home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:32:33 warmon Blogkonkur... [15] Journeyman - We a...
I går kl. 00:44:38 Bubbles Blogkonkur... #5 - Danish Viking War...
17 Maj 2024, 18:03 Wester Jr. Blogkonkur... 3# Hjertet banker kun ...
17 Maj 2024, 18:01 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
13 Maj 2024, 13:45 Svartowiz Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2024 ...
29 Apr 2024, 14:53 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
Antal Registrerede Brugere: 23301
  0 Brugere, 329 Gæster Online.

Indlæg: 1132742 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: Jøddi
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen  (Læst 9462 gange)
Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« : 18 Apr 2017, 21:36 »


Dansk-tysk træner overtager tjansen som træner for Werder Bremen
08.07.2016
26 årige Max Múller, der er født I bremen, men opvokset i Danmark, overtager tjansen som træner for Werder Bremens andet hold. Han har tidligere spillet professionel fodbold i Werder Bremen, som ungdomsspiller var Max Müller et kæmpe talent, men skader forhindrede den lokale Bremen dreng i at slå igennem. Siden da besluttede han sig for at gå trænervejen, hvor han indtilvidere har opnået national C-licens.


-Jeg er utrolig glad for denne mulighed, som bestyrelsen og klubben har budt mig. Werder Bremen er min klub, jeg har altid spillet for Bremen, så det betyder meget for mig, at starte min karriere som træner her i klubben, og den dejlige by..

Max Müller overtager jobbet som træner for Werder Bremen, kort før pre-season til den nye sæson, hvor det forventes at holdet skal kæmpe med om ikke at rykke fra den tyske 1. division. Beslutningen om at give den lokale træner chancen, skulle eftersignede have været sportsdirektør for Werder Bremens, Frank Baumanns idé.

-Max er en ung talentfuld træner, som jeg håber kan udvikle sig yderligere her i klubben. Jeg kender ham fra vores fælles tid i klubben for mange år siden, han har en fantastisk viden, og har uden tvivl hvad der skal til for at blive en top træner her i klubben. Vi er rigtige glade, og stolte over en af vores egne drenge nu står i front for klubben..
Sportsdirektøren udtaler i forbindelse med ansættelsen af Max Müller, at klubben vil forsøge at satse på et ungt trænerteam, hvor klubben nu i samarbejde med Max Müller skal ud og kigge på nye trænere til klubben frem mod sæsonstart.
« Seneste Redigering: 21 Apr 2017, 00:01 af Arsrea » Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #1: 19 Apr 2017, 20:57 »Pressemøde
09.08.2016
Masser af journalister var mødt op denne morgen, til hvad de håbede på, ville folde sig ud, som et spændende pressemøde. Den nye manager skulle præsenteres, og mange af journalisterne havde uden tvivl forberedt spørgsmål til den unge Max Müller, som fra mindre end 24 timer siden, blev udnævnt til Werder Bremens nye cheftræner, og dermed håb for en lysere fremtid for den store tyske klub. Der var mødt intet mindre end 15 journalisterne op på Weserstadion i det nordlige Tyskland.

Michel Dammann, Tysk football review
"Du står her i dag udnævnt som den nye Bremen-manager, som stor fan af klubben, må det være en drengedrøm der går i virkelighed?"

Max Müller
"jeg kan slet ikke stoppe med at smile, for det her er virkelig en fantastisk fornemmelse, det er et øjeblik jeg har drømt om. Men jeg må ikke glemme, at selvom det er en særlig dag for mig, venter der et langt stykke arbejde forude, for både klubben og mig."

Thomas Laskowski, Tysk football post
"Mange mener, at Werder Bremens lønbudget simpelthen er for lille til, at du kan tiltrække spillere af høj kvalitet til holdet. Vil du tale med jeres formand, Marco Bode, og bede ham om at øde lønbudgettet?

Max Müller
"Det er et problem, som jeg vil diskutere næste gang vi skal til møde sammen. Men vi må ikke glemme, at der er en grund til at budgettet er som det er. Heldigvis har vi i klubben en masse unge spillere, som er utrolige dygtige, og som nok skal få chancen her i opstarten, så må vi se om de griber chancen.

Albert Wohlfarth, Tysk football cronicle
"Føler du, at dine ambitioner for klubben stemmer overens med jeres formand, Marco Bode?"

Max Müller
"Absolut! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Marco først og fremmest har klubbens interessere for øje, han arbejder stenhårdt og er gør sig arbejde fremragende. Vi har haft en snak om, hvad jeg synes der skal gøres i klubben, hvor han efterfølgende har taget en diskusion med resten af ledelsen.

Thomas Laskowski, Tysk football post
"Føler du, at forventninger til dig og holdet i denne sæson er fair og realistiske?"

Max Müller
"Vi er en meget ambitøs klub, som ligger overliggeren højt for fremtiden. Men i første omgang, skal vi have styr på økonomien, derfor holder vi os væk fra de store satsninger på transfermarkedet. Jeg har en stor tiltro, til vi kan udvikle og skabe unge spillere op igennem ungdomssystemet. Vi har f.eks. Eggenstein brøderne rendende rundt nede på vores andet hold i 3. divison, som sagtens kan komme til at spille en rolle indenfor de næste par år."

Michel Damming, Tysk football review
"Du har valgt at blive manager, selvom du kun er 26 år. Visse kritikere mener, du vil få svært ved at sætte dig igennem i omklædningrummet, der indeholder spillere, der er ældre end du er. Hvad har du at sige om det?

Max Müller
"Jeg mener ikke, alder beyder noget, den bedste måde at få respekt fra spillerne på, er ved at vise dem hvad jeg kan, og hjælpe dem bedst muligt. Jeg har haft en god snak med holdets anfører, Clemens Fritz, som skal til at spille sin 10 sæson her i klubben. Jeg synes vi i Tyskland skal være stolte af vores tendens til at turde bringe unge trænere i spil, Julian (Nagelsmann) og jeg er rigtig gode venner, og har været på et par kursus sammen for et par år tilbage, han er et glimrende eksempel på, en ung manager sagtens kan klare det godt. Ej at forglemme Manuel Baum i Augsburg, og gode gamle Torsten Frings i Darmstadt.

Kommende tid for Werder Bremen
Werder Bremens skal på træningslejr i Danmark dagen efter, hvor de skal møde samarbejdsklubben, Sønderjyske, men også de danske mestre fra FCM.
Logged


L.Wee
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #2: 19 Apr 2017, 22:11 »

Glæder mig til at følge hvem der hentes og hvordan det utrolig spændende ungdomsarbejde der er i Werder Bremen.
Om der kommer nogle gode talenter op.

I mit save med Hansa Rostock har jeg i hvert fald selv to fra Werder Bremen og der løber rigtig mange rundt fra Werder Bremen.
Logged

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #3: 20 Apr 2017, 16:52 »

Glæder mig til at følge hvem der hentes og hvordan det utrolig spændende ungdomsarbejde der er i Werder Bremen.
Om der kommer nogle gode talenter op.

I mit save med Hansa Rostock har jeg i hvert fald selv to fra Werder Bremen og der løber rigtig mange rundt fra Werder Bremen.
Er glad for du følger med!

Tanken om egentlig også fra, jeg havde gang i et spil i superligaen, hvor Werder Bremen bare havde skudt talenter ud på samlebånd. Samtidig er det en danskerklub, hvilket altid er tiltalende Smiley
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #4: 20 Apr 2017, 20:35 »


Bremen ved at være klar til sæsonen 16/17
20.08.2016
Det første jeg gjorde, var at tage en samtale med bestyrelsen. Vi snakket om lidt af hvert, hvor jeg må sige, jeg er yderst tilfreds med de resultater jeg opnåede. Bestyrelsen gik med de tre ting jeg bad om, hvorved vi sikre et bedre udgangspunkt for de unge spillere i fremtiden.

Ny licens til Max Müller
Det første jeg gjorde, var at spørger om lov til at deltage i trænerkursus, med henblik på at få national B-licens, så jeg kan udvikle mig som træner. Målet er selvfølgelig i længden, at nå den højeste licens man kan få i UEFA.


Fritz stadig anfører
Herefter skulle der vælges anfører, hvor valget naturligvis faldt Fritz, som skal til at igang med sin tiende sæson i klubben. Den største overraskelse, må siges at være viceanføreren, i form af danske Thomas Delaney. Jeg betragter ham som kommende anfører når Fritz engang stopper, han har det der skal til, og så passer det fint han både snakker dansk og tysk ligesom jeg selv gør.


Fremtiden ser lys ud for Werder Bremen
Det aller vigtigste, jeg skulle overbevise bestyrelsen om i denne omgang, var en opgradering af faciliteterne. For at give vores spillere, både dem på førsteholdet, og de kommende ungdomsspillere, skal vi selvfølgelig følge med tiden, og helst ligge så højt som muligt, når de unge drenge skal vælge klub. Derfor er jeg særdeles glad for, at kunne meddele, klubben har besluttet at investere flere millionerne i nye faciliteter.Første kamp for Max Müller
Desuden er den første kamp i sæsonen netop blev spillet, hvor Max Müller fik debut. Det var i pokalen, hvor Bremen skulle møde Rot-Weiss Essen fra de lavere tyske rækker. Det var en ganske kedelig kamp, der dog endte med en sikker sejr til gæsterne fra Bremen, som trækker Wolfsburg i næste runde af pokalen.

Werder Bremen 2-0 RW Essen
13' Selvmål af Patrick Huckle
33' Zlatko Junuzovic
Logged


Robberman
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #5: 20 Apr 2017, 22:03 »

Flot layout! Spændende klubvalg, følger helt klart  Smiley
Logged

He cheats! he dives! he hates the Jackson 5, Luis Suarez, Luis Suarez

Bendtner_23
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #6: 20 Apr 2017, 22:21 »

Han stoppede sin karriere lidt efter 99-00 hvor han var 8-9 år og havde spillet professionel fodbold? Det er lidt skægt Wink men elsker klubvalget så følger spændt med
Logged

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #7: 22 Apr 2017, 10:17 »

men elsker klubvalget så følger spændt med
Flot layout! Spændende klubvalg, følger helt klart  Smiley
Er glad for i følger med boys!
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #8: 23 Apr 2017, 08:46 »

Jeg vil gerne påpege, det er den gode Wester der er manden bag langt de fleste smukke billeder og bannere der kommer igennem bloggen!
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #9: 24 Apr 2017, 16:33 »August+September 2016
Efter den fine start for Max Müller som bød på en sikker udesejr på 2-0 over RW Essen i pokalen, skulle der spilles en kamp mere i August, hvor bundesligaen skulle åbnes hjemme på Weser stadion mod Frankfurt. Herefter begynder sæsonen for alvor for den unge ny udnævnte cheftræner i Bremen, med tre kampe i September. De tyske medier har op til sæsonstarten spekuleret i Bremens chance for overlevelse i denne sæson, cheftræner Max Müller har været ude at kommentere på det.

Max Müller, cheftræner for Werder Bremen
25.08.2016
"Jeg har godt læst, at flere af medierne mener vi skal ligge og kæmpe ned i bunden i denne sæson. Men jeg tillader simpelthen mig selv, at udtale det ikke er en mulighed. Jeg mener vores trup er mere end god nok til at ende højere op end bunden, vi starter sæsonen ud med, at tage en kamp af gangen, derfra kan vi se hvordan vi har klaret os, når vi engang når et par kampe ind i sæsonen. Jeg har stor tiltro til mine spillere, min stab og hele klubben, vi skal ud og give alt hvad vi har, hvergang, for fansene.

27.08.2016
Werder Bremen 3-2 Frankfurt
Vi åbner sæsonen hjemme mod Frankfurt, hvor vi får hevet en fin sejr i land, og dermed er kommet godt fra start. Det hele starter egentlig med en drømmestart, hvor vi kommer foran efter blot et minut, men ender med at smide føring undervejs i kampen.


10.09.2016
Mainz 3-1 Werder Bremen
Vi taber vores første udebanekamp i sæsonen mod Mainz, som spillede os ud af banen, vi havde ikke en chance i den kamp, hvis Mainz forsætter det spil, kan de ende højt oppe i år.


17.09.2016
Werder Bremen 3-2 Augsburg
Herefter vender vi hjem til Weser stadion, hvor vi for anden gang i træk på hjemmebane trækker det længste strå og vinder 3-2 over gæsterne fra Augsburg, som ligger og roder rundt i bunden.


20.09.2016
Freiburg 2-5 Werder Bremen
I sæsonens anden udebanekamp, lykkedes det for de grønne helte, at få en sejr med hjem til Bremen. Vi smadrer Freiburg, på en dag hvor alle mand præstere. Kan vi få flere af sådanne kampe i sæsonen, ser det rigtig, rigtig godt ud.


24.09.2016
Werder Bremen 3-0 RB Leipzig
Nyoprykkerne fra Leipzig kom på besøg på Weser Stadion i sæsonens femte kamp, hvor Johannes Eggenstein kunne score for tredje kamp i træk, alt i mens Izet Hajrovic ligeledes har bidraget med tre mål i de sidste to kampe.


Stærkt start for Bremen
31.09.2016

Vi slutter denne update af med et billede af tabellen, efter de første fem runder i Bundesligaen. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start på sæsonen, hvor man må sige vi ligger rigtig godt fra land. Medierne havde talt meget om vi skulle ligge i bunden, kritikerne må være sat på plads, i hvertfald indtil videre i denne sæson. Selvfølgelig skal man ikke ligge for meget i de første fem kampe, meget kan nå at ændre sig, og meget vil nå at ændre sig. Jeg regner bestemt ikke med vi ender på samme plads, som vi ligger på nu, når sæsonen er færdig. Så længe vi holder os over stregen, må vi siges at være tilfredse med den første sæson.

Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #10: 25 Apr 2017, 15:01 »Oktober 2016
Efter den første start på sæsonen med fem sejre i seks kampe, skulle Max Müller og hans trup forsøge, at forsætte den gode start i Oktober. Max Müller har sagt i magasinet, Goal, at han betrager Weser Stadion som et fort, et slot, eller måske endda Colosseum. Hans spillere skal kæmpe røven ud af bukserne, og være klar til at dø for holdet, især når de spiller på hjemmebane foran 42.000 mennesker.

1.10.2016
Dortmund 2-2 Werder Bremen
En af sæsonens to sværeste udekampe er nu overstået, vi slipper fra Dortmund med et point, hvilket vi kan være fint tilfredse med, på trods af vi smider to point i sidste sekund.


15.10.2016
Werder Bremen 1-0 BM Gladbach
Tilbage på hjemmebane, hvor vi har været gode denne sæson. Denne kamp bød på sæsonens første rent bur, hvor Thomas Delaney bliver kampens eneste målscorer.


22.10.2016
Hoffenheim 1-0 Werder Bremen
Så skulle vi møde en af de andre unge trænere i ligaen, som nemlig står i spidsen for Hoffenheim. Alt tyder på Hoffenheim, går en god sæson i møde, de spiller rigtig godt. De to, unge trænere fra de to klubber roste hinanden efter kampen, før de begge sluttede af med, at ønske hinanden held og lykke til sidst.


29.10.2016
Werder Bremen 1-0 Wolfsburg
Igen en 1-0 sejr på hjemmebane, denne gang mod Wolfsburg. Johannes Eggestein fandt endelig frem til nettet igen, efter et par kampes mål tørke, hvor andre spillere også har fået chancen på top.


Stillingen i 1. Bundesligaen
30.10.2016
Vi fører forsat ligaen, dog med en kamp mere. Mainz og Hoffenheim der er blevet spået en stor sæson af Max Müller, ligger lige efter på anden og tredje pladsen. Indtilvidere tyder det dog på det er, Ingolstadt der sammen med Bremen er sæsonens store overraskelse. Max Müller har fået stor ros efter den flotte start på sæsonen, især med tanke mange var ude efter Bremens beslutning om at ansætte så ung en træner, til så stor en klub. Ledelsen i Werder Bremen skulle menes, at ville forsøge at forlænge den unge træners kontrakt i den nærmeste fremtid. Klubbens formand Marco Bode ønsker ikke at kommentere på rygterne pt.

Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #11: 26 Apr 2017, 18:00 »

Presse udmeldelse
01.11.2016
Werder Bremen ønsker at komme med en stor nyhed, som skal holde Max Müller i klubben.
« Seneste Redigering: 26 Apr 2017, 20:55 af Arsrea » Logged


DANzin22
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #12: 26 Apr 2017, 18:56 »

Fedt layout og god opsætning! Du skaber en god balance mellem information og resultater, hvilket er kanon! Jeg følger klart med, og mener uden tvivl, at det er den bedste blog i år! Keep up the good work Thumbs Up
Logged

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #13: 27 Apr 2017, 22:41 »

Fedt layout og god opsætning! Du skaber en god balance mellem information og resultater, hvilket er kanon! Jeg følger klart med, og mener uden tvivl, at det er den bedste blog i år! Keep up the good work Thumbs Up
Tusind tak for de fine ord, håber jeg forsat kan leve op til det. Jeg regner med der kommer et indlæg i morgen, til at starte weekenden op på Smiley
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Werder Bremen - vejen tilbage mod toppen
« Svar #14: 30 Apr 2017, 13:04 »

Har ikke været hjemme i weekenden, så det må blive i aften, at næste update kommer...
Logged


Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010