home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23280
  0 Brugere, 229 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: queenofsjaipur
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Challenges
| | |-+  Fortæl om din personlige challenge
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Fortæl om din personlige challenge  (Læst 7962 gange)
Fynbo
Odds-hjælper
*

Offline Offline


 
Fortæl om din personlige challenge
« : 30 Okt 2017, 16:42 »

Tråden her bruges til at fortælle om den challenge, Guti14 har uddelt til dig. God fornøjelse Smiley
Logged

Fynbo
Odds-hjælper
*

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #1: 30 Okt 2017, 17:14 »

Du skal både vinde et mesterskab, en pokal title og en international turnering, i 5 forskellige klubber.
Klubberne skal hver især starte med et af de 5 bogstaver i dit navn, Fynbo, så det er vigtigt at du har en masse ligaer med i dit Save.

Du starter med laveste manager rangering og erfaring og så enten i Dalum, Marienlyst eller Næsby og derfra er det bare i gang med at søge nye jobs, der er ingen krav til nogen resultater i din startklub.

Du har max 50 år til at gennemføre din challange.

Jeg er startet med BK Marienlyst, og ligger efter 10 kampe på en første plads i ligaen.Jeg har hentet 7 nye spiller til klubben, mens 8 spiller har forladt klubben, da de enten ikke var gode nok, eller var utilfreds med den spilletid de ikke fik.

Nu modtager man så dette fra sin bestyrelse:

Logged

pati924
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #2: 11 Nov 2017, 11:27 »

Så er det fulde spil udgivet. hvilket betyder jeg er startet på min Challenge:
Du skal få Liverpool tilbage til toppen, og kopiere det som Man Utd, har opnået siden Liverpool fik deres senest mesterskab i 1989/90.

På 25 år skal du have fyldt skabet med følgende pokaler:
13 mesterskaber
4 FA pokaler
3 *Den anden pokalturnering i England*
9 Community Shild/FA Charity
2 CL
1 EL
2 VM for klubhold

Første sæson er startet med en målsætning der hedder kvalificer til CHL..
for at gøre det har jeg lavet nogle justeringer i truppen
4 spillere har forladt truppen: Markovic, Flanagan, Ings og Klavan
ind er istedet hentet 5 spillere samt en spiller på leje med købsoption
Belotti, De Ligt, Rugani, Salcedo og Rajkovic har alle sluttet sig til truppen i håb om mange medaljer i den kommende fremtid.
Pinamonti er hentet ind på en leje aftale som jeg forventer at gøre til en permanent handel efter 1. sæson

Jeg er i midten af september og tingene er gået lidt som forventet. startede ud med en sikker 2-0 sejr over Man. U i første kamp som desværre blev fulgt op af et 2-0 nederlag til Chelsea i 2. runde. i 3. runde hed det Burnley som blev besejret med 1-0 i 4. runde kom Watford på besøg på Anfield og blev sendt hjem med et 1-0 nederlag i baggagen og 3 afslutninger i hele kampen.

CHL mødte jeg rumænsk hold som blev sendt ud af turneringen samlet 3-0 og det betyder at jeg er i CHL gruppe spillet som var forventet.

Er selv yderst tilfreds med mit udgangspunkt, mit fokus har været defensiven da det er noget af det der ikke har eksisteret i den røde del af Liverpool i mange år, så på det punkt er jeg yderst tilfreds.
offensivt havde jeg gerne set lidt flere mål blive scoret, men så længe jeg vinder kampene vil jeg ikke klage. 5 clean sheets i 6 kampe og en målscore på 7-2 er ikke til UG, men der er noget at bygge videre på
Logged

pati924
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #3: 11 Nov 2017, 17:13 »

Så er jeg nået til februar måned.

I PL:

28 kampe 22 sejre, 2 uafgjorte og 4 nederlag

Jeg har fundet mig en taktik de andre hold nærmest ikke kan gennembryde. jeg har efter de første 28 kampe holdt målet rent i imponerende 18 kampe, hvilket er noget mere end jeg havde forventet. offensivt har mine spillere virkelig oppet sig 49 mål er lige ledes yderst tilfredsstillende når nu jeg har valgt at fokusere på det defensive. Den form har garanteret mig en sikker 1. plads i ligaen med 13 point ned til Chelsea.

CHL:

Imponeret har jeg ikke lige frem, men formåede alligevel at gå videre som 1. i min gruppe. Jeg har desværre trukket Barcelona som jeg tabte 1-0 til i Barcelona, hvor de scorede 3 minutter inde i overtiden på et hjørnespark.

FA Cuppen:

her går alt som forventet jeg spiller med mine unge spillere for at give dem lidt selvtillid og mulighed for at udvikle sig, så de kan anvendes som indskiftere i ligaen. 3 kampe og en målscore på 7-0 så det er jeg yderst tilfreds med

Carabao cup:

Jeg er i finalen hvor jeg om  5 dage skal møde Chelsea som jeg har haft det svært mod i denne sæson. men jeg håber på det bedste, dog er fokus på de lidt stører turneringer.

Højdepunkter:

Belotti: 19 mål i 21 PRL kampe er jeg meget tilfredsstillende.
Defensiven: 22 mål har jeg lukket ind, men det er i 46 kampe, så er yderst tilfreds med forsvaret.

Transfers:
Newcastle kom med et bud på Sturridge som jeg ikke kunne afslå, han har været skadet og spillet dybt elendigt når han endelig har spillet.
Min købsoption på Pinamonti blev aktiveret dagen efter salget af Sturridge.

Jeg satser stærkt på 1 trofæ i min første sæson, men 2 ville være ideelt i den situation jeg har bragt mig selv i.
Logged

pati924
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #4: 16 Nov 2017, 17:33 »

Trofæer første sæson:
PRL
FA cup

2. sæson færdig - 3. sæson skal til at starte.

Premier League:

Mit 2. mesterskab kom sikkert i hus med en ny point rekord i ligaen 93 point nåede jeg op på, og var millimeter fra at have den perfekte sæson uden nederlag desværre valgte Man. U og ødelægge de drømme i 4. sidste spillerunde, hvor de splittede mig fuldstændig ad. defensivt har jeg normalt stået rigtig godt, men mod United var der et kollektivt kollaps.

CHL:

Samme historik som første sæson. jeg spiller godt i gruppe spillet men ryger ud i Kvartfinalen. Jeg har primært problemer når jeg er væk fra Anfield og er nået jeg skal have bygget på i den nye sæson.

FA Cuppen:

Jeg har mange unge spillere og havde stærkt satset på de skulle bringe et trofæ med hjem, men det fejlede fuldstændig, 4. runde blev det til, med et 1-0 nederlag mod Southampton.

Carabao Cup:

Her nåede jeg ikke længere end 4. runde hvor Huddersfield efter forlænget spilletid slog mig 1-0 på et straffespark. dybt skuffende da jeg havde regnet med lidt mere.

Charity Shield:

Chelsea ventede og med et velsmurt offensiv i mente, greb jeg kampen meget defensivt an. det gav på sin vis pote. Chelsea blev holdt fra at score og i straffesparks konkurrencen valgte Donnarmuma at diske op med 3 redninger og da jeg scorede på 3 straffespark vandt jeg derfor.

Transfers:
Der har været meget aktivt. jeg solgte stort ud da jeg havde nogle utilfredse spillere i truppen, derfor røg Coutinho til City for 820 milioner, Lallana havde ikke spillet i første sæson grundet skader og blev ligeledes solgt til Monaco for 305 millioner, Moreno var også godt utilfreds med en bænk plads i første sæson, så han blev sendt til Monaco for 270 milioner, mens Mignolet, trods en vanvittig første sæson, blev solgt grundet donnarumma var billigt til salg i Milan.
ind blev netop hentet 5 spillere, Donnarumma (340 Mil), Marcos Llorente (Fri), Pietro Pellegri (185 mil), Marko Pjaca (77,5 mil) og sidst men ikke Pulisic (530 mil)

Jeg havde håbet på en vanvittig duo på venstrekanten med Pjaca og Pulisic, men Pjaca slog aldrig rigtig til, så min duo kom hurtig til at bestå af Woodburn og Pulisic

Det positive: Holdet er godt sammentømret og med få udskiftninger i startopstillingen virker det til at fungere godt for mig. Jeg har satset stort på talent udvikling hvilket da også kan ses med mine 12 spillere på U/23 som i fremtiden kan gøre sig som stjerner i ligaen.

Negative: Spillerflugt efter 2. sæson
mange af mine prominente navne vil væk. spillere som Firmino, Mane, Salah og Emre Can er blevet sat i forbindelse med både Bayern og Madrid, hvilket har fået både Firmino og Mane til at indgive transfer ønsker. heldigvis har jeg masser af unge spillere til at tage over. men jeg havde nu håbet på at bibeholde som mange spillere som muligt.
Logged

Guti14
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #5: 03 Dec 2017, 15:43 »

@Pati

Kommet flere pokaler i skabet? :-)
Logged

pati924
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #6: 05 Dec 2017, 18:16 »

Har desværre været en del optaget af Arbejdet. men jeg er godt igang med 4. sæson. og pokalskabet er blevet fyldt yderligere:

Jeg satsede jo stort på talenter i mine første vinduer og det er så småt begyndt at bære frugt: 4 jeg hentede som talenter er blevet startere. truppen har 9 spillere fra den oprindelige trup, så der er ikke skiftet alt for meget ud i forhold til hvad jeg har haft for vane at gøre. men hvad angår 3. sæson
Det blev en sæson hvor jeg desværre startede ret dårligt

Charity shield cuppen:
Første kamp i den nye sæson, hele sommeren var gået med at indspille en helt ny taktik som var vellykket mod en masse mindre hold i Preseason, realiteterne var anderledes når det galt premier league modstand, Arsenal bød op til dans og det blev en massakre, bagud 1-0 efter 23 minutter, Clyne fælder umotiveret en spiller oppe ved midterlinjen, som havde rykken til og klokkeklart rødt kort til Clyne efter 26 minutter, og her gik det ellers kun en vej. 0-6 svitser og jeg blev pillet fra hinanden..

Premier League:
Startede jeg som lyn og torden først i 7. runde måtte jeg lide pointtab og gik ubesejret hen til 26/12 hvor city desværre fik nedlagt mig med et kedeligt 0-1 nederlag trods et kæmpe spilovertag og 18 skud, 6 inden for rammen, var jeg yderst utilfreds, efter City kampen, fik jeg leveret en ordentlig sviner til min offensiv, den tog de meget godt imod og leverede 10 mål i de efterfølgende kampe.
i 3. sidste spillerunde troede jeg mesterskabet var så godt som sikret, men et 2-0 nederlag til City betød at Chelsea pludselig var lukket ind i varmen, jeg var 6 point foran efter city kampen, men Chelsea havde en kamp i baghånden mod Bournemouth som de i starten af december havde banket 3-0 og tilladt 0 skud fra Bournemouth og da jeg selv havde Chelsea i sidste runde, godt nok på hjemmebane, var jeg presset. heldigvis fejlede Chelsea og tabte 2-3, og jeg kunne derfor slutte sæsonen af med en 1-0 sejr over Chelsea og endnu et mesterskab til Liverpool.

Champions League:
I år er vores år.. var mine klare forventninger. på udebane var jeg skræmmende elendig til at vinde kampene, men holdt nullet i næsten alle kampe og i finalen bød Chelsea endnu engang op til dans. 1-1 efter ordinær spilletid. 3 minutter inde i den forlængede blev mit forsvar splittet fuldstændigt ad, og var derfor bagud 2-1. i slutningen af første halvleg valgte jeg at ændre til min dødboldstaktik nr.2 og her dukkede først Matip op og og 3 minutter senere dukkede De Ligt op og satte os i føresædet. med 1 minut tilbage af kampen troede jeg det skulle hede straffesparkskonkur rence, første banker Scarpa den på undersiden af overliggeren, Donnarumma vælger at sætte spillet hurtigt igang ved at kaste den ud til Scarpa, så første skyder på stolpen og herefter skyder Donnarumma i sænk som dog får smidt den til hjørne. kampen bliver fløjtet af og kampen ender 3-2.

FA Cuppen:
En turnering jeg simpelthen ikke kan få Succes i. Især ikke når jeg møder et vis hold fra PRL.
5 runde nåede jeg i år her måtte jeg (igen) se mig slået af Huddersfield som jeg tabte 0-1 til trods kæmpe spil overtag i hele kampen, men en uskarp offensiv gjorde jeg tabte kampen

Carabao Cuppen:
Endelig skulle reveancen komme over City. Wembley var selvfølgelig prop fyldt, og fansne kunne se først Salah tage et raid ned af kanten og banke den ind i fjerneste krog, herefter tog Firmino sagen i egen hånd inde i feltet og driblede lidt rundt om sig selv og skød den ind med en forkølet afslutning ude ved stolpen. 31 minutter spillet. City styrede kampen og leverede et spil overtag på 57% men måtte se sig slået 1-2 på et mål af Dembele efter 73 minutter.

Alt i alt en rigtig god sæson. derudover bød det på nogle hårde salg efter sæsonen, spillere som Firmino, Sane og Wijnaldum mente ikke de kunne vinde mere med klubben. så da først PSG kom med 660 milioner for Firmino og Madrid 590 milioner for Mane var der ingen vej tilbage, de ville væk fra klubben. og med den portion penge ville jeg sagtens kunne hente en erstatning eller to.
Wijnaldum røg "Kun" til 245 milioner men havde bestemt heller ikke været god for mig, han blev primært brugt som indskifter grundet min gode brede på midten.

Ind blev ikke rigtig hentet nogle spillere til start 11' da jeg ville satse på nogle af mine talenter, jeg fik dog alligevel hentet godt ind med talenter og en enkelt backup til start 11' i form af Aaron, som trods en god sæson i Bayern, var kommet i unåde og sat til salg for kun 90 milioner kunne jeg ikke lade være med at hente ham som Backup.

Det positive:
Truppen har rigtig mange talenter og ingen brokker sig over manglende spille tid, hvilket gør at jeg kan have en rigtig bred trup. samtidig er min defensiv stadig fantastisk, jeg formåede igen at holde mig på 19 mål, og dette skal forbedres til den nye sæson. jeg skal ned på 18 mål, som jeg formåede i min første sæson..

Det Negative: Offensiven er alt for svingende. jeg nåede op på 73 mål, men i nogle kampe kan spillerne brænde 100 chancer og i andre score de hattrick på 2½ chance. der skal strammes op til den nye sæson og forventer at erhverve mig en ny skud træner.

Kort om den 4. sæson.

Charity Shield og Super Cuppen er allerede i hus, i ligaen er der spillet 12 kampe, det har budt på 9 sejre og 3 uafgjorte med en målscore der hedder 17-6.
Champions league er jeg 1. i gruppen og er gået videre som 1. med en kamp tilbage og er stadig med i Carabao cuppen. så sæsonen er på rette spor :-)
« Seneste Redigering: 05 Dec 2017, 18:36 af pati924 » Logged

Kenitho
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #7: 10 Dec 2017, 14:55 »

Udfordringen lyder som følger:

Du starter i League 2 i England og her starter en karriere, som skal indbringe dig 4 fine pokaler i det engelske.
Du skal nemlig vinde alle 4 rækker: League 2, League 1, Championship og PL.

Til det skal du opholde dig i mindst 2 klubber og max 3.

Startklubben vælger du mellem følgende:

Wycombe
Mansfield
Grimsby
Crewe


Status:

Valget faldt på Wycombe - en klub jeg aldrig før har spillet med i FM, men nogle fede trøjer gjorde faktisk forskellen ift valget.
Med hjælp fra en masse lejespillere (Gribbin og Mctominay fra united som værende de bedste) lykkedes det at sikre titlen i League 2 i første sæson.

Taktikken var et kæmpe arbejde i starten, da intet rigtigt fungerede, men undervejs kom der ro på. Selvom jeg var 12 point efter Coventry i lang tid, lykkedes det at indhente dem og overhale dem Smiley

Har dog som udgangspunkt ingen ambition om at blive i klubben, da større klubber er at finde i League 1, som jeg vurderer vil give bedre chance for oprykning og fremtidsperspektiv. Her kan nævnes Wigan, Blackpool og MK Dons som værende de øverste i sidste sæson lige under oprykkerne.

League 2
League 1
Championship
Premier League
« Seneste Redigering: 10 Dec 2017, 14:59 af Kenitho » Logged

Kenitho
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #8: 12 Dec 2017, 08:11 »

2. sæson er nu overstået.

Inden den startede satsede jeg stærkt på at skifte til en bedre klub som jeg kunne føre op i Championship, men ingen bed på.

Endte på en 13. plads, kun 10 point fra top 6.

Undervejs i sæsonen blev der hentet godt ind af spillere og især Lasse Vibe, Stankov og Jose Baxter har været gode. Sidst nævnte blev solgt efter sæsonen for 3 mio (frikøbsklausul pga manglende oprykning).

Økonomien er vendt til +6mio, hvilket har gjort lønbudgettet er steget.

Går all in på at rykke op i denne sæson, så jeg er ligeglad med om økonomien går i minus. Thumbs Up
Logged

pati924
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #9: 12 Dec 2017, 15:58 »

gør det lidt kortere denne gang.
Har i denne sæson vundet: Charity Shield, Europæiske Super Cup, VM for klubhold, Carabao og ligaen.

Har til den nye sæson hentet Rodrygo og forsøger at hente Thiago Maia de to har jeg hentet til en samlet pris på 165 milioner. vil forsøge at sælge Belotti, Pulisic, Can, Salah og lidt af de spillere der ikke er slået igennem. status ialt efter 4. sæson er:

PRL          4
CHL          1
FA CUP      1
Charity      2
VM            1
Carabao    2
Super Cup 1

Hvilket giver mig 12 pokaler på mine 4 år. dog skal jeg forbedre mig en del i visse facetter af spillet. jeg er dog overordnet tilfreds. bruger ikke ret mange penge på spillere, og har et overskud på 3 milliarder og 2.4 milliarder at hente spillere for. 
Logged

Kenitho
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #10: 18 Dec 2017, 07:13 »

3. sæson overstået.

Status:
Oprykningen kom igen i hus med Wycombe. League 1 blev vundet lige for næsen af Preston.

Jeg har haft så svært ved at få arbejdstilladelse til spillere og generelt få spillere med niveau, så jeg har valgt at lave det 1. klubskifte - Burnley er nedrykker fra Premier League, så dem skal jeg forsøge at føre frem igen.

Der er 7 sæsoner tilbage til at vinde Championship og Premier League.

Inden sæsonstart har jeg solgt spillere for knap 600 mio, som alle var utilfredse efter nedrykningen.
Har hentet Patrick Roberts på en fri samt lejet Salanke. Truppen ser fin ud, men håber på billig supplering i januar Smiley
Logged

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #11: 31 Dec 2017, 10:06 »

Dette er min challenge; Du kommer ikke til at starte i en klub med mange skillinger, så du får bruge for gode evner på transfer marked.
1982 var året hvor IFK Göteborg vandt UEFA cuppen (EL), med kun svenske spillere.. og det skal du gentage. (CL er også godkendt)

Når den opgave er løst, så pakker du dit habengut og søger et nyt job i enten Norge eller Skotland, hvor du skal gentage bedriften; at vinde CL eller EL kun med nationale spillere.


Meget spændende, og dette har jeg 50 år til.

Første sæson er gået og endte med en tredjeplads og jeg skal ud i Europa. Op til den nye sæson har jeg fået et transfer budget på 38 millioner, hvilket er ret vildt. Men min unge målmand Pontus Dahlberg var vild og Man. United købte ham fri, desværre.
Allerede nu er jeg begyndt at skille mig af med ikke svenskere, og har derfor kun to ikke svenskere på mit team, hvilket er ret godt. De fleste svenskere er dog meget unge talenter, og det bliver ikke i 2018 jeg vinder Europa League.
Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #12: 01 Jan 2018, 20:32 »

Anden sæson er nu overstået, en meget blandet sæson som jeg overordnet set ikke er helt tilfreds med. Det var svært med taktikkerne, og derfor var der mange dumme nederlag og mange usikre resultater og det endte med en 4. plads i turneringen, hvilket ikke er godt nok. Slet ikke.

Klubben var også i Europa League, hvilket gik overraskende godt, vi spillede tit til overevne;
1 runde; Samlet sejr Sloboda Tuzla 6 - 1
2 runde; samlet sejr over Dudelange 9 - 0
3 runde; Hapoel Be'er-Shava 5 - 4

I 4 runde skulle vi op imod Rosenborg, en noget sværere kamp som vi besejrede på udebanemål; Samlet 2 - 2

I gruppen blev vi sat sammen med PSV, Leicester og Legia, på papiret en svær gruppe. Det lykkedes dog at få 7 point i gruppen med to sejre over Legia og en uafgjort mod PSV .. Leicester kunne jeg ikke hamle op med.

Holdet består nu, næsten, udelukkende af svenskere, vi har én udlændnig på holdet. Mange af dem er meget unge, men talenter til fremtiden.

Videre til næste sæson.
« Seneste Redigering: 01 Jan 2018, 20:37 af Guffenn » Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Guffenn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #13: 03 Jan 2018, 15:49 »

Tredje sæson er færdig spillet, på nær vores deltagelse i Europa League, som vores fjerdeplads i sidste sæson, gav os deltagelse i. Indtil videre har det her bestemt være den bedste sæson, af de tre jeg har været i klubben og det hele blev afgjort i den sidste spille runde. Det hele har været utrolig lige, blandt de øverste hold hele sæsonen igennem og vi gik ind til den sidste kamp på førstepladsen, og hvis vi tabte ville i ende på alt mellem 2 og 4. pladsen, men vi hev en smal sejr hjem og mit første mesterskab med klubben.

Økonomien i klubben er rigtig god og stabil, og vi har hele tiden et stort budget at købe ind for, og eftersom at der ikke er mange stjerne spillere i det svenske, eller at de ikke koster så meget, så bruger vi ikke ret mange penge af disse.

https://i.imgur.com/LgpUQ79.jpg

I Europa fik vi arbejdet os videre til gruppespillet, jeg havde bestemt heller ikke forventet andet, selvom vi igen i år havde lidt problemer med taktikken. Vi endte i Gruppe med Celtic, Viktoria Plzen og Sporting. Jeg forventede faktisk en svær gruppen, men på nuværende tidspunkt med en kamp tilbage, ligger Celtic nummer 1 med 15. point, vi ligger nummer to med 10 point, Viktoria ligger 3 med 2 point og sidst Sporting med 1 point.

« Seneste Redigering: 03 Jan 2018, 15:51 af Guffenn » Logged

Månedens Blog;
Januar 2014
Februar 2014

Kenitho
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Fortæl om din personlige challenge
« Svar #14: 16 Jan 2018, 11:15 »

Dette er min nye Challenge:

For indenfor de 25 år, skal de nemlig vinde følgende:

1 CL
5 mesterskaber
5 pokalturneringer

I skrivende stund består deres trup af spillere fra Tyskland, Frankrig, Polen og Canada.. og der er også de eneste nationaliteter som du må benyttet dig af.

Du har max 25 sæsoner til at nå målet.

Din manager har ingen licens og er tidligere serie 6-øldrikker  Thumbs Up

Klubben er Magdeburg som befinder sig i den tyske 3. Liga

1. sæson endte med oprykning, dog på en 2. plads og ikke helt uden problemer undervejs. Jeg bøvler med at finde en taktik som giver kontinuitet andet end faste nederlag Smiley

Status:
Sæson 17/18: 2. plads (Oprykning)
Sæson 18/19:
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010