home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:32:33 warmon Blogkonkur... [15] Journeyman - We a...
I går kl. 00:44:38 Bubbles Blogkonkur... #5 - Danish Viking War...
17 Maj 2024, 18:03 Wester Jr. Blogkonkur... 3# Hjertet banker kun ...
17 Maj 2024, 18:01 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
13 Maj 2024, 13:45 Svartowiz Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2024 ...
29 Apr 2024, 14:53 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
Antal Registrerede Brugere: 23301
  0 Brugere, 284 Gæster Online.

Indlæg: 1132742 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: Jøddi
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  B93 - Boldklubben af 1893
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: B93 - Boldklubben af 1893  (Læst 10092 gange)
mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
B93 - Boldklubben af 1893
« : 15 Nov 2017, 21:08 »

B93 - Boldklubben af 1893
Så er tiden jo igen kommet til, at den nyeste udgave af FM skal nørdes ned til mindste detalje. Som i nok allerede har gættet, så faldt min valg af hold over B93. Jeg har og har altid haft en forkærlighed for hold, som starter i det små og som kan præges på rigtig mange områder. Jeg befinder mig pt. i starten af 3. sæson, hvilket har medført en direkte oprykning (2. div -> 1. div) og en playoff-finale som desværre blev tabt til et stærkt AGF mandskab på reglen om udebanemål.
Holdet er i den bedste forfatning længe set, hvor det primære fokus har været på egen talentudvikling og indkøb af unge spillere til 1. holdet.
Udfordringen har indtil videre været sjov og underholdende og jeg vil opfordre jer andre til at dele eventuelle tips, tricks og andre praktiske råd herinde, så vi alle kan få gavn af dem!


« Seneste Redigering: 18 Nov 2017, 05:26 af mfsjovhat » Logged

Thaurat al Shabab

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #1: 20 Nov 2017, 22:36 »

En lille opdatering

Jeg er godt igang med 4. sæson som stadig byder på 1. divisionsfodbold, desværre. Den direkte oprykning er sværere end nogensinde før, da man nu skal slutte som etter. Endvidere er det heller ikke nemt at skulle møde hold som AGF og Esbjerg i playoff-kampene om en Superliga-billet. Men hvor om alting er, så ligger jeg suverænt nummer 1 i indeværende sæson med 10 sejre og 3 uafgjorte i 13 kampe. Jeg har efterhånden stablet et stærkt hold sammen, hvor ambitionen i år er den direkte oprykning.
Logged

Thaurat al Shabab

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #2: 27 Dec 2017, 15:52 »

Jeg er nu i 2025 og jeg synes ihvertfald selv, at jeg er ved at bygge noget stort op her i FCK's baglomme på Østerbro. Der er blandt andet blevet bygget et nyt stadion, trænings- og ungdomsfacilitetern e er blevet markant bedre og det samme kan siges om trænerstaben.

Der bliver satset på egen talentudvikling og indkøb af unge talenter til 1. holdet. Det har indtil videre været en stor succes, hvor 10 spillere fra eget akademi spiller en vigtig rolle på 1. holdet. Det var blandt andet også 2 egenudviklede spillere som scorede målene i sejren over Real Madrid!Det er som sådan ikke nogle fuldkommen hjernedøde spillere, som jeg udvikler, men derimod gode spillere som sagtens kan ryge til udlandet og måske komme på landsholdet senere hen.

Patrick Hebo


Martin Høegh


Heino Kyhl


Tobias Thorup


Nicklas Schou


Dette er bare et udpluk, men der er flere hvor de kommer fra. Disse er alle spillere som tidligt i karrieren bliver inkorporeret på 1. holdet og får tildelt en tutor. Dette gør dem mere målrettede, som for mig er altafgørende, når jeg sammensætter mit hold. De mere målrettede spillere vil nemlig også være der for dig i modgang. Ydermere kan jeg påvirke deres personlighed i en positiv retning og bygge "Prefered moves" på deres spil, hvis jeg ønsker det.
Logged

Thaurat al Shabab

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #3: 28 Dec 2017, 03:17 »

Jeg har iøvrigt været ude og scoute efter unge talenter, som jeg mener ville kunne gøre en forskel fra første dag. Jeg har været særdeles aktiv i Norge, hvor jeg har hentet hele 3 spillere. Endvidere har jeg også hentet en colombianer og bosnier.

John Fossli


Ola Grønnesby


Fredrik Kvelvane


Vlatko Cosic


Juan Diaz
Logged

Thaurat al Shabab

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #4: 29 Dec 2017, 13:42 »

Så er nyeste youth intake i hus, og ja, der var en enkelt spiller som skilte sig markant ud fra mængden. Med den rigtige tutor, lidt spilletid på førsteholdet og god træning kan han blive noget stort.Ulrik Møller


Det første jeg lagde mærke til var han meget lave målrettethed, så det er det første vi skal have rettet op på. Af en 15 årig har han en rigtig god fysik og han er faktisk også fint mentalt - gode beslutninger, work rate og team work bliver automatisk bedre med tiden, så jeg er fortrøstningsfuld!Logged

Thaurat al Shabab

Forlan
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #5: 29 Dec 2017, 13:58 »

3,5 stjerne i nuværende niveau til en ny akademispiller... Det er ikke tit man ser det...

Han ligner som minimum en kommende landsholdsspiller.. .
Logged

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #6: 29 Dec 2017, 14:03 »

Ja, det er faktisk ret vildt. Har efterhånden produceret en del talentfulde spillere, nogle som røg til udlandet i en ung alder da jeg ikke kunne holde på dem og andre, som bare virkelig gør det godt. Dejligt at se, at det begynder at bære frugt at satse på egne talenter.

Nicklas Schou


Røg i en tidlig alder til Brighton og jeg har så lejet ham tilbage. Men ja, han er allerede prissat til 100+ mio.

Patrick Hebo


Begynder allerede at ligne en potentiel landsholdspiller også.
Logged

Thaurat al Shabab

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #7: 02 Jan 2018, 04:46 »

Jamen, så er endnu en en halvsæson spillet, hvilket betyder at det nyeste youth intake netop er ankommet!Vi fik igen en enkelt 5-stjernet spiller samt to-tre andre med nogenlunde potentiale og de mentale stats, som jeg mener er vigtige for en ung spiller.

Steffen Jacobsen


Klart den mest talentfulde spiller og jeg ELSKER han allerede har 15 i work rate og teamwork samt 14 i beslutninger. Der skal arbejdes på hans målrettethed, men det bliver ligetil gennem en tutor. Ydermere er jeg vild med hans to PPM's, hvor jeg mener han vil udgøre en fremtidig dybdeliggnede playmaker med et offensivt flair.

Der skal dog arbejdes på han koncentration og placeringsevne, hvis han skal spille på den defensive del af midtbanen, men det skal nok komme. Alt i alt er jeg super tilfreds med ham.

Frederik Munksgaard


En spiller med potentiale, men som jeg er lidt splittet omkring. Jovist, han har fine tekniske stats, men jeg savner en lidt højere placeringsevne samt koncentration. Får han ikke over 10 i koncentration inden han er fyldt 19, så er han ligegyldig efter min mening.

Ulrik Møller


Ulrik Møller er fra forrige sæsons intake, og som jeg skrev i et tidligere indlæg er han en spiller jeg kommer til at forvente rigtig meget af. Dengang havde han kun 4 i målrettethed og han var ovenikøbet uambitiøs. Det er der blevet rettet op på og i dag er han steget til 13. Det er altså hele 9 på bare et år.


Han har præsteret godt i Superligaen i den handfuld kampe han har fået, hvilket har medført at Arsenal, Chelsea, Tottenham mv. har været efter ham.

Logged

Thaurat al Shabab

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #8: 02 Jan 2018, 23:55 »

Vi buldrer videre! Vandt the double i forrige sæson og tabte kun en enkelt kamp i superligaen og ja, jeg måtte se mit hold blive smadret i CHL i en vanvittig gruppe med Inter, Dortmund og Man Utd. Jeg sluttede som nr. 4 i gruppen med 5 point, hvor alle udekampene blev tabt, mens United blev slået hjemme og der blev spillet lige op med Dortmund og Inter.

Jeg ved godt jeg bliver ved med at skrive om Ulrik Møller, men jeg har aldrig oplevet noget så mærkværdigt som hans udvikling.

Ulrik Møller


Han er stadig kun 16, men som i kan se er det mere eller mindre kun hans målrettethed der er steget, og om den er steget!?!? Han startede med at have 3-4 og nu har han 19. Jeg frygter lidt, at han har nogle meget dårlige skjulte egenskaber, som gør ham ugidelig eller ude af i stand til at udvikle sig teknisk samt mentalt.

Udvikling over målrettethed


Hebo-brødrene udvikler sig også helt vanvittigt, de er meget tæt på startopstillingen begge to.

Patrick Hebo


Jesper Hebo


Ydermere har min japanske stjerne været vanvittig foran mål, hvilket har resulteret i, at både Bayern, Juventus og PSG alle har haft snøren ude efter ham.

Eiji Satô


Min offensiv er blevet virkelig farlig siden han er kommet til. Hans løb ude bolden gør bare, at han terrorisere superligaen fuldstændig og giver meget plads til min indvendige angriber, som scorer massere af mål. Arkitekten bagi er Martin Høegh, som spiller højre wing på support, som står for mange assists.

Indvendig angriber - Jorge Quinonez


Support wing - Marting Høegh
https://i.imgur.com/17vx5HZ.png

Høegh er fra eget akademi og så længe han præsterer bibeholder han også sin plads i startopstillingen. Jeg savner dog, at se fremgang i hans work rate, koncentration og teamwork, som faktisk er meget kritisable. Derfor har jeg været ude og hente konkurrence på pladsen.

Nenad Milosevic


Med tiden skal Nenad omskoles til højre wing. Som i kan se har han allerede gode fysiske stats og mentale stats i og med, at work rate og teamwork er 15+ og han er godt med på overblik, løb uden bold, beslutninger, flair og målrettethed. Teknisk set er jeg ligeglad med de tekniske stats, så længe mine spillere først og fremmest opfylder de krav jeg har til det mentale aspekt. Derefter går jeg op i det fysiske og til sidst den tekniske del.

For mig at se er de 5 vigtigste allround stats følgende: Målrettethed, arbejdsevne, beslutninger, teamwork og koncentration. Disse 5 stats udgør fundamentet for hvordan jeg laver mine taktikker og hvordan jeg ønsker mit skal spille. Der er selvfølgelig også andre egenskaber jeg kigger på til specifikke positioner, så som løb uden bold på de offensive roller, placeringsevne til de defensive roller og udholdenhed, acceleration og adræthed til support-rollerne.

Men alt i alt, så sikres gode resultater gennem en høj værdi af de fem førnævnte egenskaber. Hvorfor?
Målrettethed: Sikrer sig, at dine spillere tager de lange returløb, fyldestgøre genpres, lukker af, går forrest i modgang (meget vigtig)
Arbejdsevne, teamwork og koncentration siger sig selv. Jeg magter ikke sløve spillere, jeg magter ikke typer som Lovren mv. Kigger man på Lovren i FM, så ser man jo en meget atletisk spillere, som er stærk, arbejder hårdt og har meget fine tekniske egenskaber. Derfor er der mange der bruger ham. Spiller Liverpool godt og bomber offensiven mål ind, jamen så er der selvfølgelig mulighed for, at en type som Lovren også gør det godt, men! Der hvor jeg mener, at Lovren er forfærdelig og hvorfor jeg aldrig selv ville bruge ham som andet en backup, er grundet hans lave værdi af beslutninger, koncentration teamwork og tildels placeringsevne jævnfør top 6 PL-standarder.
Han kommer til at koste virkelig mange mål og for mig er han en kamikaze spiller, som er aggressiv og overmodig, hvilket vil sige han flyver ind i samtlige dueller uden omtanke.

Når ja, tilbage til B93.
På bundlinjen ligger vi med et overskud på 300 mio. Vi havde oprindeligt omkring 400 mio., men aktionærerne følte lige de skulle have udbetalt et udbytte på 100 mio. kr.
Det gør ikke det store, bruger ikke mange på transfer, primært scouting, hvor fokus er at hente unge talentfulde spillere ind, som kan udvikles og videresælges.


Den bosniske invasion!

Mirza Skakic


Vlatko Cosic


Raif Dedic
Logged

Thaurat al Shabab

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #9: 05 Jan 2018, 22:23 »

Jeg hygger mig fandeme med det B93-save! Vi gik for første gang videre fra CHL-gruppespillet, men måtte se os slået samlet 1-0 til et stærkt Manchester United mandskab. Målsætningen er selvfølgelig, at spille CHL hvert år samt at spille med om 1. eller 2. pladsen i gruppen.

U-19 holdet


Som i kan se, så er der meget potentiale nede på u-19-holdet, hvor jeg regner med og håber på, at hive 3-4 spillere op på førsteholdet, når de rammer 17 års alderen.

Admir Jamakovic


Kristoffer Rasmussen


Peter Søndergaard Frank


De er alle bare 15 år og vores talentarbejde begynder for alvor at bære frugt. Jeg glæder mig virkeligt til at se, om jeg i fremtiden kan producere en verdenstjerne eller to.

Torben Zacharissen Hartvig


Blev som ung hentet fra Helsingør, han mangler lidt i højden, men der er potentiale i ham.

Ydermere har jeg købt en ung brasilianer - Maicon - som allerede nu er klar til 1. holdet


Logged

Thaurat al Shabab

Indsæt_Navn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #10: 14 Jan 2018, 15:28 »

Jeg hygger mig fandeme med det B93-save!

Og jeg hygger mig fandeme med læsningen.

Godt at se at det stadig går fremad, og at de spillere der dukker op på ungdomsholdene ser bedre ud som tiden skrider frem. Noget kunne tyde på, at du nok skal få CHL-trofæet hjem før eller siden.
Logged

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #11: 14 Jan 2018, 16:04 »

Og jeg hygger mig fandeme med læsningen.

Godt at se at det stadig går fremad, og at de spillere der dukker op på ungdomsholdene ser bedre ud som tiden skrider frem. Noget kunne tyde på, at du nok skal få CHL-trofæet hjem før eller siden.

Det fantastisk. Jeg bliver helt glad, når jeg modtager feedback. Som "belønning" vil jeg om lidt komme med en stor opdatering vedrørende mit save. Der er sket ting og sager.
Logged

Thaurat al Shabab

mfsjovhat
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #12: 14 Jan 2018, 16:39 »

Update #10

For at gøre en lang historie kort - det hele spiller! Det kunne ikke gå mig, klubben og holdet meget bedre. Det er efterhånden nogle sæsoner siden jeg sidst har opdateret, og derfor får i nu det hele på en gang. Der bliver stadigvæk satset massivt på egne talenter, hvilket har udmøntet sig i fordelagtige salg og generelt bare en harmonisk trup. Omkring 45% af det nuværende 1. holdsmandskab er "homegrown". Målsætningen er, at jeg en dag i fremtiden får 100%, men det vil tage tid i og med, at jeg også ønsker at have den bedst mulige trup.

En ny Head of Youth Development (HoYD) er blevet ansat. Ideen er, at han skal præge vores ungdom bedst muligt.

Amr Gamal


Ideelt set, så er det kun hans personlighed der er vigtig, når ens youth intake skal påvirkes. Tesen går på, at man som udgangspunkt allerede har et u11-, u13-, u15- mv. i klubben, men holdende er bare ikke synlige. Det er primært ungdomstræning (CA) samt -rekruttering (PA) som afgør, hvor gode dine u19-talenter bliver. Ungdomsfacilitetern e spiller også en vigtig rolle, da man skal se dette som processen mellem CA og PA - hvorvidt en spiller formår at opnå sit endelige potentiale. Så bedømmelse af spilleregenskaber samt -potentiale er kun brugbart, hvis du vælger at anvende din HoYD som scout eller hvis din HoYD har fundet en spiller eller to fra udlandet. Ydermere, kan være en god ide at kigge på hvilken formation som han foretrækker. Hvis du som manager spiller en 4-2-3-1 med høje kanter, jamen så er det en dum ide at udvikle spillere til en flad 4-4-2.

TL:DR
Faktum er bare, at man gainer mest ved at få spillere ind med en fordelagtig personlighed. Er personligheden og de "skjulte egenskaber" gode, så er man sikret minimum 1-2 talenter til 1. holdet hvert år.

Det første youth intake efter ansættelsen af Amr Gamal var også fuldkommen vanvittigt. En såkaldt "gylden generation" var hvad der stod i nyheden. Selvom jeg har spillet FM i mange år, havde jeg trods alt den oplevelse til gode.

U19-hold


Mange spillere med højt potentiale, det er i mine øjne guf. Endvidere har jeg været på udgik efter nogle potentielle tutorer, som har det formål at udvikle mine talenter yderligere. Jeg faldt over et par stykker, som jeg er sikkert på vil være med til at få det bedste ud af mit setup.

Gabrielle Monici - Perfektionist


Prince Osei - Karismatisk leder


Richard Braude - Mønsterborger


Frederik Jacobsen - Mønsterborger


Alt i alt en meget lukrativ omgang tutorer, som allerede nu har vist sig at være en god investering. Flere af mine 16- og 17-årige spillere har allerede fået en bedre personlighed. En bedre personlighed gør bare, at de præsterer bedre og udvikler sig meget hurtigere.

F.eks

Lasse Nielsen


Min unge keeper er allerede blevet mønsterborger, så han er kørt i stilling til at kunne være tutor i fremtiden.

Lad os kigge på lidt talenter!

Admir Jamakovic - Næste Søren Busk


Peter Søndergaard Frank


Kristoffer Rasmussen


Steffen Jacobsen - Næste Jan Mølby


Iøvrigt har jeg hentet lige tjekkiske drenge ind

Rudolf Stejskal


Jindrich Kucera


Lukas Svoboda


Zdenek Frydrych


Jeg er meget tilfreds som nævnt tidligere. Resultatmæssigt vandt jeg "the treble" forrige sæson. Mesterskabet, pokalen samt EURO league. Jeg slog gode hold ud og gjorde andre til grin. Det har betydet, at jeg har måttet sælge nogle eftertragtede spillere, men sådan er gamet.

Champions- og EURO league
Logged

Thaurat al Shabab

Forlan
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #13: 15 Jan 2018, 07:40 »

Super indlæg med en masse brugbart info til dem som har brug for det...

Og virkelig stærke resultater du er ved at have skrabet sammen. Det er selvfølgelig skuffende at du kun formår at hive en 3. plads hjem i CL-gruppen, især når man ser på dine modstandere.. De var ikke prangende...

Til slut vil jeg lige knytte en kommentar til rensdyret fra Tjekkiet... Han ligner en mand der kan sælges for rimelig mange penge.. Han er sq et bæst...
Logged

jackie94
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: B93 - Boldklubben af 1893
« Svar #14: 15 Jan 2018, 14:45 »

Har du nogen ideer og tips til første sæson med b93. Muligvis angående taktik osv..

På forhånd tak
Logged

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010