home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 16:19:28 Wester Blogs Statement
I dag kl. 09:24:47 gonzo Idéfabrikken [59] Din Vej 2019
I dag kl. 08:45:22 Krabbe Blogs Kunstneren & Håndværkeren
10 Jul 2020, 23:51 Jonaspetersen93 Blogs fra ... [FM07] Byens Hold
09 Jul 2020, 23:50 Batigol Fodbold FC Barcelona-tråden
09 Jul 2020, 19:53 mig700 Klubsøgnin... RB Leipzig
07 Jul 2020, 16:14 Svarteq Omklædning... FM20 - Glædestråden
Antal Registrerede Brugere: 21681
  1 Bruger, 274 Gæster Online.

Indlæg: 1128052 over 31056 Emner
Nyeste Bruger: atyvyde
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  [59] Din Vej 2019
0 Brugere og 2 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30 Udprint
Forfatter Emne: [59] Din Vej 2019  (Læst 30474 gange)
Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [41] Din Vej 2019
« Svar #360: 31 Mar 2020, 21:05 »Datoen siger 31. december 2027, og det er tid til at tage hul på 2028 og endnu et transfervindue.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – ATLETICO MADRID
Ulrik har fået en del spilletid siden sidst, og har nydt godt af at førstevalget Jan Oblak, har haft et par skader. Ulrik holdt desværre kun rent bur i den ene af kampene, men at han overhovedet får spilletid er selvfølgelig det vigtigste. Samtidig vandt Ulrik de fleste kampe han spillede, og det er da også et godt tegn. I La Liga er man nummer 4 med 9 point op til førstepladsen, og i Copa Del Rey er man nået til 5. runde, hvor Granada er modstanderen. I CL er man videre til knockoutfasen efter man sluttede som 2’er i gruppen med 11 point for de 6 kampe. For landsholdet har Ulrik spillet de 4 kampe, der har været siden sidst, der bestod af 3 EM-kvalkampe og 1 venskabskamp. Danmark vandt alle 3 kvalkampe, og er videre til EM med maksimumpoint i gruppen. Ulrik var med til at holde rent bur mod Moldova, mens de andre 2 kampe begge blev vundet med 2-1 over Holland og Finland.

Jonas Petersen – ARSENAL
Det er stadig lidt status quo for Jonas i Arsenal, der lige nu må acceptere sin rolle som rotationsspiller. Jonas har også lavet sit første mål for klubben, da han lavede det ene af Arsenals 4 mål i 4-0 sejren over Paços Ferreira i CL. I netop CL, er Arsenal videre til knockoutrunden, hvor de møder Real Madrid, der jo har Kaj og Peder i truppen. I Premier League er Arsenal inde i en skidt stime med 5 kampe uden sejr og det placerer dem på en aktuel 6. plads. I Carabao Cuppen røg man ud i 4. runde efter et straffenederlag til Liverpool og i FA Cuppen, møder Arsenal i 3. runde, miniputholdet Solihull Moors. For landsholdet, har Jonas været i aktion en gang mere, da han fik lov at spille hele venskabskampen mod Mexico, som Danmark tabte 2-1. Jonas spillede hele kampen med Jonas Elsbøl ved sin side, noget der vidst ikke er sket siden tiden på U21-landsholdet.

Jonas Elsbøl – RB LEIPZIG
Jonas bliver fortsat kædet sammen med et skifte til Tottenham, der ofte holder øje med ham, og nu er profiler som Harry Kane også begyndt at ytre sig i offentligheden om at det er en god idé for Jonas at komme til klubben. Atletico Madrid skulle også være interesseret, men Jonas vil helst til Tottenham, hvis han selv får lov at vælge. Jonas har gang i en rigtig solid sæson for Leipzig, og kigger man på gennemsnits-rating, er det faktisk den bedste i hans Leipzig-tid. Jonas bedste kamp, var i 3-0 sejren over Hannover 96, hvor Jonas spillede til 8,0 og blev kampens spiller. Leipzig ligger nummer 3 i Bundesligaen, og har kun 4 point op til Bayern på førstepladsen, så man er bestemt stadig med i topkampen. I CL, er man videre til knockoutrunden med 13 point for 6 kampe, 2 færre end Monaco på førstepladsen. Leipzig møder for andet år i træk Tottenham, og efter sidste års nederlag, er der nu mulighed for at tage revanche. Man er også videre i DFB-pokalen, men har fået noget træls lodtrækning med Bayern München, og så endda på udebane. På landsholdet har Jonas spillet med i de 4 landskampe, der har været siden sidst, uden at der er det helt store at berette. Næste landskamp for Jonas er et lille jubilæum med sin kamp nummer 50 for Danmark.

Kaj Østergaard – REAL MADRID
Kaj har gang i endnu en solid sæson for Real Madrid, der foruden 2 kampe har vundet rub og stub siden sidste update. Kaj havde især en rigtig stærk afslutning på efteråret, hvor de 2 sidste kampe bød på en kampens spiller titel og en rating på 9,2 mod Levante, og mod Valladolid blev Kaj noteret for første sæsonmål og en rating på 8,9. Real Madrid har som sagt vundet det meste, men i La liga er man stadig efter Valencia, men nu er det kun 1 point man er fra førerholdet. I Champions League vandt man sin gruppe, 2 point foran Liverpool og møder som tidligere nævnt Arsenal i første knockoutrunde. I Copa Del Rey møder Real Madrid Real Valladolid i 5. runde.

Don Bundgaard – TOTTENHAM HOTSPUR
Tottenham er stadig et stykke vej fra Chelsea på førstepladsen, men til gengæld er man hoppet en del placeringer op i ligaen, og er nu helt oppe på 3. pladsen. Don har haft en skade, der holdt ham ude i 4 uger, men ellers er Don stadig en fast mand på Tottenham-mandskabet. Don har fået et mål mere siden sidst, og det faldt i 1-1 kampen mod Brighton, hvor Don også blev kampens spiller. I Carabao Cuppen er man allerede ude, efter nederlag til West Brom i 3. runde. I CL, møder Tottenham som tidligere nævnt Leipzig igen, efter man gik videre fra gruppespillet som 1’er, 2 point foran Barcelona. Don har kun spillet 1 af de sidste 4 landskampe for England, der ligesom Danmark er kvalificeret til EM. Don sad på bænken i en af kampene, mens han var ude med sin skade i de 2 sidste.

Peder Schurizek – REAL MADRID
Der er ikke det helt store at berette om for Peder. Han fortsætter i sin vanlige stil, og laver stadig fint med mål og assist. 6 mål/assist i 21 kampe er status lige pt. og mon ikke Peder nok skal få øget det tal betragteligt i løbet af sæsonen. Peder har selvfølgelig spillet med i de seneste 4 kampe for landsholdet, og selvom det ikke blev til mål eller assist, var Peder solid som altid, og blev faktisk kampens spiller både mod Moldova (3-0) og Mexico (1-2).

Dino Saur – CHELSEA
Dino blev i november ramt en skade, der holdt ham ude i 4 ugers tid, men når Dino ellers er spilleklar, er han fast mand på midtbanen sammen med Kovacic, der efterhånden er 33. I Premier League har Chelsea i den grad kurs mod mesterskabet, og har hele 10 point ned til nærmeste forfølger efter 21 kampe. I Carabao Cuppen kom man helt til kvartfinalen, hvor man desværre røg ud til West Ham på udebane, en af de kampe Dino missede med sin skade. I Champions League, vandt man sin gruppe foran Ulrik og Atletico, og Chelsea møder Valencia i første knockoutrunde, Valencia, der jo fører La Liga, så ikke nogen nem lodtrækning. Første kamp i det nye år, er i FA Cuppens tredje runde, hvor Chelsea møder Crystal Palace. For det italienske landshold, går det også rigtig fint, og Dino har spillet med fra start i de 4 landskampe, der har været siden sidste update. I Italiens 2-0 sejr over var Dino virkelig on fire, og lavede både mål og assist, og blev fortjent kåret til kampens spiller.

Kristján Einarsson – MANCHESTER UNITED
Kristján kæmper stadig med spilletiden i United, men ligesom det var tilfældet i hans Barcelona-tid, så gør Kristján det rigtig godt i den begrænsede spilletid han får, så United kan roligt give Kristján chancen noget oftere. Desværre for Kristján, ser det ud til en af Uniteds helt store stjerner er fast mand på højre kanten, og der er Kristján lidt begrænset i forhold til han kun kan spille en position. Kristjáns 2 kampe er kommet i Europa League, hvor Kristján lavede 2 mål i Uniteds 4-0 sejr over Viktoria Plzen og i kamp 2 mod RB Salzburg, spillede Kristján til 7,7 i 5-0 sejren. United er videre til knockoutfasen efter maksimumpoint i gruppespillet, og forhåbentlig, får Kristján lov at spille igen næste gang, når United møder Young Boys. I Premier League, ligger United på 4. pladsen, 1 point efter Tottenham på 3. pladsen og 6 point fra Liverpool på 2. pladsen. I FA Cuppen møder United Southampton i 3. runde. Heldigvis, er Kristján som altid fast mand på Islandske landshold, hvor han også har spillet de 4 seneste kampe. Island vandt kun mod San Marino og sluttede med 9 point i gruppen, 5 point fra Rusland på 2. pladsen. Kristján fik scoret 1 mål i de 4 kampe, og det kom i venskabskampen mod Honduras.

Sebastian Nielsen – WOLFSBURG
Sebastian har en ret lav frikøbsklausul (420 millioner) i forhold til hans niveau, og rygterne går i medierne på, at netop den lave klausul kan være grund til Sebastian foretager et hurtigt skifte væk fra klubben. Det går nemlig rigtig godt for Sebastian i Wolfsburg, og han laver masser af mål for sin nye klub. Sebastian har imponerende 13 mål, 3 assist og 1 kampens spiller i 17(5) kampe. Sebastian og hans angrebsmakker, har begge 9 mål i Bundesligaen, hvilket er nok til en delt andenplads på topscorerlisten. Ligeså godt det går for Sebastian, ligeså godt går det for Wolfsburg. I Bundesligaen, er man 1 point fra Bayern og med Sebastians gode spil, er der bestemt håb for mere. I DFB-pokalen, klarede man sig flot forbi Dortmund i 2. runde og i 3. runde møder de BMG. I CL vandt Wolfsburg deres gruppe med 15 point for de 6 kampe og i næste runde, møder de Manchester City. For landsholdet, har Sebastian rundet et skarpt hjørne og er nu oppe på 30 landskampe. I de 4 sidste landskampe, fik Sebastian lavet 2 assist. 

Frederik Gade – PARIS SAINT-GERMAIN
Som om situationen for Frederik ikke var svær nok i forvejen, så er Frederik blevet ramt af en alvorlig skade. Frederik har allerede været ude i 4 uger, og misser yderligere 2 måneder før han er tilbage. Inden Frederik blev skadet, nåede han at få 2 indskiftninger mere, og han har endda også scoret sit første mål, og det kom i 3-1 sejren over Lille, hvor Frederik kom på banen med et kvarter igen. På landsholdet har Frederik været med i de sidste 4 kampe. I de 2 kampe, der lå i oktober, blev Frederik skiftet ind i begge, og i de 2 i november, startede Frederik inde i begge. Jeg håber Frederik kommer sig hurtigt over sin skade, og at han forhåbentlig kan få raget noget mere spilletid til sig, når han er klar igen.

Jonesy jr. – PARIS SAINT-GERMAIN
Jonesy bomber fint videre i det franske og nærmer sig med hastige skridt, 100 mål for klubben. Jonesy har lige nu 94 mål i alle turneringer for franskemændene, og mon ikke han når det tal når vi når til næste update. PSG har i deres næsten perfekte sæson, og kun 4 gange i hele efteråret har man formået ikke at vinde. I Ligue 1 fører man dog kun med 2 point ned til Monaco, der som så ofte før holder trit med Jonesy og co. PSG er fortsat med i begge franske pokalturneringer, ligesom man selvfølgelig er videre i CL, hvor man møder Liverpool. PSG vandt deres CL-gruppe med maksimumpoint efter de 6 kampe. På landsholdet, nærmere Jonesy sig mere og mere Christian Eriksens målrekord. I de 4 sidste landskampe, har Jonesy lavet 3 mål og 1 assist, og er nu oppe på 52, blot 5 mål fra Eriksen.

Frederik Nørgaard – MANCHESTER CITY
Frederik har fået et par assist mere til sin statistik, og gør generelt rigtig fint for et City-hold, der jo har haft det svært i sæsonen. City er dog kravlet en del op i ligaen, men man er stadig for ustabile i resultaterne. I oktober og november, hentede man 16 ud af 21 mulige point, men så i december sluttede man helt skidt af og hentede kun 7 ud af 18 point. Alt dette, placere City på en 7. plads, og man har i det mindste kontakt til toppen, men der er heller ikke langt ned til den bredde midte. Der er 6 point op til Tottenham på 3. pladsen og 4 point ned til Wolves på 13. pladsen. I Carabao Cuppen, nåede City til kvartfinalen, før de blev slået ud af Liverpool. I FA cuppens 3. runde møder City Bournemouth i starten af januar. I Champions League, møder City som tidligere nævnt Wolfsburg, der med Sebastian på holdkortet har gang i en fremragende sæson, så det skal nok blive en tæt kamp. Frederik har selvfølgelig spillet med i alle de 4 landskampe, der har været siden sidst og han lavede 1 assist i kampen mod Holland som Danmark vandt 2-1.


Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [41] Din Vej 2019
« Svar #361: 31 Mar 2020, 21:44 »

Et skiftet til Wolfsburg har været godt for Sebastian, som nu også har en 20'er i bogen! Smiley

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

gonzo
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: [40] Din Vej 2019
« Svar #362: 01 Apr 2020, 09:14 »

Hehe nej, bare man bliver betalt for det  crazy

Hvis man tager alle klub og landsholdskampe med, ligger Kristján og Ulrik i bunden med 252 og 268 kampe, og Peder og Jonesy i toppen med 472 og 442, så der er alligevel markant forskel.

WOLFSBURG

TOTTENHAM

PSG

CHELSEA

MANCHESTER CITY

REAL MADRID

ATLETICO MADRID

MANCHESTER UNITED

RB LEIPZIG

ARSENAL

Det virkelig mystisk, for hvis jeg sortere kun på spanske klubber, kommer de slet ikke frem heller  Huh Samtidig har de været i CL finalen 4 af de sidste 6 år(hvis man tager denne sæson med), så hvis de var på, ville de helt sikkert ligge højt.

Det må det være, for de er som sagt slet ikke på listen  Huh

Man kan se alle CHL klubber skal spille vigtige kampe, så det er andet holdet der er på de fleste hold....

Fedt arbejde Crazy  Thumbs Up
Logged

When the seagulls follow the trawler, it is because they think that sardines will be thrown into the sea.

gonzo
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: [41] Din Vej 2019
« Svar #363: 01 Apr 2020, 09:32 »

Undskyld Nørgaard, men hvor er det bare befriende at se City på 7 pladsen.. Normalt når jeg spiller FM19 Vinder city altid Premier League og snupper en enkelt CHL eller to. Men det har de jo sikkert os gjort allerede crazy
Hvor mange år har spillet kørt efterhånden?

Super sjovt at se ens hold, jeg ved Don gerne ville ligge en plads længere fremme, især med Sergio Gomes som DM. Sikkert som flydende playmaker... Angreb, køber mesterskaber og forsvar smider dem på gulvet  Cool

Logged

When the seagulls follow the trawler, it is because they think that sardines will be thrown into the sea.

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: [41] Din Vej 2019
« Svar #364: 01 Apr 2020, 13:08 »

Stærkt Kaj og Peder. Nu skal vi bare have vist Jonas, hvem der skal videre i CL! Smiley
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [40] Din Vej 2019
« Svar #365: 01 Apr 2020, 17:52 »

Et skiftet til Wolfsburg har været godt for Sebastian, som nu også har en 20'er i bogen! SmileyLækkert med en ny mand i 20'er-klubben  Cool

Man kan se alle CHL klubber skal spille vigtige kampe, så det er andet holdet der er på de fleste hold....

Fedt arbejde Crazy  Thumbs Up

På SS'et er de fleste hold ved at gøre klar til venskabskampe, så man skal ikke ligge for meget i hvem, der er i startopstillingen.

Og tak gonzo Smiley
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [42] Din Vej 2019
« Svar #366: 02 Apr 2020, 21:06 »Vi skriver 13. marts 2028, og det er efterhånden 10 år siden unge talenter begyndte deres rejse.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – ATLETICO MADRID
Ulrik får stadig okay med spilletid, og I hvert fald mere end jeg havde frygtet på hans vegne. 3 kampe mere siden sidste update, og i den ene af dem, blev til clean sheet i 5-0 sejren over Real Valladolid. Atletico har haft en rigtig god start på 2028. I Copa Del Rey, er man nået hele vejen til finalen, som bliver spillet sidst i sæsonen. På sin vej slog man bl.a. Real Madrid i kvartfinalen med samlet 5-3. Ligaen, har budt på lutter sejre foruden et smalt 2-1 nederlag til Valencia, men man er stadig placeret som nummer 4 i La Liga, med 8 point op til Barcelona på førstepladsen. I CL var Dortmund ikke nogen stor udfordring for Atletico, og det blev til en samlet 5-1 sejr over de to opgør. I næste runde, er der hård modstand i form af PSG.

Jonas Petersen – ARSENAL
Jonas klør fortsat på i Arsenal, og han har fået en håndfuld kampe mere siden sidste update. Af de 4 midterstoppere, har Jonas det næstbedste snit, så Jonas gør da sit, for at bevise han skal have flere chancer på førsteholdet. Jonas og Arsenal havde en rigtig god januar måned, hvor de bl.a. kom forbi Solihull Moors og Middlesbrough i FA Cuppen. I 5. runde mødte de City hjemme, og tvang kampen i forlænget spilletid, men City trak det længste strå med et mål i det 117. minut. Man kunne ikke helt holde formen ved lige i februar, hvor de udover nederlaget til City, også røg ud til Real Madrid i CL, og man tabte lidt for mange kampe i ligaen, hvor de nu ligger nummer 8 med 6 point op til rivalerne fra Tottenham på 5. pladsen. I kampene mod Real Madrid, var det kun på hjemmebane, hvor man kunne bide lidt skeer med den spanske storklub, og her blev det til et 2-3 nederlag. På Bernabéu tabte man 3-0. 

Jonas Elsbøl – RB LEIPZIG
Jonas blev nok engang udtaget til årets hold i DK, og for fjerde år i træk var det på bænken efter Andreas Christensen og Joachim Andersen. Jonas havde 36 kampe og et snit på 7,1 i 2027. Der kom intet bud på Jonas i transfervinduet fra Tottenham eller andre klubber, men Tottenham fastholder stadig deres interesse, og observere Jonas regelmæssigt. Jonas og Leipzig, kæmper stadig med i toppen af Bundesligaen, men man desværre haft et par uheldige nederlag, bl.a. 4-0 nederlaget til Frankfurt. Leipzig ligger stadig 3’er i ligaen med 2 point op til Wolfsburg og 6 point op til Bayern på førstepladsen. Netop Bayern, slog også Leipzig ud i DFB-pokalens tredje runde, hvor Leipzig tabte efter en straffesparkskonkur rence. I CL mødte man jo for andet år i træk Tottenham, og det blev 2 meget tætte kampe. På hjemmebane, kunne Leipzig kalde sig sejrherre efter en 2-1 sejr og havde dermed et okay udgangspunkt for returkampen. Returkampen i London endte igen 2-1, bare med omvendt fortegn, og så endte man i en ny straffesparkskonkur rence, hvor Leipzig røg ud med 6-5. Måske tyskerne skal øve sig lidt på den disciplin til den næste sæson.

Kaj Østergaard – REAL MADRID
Kaj kom for tredje år i træk på årets verdenshold, og selvom det igen var på bænken, er det selvfølgelig virkelig godt gået alligevel. Kaj havde 54 kampe, 3 mål og et snit på 7,41 i 2027. Kaj blev sidst i januar, ramt af en lidt alvorlig skade, der indtil videre har holdt ham ude i 7 uger, og han har yderligere 2 uger tilbage før han er klar igen. Inden Kaj blev skadet, var han ellers rigtig stærkt spillende med 1 mål, 1 assist og 1 kampens spiller i 7 kampe. I Copa Del Rey, røg man som nævnt i Ulriks afsnit, ud til Atletico, der også slog Real Madrid i ligaen. Man mødte Atletico i 3 kampe i træk og formåede altså ikke at vinde nogen af dem. Til gengæld, har man så vundet alle de resterende kampe i 2028. I ligaen, ligger man på en 3. plads, 3 point efter Barcelona på førstepladsen, men man har også 2 kampe i hånden, så potentielt fører Real Madrid La Liga. I CL, kom som nævnt i Jonas Petersens afsnit, forbi Arsenal, og i kvartfinalen står den på 2 El Clasico opgør.  Real Madrid tabte jo sidste sæsons CL finale til netop Barcelona, så det er en oplagt mulighed for at få revanche. Kaj er kommet på ønskelisten hos Manchester United, og de skal op med den helt store pengepung, hvis de vil have Kaj, for hans frikøbsklausul er på 1,35 milliarder og Real Madrid har ikke ligefrem nogen grund til at skille sig af med Kaj.

Don Bundgaard – TOTTENHAM HOTSPUR
Don har været rigtig godt spillende siden sidste update, og det bliver til masser af mål og også en enkelt assist. Som nævnt i Elsbøls afsnit, gik Tottenham videre i CL, og det havde Don faktisk en kæmpe ære i. I den første kamp, lavede Don Tottenhams eneste mål, og i returopgøret, lavede Don endnu et mål. I kvartfinalen, møder Tottenham Chelsea, der fører Premier League og jo har Dino på holdkortet. I FA Cuppen, kom man helt til 6. runde, hvor City blev endestationen. I ligaen, er man faldet et par pladser, og man indtager nu 5. pladsen. Stoke blander sig af uransagelige årsager i toppen i år, og ligger nummer 4, dog kun et enkelt point foran Tottenham.

Peder Schurizek – REAL MADRID
Peder blev for femte år i træk udtaget til årets hold i DK. Denne gang, lyder statistikken på 54 kampe, 10 mål og et snit på 7,16. Peder har igen for alvor fundet den gode form frem, og det har vækket interesse hos PSG, der flere gange er blevet set observere Peder. Både cheftalentspejderen og sportsdirektøren, har set Peder i aktion, og Milinkovic-Savic, der spiller for PSG, har offentligt opfordret Peder til at forlade Real Madrid til fordel for PSG. I de 15 kampe Peder har spillet siden sidste, har han lavet imponerende 7 mål, 2 assist og blevet kampens spiller 2 gange, det kan jo nærmest ikke gøres bedre. Med en Peder i så god form, er der bestemt gode chancer for sølvtøj når sæsonen er omme.

Dino Saur – CHELSEA
Det går stadig rigtig godt for Dino, der har sammen med Chelsea, har gang i en rigtig flot sæson, og mon ikke de som minimum vinder et trofæ i sæsonen. Premier League ser i hvert fald ud til at være hjemme, for selv om der stadig er 8 runder igen, fører Chelsea med 13 point ned til Liverpool, og det ser jeg dem altså ikke smide. I FA Cuppen, slog man netop Liverpool i 6. runde og nu er man i semifinalen, hvor der pt. ikke er trukket lod endnu, men man kan enten møde City, West Ham eller Leeds. I CL var man nær røget ud til Valencia efter et 1-0 nederlag i første kamp på udebane, men Chelsea fik vendt det i returkampen med en 2-0 sejr. I kvartfinalen møder Chelsea ligarivalerne Tottenham, så der mulighed for et midtbaneslag mellem Dino og Don. Dino, har sammen med Italien, 2 venskabskampe på programmet i den kommende uges tid, hvor de møder Schweiz og Island.

Kristján Einarsson – MANCHESTER UNITED
Kristján har fået “okay” med spilletid på det sidste, og det er blevet til 2(4) kampe siden sidst. Kristján har fået et mål mere på statistikken, da han scorede Uniteds eneste mål i FA Cup opgøret mod Southampton som United tabte med 3-1. Kristján er lige aktuelt ude med en skade, der samlet kommer til at holde ham ude i 3 uger ca. og selvom der som regel aldrig er et godt tidspunkt at blive skadet på, var det virkelig dårlig timing for Kristján. Kristján startede inde mod Burnley, knap 2 måneder siden hans seneste startplads mod Southampton, og så udgik han med en skade efter blot 9 minutter. For United, har 2028 indtil videre været et rigtig godt år. 6 sejre og 3 uafgjorte i Premier League, giver en aktuel 3. plads med kun 1 point op til Liverpool. I Europa League er man nået til kvartfinalen og undervejs slog man Young Boys og Lazio ud, og i kvartfinalen møder man igen et italiensk landshold i form af Juventus.

Sebastian Nielsen – WOLFSBURG
Sebastian blev også udtaget til årets hold i DK, især takket være et rigtig stærkt efterår. Sebastian havde 45 kampe, 15 mål og et snit på 7,04 i 2027. Sebastian har sænket tempoet på målscoringen en anelse siden sidste update, men er alligevel oppe på 17 sæsonscoringer, hvilket er det bedste i Sebastians karriere. Wolfsburg er fortsat med helt fremme i Bundesligaen kun 4 point fra Bayern, og man vil nok ærgre sig over man har tabt sine 2 seneste kampe som var mod Dortmund og Freiburg. I DFB-pokalen, blev det til exit mod BMG med et 2-3 nederlag, hvor Sebastian bl.a. fik scoret et mål, og så røg man desværre også ud af Champions League til City med et samlet 2-3 nederlag.

Frederik Gade – PARIS SAINT-GERMAIN
Frederik er først lige kommet tilbage fra sin skade, og derfor er der ikke de store nyheder at fortælle om. Men vi kan lige runde diverse turnering for PSG, der som sædvanligt vinder langt de fleste kampe de deltager i. Man ligger stadig i spidsen af Ligue 1 og har 2 point ned med 7 kampe tilbage af sæsonen. PSG er stadig med i begge franske pokalturneringer, og man møder faktisk Monaco i dem begge. I Coupe de France er man i 11. runde og i Coupe de la Ligue er i finalen. I CL er man også stadig med, efter man fik ekspederet Liverpool ud. Atletico Madrid er modstanderen i kvartfinalen.

Jonesy jr. – PARIS SAINT-GERMAIN
Jonesy vandt igen igen, både årets spiller i DK og spillernes årets spiller i DK. Statsne lød på 42 kampe, 23 mål, 3 assist og et snit på 7,5. Stort tillykke endnu en gang. Jonesy kom selvfølgelig også på årets hold i DK. Jonesy scorer stadig sine mål og får sin spilletid for PSG, men han har også fået uventet hård konkurrence i transfervinduet. PSG har nemlig lavet en monsterhandel, og har hentet Bayerns helt store angrebsstjerne Fábio Silva for hele 1,09 milliarder. Silva spiller primært angriber, men dækker også alle de samme pladser som Jonesy, og det har skubbet Jonesy ud på kanten i mange af kampene. Her har PSG brugt ham før, men det ser ud til at blive mere fast nu, hvor Silva er kommet ind og han bomber fra start. Men heldigvis, gør Jonesy det altså stadig rigtig godt og han er også delt topscorer i sæsonen for PSG, så det er bestemt ikke en dårlig ting, men Jonesy skal i den grad holde sig skarp for at bevare sin plads i startopstillingen.

Frederik Nørgaard – MANCHESTER CITY
Frederik kom igen på årets hold i DK, og det var igen med en bænkplads. Frederik spillede 41 kampe og havde et snit på 7,1. Frederik og City har fået vendt den dårlige stime en smule, og de taber ikke så mange kampe længere, men man spiller stadig for mange uafgjorte. Man ligger stadig nummer 7 i Premier League og har altså stadig mulighed for at kvalificere sig til Europa, hvad end det er igennem ligaen eller ved at vinde FA Cuppen, hvor man er i semifinalen. Lodtrækningen har ikke fundet sted endnu, men man kan møde enten Chelsea, Leeds eller West Ham. De kan selvfølgelig også bare vinde CL, hvor de stadig er med, og i kvartfinalen møder de Bayern.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: [42] Din Vej 2019
« Svar #367: 02 Apr 2020, 22:02 »

Kom så Real. Få nu smidt Barcelona langt ud af den turnering og end med at tage trofæet! Opstemt
Logged


Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: [42] Din Vej 2019
« Svar #368: 03 Apr 2020, 02:25 »

Jeg vil slet ikke have noget i mod at ryge ud imod de kommende spanske mestre og Cl vinderne og slet ikke når de har to så fantastiske spillere som Kaj og Peder Wink
Logged

Tidligere: Baloo38

gonzo
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: [42] Din Vej 2019
« Svar #369: 03 Apr 2020, 07:49 »

Yes, Don bærer jo det Spurs hold på ryggen  Djævel De kommer garanteret lige ind, på en anden plads efter Celsea  Peace

Fede opdateringer og lækkert arbejde, som altid   Peace
Logged

When the seagulls follow the trawler, it is because they think that sardines will be thrown into the sea.

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [42] Din Vej 2019
« Svar #370: 03 Apr 2020, 08:47 »

Sådan Dino! Er på vej til at vinde mesterskabet i land nummer to! Opstemt Fremgangen vil ingen ende tage!

Og Don har fundet sin 20'er igen! Peace

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: [42] Din Vej 2019
« Svar #371: 03 Apr 2020, 15:02 »

Sådan Dino! Er på vej til at vinde mesterskabet i land nummer to! Opstemt Fremgangen vil ingen ende tage!

Og Don har fundet sin 20'er igen! PeaceTror sku at Peder er ved at rammer hans max potentiale, hans udviklingen har været meget stilstående i denne sæson, måske et klubskifte kan hjælpe på det?.
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [43] Din Vej 2019
« Svar #372: 04 Apr 2020, 19:06 »Det er tid til at gøre status over 2027/2028 sæsonen, og lige om hjørnet venter der en EM-turnering, hvor stort set alle vores spillere er repræsenteret.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – ATLETICO MADRID
Ulrik fik endnu en håndfuld kampe på statistikken siden sidst, og ender med en ganske fin mængde kampe syntes jeg. 15 styks blev det til, og han lukkede 14 mål ind og holdt buret rent 4 gange. Det syntes jeg er ganske fine tal, og når man er backupkeeper efter Jan Oblak, kan man ikke forlange meget mere i min optik. Atletico slutter lidt skuffende for dem på en 4. plads i La Liga med hele 15 point op til førstepladsen. I Champions League, kom man til semifinalen efter at have slået PSG ud i kvartfinalen, men rivalerne fra Real Madrid, blev altså stopklods lige inden finalen. Til gengæld slog man Barcelona i Copa Del Rey finalen efter en straffesparkskonkur rence, og dermed var der lidt sølvtøj til klubben. Ulrik er på ønskeliste hos Arsenal, og selvom det har været en okay sæson for Ulrik, er det måske ikke et dumt skifte, da konkurrence i Arsenal ser ud til at være mere overkommelig, og han burde umiddelbart kunne blive førstekeeper her.

Jonas Petersen – ARSENAL
Jonas fik ikke så meget spilletid i de sidste kampe for Arsenal, og selvom Jonas kommer op på 19(4) kampe, syntes det har været lidt skuffende for Jonas. Det er 3 rigtig dygtige stoppere Arsenal har, udover Jonas, men Jonas stats er mindst ligeså gode og han kunne sagtens fortjene mere spilletid syntes jeg. Arsenal havde en god afslutning på sæsonen med 6 sejre og 2 nederlag i de sidste 8 kampe, hvilket placerer dem på en 7. plads. Toppen af Premier League var meget tæt, og der var kun 2 point op til 3. pladsen. Jonas er udtaget til den danske EM-trup, og forhåbentlig kan han få masser af kampe til slutrunden.

Jonas Elsbøl – RB LEIPZIG
Jonas har gennemført sin tredje sæson for Leipzig, og det har været endnu en solid en for ham. Rygterne har svirret om ham og Tottenham de sidste par transfervinduer, og jeg ville ikke blive overasket, hvis det skifte endelig blev en virkelighed her i det kommende vindue. Leipzig havde fået kæmpet sig op på 2. pladsen foran Wolfsburg og lå der lige indtil sidste runde af turneringen, hvor man tabte 2-1 til Jonas gamle klub Leverkusen, og så røg man ned på 3. pladsen igen.

Kaj Østergaard – REAL MADRID
Kaj kom rigtig godt tilbage ovenpå den skade han døjede med i sidste update, og leverede flere store præstationer for sin klub. I La Liga lå man længe i en god position til at vinde mesterskabet, men sådan skulle det ikke gå. Uheldige pointtab til Real Oviedo (1-2) og Real Sociedad (2-2), hjalp ikke på situationen og så blev det indbyrdes nederlag til Barcelona i fjerdesidste runde samt den uafgjorte mod Atletico Madrid i sidste kamp, at afstanden til Barcelona blev for stor. Real Madrid slutter som nummer 2 med 91 point for 38 kampe. For tredje år i træk har Kaj for Real Madrid lavet minimum 3 mål, 5 assist og blevet kampens spiller 5 gange, det er altså flotte tal en forsvarsspiller. Hvordan det gik i CL kommer i Peders afsnit.

Don Bundgaard – TOTTENHAM HOTSPUR
Don har haft en rigtig fin sæson for Tottenham, og som jeg spekulerede i ved sidste års sæsonafslutning, har Don i denne bygget flot på i forhold til målbidrag. 8 mål, 3 assist og 1 kampens spiller i 34(4) kampe er bestemt godkendt, og hvis Don kan fortsætte med at bygge på i de kommende sæsoner, bliver det for alvor nogle flotte tal i de kommende sæsoner. Tottenham endte som nummer 4 i Premier League, og som nævnt i Jonas Petersens afsnit, var det en meget tæt top. I Champions League, blev Chelsea for stor en mundfuld og tabte samlet 5-2 over de 2 kampe. Don var ellers igen skarp i Champions League og scorede det ene af Tottenhams mål i 2-2 kampen på hjemmebane. Don er sammen med resten af England-truppen ved at gøre klar til EM i Italien, hvor England er i gruppe med Tjekkiet, Portugal og Rumænien.

Peder Schurizek – REAL MADRID
Vi starter med Champions League, hvor blev ligesom ligaen, blev lige ved og næsten. Man slog først Barcelona ud i kvartfinalen, hvor man ellers tabte 1-0 på hjemmebane, men på Camp Nou fik Real Madrid vendt det med en 2-1 sejr. I semifinalen mødte man Atletico Madrid, og dem slog man i begge opgør med samlet 3-0. I finalen mødte man Chelsea med Dino i truppen. Chelsea dominerede det meste af kampen og kom foran på et straffespark i første halvleg. I løbet af anden halvleg kom Real Madrid stille og roligt mere ind i kampen, og de fik faktisk vendt det til deres fordel. Peder satte Real i gang med målet til 1-1, og kort efter scorede man igen, til 2-1 med 9 minutter tilbage af kampen, men de kunne ikke holde fast i føringen, og 5 minutter senere udlignede Chelsea. Kampen gik i forlænget spilletid, hvor der ingen mål kom, og i straffesparkskonkur rencen tabte Real Madrid 5-4. Det er Real Madrids tredje nederlag i CL-finalen i træk, og de må efterhånden være ved godt sultne efter at få det trofæ tilbage. Peder kan se tilbage på endnu en flot sæson for kongeklubben og med en rigtig stærk afslutning med 5 mål og 5 assist i de sidste 15 kampe, ender Peder med sin bedste sæson i karrieren. 14 mål og 11 assist i 54 kampe blev det til, og så kan man vidst ikke forlange meget mere af sin midtbanespiller syntes jeg.

Dino Saur – CHELSEA
Det har været noget af et succesfuldt skifte for Dino må man sige. Dino gik direkte ind på Chelseas midtbane, og har kun afbrudt af et par skader, spillet fast hele sæsonen, der altså ender med en Premier League titel og en CL-titel. Dino startede ude i CL-finalen, da han døjede med en mindre skade, men han blev alligevel skiftet ind med et kvarter igen. Premier League vandt man i overlegen stil med 91 point for 38 kampe og man havde hele 14 point ned til nærmeste forfølger. Eneste skuffelse for Dino og Chelsea var at man tabte 2-3 til City i FA Cup finalen. Dino har fået yderligere 2 landskampe for CV’et der sammen med Italien vandt 1-0 over Schweiz og 3-0 over Island tilbage i marts. Dino er også med i Italiens EM-trup, der jo er vært for EM og Italien er i gruppe med Ukraine, Israel og Østrig. 

Kristján Einarsson – MANCHESTER UNITED
Kristján fik en enkelt kamp mere for United i slutningen af sæsonen og ender på 7(7) kampe, hvilket jo ikke ligefrem er ideelt. Jeg håber virkelig for Kristján at han får flere chancer i næste sæson, for spillet fejler som sådan ikke noget når Kristján spiller. 3 mål og et snit på 7,49 er et ganske godt afkast når man ser på spilletiden syntes jeg. For United har det været en lidt blandet sæson. I Premier League sluttede man på en 5. plads med 67 point ligesom både City og Tottenham. Men i Europa League, gik United hele vejen, og undervejs slog man Juventus og Roma inden man slog Atalanta i finalen.

Sebastian Nielsen – WOLFSBURG
Sebastian har virkelig nydt godt af skiftet til Wolfsburg, hvor han er virkelig er blomstret op. Han er den spiller i Wolfsburgs trup med flest målbidrag og ender på 20 mål, 6 assist og 3x kampens spiller med et snit på 7,22 i 36(5) kampe. I Bundesligaen endte man som 2’er, 6 point efter Bayern. Sebastian har ikke scoret så mange mål siden hans allerførste sæson i Middelfart, og det ser virkelig ud til at han fundet den helt rigtige klub i Wolfsburg. Sebastian er sammen med de fleste andre af vores spillere på vej til EM, hvor Danmark er i gruppe med Wales, Kroatien og Bosnien.

Frederik Gade – PARIS SAINT-GERMAIN
Frederik nåede at få lov at starte inde i en kamp for PSG inden sæsonen sluttede, men det ændre det ikke på det faktum, at det har været en rimelig skuffende sæson for Frederik, der kom op på 1(8) kampe for klubben. Den skuffende sæson, har desværre også haft konsekvenser for Frederiks chancer på landsholdet. Han er i hvert fald blevet udeladt af landsholdstruppen, hvilket han selv er noget vred over, især efter han selv var med til at kvalificere dem til turneringen. Jeg ser desværre virkelig ikke de store perspektiver for Frederik i PSG, og jeg råder ham til hurtigst muligt at komme videre til en ny klub, der vil satse på ham. Jeg håber naturligvis jeg tager fejl, men med mængden af kvalitetsspillere i PSG’s offensiv, anser jeg det ikke som særlig sandsynligt at Frederik skulle få meget mere spilletiden i næste sæson.

Jonesy jr. – PARIS SAINT-GERMAIN
Det kneb lidt med spilletiden for Jonesy i slutningen af sæsonen, i hvert fald når man ser på kampe fra start. Jonesy fik blot 2(6) kampe i den sidste tid, og måtte altså se til fra bænken en del af tiden bl.a. takket være nyindkøbte Fábio Silva som jeg nævnte i sidste update. PSG ender med at vinde Ligue 1 med hele 99 point og så vandt de Coupe de France finalen med en 2-0 sejr over RC Lens. På den anden hånd tabte man Coupe de la Ligue finalen til AS Monaco, ligesom man røg ud af CL til Atletico i kvartfinalen. Det bliver spændende at se hvordan det går for Jonesy i den kommende sæson syntes jeg, for det kunne godt se ud til at han bliver kørt lidt ud på et sidespor, og selvom PSG har masser af kampe på programmet og Jonesy nok skal få sin del af den, er han nok ikke tilfreds med ikke at være førstevalg længere.

Frederik Nørgaard – MANCHESTER CITY
Frederik og City ender med at have en godkendt sæson, især når man tænker hvor langt nede de var i starten af sæson. I Premier League, fik de kæmpet sig helt op på en 3. plads, og samtidig fik man vundet FA Cuppen med en 3-2 sejr over Chelsea. I CL kom man også langt, men røg ud til netop Chelsea i semifinalen. For Frederik selv har det været en rigtig fin sæson, og han har været solid stort set hele vejen igennem. Frederik kommer op på 1 mål, 6 assist og 4x kampens spiller titler i 49(2) kampe.

Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [42] Din Vej 2019
« Svar #373: 04 Apr 2020, 19:50 »

SÅDAN!! Konge af Europa er vidst ikke en dårlig titel for Dino! Opstemt Vigtigt at potentialet er ved at blive indfriet for alvor!

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

gonzo
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: [43] Din Vej 2019
« Svar #374: 05 Apr 2020, 08:31 »

Du skal være meget velkommen i Tottenham Jonas Elsbøl  Thumbs Up

Jeg har på fornæmmelsen, at Don er en utrolig vigtig mand på det Spurs hold. Hvem er egentlig anfører i Tottenham, Crazy?

Tak for fedt arbejde. Og fedt det bliver ved med, at være sjovt at følge sin karakter!
Logged

When the seagulls follow the trawler, it is because they think that sardines will be thrown into the sea.

Sider: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010