home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
14 Jun 2024, 20:44 Broen13 Blogkonkur... #22 - Danish Viking Wa...
14 Jun 2024, 13:42 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
31 Maj 2024, 17:14 cartoon Klubsøgnin... Manchester United
19 Maj 2024, 05:48 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
Antal Registrerede Brugere: 23338
  1 Bruger, 321 Gæster Online.

Indlæg: 1132851 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: alliewillson
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Mourinhos uægte søn.
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Mourinhos uægte søn.  (Læst 6284 gange)
mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Mourinhos uægte søn.
« : 14 Jan 2017, 15:17 »

Tilbage i december 1983 var Mourinho i Esbjerg til julefrokost. Her mødte han den underskønne rødhårede Jytte. Hun faldt for Mourinho Charme og den 29 august 1984 blev Mads Mourinho født. Mourinho var ikke sen til at melde ud, at han ikke var interesseret i at have noget med barnet at gøre, men han var villig til at betale børnepenge.

Mads havde en god opvækst. Han spillede fodbold som alle andre i byen og man fandt ud af, at hans talenter primært var mellem stængerne. Det bragte ham på det bedste juniorhold i EfB, til jyllandsserie i IF92, københavnerserie i B93 og FB i københavn. Desværre satte en brækket hånd en stopper for karrieren i 09. Han var ellers af ham selv sået en stor karriere.

I efteråret 16 flyttede Mads fra København til Nordjylland med familien. Konen havde fået et godt job og Mads var tvunget til at kvitte jobbet som politimand. Familien kommer i første række. Han havde i lang tid ikke været en del af en fodboldklub, men han tog kontakt til den lokale klub med henblik på at dele ud af hans erfaring som målmand.

Imens i Porto i Portugal fandt de ud af, at der rendte en ung Mourinho rundt i Nordjylland. De var ikke sene til at smide træneren på porten og slå på tråden til Mads Mourinho. Han blev overrasket og havde ikke set tilbudet komme. Efter en lang snak med konen blev han enig om at give det en chance, om ikke andet kunne han vende retur om 1 år med penge nok på kontoen til at betale det nyligt købte hus ud og få lavet det køkken de havde snakket om.

Dette er historien om Mads Mourinho, der uden nogen erfaring og med begrænset succes i fodboldkarrienen ender hos de portugisiske giganter Porto. Målet er ukendt - kan han gå i sin fars fodspor

Dette vil ikke blive en blog fyldt med billeder, men en blog om livet i Porto krydret med resultater og tanker fra Mads Mourinho.
« Seneste Redigering: 14 Jan 2017, 15:26 af mvinding » Logged

Svart Svane
Gæst
 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #1: 15 Jan 2017, 11:39 »

Wow.. Grin
Logged

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #2: 15 Jan 2017, 14:30 »

Mads Mourinho ankom til Oporto og blev hentet i lufthavnen af selveste direktøren, som på dårligt engelsk gav udtryk for hvor glad for at En Mourinho igen kunne sætte sig på trænerbænken.

Han fik udleveret nøglerne til en sprit ny Audi, hvor der var tastet en adresse ind på GPS'en. Det vistè sig at være et lækkert hotel lige ved havnefronten. Op på værelset i bad og så en god nats søvn. Han kunne dog ikke lige dy sig for at kigge i minibaren. Yes Portvin.. så er vi i gang.

Næste dag var det direkte på træningsbanen og brahimi med det samme gjorde sig upopulærog bad om et skifte. Det gad Mourinho ikke høre på, så han blev skippet afsted til Man Shitty for 105 mio og 30% af næste transfer. Så er vi i gang - bliver en lang sæson tænkte han, hvis stjernerne skulle have sådanne nykker overfor den nye manager. Som erstatning blev hentet Christian Pavon, en spiller som Mourinho havde haft stor succes med i sit FIFA17. Ellers er der ikke foretaget noget nævneværdigt på transferfronten.

Til første taktikmøde præsenterede Mourinho sin foretrukne formation 4-1-2-3. Den blev modtaget godt af spillerne. De næste par træninger gik på at få den implementeret. Det startede godt med 3-2 ude over Panathinaikos, men efterfølgende gav det 4 nederlag og 0 mål scoret. Den aften sad Mourinho på hotelværelset med et glas portvin og savnede sin familie.

Det blev ikke bedre, da kval til CL hev Monaco op af hatten.

Endelig kom den første kamp i ligaen. Efter 4 målløse træningskampe var Mourinho mildest talt nervøs, hvilket smittede af på spillerne. Dog blev en 1-0 sejr hevet i land. 1 kamp mod Monaco gav en fortjent 2-1 sejr hjemme og da Mourinhos tropper bragte sig foran 1-0 efte 5 min i returkampen var alt godt. Falcao ville det dog anderledes og på 7 min vendte han den til 3-1 til Monaco. Porto kom på 3-3 og herefter Monaco på 4-3 og stolpen var med Porto i 92 min. CL deltagelsen er hjemme. Her venter Bayern, Tottenham og Astra. Av for den tænkte Mourinho - 2 pladsen er dog målet.

I Ligaen smed vi 3 point i sidste minut i en udekamp, men højdepunktet var 3-0 sejr over Benfica. De blev spillet på røv og albuer og Portvinen smagte ekstra godt efter kampen. Efter 4 kampe føres ligaen med 10 point og allerede 8 point foran Benfica, som i medierne er største konkurrent til titlen.

En aften sad Mads Mourinho og kiggede på en u19 træning. For satan no;le talenter der render rundt. Kunne egentlig være spændende at se nærmere på dem. En højreback blev hevet op på førsteholdet og fik en glimrende debut kampen efter. Det kunne vist gå hen og blive et godt ophold, hvis familien tillod ham at blive lidt længere.
Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #3: 17 Jan 2017, 07:22 »

Hvis der bliver flere updates, så er jeg måske følger Smiley Keep em comming Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Bananen
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #4: 23 Jan 2017, 12:27 »

Jeg er på
Logged

Chelsea og Roma

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #5: 05 Feb 2017, 14:47 »Det er fredag den 16 august 2019, 4 sæson er lige gået i gang og der er røget meget portvin gennem halsen siden sidste update.

Mads Mourinho har fået overhalet sin far på den portugisiske Hall of Fame og han er pavestolt.

Det er skulle have været en enkelt sæson i Porto, så huset i Nordjylland kunne betales af er blevet til nogle flere. Familien er flyttet til Porto og Mads Mourinhos kone har åbnet sin egne lille portvinsshop. Der er masser af rum i økonomien med en løn på 740.000 i måneden.

Det har kastet 3 mesterskaber og et par pokaltitler af sig. En CL finale, hvor Real Madrid dog var for stærke og efter slutningen af 3 sæson blev trænersædet hos Inter ledigt (dog uden succes). Mads Mourinho er dog på skolebænken alle timer, som ikke bliver brugt på træningsbanen og den kontinentale pro-licens er forhåbentlig snart i hus. Porto er begyndt at kede ham lidt.

Der er sket uendelig meget på trænsfersiden. Alle sæsoner er der dog solgt for mere end der er købt for, så økonomien er strålende og transferbudgettet lå ved 4 sæsons begyndelse på ca 1 mia kr.

[/img]


[/img]


[/img]


Specielt er Mourinho meget stolt af sæsonen 17/18, hvor hans Porto hold gik ubesejret gennem sæsonen. Det kostede dog også på den internationale side, hvor de dog gik videre fra CL puljen, men røg ud med et brag til Barcelona.

[/img]


18/19 sæsonen gav mesterskab, men var mere tæt. Til gengæld var det tæt på den dyre portvin blev trukket op, men i finalen var den tidligere Sportingspiller Ronaldo for stor en mundfuld.

[/img]


« Seneste Redigering: 05 Feb 2017, 15:01 af mvinding » Logged

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #6: 05 Feb 2017, 14:54 »

Taktikken og idealopstillingen er som følger:

[/img]


Den store stjerne er:

[/img]


[/img]


Jeg vil forsøge at komme med flere løbende opdateringer. Nu har jeg fundet ud af at ligge billeder op, så det gør det lidt sjovere.
« Seneste Redigering: 05 Feb 2017, 15:03 af mvinding » Logged

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #7: 08 Feb 2017, 10:39 »

[/img]


Mads Mourinho sidder i stuen en aften og slapper af - prøvesmager en af konens nyeste portvine. Den smager godt, specielt da han ved, at han runder kamp nr. 200 i spidsen for Porto imorgen. Og hvilken rejse. Porto styrer sikkert mod et 4 mesterskab på 4 sæsoner, inter er slået 2-0 i første knockoutrunde af CL. Livet er skønt og han ved at det sner hjemme i kolde dk..

[/img]


Det ser desværre ud til, at vejene må skilles efter sæsonen, da Mads Mourinho har kontraktudløb og Portos bestyrrelse er nogle nærige hunde, som ikke vil honorere Mourinhos gode arbejde.. Satser dog lige på, at bestå min kontinentale pro-licens. Så burde jobsne hænge på træerne.

[/img]
[sup][/sup]

En spiller jeg helt sikkert vil forsøge at få med til min nye klub er ovenstående vidunderdreng. Han kan alt og er kun 19. Verden ligger for hans fødder.
Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #8: 08 Feb 2017, 11:45 »

Det kører godt Smiley Er spændt på hvor du ender henne i næste sæson Smiley

Du skal vel også have  Rui Pedro med til din nye klub? Hvis det er muligt Smiley Du må lige give ham en ny kontrakt med en frikøbsklausul inden du smutter, hehe!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #9: 08 Feb 2017, 13:55 »

Det kører godt Smiley Er spændt på hvor du ender henne i næste sæson Smiley

Du skal vel også have  Rui Pedro med til din nye klub? Hvis det er muligt Smiley Du må lige give ham en ny kontrakt med en frikøbsklausul inden du smutter, hehe!

Ja det ville sgu være fedt, han har bare virkelig været meget skadet i denne sæson, så nu må vi se. Og ja oplagt, men det går vist under kategorien svindel og humbug..
Logged

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #10: 08 Feb 2017, 14:27 »

4 titel i streg blev hjemtaget med 6 runder igen. Nu kan jeg fokusere 100% på CL, hvor næste modstander dog hedder PSG.

[/img]


[/img]


Far var tydeligvis stolt. PÅ trods af, at Mads Mourinho kun er hans uægte søn.
Logged

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #11: 10 Feb 2017, 10:11 »

Efter 7 lange måneder uden noget som helst optræk til en ny stilling efter Mads Mourinho sagde sit succesfulde job op i Porto bankede denne klub på døren og tilbød ham et job. Han var ikke spor i tvivl, han har altid syntes, at holdet var charmerende. Samtidig er landet et land, hvor Mourinho er kommet meget som barn og fra nu af bliver portvinen skiftet ud med grappa og en god drue.

[/img]


Mads Mourinho fik lynhurtigt analyseret sig frem til svaghederne på holdet, hvilket afstedkom to signings effektueret fra 1/7. Stjerne til en billig penge.

[/img]


Den franske stjerne skal styre spillet fra midten. Han slå guldbolde til den nysignede angriber.

[/img]


Hvis den gabigol ikke er fri, vil Rabiot kigge mod højrekanten hvor en verdensberømt nordmand husere.

[/img]


Mourinho er spændt. Sassuolo er i øjeblikket at finde på 11 pladsen efter 10 kampe uden sejr i streg, da Mourinho overtog dem. Målet er at slutte i øverste halvdel af ligaen og fokusere på at få taktikkerne på plads til næste sæson.
Logged

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Mourinhos uægte søn.
« Svar #12: 14 Feb 2017, 14:28 »

Mourinho sidder efter dagens træning og tænker de sidste måneder igennem. Han overtog Sassuolo med 10 kampe i streg uden sejr. De var i fri rutschetur ned gennem tabellen. Spillerne var uden selvtillid og der var gravkammerstemning. Det lykkedes at vende skuden i godkendt omfang. Det endte med en 9 plads i Serie A.

Transfervinduet startede og de 2 første signings var allerede på plads. Det skulle blive et travlt vindue. Men forstærket blev klubben. Der var et par gode handler imellem bl.a. Mauri var bestyrrelsen god tilfreds med.

[/img]


Taktikken er på plads. Sassuolo er pt en af de klubber i Serie A med flest succeesfulde afleveringer.

[/img]


Det har resulteret i et kæmpe smil på Mourinhos læber når han kigger på tabellen og de seneste resultater. Ovenikøbet klubben har 2 af de uafgjorte kampe været foran, men manglet kynismen til at køre sejren hjem. Det kommer når truppen er mere sammenspillet.

[/img]


[/img]


Kan Mourinho følge i sin fars fodspor.? Jose bragte Inter ud i toppen af Europa, men kan Mads gøre det med Sasuolo. Stay tuned.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010