home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 21:23:12 Bubbles Blogkonkur... #10 - Danish Viking Wa...
I dag kl. 20:09:51 warmon Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
I dag kl. 10:12:09 warmon Blogkonkur... 9# Hjertet banker kun ...
23 Maj 2024, 23:07 warmon Blogkonkur... The beautiful game
19 Maj 2024, 05:48 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
13 Maj 2024, 13:45 Svartowiz Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2024 ...
29 Apr 2024, 14:53 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
Antal Registrerede Brugere: 23311
  1 Bruger, 507 Gæster Online.

Indlæg: 1132799 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: HenryJames45
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2019
| | | | |-+  The Spartans are back in town!
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: The Spartans are back in town!  (Læst 1414 gange)
Nephilim
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
The Spartans are back in town!
« : 01 Apr 2019, 10:09 »

BLYTH SPARTANS AFC
Blyth Spartans AFC er en engelsk fodboldklub fra byen Blyth i Northumberland regionen. De spiller pt. i Vanarama National League North, den sjette bedste engelske fodboldrække. Klubben er stiftet i 1899, og spiller sine hjemmekampe på Croft Park, der har plads til 4.435 tilskuere, heraf 556 siddepladser. Klubbens nærmeste geografiske rivaler er Newcastle United og Sunderland, men det er jo ikke fordi de mødes i turneringer ret ofte. Croft Park blev åbnet i 1909, med en kamp mod Newcastle der så gæsterne vinde 4-2. Da stadion fyldte 100 år i 2019, fejrede man fødselsdagen med en re-match mod The Magpies, en kamp der ligesom den første endte 4-2 til gæsterne.

Blyth Spartans er mest kendt i England som lidt af en pokal-dræber, og klubben har overrasket mange fans ved at nå langt i FA Cuppen ved flere lejligheder ved bl.a. at sende større hold ud i processen. De mest bemærkelsesværdige fandt sted i 1977/78 sæsonen hvor man nåede femte rundte ved bl.a. at sende Chesterfield og Stoke ud, hvorefter man røg efter en omkamp mod Wrexham. I 2008/09 sæsonen nåede man tredje runde efter man bl.a. slog Shrewsbury og Bournemouth ud af turneringen. Endestation hed Blackburn Rovers, dengang Premier League hold, der vandt 1-0 på Croft Park. I 2014/15 nåede man igen tredje runde efter bl.a. at have sendt Altrincham og Hartlepool ud. Endestationen her hed Birmingham City, der vandt 3-2 på Croft Park efter Blyth havde været foran med 2-0. Denne kamp fik bl.a. Luis Figo til at følge klubbens Twitter side!

Klubben spiller som sagt i den sjette bedste engelske fodboldrække, det højeste de nogensinde har været i. De er af mange tippet til at skulle kæmpe med om nedrykningen i år, men klubbens ”die-hard” supportere tror selvfølgelig på at klubben er bedre end det. Så er de det? Læs med og lad os finde ud af det sammen...T, T & T – TRUPPEN, TAKTIK OG TRANSFERSTruppen er ikke ret bred. Faktisk er kun lige med nød og næppe en førsteholdstrup. U/23 holdet består af 5 spillere, så nej der er ikke meget at arbejde med. Det er sådan her startopstillingen for det meste vil komme til at se ud. Nu siger jeg  for det meste, for klubben er ikke professionel og klubbens spillere er kun deltidsspillere og bliver derfor ret trætte når de spiller mere end én kamp om ugen. Derfor er rotation vigtigt, hvilket kan være svært nok i sig selv, når der knap er spillere nok til bænken (der i de lave ligaer i øvrigt kun består af fem spillere). Men dette er spillerne der for det meste skal forsøge at vinde fodboldkampe. Der er selvfølgelig også blevet hentet lidt ind. To er kommet ind på lejeaftaler, nemlig målmand Brad Wade fra Rochdale, samt midtbanespiller George Hornshaw fra Scunthorpe. En enkelt er hentet ind permanent, nemlig venstreback Gideon Adu-Peprah, da venstrebacken var ikke-eksisterende. Kan disse spillere være med til at sende Blyth hen hvor de aldrig har været? Lad os finde ud af det.
Logged

Hodie Mecum Eris In Paradiso

Nephilim
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: The Spartans are back in town!
« Svar #1: 03 Apr 2019, 06:10 »JULI – AUGUST 2018


Hvad der skulle have været en varm sommer aften, var i stedet en regnvåd dag på Edgar Street. Fra bænken kunne han med to minutter igen se Jack Robinson glide gennem det regnvåde græstæppe og prikke bolden ind til slutresultatet 3-1 mod Hereford. Hvad der var foregået før det, mindede mest af alt om en regulær krig. Efter to scoringer af Maguire og Dale efter henholdsvis tyve og tredive minutter, måtte han se Louis Lang prikke bolden i eget net efter femoghalvfjers minutters spil. Resten af kampen blev spillet i meget nervøst tempo, og der var slet ikke sikkerhed at spore i hans attitude. Men heldigvis blev kampen altså afgjort after de otteogfirs minutter. En kamp der derudover bød på hele ni gule kort.

Kun tre dage senere blev Croft Park taget i brug da Bradford Park Avenue var på besøg. Gæsterne var udråbt som suveræne favoritter, men han kunne drage et lettelsens suk da Dan Maguire nåede først til en bold bagerst i feltet og kunne heade de undertippede foran. Føringen holdt indtil der var spillet en time, hvor Nicky Wroe kunne udligne for de besøgende. Med tyve minutter igen tog Dan Maguire sagen i egen hånd, og tog en dribletur ind i feltet og sparkede koldt bolden ind bag Bradfords' keeper. Lige da jublen skulle tid at bryde ud blandt de små 800 mennesker på Croft Park, kunne Alex Hurst udligne to minutter inde i overtiden. Skuffelsen var enorm, og de fik både spillerne og en vandflaske at føle.

Den tredje kamp på en uge fandt igen sted på et regnvådt Croft Park, der denne gang havde tiltrukket lidt over tusinde mennesker og et par hunde. Gæsterne var Chester FC, der oplevede en chokstart da Sean Reid med dejligt langskud kunne bringe Spartans foran efter kun toogtyve sekunders spil. Spillet bølgede frem og tilbage og det kom derfor ikke som nogen overraskelse da Luke Jordan kunne udligne for Chester efter cirka femten minutter. Resten af kampen kunne kun beskrives som ren overlevelsen for Blyth, og de var heldige at der ikke blev scoret mere imod dem. Og det vidste han. Peter Jameson var uden tvivl kampens spiller i Spartans' mål. En småkedelig kamp endte 1-1.

Endnu en kedelig kamp fulgte ude mod Darlington på Blackwell Meadows. Her formåede Spartans ikke at score, men det gjorde Darlington til gengæld. Uheldigvis for dem var det i eget net efter cirka en times spil, da Dominic Collins kom først på et indlæg fra Rivers og dirigerede det i eget net. Kampen var dog ikke kun enhjørninger og regnbuer for Blyth, da Lewis Horner måtte lade sig udskifte med en skade. En skade der holder ham ude i de næste fire ugers tid. Om den smalle sejr var fortjent kan altid diskuteres. Spartans havde bolden mere, men de gjorde ikke særlig meget med den. Darlington gjorde til gengæld hvad de kunne når de endelig havde den, men i sidste ende var det altså Spartans der vandt kampen.

Alfreton Town fulgte tre dage senere på North Street i en ikke særlig seværdig kamp. Første halvleg kan der nærmest ikke skrives om, da der rent bogstaveligt ikke skete noget som helst. Han lagde ikke skjul på at det ikke var godt nok. Spartans tog åbenbart ordene til sig, og anfører Robert Dale gik forrest og sparkede bolden fladt ind bag Alfretons keeper efter enoghalvtreds minutter. Desværre kan der ikke skrives ret meget mere, for resten af kampen blev nærmest en kopi af første halvleg, og de næsten 650 tilskuere må have fortrudt at de tog hjemmefra. Spartans kunne trække sig sejrrigt ud af en meget lidet begivenhedsrig kamp, og igen fik spillerne at vide at spillet på banen bare ikke var godt nok.

Om det var opsangen de sidste par kampe der gjorde det, skal ikke kunne siges, men det et nærmest forvandlet Blyth Spartans hold der bød Chorley FC op til dans på Croft Park. Næsten tusinde tilskuere kunne se Robbie Dale heade deres helte foran efter cirka ti minutter, kun for at komme ned på jorden igen da Louis Almond fik udlignet efter en halv times spil, og ovenkøbet se Elliot Newby sparke gæsterne i front lige før pause teen. En skideballe sendte et forvandlet Spartans hold ud til anden halvleg hvor Rivers og Reid kunne vende kampen på hovedet efter kun ti minutters spil. Chorley begyndte derefter at spille mere defensivt, og det gav huller bagude hvilket tillod Robert Dale at blive dobbelt målscorer to minutter inde i overtiden og cementere Spartans' sejr på 4-2.

Måneden blev sluttet af på udebane mod York City på Bootham Crescent, og alt hvad den foregående kamp var, kunne ikke siges om denne. York lagde hårdt ud med et godt gedigent pres, og kunne gå til pause med en 2-0 føring på kasser af Heslop og Burrow. York startede anden halvleg på præcis samme måde som første, men deres offensive spil led til flere kontrachancer til Spartans, der udnyttede en af dem til at reducere føringen. Maguire afsluttede et flot opstillet angreb og kunne prikke et fladt indlæg ind bag målmanden til 1-2. Derefter bølgede kampen frem og tilbage med Spartans der mest fik deres chancer på kontrangreb. Men til sidst var det Moke der kunne slå det sidste søm i kisten og bringe York foran 3-1 i det sidste minut af ordinær spilletid. Så selvom det er en godkendt måned, sluttede den altså ikke af på bedst mulige måde.

Stillingen: August 2018« Seneste Redigering: 03 Apr 2019, 06:15 af Nephilim » Logged

Hodie Mecum Eris In Paradiso

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010