home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 23:08:56 Wester Challenges Akademiet
I dag kl. 21:01:18 Broen13 Mødelokalet FmF Sommerbold 2013
I dag kl. 19:50:00 Broen13 Idéfabrikken [43] Din Vej 2019
I dag kl. 19:04:10 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
I dag kl. 19:03:03 Sirstaal Omklædning... Er du blevet klub lege...
I dag kl. 19:01:33 DIYAR2660 Omklædning... Gummiben
I går kl. 19:05:06 Crazy-Poul Mødelokalet Forbedringer til FmFre...
Emne Forfatter
Europa Rundt med ... Wester Jr.
San Marino og de ... Crazy-Poul
Superligadrømme Wester Jr.
4# De bevingede l... Broen13
[6]Boldklubben af... Ninja777
4| Hamburg meine ... xanor
4 - AGF - Transfer Crazy-Poul
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  [43] Din Vej 2019
0 Brugere og 4 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25 Udprint
Forfatter Emne: [43] Din Vej 2019  (Læst 15853 gange)
Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [7] Din Vej 2019
« Svar #105: 16 Feb 2020, 17:56 »


Vi er nået til 30. september 2019, og nu sker der for alvor store ting og sager. Hele 4 spillerskifter skal vi forbi, og det er efterhånden nogle store klubber, der køber vores unge talenter.

Ulrik Vinbech NikolajsenJUVENTUS
Juventus var interesseret i Ulrik, i sidste update, og den interesse, udmøntede sig i et bud på hele 55 millioner. Det takkede SønderjyskE naturligvis ja til, og dermed bliver Ulrik den dyreste transfer indtil videre i vores projekt. Prisen kan endda stige helt op til 92,5 millioner afhængig af diverse klausuler. Det er noget af et skridt op for Ulrik må man sige, og det bliver spændende at se hvor hurtigt Ulrik kan gøre sig gældende i kampen om spilletid. Wojciech Szczesny er manden han skal slå pt. men i mellemtiden må Ulrik tage til takke med spilletid på klubbens U20 hold, hvor han indtil videre har spillet 3 kampe og holdt 3 rene bure, så en udmærket start må man sige.

Jonas Petersen – WIGAN ATHLETIC
Jonas har fået en lidt blandet start tilværelsen i det engelske. I hans blot anden ligakamp for klubben, fik han et rødt kort, og måske det har sat ham lidt tilbage. I de resterende 2(3) kampe, ser hans statistikker nu ellers meget fine ud, da det er blevet til 1 mål, 1 assist og 1 kampens spiller. Mon ikke Jonas nok skal få mere fast spilletid, næste gang manageren tør give ham chancen. Wigan ligger nummer 2 i rækken med 22 point for 10 kampe. På landsholdsplan, er der lidt mere succes, da Jonas nu har fået debut på U21 landsholdet. Debuen kom i 1-1 kampen mod Island, og Jonas spillede også den efterfølgende kamp mod Hviderusland som man vandt med 5-0.

Jonas ElsbølSWANSEA CITY / SILKEBORG IF
Efter en udmærket første sæson hos AB, valgte Jonas at slå til, da Swansea kom forbi med et tilbud. 320 tusind var nok til at få ham fri fra AB. Jonas spillede 2 kampe i preseason for Swansea med en rating på 7,35 så det var ikke fordi niveauet fejlede noget så det ud til, men alligevel, valgte Swansea sent i vinduet, at leje ham ud til danske Silkeborg, der spiller i Superligaen. Jonas har kun spillet en enkelt ligakamp for Silkeborg, hvor man vandt 3-1 over FCN. Jonas er 1 af 4 centrale stoppere i Silkeborgtruppen, og det ser ud til at Simon Jakobsen sidder tungt på den ene plads, mens de 3 andre har en åben kamp om pladsen ved siden af. Jonas er lejet ud til Silkeborg for hele sæsonen.

Kaj Østergaard – TSV 1860 MÜNCHEN
Selvom Kaj og 1860 München er rykket en række op, får Kaj fortsat massere af spilletid. Han har spilet 7 ud af 8 ligakampe samt 1 pokalkamp man desværre tabte 3-0 til FC Heidenheim. For selve klubben, har det dog været en hård start, og de første 5 kampe bød kun på 1 point. Siden har man dog fået vendt det lidt, og er nu inde i en lille stime med 3 kampe uden nederlag (2 sejre, 1 uafgjort). Kaj var selv foregangsmand i en af sejrene, nemlig 2-0 sejren over Sandhausen, hvor han scorede en enkelt pind og blev kampens spiller. PSG, Napoli og Leipzig er efter vores unge tysker der stadig viser sig at være rimelig målfarlig må man sige.

Don Bundgaard – NORWICH CITY
Don har hård konkurrence om de centrale pladser hos Norwich, men det er da trods alt blevet til 4(1) kampe so far. Don scorede endda i sin allerførste officielle kamp for Norwich da man slog Reading med 2-1. Norwich ligger aktuelt nummer 4 i rækken. Don er stadig en del af et ret succesfuldt U20 landshold, og Don spillede med i begge kampe der har været i september. Man vandt 3-0 mod både Spanien og Portugals ditto og Don scorede en enkelt pind mod førstnævnte.

Peder SchurizekAALBORG BOLDSPILKLUB
For 2. update i træk, har Peder skiftet klub, denne gang, er det dog bare på en lejeaftale. Peder gjorde det ellers godt i preseason for Wolves med 1 mål og 3 assist i 2(4) kampe. Men sent i transfervinduet, besluttede Wolves sig alligevel for at leje Peder ud til danske AaB, og det er måske ikke helt så dumt, da man må formode Peder får en del mere spilletid her. Peder er lejet ud for hele sæsonen, og har indtil videre spillet 4 ud af 4 mulige kampe siden skiftet. Peder har også spillet i begge U21 landskampe der har været siden sidst, og er nu oppe på 6 U21 kampe.

Dino Saur – BOLTON WANDERES
Dino har gjort det rigtig fint i sin tid hos Bolton, men stod det til ham selv, er det tid til noget større. Dino har spillet 10 kampe i sæsonen so far og har lavet 2 assist. For selve klubben, har det på den anden side været en elendig start i og med man kun har vundet en enkelt kamp hele sæsonen. Dino har indgivet en transferanmodning til klubben, og Dino mangler som sædvanligt ikke bejlere, så det bliver spændende at se om han kan få trumfet et skifte igennem i næste vindue. Dino har også fået debut på det italienske U21 landshold, og han scorede endda i sin første kamp mod Irlands ditto som man dog tabte 3-1. Dino spillede også med i den næste kamp mod Normakedonien, så 2 kampe er det altså blevet til.

Kristján Einarsson – BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
Kristján ser ud til at være blevet rykket permanent op i førsteholdstruppen hos Borussia Mönchengladbach. Han spillede i hvert fald masser af kampe i opstarten, hvor det blev til 6(1) optrædener, 2 mål, 2 assist og 1 kampens spiller. Det er endnu ikke blevet til nogle optrædener i ligaen i denne sæson, men mon ikke det nok skal komme. Kristján er oppe på 12 U21 landskampe i det islandske efter han spillede med i begge kampe mod Danmark og Aserbajdsjan.

Sebastian NielsenBAYER LEVERKUSEN / FC NORDSJÆLLAND
Endnu en mand med et klubskifte, eller to kan man vel nærmest sige. Sebastian rykkede som bekendt op i Nordic Bet Ligaen med Middelfart i sidste sæson, og nåede faktisk også at spille en del kampe her før han blev købt af Bayer Leverkusen. 8 kampe blev det til i sæsonen 19/20 for Middelfart, og det gav flotte 5 mål og 1 assist. Det blev Leverkusen altså fristet af, og de slog til, og købte Sebastian for 13 millioner kroner (prisen kan stige til 37 efter diverse klausuler). Sebastians tur i det tyske blev dog kort, da han samme dag blev lejet ud til FC Nordsjælland og derfor er han nu allerede tilbage i Danmark. Sebastian har endnu sit første mål for FC Nordsjælland til gode, men han har trods alt fået spilletid i alle de mulige kampe siden sit skifte, så mon ikke han nok snart skal få hul på målbylden.

Frederik Gade – FC HELSINGØR
Arsreas ønske om et klubskifte er endnu ikke gået i opfyldelse, og hans egen spiller er også blevet træt af livet i Helsingør. Frederik gør det ellers fint for Helsingør også på et højere niveau, da man nu er i 1 division, men Frederik har alligevel indgivet en transferanmodning. Der er ingen klubber meldt interesseret pt. Hvis Frederik kan holde næsen i sporet og komme med nogle solide præstationer i efteråret, skal der nok vente et skifte til vinter.    

Jonesy jr. – FC MIDTJYLLAND
Jonesy har taget sin flotte målform fra Fredericia med tilbage til FC Midtjylland og han fortsætter bare med at bombe. Det er blevet til 6 mål i alle turneringer i 8(3) kampe, og han er så vidt jeg kan se den første Din Vej spiller til at optræde i en europæisk klubturnering, medmindre der er noget jeg har overset. FCM spillede kvalifikation til Europa League, og kom helt til sidste kvalifikationsrunde, hvor man tabte til Braga på reglen om udebanemål. Jonesy scorede 2 mål i kvalifikationen, 1 mod Slovan Bratislava og 1 mod Braga. I Superligaen, ligger man på en rimelig sikker 2. plads, mens der er hele 8 point op til førerholdet fra FCK. Jonesy er på radaren hos både Arsenal, Liverpool og City. Den foretrukne destination siges at være sidstnævnte.

Frederik Nørgaard – Watford
Frederik kæmper fortsat med for alvor at komme ind på førsteholdet, men han er selvfølgelig stadig ung, og det er altså Premier League vi snakker om. Frederik får masser spilletid i uofficielle kampe, hvor han er oppe på 11(3) kampe, 1 assist og 1 kampens spiller. For tiden bruger Watford Chris Dawson på Frederiks foretrukne position, højre back, så det er altså ham han skal gøre sig forhåbninger slå af i kampen om spilletid. Frederik kan ikke gøre andet end at træne hårdt, og gøre det godt når han får chancen. På U21 holdet er han stadig fast mand, og nogle gode præstationer her, kan måske også hjælpe på situationen i klubben. Frederik spillede begge kampe, og lavede endda en enkelt pind mod Hviderusland.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: [6] Din Vej 2019
« Svar #106: 16 Feb 2020, 18:27 »

Sådan Kaj! Fornuftigt at blive i 1860. Forhåbentlig fortsætter den nylige gode start. Drømmescenariet må klart være at rykke op i Bundesligaen med 1860, men med alle de andre transfers in mente, kan det godt gå hen og blive svært. Det tager jo nok et par år eller 6 for at kunne rykke videre op Opstemt

Men hold da op der er mange, der udvikler sig rigtig flot. Rigtig fornuftige stats efterhånden!
Logged


Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [6] Din Vej 2019
« Svar #107: 16 Feb 2020, 18:44 »

Flotte skifter der er kommet, og god udvikling hos flere! Dino har fået primadonnanykker - men okay, det var jo bare et spørgsmål om tid! Peace

Til Asreas held er der sket lidt mere udviklingsmæssigt i den senere tid i forhold til tidligere:

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: [6] Din Vej 2019
« Svar #108: 16 Feb 2020, 18:55 »

Sådan vigtig med fast spilletid så kommer assist og målene snart, Aab ser ud til at være et godt step
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Online Online


 
Sv: [6] Din Vej 2019
« Svar #109: 16 Feb 2020, 21:31 »

Bare vent. Jeg kommer fra baghjul!
Logged


QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: [6] Din Vej 2019
« Svar #110: 17 Feb 2020, 15:11 »

[color=Black]Flotte skifter der er kommet, og god udvikling hos flere! Dino har fået primadonnanykker - men okay, det var jo bare et spørgsmål om tid! Peace

Til Asreas held er der sket lidt mere udviklingsmæssigt i den senere tid i forhold til tidligere:


@Broen

Kan man ikke bytte rundt på sidst og nu?

Jeg tænker det giver mere mening hvis nu er den sidste af kolonnerne?
Eller fedt lavet Smiley

@CP
Det er virkelig fedt at der kommer så mange opdateringer, og det er rigtigt City vil være bedre end de to ændre til jr.
Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [6] Din Vej 2019
« Svar #111: 17 Feb 2020, 16:24 »

Sådan Kaj! Fornuftigt at blive i 1860. Forhåbentlig fortsætter den nylige gode start. Drømmescenariet må klart være at rykke op i Bundesligaen med 1860, men med alle de andre transfers in mente, kan det godt gå hen og blive svært. Det tager jo nok et par år eller 6 for at kunne rykke videre op Opstemt

Men hold da op der er mange, der udvikler sig rigtig flot. Rigtig fornuftige stats efterhånden!

Sådan vigtig med fast spilletid så kommer assist og målene snart, Aab ser ud til at være et godt step

Bare vent. Jeg kommer fra baghjul!

@Broen

Kan man ikke bytte rundt på sidst og nu?

Jeg tænker det giver mere mening hvis nu er den sidste af kolonnerne?
Eller fedt lavet Smiley

@CP
Det er virkelig fedt at der kommer så mange opdateringer, og det er rigtigt City vil være bedre end de to ændre til jr.

Det sgu fedt i stadig kommentere så meget gutter, det sætter jeg virkelig pris på  Smiley

Flotte skifter der er kommet, og god udvikling hos flere! Dino har fået primadonnanykker - men okay, det var jo bare et spørgsmål om tid! Peace

Til Asreas held er der sket lidt mere udviklingsmæssigt i den senere tid i forhold til tidligere:Det er sgu fornemt arbejde Broen13  Thumbs Up
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [7] Din Vej 2019
« Svar #112: 17 Feb 2020, 16:58 »


Kalenderen siger 31. december 2019, og det er tid til at se tilbage på hvordan det er gået i efterårssæsonen, og om nogle af vores spillere står på tærskel til et nyt klubskifte.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – JUVENTUS
Det er nok de færreste, der havde forventet at Ulrik for alvor ville kunne gøre sig gældende i kampen om spilletid på førsteholdet allerede nu, og Ulrik er da også fortsat at finde på klubbens U20 hold. Selvom han står som at være på U20 holdet, spiller han altså kampe for U23 holdet, og her gør han det til rigtig fint må man sige. U23 holdet spiller i den liga, der hedder Serie C/A og her har Ulrik spillet 8(1) kampe med 5 gange rent bur til følge, og så er han også blevet kampens spiller en enkelt gang.

På landsholdsfronten, sker der store ting og sager. Ulrik er nemlig den første Din-Vej-spiller, der får debut på et A-landshold. Ulriks debut, kom i kampen mod Bulgarien som man vandt med 3-1 og Ulrik spillede hele kampen. Kampen efter, var en venskabskamp mod Slovenien, og her var Ulrik medvirkende til at holde Slovenerne fra scoring. I sin 3. og sidste landskamp i denne update, var Ulrik desværre noget uheldigt involveret, da han fik rødt kort efter blot 20 minutter i kampen mod Grækenland. Det fik heldigvis ingen betydning for den samlede kvalifikation til EM 2020, da Danmark kom med via en 2. plads i gruppen. Udover sine 3 flotte A-landsholdskampe, er Ulrik også blevet udråbt som den næste Peter Schmeichel, og kun tiden vil vise om han kan nå samme højder, som den danske legende.

Jonas Petersen – WIGAN ATHLETIC
Jonas kæmper stadig for at komme rigtig ind på holdet i Wigan, hvor desværre kun er blevet til 2 kampe siden sidste update. Men måske der er håb forude, for begge hans 2 centerbackkollegaer er ønsket af en række andre klubber, og det kan jo åbne op for mere spilletid til Jonas. Heldigvis får Jonas stadig spilletid hos U21 landsholdet, og har spillet 3 ud af 4 mulige kampe siden sidst. Han fik sågar et mål og en fornem rating på 10,0 i 10-0 sejren over Liechtenstein.

Jonas Elsbøl – SILKEBORG IF
Jonas har i den grad bidt sig fast i startopstillingen hos Silkeborg, hvor han nu er oppe på 11 kampe. Silkeborg ligger aktuelt nummer 10 i rækken med 6 point op til top 6. Jonas døjer desværre med en lille skade, der pt. har holdt ham ude i 3 uger. Jonas har også fået debut på det danske U21 landshold, og her er han oppe på 2 kampe. I den ene, spillede han endda sammen med sin gamle makker fra U19 tiden, Jonas Petersen. De 2 var med til at holde målet rent i 3-0 sejren over Aserbajdsjan.

Kaj Østergaard – TSV 1860 MÜNCHEN
Kaj cruiser derud af hos 1860 München, og er nu oppe på 18 optræder i sæsonen. Det er blevet til en enkelt assist mere siden sidst, og hans karrieretotal lyder nu på 2 mål, 5 assist og 5 kampens spiller i 52 kampe. En rimelig god statistik må man nok sige. Men ligeså godt det går for Kaj, ligeså dårligt går det for 1860 München. De ligger pt. sidst i ligaen, dog er bunden meget tæt, men alligevel. Kaj er fortsat ønsket af nogle store europæiske klubber. Bayern München, Dortmund, PSG og Stutgart er efter vores unge tysker, der selv helst vil til PSG. Kaj har et godt navn i Tyskland, så måske burde gøre klogt i at fortsætte her.

Don Bundgaard – NORWICH CITY
Don har i den grad fået spillet sig ind på holdet hos Norwich. 11(6) kampe lyder sæsontotalen på, og det har kastet 3 mål af sig. Norwich ligger pt. nummer 8 i en meget tæt række, så hvem ved om Don skal være med til at spille om playoffpladser til foråret. Don har spillet yderligere 3 kampe for det engelske U20 hold, der lige nu ligger nummer 2, 1 point efter Frankrig i European U20 Elite League. 

Peder Schurizek – AALBORG BOLDSPILKLUB
Peders skifte til AaB, har været ganske fornuftigt. Peder har spillet alle kampe undtagen en, og i de 14 det er blevet til, har han lavet 4 assist og blevet kampens spiller 1 gang. En rimelig pæn statistik syntes jeg. AaB ligger nummer 3 i Superligaen, og der er selvfølgelig meget at spille om endnu, men det kunne da være fint hvis Peder kunne tage fra Danmark med en medalje. På U21 landsholdet, får Peder stadig flere kampe på CV’et og er nu oppe på 9 styks. Danmark ligger 1’er i sin pulje, og er i en god position til at kvalificere sig til det kommende U21 EM.

Dino Saur – BOLTON WANDERES
Dino er stadig utilfreds med situationen i Bolton, men heldigvis yder han stadig en stor indsats for klubben, så han gør da sit for at gøre sig fortjent til et skifte til vinter. Dino har allerede spillet 26 kampe i den her halvsæson, og han har lavet 2 mål, 3 assist og blevet kampens spiller én gang. Klubben ligger nummer 19 i League One. Manchester City og Newcastle er interesseret og måske et skifte til sidstnævnte ikke ville være så dumt igen. De ligger nemlig i toppen af rækken i Championship, så hvis alt flasker sig kan Dino måske spille Premier League efter sommer. Dino er også stadig inde omkring det Italienske U21 landshold, hvor kampen om spilletid naturligvis er meget hård. Lige for tiden er det mest fra bænken Dino får sin spilletid, men han skal bare tage alt den spilletid han kan, og så skal der nok være en mere fast plads ude i fremtiden.   

Kristján Einarsson – BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
Kristján er stadig at finde i førsteholdstruppen, men han venter stadig tålmodigt på sin chance for spilletid. Kun i DFB-pokalen har han fået lidt spilletid i 1-2 nederlaget til Union Berlin. Kristján kom ind fra bænken efter 74 minutter. Kampen gik i forlænget spilletid, så i det mindste fik Kristján lidt flere minutter i benene her. Jonas Hofmann er manden Kristján skal slå i kampen om spilletid, men lige nu sidder Hofmann tungt på den højre kant. BMG ligger nummer 5 i Bundesligaen, så det er måske også svært at gøre krav på spilletid når holdet præstere som de gør. På landsholdsfronten, får Kristján heldigvis masser af spilletid og han er nu oppe på 16 kampe for det islandske U21 landshold.

Sebastian Nielsen – FC NORDSJÆLLAND
Sebastian bomber desværre ikke så meget som man måske kunne have håbet i FCN, men han spiller stadig en masse, og udvikler sig rigtig fint. 2 mål i 12(1) kampe er det blevet til, og den total skulle gerne blive noget højere inden han tager turen tilbage til Tyskland næste sommer. FCN ligger nummer 12 i Superligaen, kun 2 point fra sidstepladsen, så både han og resten af holdet skulle gerne steppe lidt op i foråret. Sebastian har også fået debut på det danske U21 landshold, da han blev skiftet ind i kampen mod Aserbajdsjan, og i den efterfølgende kamp mod Island spillede Sebastian med fra start.

Frederik Gade – FC HELSINGØR
Frederik har tilsyneladende lagt sin utilfredshed med klubben lidt på hylden. I hvert fald er han nu tilfreds i klubben, så om han skifter væk til vinter ser nu mere usandsynligt ud. Frederik er oppe på 20 kampe, og har måske lidt skuffende, kun bidraget med 1 mål og 1 assist. Helsingør ligger sidst i 1. division, og lige nu er der ikke meget der tyder på de redder livet. Vi må håbe for Frederiks skyld, at han tager et skifte videre inden alt for længe.

Jonesy jr. – FC MIDTJYLLAND
Jonesy gør det rigtig godt hos FCM, og angribere der kan lave mål, tiltrækker som regel altid interesse udefra. Jonesy har lavet 10 sæsonbasser i 17(4) kampe, og det efterlader FCM på en 2. plads i rækken efter FCK, der ser meget suveræne ud i denne sæson. Jonesy er på ønskelisten hos masser af store klubber, såsom Liverpool, Lazio, Inter og Leipzig. Et ret bredt udvalg må man sige, så det bliver spændende at se hvor Jonesy ender, når han tager videre. Måske det ville være fornuftigt at færdiggøre sæsonen hos FCM, men interessen for ham mangler i hvert fald ikke. Jonesy er fortsat også inde omkring U21 landholdet, og hvis han holder sin plads i truppen, står der U21 EM på programmet næste sommer.

Frederik Nørgaard – Watford
Frederik har knoklet på, og det har langt om længe betalt sig. Frederik har nu 2 Premier League kampe mere på CV’et, og han lavede endda en assist i den ene af dem. Den kom i 3-1 sejren mod Fulham. Desværre er det ikke blevet til mere spilletid siden da, og den ligger næsten 2 måneder tilbage. Frederik fik også lov at spille i Carabao Cuppens 4. runde imod mægtige Manchester City, og her blev det til et knebent 2-3 nederlag. Hos U21 landsholdet sidder han stadig fast på højrebacken og har nu 10 U21 landskampe.

Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [6] Din Vej 2019
« Svar #113: 17 Feb 2020, 20:29 »

@Broen

Kan man ikke bytte rundt på sidst og nu?

Jeg tænker det giver mere mening hvis nu er den sidste af kolonnerne?
Eller fedt lavet Smiley

@CP
Det er virkelig fedt at der kommer så mange opdateringer, og det er rigtigt City vil være bedre end de to ændre til jr.

Det kan man nok godt, men udfordringen er jo så at den første differencekolonne stør efter sidst, men egentlig viser differencen i forhold til nu. Hvis det giver mening for jer, er jeg ligeglad, men det er derfor jeg gjorde det sådan.. Smiley Laver en ny lige om lidt, så snart jeg har læst CP's seneste opdatering! Opstemt
Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [7] Din Vej 2019
« Svar #114: 17 Feb 2020, 20:54 »

Nu ser vi om denne oversigt er nemmere at læse Smiley

Kvartalets højdespringer er Jonesy Jr., mens laveste forøgelse er mellem Ulrik og Dino:

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: [7] Din Vej 2019
« Svar #115: 18 Feb 2020, 00:10 »

Sådan min partner in crime er kommet op til mig på U21 landsholdet, lad os håbe det er ham der giver mig den sidste motivation til at smadre igennem i Wigan Smiley fedt arbejde både Crazy-Poul og Broen, det er så fedt at se så meget info der kommer ud af det her, klart den bedste Din vej jeg har været en del af, både med mængden af opdateringer af CP men også os deltagere hvor meget pris vi sætter på dit arbejde Smiley
Logged

Tidligere: Baloo38

QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: [7] Din Vej 2019
« Svar #116: 18 Feb 2020, 11:05 »

Fedt opdatering CP.

Og en god opdatering Broen, jeg synes dit ark giver mere mening nu Smiley

Og rart at jeg udvikler mig, men jeg lave trods alt også en masse mål.

Nu skal Juve bare lige købe mig til sommer, så jeg kan score en masse kasser for dem og give Ulrik mindre at lave Smiley
Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [7] Din Vej 2019
« Svar #117: 18 Feb 2020, 17:27 »

Sådan min partner in crime er kommet op til mig på U21 landsholdet, lad os håbe det er ham der giver mig den sidste motivation til at smadre igennem i Wigan Smiley fedt arbejde både Crazy-Poul og Broen, det er så fedt at se så meget info der kommer ud af det her, klart den bedste Din vej jeg har været en del af, både med mængden af opdateringer af CP men også os deltagere hvor meget pris vi sætter på dit arbejde Smiley

Endnu en gang tak for den fine ros, det er store ord  Thumbs Up Og jeg syntes helt sikkert også i er rigtig gode til at kommentere på mine opdateringer, hvilket helt sikkert også hjælper på mængden/hyppigheden af updates Smiley

Fedt opdatering CP.

Og en god opdatering Broen, jeg synes dit ark giver mere mening nu Smiley

Og rart at jeg udvikler mig, men jeg lave trods alt også en masse mål.

Nu skal Juve bare lige købe mig til sommer, så jeg kan score en masse kasser for dem og give Ulrik mindre at lave Smiley

Mange tak QuesT

Det kunne være fornemt, hvis du kom til samme klub, men måske du ikke behøver vente helt til sommer med næste klubskifte   Forseglede Læber
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: [7] Din Vej 2019
« Svar #118: 18 Feb 2020, 17:55 »

Kom nu 1860! Bliv oppe og så vent med at sælge Kaj til sommer. Konsolider jer 1860 haha!

Så vidt jeg kan se, er jeg stadig den eneste, der er i min "originale" klub. Passer det?
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [7] Din Vej 2019
« Svar #119: 18 Feb 2020, 18:00 »

Kom nu 1860! Bliv oppe og så vent med at sælge Kaj til sommer. Konsolider jer 1860 haha!

Så vidt jeg kan se, er jeg stadig den eneste, der er i min "originale" klub. Passer det?

Måtte lige tjekke op på det, men kan se både Dino Saur (Bolton) og Frederik Gade (Helsingør), også har været i samme klub hele vejen Smiley
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Sider: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010