home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 00:38:43 Nephilim Klubsøgnin... Olympique de Marseille
I dag kl. 00:11:44 ydersog Challenges Gæt en ...
I går kl. 21:41:28 Wester Blogs Xtrazex Extraordinaril...
I går kl. 21:13:34 Seller95 Challenges The SAF Challenge
I går kl. 19:35:50 Schmidt Skadestuen FM19 - K70 media hotke...
I går kl. 17:04:55 Roche Blogs Brøndby og verdensherr...
16 Jan 2019, 21:45 Broen13 Klubsøgnin... Hvem skal jeg være?
Antal Registrerede Brugere: 21023
  1 Bruger, 141 Gæster Online.

Indlæg: 1122763 over 30812 Emner
Nyeste Bruger: Jasperllama43
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 5 6 [7] Udprint
Forfatter Emne: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!  (Læst 19670 gange)
Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #90: 22 Feb 2018, 21:02 »

Bang ... er dog stadig skuffet over din udnyttelsesprocent Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #91: 22 Feb 2018, 21:11 »

Hehe.. Også jeg, men ved snart ikke hvad jeg kan gøre.. Har sat skyd mindre på alle mine spillere (hvor det er muligt - Salatiel er skarpretter og har ikke muligheden) og har "Arbejd bolden ind i feltet" på som holdinstruktion. Eneste ting jeg kan fjerne er spil mere direkte, men det er lissom hele humlen i min taktik, så det tænker jeg er en dårlig ide! Peace
Logged

Følg mit save om Manchester United i bloggen BRITAIN'S GOT TALENT sammen med Boxx og Tottenham

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #92: 03 Mar 2018, 15:06 »

Club de Regatas do Flamengo

Jeg kunne ikke få armene ned, da jeg fandt ud af at Flamengo ville have mig som deres manager! Af de klubber der var udsigt til kunne miste deres manager efter sæsonen, var der ingen af de større klubber som var aktuelle. Den eneste klub der havde klaret sig ringere end forventet, og dermed havde fyret manageren var altså Flamengo, og jeg er lykkelig over at det lykkedes mig at få jobbet, og her er hvorfor:

Det virker måske for nemt bare at skifte til en af de bedste klubber i hver række, som jeg jo har gjort i denne omgang i Brasilien, men husk nu på at der er MANGE sæsoner tilbage af mit save, og i bund og grund handler netop dette save jo om at komme hurtigt igennem (uden at dette skal virke som en undskyldning fra min side - jeg er rigtig tilfreds med hvordan dette save har været hidtil).
Der er nogle andre udfordringer ved at skifte job så ofte, end hvis man skal arbejde sig op med det samme hold hele vejen igennem (hvilket jeg helt sikkert også kommer til i nogle lande), blandt andet skal jeg hver gang lære nye spillere at kende, finde ny opstilling, og sørge for at hele holdet endnu engang er med mig. Indtil videre har jeg lykkedes med at have en taktik for hvert hold, hvilket har betydet at jeg, i de klubber jeg har været i længere, ikke har haft problemer med at modstanderne lærte hvordan vi spillede.
Det giver desuden også den udfordring at der stilles væsentligt større krav til mig som manager, hvilket jeg lever fint med. Derudover får jeg set lidt forskelligt i nogle ligaer, hvor jeg ellers normalt ikke er så tit, og det kan jeg faktisk rigtig godt lide.

Nu gælder det jo så Flamengo, og som jeg nævnte tidligere er der fortsat én kamp tilbage af sæsonen, hvilket sådan set er fint nok, der er dog en enkelt ting jeg skulle have tænkt over inden jeg startede - Jeg fyrede alt personale, da der ikke var noget af det der var tilstrækkeligt efter min mening. det betød jo så at der ingen hjælp var at hente i forhold til hvor gode spillerne er, og hvad den bedste opstilling er i assistenttrænerens øjne.
Nå men, jeg måtte jo gøre det efter bedste evne, så det blev min 4-4-2 diamant fra min Estudiantes-tid, der blev brugt til denne ene kamp, hvorefter jeg satser på at finde en assistenttræner der har en holdning, samt se på hvad spillerene egentlig kan finde ud af.

Inden kampen lå Flamengo 11'er med et mål om en fjerdeplads, hvilket var helt og aldeles umuligt at opnå, hvor en ottendeplads var bedste udfald og en 12'er var det værste udfald. Med lidt startvanskeligheder, hvor det lignede en kedelig 0-0'er (modstanderen havde intet at komme med i første halvleg), kunne vi dog alligevel trække os sejrrigt ud af kampen og ender - med hjælp fra andre hold - på en ottendeplads. Mere er der sådan set ikke at sige om det - det forventes at vi ender væsentligt højere næste sæson.

Til den nye sæson er der blevet ryddet op i truppen, flere tidligere storspillere er sendt videre og vi har hetet nye spillere ind, primært fra Brasilien, men jeg har ikke ville udelukke det øvrige Sydamerika i denne omgang. Flamengo er en klub med gode faciliteter og en god pengetank, så der er blevet investeret yderligere i alle faciliteter med videre der næsten kan investeres i, og nogle klassetalenter er hentet ind, hvoraf flere kan gå direkte ind i startopstillingen.

Nu glæder jeg mig virkelig til at komme igang med sæsonen og se hvor hurtigt og langt jeg kan drive det til med mit nye hold, og så må vi se hvor længe jeg bliver i Brasilien, inden jeg tager videre til Bulgarien!

Logged

Følg mit save om Manchester United i bloggen BRITAIN'S GOT TALENT sammen med Boxx og Tottenham

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #93: 09 Apr 2018, 08:36 »

Har du droppet den her Broen?Huh?
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #94: 09 Apr 2018, 10:19 »

Har du droppet den her Broen?Huh?

Nej nej - overhovedet ikke! Jeg er nærmere så langt inde i savet, at jeg ikke har haft tid til at skrive.

Jeg skal have opdateret snart - nu fik jeg også lige taget hul på et andet eventyr ved siden af, så det blev skubbet lidt i baggrunden. Smiley

Jeg lover at der nok skal komme mere! Opstemt
Logged

Følg mit save om Manchester United i bloggen BRITAIN'S GOT TALENT sammen med Boxx og Tottenham

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #95: 19 Aug 2018, 14:00 »

Clube de Regatas do Flamengo (Brasilien)

Jeg er kommet godt igang med dette save igen, og er efterhånden et stykke længere henne end første hele sæson med Flamengo, så de kommende indlæg vil blive opsummeringer af flere sæsoner, således jeg igen kan komme helt op til dato med mit save.

Første skridt bliver en gennemgang af hvordan det hidtil er gået i Brasilien. For at opsummere manglede jeg at vinde den bedste række, South-Minas-Rio (statspokalturnering) og Copa de Perdigao do Brasil (landspokalturnering en) i Brasilien, og jeg satsede på jeg kunne gøre det med Flamengo.

Statspokalturnering en kom i hus allerede i den første hele sæson i klubben, og havde det ikke været for en pinlig optræden på hjemmebane i finalerunden mod Vasco da Gama, havde Statsmesterskabet også været hjemme endnu engang (denne gang i Rio og ikke Bahia som tidligere er vundet med Vitoria). Det kom til gengæld hjem i sæsonen efter, hvor Fluminense ikke kunne stille noget op over to kampe.

Landspokalturnering en kom først i hus året efter (2040), og kun fordi vi havde scoret flere mål på udebane end Botafogo (samlet 2-2), men så kunne det krydses af. Så manglede der kun ligaen, men der var nu aldrig tvivl om at det også ville blive i år, hvor vi vandt med 10 point ned til Palmeiras som endte nummer 2.

Nu var det så tid til at drage videre til næste land på listen - Bulgarien.
Logged

Følg mit save om Manchester United i bloggen BRITAIN'S GOT TALENT sammen med Boxx og Tottenham

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #96: 21 Aug 2018, 08:17 »

Tsarsko Selo (Bulgarien)

Min tid i Bulgarien var lidt af et moderne eventyr. Efter min tid i Brasilien, hvor jeg hoppede lidt fra klub til klub, valgte jeg at blive i den samme klub hele vejen igennem Bulgarien - også fordi det er en lidt svagere liga end mange andre så der ikke er så langt til toppen, samt at jeg ikke rigtig har noget forhold til nogen klubber her i landet.

Mit valg faldt på Tsarsko Selo på 6. pladsen i den næstbedste række i Bulgarien halvvejs i sæsonen i december 2040. Tsarsko Selo har ikke rigtigt nogen historie af væsentlig betydning - Klubben blev stiftet i 2015, så er ikke så gammel (ihvertfald ikke i realtid - jeg er jo et stykke henne efterhånden), og derfor er der heller ikke særlig gode faciliteter i klubben, og truppen er egentlig heller ikke noget at råbe hurra for, men der var én vigtig årsag til at jeg valgte dem - det særprægede navn. En simpel google translate søgning fortæller at navnet betyder Kongelig landsby, hvilket er lidt underligt, men meget sjovt, og om ikke andet så skal jeg have denne kongelige klub til at vinde den største hæder i landet! Smiley

På trods af at klubben er relativt ukendt, har dårlige faciliteter og meget få spillere med ret meget kvalitet, endte vi med at vinde Vtora Liga allerede i min første sæson i landet, dog kun på mindst mulige margin med ét enkelt måls forskel.

Det betød oprykning og oprustning, men da klubben ikke har så mange penge, måtte jeg stille min lid til at min sportsdirektør kunne finde nogle anstændige frie transfers, og det lykkedes fornuftigt i første sæson og endnu bedre i den næste sæson i klubben. Efter en overlevelsessæson midt i tabellen kunne vi allerede i vores anden sæson i den bedste række hæve den store pokal over vores hoveder efter en sæson, hvor vi fejede det meste modstand af vejen! Største udfordrer var de tidligere femdobbelte mestre fra Ludogorets, som dog efter mesterskabsslutspil let fortsat var fem point efter os på 2. pladsen.

Som glasur på lagkagen kunne vi få dage efter krone os selv som vindere af pokalturneringen, efter en 2-1 sejr over vores største konkurrent Ludogorets. Nu manglede kun Supercuppen, som endnu engang betød en kamp mod Ludogorets. dette blev en hårdt spillet kamp, som måtte ud i straffe før vi kunne trække os sejrrigt ud af denne kamp, men 5-3 på straffe og så var det også klaret.

Nu er det derfor tid til at komme tilbage til Sydamerika og Chile denne gang, efter blot to og en halv sæson i Bulgarien.
Logged

Følg mit save om Manchester United i bloggen BRITAIN'S GOT TALENT sammen med Boxx og Tottenham

Sider: 1 ... 5 6 [7] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010