home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 20:47:24 FlameCosmic67 Omklædning... Hvordan forudsiger man...
I dag kl. 08:58:33 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
23 Jul 2024, 12:48 Frinans Blogs #5 - Kongeblå Revoluti...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
Antal Registrerede Brugere: 23362
  2 Brugere, 403 Gæster Online.

Indlæg: 1132857 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: noraleee1
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Projekt Kosovo
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Projekt Kosovo  (Læst 6077 gange)
patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Projekt Kosovo
« : 23 Nov 2018, 15:24 »

Projekt KosovoJeg vil forsøge mig med en lille blog, som mere vil være en fortælling om mit spil. Derfor vil der heller ikke være det helt store grafiske, men i bund og grund bare en lille update i ny og næ om hvordan det går med projektet. Jeg har hentet en database gennem Steam, som gør de to bedste ligaer i Kosovo spilbar. Målet med mit save er at gøre både ligaen og landsholdet konkurrencedygtigt i Europa, og der er sandt at sige lang vej på begge parametre, men især ligaen er mildest talt ringe. Det her spil kommer til at kræve meget tålmodighed, og jeg håber at det fører til et godt langvarigt save.

Derudover så har jeg tilmed valgt at starte i den andenbedste liga, så det kræver en oprykning før at jeg kan konkurrere med hvor det er sjovest, nemlig i Europa. På sigt er målet er at hele ligaen skal kunne tiltrække markant bedre spillere end tilfældet er på nuværende tidspunkt, hvor talentmassen er yderst begrænset og faciliteterne ligeså.

Jeg kan ikke love hvor lang tid jeg vil holde bloggen kørende, da man jo aldrig ved med spillelysten og så er jeg samtidig også i gang med min BA, så det her spil er udelukkende når jeg skal have en lille puster fra studiet.

Hvis der er andre som skulle have lyst til at starte et spil med et hold fra Kosovo, så kan i finde databasen på Steam som er lavet af brugeren Claassen.
« Seneste Redigering: 03 Dec 2018, 18:27 af patrick J » Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #1: 23 Nov 2018, 15:43 »I den andenbedste liga i Kosovo finder man klubben KF Trepça, og her bliver det allerede interessant. Klubben ligger nemlig i den sydlige del af byen Mitrovica, som har ca. 85.000 indbyggere. Klubben er stiftet i 1932, og har vundet mesterskabet i Kosovo en enkelt gang, som vi kun skal tilbage til 2010 for at finde. Klubben har hjemme på Olympic Stadium Adem Jashari, hvor der i Football Manager er plads til 16.000 og er opført i 1938. Klubben skal dog ikke forveksles med Fudbalski klub Trepča, som hører til i det serbiske ligasystem eller KF Trepça'89 som dog også spiller i Kosovo, men som hører til i den bedste liga, og som faktisk vandt ligaen i 2017.

Disse klubber har alle en kontakt til et stort industrielt område som ligger ca. 9 kilometer fra Mitrovica kaldet Trepça, og som er kendt fra sine miner. Alle tre klubber har hver deres kælenavn, men fælles for disse kælenavne så betyder de alle "Miners". Man kan sikkert fortælle en masse mere om sammenhængen mellem disse klubber, men så bliver det måske en politisk debat som jeg ikke ønsker at åbne, da det involverer Albanien, Serbien & selvfølgelig Kosovo.

Målsætningen er i hvert fald klar. Det er absolut kun oprykning som tæller, men det kan blive svært. Det er ikke muligt at tilbyde kontrakter, så alle jeg skal hente spiller gratis pånær nogle små bonusser. Klubbens nuværende spillere har dog deltids kontrakter, men disse er på nuværende tidspunkt ikke mulige at forlænge. Det skal nok blive spændende, og forhåbentligt ændrer dette sig i løbet af sæsonen afhængig af hvordan den forløber.

Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #2: 23 Nov 2018, 18:04 »

1. januar 2019
Der er blevet spillet 6 landskampe, og heldigvis kan jeg stadig kalde mig ubesejret som Kosovos landstræner. Spillet har i store dele været virkelig godt, men har også været på en billig bekostning da modstanderne har været i Nations League gruppe D mod Azerbadjan, Færøerne & Malta. Det er blevet til 4 sejre og 2x 1-1 mod Færøerne på udebane og Azerbadjan på hjemmebane. Begge gange yderst ufortjent, og som en konsekvens af manglende kynisme. Heldigvis gjorde det ikke den helt store forskel i sidste ende, og med 14 point og en målscore på 12-2, så kan vi kalde os vindere af gruppen og en oprykning til gruppe C.

Derudover har jeg brugt flere af disse landskampe på at låse flere af spillerne, så de ikke har mulighed for at skifte land såfremt de fortryder. Lidt usympatisk måske, men ikke desto mindre nødvendigt for at give landet de bedste forudsætninger for at lykkedes og derfor har der selvfølgelig også været fokus på at binde de unge spillere.


På klubplan forløber det også som det skal. Det er blevet til et to hestes ræs mellem Vëllaznimi og os, som er stukket af fra den øvrige gruppe. Heldigvis så rykker både nr. 1 og 2 direkte op, og vi skal virkelig gå i stå rent spillemæssigt hvis det skal mislykkedes at rykke op.

På spillerfronten er der hentet nogle ukendte spillere ind, som har indvilliget i at spille helt gratis. Det betød også at to af dem skiftede til større klubber, men heldigvis så er klart størstedelen loyale og har takket nej til pengene og ja til projektet. I Kosovo så skal der være en U19 spiller på banen hele tiden, og det har været en stor udfordring da det eneste store talent i truppen er 17 årige Adonis Sopa .

Rent økonomisk så kører det på skinner for klubben, som hver måned kører med overskud. Det tegner godt for mine fremtidsplaner med klubben, og spillestilen er kommet helt ind under huden på spillerne. Generelt synes jeg stammen på holdet er fornuftigt, og såfremt at det bliver til oprykning, så forventer jeg at kører videre med mange af de samme spillere.

Næste update: Afslutning på sæsonen
« Seneste Redigering: 03 Dec 2018, 18:30 af patrick J » Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #3: 29 Nov 2018, 14:41 »

1. juli 2019
Der er blevet spillet 4 landskampe i denne periode, allesammen i EM kvalifikationen hvor vi kom i en stærk gruppe. Italien, Wales, Danmark og Bulgarien var modstanderne. Den første kamp blev tabt hjemme 1-4 til Italien, hvor vi faktisk var godt med, men mangler simpelthen skarphed og generelt en angriber med kvalitet. 17-18 i afslutninger og Italien havde kynismen.

Derefter drog vi til Bulgarien, hvor der skulle 3 point med hjem i kufferten. De blev sikret i 83' minut, da Bajram Jashanica steg op på et hjørnespark og pandede 3 point ind på kontoen. Kæmpe forløsning, og nu var vi klar til at tage imod Danmark hjemme og hold da fast en kamp det blev. Hele 5-2 blev danskerne sendt hjem med, og allerede efter 23 minutter var vi foran 3-0 på mål af Berisha, Celina og et Kjær selvmål. For en gangs skyld var vi skarpe og udnyttede 10 afslutninger til 5 mål, mod danskernes 22 afslutninger. Lirim Kastrati & Arber Zeneli tegnede sig for de sidste to mål.

Tre dage senere skulle vi til den danske hovedstad og blev sendt hjem med 3-0. Denne gang manglede skarpheden totalt, på trods af at vi var godt med. 16-10 i afslutninger i danskernes favør, men skarpheden tilfaldt denne gang danskerne og især Nicolai Jørgensen. 6 point efter 4 kampe er dog godkendt, men det bliver svært at nå EM med denne gruppe. Heldigvis har vi stadig Nations League i baghånden, hvis dette skulle fejle.


Oprykning. Det stod rimelig hurtigt klart at holdet var alt for stærkt til at rode rundt i den andenbedste række, og derfor vandt man også med 8 point ned til Vëllaznimi. Det blev til 3 nederlag i sæsonen, og netop Vëllaznimi og deres angriber Adelino tegnede sig for to af disse, hvor de smadrede mig både ude og hjemme. Økonomien er naturligvis helt katastrofal, ja faktisk ikke-eksisterende, men heldigvis så beder spillerne heller ikke om mere end et par hundrede kroner i ugeløn. Det var først ved oprykning jeg kunne tilbyde kontrakter som involverede penge, ellers har alt været amatør.

Truppen synes jeg egentlig er god nok til at kunne klare sig i Superligaen som den bedste række hedder, men der skal forstærkninger på bordet. Ikke mindst i angrebet og forsvaret. Jeg har dog været tidligt ude og få stærke folk på plads som:
Roger Gomis
Ardian Berisha
Ylber Lokaj

Det er primært disse tre spillere som skal være med til at sikre mig succes i den bedste række i Kosovo. Når jeg går ind i spillersøgning findes der kun ca. 850 spillere som har en interesse i at spille for mig, og min talentspejderteam rækker ikke til længere end landets grænser. Derudover så kan jeg ikke få ansat nogen med bare en smule kvalitet, da lønbudgettet simpelthen ikke tillader dette.

Næste update: 1. halvsæson 19/20 sæsonen
« Seneste Redigering: 03 Dec 2018, 18:30 af patrick J » Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

FoxGe
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #4: 02 Dec 2018, 15:19 »

Følger spændt!
Er selv i gang med San Marino Challengen - så det med at kæmpe for at få et landshold op er mega underholdene. Peace
Har selv fået San Marino fra en 200. plads på verdensranglisten til 50.
Dog er de fleste spillere af dobbeltnationalitet, så Italien håndplukker de bedste før jeg kan få dem overbevist om vores værd.  Skuffet
Har måske 4 spillere der ville kunne gøre sig på det italienske landshold - men håber at kunne overtale flere.  Rullende Øjne
Logged

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #5: 02 Dec 2018, 20:17 »

Følger spændt!
Er selv i gang med San Marino Challengen - så det med at kæmpe for at få et landshold op er mega underholdene. Peace
Har selv fået San Marino fra en 200. plads på verdensranglisten til 50.
Dog er de fleste spillere af dobbeltnationalitet, så Italien håndplukker de bedste før jeg kan få dem overbevist om vores værd.  Skuffet
Har måske 4 spillere der ville kunne gøre sig på det italienske landshold - men håber at kunne overtale flere.  Rullende Øjne
Lyder spændende! Hvor langt er du i dit save? Flot at få San Marino i top 50! Smiley

Hvordan med ligaen? har de deres egen liga eller er alle hold med i det italienske ligasystem?
Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #6: 02 Dec 2018, 20:20 »

Er der en årsag til at du har Australien med seks hvide stjerne på, på 1. billede?
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Sutharam
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #7: 02 Dec 2018, 21:04 »

Er der en årsag til at du har Australien med seks hvide stjerne på, på 1. billede?

haha good one!
Logged

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #8: 03 Dec 2018, 18:31 »

Er der en årsag til at du har Australien med seks hvide stjerne på, på 1. billede?

Ved simpelthen ikke hvad du mener Wink

Ej haha, manglende research og godtroende på nettet.
Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #9: 03 Dec 2018, 19:18 »

Ved simpelthen ikke hvad du mener Wink

Ej haha, manglende research og godtroende på nettet.


Much better <3

Kunne jo godt være, der var et plot jeg ikke havde gennemskuet Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #10: 03 Dec 2018, 21:26 »


Much better <3

Kunne jo godt være, der var et plot jeg ikke havde gennemskuet Opstemt
Haha, dog ikke. Fokus er 100% på Kosovo  Wink

Der kommer dog lige en 7-10 dages pause, da jeg smutter på ferie i nat, til dem som skulle være interesseret.
Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

FoxGe
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Projekt Kosovo
« Svar #11: 04 Dec 2018, 19:20 »

Lyder spændende! Hvor langt er du i dit save? Flot at få San Marino i top 50! Smiley

Hvordan med ligaen? har de deres egen liga eller er alle hold med i det italienske ligasystem?

Holdet starter i Serie D.
Var 2 sæsoner i Serie D, men rykkede så direkte op igennem rækkerne til Serie A, for at tage Serie A med storm og få en 3. plads første år i rækken.  Opstemt
Brugte udelukkende lånte spillere i min stime igennem rækkerne - og også de første par år i Serie A.
Gode talenter med sanmarinsk baggrund blev der selvfølgelig skrevet kontrakt med + de fik masser af spilletid.
Er nu i år 2037 og har netop vundet mit 5 mesterskab i træk, har 6 i det hele.
Dertil 3 pokaltitler, 4 Super Cups.  Wink
Været i CL finalen de sidste 2 sæsoner, men tabt begge.  Græder

Men som sagt, har én rigtig god spiller lige nu.
Fik et godt talent tidligt i spillet, men han var igennem en flere år den eneste gode spiller...
Gennemsnittet er blevet bedre, men har for nyligt mistet 3 spillere til Italien...
De 2 af dem er verdensklasse spillere, den 3. er lidt lala.

Men et fedt save, så fortsætter derudaf - mens jeg følger dig herinde.  Thumbs Up
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010