home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
27 Jan 2024, 23:44 Bubbles Blogs #5 - The Glory Hunter ...
24 Jan 2024, 14:43 Kenitho Træningsbanen Sportsdirektør
Antal Registrerede Brugere: 23239
  1 Bruger, 344 Gæster Online.

Indlæg: 1132677 over 31360 Emner
Nyeste Bruger: zeus1921
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.  (Læst 9031 gange)
mort6802
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« : 07 Nov 2017, 14:14 »
Et projekt for fremtidenKalenderen skriver 25. Juni 2017. En ny mand har taget styringen i den sagnomspundne klub Esbjerg fB.

Endnu en, fristes man til at sige. Den 6. træner på mindre en 4 år.

Navne som Niels Fredriksen, Jonas Dal og senest John Lammers, er prominente navne, der har været gennem svingdøren på vestkysten. Særligt sidstnævnte nåede blot at være træner i klubben i mindre end én måned.

Rygterne var mange, da bestyrelsen gangske få dage efter ansættelsen af John Lammers, valgte at udstikke en fyreseddel.  Ét var dog vedholdende – man havde fået muligheden for, at tilknytte en trænerkapacitet, der på ingen måde var enestående på grund af tidligere erfaring eller præstationer, men tværtimod fordi, at det var et totalt ubeskrevet blad. Han var dog en enestående mulighed for klubben, i den forstand, at man ville have en mand i spidsen, som var i besiddelse af et sandt EfB-hjerte. En træner med fingeren på pulsen, i forhold til hvad der ville tjene klubben og dens fans bedst.

En mand der i en alder af 30år, ingen erfaring har fra fodboldverdenen, men fra det private erhvervsliv. Til gengæld en inkarneret Esbjerg fB fan, der havde set flere hundrede kampe med ynglings holdet – i medgang og modgang – og modgang har der været meget af på det seneste for Esbjergfansene.

Det skulle også vise sig, at der var hold i rygterne. På dagens pressemøde, blev den mystiske trænerskikkelse præsenteret og selvom der ikke havde været meget positivt at berette om, fra klubben med en daglig tilværelse i 1. divison, havde dette pressemøde alligevel tiltrukket sig opmærksomhed fra hele kongeriget.

Træneren lagde ikke skjul på, at der skulle prioriteres hårdt den første sæson. Der ville blive lagt en hård linje med en stor portion topstyring, som det kendes fra det private erhvervsliv, da der hurtigt og effektivt skulle rettes op på en skræntende økonomi.

- ”Jeg er utrolig glad for at stå her i dag, som ny manager for Esbjerg. Dette er noget jeg har drømt om i mange år og ny er det tid til, at jeg skal udfolde mine tanker og idéer. Jeg vil opfordre alle fra nær og fjern, at støtte op om dette nye projekt. Et projekt for fremtidens EfB.”

Der blev efterfølgende tage de obligatoriske mange fotos og endeligt fik en af de tilstedeværende journalister mulighed for at stille en spørgsmål til den nye mand  på linjen.

- ”Hvad er dit mål, i din første sæson som EfB-manager? Hvordan vil du prioritere, for at opnå disse mål?”

- ”Mit klare mål for den kommende sæson er, at vi skal kæmpe alt hvad vi har lært, fort at komme retur til Superligaen allerede næste sæson. Det bliver dog ikke nogen nem forestilling.


Klubben er ramt af virkeligheden efter en hård nedrykning til næstbedste række. Derfor er vores økonomiske formåen ikke i en særlig ønskelig position. Derfor bliver vi nød til, at se på hvem der skal være i klubben og hvem der muligvis skal videre i deres fodboldtilværelse.

Fremover vil der ikke være plads i klubben, til folk der trække store lønninger, men ikke trækker de store veksler på grønsværen.

Fuldtidsprofessione lle skal til at vise hvorfor de fortjener at være her, for ellers står der mange af vores unge u17 og u19 spillere på spring for at gribe deres chance.

Særlig med det seneste mesterskab for u19 in mente, vil disse spillere havde blod på tanden for at blive en fast del af førsteholdet – og jeg vil ikke være bleg for at give dem denne mulighed!”.


Nu vil de kommende 14 dage vise hvilken retning det sydvestjyske fodbold flagskib skal tage. Mange ting er sagt, nu skal de holdes op mod handlinger.


Vi ser frem til næste update, hvor der vil blive analyseret på træningskampe, trup sammensætning og evt. køb og salg.

Forhåbentlig vil dette være begyndelsen på en ny æra i Esbjerg fB’s historie..

Logged

Esbjerg fB - 1924

TobyFCK
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #1: 07 Nov 2017, 14:41 »

Jeg er med Smiley
Logged

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #2: 07 Nov 2017, 15:16 »

God start  Thumbs Up

Jeg læser med  Smiley
Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Dida
Gæst
 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #3: 08 Nov 2017, 13:02 »

Følger også med her Smiley
Logged

Oliver1216
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #4: 08 Nov 2017, 14:10 »

Lækkert med ens yndlings hold - Følger ihvertfald med her.
Logged

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #5: 08 Nov 2017, 17:52 »

Spændende! Læser med Smiley
Logged


mort6802
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #6: 09 Nov 2017, 17:15 »
Et projekt for fremtiden

”Starten på et nyt kapitel”Det økonomiske overblik


Penge er vejen frem i fodbold, også i Danmark. Nye tider er over professionel fordbold i Danmark, hvor spilleren bliver dyrere og lønningerne højere.

Det gælder selvfølgelig også for Esbjergs forenede Boldklubber.

Den økonomiske struktur – eller mangel på samme – i klubben er på vej mod afgrunden efter nogle sæsoner at have været ganske stabil med indtægter fra Europa League og Superlige mm.

Transferbudgettet der er overladt til den nye manager er på beskedne 500.000 DKr.

Samtidig er lønudgifterne tårnhøje og langt over hvad der er budgetteret med. De øjeblikkelige udgifter er på 1.526.000 DKr og der er blot budgetteret med 1.254.000.


Et rungende underskud hver måned på 272.000 DKr.

Det var også en tydeligt rystet manager der gav en kort kommenter under den første træning med sin nye trup.

- ”Jeg er rystet over hvor skidt det reelt ser ud. Derfor har jeg henvendt mig til bestyrelsen og anmodet om at overfører hele transferbudgettet til lønkroner og samtidig har jeg fremsat en begæring om, at der tilføre yderlige til denne konto. Nu er der kun at håbe, at der er private investorer der vil træde til og hjælpe os til at få de mest optimale betingelser fra starten af det nye kapitel.

Yderligere har jeg haft en snak med Nico Cärnat, der har fået en tak for sin indsats i klubben og nu rejser hjem til England efter lejeopholdet der nu er ophævet. Det har sparret os for ca. 27.000 DKr. om måneden.”

Bestyrelsesformand i EfB, Kristoffer Kristensen, bekræftede efterfølgende, at der var fundet i omegnen af 200.000 DKr. fra lokale erhvervsfolk, og lønbudgettet derfor nu var reduceret til et månedligt underskud på 50.000 DKr.


Sæsonoptakt


Optakten til sæsonen 2017/2018 bød på en træningslejer i Tyskland, hvor der skulle spilles 4 træningskampe af blandet karakter.

Første kamp var mod Cottbus der har en daglig tilværelse en Tyske regional liga. Det var en kamp der var præget af mange boldtab og misforståelser. Ikke noget ud over det forventelige. Det blev dog til en sikker 2-0 sejr til EfB på 2 mål af Adrian Petre.

Der blev efterfølgende lagt nogle timer på træningsbanen og ikke mindst i omgivelserne omkring holdet, der blev sendt på teambuilding for at opnå et bedre sammenhold, der ikke havde været meget af de forrige sæsoner.


Næste test var mod Magdeburg fra den tyske 3. Division. Meget bedre sammenspil og det virkede som om, at der var en god stemning blandt spillerne, der kæmpede mere for hinanden end den forrige kamp. 3-1 stod der på tavlen efter de 90 minutter, i EfB favør. 2 x Zivzivadze og 1 x Hagelskjær.

Tre dage senere blev det til 1-1 mod Rehden fra den tyske regional division nord. Ikke et imponerende resultat, men spillemæssigt var det godtkendt. Særligt med fokus på, at der blev trænet med høj intensitet i dagene op til kampen, med særligt fokus på fitness.

Sidste kamp inden åbningskampen i 1. Division mod Thisted, var selveste Werder Bremen fra Bundesligaen. EfB blev ikke levnet mange chancer, de Werder stillede i noget nær stærkeste opstilling. Thomas Delaney var MoM og lavede to rigtig flotte mål i kampen der endte med et EfB-nederlag på 1-2. En godkendt kamp, hvor særligt forsvaret skal have kredit for, at nederlaget ikke blev større. Esbjergs mål blev scoret af Mark Brink.


Start 11’eren


I løbet af de fire træningskampe, var der prøvet forskellige konstellationer og særligt ét sted var der en spiller der havde slået til.

17-årige Oliver Olsen der er højre back, havde gennem kampene udtrykkeligt slået sit navn fast og var af den nye manager valgt til at starte på denne position, frem for Nikolaj Hagelskjær, der var faldet meget igennem.

Opstillingen var fastsat til en 4-4-2 med fremskudte fløje på midtbanen.

Der var fokus på afleveringer i dybden og at spillet skulle gå via hurtige fløje ved Oti på den venstre og Anders Dreyer på den højre. De skal sætte chancerne op til Adrian Petre og hans angrebskollega, hvor der vil blive vekslet mellem Zivzivadze, Yakovenko og William Møller.

Sidstnævnte primært i pokalen og mod mindre hold i 1. Division.

Midtbanen  centralt blev styret af Mark Brink og Austin. Hvor det var Brinks rolle at være styrmanden og Austin der skulle være skraldemanden på den centrale og defensive midtbane.

Defensivt var det som nævnt Oliver Olsen på den højre back og Jesper Lauridsen på den venstre. De to midtstoppe er i første omgang valgt til at være Jeppe Brinch og Marco lund, i skadesfraværet af Agus, der vil være ude til midten af September.

På målmandsposten var der ingen tvivl om, at Jeppe Højbjerg skulle have denne plads.

Logged

Esbjerg fB - 1924

mort6802
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #7: 15 Nov 2017, 21:13 »
Et projekt for fremtiden

”Første halvsæson” – 1. delTransfer update


Inden der skal gang i sæsonen, skal der jo som lovet, kigges nærmere på truppen og hvordan den kan optimeres for hhv. at gøre harmonien bedre, gøre spillet bedre og slanke økonomien.

Der var derfor lagt op til store ændringer, men ingen spillere ville reelt forlade klubben når det kom til stykket. De ønskede alle undtagen én, at blive og kæmpe for klubben.

Den nye manager havde dog øjnet at spare nogle lønkroner på N. Hagelskjær, idet højre backen nu var besat med yngre kræfter.

Hagelskjær røg derfor ud i kulden og det endte med et skifte til Skotsk fodbold og St. Johnstone for en sum af 630.000kr.Samtidig blev Lasha Parunashvili udlejet til AC Ajaccio i fransk fodbold, hvilket nedbragte lænudgifterne yderligere.

Endeligt blev Jeppe Schultz udlejet til Næstved i 2. Division, således han kunne få noget kamperfaring og forhåbentlig vende retur til næste sæson og kæmpe om en plads i truppen.

Oliver Olsen på højreback fik også forlænget sin kontrakt til 2020 og der var ikke lagt skjul på, at han blev set som fremtidens mand.

Med hensyn til de indgående transfers, skete der ikke det store. Pengene var ikke til, at der kunne foretages særlig meget, men ét handel blev det dog til.

Casper Højer fra Lyngby FC, blev hentet ind, som en erstatning/aflastning for Jesper Lauridsen på venstreback.    Pris: 165.000kr.-

Det nye manager havde følgende kommentar til den signing:

-”Casper er en dygtig back med masser af potentiale. Han har en god forståelse for det defensive arbejde og besidder en særlig god teknik af en back at være. Han vil helt sikkert få mange gode kampe i fremtiden.”

 Pokalen


Målsætningen for DBU Pokalen var en plads i fjerde runde.

Alting var dog også på rette spor efter en sejr i første runde over FC Sønderborg.

Skæbnen var dog hård ved EfB i anden runde, hvor Randers FC kom op af hatten.

En kamp der bød på et direkte rødt kort til Randers FC efter blot 8 minutters spil. Herefter var det ét langt stormløb mod Randers-målet, men ingen fandt skarpheden i tide og den ordinære kamp endte 0-0.

Det hele endte i straffespark, hvor Randers FC trak det længste strå og dette års pokaleventyr var slut, førend det var kommet i gang.

Som mottoet for DBU Pakalen så populært siger – ”Én drøm, én chance, én vinder” – Det var ikke EfB’s tur i år.. 

Logged

Esbjerg fB - 1924

mort6802
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #8: 16 Nov 2017, 17:07 »
Et projekt for fremtiden

”Første halvsæson” – 2. del1. Division


EfB kom rigtig fint fra land efter den fatale nedrykning. De første tre kampe bød på Thisted (U), Nykøbing FC (H) og Vejle (U).

Samlet kastede det 7 point af sig, hvilket var særdeles godkendt. Forsvaret havde dog tendens til, at falde lidt sammen i den sidste del af kampene.Herefter ventede en svær hjemme kamp mod Viborg FF, der ligeledes var nedrykker fra Superligaen. Det endte i et meget spændende opgør med store chancer i begge ender. I sidste ende holdt EfB forsvaret dog nullet, mens Oti, der i øvrigt havde fået en fantastisk sæsonstart, scorede kampens enlige mål til 1-0.

Sejren blev fulgt op af to rigtig gode kampe mod Skive (H) og FC Roskilde (U).

En bedre sæsonstart kunne den nye manager ikke ønske sig.Der var kommet rigtig godt gang i midtbanen og angrebet, men særligt forsvaret stod usædvanligt stabilt. Jeppe Brinch og Agus var et forrygende makkerpar i det centrale forsvar, samtidig med, at Oliver Olsen overbeviste den nye manager mere og mere om, at det var ham der skulle satses på i fremtiden.

HB Køge blev derefter slået med 1-0 på mål af Yakovenko, der sammen med Petre efterhånden var ved at finde hinanden i angrebet.

Sejren ledte efterfølgende til en mindre nedgang rent spillemæssigt og det blev dog også kun til uafgjorte kampe hhv. Vendsyssel FF og FC Fredericia.

Stemningen i truppen var dog helt fantastisk på trods af en mindre form nedgang og det blev hurtigt til endnu en sejr. Her først over Brabrand med 4-2 og efterfølgende 2-0 over Fremad Amager.

De første 11 kampen havde altså budt på udelukkende sejre og uafgjorte kampe, hvorfor EfB førte 1. Division og blev tildelt 2.22 mio DKr. til den slunkne klubkasse.

 


Næste modstander var Thisted FC (H) og for første gang i denne sæson blev det EfB-tilhængerne sendt ud af eget stadion med et nederlag at tage hjem på.

Kampen startede ellers som efterhånden var blevet en vane på Blue Water Arena, nemlig med en hurtig EfB-scoring og en pauseføring på 2-0.

Men ak.. Efter pausen var Esbjergholdet som forvanlet – dog til den negative side. Ingen lykkedes med afleveringerne og de skud det blev sendt afsted mod Thisted-målet, ramte enten til indkast eller ud på det bagvedliggende atletikstadion.

Thisted greb chancen og lavede 3 flotte kasser, der resulterede i sæsonens første Esbjerg-nederlag på 2-3.Manageren tog en samtale med holdet og det havde tydeligvis den ønskede effekt. Allerede i kampen efter, hjemme mod Vejle BK, blev spillet meget bedre og der var igen glade fans på tribunerne.

Efter den sidste kamp mod Thisted FC, var der hurtigt begyndt at blive talt om, hvorvidt EfB rent mentalt ville kunne holde til sådant et nederlag og der var blandt kritikkerne enighed om, at spillerne ville gå ned med flaget og der nu kun var én vej for klubben og det var nedad i tabellen.

Tingene blev dog hurtigt gjort til skamme, da de sidste kampe inden vinterpausen, var præget af forrygende spil. Ikke mindst i angrebet, hvor Petre og Yakovenko, bankede den ene perle kasse ind, efter den anden. Primært med Petre i oplæggerens rolle og Yakovenko som den iskolde afslutter.Truppen gik derfor på fortjent vinterferie på en suveræn førsteplads i 1. Division. Et point forspring på 12 point ned til 4. Pladsen gjorde, at der var stor optimisme og det lugtede allerede lidt af en hurtig retur til Superligaen.Denne suveræne halvsæson ville ikke have været tilfældet, hvis ikke angrebet for EfB havde heddet Petre og Yakovenko.

De var her, der og alle vegne og det var efterhånden mere reglen end undtagelsen, at de begge scorede mindst ét mål hver pr. kamp.

Derfor var det også en naturlighed, at Yakovenko blev kåret som årets spiller i 1. Division.

Vi lader tallene tale for sig selv herunder:Det er nu tid til at der skal kigges nærmere på truppen og om der skal sælges, købes eller måske begge dele.

Mere om dette følger inden længe.


Logged

Esbjerg fB - 1924

mort6802
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #9: 16 Nov 2017, 19:11 »
Et projekt for fremtiden

”Vinterpause"Transfer Update


På trods af storspil fra blandt andre Anders Dreyer, Petre og Yakovenko, var der i begyndelsen af vinduet, ikke den store efterspørgsel på EfB-spillerne.

I stedet måtte manageren ud og tilbyde nogle af de spiller der var kommet i overskud, til andre klubber, i håbet om, at få dem ud af vagten og spare nogle lønkroner.

Særligt Jesper Jørgensen var en mand, der ikke længere var brug for i klubben. Han trak også en løn på 107.500 DKr. om måneden, hvilket han ikke var berettiget.

Der var dog ikke nogle klubber der var villige til at koste transfermidler i Jørgensen, hvorfor det endte med, at han blev sluppet transferfrit, blot med den bagtanke at spare lønkronerne.

Samme vej røg Budu Zivzivadze, der ikke fik meget spilletid og hev en solid løn på 43.000 DKr.
om måneden.

Budu røg til den Georgiske klub, Samtredia for en sum af 800.000 DKr., der alt efter hans spil og klubbens præstationer kunne stige til 1 mio. DKr.Den anden vej var der i starten ikke meget der tydede på, at der skulle ske noget. Midlerne var ikke til stede og på de pladser hvor der manglede en erstatning, vurderede manageren, at ungdommen fortsat havde så store talenter, at de først skulle have chancen.

Dog faldt manageren dog over en bemærkelsesværdig ungdomsspiller, der var transferfri.

Rasmus Møller (FV), 17år og fast mand på u17-landsholdet. Han blev tilbudt en kontrakt over 3 år med status som lovende talent. Rasmus var ikke længe om at tage den beslutning og han startede dagen efter i den vestjyske klub. Helt sikkert et talent der skal holdes øje med.Efterfølgende faldt opmærksomheden på venstre offensiv midtbane, hvor Oti, i princippet var ene mand til pladsen.

I forsøget på at spejde markedet efter en backup, var der ikke mange alternativer. Èt dukkede dog op i samtlige scoutninger der blev foretaget. Nemlig Nicu Cârnat, der i starten af året, var sendt retur fra sit lejeophold på vestkysten.

En lejeaftale blev sat i stand og Nicu var nu retur i klubben på en lejeaftale der løber til sommeren 2018.Flere handler blev det ikke til i vinterens vindue. Også selvom der på sidste dagen tikkede en fax ind på managerens kontor. Aston Villa og Sunderland ønskede begge at tilknytte Petre.

Der var dog kun 2 timer til vinduet blev smækket i og det blev derfor vurderet, at der ikke var tid nok, til at finde en fuldgod erstatning. Så selvom klubberne begge var villige til at lægge en sum svarende til 21 mio. DKr., blev svaret tak, men nej tak.Det skal nu vise sig i den kommende halvsæson, om det var et klogt træk og om der måske ligger en endnu større transfersum og venter, når den danske sommer bryder frem og der forhåbentlig igen lugter af Superliga fodbold i den vestjyske hovedstad.


Logged

Esbjerg fB - 1924

mort6802
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #10: 17 Nov 2017, 19:13 »

Er der stadig nogen der læser med på bloggen?
Logged

Esbjerg fB - 1924

Christoffer
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #11: 17 Nov 2017, 19:30 »

Jep jeg følger med!
Hvad er dine planer for superligaen? satse ungt eller købe nogle rutineret kræfter?
Logged

Traditionsklub siden 1924

Tasla
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #12: 17 Nov 2017, 20:12 »

ja jeg følger os med...

jeg spiller os selv med EFB
Logged

randers-man500
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #13: 17 Nov 2017, 20:23 »

Følger også.
spændende læsning, samt flot start.

Det eneste jeg lige tænker er at det virker som lidt f et sats at afvise bud på 21 mil
Logged

mort6802
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Esbjerg fB anno 2017 - Et projekt for fremtiden.
« Svar #14: 19 Nov 2017, 12:12 »
Et projekt for fremtiden

”Vinterforberedelser”Træning, træning, træning


Truppen er på plads og nu er det tid til at der skal strammes endnu mere op, for at sikre oprykningen i første hug.

For at få de mest optimale betingelser, blev der planlagt 4 træningskampe.

Viktoria Plzen (H)
Hvidovre (U)
Brønshøj (U)
Varbers BoIS (U)

Overkommelige modstandere, der skulle give endnu mere tro på tilværelsen og en god trupsammensætning.Kampene forløb langt hen ad vejen som planlagt.

Dog var der store udfald over stort set hele linjen i den sidste kamp mod Varbergs BoIS og det skulle vise sig at det ikke var den bedste optakt til den kommende halvsæson.

Særligt tydede noget på, at Yakovenko havde meget mere at byde ind med i det næste halve år. Han bankede kasser ind efter behag og var også mange gange i oplæggerens rolle.Ud over træningskampene, blev træningen intensiveret. I første omgang var hovedvægten på fitness, for at de spillere, der havde været lidt for flittige omkring julebordet, kunne smide de overflødige kilo, samtidig med, at alle kom i skarpeste form. Planen var, at få spillerne i så god en form, at de kunne løbe fra alle de andre hold og dermed udøve et næsten totalt fuldbane pres over 90 minutter.

Efterfølgende blev der fokuseret på primært en offensiv tilgang til taktikken der var lagt. Målet var, at der skulle scores mål – mange mål!

Det bedste forsvar er en dødbringende offensiv. Med det udgangspunkt blev den sidste halvsæson åbnet. Nu skulle tiden vise om den taktik skulle give pote, da forsvaret bestod af mange uprøvede kræfter.


Logged

Esbjerg fB - 1924

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010