home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 20:15:16 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
27 Jan 2024, 23:44 Bubbles Blogs #5 - The Glory Hunter ...
Antal Registrerede Brugere: 23246
  0 Brugere, 506 Gæster Online.

Indlæg: 1132678 over 31361 Emner
Nyeste Bruger: Baldric
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2016
| | | | |-+  l4l The Black Cats
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: l4l The Black Cats  (Læst 3774 gange)
Dida
Gæst
 
l4l The Black Cats
« : 04 Apr 2016, 17:55 »

I N D H O L D S F O R T E G N E L S E
1. Update
2. Update
3. Update
4. Update


« Seneste Redigering: 07 Apr 2016, 10:44 af Præludium » Logged

Dida
Gæst
 
Sv: The Black Cats
« Svar #1: 04 Apr 2016, 18:00 »Dirk Advocaat stopper som manager │ 23/06 - 2015
Grundet sygdom i den nærmeste familie, valgte Dirk Advocaat i dag at trække stikket og indstille karrieren som manager. Det oplyser Sunderland i dag på deres hjemmeside.

Den hollandske manager, Dirk Nicolaas "Dick" Advocaat, nåede ikke mange måneder i stillingen som manager for The Black Cats. Advocaat overtog trænersædet tilbage i starten af marts 2015, efter Sunderland havde fyret Gus poyet, som mildest talt
ikke var en succes i det nordengelske. Advocaat fik dog vent skuden og sikrede Sunderland overlevelse, men inden han kunne nå at bygge videre på de flotte resultater, har han altså nu valgt at sige op.

- Jeg vil gerne takke alle der har stået bag mig her i klubben. Dette er en fantastisk fodboldklub med en masse dejlige personligheder. Jeg har uden tvivl nydt mit ophold i Sunderland, men grundt sygdom i den nærmeste familie har jeg følt mig nødsaget til at stoppe for denne gang. Jeg er efterhånden blevet 67 år gammel, og mener derfor også det er på tide jeg siger farvel til fodboldverdenen og lade nye kræfter komme til, udtaler en bedrøvet Dirk Advocaat

Dirk Advocaat har hermed sat punktum for en glorværdig karrierer, både på og uden for banen. Som fodboldspiller, huserede Advocaat på den defensive midtbane, og nåede blandt andet at spille for Den Haag, Rotterdam og Utrecht. Som manager nåede han dog forbi endnu større klubber, og var blandt andet træner for PSV, Burussia Mönchengladbach og det hollandske landshold.

- Det er naturligvis en sørgelig dag for alle i Sunderland. Trods den korte periode Dirk fik i Sunderland, er vi stadig meget tilfredse med hans indsats. Der er nu blot få dage til preseason skydes i gang, og vi skal derfor ud og finde en ny manager. Vi har allerede en række interessante navne i kikkerten, men mere vil jeg ikke afsløre nu, udtaler Sunderlands formand, Ellis Short

Logged

Dida
Gæst
 
Sv: l1l The Black Cats
« Svar #2: 05 Apr 2016, 11:42 »Dansker overtager sædet i Sunderland │ 02/07 - 2015
Michael Laudrup blev i dag præsenteret som ny manager i Sunderland, efter Dirk Advocaat valgte at trækker sig tilbage i sidste uge. Det oplyser Sunderland i dag på deres hjemmeside.

Der var i dag indkaldt til pressemøde på Stadium of Light, og de fleste journalister havde formentlig gættet, at det drejede sig om en ny manager. Ganske rigtigt så kunne Sunderland i dag præsentere Michael Laudrup som deres nye manager. Laudrup
stoppede for få uger siden sit eventyr i Qatar, og stod derfor uden job. Den dygtige danske manager skulle dog ikke vente længe, inden Sunderland gav ham chancen for at vende tilbage til jobbet som træner og tilbage til Premier League.

- Michael Laudrup er et rigtig stort trænernavn, og jeg havde ikke i min vildeste fantasi forstillet mig at vi kunne trække sådan en personlighed til Sunderland. Ikke desto mindre er jeg dog rigtig glad for at det lykkedes og jeg håber Laudrup kan være med til at skubbe Sunderland i mod endnu usete højder. Laudrup har i første omgang fået en toårig kontrakt, og hvis alt går vel, skal den selvfølgelig forlænges, udtaler Sunderlands formand, Ellis Short

Michael Laudrup har efterhånden trænet en lang række fodboldklubben, og Sunderland bliver den syvende klub Laudrup kommer til at stå i spidsen for. Laudrups første cheftræner job var i Brøndby IF, sidenhen har han været i Getafe, Spartak Moskva, Mallorca, Swansea og Lekhwiya. Især tiden i Swansea er Laudrup husket for i det engelske, hvor han blandt andet var med til at vinde Capital One Cuppen.

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage i England og i Premier League. Sidst jeg var her opnåede jeg min trænerkarrieres højdepunkt, og det håber jeg på at kunne gøre igen. Sunderland er en meget interessant klub, som jeg mener har et stort potentiale. Målsætningen for den første sæson bliver dog blot at sikre os overlevelse, og så må vi tage den derfra. Jeg skal have bygget mit eget hold op, og det glæder jeg mig til at komme i gang med, udtaler en entusiastisk Michael Laudrup

Logged

Svartovich
Gæst
 
Sv: l2l The Black Cats
« Svar #3: 05 Apr 2016, 11:43 »

Hehe, så er begge brøde repræsenteret i konkurrencen! Wink
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: l2l The Black Cats
« Svar #4: 05 Apr 2016, 12:34 »

Det manglede da også bare i en danske blogkonkurrence Opstemt
Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: l2l The Black Cats
« Svar #5: 06 Apr 2016, 12:46 »

Spændende trænervalg med Michael. Bliver interessant at se hvad han kan fører Sunderland frem til Smiley
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Dida
Gæst
 
Sv: l2l The Black Cats
« Svar #6: 06 Apr 2016, 20:19 »

Fedt du følge med Crazy-Poul Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: l2l The Black Cats
« Svar #7: 06 Apr 2016, 20:22 »Laudrup rydder op │ 28/07 - 2015
Michael Laudrup har efterhånden været i Sunderland en måned, og der er allerede sket en del. Tre spillere har forladt klubben, imens danskeren endnu ikke har hentet forstærkninger ind.

Den første spiller Michael Laudrup har valgt at sige farvel til, er målmanden Vito Mannone. Dermed nåede Mannone to sæsoner for The Black Cats, hvor det blev til 39 kampe. Mannone blev hentet til Sunderland tilbage i sommeren 2013 fra Arsenal, og nu
vælger Laudrup så at sende ham videre. Den italienske målmand tager nu hjem til Italien, hvor Torino har tilbudt ham en fireårig kontrakt. Torino måtte betale 1.500.000 £ for keeperen, hvilket er præcist det sammen, som Sunderland betalte Arsenal for Mannone.

Blot få dage efter salget af Mannone, blev det farvel til endnu en defensivt orienteret spiller, nemlig Valentin Roberge. Roberge blev hentet til Sunderland i sommeren 2013 på en fri transfer, men har ikke fået meget spilletid. Forrige sæson var han lejet ud til Stade de Reims, hvor han heller ikke var den store succes. Derfor har Laudrup nu valgt at skille sig af med den franske forsvarsspiller. Roberge er blevet solgt til AS Saint-Etienne for 650.000 £.

Den sidste spiller der har fundet nye græsmarker er højre back, Billy Jones. Billy Jones kom til klubben forrige sæson på en fri transfer, men nu har Sunderland valgt at sælge ham videre for hele 3.500.000 £ til Everton.

- Det er naturligvis aldrig rart at skulle skille sig af med spillere, men nogle gange er det nødvendigt og ofte lige så meget for spillernes egen skyld. De spillere jeg har valgt at sælge, havde formentlig ikke fået meget spilletid her i klubben, og så kan de ligeså godt komme videre. Derudover har det været nødvendigt sælge en række spillere, for at fremskaffe kapital til fremtidige indkøb, udtaler Michael Laudrup.

« Seneste Redigering: 06 Apr 2016, 20:25 af Præludium » Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: l3l The Black Cats
« Svar #8: 06 Apr 2016, 20:43 »

God update og altid fint at komme af med lidt dødvægt. Glæder mig til at se hvem du bringer til klubben, hvis nogen Peace ?
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Dida
Gæst
 
Sv: l3l The Black Cats
« Svar #9: 06 Apr 2016, 20:52 »

Tak skal du have Crazy-Poul. Ja nu må vi se om der kommer nogle til klubben, eller hvad der sker Smiley
Logged

Gungner
Gæst
 
Sv: l3l The Black Cats
« Svar #10: 06 Apr 2016, 21:13 »

En rigtig fin start, med et par stavefejl her og der. Dog ikke noget der ødelægger oplevelsen Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: l3l The Black Cats
« Svar #11: 06 Apr 2016, 21:58 »

Tak skal du have Gungner, beklager fejlene Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: l3l The Black Cats
« Svar #12: 07 Apr 2016, 10:44 »Brasiliansk talent til Sunderland │ 07/08 - 2015
Michael Laudrup kunne i dag præsentere sit første indkøb i rollen som manager for Sunderland. Navnet på den nye Sunderland-spiller er Mayke, og han er blevet hentet i Cruzeiro i Brasilien.

22-årige Mayke Roche de Oliveira blev i dag præsenteret som ny spiller i Sunderland, og som Michael Laudrups første indkøb i
rollen som manager for The Black Cats. Mayke spiller højre-back og er formentlig blevet købt som en direkte erstatning for Billy Jones, som tidligere i vinduet blev solgt til Everton.

- Jeg er ubeskriveligt glad for endelig at få chance i en stor europæisk klub. Det er noget jeg har drømt om siden jeg var helt lille, og nu vil jeg bare bevise jeg har fortjent denne mulighed. Jeg er en meget ambitiøs spiller, og har i sinde at vinde Premier League inden min karrierer er omme. Om det bliver med Sunderland, ved jeg ikke, men det er i hvert fald min klare målsætning. Jeg er en meget offensivt mindet back, og håber på at få lov til at deltage i det offensive spil, udtaler Mayke

Mayke har indtil videre tilbragt hele hans professionelle karrierer i Cruzeiro, hvor det blev til 72 kampe og tre mål. Sunderland måtte smide 6.000.000 £ for back-spilleren, hvilket er mange penge for en klub af Sunderlands størrelse. Derudover har Mayke fået en fireårig kontrakt, som binder ham til klubben frem til sommeren 2019. Mayke ligger desuden med en ugeløn på 51.000 £.

- Det er altid meget spændende at finde unge spillere, hente dem til klubben og se hvad de kan blive til. Forhåbentlig har vi denne gang fundet en usleben diamant, som kan blive en af de helt store på hans position. Jeg har i hvert fald store forventninger til knægten, som jeg regner med er en del af startopstillingen hurtigst muligt, udtaler Michael Laudrup.Logged

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: l4l The Black Cats
« Svar #13: 07 Apr 2016, 11:04 »

Ser ud til at være et godt køb du har gjort dig i Mayke, omend hans defensive stats godt kunne være lidt bedre Peace

Men ellers er han da voldsomt god allround Thumbs Up
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010