home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23280
  0 Brugere, 251 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: queenofsjaipur
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Vendsyssel FF - Projekt Danmarks Ajax (følg mit save)
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Vendsyssel FF - Projekt Danmarks Ajax (følg mit save)  (Læst 2899 gange)
patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Vendsyssel FF - Projekt Danmarks Ajax (følg mit save)
« : 12 Apr 2016, 16:18 »

Hej med jer,

I sidste års spil begyndte der at komme en del af disse "følg mit save", og det vil jeg så fortsætte på.

Grunden til at jeg vælger denne form for blog, er simpelthen da jeg bare gerne vil fortælle lidt om mit spil, og bruge minimalt tid på grafik.

Jeg vil kort fortælle lidt om mine tanker bag at starte mit save med Vendsyssel.


Mine tanker bag at starte med Vendsyssel er at skabe "Danmarks Ajax", men at starte mit helt eget projekt fra bunden, da det selvfølgelig ville være lettere at overtage et hold som FC Nordsjælland, men vil gerne starte helt fra bunden med dårlige faciliteter, ingen historie og et forholdsvist gammelt hold.

Jeg har en lidt romantisk tilgang til FM, og vil gerne bringe unge spillere igennem ungdomssystemet og købe unge spillere, med henblik på at sælge dem videre med stor profit og samtidig skabe et storhold. Så det kræver selvfølgelig en bred trup, med en masse ungdom og det kræver både held og dygtighed at få det til at fungere.

Jeg har sørget for at spille et par sæsoner, så der med sikkerhed er noget at fortælle om og så min fortælling ikke dør hen, før den er kommet rigtigt i gang.

Målsætningen for den første sæson er selvfølgelig at rykke op, og der kommer ikke en bedre mulighed end når der er tre oprykkere i denne ene sæson, så det må simpelthen ikke glippe. '

Jeg håber der er nogen som vil følge med, og man er selvfølgelig altid velkommen til at spørge om SS eller hvad man nu ønsker.
Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

Svartovich
Gæst
 
Sv: Vendsyssel FF - Projekt Danmarks Ajax (følg mit save)
« Svar #1: 12 Apr 2016, 17:02 »

Fedt projekt, glæder jeg mig til at følge. Smiley
Logged

nikovic
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Vendsyssel FF - Projekt Danmarks Ajax (følg mit save)
« Svar #2: 12 Apr 2016, 18:24 »

Projektet er rigtigt spændende, særligt hvis man tager med hvad der sker oppe i Vendsyssel for tiden. Er selv oprindeligt fra byen og har i flere år været et aktiv som spiller for klubben ungdomshold og andenholdet.

Personligt synes jeg det er virkelig irriterende, at du allerede har spillet et par sæsoner frem. Så går det lidt af "følg mit save" fra i min optik, da du er sikker på hvad der sker. Derved glipper du chancen for at få nogen råd, meninger osv. omkring de spiller du henter. Samt alle screenshot osv, vil være et par år fremme.
Logged

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Vendsyssel FF - Projekt Danmarks Ajax (følg mit save)
« Svar #3: 12 Apr 2016, 23:45 »

Projektet er rigtigt spændende, særligt hvis man tager med hvad der sker oppe i Vendsyssel for tiden. Er selv oprindeligt fra byen og har i flere år været et aktiv som spiller for klubben ungdomshold og andenholdet.

Personligt synes jeg det er virkelig irriterende, at du allerede har spillet et par sæsoner frem. Så går det lidt af "følg mit save" fra i min optik, da du er sikker på hvad der sker. Derved glipper du chancen for at få nogen råd, meninger osv. omkring de spiller du henter. Samt alle screenshot osv, vil være et par år fremme.

Det lyder godt! Jeg regner med at skrive om den første sæson i morgen.

Jeg kan dog godt se irritationsmomentet, men det er simpelthen for at undgå at jeg begynder at skrive om et spil, som jeg pludselig går død i. Det synes jeg personligt er frygteligt træls at følge med i noget, som pludselig dør ud, før det rigtigt er begyndt. Derfor kan jeg da godt se at der misses noget ift. hjælp, SS fra det rigtige tidspunkt osv. Det er da dog desværre ikke noget at gøre ved nu, men håber du alligevel finder det spændende at kigge lidt med. Smiley

Fedt projekt, glæder jeg mig til at følge. Smiley

Dejligt, jeg håber jeg ikke skuffer.  Peace
Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

patrick J
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Vendsyssel FF - Projekt Danmarks Ajax (følg mit save)
« Svar #4: 19 Apr 2016, 15:08 »

1 sæson:

Målet før sæsonen var klart. Oprykning, eller sæsonen var en mindre katastrofe. Chancen for oprykning til Superligaen bliver aldrig større end lige netop denne sæson, men derfor så skal det stadig gøres på den rigtige måde.

Der blev handlet ind, men det skulle være i samme tråd som de filosofier som jeg havde aftalt med klubben. Derfor blev der kigget efter unge spillere, som allerede kunne gøre en forskel med det samme og der måtte stille og roligt gerne ske et mindre generationsskifte, da truppen har mange ældre spillere.

Transfers:

Kun en spiller forlod klubben i sommerpausen, og det var Lasse Strandberg som kort tid efter valgte at stoppe karieren. Ind kom derimod en masse unge spillere og endda en del af dem på en amatørkontrakt, så der var altså absolut ingen udgifter. Det drejer sig om følgende spillere:

Raphael Calvet, 21 år, midterforsvar, tidligere klub: Brentford
Dragan Lovric, 19 år, midterforsvar, tidligere klub: Catania
Fernan Ferreiroa, 20 år, offensiv midtbane/kant/angriber, tidligere klub: Celta B
Yones Felfel, 19 år, angriber, tidligere klub: HB Køge
Diacko Fofana, 21 år, højre back, tidligere klub: Sportif Consolat

Alle disse spillere kostede 0 kr, både i løn og transferudgifter.

Zeli Ismael blev lejet i Wolves, og det skulle vise sig en at være en god aftale, da han blev kåret til årets spiller i NordicBet Ligaen, og samtidig så kostede han næsten ingenting i løn.

Nikola Zigic blev hentet i mangel på en angriber som kunne score nogle mål, men Zigic viste sig ikke at være manden. Han bidrog med 0 mål og 0 assist i de 7 kampe han fik, og så udløb hans kontrakt efter sæsonen, som naturligvis ikke blev forlænget.

Sidste mand som blev hentet var unge Andreas Bruus i Brøndby, kort tid efter han blev Brøndbys yngste målscorer i pokalen, så slog jeg til og tilbød ham hele 4500 om ugen, som var relativt mange penge for min klub på dette tidspunkt for så ung en spiller, men han viste sig at blive klubbens vigtigste signing, men mere om det senere.

I vinterpausen skete der ikke det store, udover at Lech kom og smed 1,5 millioner på bordet for min bedste midterforsvarer i form af Jens-Kristian Sørensen, og Nicolas Bøgild var utilfreds med manglende spilletid og derfor så blev han udlejet til FH. Selvom jeg ikke var meget for at sælge Jens-Kristian Sørensen, så var jeg nødt til det pga. klubbens dårlige økonomi og så var det en fin mulighed for at give de unge drenge chancen.

Sæsonen:

Vi fik en fremragende sæsonstart med 15 point ud af 18 mulige de første 6 kampe, men så begyndte det ustabile spil at melde sin ankomst og resten af sæsonen var en ren rutsjebanetur, hvor der absolut ingen stabilitet var at spore! Det var en af de mest frustrerende sæsoner som jeg nogensinde har spillet i FM, men ikke desto mindre, så endte det med en oprykning via en 3. plads.Chris Sørensen mistede i løbet af sæsonen sin plads på holdet, af den simple årsag han simpelthen var alt for ustabil. Han fik dog en masse indskiftninger og endte alligevel sæsonen med at spille 23 kampe til en gennemsnitsbedømmel se på 7,01. Hans kontrakt blev derfor ikke forlænget.

Martin Bergvold en anden af de lidt ældre herre mistede også hurtigt sin plads på holdet, og fik kun 14 kampe i sæsonen, hvoraf de 7 var som indskiftninger. Heller ikke her valgte jeg at forlænge kontrakten.

En masse andre spillere som fik lov at gå på fri transfer efter sæsonen var:
Buster Munk, Christian Overby, Ruben Winther og Meinhard Olsen.

Som tidligere skrevet forkuserer jeg meget på ungdommen, og vælger derfor at gå deres sæson i gennem.

Raphael Calvet nåede at spille 26 kampe, hvoraf de 25 var fra start. Han kvitterede med 4 mål og en gennemsnitskarakter på 7,01.

Fernan Ferreiroa spillede 24 kampe, og kvitterede med 4 mål og 4 assist, som gav en gennemsnitskarakter på 7,19.

Zeli Ismael spillede 29 kampe, som gav 7 mål og 4 assist, og endte med imponerende 7,55 i gennemsnitskarakter og årets spiller i 1 division.

Diacko Fofana spillede 26 kampe på højre back, hvor det blev til 1 mål og flotte 6 assist, som gav en gennemsnitskarakter på 7,25.

Andreas Bruus spillede 17 kampe, trods sin unge alder, hvoraf de fleste var som indskifter. Det gav 2 mål og 3 assist.

Andre spillere som spillede godt var især Brandao som spillede på toppen som eneangriber, og scorede hele 16 mål i sæsonen. Kemy Agustien spillede ligeledes en flot sæson og spillede til et gennemsnit på 7,24.
Det var 1 sæson, og jeg vil mest fortælle om spillerne og deres udvikling, samt klubbens udvikling, da det egentlig er hele formålet med mit spil. Jeg vil selvfølgelig gerne vinde, men jeg vil vinde på min måde og ikke bare ved at fyre en masse penge af. Økonomisk ansvarlighed og gerne plus på transfers for hver eneste sæson. 1 sæson endte i et plus i transfers på 1,5 millioner, og det var ligeledes en årsag til at jeg valgte at sælge min på det tidspunkt bedste midterforsvar og siden han forsvandt, så var forsvaret da også betydeligt svækket i den sidste halvsæson, men heldigvis så holdt holdet hjem, og næste sæson står på Superliga fodbold.
Logged

Bob Paisley til Alan Kennedy: "They shot the wrong Kennedy back in 1963!"

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010