home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 21:16:36 Broen13 Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2018 ...
I dag kl. 20:51:14 Fynbo Journey fo... JFTM: Robert Benvenuti
I dag kl. 20:08:07 Sunbao Baren Computere fra Coolshop
I dag kl. 18:59:21 Ninja777 Journey fo... JFTM: Vašek Oxoo
I dag kl. 16:36:47 whapz Journey fo... Feliciano Holmwoods re...
I dag kl. 16:19:33 brianberg85 Skadestuen Scouting - meget begræ...
I dag kl. 15:59:33 Managerpodcast Blogs Ny episode af Danmarks...
Antal Registrerede Brugere: 20895
  13 Brugere, 144 Gæster Online.

Indlæg: 1119355 over 30591 Emner
Nyeste Bruger: brianberg85
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
0 Brugere og 2 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 5 6 [7] Udprint
Forfatter Emne: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!  (Læst 10100 gange)
Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Online Online

 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #90: 22 Feb 2018, 21:02 »

Bang ... er dog stadig skuffet over din udnyttelsesprocent Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015

Broen13
Landsholdsspiller
******

Online Online


 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #91: 22 Feb 2018, 21:11 »

Hehe.. Også jeg, men ved snart ikke hvad jeg kan gøre.. Har sat skyd mindre på alle mine spillere (hvor det er muligt - Salatiel er skarpretter og har ikke muligheden) og har "Arbejd bolden ind i feltet" på som holdinstruktion. Eneste ting jeg kan fjerne er spil mere direkte, men det er lissom hele humlen i min taktik, så det tænker jeg er en dårlig ide! Peace
Logged

Indehaver af bloggen Verdensherredømmet
Stolt indehaver af den mest læste blog i 2015 om: AC Milan

Broen13
Landsholdsspiller
******

Online Online


 
Sv: Broen13 - Verdensherredømmet - TYVSTJÅLET fra Gilly!
« Svar #92: 03 Mar 2018, 15:06 »

Club de Regatas do Flamengo

Jeg kunne ikke få armene ned, da jeg fandt ud af at Flamengo ville have mig som deres manager! Af de klubber der var udsigt til kunne miste deres manager efter sæsonen, var der ingen af de større klubber som var aktuelle. Den eneste klub der havde klaret sig ringere end forventet, og dermed havde fyret manageren var altså Flamengo, og jeg er lykkelig over at det lykkedes mig at få jobbet, og her er hvorfor:

Det virker måske for nemt bare at skifte til en af de bedste klubber i hver række, som jeg jo har gjort i denne omgang i Brasilien, men husk nu på at der er MANGE sæsoner tilbage af mit save, og i bund og grund handler netop dette save jo om at komme hurtigt igennem (uden at dette skal virke som en undskyldning fra min side - jeg er rigtig tilfreds med hvordan dette save har været hidtil).
Der er nogle andre udfordringer ved at skifte job så ofte, end hvis man skal arbejde sig op med det samme hold hele vejen igennem (hvilket jeg helt sikkert også kommer til i nogle lande), blandt andet skal jeg hver gang lære nye spillere at kende, finde ny opstilling, og sørge for at hele holdet endnu engang er med mig. Indtil videre har jeg lykkedes med at have en taktik for hvert hold, hvilket har betydet at jeg, i de klubber jeg har været i længere, ikke har haft problemer med at modstanderne lærte hvordan vi spillede.
Det giver desuden også den udfordring at der stilles væsentligt større krav til mig som manager, hvilket jeg lever fint med. Derudover får jeg set lidt forskelligt i nogle ligaer, hvor jeg ellers normalt ikke er så tit, og det kan jeg faktisk rigtig godt lide.

Nu gælder det jo så Flamengo, og som jeg nævnte tidligere er der fortsat én kamp tilbage af sæsonen, hvilket sådan set er fint nok, der er dog en enkelt ting jeg skulle have tænkt over inden jeg startede - Jeg fyrede alt personale, da der ikke var noget af det der var tilstrækkeligt efter min mening. det betød jo så at der ingen hjælp var at hente i forhold til hvor gode spillerne er, og hvad den bedste opstilling er i assistenttrænerens øjne.
Nå men, jeg måtte jo gøre det efter bedste evne, så det blev min 4-4-2 diamant fra min Estudiantes-tid, der blev brugt til denne ene kamp, hvorefter jeg satser på at finde en assistenttræner der har en holdning, samt se på hvad spillerene egentlig kan finde ud af.

Inden kampen lå Flamengo 11'er med et mål om en fjerdeplads, hvilket var helt og aldeles umuligt at opnå, hvor en ottendeplads var bedste udfald og en 12'er var det værste udfald. Med lidt startvanskeligheder, hvor det lignede en kedelig 0-0'er (modstanderen havde intet at komme med i første halvleg), kunne vi dog alligevel trække os sejrrigt ud af kampen og ender - med hjælp fra andre hold - på en ottendeplads. Mere er der sådan set ikke at sige om det - det forventes at vi ender væsentligt højere næste sæson.

Til den nye sæson er der blevet ryddet op i truppen, flere tidligere storspillere er sendt videre og vi har hetet nye spillere ind, primært fra Brasilien, men jeg har ikke ville udelukke det øvrige Sydamerika i denne omgang. Flamengo er en klub med gode faciliteter og en god pengetank, så der er blevet investeret yderligere i alle faciliteter med videre der næsten kan investeres i, og nogle klassetalenter er hentet ind, hvoraf flere kan gå direkte ind i startopstillingen.

Nu glæder jeg mig virkelig til at komme igang med sæsonen og se hvor hurtigt og langt jeg kan drive det til med mit nye hold, og så må vi se hvor længe jeg bliver i Brasilien, inden jeg tager videre til Bulgarien!

Logged

Indehaver af bloggen Verdensherredømmet
Stolt indehaver af den mest læste blog i 2015 om: AC Milan

Sider: 1 ... 5 6 [7] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2014, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010