder hinanden 2 gange (22 kampe til hvert hold).
De to bedste rykker op i 1. division.
De fire næste (plads 3-6) skal spille oprykningsspil
3'er møder 5'er i en semifinale, mens 4'er møder 6'er i en semifinale.
Vinderen af semifinalerne mødes i en finalekamp om den 3. oprykningsplads.
Holdet på 12. pladsen rykker direkte ned.
Holdet på 11. pladsen skal spille en knald eller fald kamp mod vinderen af 3. division.
Vinderen af den kamp kommer i/bliver i 2. division, mens taberen må i 3. division.

Det var ikke planen, at Rocha skulle være i den nederste del, og det var da heller ikke bookmakernes spådom ved sæsonoptakt.

De var spået til en 4. plads med 3.2, mens Juventud de Las Piedras var over dem med 3.0, Atenas de San Carlos med 2.5 og favoritterne fra Racing Club de Montevideo på førstepladsen med 1.73.

I pressens drømmeelleve, der ikke rigtigt var domineret af nogle specielle hold, havde Rocha 2 spillere med.

Fabricio Silva
Mauro García
7
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#8 - Terzi
« Svar #8: 08 Apr 2021, 22:40 »Rocha - Januar 2021


Rocha
Ind kom de 4 spillere som der allerede var skrevet kontrakt med, samt en ekstra som der også var skrevet med.

Forsvarer
Defensiv midt
Højre midt
Angriber
Angriber
Lucas Espinosa


Det var følgende taktik, som Terzi regnede med at skulle bruge i sine første kampe - om ikke andet bare prøve taktikken i de venskabskampe der nu skulle spilles.De 3 venskabskampe som Rocha spillede i januar, blev alle vundet. Rocha scorede 13 mål og lukkede 2 ind.


8
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#9 - Terzi
« Svar #9: 09 Apr 2021, 17:32 »Rocha - Februar 2021


Kampe
✔ Rocha 3 - 2 Cerrito

Rocha
4 venskabskampe blev spillet, og det blev til yderligere 4 sejre. Med en målscorer på 27-4 virkede det som om, at holdet havde fundet den rigtige form og taktik.

Første kamp i ligaen var mod Cerrito, en stærkere modstander end dem de havde mødt i venskabskampene, så nu ville tiden vise om holdet også kunne stå distancen mod et hold af denne kaliber.

Efter blot 2 minutter fik hjemmeholdet Cerrito scoret, men heldigvis for Terzi, blev der dømt offside. Ligeså gjorde der efter 19 minutter, da de scorede igen.

Efter 29 minutter gik den ikke længere og Cerrito fik tilkendt et straffespark, hvor de gjorde det til 1-0. – Blot ét minut senere scorede de igen.

Rocha kom dog stærkt igen, og kort før halvleg scorede nyindkøbet Palacios til 2-1.

I anden halvleg skulle Rocha frem og score for at få noget med hjem fra kampen. Vi skulle hen til minut 79., for at finde det næste mål. Suárez fra Rocha havde gjort det til 2-2, og med 11 minutter igen skulle de skynde sig, hvis de ville vinde den.

Hvem andre en nyindkøbet Palacios dukkede op 3 minutter før ordinær spilletid og gav Rocha føringen 2-3. Dette blev også kampens resultat. Et godt comeback, og en godkendt debut af Terzi og tropperne.


9
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#10 - Terzi
« Svar #10: 10 Apr 2021, 10:35 »Rocha - Marts 2021


Kampe
✖ Rocha 1 - 1 Villa Teresa
✔ Rocha 2 - 1 Sud América
✔ Rocha 7 - 3 Atenas de San Carlos
✔ Rocha 2 - 1 Rampla Juniors
✔ Rocha 4 - 2 Racing de Montevideo

Rocha
I marts stod den på intet mindre end 5 kampe. Første kamp i marts var mod Villa Teresa, og senere i marts skulle Rocha også møde Club Atlético Atenas.

Første kamp i marts blev en uafgjort 1-1’er selvom det var Rocha der havde klart flest skud med 22, dog kun ca. en tredjedel af dem indenfor målrammen. Det var nok også medfølgende til at der kun blev scoret én gang.

Det blev til en sejr mod Sud América på 2-1, og billede var lidt det samme. Mange skud men ikke mange indenfor rammen.
Det samme gentog sig i kampen mod Atenas. Rocha havde mange skud, med hele 28 af slagsen, kun 13 af dem var indenfor rammen. Holdet scorede dog hele 7 gange, men lukkede 3 ind i denne kamp. Salazar scorede 4 gange.

Rampla Juniors blev besejret med 2-1 i næste kamp. Igen havde spillerne problemet med at få skud inden for rammen.

Bedre så det ud mod Racing de Montevideo, hvor kun 4 ud af 11 skud ikke ramte målet. Det blev til en sejr på 4-2. Amaral med et hattrick.

Der blev hentet point i alle kampene for marts, og holdet havde vundet 4 i træk og stadig ubesejret i sæsonens første 6 kampe.

Kunne det ende med noget godt?
10
Logged

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: #10 - Terzis gode stime
« Svar #11: 10 Apr 2021, 16:08 »

God start. Spændende valg med klub og landshold som man ikke lige normalt støder på.  Kan godt lide din opsætning.
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: #10 - Terzis gode stime
« Svar #12: 10 Apr 2021, 20:04 »

Mange tak! Smiley
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#11 - Terzi
« Svar #13: 10 Apr 2021, 20:31 »Rocha - April 2021


Kampe
✔ Rocha 3 - 1 Albion
✔ Rocha 3 - 0 Juventud de Las Piedras
Rocha 0 - 2 Central Español
✖ Rocha 2 - 2 Tacuarembó

Rocha
I april skulle der kun spilles 4 kampe, første af dem mod Albion.

Her vandt Rocha komfortabelt 3-1, igen med en smule udfordringer med at ramme målet. 12 ud 20 skud ramte ikke målet.
 
Næste kamp mod Juventud de Las Piedras blev til endnu en sejr, denne gang på 3-0, og igen samme sang. 7 ud af 13 skud ramte ikke målet. Det virkede efterhånden til at selvom holdet var ekstremt uskarpe foran mål, formåede holdet stadig at score en del på grund af de mange skud.

Holdets første nederlag blev mod Central Español der vandt 2-0. Rocha havde hele 15 skud, men kun 3 af dem ramte målet.

Central Español formåede med 9 skud og 6 af dem inden for målrammen at score på de 2. I det 73. og 76. minut.

Sidste kamp i marts var mod Tacuarembó. En kamp som var meget jævnbyrdig, hvilket også var at se på statistikkerne. 17 skud for Rocha mod 15 fra Tacuarembó, 6 på mål fra Rocha og 8 fra Tacuarembó. Boldbesiddelse med 51/49 i Rochas favør. Kampen endte 2-2.

En ganske udmærket stime med 6 sejre i træk var blevet afbrudt af et nederlag på 0-2. Holdet havde dog kun sat point til i 3 kampe i alt i denne sæson. Indtil videre.11
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#12 - Terzi
« Svar #14: 11 Apr 2021, 11:46 »Rocha - Maj 2021


Kampe
✔ Rocha 3 - 0 Villa Española
✔ Rocha 3 - 1 Villa Teresa
✖ Rocha 1 - 1 Ceritto
✔ Rocha 5 - 2 Sud Américas
Rocha 1 - 2 Rampla Juniors

Rocha
Majs kampprogram stod igen på en del kampe. Hele 5 af slagsen.

Villa Española var første modstander i maj. Det blev til en sejr på 3-0.

Efter denne kamp var halvdelen af kampene spillet, og holdene skulle igen møde hinanden. Det første hold som Rocha skulle møde for anden gang var Villa Teresa. Et hold som sidste kamp formåede at spille 1-1 med Rocha. Sådan skulle det ikke få denne gang. Med 22 skud og 11 indenfor målrammen, havde Rocha de fleste skud, og endte på den baggrund også med at score flest. Det blev til en sejr på 3-1.

Cerrito var næste modstander – Ceritto formåede at holde Rocha fra at score mere end 1, og det samme galt Rocha. Kampen endte 1-1.

Derefter var det blevet Sud Américas tur til at møde Rocha. Igen formåede Rocha at have en masse skud, og dermed også flest skud på mål. Kampens resultat blev 5-2 til Rocha.

Den sidste kamp i maj og den sidste kamp inden sommerpausen var mod Rampla Juniors. En meget lige kamp, med mest boldbesiddelse til Rocha, dog var der ingen af holdene der var specielt skarpe foran mål. Desværre var det Rampla der trak det længste strå og vandt 2-1.

Nu var der pause i sæsonen, og der skulle først spilles kampe i juli.12
Logged

Sider: [1] 2 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010